ivakalinova
7. led 2023
4249 

Děkuji a sbohem..

Milé koníkovky, 

na Modrého koníka jsem přišla v roce 2014. Nejdříve jsem se zaregistrovala na beremese a po svatbě přešla spousta děvčat právě sem a já s nimi. Založily jsme tady soukromou skupinu Beremesky 2014. A tím začala má éra na Modrém koníkovi.

V roce 2015 byl vyhlášen konkurz na ambasadorku firmy Vileda. Tenkrát jsem skončila druhá. Pokud si dobře pamatuji, vyhrála Míša. Bylo velikým překvapením, když mě v červnu 2016 oslovili, zda bych nechtěla dělat ambasadorku pro Viledu. Následovalo první školení a já se v létě stala oficiálně ambasadorkou. Z místa, které jsem chápala jako zábavu, odreagování a pochopení, se stalo rázem místo pracovní.

6 let uteklo jako voda a Vileda se s Modrým koníkem loučí a já jako ambasadorka též. Bylo to šest neuvěřitelných let. Narodila se mi Emička, Adámek, koupili jsme baráček.......Celý život budu vzpomínat na rodičovskou dovolenou s Viledou a koníkem. Nebudu vám lhát, už mi tečou slzy..... 

6 vánočních adventních kalendářů, desítky soutěží, stovky rezencí, stovky fotek, tísíce písmenek a dalších věcí. Doufám, že jsem vás inspirovala, že se vám líbily soutěže a že byly mé posty fajn.

Dovolte mi teď poděkovat. Děkuji moc, Vivi, @gradan - tohle byl šéf, kterého bych přála každé z vás. Milý, férový, poctivý a sympatický. Speciální poděkování si zaslouží i mé krásné a milé ambasadorské kolegyně nebo exkolegyně - Verča, Marcelka, Peťa, Káťa, Týnka, Monča, Irča, Barča, Hanka, Maruška..... Holky, děkuji za vše.

Moc děkuji celému týmu Vileda, Jano a Jirko, byli jste neskutečně fajn. Školení, spolupráce, odezva, hodnocení. Spolupráce s vámi byla na jedničku. Děkuji i současnému týmu Modrého koníka, v čele s Evkou a Domčou. 

Na závěr chci říct jedno obrovské díky všem, které jsme mě a mé ambasadorké posty četly, lajkovaly, komentovaly, soutěžily atd. Bez vás by to nešlo.

Upřímně? Bude mi ta práce moc chybět, i slza ukápla, ale na druhou stranu, těším se, že nebudu muset být tolikrát denně aktivní a vymýšlet, čím vás zaujmout.

Mějte se krásně a ať je rok 2023 pro všechny plný zdraví, štěstí a lásky. 

Váš uklízecí blázínek Ivča 

P.S.: Veliké děkuji zaslouží i manžel, který mi pomáhal, četl, počítal, vymýšlel, fotil.....

#vileda

a co bude se skupinkou?

7. led 2023

Ivi, myslim, že můžu napsat, že my děkujeme Tobě.

7. led 2023

@jijulka skupinka pojede dál svým životem 🙂

7. led 2023

@ivakalinova A víš,že mě to mrzí? Bylas jedna z nejlepších ambasadorek,moc díky za všechnu tvou práci

7. led 2023

Děkujeme ♥️

7. led 2023

Díky, měj se fajn.

7. led 2023

To už je druhá co konci 😢 Vileda byla fajn, díky tobě znám spoustu vychytávek a věcicek do domácnosti. Za to Ti velké DIKY ❤️

7. led 2023

Díky Ivi, byla jsi profesionál a myslím, že mnohé z nás máme doma díky tobě spoustu výrobků Vileda 😉
Na druhou stranu, děti ti rostou a určitě si jako rodina zasloužíte klid a soukromí.
Ať se ti daří!

