konik_testuje
12. čer 2023
1196 

Zkušenosti s řadou produktů pro celou rodinu Famille Bio od Yves Rocher

Léto pomalu klepe na dveře. Čekají nás výlety, dovolené, prodloužené víkendy... Také máte pocit, že na kosmetiku pro všechny členy rodiny potřebujete jeden celý kufr zvlášť? Líbí se vám představa, že by vám stačilo jen 5 produktů, které poskytnou péči o pleť, tělo i vlasy celé rodině? Ucelená řada produktů Famille Bio od Yves Rocher je v takovém případě přesně to, co hledáte a vy ji budete mít možnost testovat.

Co budeme testovat

Produkty z řady Famille Bio od  Yves Rocher představují certifikovanou bio péči pro celou rodinu. Byly vyvinuty za použití pouze těch nejzdravějších ingrediencí. Hlavní roli tu má oblíbené ovoce - jablko v bio kvalitě. Ekologicky pěstováno a sklízeno každou sezónu během září až listopadu v Bretani - kolébce značky Yves Rocher. Tato organická jablka překypují základními živinami, které jsou důležité pro celou rodinu.

V Yves Rocher spolupracují s bretaňským společenstvím výrobců jablečného cideru, se kterými sdílí 100% organická jablka. Rozhodli se upcyklovat zbytkovou část jablek, které jejich partneři lisují na cider. Tyto zbytky jsou stále plné cenných živin a látek, z nichž dokázali vyvinout FAMILLE BIO – řadu základní péče o pokožku pro celou rodinu.

Díky unikátní technologii dokázali v Yves Rocher objevit a získat 3 inovativní aktivní látky, které získaly patent:

-        jablečný extrakt bohatý na cukry a polyfenoly, které jsou nezbytné pro ochranu pokožky,

-        jablečný olej bohatý na mastné kyseliny, které jsou nezbytné pro posílení kožní bariéry,

-        jablečnou vodu, která pomáhá udržovat pokožku hydratovanou.

Všechny produkty této řady jsou certifikované jako bio, lze je používat od 3 let věku a byly dermatologicky testovány. Některé produkty obsahují až 99 % složek přírodního původu a jsou parfémované jemnými tóny čerstvých a kyselých jablek v bio kvalitě.

Obnovující péče Famille Bio Yves Rocher37 je obnovující a vyživující krém pro namáhanou a poškozenou pokožku. Okamžitě hydratuje a zceluje těžce poškozená místa následkem vlivů vnějšího prostředí. Jeho krémová textura s efektem „obvazu“ napraví texturu a posílí kožní bariéru pokožky po 28 dnech pravidelného používání.

Jemný mycí gel na tělo a vlasy Famille Bio Yves Rocher39 šetrně a účinně čistí pokožku a zanechává ji jemnou, vláčnou a pružnou a jemně provoněnou. Je nepostradatelný spojenec ve vaší sprše pro jemné mytí díky bezsulfátové čisticí bázi. Obsahuje 97 % složek přírodního původu (koncentrát aktivních látek z organických jablek). Jemně čistí pokožku, aniž by ji vysušoval. Vlasy jsou po použití jemné bez zatížení.

Pečující balzám na tělo, obličej a vlasy Famille Bio Yves Rocher38 s vyživujícími účinky, obohacený o koncentrát organických jablečných složek a směs olejů včetně organického oleje z jablečných semínek, se snadno vstřebá do pokožky a vyživí i ta nejsušší a nejnamáhanější místa. Pečující víceúčelový balzám s extra vyživujícím účinkem je perfektní pro všechny suché oblasti: tělo, obličej, rty a konečky vlasů. Naneste pouze tolik, kolik je potřeba pro zjemnění suché pokožky, a používejte kdykoli pro celou rodinu od 3 let.

Vyživující mléko na tělo a ruce Famille Bio Yves Rocher38 s koncentrátem aktivních složek z organických jablek hydratuje, vyživuje a chrání pokožku před vnějšími vlivy a denně ji posiluje. Toto mléko s tekutou texturou zahalí pokožku a dodá jí hebký, sametový vzhled a pocit pohodlí. 

Lehký hydratační krém Famille Bio Yves Rocher39 obsahuje aktivní složky z organických jablek a byl vytvořen pro 24h hydrataci. Zároveň pleť zjemňuje, posiluje a chrání před vysoušením. Díky své svěží a tající textuře zanechává tento krém pleť zjemněnou a lehce provoněnou jablečným závojem. Vhodný pro všechny typy pleti. Obsahuje 99 % složek přírodního původu.

Koho hledáme

Na toto testování hledáme 40 maminek, které mají dětičky starší 3 let. Hledáme maminky, které se zajímají o kvalitní kosmetiku, ekologii a udržitelnost. Ženy, které hledáme, by měly být komunikativní, přátelské a aktivní, aby se o výsledky testování a své dojmy z něj podělily i s námi na Modrém koníku. 🙂

Jak se zapojit

Pokud jste se v předchozích větách našly, neváhejte se zapojit, hledáme právě vás. Stačí, když nám do komentáře pod tímto článkem napíšete, jak se vám líbí nápad společné řady produktů pro celou rodinu.

Čas na zapojení máte do 18.06. a v průběhu dalšího týdne vybereme 40 maminek, které potěšíme a oslovíme interní poštou.

