Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Jinak za mě - změna životního stylu kdy jsem se zajímala o problémy děti a doporučení - rapidně se zlepšilo zdraví mě . Pokožka i telo . Chronické záněty ... měla jsem seboreu a žádná mazadla nepomahala . Až prejiti na non toxic (plus alternativy ) a co se stravy tyče - me zažívací a kožní problémy vymizely po alternativním stravování .
Hele neříkám ze jsem si teď v tehotenstvi občas nedala něco co nesmím (mekac třeba ) ale striktně jsem se vrátila hned po porodu ke všemu co smím . V létě se víceméně snažím jist jen raw stravu . Dělám výborne dorty , pokud člověk nemá alergii na orechy je to výborná strava - viz Rawmania.cz super recepty . Zasytí, člověk má více energie .
V DM mají výborné tyčinky - něco jako bounty a jsou bez mléka, na nich jsem hooodně ujížděla, dcera měla taky abkm. https://www.kupi.cz/sleva/tycinka-kokosova-dm-bio
i další čokolády tam mají bez mléka
@ajdamajda @tanakin holky moc dekuju a myslis ze je to pravdepodobne ze je to abkm kdyz to zmizelo po jednom namazani kortikoidy a uz se to neobjevilo,kdyz se to telo cisti tak dlouho? Spis me jde o to,ze si clovek nemuze zajit normalne na jidlo treba do hospody nebo jet na dovcu a tam jist..a co male pivo ci sklenka vina?Mate zkusenost?
Jinak na FB je skupina Kojení při ABKM a ta mi opravdu hodně pomohla. Jsou tam celé soubory s fotkami toho, co se může jíst, recepty atd.
@ajdamajda Fakt pekny ty kojici tricka i saty 🙂 Ty Mamaa veci kupujes kde? Vyfotila by ses pak i v nejakem tom tricku? Ja si objednala par veci ze Zalanda a Asosu..tak jsem na to zvedava 🙂
@skretik ja je taky pouzila az po vyzkouseni vseho mozneho,uz to mel tak hrozne,ze se rozjela druhotna infekce,takze za me ano,musi se pouzit s rozumem,ale zaroven vcas,prece jen tlumi v tele zanet,kdyz uz nic jineho nezabere,pomuzou.A od te doby je to dobre.Jen ted pomalu hledam tu pricinu,jelikoz jsem vyradila hodne veci.Maso uz vim ze nevadi zadne.Po jogurtu reakce zrejme trochu byla,takze zase chvili pockam a pak zkusim neco zaradit.
@emilek12 a cekala si nejakou dobu nebo si zkousela neco snist hned jak zmizela ta vyrazka? Davca uz je bez vyrazky,ale hlen ve stolici a sem tam zelenej kousek ma porad,ma ted posledni dnu prujem,ale dr.na to rekla jen,ze hodne pribira a tedy se prezira 🤦♀️,ale o tom hlenu jsem ji vlastne ani nerekla
@skretik hele ten hlen mel i starsi syn a zadne alergie nikdy nemel,nesmi to byt velke kusy,muze to byt hlen ktery spolyka,jelikoz nesmrka.A prujem pokud nekadi vice nez 3x za den taky nevadi,kdyz neni dehydratovany.To v podstate neni prujem. Pokud nema krev,neresila bych.A cekala jsem presne 4 tydny,jak mi poradil doktor,aby bylo telo ciste,ale rikal,ze alespon 3 tydny.Akorat ze po snezeni jogurtu byly priznaky takove,ze stejne nevim.Doktor mi rekl,ze mam sledovat hlavne oblicej,kde to mel predtim a tam nic.Na tele sem tam sucha mista,v zahybec cervena.Ale to muze byt reakce na lecos.Takze o vikendu mam zkusit platkovy syr.
Ahoj holky. Prave na mem IG probíhá soutez o ručně sitou jarní cepku. Pokud mate Instagram zapojte se 🙂 v nedeli bude dalsi soutěž o balicek pro maminku s dudlikem od tomme tippee a dalsi a dalsi. Muj IG je www.instagram.com/yvca_mama_nadruhou
@yvonneullm Zrovna jsem před pár dny vzpomínala, jak jsi ty dudlíky pořizovala a přemýšlela jsem, jestli jsi je užila.
holky zadali jste nekdo uz o porodne , potrebovala bych se na neco zeptat ?
Ahoj holky tak jsem se taky registrovala na modrou strechu jsem tam jako cuccinka. Jak mám postupovat dál?
Ahoj, v tom šíleném maratonu jsem zjistila, že musím zvolnit (Vítek nemocný, já nachlazená a zešílel mi tlak), tak jsem sedla k počítači a říkám si, že mrknu na modrou střechu - a nemůžu tam tu skupinu najít. Jsem tam jako merope. Asi nejsem ve skupině.
Jinak Vítek už má i po "termínu porodu", tak začínáme počítat i korigovaný věk - a přitom už mi krásně na bříšku otáčí hlavičku.
Ahoj holky, asi se nedá nic dělat, ale dnešním dnem jsme přišli o naší krásnou diskuzi na Modré střeše. Vůbec nevím, proč nám ji smazali, aniž by nám dali předem vědět. Nedaří se mi založit nová soukromá diskuze, asi už to nelze. Napsala jsem stížnost, že se mi jejich přístup nelíbí a asi nejsem sama. Vrátíme se tedy zase do naší staré diskuze. Pojďte a domluvíme se co a jak.
@zuzekk
@jessulka ahoj holky, jsem tu 😉. Myslela jsem si, že mám problém jen já, že se nějakým nedopatřením nemůžu přihlásit a ona už ta naše diskuze neexistuje 🤔. To je dobře, že jsi napsala stížnost, ale myslím si, že se tím stejně nic nevyřeší, ale alespoň jsi si ulevila. Jsem zvědavá kolik z nás se tu opět sejde 🤔. Jestli to holky napadne se vrátit do staré diskuze, mě to dalo chvíli zabrat než jsem ji našla.
Já mám naštěstí stále zapnuté upozornění, takže mi to naskocilo hned. Na beremese jsem koukala, ale připadá mi, že tam to taky nejde. Ono je to s tou střechou úplně propojene, takže to bude asi stejné...
Jde! zatím... jdu na to! zkusím vás přidat podle nicků z modré střechy, beremese je s ní nějak příbuznější než koník, takže i SZ a upozornění člověk vidí na obou stránkách najednout. Nazvu to šíííleně nenápadně: Nevěsty - maminky, jestli se někdo neurazí, aby nás zase nevyrazili...