Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@veronika_2019 Co to je to free beta hcg?
Jinak ja mam to bricho spis na vecer, pres den docela male. Dneska jsem se byla s tchyni koupat a myslim ze si niceho nevsimla.. radsi jsem k ni nestavela z profilu 🙂
@vilmic 91kg mazec,ale vůbec na to nevypadáš (na foto) . Já to měla úplně stejně jako ty, zadek jak valach a stehna taky,taky že tam mám i strie :/ ,břicho čistý ani jedna ! Teď to vidím zase tak :D
@veronika_2019 nekde jsem cetla (je to zas takova babska povera) ze kdyz je nizsi nez 50 tak to byva chlapecek a kdyz nad 50tak holcicka..ja mam136tak jsem zvedava..kolik mas ty ze se to musi resit dal?
@vilmic
@1nelinka mám hodnotu 35 a přepoctenou 0,5 .. jinak vše v naprostém pořádku , bylo zde napsáno ze hodnota je nízká a je doporučen ještě jeden odběr krve v 16 tt .. ale co říkal doktor , tak by to měli byt v pořádku podle všeho ostatního .. ale stejně jsem sla trosku v rozpacích z toho vyšetření
@veronika_2019 urcite to bude v poradku neboj🙂
Od vcera se mi vratilo zase navalovani ke zvraceni. Mam to az v krku ale nezvracim. Akorat jist nechci. Vubec ..mam odpor. Ani chute.
Jinak skoro cely den mam cerno pred ocima, tlak permanentne nizky. Spodni 50. Horni mene nez 85. Kavu nechci, smrdi, cola ma bublinky a bez nich se pit neda (snesu ji ale jen cervenou a zase je dost preslazena na coz nejsem zvykla) . Uplne nevim jak si tlak zvednout. Staci mi dele stat a jdu k zemi. V prvnim teh.jsem byla nekolikrat v bezvedomi a ted se toho bojim protoze mam s sebou vzdy obe deti. Tak si rychle sedam na zem ale za chvili je to totez
@ajdamajda Ahoj, té kávy ti být líto nemusí, naopak hodně doktorů už při nízkém tlaku kafe naopak nedoporučuje, protože jak rychle tlak vyletí tak i klesne a je to větší šok pro tělo, než ten nízký. Mi na nízký tlak doporučili, česnek a magnézii. Já ho mám ale všelijaký, 1.těhotenství léky na vysoký, další naopak nízký tlak až mdloby a na konci se mi odloučila placenta ( prý musel hodně vystřelit), pak už v pohodě a snad to i vydrží.
Jinak co se týče nevolností já se naopak naučila snídat, po čemž jsme přestala zvracet a bylo mi dobře, no a teď jsem dostala letrox a ta půlhodinka na lačno mi zase dělá blbě.
@ajdamajda Já omdlívám taky,je to dost nepříjemné a nečekané. Hučí mi v uších,nic nevidím,hrůza. Minule s emi to stalo na poště,fronta až do někam... tak jsem si sedla a všichni na mě čuměli jak na exota!!
Holky cítíte už nekdo pohyby? Ja vim ze je to divné tak brzo, ale jsem si na stopro jistá ze to je miminko. Cítím je, ale jen když si položím na bříško ruku, takové lehké tukani a bublinky. U syna jsem je začala cítit v 16tt. Teď jsem 13+3.
@arielka222 ještě úplně ne,ale cítím že se tam něco děje. Jakoby mi tvrdne břicho,jak se tam mele. Čekám že to poznám tak za 2-3 týdny. U prvního jsem cítila asi v 19 tt, druhého 17 tt, třetího 16 tt a teď jsem 13+6.
@arielka222 Pohyby? Ty jo, tak to je pekny :D Taky jsem vcera v brise citila nejaky tlaky a pak mi doslo ze jsem nebyla dva dni uz na ..ehm ..na velky 🙂) Tak to jsou moje pohyby, leda tak peristalticky..
Nám se urodily švestky,takže s trávením už problémy nemám 🙂
@arielka222 Taky si myslim, ze uz ho citim, ale prijde mi to divny takhle brzo. I kdyz u druheho vlastne proc ne..
@arielka222 jo..3.tehu a citim. Poznam bezpecne
Ja citim hlavne kdyz si lehnu na bricho protoze si tak stlacim delohu, prckovi se to nelibi. Citim to v tu chvili.

Ahoj holky , screening je za námi , malý tam skákal lital skoro nešel chytit , riziko VV je 1:19000, nt je 1.4 Cm 🙂 ale vyšlo nám nízké free beta hcg, takže za 3 týdny musím na další odběr krve :( neměla jste to některá někdy také ?