Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jednaholkaa tak to byl vykon!gratulace a hodne zdravicka obema.
@jednaholkaa gratulace 🙂)))
Holky, znalkyne nosítek 😁, jaké značky jsou tedy nejlepší? Koukám na nějaké bazarové nosítka, tak abych věděla. Díky 😘
Ahoj holky, sleduju co si tu pisete o nositkach, protoze si chci take nejake poridit. Zatim se klonim k Tula FTG, ale jen me zarazi, ze i kdyz je vhodne i pro novorozence, tak jsem nikde nevidela, ze by tam byl nejaky "drzacek / vlozka", ktera by fixovala hlavicku. Nemate zkusenost, zda miminku ta hlavicka v tom jakoby nelita?
Koukala jsem na bazary a nejvic se prodavaji nositka Manduca a Chicco. Ale to Chicco zadna z vas nezminuje - jsou tedy nejake spatne?
Holky diky za gratulace! Ted jsem se bavila s pani co sla na indukci ve stejny den jako ja, byly jsme spolu na pokoji. Ta to mela si rychlejsi cca 7 hodin. Ale skoncila cela potrhana, skakali ji na bricho a malyho dostala az den po porodu protoze spatne dychal. Tak lepsi, ze jsme v pohode, i kdyz prubeh byl horsi..
@jednaholkaa a stacily ti na rozjeti ty tablety nebo byl i oxytocin?ja prave skoncila s nim a pak to slo az ficakove rychle,vubec jsem nemela postupny nastup kontrakci.
@bajunka dekuji za osvetleni, uz rozumim tomu proc jich je v nabidce tolik a za tak nizke ceny 🙂
@basice ja prave taky ne, jsem z te nabidky nejaka zmatena 🙂 a vzhledem k tem cenam, bych nerada vybrala spatne. Jedno Kibi mam take vybrane na bazaru.
Jak tu holky pisou sve zkusenosti, tak mi z toho vychazi, ze se vyplati vybrat mezi Bondolino, Storchenwiege, Monilu a Tula FTG
@skretik ahoj,jak jste zvladli noc?my dnes lepe nez jsem ocekavala...vstaval vicemene jen na kojeni.modlim se,aby nam to trochu vydrzelo.
Holky asi blbej dotaz ale jak poznate ze mate mlade fakt poradne dokojeny?ja mam stres zda mam dost mlika,jak byl malej vzteklej je mozny ze nebyl dost upitej?zkousim ted v ramci kojeni nabizet obe prsa,malej se teda u toho strasne mrcasi,porad se odpojuje a prisava,ale asi si po presvedcovani trochu cucne i z toho druhyho.
Jinak diky @kleninka za tip ohledne toho rustoveho spurtu,jsem zvedava co nazna mudr.na zitrejsi kontrole.
Holky Bondolino frcelo driv, ted se k nem moc nemluvi, ale ja zkousela na dceru a v pohode. Je na suchy zip a vazani... Co se tyce vhodnosti nositekxtak tech znacek je hodne... Monilu, Donkey, Lenka nositko plus ty, co jste psaly a dalsi a dalsi... Kibi je taky v poradku. Nevhodne jsou Chico a Baby Bjorn napr. Obecne nesmi nositko mit vyztuzena zada, latka musi byt diteti od kolinka ke kolinku (nesmi tam viset) a nema se nosit. Celem ven od rodice. Spousta informaci je na fb v nosicich skupinách. Urcite bych nekupovala pres internet a radsi predem vyzkousela, kazdemu totiz vyhovuje nejake jine. Takze bud do obchodu a nebo se domluvit treba s nekym z okoli. Jinak jsou treba i pujcovny, objednate z internetu domu, zaplatite teda celou castku a kdyz se vam bude libit. Vyhovovat, tak si ho nechate. V opacnem pripade zplatite poplatek za půjčení a nositko vratite. Tusim byva 10%ceny na 10 dni.
@garfa4 nemá to žádný držák na hlavičku. Dá se ale nastavit výška te látky jak potřebuješ...
@beruska125 a nemeli jste ze zacatku problem ?? Me maly prestal kakat. S tezi kádí jednou denne a hrozne hustou stolici a porad breci
@garfa4 tady je odkaz s videonavodem
Tady by se prodavaji ergonositka z druhe ruky a i poradi https://m.facebook.com/profile.php?id=754049974...
@yvonneullmann My problém nemely. Ublinkavat může treba ze je vic nakojeny? Terezka taky ublinkava, ale nemyslím si, ze je to těmi kapkami
@jednaholkaa moc gratuluji. 😍
Super článek 😊
https://www.denik.cz/rodina/psycholozka-jirina-...

@jednaholkaa super! Uz to mas taky za sebou, moc moc gratuluju 😍😘