konik_testuje
7. bře 2022
1054 

Zkušenosti s TrueLife zubními kartáčky

Říká se, že by se měl člověk hodně usmívat, protože nikdy neví, kdy se někdo zamiluje do jeho úsměvu. Pokud ale o své zuby pořádně nepečujeme, jen těžko někoho úsměvem okouzlíme. Krásných bílých a zdravých zubů dosáhneme právě pravidelnou a důslednou péčí o náš chrup. Podle dostupných vědeckých studií jsou sonické zubní kartáčky schopny odstranit mnohem více plaku při jednom použití než manuální zubní kartáček. Studie také prokázaly zlepšení příznaků onemocnění dásní. Přestože sonický zubní kartáček stojí podstatně více než manuální zubní kartáček, jedná se o jednorázový výdaj a po jeho zakoupení vydrží dlouhá léta; vyměňovat se pravidelně musí pouze hlavice kartáčku, a to nejen z hygienických důvodů. My vám dáváme možnost posunout péči o chrup o level výš a otestovat sonické zubní kartáčky TrueLife.

Co budeme testovat

Prémiový sonický kartáček s nabíjecí skleničkou, UV sterilizátorem a cestovním pouzdrem TrueLife SonicBrush GL UV zvládne 80 000 pohybů za minutu, což je více než desetinásobek oproti manuálnímu kartáčku. Sonický kartáček je mnohonásobně výkonnější, pracuje na principu kmitání a vibrací a odstraňuje maximum zubního plaku. Balení kartáčku obsahuje praktickou nabíjecí skleničku, která nejen plní svou funkci, ale i dobře vypadá. Součástí příslušenství je UV sterilizátor, který kartáčky účinně dezinfikuje, ničí až 99,9 % bakterií a pomůže  udržet váš kartáček v čistotě. Kartáček je kompaktní a díky praktickému cestovnímu pouzdru si ho můžete vzít kamkoliv s sebou.

TrueLife SonicBrush Baby G je sonický kartáček pro děti od 3 do 6 let a představuje to nejlepší pro dětské zoubky. Na pravidelnou péči o zoubky by si měly zvykat i nejmenší děti. Díky 30 samolepkám zvířátek a zábavné výukové video animaci snadno proměníte rutinní činnost v legraci a vaše dítě se bude na čištění zubů těšit. Kartáček je plně přizpůsoben dětským potřebám, tělo i hlavice kartáčku mají vhodnou velikost pro dětská ústa a štětiny kartáčku jsou pro děti dostatečně jemné. Kartáček je napájen z obyčejné AAA baterie, takže s ním můžete pohodlně cestovat.

Se sonickým kartáčkem Truelife SonicBrush Kid G, který je uzpůsoben potřebám dětí od 5 do 9 let, může být čištění zubů i zábava. Díky 30 samolepkám zvířátek, barevnému LED podsvícení kartáčku a zábavné výukové video animaci snadno proměníte rutinní činnost v legraci a vaše dítě se bude na čištění zubů těšit. Kartáček je plně přizpůsoben dětským potřebám, tělo i hlavice kartáčku mají vhodnou velikost pro dětská ústa a štětiny kartáčku jsou pro děti dostatečně jemné. Kartáček je napájen z obyčejné AAA baterie, takže s ním můžete pohodlně cestovat a nebo ho přibalit dítěti s sebou na prázdniny.

Koho hledáme

Jsi maminka dítěte do 9 let, která dbá o péči o chrup nejen u sebe, ale také u svého dítěte? Láká tě zkusit sonický zubní kartáček? Nemáš se sonickým kartáčkem žádnou zkušenost? Ráda fotíš a ochotně a s radostí se o své poznatky z testování podělíš s námi na Modrém koníku? Byla tvá odpověď na tyto otázky ano? Tak hledáme právě tebe!

Jak se zapojit

Pokud tě tato výzva zaujala a ráda bys testovala některý ze sonických kartáčků TrueLife, napiš nám do komentáře, jestli máš se sonickým kartáčkem zkušenost a popiš, jak vypadá péče o zuby ve vaší domácnosti. Nezapomeň doplnit, jak staré je děťátko, které by s tebou kartáček testovalo. Zapojit se můžeš do neděle 13.3.2022. V průběhu týdne vybereme 3 maminky, které oslovíme interní poštou.

