icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

frndafrrr
2. srp 2018

@andelka tj, abys neměla celkově výsledky prohozené. Si vybavuji jak mě propleskávali kvůli skupině, nakonec mi museli stejně dát nulu, protože já nebyla sto mluvit a průkazku nebylo čas hledat, z toho by mohl být pěkný průšvih. Nejlíp samozřejmě když není potřeba vůbec, ale je dobře, že sis všimla. Pak dej vědět, jak se jim to podařilo.

andelka
2. srp 2018

@frndafrrr tak jsem se teď dovolala,a sestra to špatně přepsala z papíru,je tam správně 0-. Mám si to sama přepsat v prukazce. Takže všechny výsledky jsou moje,jsem ráda, protilátky mám negativní a glykémii 3,3 takže bezva.

zuzekk
2. srp 2018

Tak dneska jsem spala venku - paradicka! Jen člověk musí vstát do 8, pak už na terasu peče.

jednaholkaa
2. srp 2018

@andelka Me se ten rust bricha nak zarazil..posledni dobou je porad stejne 🙂

@kristynkal S curanim si uzivam porad. Jdu, trochu se vycuram a pak nic a vracim se ze zachodu s pocitem ze se me chce 🙂 Nejvetsi extrem byl prvni noc na dovolene..asi jsem toho mela ten den hodne, to jsem se celou noc nemohla vycurat vubec. Jenze spi kdyz se ti chce na malou silene, takze jsem se ani nevyspala 🙂 Doktorka mi na to rekla akorat ze me kdyztak vycevkujou, jupi

jednaholkaa
2. srp 2018

Holky, a co kavu, pijete? Ja jsem do ted nepila, ale na dovolene jsem zacla :( Jenom jednu denne teda, ale dela me desne dobre.. I kdyz si myslim, ze by bylo lepsi ji nepit. Ze to pro mimi asi dobre neni. Decaf zas vim ze je dost chemicky.. Resite tohle nekdo?

veronika_2019
2. srp 2018

@kristynkal taky se mi děje něco podobného , musím říct, ze cca dva dny docela břicho cítím , furt mě někde picha občas bolí , ale mam zrovna období MS tak to přisuzují tomu , zítra jdu k DR tak se ho na to zeptám

veronika_2019
2. srp 2018

@jednaholkaa ja si dávám capucino tak jednou za dva dny třeba , někdy kávu s mlékem a piju i Colu 🙂 četla jsem te jedna denně nevadí 🙂

zuzekk
2. srp 2018

@jednaholkaa já myslím že s rozumem určitě nevadí. Ani dřív, teď ve II. už asi vůbec. Jako 6 kafí denně by mu asi neprospělo, ale třeba jedna... teď ve vedru doma ani nemám chuť, na cestách jsem si hlídala 1 denně max, a když člověk narazil na nějaký hnusný...tak mě to mrzelo, že mám vyčerpáno! 🙂

andelka
2. srp 2018

@jednaholkaa neřeším protože v každém tehu mi kafe přestalo chutnat. Dám si tak 1x za týden,dříve 2 denně. Když nevypijes litr silného,tak miminku to nevadí. Já piju preso s mlékem.

zuzekk
2. srp 2018

Jinak doktor mě varoval i před čajem- zelený má v sobě kolikrát víc povzbuzujících latek než to kafe.. Takže já si prostě říkám všeho s mírou, a může se téměř vše! 😉

andelka
2. srp 2018

Tak já dneska 13+4, čtvrté tehu, nosím často tyhle kraťasy z Lidlu,mají širokou pasovku na gumu.

andelka
2. srp 2018

@zuzekk já si sem tam zelený dám. Když nemám chuť na kafe. Tlak mám 90/63.

misak48
2. srp 2018

@jednaholkaa já jsem někde našla, že mimcu vadí dávka kofeinu až od 300 (mg asi?) a jedno lungo že má 150. Takže si ho v klidu s mlékem vzdycky po obědě dám. Přijde mi to bezpečnější, než abych pak cestou z práce usínala za volantem...

jednaholkaa
2. srp 2018

@misak48 Jo ja jsem cetla 200 mg asi. Pry to jsou 2-3 espressa. Lungo a prekapavana apod ma pry vic. Espresso nejak min nez 100. Tak si davam jedno capucino - to ma jedno. V poslednim trim se pry kofein odbourava hur.
@andelka No, zavidim ze ti nechutna 🙂) Ja si holt to jedno davat budu. Kamoska ceka treti a rikala ze pije tri denne.. s kazdym ditetem jedno navic.

