icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jednaholkaa
8. srp 2018

@frndafrrr Hruza ty mamy nekdy teda, umi nejlip seknout do zivyho, fakt nechapu :/

val333
9. srp 2018

Holky máte to některá taky, že ráno nemáte žádné bříško a večer úplně jako balón? ... Jsem 14+6... Začínám mít docela strach, jestli je všechno v pořádku... Jestli se třeba jen nenafukuju a nemám ZT... 😕

dominika963852
9. srp 2018

@val333 To mám přesně já :D ráno jako laňka a večer jako balon. Tak se vždycky večer prohlížím v zrcadle a říkám si, kdy už se sním i probudím :D Vůbec se nestresuj něčím takovým ;)

val333
9. srp 2018

@dominika963852 fakt? Říkám si, že to je fakt velký rozdíl... Tak snad máš pravdu 🙂 od 14 TT nemám žádné priznaky ani bolesti, akorát v noci se mi špatně spí... Tak proto plasim..

ajdamajda
9. srp 2018

@val333 Jo. Ja co si fotila radoby bricho, tak splasklo 😀 . Bylo to zeli. Kazdopadne az vecer neco mam. Rano a odpoledne ne

smigli
autor
9. srp 2018

Holky, uz mate zive sny? Mne se nikdy nic moc nezda, ale ted kazdou noc. A nerikam, ze by se mi to nelibilo. 😉

niki1107
Autor odpověď smazal
jenny888
9. srp 2018

@val333
@dominika963852
Balon? Ja mam vecer misto pupku vzducholod :D

andelka
9. srp 2018

@val333 to je úplně běžné, fakt. Neboj.

val333
9. srp 2018

@jenny888 na porovnání.... Ráno a večer

dominika963852
9. srp 2018

@val333 Vážně je to normální 🙂
@jenny888 Vzducholoď? :D a co potom v tom 9.měsíci, to pak budeme vzpomínat na ty pupíčky :D

jenny888
9. srp 2018

@val333 tak ja to mam vecer tak jak ty rano.... :] ale jsem ted 13+1... ale uprimne uz se na to brisko tesim...taky by me zajimalo ale cim to je...snazim se to vypozorovat a jedine co jsem vypozorovala je to, ze to mam pokazde, kdyz do sebe hazu spatne kombinace jidel...treba vcera jsem si dala avokadove sushi a na to mandle no a to jsem nemela delat....bricho totalne nafoukle a nebylo mi dobre....
@dominika963852 to mas pravdu...ja se tomu v devatem urco zasmeju :D vcera jsem byla na akupunkture a vedle lezela pani ktera chtela pomoct s vyvolanim porodu pomoci Aku a kdyz jsem ji videla jak se vali tak jsem si rekla, ze to moje nafoukle brisko je teda uplne NIC :D :D

jenny888
9. srp 2018

@val333 jinak spici muz na ranni fotce je super :D :D

val333
9. srp 2018

@jenny888 je i na večerní za kartáčkem 😀 jsme totiž na dovolené... Tak děkuji za uklidnění... V pondělí jsem to přehnala s turistikou a od té doby mám špatné svědomí... Navíc mě pořád píchá v bocích, ale to jsem si asi namohla ty vazy...

beruska125
9. srp 2018

@skretik já jsem před 4 roky měla skoro stejný termín porodu jako teď (30.1.)😂 nastupovala jsem na mateřskou myslím 5.12. A zaměstnavatel mi proplatil celou dovolenou za následující rok, takže by to mělo být v pohodě...

jenny888
9. srp 2018

@val333 tak to te muzu jeste vic uklidnit...my jsme s manzelem byli pred tydnem na svatebni ceste v Adspasskych skalach a Broumovskych stenach...jeden den jsme najezdili 40km na kolech po hrebenech, druhy den 25km taky po skalach a pak jeden den koupak, at se neodrovnam a pak zase tury...a jsem v poradku takze bych se nebala...k dr. jdu v pondeli tak mu to reknu ale myslim si, ze mi rekne to stejne, ze je to normalni.. :]

val333
9. srp 2018

@jenny888 no já jdu v úterý... To zas bude čekání 😀

jenny888
9. srp 2018

@val333 to jo....to cekani me nici :D a ty mas taky premieru? Prvni mimi?