Už teď se těšíme na vaše komentáře.

konik_testuje

#test_famille_bio

To by bylo přímo pro nás, te kosmetiky je vždycky strašná hromada :D mám děti 4 a 8 let 🙂

12. čer 2023

Paráda! My používáme pro celou rodinu a domácnost pouze ekologické bio produkty, pečlivě vybíráme podle složení... Děti máme ve věku 5,7,7,9,9 let

12. čer 2023

To je primo pro nas,deti mam 12 a 10 let.Dcera i syn uz se o sebe zacinaji starat a zajima je vune,me uz zbyva jen zajistit kosmetiku a zjistit slozeni 🙂

12. čer 2023

Líbí, je to elegantní řešení male koupelny. Dceři je 5.

12. čer 2023

Mně se to moc líbí, především pro mě a dcerku, má čerstvé tři roky. Mám ráda přírodní produkty i konkrétně Yves Rocher a tato řada vypadá velice dobře.

12. čer 2023

Dcera bude mít za pár dní 3 roky, tak by to bylo přímo pro nás. A nápad to je skvělý 😍

12. čer 2023

Já se hlásím! 🙌🙌
Oceňuji všechno, co je pro všechny. Páč vysvětlovat neustále Stárkovi a Voldemortovi, ať mi to neberou, že mají svoje, je občas oříšek. 🙄😃

12. čer 2023

Moc rádi bychom tuto řadu testovali. Mam děti staré 15,12 a 5 let. Jsem zastánce kvality ne kvantity. A řada pro celou rodinu je bonus. ☺️

12. čer 2023

Myslím, že to je skvělý nápad, je to nejen určité "zjednodušení" při nákupu drogerie pro celou rodinu, ale také ušetří místo v koupelně. Pokud kosmetika sedne všem členům rodiny, je to opravdu dobrý nápad.
A na výlety a dovolené ušetří místo v kufru a proces balení 😉
Mám dvě děti.

12. čer 2023

Yves Rocher už používám rok. Jejch výrobky mi vyhovují a určitě ráda bych zkusila tyto nové pro mě a mé 2 děti ( 5 a 9 let) . Starší dcera už si vybírá takové ,, dospělejší " vůně co se týká sprchových gelů atd,tak by nemusela krást moje .

12. čer 2023

Dobrý den všem 😊 Mám tři děti, osmiletého syna, pětiletou dceru a roční dceru. Ty starší o sebe pečují moc rády. Mýdel, sprcháčů, krémů, tělových mlék, šamponů, balzámů, emulzí, těch máme hromadu, nejlépe potřebuje každý svůj kousek 😀 Manžel se o sebe taky rád stará, já to snad ani říkat nemusím 🤭 Takže pokud existuje něco, co by vyhovovalo nám všem, šup sem s tím, hlásíme se 😁

12. čer 2023

Výrobky Yves Rocher používám už minimálně deset let. Mojí dceři je 10 a chce používat vše se mnou, takže je pro nás řada ideální.

12. čer 2023

Waau toto testování by nás s malou bavilo, malá čtyři roky a ráda zkouší vše nové. Od Yves Rocher jsem zatím nic nepoužívala tak by to byla premiéra. Použití pro celou rodinu je skvělé řešení.

12. čer 2023

Yves Rocher mám moc ráda, ještě nikdy mě tato značka nezklamala. Moc ráda bych tedy vyzkoušela i tuto řadu. Naše dcera bude jistě moc ráda, že bude používat stejné produkty jako maminka a já budu ráda, že volím ekologické produkty, které neublíží ani jemné dětské pokožce.

12. čer 2023

Je to dobrý nápad, s manželem i tak většinou používáme stejný sprchový gel a šampon (ale ne vždy to sedne, tak by se hodila kosmetika, která je již uzpůsobena). A to že bychom nemuseli řešit kosmetiku navíc pro děti je další plus, obzvlášť v naší mini koupelně 😁

12. čer 2023

Yves Rocher používám už pár let a děti mi chodí na krém na ruce a na sprchový gel docela často. Rozhodně by tohle testování bylo pro nás zábavou a i pro puberťáka (12let( by to bylo jistě zajímavé. Osobně pár měsíců bojuji se sušší pokožkou a ráda bych vyzkoušela celou řadu.

12. čer 2023

Prijde mi to jako dokonale reseni pro celou rodinu. Hlavne kvalita, nikde milion lahvicek. Za me super. Tuto znacku znam, mam ji rada, moc by me testovani bavilo 😍. Deti mam 3,6 a 14 🥰

12. čer 2023

Jeee to je paráda. Preferujeme kvalitu nad kvantitou. Moc rádi bychom vyzkoušeli,naše Sonicka má 3 roky už za dveřmi 🙂

12. čer 2023

Jelikož většinou používáme s dětmi společně kosmetiku, tak bych to určitě ocenila. Mám dva syny 2 roky a 5 let. Kosmetiku znám a je má velmi oblíbená. Testování bychom si velmi užili.

12. čer 2023

Skvělý nápad, moc se mi líbí, že vyrobky nejsou zaměřeny na konkrétní osobu, ale každý v rodině si vybere. co potřebuje a taky u toho může být zábava 😀 Dceři je 6 let.

12. čer 2023

Testování přímo pro naši rodinu. Syn skoro 5 let se rád maže mým krémem, tak bych si ušetřila pár svých miláčku a vyzkoušela tuhle novou řadu.

