icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

yvonneullmann
2. bře 2019

Holky mam otazku. Dáváte tu některá ty biogaia kapky ???

skretik
2. bře 2019

@jessulka Verunka je stejne citliva jak muj syn. Ten jedine co si pral k vanocum bylo at jsme cela rodina pohromade,vcetne babicek a dedecku. A uz staci jen lehce zvysit hlad nebo cicha, ze se zacnem hadat a uz nas usmernuje nebo zacne hned brecet at se nehadame 🙈, je mi to vzdycky tak strasne lito 😞,ale taky si nechci nechat kalet na hlavu a to ze ten muj je v tom taky prebornik 🙄. Ted je chvili zlatej co se nam narodil Davidek,ale nedelam si iluze,ze je to na dlouho 😏.
Jinak satek mam taky,ale stve me to vazani, ten beru vetsinou,kdyz potrebuju mit volne ruce dyl. Davca v nem vydrzi spat i nekolik hodin, tak uvidime co rekne na nositko

basice
2. bře 2019

@skretik
@jessulka dcera si také často přála a myslím, že i stále přeje, abychom byli s tatínkem zase pohromadě. Je to pro ně těžké se s tím vyrovnat a jak píšete, není to jejich vina, že si rodiče přestali rozumět. Ale na druhou stranu žít s někým, koho nesneseš a hádáte se, tak to pro dítě také není nejlepší a ty děti to vycítí, že se něco děje 😣.

misak48
2. bře 2019

@yvonneullmann já dávám

beruska125
2. bře 2019

@yvonneullmann já dávám každý den,podle mě jsou účinné 😉

beruska125
2. bře 2019

Mám doma newborn fotky a kochám se🙂😍

bajunka
2. bře 2019

@beruska125 moc pekne fotky 🙂 ,ja mela jet ke kamosce Simona Blahova na workshop ze by holky byly jako modelky,ale bohizel miminko se zatim nenarodilo,tak mame smolika,si je budu muset nafotit sama,no jeste me uhani jedna kamoska z Olmiku,ze by se ji to libilo do portfolia,tak uvidim 🙂. Uz u Nikci jsem planovala jak s ni budu trenovat a zkouset nove polohy a veci na foceni a pak jsrm byla rada,ze jsem rada 🙂... pro tohle miminko jsem si nakoupila i nove zimni rekvizity a ono to vypada ze misto zimniho bude spis jarni 🙂

kleninka
2. bře 2019

@beruska125 krásné fotky a teda malá modelka spolupracuje a usmívá se už teď 😍

beruska125
2. bře 2019

@kleninka no zase tak nespolupracovala, nejdřív rvala a ale potom se unavila a spala🙂😉 byli jsme tam 3 hodiny celkem😉

smigli
autor
2. bře 2019

@yvonneullmann Dávám Biogaiu. 😉

jessulka
2. bře 2019

@yvonneullmann Dávám a jsou opravdu účinné. Takze za ty prachy stojí za to.

jessulka
2. bře 2019

@basice Ja vím, ze to ty deti vycítí, snazim se opravdu denně vyhnout se konfliktu. Furt si rikam, ze az mi pres den zmizí od rana do vecera z oci a budu tu s holkama sama, budu mit cas na kafe s kamoskama, nebo si v klidu popovidam s nasima a on u toho nebude, udělám si hezký vecer sama pro sebe, zkouknu si v tv co budu chtit a nebudu koukat na Sport nebo kriminalky, které on vyhledává, tak se to treba urovná. Treba to fakt bude lepší. Ale z ceho mám ted opravdu dilema je sex. Netoužím po něm a netouzim ani po Něm. Nedovedu si to vůbec představit.

jessulka
2. bře 2019

@beruska125 Nádherné fotečky. My jedeme v pondělí

andelka
2. bře 2019

@jessulka to mě moc mrzí. Zažila jsem to naopak a pro vztah nic moc no. U nás je teda opačná situace. Oba se nemůžeme dočkat a já ještě nemůžu 😒 vždycky se čistím dlouho,ale teď mi to už leze na nervy. Muž spí s námi v posteli,i když ho posílám spát jinam když to jde ( máme v týdnu volný pokoj dcery). Chce být s náma.

skretik
2. bře 2019

@seveneye tak musim rict, ze my stafetu neprerusili a noc byla silena 😅. Dokonce jsem byla uz tak zoufala, ze mi spal na hrudi a ja vytuhla taky. Ne ze bych Ti to prala,ale dnes to prebirate zase vy a ja bych se rada vyspala 😀🙈.pres den byl relativne zlatej,snad si to nenechava na noc 🤦‍♀️

basice
2. bře 2019

@jessulka tak snad se to tou prací zlepší a budete si pak vzácnější a váš vztah se urovná. S tím sexem už to bude asi horší 😣.