7. led 2023

@ivakalinova mrzi me to, jsi jedina ambasadorka, kterou jsem sledovala a diky tobe mam byt plny Viledy

7. led 2023

Děkuji za hodně inspirace. Ať se daří. 😊

7. led 2023
apacheee
AMBASADORKA

Ty jo Ivi, to je šok. Koníka bez Viledy a Tebe si už ani neumím představit ❤️

Ať se ti ve všem daří 🍀🍀🍀

7. led 2023

@gradan Jestli nejake ambasadorstvi na MK fungovalo, tak si dovoluji tvrdit, ze Vileda diky skvele @ivakalinova. Ja to tady psala nekolikrat - nejsem zadna hospodynka, vzdy jsme meli na uklid pani, ale covid a spol... Takze jsme objevili fialove hadriky a to byl zazrak. Jsem je strkala kazdemu na potkani, si mysleli, ze vileda plati me 🙂 o to vetsi skoda, ze uz je zmenena technologie vyroby a pousteji vlakna. Takze je uz nekupujeme, ted konci i vileda na mk... Nektere zmeny nejsou k lepsimu. Ivco, dekujeme!

7. led 2023

Ivi, když nic jiného a i to říct nemůžu, tak tvůj fialový hadr jsi zapropagovala do každé MK domácnosti a já ho miluji 🥰

7. led 2023

Ivi, moc děkujeme za všechno. Díky tobě mám doma téměř všechny produkty od Viledy. Dělala jsi skvělou reklamu. ❤❤

7. led 2023

To je škoda, ať se ti daří!

7. led 2023

Ivi, děkuji za skvělou reklamu🙂, díky tobě u nás vileda vede.

7. led 2023

@ivakalinova a znamená to, že už tu nebudeš ani ty? Já jsem na Koníku spíš už jako tichý pozorovatel, ale ráda jsem tě sledovala... 🙂

7. led 2023

Ivi, toho jsem se bála. Děkujeme moc. Doufám, že ty tu zůstáváš!

7. led 2023

@ivakalinova DĚKUJI 😘😢

7. led 2023

Diky, Ivus a doufam, ze aspon obcas hodis tipy na darky (parfemy, rumy, vzdyt vis) pro manzela ;)))

7. led 2023

Díky tvé práci jsem i já objevila Viledu, do té doby jsem ji neznala. Tak ať se ti daří!

7. led 2023

Děkuji... Nejen za výhry, ale za tvůj přístup. Bude nám to tvé ambasadorovani chybět...

7. led 2023

jéé, to mě mrzí, byla jsi taková MK jistota.. A mizíš i z koníka? At se Ti dál daří!

7. led 2023

Ivčo, to mě mrzí, tvá Vileda mi bude chybět. Díky tobě jsem objevila fialové hadříky, pořídila parní mop, vysavač na okna. Tvé ambasadorství bude chybět...

7. led 2023

To je mi lito, byla jsi nejlepsi ambasadorka ❤️ A diky Tobe mam doma plno produktu od Viledy 🙂 dekujeme!

7. led 2023

Děkuji za mnoho nových poznatků. Já osobně tě tedy budu mít spojenou s fialovým hadříkem ta věc je prostě úžasná.

7. led 2023

Byla jsi skvělá ambasadorka, díky tobě jsem objevila viledu a její vychytávky. Díky moc, ať se ti daří.

7. led 2023

Díky Vám se u nás doma začala používat Vileda. A nemenila bych. Děkuji. 😊

7. led 2023

Preji hodne stesti. I kdyz nejsem fanousek viledy, ty jsi i kritiky zvladala s noblesou a nikdy jsi neodpovidala lidem osklivym tonem - to umi malokdo. Za me palec hore.

7. led 2023

Musím říct, žes mě občas štvala tím, jak máš naklizeno, jak je úklid u tebe na předních příčkách... zatímco já jsem lítala mezi drobkama a zacákanýma umyvadlama v koupelně se třema/vlastně teď už čtyřma dětma, tys neváhala postovat foto s vyleštěným wc... ale na druhou stranu mě to kolikrát velmi inspirovalo a popichovalo, že to vlastně přeci nějak jde, umět si uklidit! Dokonce i ty hadříky jsem jednou vyhrála. Takže moc díky i ode mě. A na protest jdu setřít baterie v koupelně fialovým hadrem! Úklidu zdar a ať se ti daří!