12. čer 2023

Máme dvě děti a to sice malé miminko ale i 9 letého raubíři hodně by nám to ulehčilo brání kosmetiky na dovolenou pro každého zvlášť, Yves Rocher už stálic v koupelně u nás má

12. čer 2023

Tak tohle testovani je pro me velke wau! Kosmetika pro celou rodinu? To by vyresilo mnohe. Nerada rozlisuju mezi tim mnozstvim kosmetiky, co ci vlastne je. A chlap? Ten to nerozlisuje uz vubec. Prvni, co vezme, proste pouzije, na sebe, na dite.. navic kosmetika eko bio, libi se mi zpracovani "odpadu". No tohle me hodne zajima 💚

12. čer 2023

Yves Rocher znám velmi dobře, používám pro sebe už řadu let, ale jedna kosmetika pro celou rodinu? No, to jakože pecka 👌🏼🥳👏🏼
Odlehčilo by to nejen naší peněžence, ale i vaně a na cestách místo v kufru 😄👌🏼
Jinak jsme v rodině 4 - já, muž, předškolačka a batole 🥰

12. čer 2023

Perfektní nápad! Alespoň by v koupelně neměl každý člen milion jednotlivých přípravku. Mám dcerky 4 a 10 let a každá má svoji kosmetiku na sprchování,na vlasy,na mazání a tohle by ulehčilo jak vybírání kosmetiky,tak místečko v koupelně. Navíc výrobky Yves Rocher mám velice ráda,používám je pro sebe na odlicovani a sem s nimi moc spokojená,protože mi nedráždí pokožku. A moc ráda bych se svou rodinou otestovala i tyhle výrobky. Byly by také fajn v tomto letním období na výlety,dovolené,že bych nemusela balit každému zvlášť jeho věci 😉. Takže se těším,že se třeba na nás usměje štěstí a budem mít tu čest vyzkoušet tyto parádní výrobky 😊😉.

12. čer 2023

Konečně něco, kde nemusím kupovat každému jiný výrobek. 🎉 Děti i já máme hodně suchou pokožku. Syn 6let a dcera 9let si dávají pozor, abychom je nezapomínali natírat. Milují ovocné vůně. Toto by bylo super. A mohli by v klidu natírat i oni mě. 😊

12. čer 2023

Myslím, že je to dobrý nápad. Syn dětské sprchové gely a další přípravky zásadně nepoužívá a bere si moje nebo manžela. S těmito produkty by to bylo vyřešeno.

12. čer 2023

To vypadá jako zajímavý nápad! Hrozně se mi líbí představa, že na té vaně bude 1 sprcháč a ne třeba 4, stejně tak šampon apod. Mám ráda kvalitní kosmetiku pro všechny. Do testování bych zapojila manžela i 10letou dceru.

12. čer 2023

Společná řada produktů pro celou rodinu je bezva nápad. Hlavně teď před dovolenými se to hodí. Člověk často přemýšlí, jak ušetřit místo v kufru a tohle je možné řešení. A po návratu se aspoň nebudeme dohadovat, čí je co. Je skvělé, že se jedná o kvalitní Bio kosmetiku, kterou můžu já se sklonem k ekzému i náš 8 letý syn a manžel.

12. čer 2023

Deti majú citlivú pokožku a ja tiež v podstate od puberty bojujem s pleťou.Pokiaľ by sa našla kozmetika pre všetkých, tak sa fakt poteším a aj naše miesto na vani, kde sa pre všetkých vždy zhromaždí tej kozmetiky celá kopa 🙂

12. čer 2023

Krásný testování. Dcera trpí i v pubertě suchou pokožkou zejména na nohou. A ještě ušetříme místo.

12. čer 2023

líbí se mi myšlenka, že produkty jsou pro všechny členy rodiny. Toto bych uvítala minimálně na dovolené, kdy s sebou tahám sportovní tašku plnou kosmetiky pro mě, pro holky a manžela. ušetřilo by mi to spoustu místa a i nervů, jestli jsem při balení na něco pro někoho nezapomněla

12. čer 2023

Super, konečně s tím někdo přišel 🙏👍 kontrolovat pořád, jestli mají všichni členové rodiny mycí připravky už je fakt unavující 😅😀💁🏻‍♀️ a hydratační přípravky já můžu, loupu se totiž furt jak had 😂🫢

12. čer 2023

Testování ideální pro naši celou cestovatelskou rodinu (děti necelých 4 a 6 let a manžel). Pořád hledám vhodnou kosmetiku, která nám bude vyhovovat všem. S naším neustálým cestováním, kdy jsme věčně na cestách, kdy s sebou musím vozit pro všechny kosmetiku zvlášť, je tohle skvělý nápad. Ráda vyzkoušíme a zrecenzujeme, zda je to opravdu tak super, jak to vypadá a bude to vhodné pro všechny 🙂.

12. čer 2023

Výborný nápad a hlavně praktický. Dcera má skoro 5 let. Ráda si půjčuje můj krém na ruce, ale ten je moc aromatické a nerada bych, aby si ho namazala všude a noc. Lepší by bylo, kdybychom měli jeden společný, který nám bude vyhovovat. Moc rádi bychom vyzkoušeli.

12. čer 2023

Skvělý nápad,protože tak musím každému kupovat kosmetiku zvlášť 😊 a určitě by společná kosmetika byla perfektní na cesty.

12. čer 2023

To by bylo fajn, mít pro celou rodinu jen pár lahviček. Preferujeme bio kosmetiku a rádi bychom vyzkoušeli tuto řadu. Děti mají sklony k ekzémům, tak na bio kosmetiku postupně přešla celá rodina. Já dětem často beru jejich sprcháč, protože ta dětská kosmetika je prostě šetrnější. Kluci mají 6 a 12, o zkušenosti se rádi podělíme.

