Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka to věřím,dnes se ti bude krásné spát,vedro nevedro 😉.
U nás je to zase naopak. Jen prcek pořád říká něco jiného, ale moc se těši to mě překvapilo, hezky se o mě stara 😀.
mě je to i jedno, možná trošku bych chtěla zase kluka, kdo vi 😆
Julinka je krásné jmeno, taky uz mi proslo myslí 😊
@dominika963852 Mne vubec nenapadají klucici jména. Chteli jsme Tomáška, jenze Verunky tatínek si našel přítelkyni a ta ma skoro dvouletého syna a ten se tak jmenuje. Tak mi přijde blbý, aby měla Tomáška miminko doma a pak nevlastního bráchu u taťky. Přítel chtěl ještě Honzíka. Ale Honzu má bratra, ja strejdu a bratrance. Jsem přeHonzovaná.
@dominika963852 Mrkni na SAM73. Mají slevy a ty kraťasky co tam mají jsou na způsob, co posilala Andělka. Ja si zitra pro dvoje jdu. Stačí velikost S, mají jiné číslování. M je uz obrovské. A také tam mají super sukýnky, takové natahovací, pohodlné, vzdušné. Na rostoucí brisko ideální. U tech jsem si brala XS. Tak koukni na jejich stránky. Vyplatí se to.
@jessulka oooo dekuji moc,urcite kouknu. Honzik se mi taky libi ale je to mamin manžel takže to nic.
Teď mám doma Jarouška po tatínkovi 😀 což jsem vůbec nechtěli, ale už bych nezměnila. Šimon ,Dominik, Jakub a Vojtik u mě vedou zatím.
@dominika963852 u nás to vypadá na třetího kluka a vůbec nevím jméno. Navíc máme příjmení jako jméno a tak to je ještě těžší. Doma mám Daniela a Dominika. Líbí se mi Jakub i Vojtěch,ale ti jsou v blízkém okolí.
@dominika963852 Vojtěch je také hezký. Ještě jsem přemýšlela v noci nad Vašíkem. Že se s tím jménem dá různě pohrát.
Holky, já v noci nemohla vůbec spát. Bolelo mne hrozně to břicho a celý vnitřek. Až jsem místy cítila i čípek. Teď ráno uz je to lepší. Měly jsme tu v noci bouřku, byl hezký vzduch. A teď ráno uz je zase prádelna. Moje mamka má dnes narozeniny, tak jí musím koupit nějaký dárek. Asi něco hezkého na sebe. Pojedou s tatkou k moři, tak ať je smrncovni. Verunku berou s sebou.
Holky držím dnes palce všem , co mate screening . Já jdu na radu ve 14.45 a už se nemůžu dočkat 😀 od včera se cítím tak nějak ,,netehotne,, a kdybych neměla trosku bříško tak tomu ani nevěřím .. už ustupuje to pichani v břiše i prsa se zdají , ze už nejsou tak citlivá, snad to je tím , ze už je II trimestr 😊
Jména na kluka jsou zlo. 😀 Prvního jsme pojmenovali nerozhodní do poslední chvíle (Radek), druhého chlapečka Matěj a do třetice přichází v úvahu asi jen ten Honza, už u dcery jsem měla napsané v papírech Adina/Jan, ale úplně spokojená s tím nejsem, na holky se mi líbí mnohem více jmen.
@frndafrrr tak pro mě jsou jména na holku úplný utrpení 😀 můžeš hodit inspiraci. Mě se líbí jen Amalie nebo Lucinkaa.
Matěj je taky super teda i Matyáš, ale nemůžu mít na konci š jelikož příjmení nám na š zavzačíná a to by bylo k prdu.
Ahoj holky, ve stredu jsem byla na prvotrimestralnim screeningu a vypada to v poradku, tak jsem to vcera konecne rekla nasim. Koukam, ze resite jmena. My mame jasno pro kluka, ale pro holku to bude boj jako minule.. A mam pocit, ze to dite citim. Ale myslim, ze si to jen nalhavam, jeste se mi to zda moc brzo..
@dominika963852 kamarádka má Damiana a když jsme u ní je to na budku..Dany,Domi,Dami..😀
My premyslime nad Julii a Vojtechem a potom nad Markem, Jonasem a pro holku Karolinou a Adelkou. Honzíka chce rodina pritele, aby se jmenoval stejne jak tchan. Ale ja si do toho nenecham kecat takze zatim to bude podle me 😊😊😊
U nás bude kluk Míra, přeje si to tak přítel . Je to po jeho zesnulém strýcovi, kterého měl jako tátu .. a holku furt řeším , přítel má německé příjmení , takže mužů i trosku experimentovat 😀 líbí se mi Viktorka a nebo Ella 🙂
Já už Vojtěcha mám a pro druhýho chlapečka mám připravený Václav, trošku problém nastane, když tam bude ješte jeden kluk. Moc ráda bych se držela konceptu slovanských jmen, ale za boha třetí klučičí slovanský vymyslet nedovedu. Dvě holky už mám, jedno mám vymyšlený snad co je Vojta na světě a druhý se mi taky hodně líbí, ale u kluků už to pak jsou samý slavové a to neni nic pro mě.
@dominika963852 Nevím jestli to bude inspirativní, nechci už jméno, které frčí. S Matějem jsem byla moc spokojená, ikdyž jich bylo hodně, ale umřel a okolo zůstalo strašně moc Matýsků, žádný sice není ten můj, ale pokaždé když to jméno slyším tak mě to zamrzí, píchne a že je to často.
Holčičí se mi líbí Berenika(ale pasé máme dlouhé příjmení), Viola, Zora, Meda, Magda, Marlen a favoritka, která by mi zároveň i prošla je Lada.
Když jsme čekali minule,tak to měla být Magdalena nebo Petr. Přítel lobuje za to,aby to byl asi pátý Ladislav v řadě,ale já to prostě nechci. Navíc sestra jeho ex se kterou se stykame má též Ladika. A ex má Jaroslava..Mne se prostě ti ..slavove nelíbí no.
Úplně se to sem bojím napsat, potom co se po téhle nevinné poznámce strhlo v ledbovkach, ale u nás by byl kluk po tátovi. Dědí to jmeno už několik generací. Já byla sice ze začátku dost proti, ale manželovi na tom fakt strašně moc záleží, tak jsem to pak přijala. A pro holčičku jsem vybrala Adrianu. Manžel byl pro, trochu jsem se bála reakce okolí, ani jsem jim to nechtěla říkat. Ale posledně to z nás vytáhli a byla jsem docela překvapená, tchyně je tím jménem úplně nadšená 🙂
@misak48 Adriana je krásné jméno. My už ji v rodině máme. Já se s tím nemůžu srovnat, prostě Ladislava V. nechci. Navíc můj muž by byl Jiří,kdyby se nenarodil o dva měsíce dřív. Tchýně taky tohle jméno nechtěla. Navrhuju dat Ladislava jako druhé křestní jméno ( bylo by v křestním listu,ne v rodném,ale aspoň někde)

@andelka sakrys. Vše vyprodané 😁jen 34 a to mi už asi nebude.