7. led 2023

No uf. Chtěla jsem napsat něco oduševnělýho, ale došla mi slova 🥺 Budeš tu chybět. Myslím, že marketingově tu nebyla úspěšnější ambasadorka.
Odpočívej, určitě to bylo moc náročné. A neodcházej úplně 😉

7. led 2023

Jo a Ježíšek mi letos donesl Vileda mop! A dobrý!!!

7. led 2023

Ivčo, ráda jsem tě sledovala, občas i komentovala. Hlavně kvůli tomu, že jsme byly spolu v Beremeskach 2014 a jako jedna z mála jsi tu ještě aktivní. Ale užívej si většího klidu s destičkami. Doufám, ale, že jako běžná uživatelka se tu ještě objevovat budeš a ,,provokovat" svým dokonalým pořádkem a uklidumilovnymi dětmi ☺️😍

7. led 2023

Nedovedu si konika bez tebe a viledy predstavit :-/ doufám, ze ty tu aspon zustavas, delala jsi skvelou praci! Dekujeme

7. led 2023

Ivi, jejda... panebože... Já si koníka bez Viledy a bez Tebe jako Viledovskou ambasadorku neumím představit... Udělala jsi tu velký fakt velký kus práce a můžeš být na sebe dost hrdá. Měj se hezky a děkujeme za vše, všechny tipy, dárky, soutěže atd. ❤

7. led 2023

Byla jsi nej nej ambasadorkou. Ať se ti daří.

7. led 2023

Viledu jsem znala, ale díky Tobě a ambasadorství jsem si pořídila víc pomocníků do domácnosti od Viledy. Přeji, aby sis více užívala čas s rodinou. Děkuji za recenze, soutěže - jednou jsem vyhrála hadříky..............

7. led 2023

Ivo, jen díky tobě jsem si koupila několik finálových hadříku, používá jej mamka i ségra, používám ho v práci na okna a věřím, že i některá ma kamarádka, které jsem je chvalila. A jen díky tvé propagaci viledy jsem si koupila i sušák na prádlo. Za mě tohle opravdu mělo smysl a věřím, ze i diky tobě firma zvýšila zisky.

7. led 2023

Ty jo tak tohle mě mrzí 🥹 díky tobe jsem si koupí několik věcí do domácnosti které mám hrozně ráda. Budeš tu chybět a byla jsi opravdu moje top ambasadorka která mi vůbec ale vůbec nevadila.

7. led 2023

Ivi, děkujeme! Fialový hadřík top pomocník v domácnosti. A nejen on má u nás místo. Díky tobě. A Ježíšek přinesl stříkací mop, ve srovnání s předchozím - neznámé značky - nebe a dudy.
Ať se ti daří!

7. led 2023

Koník bez Ivy a Viledy bude jiný....moc děkuji!
Bylo to fajn. Fialový hadřík u nás díky Tobě zdomácněl.
Hodne štěstí vám všem!

7. led 2023

Fialový hadřík forever 🤘🫶

7. led 2023

Musím říct, že mě vlastně nikdy nenapadlo, že i ty bys mohla jednoho dne odejít z pozice ambasadorky. A když je to tady, tak vůbec nevím, co napsat 😏🤔 Viledu jsi propagovala opravdu perfektně. Byla jsi prostě skvělá, Ivi. Hodně štěstí 😚🍀

7. led 2023

Teda..... to neeeee.... vůbec si neumím představit koníka bez ambasadorky Ivci, díky tobě jsem poznala značku vileda a spoustu úžasných výrobků... moc děkuji. A doufám, že tu budeš i nadále.

7. led 2023

Já když se mi někdy nechce uklízet, tak si pomyslim:tohle kdyby viděla @ivakalinova tak ji jebne, a už drtím koště, fialovej hadr a jedu😂 budeš chybět, super příspěvky, a přeji hodně štěstí🍀🥂

7. led 2023

Díky za Tvoje příspěvky a fialový “hadr”vládne naši domácností 😅❤️🍀

7. led 2023
7. led 2023

Ivčo, díky moc. Byla jsi skvělá. Má nejoblíbenější ambasadorka. Doufám, že končíš jen jako ambasadorka, ale jinak zůstáváš. Fialový hadřík u nás také nesmí chybět 🙂 a nejen ten 🙂.