12. čer 2023

Tak tohle asi vyzkoušíme i když nevyhrajeme testování. Jsme rodina s dost častými alergickými reakcemi a mít jednu kosmetiku pro všechny by třeba na dovolenou byla fakt výhra. Mám tři kluky, 13, 9 a 2,5. Hlavně ten starší má momentálně problematickou pleť a vhodnou kosmetiku zatím stále hledá

12. čer 2023

Já tedy mám ještě malého synka tudis nesplňujeme věk 3+. Ale já sama trpím atopickým ekzémem od narození. Takže suchá pokožka je můj každodenní boj. Můj manžel veškeré krémy odmítá. Po každém zrudne a stipe ho pokožka. Takže kupuji jen to co už mám vyzkoušené. Už xxx krát jsem krém jednou použila a vyhodila. Takže vyhozené peníze. Tak by jsem za testování byla opravdu vděčná. A třeba by jsme našli něco co nám bude opravdu vyhovovat a můj manžel by začal používat kremy😄😄😄

12. čer 2023

To by se mi libilo. Pro kazdyho clena X pripravku a koupelna neni nafukovaci 🤷‍♀️ takhle by stacilo par pripravku a je vystarano. To zni jako rajska hudba ❤️

12. čer 2023

Ideální pro nás 🙂 Vše, co jde, máme společné, nesnáším milion lahviček v koupelně. Téměř vše bio, etc. Vzhledem k našemu počtu, 2 dospělí, 4 děti nad 3 roky (13, 11, 6, 4) a rok a půl staré batole, nám pořád něco dochází... 🙂

12. čer 2023

U nás bychom to velice ocenili, jelikož nejmladší syn má svou řadu biokosmetiky, a mě, synovi 3roky a muži by to velice ulehčilo, kdybychom mohli používat společně jednu řadu kvalitní přírodní kosmetiky 🙏🏻

12. čer 2023

Sada,kterou by mohli využívat k otestování všichni z rodiny zní moc dobře. Produkty Yves Rocher zatím nekupujeme,ale určitě bychom moc rádi otestovali a třeba by předčily konkurenci 🙂

12. čer 2023

Krásná sada. U nás by to ocenily nejen holky - 5 a 8 co byť mají svoji koupelnu, tak stejně okupují naši s manželem (zmenšení stavu kosmetiky by bylo skvěle a neustále donášení z holek strany), ale dokonce i manžel. Má moc rád přírodní produkty a na tělo, hlavně ty voňavé. Jelikož celá rodina sprchu milujeme - ve vaně by byl zbytek taky nejlépe každý den, tak se klade důraz na kvalitu produktů a prospěch pro pokožku ❤️

12. čer 2023

Vynikající nápad 😀, konečně něco, co mohu použít já i moje 10-tiletá dcera. Ta totiž chce používat jenom to co já. A to je dost tvrdý oříšek - uspokojit moji pleť a tu její jedním výrobkem. Takových moc není...kdysi jsem nějaký produkt řady Yves Rocher měla a byla jsem s ním velmi spokojena a mile překvapena. Ráda bych tedy s dcerou testovala tuto "jablíčkovou" sadu😀

12. čer 2023

Super nápad s jednou řadou pro všechny. ☺️ V našem malém bytě by to ušetřilo spoustu místa v koupelně a i ve skříni s dalšími kusy pro případ, že něco dojde. Mám dceru 7 let, je exematik, takže často mažeme. Nepotřebuje naštěstí speciální kosmetiku, ale na bio a přírodní produkty u ní dbáme. A vzhledem k tomu, že budeme do konce sezony zkulturnovat zahradu, která byla x let bez péče. Budeme ve sprše pečení vaření a lehká kosmetika, která bude šetrně pečovat o namáhanou pokožku, by se hodila.

12. čer 2023

Je to skvělý nápad ! Jak píšete, na dovolenou kosmetika zabere spoustu místa. Toto je ideální nápad , jak misto usetrit. Navic tyto produkty jsou určitě skvěle, ještě jsme nikdy nezkoušeli, takže bychom rádi otestovali. Našr malá ještě 3 roky nemá, ale třeba na tu dovolenou jedeme s neterinkami, je jim 6,10,11 ❤️ takže bych se podělila o tuto kosmetiku i s nimi ❤️

12. čer 2023

Napad se mi libi, na dovolenou vynikajici reseni. Vune snad univerzalni, ze by nemusela vadit ani muzum. Rada vyzkousim i se svou skoro sestiletou paradnici 🙂

12. čer 2023

Halo haló, naše rodinka se hlásí na tohle super testování. Velmi se mi líbí představený koncept jednotné péče pro celou rodinu. Manžel by se konečně přestal ptát, jestli je tohle krém na Vašíka (4 roky), jestli se může tímhle gelem umýt, apod. Super věc i na dovču, stačí pár lahviček a ne celý arzenál kelímků.
Navíc hezky vypadá slozeni, poslední dobou mám ráda bio kosmetiku. Design je moc povedený, úplně vidím, jak sklidím všechny ty různobarevné obaly a vystavím si v koupelně tyhle krásně minimalistické lahvičky.

12. čer 2023

Miluji přírodní kosmetiku! Občas mám ovšem problém, že nám nějaká nesedne, protože jsme alergici. Já jsem největší a syn zdědil citlivou pokožku po mně. Ale rozhodně se mi líbí představa bio kosmetiky. Dělat něco pro planetu i pro sebe.

12. čer 2023

Výborný a hlavně praktický nápad!! Určitě oceníme při cestách na dovolenou, jelikož cestujeme vždy jen s příručními zavazadly, kde není žádný velký prostor, takže jsme zvyklí se uskromnit ☺️ doma v koupelně by to nejvíce ocenil manžel, který prostě bere cokoli, co vidí, jak na sebe tak i na dítě 🤦‍♀️ já zase nemám ráda na mužích tu klasickou pánskou vůni, kterou většina sprchových gelů z drogérie nabízí.. Určitě by toto testování potěšilo všechny ☺️

12. čer 2023

To je skvělý nápad,aby testovala celá rodina! Může se z toho stát příjemných pár společných minut,kdy se řeší i jiné než provozní starosti.