val333
9. srp 2018

@jenny888 jj první.... Vysiluju úplně ze všeho 😕 jsem takovej věčného realista a pesimista, takže s tím bojuju 😀 do 14 tt jsem měla pořád nějaké příznaky a najednou nic .. jen to nafukování břicha a nespavost... Tak už zas histercim... 😀 Termín mám 1.2. a ty? 🙂

jenny888
9. srp 2018

@val333 jeeeee....tak to jsem rada, ze jsem narazila na nekoho kdo tady ma taky premieru...uz jsem se bala ze jsem tu jedina :D :D porad tady procitam vse co se tu resi ale tak z 80% nevim o co go...hold, mamky ktere tu cekaj druhe a vic tak uz maji zkusenosti a ja se tady v tom porad nejak placam :D me teda nic netrapilo, zadne nevolnosti, bolesti, zvraceni atd. spis unava ale prikladam to i praci, kterou mam dost stresovou. Jedine co me vysiluje je teda to nafukovani toho briska :] ja mam termin 15.2. ale ted na prvnim screeningu mi dr. tvrdil prelom leden/unor, coz ja si tedy nemyslim...ale kdo vi ze jo...pockam si na sveho dr. u toho mam nejvetsi duveru :]

val333
9. srp 2018

Aha, tak uvidis, co ti řekne... Mě dělal screening přímo můj doktor, takže nám jen jednu verzi 😉 no to nafukování břicha je mazec... Večer mám vždycky pocit, že už snad musí explodovat 😀 jak je napnuté... A v kolikátém týdnů teda jsi?

val333
9. srp 2018

@jenny888 máš už i fotku?

zuzekk
9. srp 2018

S dovolením se jen hlásím, že čekáme také první, jen většinou nemám co dodat a očumuju z povzdálí..

skretik
9. srp 2018

@frndafrrr a muzu se zeptat co se stalo, pokud se Ti to chce psat?

@beruska125 tak super, dekuju za zpravu, ja vubec nevim jak to funguje totiz.

Ja se vcera taky strasne s mamou pohadala, asi nejaky erupce byly nebo co :( .je mi 37let, ale nekdy mam pocit, ze jsem porad mala holka co nema moznost sama myslet :(

jenny888
9. srp 2018

@val333 no kdyz jsem sla v pondeli na screening tak jsem dle meho dr. byla 12+6 a na screeningu 13+1...je tam rozdil jen dvou dnu ale muj dr. mi dal termin 15.2. kdezto na scr. ten prelom leden/unor...coz mi prijde divne,nevim co si o tom myslet,proto pockam na navstevu u sveho dr. a fotecku mimca mam :] ted na screeningu mi ho skarede vyfotil, je tam jen smouha...ale mam naaadhernou fotku z 9TT...
@zuzekk jeeeee tak to jsme rady, ze tu nejsme samy :] ja tady neco napisu jen v pripade, ze se potrebuju na neco zeptat, jinak taky jen ocumuju :D

jednaholkaa
9. srp 2018

@val333 Jojo, to je normalni. Kamoska to mela tak pry docela dlouhou dobu. Taky to tak mam..

andelka
9. srp 2018

@beruska125
@val333 to si musím zapamatovat že jsme stejně ( já též tp 1.2. podle ovulace jsem dneska 14+4)

misak48
9. srp 2018

@jenny888
@val333
@zuzekk
Holky já čekám taky první 🙂 taky jsem že všeho vyplašená, ještě tím spíš jak to mám složitější o tu cukrovku... Termin mám podle screeningu nakonec uz 29.1.

jenny888
9. srp 2018

@misak48 ahojky :] a cukrovku mas tehotenskou nebo ji mas ty? Sestrenka je cukrovkar a vzdy jsem ji obdivovala kdyz byla tehotna...byla silna, zvladla to a ty to zvladnes taky :]

jednaholkaa
9. srp 2018

@jenny888 Ja taky cekam prvni.
@skretik No, napodobne s tou mamou. Je mi taky 37, a ty hadky o nesmyslech jsou neskutecny. Tuhle me hlidala psa, a po mesici mi po telefonu zacala vycitat, ze mam bordel ve skrini a ze je to ostuda a ze si to mam uklidit...wtf?

Strana