7. led 2023

Ivi, když si tu tak pročítám všechny předešlé komentáře, tak si říkám, že je krásné vidět, jak se tu umíme i hezky shodnout 😊 Já, ač bohužel chaotik, mám díky tobě spoustu věcí z Viledy, které mi usnadňují můj tolik nenáviděný úklid. Mrzí mě, že končíš. Jak sama vidíš, opravdu tu budeš chybět. Nicméně, jak psaly holky výše, zasloužíš si odpočinek a více času na rodinu. Jen mi prosím slib, že ho celý nestrávíš úklidem 🙏 😁 Moc ráda si i dál přečtu zprávičky o tobě i celé vaší krásné rodince, abych viděla, jak rostete. Měj se krásně.

8. led 2023

@ivakalinova tak to mě opravdu mrzí, odváděla jsi podle mě skvělou práci, snad maximum možného v jinak celkem "nezáživném" uklízecím tématu. Ráda i sleduji, jak se vám s manželem, Emičkou a Adámkem daří. Proto doufám, že i bez ambasadorství nás neopustíš úplně. Užívejte si doma s časem navíc jeden druhého o to víc a mějte se krásně. 🍀❤️

8. led 2023

Děkuji MOC !!!!!!!!! Nejlepší ambasadarka!!!!🌷🌹

8. led 2023

Taky tě ráda sleduji a doufám, že nezmizis úplně??? 🙏 Chyběla by jsi tady ❤️

8. led 2023

Mohla bys mi ještě prosím poradit ohledně sušáku Vileda? Psala jsem ti 29. prosince. To jsi ještě ambasadorka byla. Chápu, že koncem roku asi nebylo moc času... Předem díky 🙂

8. led 2023

Byla jsi skvělá Ivi 👌😉

8. led 2023

To je šok. 😉
Těším se alespoň na tipy, pro ty naše chlapáky.
Hodně štěstí. 🍀❤

8. led 2023

Ivo,děkuji,byla jsi super ,ať se daří

8. led 2023

Jee to je skoda, pravda je, ze kdyz jsem prisla na konika, tak si mi prisla,, namyslena,, postupně jsem si k tobě nasla cestu, asi tím, ze mame stejne staré děti a poslední rok, jsem si tě pridala do oblíbených a tesila se na tvoje příspěvky, zacala kupovat Viledu😁 a ty tu končíš 😞ten svět prostě není v pořádku

8. led 2023

Jejda, Ivi..co napsat..na pozici Vileda amabasadorky jsi byla jako stvořená, nemohli najít nikoho jiného, kdo by tuto značku propagoval tak skvěle jako ty, sama vidíš výše, kolik holek jsi ovlivnila. Já mezi ně patřím taky.
Díky ti za vše, věřím, že se tu budeme setkávat nadále, a užívej volnější dny.

8. led 2023

Ivi děkujeme moc za vše a hlavně za tvůj čas☺️snad se neztratíš jako hodně ambasadorek co skončily🥺bylo by nám smutno❤️

8. led 2023

Ivo, fascinuješ mě svojí dokonalostí v roli manželky a matky 🙂 Přeji ti, ať najdeš nový směr...a teď řekni pravdu, když ti končí kontrakt s Viledou, budeš mít aspoň sem tam bordel v kuchyni jako my všichni ostatní ? 🙂

8. led 2023

Byla jsi skvělá ambasadorka, moc děkuji za vše, co jsi pro nás delala ❤️ ať se ti daří a cele tvé rodině 😘😇

9. led 2023

Taky ti přeji, ať se daří! Tvůj dosah byl opravdu ohromný, až si člověk říkal, jak takové dobře vedené ambasadorství může vážně fungovat ;) Klobouk dolů, protože jiné ambasadorské zprávy jsem skoro vždy přeskakovala, ale u tebe jsem si vše pročetla, bylo to takové vlídné, nenásilné, opravdové... 😘
A i u nás byly jedny Vánoce fialové 🙂 - když jsem do každé rodiny pořizovala fialové hadříky 💎 Hodně štěstí na další cestě! 🍀

10. led 2023

Ivi, díky 🙂 Hodně štěstí v dalším životě 🙂

11. led 2023

Začni psát komentář...

Odešli