12. čer 2023

Určitě by nás produkty doma potěšily, nejvíce asi mne, když mi manžel i syn (5let) berou tělové a pleťové krémy. Všichni máme sušší pokožku a musíme hydratovat.

12. čer 2023

Rádi bychom to vyzkoušeli. Je nás celkem pět 🙂 takže spotřeba kosmetiky velká a hodně testovačů :D obrovskou radost by měla i 3,5 letá princezna 🙂

12. čer 2023

Skvělý nápad.Z produktů by jsme měli velikánskou radost.Mám 3 děti.Nejmladšímu je 7let a ten má pokožku citlivou.

12. čer 2023

Super napad, nejen kvuli uspore mista v koupelne, kdea kazdy svuj vlastni přípravek, ale vyresilo by to problemy s kosmetikou na cestach, kdy musim brat jednu pro sebe a manzela a jednu pro deti. Takze opravdu auper myslenka 😉

12. čer 2023

To by se mi líbilo 🙂 pro nás všechny - dceru Esterku, skoro 7 let, která už nejraději bere z kosmetiky vše mého a syna Eliáše, 3 roky, který by rád používal to, co ségra, ovšem jeho kůžička je vybíravá a ne vše snese… takže něco pro všechny by bylo fajn! No a já sama Yves Rocher používám velice ráda, tak aspoň vyzkouším něco nového ;)

12. čer 2023

Testování milujeme, dceři bude 10let a už teď na sebe ráda namaže a “napatlá” vše, co se jí dostane pod ruku, to bude skvělá testovatelka 😂 synovi jsou 4 roky, jeho pleť je mírně citlivější, ale sprchové gely od Yves snáší v pohodě, takže se nebojím, že by měl nějakou reakci. Kosmetika Yves Rocher patří již léta mezi mé velké oblíbence a hlavní produkty v líčení, nedám na ně dopustit 🙂

12. čer 2023

Je to skvělý nápad! Kosmetiky pro každého zvlášť máme dost, proto koukám na její složení, aby 4 letá dcera mohla používat to co já a neuškodilo jí to. Chce to co má mamka.

12. čer 2023

Připadá mi to jako skvělý nápad, teď jsme se vrátili z dovolené a kosmetiky jsme vezli dost velkou hromadu ☺️ Pokud to jde, upřednostňujeme přírodní kosmetiku, od Yves Rocher teď aktuálně používáme sprchové gely. Z testování by měly určitě velkou radost i obě děti (skoro 3 a 6). Zejména dcera se o kosmetiku poslední dobou hodně zajímá, tak by ji určitě potěšilo, že může používat to samé co maminka.

12. čer 2023

To by bylo super, kdyby moje rodina patřila mezi testovatele bio kosmetiky . Hlavně by se tato sada hodila nejen do naší malé koupelny, ale i na rodinnou dovolenou . Malý syn měl nedávno 3 roky a sprchujeme se společně a stejná kosmetika na koupání, kterou můžeme používat celá rodina by bylo prostě super.

12. čer 2023

Dobrý den,
ráda bych se do testování zapojila, protože bych nemusela řešit přírodní kosmetiku pro jednotlivé členy rodiny a hlavně pro starší dcerku, která má citlivou pokožku a alergickou reakci jí vyvolá kdeco. Zapojila bych sebe, manžela a dcerky (5 a 7). Dana

13. čer 2023

Testování jako stvořené pro nás. Je nás 5, z toho 3 děti 🤩 Do testování bych se ráda zapojila, protože s touto značkou kosmetiky nemám žádnou zkušenost a líbí se mi její složení.

13. čer 2023

Miluji vůni i chuť jablek 😀 Rada bych zapojila naší rodinu. Máme dvě dcery ( 12 a 10 let), pro které je kosmetika již velmi důležitá součást života. Velmi rady zkouší vše nové a já s nimi 😉 Budeme se těšit.

13. čer 2023

To by bylo něco pro nás. Dva dospělí, dvě děti.. ten starší po mně zdědil krupicku na rukách, tvářích a zádech, takže bych ráda vyzkoušela něco takového, co by nám to trochu ulehčilo 😄 a vůně jablek je skvělý bonus

13. čer 2023

Libi se mi to moc, obzvlaste kdyz je to v bio kvalite a jablka jsou u nas doma nejoblibenejsi ovoce 😉 Radne by to otestoval manzel s alergo reakcemi na kuzi, ja s velmi citlivou pokozkou, dcera (temer 8 let) se sklony k ekzemum a mladsi dcera (temer 4) s normalni bezproblemovou kuzi. 😁 myslim, ze jsme pekna sestava k testovani ☺️

13. čer 2023

Tak to bychom moc rádi vyzkoušeli 🙏 kosmetiku yves rocher používáme a ještě jsem nenarazila na něco, co by nám nevyhovovalo. My jsme s manželem atopici a dcera, které je 5let, samozřejmě podělila citlivou pokožku.

