icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

dominika963852
3. bře 2019

Koukám, že se tu rozjela diskuze o nosítkách 😊 . Já pokukuji po Ergobaby nebo kibi.
Ale super tip na tulu to mi teď taky padlo do oka 😉

basice
3. bře 2019

@dominika963852 mě se líbí to kibi i cenově. Ta tula už je o dost dražší 😒. Tak uvidíme co nakonec vyberu. Spíš to chci až malá trochu povyroste.

dominika963852
3. bře 2019

@basice já určitě taky, až tak od těch 4m.
Sestřenice měla kibi a moc si ho chválila. 😊 To teda jsou pálky 😂

beruska125
3. bře 2019

@yvonneullmann spis naopak. Hned co jsem ji to dala tak se krásné vykakala...ale asi to na každého muže působit jinak no😉

misak48
3. bře 2019

Holky co se těch nositel týče, tak fakt doporučuju nosiči skupiny na FB. Základní je skupina "Nosíme děti" a tam se dají vyhledat informace a zkušenosti snad ke každému ergo nosítku. Taky tam funguje bazar a máte jistotu, že to bazarové nosítko bude v pořádku. Pak fungují i regionální skupiny a ty jsou zase super, protože jsou to lidi z okolí a jsou ochotni se sejít a nechat ta nosítka vyzkoušet. Případně pak i pomoct s nastavením a tak...
@yvonneullmann já jsem taky žádný problém s vylučováním po těch kapkách nezaznamenala. Naše malá teda kaká jen jednou (max dvakrát) denně už od začátku, ale bez problemu a nějakých bolestí....

seveneye
3. bře 2019

@val333 prosim posli odkaz poctu si...no je to narocny.

zuzekk
3. bře 2019

Můj dotaz je koukám teď tématicky- mám to dobře?? Dítě mi nešlo narovnat, furt křivě-jak moc to vadí? Jak primontovat hlavičku? Je k tomu ještě volný pruh, který se nějak váže přes, ale jeho smysl a účel mi není moc jasný-mohl by mi někdo poradit prosím? (návod na youtube jsem videla) snad se mi nahrajou fotky..

zuzekk
3. bře 2019
zuzekk
3. bře 2019
zuzekk
3. bře 2019
raliska
Autor odpověď smazal
raliska
Autor odpověď smazal
seveneye
3. bře 2019

@val333 diky uz to studuju...

raliska
Autor odpověď smazal
ajdamajda
3. bře 2019

@garfa4 jedna z možnosti . Pak meitai atd - mají na www.satkomanie.cz třeba od kokadi . Oni teda už mají Tai tai a rostoucí kokadi flip

ajdamajda
3. bře 2019

@zuzekk úvaz spis KSK

raliska
Autor odpověď smazal
ajdamajda
3. bře 2019

Pak rostoucí je Fidella fusion .

Chce to koukat od kdy se dá nosit .
Za mě fakt nej na miminka je Storchenwiege nebo šitá od Monilu, VeKa nositko a podobne 🙂
Ale to co mám já, to už VeKa nesije.

raliska
Autor odpověď smazal
ajdamajda
3. bře 2019

Jo a jinak si dávejte pozor - u noseni děti by nemělo miminko mít dupacky atd. Protože mu skrtime nohy

raliska
Autor odpověď smazal
raliska
Autor odpověď smazal
smigli
autor
3. bře 2019

@yvonneullmann Na zacatku kapek zadny problem. Davam spolecne s Vigantolem. Ale od starsiho syna si pamatuju, ze se s tim pak nesmi prestat naraz, ale postupne snizovat davku..

smigli
autor
3. bře 2019

Jinak T ma taky rustovy spurt, od vcera breci, furt by byl na prsu nebo se nosil. A ma nazelenalou stolici. Doufam, ze to nepotrva dlouho, starsi syn ma do toho rymu a kasel, takze ani zitra nejde do skolky..

skretik
3. bře 2019

@seveneye my dnes noc super a nevim jestli to nebylo tim,ze jsem nebyla lina ho vracet do postylky 🤔. Spal od 8 do pul12, pak jsem ho nakojila a spal do pul3, pak jsme ho zas vratila do postylky to se teda zeblil,tak sel ke me do postele a spal do 5 a pak uz tam nejak jsme preckavali do rana do 9, to uz tak na stridacku pochrupaval,ale ja se citim celkem vyspale. Ted jsme byli venku a uz 3 hodiny chrupe v kocare ( dospava na zahrade). Jinak kojim jak kdy, nekdy z jednoho,nekdy z obou,kdyz ho potrebuju narvat tak mu nabizim obe,nekdy si vezme nekdy ne. Nepoznam kdy je najedeny dost a kdy ne,ale vetsinou prso odmitne, kdyz ma asi dost. Jinak kdyz rve tak ho uklidni zvuk fenu 😄.

skretik
3. bře 2019

@yvonneullmann ja davam espumisan a probiomaxik,vcera jsem ani jedno nedavala a zdalo se mi, ze je na tom lip,ale nevim jestli to nebyla nahoda. Kazdopdne si myslim,ze to valny ucinek stejne nema...

skretik
3. bře 2019

Tak jsem z tech nositkach po precteni tady jeste vic zmatena a fakt nevim 😏. Zitra si mam vyzvednout ten Storche, tak uz to asi nebudu resit a uvidime,kdyztak ho zas prodam a zustanu verna satku

jessulka
3. bře 2019

@skretik To ráda slyším, ze jste se uz vyspali lépe. Určitě je dobré vyzkoušet, pokládat ho do postýlky. On bude sám a mit klidek a ty také. Ja treba ted už týden nechavam usinat Terezku samotnou. V mobilu ji pustim aplikaci kde jsou nahrané různé zvuky. Většinou usne sama. Ale nekdy ma zase den, ze chce zase chovat.

zuzekk
3. bře 2019

@raliska
@ajdamajda tenhle nositkošátek mám a jiný pořizovat nebudu, dokud nebude potřeba. Je předšitý, kříž je daný šitím vzadu. Myslím, že jinak to nepůjde (?). Spíš mi jde o srovnání miminka,aby mu bylo dobře- tedy hlavička, nohy... A co s tím doplňkovým pruhem...

Strana