Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@dominika963852 mě se líbí to kibi i cenově. Ta tula už je o dost dražší 😒. Tak uvidíme co nakonec vyberu. Spíš to chci až malá trochu povyroste.
@basice já určitě taky, až tak od těch 4m.
Sestřenice měla kibi a moc si ho chválila. 😊 To teda jsou pálky 😂
@yvonneullmann spis naopak. Hned co jsem ji to dala tak se krásné vykakala...ale asi to na každého muže působit jinak no😉
Holky co se těch nositel týče, tak fakt doporučuju nosiči skupiny na FB. Základní je skupina "Nosíme děti" a tam se dají vyhledat informace a zkušenosti snad ke každému ergo nosítku. Taky tam funguje bazar a máte jistotu, že to bazarové nosítko bude v pořádku. Pak fungují i regionální skupiny a ty jsou zase super, protože jsou to lidi z okolí a jsou ochotni se sejít a nechat ta nosítka vyzkoušet. Případně pak i pomoct s nastavením a tak...
@yvonneullmann já jsem taky žádný problém s vylučováním po těch kapkách nezaznamenala. Naše malá teda kaká jen jednou (max dvakrát) denně už od začátku, ale bez problemu a nějakých bolestí....
Můj dotaz je koukám teď tématicky- mám to dobře?? Dítě mi nešlo narovnat, furt křivě-jak moc to vadí? Jak primontovat hlavičku? Je k tomu ještě volný pruh, který se nějak váže přes, ale jeho smysl a účel mi není moc jasný-mohl by mi někdo poradit prosím? (návod na youtube jsem videla) snad se mi nahrajou fotky..
@garfa4 jedna z možnosti . Pak meitai atd - mají na www.satkomanie.cz třeba od kokadi . Oni teda už mají Tai tai a rostoucí kokadi flip
Pak rostoucí je Fidella fusion .
Chce to koukat od kdy se dá nosit .
Za mě fakt nej na miminka je Storchenwiege nebo šitá od Monilu, VeKa nositko a podobne 🙂
Ale to co mám já, to už VeKa nesije.
Jo a jinak si dávejte pozor - u noseni děti by nemělo miminko mít dupacky atd. Protože mu skrtime nohy
@yvonneullmann Na zacatku kapek zadny problem. Davam spolecne s Vigantolem. Ale od starsiho syna si pamatuju, ze se s tim pak nesmi prestat naraz, ale postupne snizovat davku..
Jinak T ma taky rustovy spurt, od vcera breci, furt by byl na prsu nebo se nosil. A ma nazelenalou stolici. Doufam, ze to nepotrva dlouho, starsi syn ma do toho rymu a kasel, takze ani zitra nejde do skolky..
@seveneye my dnes noc super a nevim jestli to nebylo tim,ze jsem nebyla lina ho vracet do postylky 🤔. Spal od 8 do pul12, pak jsem ho nakojila a spal do pul3, pak jsme ho zas vratila do postylky to se teda zeblil,tak sel ke me do postele a spal do 5 a pak uz tam nejak jsme preckavali do rana do 9, to uz tak na stridacku pochrupaval,ale ja se citim celkem vyspale. Ted jsme byli venku a uz 3 hodiny chrupe v kocare ( dospava na zahrade). Jinak kojim jak kdy, nekdy z jednoho,nekdy z obou,kdyz ho potrebuju narvat tak mu nabizim obe,nekdy si vezme nekdy ne. Nepoznam kdy je najedeny dost a kdy ne,ale vetsinou prso odmitne, kdyz ma asi dost. Jinak kdyz rve tak ho uklidni zvuk fenu 😄.
@yvonneullmann ja davam espumisan a probiomaxik,vcera jsem ani jedno nedavala a zdalo se mi, ze je na tom lip,ale nevim jestli to nebyla nahoda. Kazdopdne si myslim,ze to valny ucinek stejne nema...
Tak jsem z tech nositkach po precteni tady jeste vic zmatena a fakt nevim 😏. Zitra si mam vyzvednout ten Storche, tak uz to asi nebudu resit a uvidime,kdyztak ho zas prodam a zustanu verna satku
@skretik To ráda slyším, ze jste se uz vyspali lépe. Určitě je dobré vyzkoušet, pokládat ho do postýlky. On bude sám a mit klidek a ty také. Ja treba ted už týden nechavam usinat Terezku samotnou. V mobilu ji pustim aplikaci kde jsou nahrané různé zvuky. Většinou usne sama. Ale nekdy ma zase den, ze chce zase chovat.

Koukám, že se tu rozjela diskuze o nosítkách 😊 . Já pokukuji po Ergobaby nebo kibi.
Ale super tip na tulu to mi teď taky padlo do oka 😉