skretik
2. bře 2019

Hele pritel ted malemu nasel takovou tvrdou pohliblivou bulku u prsicka,na netu jsem nasla,ze je to pravdepodobne hormonama, ktere ma z materskeho mlika,a ze to zmizi. Co myslite,mam to resit a jit k dr. nebo pockat? Jsme tam objednani za tyden. Ma to taky nektere Vase miminko?

seveneye
2. bře 2019

@skretik no tak my jsme na skok z okna🙈maly ma sileny zachvaty vztekleho place!nezabira fakt nic,prestane pouze na chvili v naruci,nespal v noci od 2do6,za cele dopo dal taky jen par 20minutovek,pak spal od 3 do 5 v kocare,ted asi padl v 7 vycerpanim,nemam silu jej budit na kojeni,vyckavavam az se vzbudi sam a cekam jak bude nalozen...

seveneye
2. bře 2019

@skretik neco jsem o zvetseni zlaz myslim cetla ale nedokazu ti to casove zaradit ani bliz popsat,neda se pripadne do ordinace zavolat nebo napsat mudr.e-mail ci sms?nas pediatr takto na dotazy funguje i o vikendu👍

kleninka
2. bře 2019

@skretik Jj přesně jak píšeš ono to zmizí 😊
@seveneye a kolik mu teď je? Toto jsem měla u Lukyho ve 3 týdnech a chodila jsem jak mrtvola. Spala celé dopoledne. Zaspala jsem i jeho pláč jak jsem byla unavená. Růstový spurt je náročný 🙁

skretik
2. bře 2019

@seveneye ajajaj 🙈, nemas satek treba? V tom se mi uklidni vzdycky. My jsme dnes v noci teda taky skoro nespali, ale nehystercil aspon 😏 a dneska cele dopoledne az do 2 dospaval, pak cumakoval s klimbanim a od 7 zas spi,tak jsem na noc zvedava,ted koukam se starsim na Piraty z Karibiku,konci az ce ctvrt na12 🙈. Drzim palce at dnes dospava celou noc a na kojeni ho urcite nebud a pockej! Dr.bohuzel o vikendu neni na prijmu 😏,zavolam v pondeli

seveneye
2. bře 2019

@kleninka v pondeli mame prave 3 tydny👍takze myslis ze vztekly plac je znak rustoveho spurtu?

seveneye
2. bře 2019

@skretik mam jen nositko, zrovna to zde probirane storche, zitra chci zkusit prvne pouzit,snad se zadari,malej jeste nema ani 3,5kg tak snad se mu to bude libit...

skretik
2. bře 2019

@seveneye tak dej vedet,mela bych si ho vyzvedavat v pondeli, tak jsem zvedava. Jinak ja ho teda zatim v tom satku mam v kolibce, teda jako kdyz ho chovam na ruce a je tam celu zachumlany a je strasne spokojeny, prvni syn byl taky , prave si nejsem jista jak se mu bude libit v nositku “nastojaka”

jessulka
2. bře 2019

@skretik Teda, to je krásný úvaz. Jak tam spokojeně hajá. Já už se těším na šátek, až mi ho zítra kamarádka ušije. Dnes navečer jsme to vyměřily a ustřihly. A bude to dobré. Ze zbytků uděláme šátečky slintáčky.

kleninka
2. bře 2019

@seveneye Jj myslím si, že to bude ono. Vše má své důvody a pokud je najezeny, prebaleny tak ti roste mamko 😊 Luky se za ten týden vytáhl o 4 cm. Tak je to chudáčky bolí - já jsem teda trochu zocelena matka a vyskolena od dcery a prostě nejde ho mít celý den na rukách, takže přes den prostě nějakou dobu řval a já měla šanci jít aspoň na WC a uvařit. A večer mě musel Jirka budit, že řve ať ho nakojim 🙈 já ho neslyšela.

seveneye
2. bře 2019

@skretik hezky si tam malej hovi😍nj taky jsem zvedava,taky doufam ze budu schopna to spravne vse stahnout a upevnit,nemam zatim potrebnej grif a zkusenosti...

skretik
2. bře 2019

@seveneye satek zabere vzdycky, i kdyz jeci jak tur. Ja si nedovedu predstavit jak tem detem muze byt prijemny mit oblicej narvany v hrudi,tak uvidime 😉

seveneye
2. bře 2019

@kleninka ok tak diky za tip,ja si prave rikala cim by to mohlo byt,takhle radi cca 3-4dny,tak snad si to zase sedne...

jednaholkaa
2. bře 2019

Ahoj holky!!! Diky, ze jste na me tak myslely 🙂 Mam to za sebou, huraaa 🙂) Jako, uprimne bylo to fakt peklo, nastesti s dobrym koncem. Holcicka, se narodila v pohode a ja jsem uplne bez poraneni a bez siti (asi diky anibalu!) Kazdopadne az budu mit chvilku doma na kompu tak vam popisu ten prubeh...

Strana