13. čer 2023

Moc se mi líbí ta myšlenka upcyklace zbytkové části jablek💚
Miluju jablka, miluju značku Yves Rocher a spolu-testerů mám doma hned několik 😀 Manžel - pracuje jako zedník, takže často mívá vysušené ruce a na to že je to muž, používá krémy na ruce opravdu rád. Kluci (skoro 5 a 8 let) jsou naučeni odmala, že o pokožku je potřeba pečovat a s jablíčkovým šamponem by určitě při mytí vlasů neprostestovali 😉 Mě hned zaujal krém s efektem "obvazu", se třemi dětmi si ráda dopředu i péči o sebe ❤ Nejmladší Klárka je zatím ještě na testování malá, ale určitě by si mohla alespoň přivonět🍏
Krásné letní dny a budu se těšit na případné testování a ráda se podělím o výsledné dojmy🍀

13. čer 2023

Nápad kosmetiky pro celou rodinnu je super, děti (zvláště 7letá dcera) stejně nejraději zkoumají, co používám já ...

13. čer 2023

Nápad to je super, hlavně na celodenně výlety 🙂 snažíme sa žít ekologicky a tuto značku zatím používám jenom já, tak určitě by SME rádi otestovali tuto rodinnu parádu 🙂

13. čer 2023

super je to, ako pre našu rodinu 🙂 🙂 🙂

15. čer 2023

Tak to je parádní. Rodinná kosmetika.. top při balení na dovolenou. To bychom rádi otestovali ☺️👌.

15. čer 2023

Řada produktů společných pro celou rodinu je výborný nápad, přece jenom koupelna není nafukovací 🙂 Výše uvedená bio kosmetika mě moc zaujala, dceři je 11 let a myslím, že bio produkty jsou pro ni ideální.

15. čer 2023

Je to skvělý nápad ! 😊
Mám syna, kterému jsou 3 roky 😊

15. čer 2023

Absolutně souhlasím, především na dovolenou je ideální mít kosmetiku, kterou mohou používat malí i velcí. 🙂

15. čer 2023

Ideální na ušetření místa v koupelně, navíc může celá rodina vyjádřit svůj názor a poznatek ke kosmetice.

15. čer 2023

Je to skvělý nápad, máme doma čtyři děti, takže idealni nápad.

15. čer 2023

DOKONALÉ!! Vlastně, proč to nikdo nevymyslel už dříve?? Upozorňovat totiž svoji rodinu na to, že mají brát a používat své věci je nekonečné a stejně neúčinné 😁 navíc miluji ovocné vůně a vůni jablek používám do aromadifuzéru, tudíž nepochybuji o tom, že by nám edice nemohla “sednout” .. i úklid v koupelně by byl s menším množstvím kosmetiky najednou rychlejší a jednodušší..Ekologii se doma snažíme podporovat při používání kompostovatelných obalů, eko čistících prostředků a samozřejmě tříděním odpadu

15. čer 2023

Tenhle nápad je naprosto skvělý. Využila bych to hlavně při cestování, nemít plnou tažku kosmetiky ,ale jen pár produktu ,které můžeme používat celá rodina .

15. čer 2023

Společná řada je skvělý nápad. Přesto pochybuji, jelikož mám dvě dcery, že by na mě něco zbylo ☺️

15. čer 2023

nápad se mi líbí, ušetří to místo a univerzální produkt pro dětskou i věkovou skupinu je super v tom,že nemusíte vysvětlovat dětem,že ten můj krém na vrásky jim patlat na obličej nebudu🙂) Starší syn je jak opička.

15. čer 2023

Nápad produktů pro společnou rodinu se mi moc líbí 🥰 Ušetří místo,univerzální produkt jak pro děti tak dospělí,super řešení na cestování aspoň člověk toho nebere hodně moc,a nemusí myslet na to že se něco zapomelo.Je super že nemusíte pak dvoum dětem vysvětlovat že používáte jinou kosmetiku,a proč se nemažete stejnou jako mazete je 🙈 Taková super kosmetika se určitě moc hodí do rodiny hlavně to všechny sblíží 🥰 Takovou kosmetiku měl už dávno někdo vymyslet ušetří i peněženku 😉👨‍👩‍👦‍👦

15. čer 2023

Kosmetika pro všechny se mi moc líbí. Moc by se nám to doma hodilo. Např. když cestujeme, tak by se nemuselo brát tolik kosmetiky, jako teď, když každý člen domácnosti má svoji. Kosmetika Yves Rocher je kvalitní, tak je vhodná i pro děti. A i já, jako žena, co si kosmetiku vybírá, jí používám ráda. Takže určitě bychom všichni rádi tuto produktovou řadu otestovali. Dva dospělí, syn (9 let) a dcera ( 4 roky).

16. čer 2023

Bylo by to super, partner stejně využívá většinou moje mýdla a šampony 😂 aspoň bychom to měli oficiálně společne 😁 syn bude mít zatím svoji dětskou kosmetiku. Má teprve rok 🙂

16. čer 2023

Ráda bych testovala tuto přírodní kosmetiku,značku mám ráda nakupuji v kamenném obchodě miluju tu vůni. Syn má již 7 let.

16. čer 2023

Nápad společné řady produktů pro celou rodinu je fantastický a doslova mě nadchl. Bylo by o tolik starostí méně. Méně lahviček v koupelně, méně nákupů, méně starostí, že někomu z rodiny došel ten a ten produkt. Všechny produkty by měly svoje jasné místo a uspokojily tak můj perfekcionismus, který zbytek rodiny bojkotuje 🙂 Společné produkty pro otce 48 let, maminku 40 let, nejstarší princeznu (ta si na výběru kosmetiky dává skutečně záležet a nejvíce se jí líbí právě ty moje, které pak nikdy nevrátí na místo...) Madlenku - 15 let, naši prostřední prvačku Emičku a nejmladšího Jonáška, kterému budou v listopadu dva roky, je něco o čem se mi ani nesnilo.

