icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
22. únor 2019

@val333 Krasny uvaz,jsi sikulka. Tak ja to snad taky vyzkousim 🤔

jessulka
22. únor 2019

@ajdamajda Alčo, ten druhy odkaz mi nejde otevřít 🤔 muzes mi to prosim poslat znovu? A poslala bys mi jeste prosim nejake ta nositka?

skretik
22. únor 2019

@jessulka urcite zkus, je to super,clovek ma volny ruce na cokoliv a mimco spokojene, teda to moje aspon je 😉

jessulka
22. únor 2019

@skretik No ja jsem pro to vyzkouset vsechno a hlavne ze budu mit volne ty ruce. To je k nezaplaceni.

Holky, mne prijde, ze ma Terezka nejake moc nafouklé bříško. Je tedy fakt, ze uz pekne bašti, co dve hodiny kojim, dyl by nevydrzela, ale to brisko mi prijde takové větší. Jak to maji vaše miminka?

seveneye
22. únor 2019

Holky potrebuju asi povzbudit,u nas dnes silena noc,maly prakticky nezabral a ja jsem jak mrtvolka.nejaky tip jak uspavate?nezabrala sucha plena,prso co 2 hod.,bily sum,pochovat...jakmile polozim do kolibky za chvili je opet rev.espumisan davame ve velkym,tak ja nevim co je jeste spatne.

misak48
22. únor 2019

@seveneye když nemůže malá zabrat, tak si ji necham ležet na břiše. Stejná poloha, jako když ji mám uvázanou v šátku. Hladím ji po zádech. Je tak klidnější, nemele se a rychleji usne. Když jsem si jistá, že spí, tak se jen přetočit na bok a "skulim" ji vedle sebe. Ale spíme spolu v posteli, odložení do postýlky jsem nezkoušela....

seveneye
22. únor 2019

@misak48 aha tak ja zkusim 'klokankovat'akorat to spani v posteli nevim,chlap sebou hrozne mele a ja jak jsem total grogy tak se na to taky necitim.

misak48
22. únor 2019

@seveneye je fakt, že já bych se taky asi bála nechat ji mezi sebou a manželem. Dal by si sice pozor, aby ji neublížil, ale nevyspal by se. Ale jak mám přiřazenou postýlku k posteli, tak tam mám krásný mantinel, aby malá mohla spát vedle mě z druhé strany...

seveneye
22. únor 2019

@misak48 to je super reseni👍my momentalne spavame v obyvaku na gauci a kolibku na koleckach vedle sebe,v loznici je s tou klasickou postylkou malo mista a celkove jak je to pidi pokoj musela bych krom na prebalovani do koupelky na pult i jinam na kojeni a to uz by me mohlo ohrat....

ajdamajda
22. únor 2019

@skretik no ze je na krátkou dobu - a spis na predcasnatka. Nevyplatí se kupovat . Pak z vyšší váhy prcka boli zada

ajdamajda
22. únor 2019

Jako do kalhot se ještě nevejdu - pánev mám moc širokou takže nezapnu

ajdamajda
22. únor 2019

Dneska nám došel svetr AW na noseni

bajunka
Autor odpověď smazal
beruska125
22. únor 2019

@jessulka jo emička má obrovský břicho a taky pribrala za 9 dni tak 400 g😳😅 ale to břicho ji docela bolí, snažím se udělat alespoň trochu větší přestávky mezi kojením jinak doma je schopna pít i každou hodinu a to je asi trochu moc😉

bajunka
22. únor 2019

@jednaholkaa ano presne to mi rika ten muj,ze sidne ceka nana teplo.,rak prej 2.3 :p
Jinak na prcky dela nositka i monilu a maji rostouci od novoska cca do roka ja od nich mam tri,jedno jsem dokonce vyhrala 🙂 na FB jsou nosici skupiny i s prodejem

garfa4
22. únor 2019

@jessulka souhlasim, moc krasne to voni. Vidis, me se neptali a dali mi 100g kelimek. Prima, dekuji za radu 🙂 Uz jsem ji namazala a vypada to, ze to bylo Laurince docela prijemne a pekne to tu kuzi promastilo 🙂

andelka
22. únor 2019

@jessulka ti příležitostně vyfotím mojeho burtika. Též papá co 2h a i když blinka tak roste a mění se před očima. Šátek mám od kamarádky,zanoseny,je vysoká jako já,tak by měl být ok. O víkendu budu trénovat vázání. A jiná kamarádka mi nabídla nosící softshell bundu. Tak asi vezmu. A budu mít i manducu na větší dítko a pro manžela. Už též potřebuju mít i venku volné ruce. S kočárkem se všude nedostanu.

andelka
22. únor 2019

@ajdamajda jak dlouho máš po porodu? Tejden? Neskutečný. No já aspoň začala trochu cvičit,když malý chvilku spí. Ten svetr je nádherný.

val333
22. únor 2019

Holky tak já jsem dneskaa úplně smutná 😢😢 malý přibral za týden pouze 100g... Nevím, kde je problém, jestli toho tolik vyblinka nebo málo pije a nebo mám nějaké slabé mlíčko... Za týden jdeme na převážení a když to bude zase málo, doktorka chce dát Nutrilon ☹️

skretik
22. únor 2019

@val333 nebyl pred kojenim?

ajdamajda
22. únor 2019

@andelka deset dni dneska . Je to mazec . Stahovací gate nosím ve dne v noci a stridam dvoje a peru . Strasne pomohly . Břicho mám zatahnute úplně

ajdamajda
22. únor 2019

Nosici maminky - a toto jste viděly ??

val333
22. únor 2019

@skretik no kojila jsem ho tak hodinu a půl před kontrolou...

andelka
22. únor 2019

@ajdamajda já jsem začala něco stahovacího nosit pozdě. Ale já mám taky špeky, bochánek pod pupíkem tam byl předtím,tak tam je holt i teď. Ty jsi krásně vycvičená. Fakt paráda.

skretik
22. únor 2019

@val333 me rikala dr.minule,ze i tohle je znat, v jake fazi je zrovna s kojenim,prece jen kdyby tesne pred tim vypil treba 100 tak ma hned o 100g vic.

val333
22. únor 2019

@skretik jo? No to asi jono... Ale i tak nejspíš přibral málo... 😐

skretik
22. únor 2019

@ajdamajda tak to jsem prosvihla s tema stahovacima kalhotkama 😏. Ja se tesim az budu moct zacit cvicit. Zatim mam taky nahore cca 8kg a uz to jde dolu pomalu 😏. Ten zavinovaci svetr je super

skretik
22. únor 2019

@val333 nestresuj se a uvidis pristi tyden. Me ten prvni tyden pribral 200g a dr. rikala,ze v pohode,ten dalsi uz to bylo vic,ted jsem ve stredu tak jsem zvedava,ale uz vyrazuju obleceni 🙈

val333
22. únor 2019

@skretik no, uvidíme ...zkusím ho častěji přikládat... Je fakt, že si moc i jídlo neříká... Ale na to, že už má 14 dní, tak by měl určitě vypít víc...

Strana