andelka
2. srp 2018

@jednaholkaa jedno je určitě v pohodě. Já teď ráno místo kafe piju mléko. Ale když někde jsme a je tam ráno preso,tak si dám. Jinak spíš odpoledne. Mívám krizi po obědě kolem 14 h. Když můžu tak jdu klidně spát.

jessulka
2. srp 2018

Ahoj holky, tak jsem zpátky z Prahy. No mazec jako. Projet Prahou, v těchto vedrech bylo nad moje úsilí. Na D8 samozřejmě jen jeden pruh, protoze druhý se frézuje. Zácpa, kolony.
Screening dopadl jlna výbornou. Akorát že mi musela paní doktorka dělat vnitřní ultrazvuk. Miminko prý bylo moc vzadu, strašně mi tlačila na břicho, az to bylo nepříjemné. Tak s vnitřním uz to bylo líp vidět. Miminko odpovídá 13+1tt, já jsem dnes 12+5tt. Měří 6,9 cm. Srdicko krásně tlouklo 153 úderu za minutu. Nosní kůstka přítomna a všechny orgány rovněž. Pohlaví nebylo ještě poznat. Mamka si to moc užila, libilo se jí to. A hned pak mi řekla, ze v tom viděla chlapečka. Tak vám nevím, mne to miminko prijde uplne stejné, jako když byla dcerka. Tak mi spadl kámen ze srdce. V pondělí jedu na kontrolu k Dr. a do poradny.

jessulka
2. srp 2018
andelka
2. srp 2018

@jessulka super zprávy. Moje odpovídalo 13+3, CRL 7,4 cm a srdíčko 152/min. Jsme skoro stejně,to je hezký.
Mimca mi teda všechny čtyři přišly na NT screeningu stejné.

jessulka
2. srp 2018

@andelka Děkuji, jsem hned klidnější, ale hrozně mne bolí břicho, jak mi na nej tlaczila a podbřišek, jak mi v něm rejdila tim umělákem 😉 Termín porodu mám od 6. do 9.2.

renulkka
2. srp 2018

@andelka Můžu se zeptat na ty kraťasy z Lidlu? Nevíš jestli je ještě mají třeba na eshopu? 🙂 Jinak vůbec zatím nemáš žádné bříško 🙂 Já mám pupčisko, že si nevidím pod nohy, k večeru se i mi hůř ohýbá (ohnu se, ale dost pupík tlačí) a moje mamka mi řekla, jestli náhodou nejsem už v 8.měsíci 😂 😂 Zkusím zas někdy udělat foto :D

andelka
2. srp 2018

@renulkka já myslím že by je snad mohli mít. Klasické teplákové bavlna elastan,s rozparkem, kapsičkami a širokou pasovkou,ta jejich Esmara. Mám od nich i takové plátěné,ale tyhle jsou pohodlnější.

andelka
2. srp 2018

@jessulka mně to dělal přes břicho a říkal : jestli se vám bude zdát že moc tlačím,tak věřte že můžu ještě víc. Ale dalo se to. Šla jsem pak hned k nám k sestře a pak do práce.

andelka
2. srp 2018

@jessulka já mám teda pořád 1.2. tak jsem zvědavá jestli bude v lednu nebo v únoru.

dominika963852
2. srp 2018

@jessulka Krááása,už aby bylo 9.8 a už jsem mimčo taky viděla :D 🙂 Jak jde vidět i ten mozeček to je prostě mazec.

dominika963852
2. srp 2018
jessulka
2. srp 2018

@dominika963852 Bylo vše krásně vidět, slyšely jsme i srdíčko, krásně se hýbalo, jak tlouklo. A ty prstíky byly tak roztomilé. A nosanek. Prostě nádherný pocit. Byla jsem nadšená a mamča o to víc. Ona si strašně přeje s mým taťkou vnoučka. Verunka chce sestřičku Julinku. Má tak pojmenovanou jednu panenku Baby Born. Bráchu prý nechce, ten si prý s panenkami hrát nebude.

jessulka
2. srp 2018

@andelka Kam chodíte na ty výsledky krve? To máte napsané na té zprávě ze screeningu?

andelka
2. srp 2018

@dominika963852 ne,tyhle mají pás na pevno. Myslím že mám tyhle
https://www.lidl-shop.cz/ESMARA-Damske-teplakov...

andelka
2. srp 2018

@jessulka no jasně,na všechny tři syndromy,ale to je už kombinované riziko, poté co se dá dohromady krev a utz.

andelka
2. srp 2018

@jessulka Dominik má panenku i kočárek a hraje si s ní, pečuje o ní, převléká..

Strana