16. čer 2023

Rádi bychom s dcerou a manželem testovali. Už dávno manžel nepoužívá kosmetiku pro muže, ale produkty citlivé pro dětskou pleť. A tak bychom byli prvního tři na testování (já 41 let, manžel 36 let a dcera 7 let).

16. čer 2023

Určitě tohle je super nápad jelikož sama vím kolik kosmetiky máme doma ať to mám pro sebe ,manžela a nebo naše děti 5 a 3r. A tohle by nám ušetřilo hromadu místa hlavně co se týče když někam jedeme na výlet či dovolenou. Proto bych tuto kosmetiku ráda otestovala abych popřípadě věděla do budoucna co mám koupit a nemít toho tolik doma.

16. čer 2023

Ráda otestují .

16. čer 2023

Skvělý nápad. Syn má 3,5 roku a mic radi otestujeme.

16. čer 2023

Obecně se snažíme minimalizovat drogerii, jsme 4,je toho fakt moc. Pokud je to navíc šetrnější drogerie, brala bych všemi deseti! 😁

16. čer 2023

Výborný nápad. Přírodní kosmetika mi pomohla tam, kde ta drahá selhala. Navíc ušetření financí i místa když lze použít pro celou rodinu 😊

16. čer 2023

Produkty této značky mám moc ráda a líbí se mi úspora místa v koupelně.

16. čer 2023

Kosmetiku Yves Rocher miluju a používám již přes 15 let. Snažím se přednostně vybírat přírodní a zároveň účinné přípravky. Zajímame se o ekologii, používáme latkove pleny, ubrousky, vložky atd. Dceři jsou 3 roky a má vlastní produkty, ale stejne chce mít to, co maminka 😇 Tak proč jí to nedopřát, že?

16. čer 2023

Mám syna necelé 4 roky a rádi bychom vyzkoušeli.

17. čer 2023

Ráda vyzkouším i se dvěma dcerami , pořád se něčím mažeme 🙂

17. čer 2023

Nádherná a praktická myšlenka společné řady výrobků pro celou rodinu, včetně těch nejmenších! Produkty Yves Rocher miluju! Kombinaci vůní, lehkost krémů,.. Často jezdíme na výlety, za rodinou, prostě mimo domov a jezdíme celá rodina. Dětem bereme vlastní kosmetiku, ale pokud by byla nějaká vhodná kosmetika pro nás všechny, rádi vyzkoušíme. Zároveň by mě testované výrobky zajímaly i proto, že máme všichni různě náročnou pokožku - manžel trpí na ekzémy a suchou pokožku, dcera má pokožku citlivou a já jsem často někde poškrábáná, odřená a tak.
Myslím, že já, manžel a naše 3,5letá dcera jsme vhodný vzorek🙂 Ještě máme tedy 10měsíční miminko, ale ten by krémy spíš snědl, než by si je namazal na bříško. 😁

17. čer 2023

To je nádhera 💚 ušetřený plast, není potřeba více produktů, které jsou zbytečné a zabírají místo. Mít produkty, které fungují a jsou šetrné a pro nás všechny. Jsem nadšená 💚. Více takových firem jako je tahle. Děkujeme za skvělou příležitost. Kosmetika, kterou denně používáme je určitě důležitá. Pro náš pocit, naší pokožku. Myslím, že každý chlap se naučí používat a nevykašle se na to.

17. čer 2023

Hledám pro sebe a děti kvalitní kosmetiku, která se hodí pro pokožku namáhanou na horách i u vody.

17. čer 2023

Produkty této značky mám ráda. A představa, že bychom mohli používat všichni stejnou kosmetiku je skvělá, navíc vyborne když se jezdí na výlety atd. Jedno balení od každého 🤗 rádi bychom tuto řadu vyzkoušeli.

17. čer 2023

Super nápad ušetří se za spousta odpadu a lahviček v koupelně. ❤

17. čer 2023

Nápad pro společnou kosmetiku je geniální,ušetří to místo v kufru při cestě na dovolenou a i místo v koupelně.A zároveň se ušetří na plastovém odpadu,kdy každý člen rodiny nebude muset mít vlastní kosmetiku

17. čer 2023

Skvely napad! Produkty Yves Rocher jsou me oblibene uz radu let, nikdy nezklamaly. A kdyby pro celou rodinu stacilo par vyrobku, usetrilo by to spoustu nervu pri baleni zavazadel 👍 navic, co pouziva maminka, musi mit i 6lety syn. A tatinek se sice neprizna, ale pouziva je taky 😊

17. čer 2023

Složení i obal vypada super určitě by jsme rádi vyzkoušeli 🤗 miluju jakoukoliv kosmetiku i moje větší dcera (7 let ) 😊 moc rádi zkusíme a pak se podelime o zkušenosti 🥰

17. čer 2023

Nápad je skvělý. Mít výrobky pro sebe i dceru a ušetřit tím místo v koupelně je naprosto senzační. Značku Yves Rocher mám strašně ráda a dcera 3,5 let ráda zkouší moje věci tak bych aspoň měla justotu že může.

17. čer 2023

Je to skvělý nápad. Miluju kosmetiku od Yves Rocher a bylo by skvěle moct vyzkoušet nove produkty. Společná kosmetika jistě ušetří spoustu místa v koupelně, ale především na cestách. Navíc, které dítě nechce používat to samé co rodiče? 😊 Mám dvě děti 4 roky a 1,5 roku.

17. čer 2023

Nápad mne velice zaujal, a to hned z několika důvodů. Kosmetiku Yves Rocher mám skutečně velice ráda, hodnotím ji jakožto velmi kvalitní, příjemnou, přírodní a zároveň ohleduplnou vůči životnímu prostředí. V prodejnách Yves Rocher navíc mohu vždy nákup i konzultovat s poradkyněmi, které na konzultace skutečně mají prostor a nabízeným produktům rozumí. Velice mne láká představa, že by tuto skvělou kosmetiku mohly používat i mé děti (klukům je 4 a 5 let). Navíc i vlastnosti testovaných produktů odpovídají našim potřebám, kluci mají poměrně dost citlivou pokožku. Hygiena je zejména pro mne důležitá, avšak kluci se kolikráte trápí s tím, že jim produkt neudělá dobře. Musíme proto důsledně cílit na produkty určené pro citlivou kůži... dalším důvodem je i nápad moci testovat produkty s kluky, udělat si z toho společnou aktivitu, dát jim prostor vyjádřit se k produktům... a v neposlední řadě bych se moc ráda podělila o svou zkušenost s dalšími maminkami a byla tak prospěšná někomu dalšímu, kdo se potýká s podobnými těžkostmi a hledá vhodnou kosmetiku pro své milé a malé nejbližší ❤️🌞👦👶🍀

18. čer 2023

Toto testování by se nám velmi hodilo. Máme 3 děti starší 3 let a jedno z nich má neustále vysušenou kůži, tak bychom rádi zkusili, jestli by tyto přípravky pomohly s hydratací pokožky. Vyzkoušeli jsme už celou řadu přípravků, ale zatím nic nepomohlo. A určitě si zakládáte na tom, aby přípravky byly šetrné k přírodě a byly co nejvíce složené převážně z přírodních surovin. 🌞🍀👦👧🙂😘

18. čer 2023
Autor komentář smazal

Tenhle nápad se mi moc líbí, jelikož má dcera 5let i já citlivou pokožku, snažíme se kosmetiku vybírat tak, aby byla šetrná a mohly jsme ji používat obě, většinou proto volíme dětskou řadu. Tohle je pro mě novinka a moc rádi by jsme ji vyzkoušely, věřím že když nám bude vyhovovat, jinou už chtít nebudem 😊

18. čer 2023

Parádní nápad. Rádi bysme vyzkoušeli něco nového. Mám 5 leteho syna. A já mám atopický ekzém, tak by to mohlo pomoci. 🙂

18. čer 2023

Radi bysme vyzkouseli. Syn má necele 4 roky. Chodime spolu do sprchy jeste i s rocni dcerkou a vybiram kosmetiku tak, aby ji mohli pouzivat vsichni. Hlavne tatinek to ocení. 😄. A pouzivame pouze kvalitni prirodni kosmetiku Weleda, Attitude. Rada srovnám další znacku

18. čer 2023

Tuto značku jsem měla moc ráda. Zase bych jí určitě přišla na chuť. Musím se přiznat, že dětem (5 a 3 roky) občas použiju jejich sprchový gel nebo pěnu do koupele. Složení bývá skvělé a nádherně voní. Tato řada mě moc láká.

18. čer 2023

Tento nápad je úžasný a moc ráda bych otestovala. O této značce jsem slyšela, bohužel jsem ještě neměla možnost ji vyzkoušet. Velmi se mi líbí, že kosmetika je určena pro celou rodinu, takže si myslím, že by se nám s dcerou náramně hodila.

18. čer 2023

Mam děti 3 a 7 let, mladší dcera má velmi suchou pokožku, tak mažeme a mažeme 🙂

18. čer 2023

Je to skvělý nápad, miluju vše od jedné značky, se značkou Yves Rocher mám dobrou zkušenost, již jsem kupovala tekuté mýdlo, sprchový gel a telove mléko…se vším jsem byla spokojena. Menší děti mají 4 a 10let

19. čer 2023

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme,
konik_testuje

@1leny, @20kveta, @adajon, @adusqa94, @ajenka2022, @akimona, @alka1975, @alpakovo, @anettkah, @animali, @barale, @bertoldina, @bettynka26, @bizzle906, @chocomorocco, @danahor, @dasara, @debra1234, @denski24, @drobnix, @eliska_r, @emabou, @enidka, @esmska, @esterka610, @evabry, @evit_a, @firefly13, @gambi000, @granynka, @hadruska, @happyprcek, @helenahradilova, @jana31990, @janadora, @janasbit, @janicka_7, @janousekzhk, @kajulk09, @kami1984, @katakubova, @katerina2394, @katka_dv, @klaara3, @klara103, @klarietka, @klary93, @kosarmon88, @krisstina93, @kristyna1573, @kristyneckaa27, @ladyes, @levandulina, @liteonka710, @lmartinkova85, @lussinda83, @luucas, @mama_mila, @mamikajuli, @marci55, @marimanta, @megankaa, @michme, @mimiveru, @mipal, @mizuzik26, @molymoly, @monn_k, @nany89, @nikelca, @nikola38, @nikolhan, @nikous621, @nisulka, @oplatecka, @pajasvac, @penny87, @pet_8, @petaov, @petulai, @petule_c, @petuzen, @pfili, @pidalinka4, @prochynka13, @radkamorrisova, @radus1405, @rreanka, @sarkasv80, @sasakrusty, @sayast, @simonasvo, @sipeji, @sisulinka82, @slunicko1368, @takak0, @tangerina, @teryem, @timissa, @tratatundra, @triskova_v, @vejik85, @verca22k, @verca5505, @vercahruska, @vercas89, @veronikagulasova, @veverka.terka, @viky17, @vlaxyz, @xjitulex, @zdendame, @zdeni20, @zuza666, @zuzanazouji

20. čer 2023
Autor komentář smazal

@konik_testuje moc děkuji, už se těšíme na testování 😍

21. čer 2023

Začni psát komentář...

Odešli