Těšíme se na vaše komentáře! 🙂

konik_testuje

#test_truelife_kartacky

Truelife dostal manžel k Vánocům a moc si ho chválí, nicméně na mě a syna už se nedostalo. Vzhledem k tomu, že mám 8leteho syna, který čištění zubů dosti fláká a je tedy potřeba neustálé kontroly, myslím, že se sonickym kartáčkem a výukovým videem v mobilu by ho toto mohlo konečně bavit. Budeme doufat ve Vaší podporu. 😉

7. bře 2022

Zdravím tým MK 😊 Môj syn nedávno oslávil dva roky a starostlivosť o zuby sa mu snažíme vštepovať už od prvého zúbku. Ráno a večer si zuby spoločne vyčistíme, najprv ho necháme vyčistiť si ich osamote a potom spolu dočistíme, čo vynechal. U nás s manželom, je to o niečo zložitejšie, používame niť, medzizubné kefky, nasleduje celkové čistenie a ústna voda. So sonickými kefkami ale nemám žiadne skúsenosti ale verím, že by bolo čistenie zubov o to dokonalejšie a pohodlnejšie. Tým, že syn rad skúša všetko, čo robíme my, by pre neho bola vibrujúca kefka poriadna nálož zábavy 😁 Vopred ďakujem za uváženie, že do testovania vyberiete práve nás 😊

7. bře 2022

Mám sonicky kartáček od Xiomy,děti mají manuální kartáčky.
Jelikož děti podváděly,tak nyní musí každé ráno a večer přijít,ukázat mi pastu na kartáčku,v koupelně otočit "hodiny" a poctivě čistit.

7. bře 2022

Se sonickým kartáčkem nemáme u nás doma nikdo zkušenosti. Ale velice nás láká si ho jednou pořídit. Proto by nám udělalo ohromnou radost se zapojit do tohoto testování. Máme 5. letou dceru . Která je naučená si čistit zoubky ráno a večer. Ale kolikrát se jí nechce a přemlouvá nás aby jsme to udělali ta ni. Se sonickým kartáček věřím že by čistění by byla zábava. A tak i dcera by čištění brala vážněji. Snad budeme mít to štěstí 🍀🍀🍀

7. bře 2022

Ahoj všem 🙂 se sonickými kartáčky v naší domácnosti nemá zkušenost nikdo a proto bychom je rádi vyzkoušeli. Nějaký čas už po nich koukám, taky bysme měli fajn příležitost je vyzkoušet 🙂 dcerka má 4,5 roku. I když si zuby čistí bez problému s našim dočišťováním, ale kdyby zjistila, že se na kartáček dají nalepit různé nálepky.. Už vidím jak by se jí rozzářily očka!

7. bře 2022

Se sonickym kartackem zkusenosti nemame, ale uz dlouho po nich pokukuji... Nase dvojcata maji 5,5 .. Zoubky cistime rano, vecer a urcite by hrde vypravely, cim si zoubky mohou cistit 😊😊😊

7. bře 2022

Se sonickym kartáčkem nemáme žádnou zkušenost. Rádi by jsme vyzkoušeli. Čistíme si klasickým kartáčkem a mezizubnim kartáčkem. 2x denně, jak my s manželem, tak téměř 4 lety syn.

7. bře 2022

Se značkou nemám zkušenost, rada bych testovala pro dcerku 3roky, zoubky čistíme od prvního zoubku, sladké jsme nedávali, přesto se dcerce začali kazit přední zoubky, o které později bohužel přišla při padu ☹️ Paní doktorka nám rikala ze to souvisí s tehotenstvim, bohužel jsem musela dlouhodobě brát antibiotika. Další zoubky má v poradku. Starší synové nikdy problém se zoubky neměli, věřim, ze jsme dělali vše správne, a nic jsme nezanedbali. Nad elektrickým kartáčkem jsem jíž premyslela, chtěla bych dceri pořídit, má také speciální zubní pasty proti demineralizaci skloviny. U nás je čištění zoubku moc důležité.

7. bře 2022

Zrovna dnes jsme přišli celá rodina od zubaře 😀.
Já sama mám sonický kartáček, ale děti mají kartáčky rotační. Dnes nám bylo řečeno, že starší dceři bychom měli pořídit právě kartáček sonický, protože je pro ni vhodnější - má velmi malou čelist a stěsnání zubů, vysoká náchylnost k tvorbě zubního kazu. Hned jsem začala uvažovat, že ji kartáček pořídím.
Jinak naše péče spočívá v tom, že si dcera vyčistí zuby rotačním kartáčkem, pak si je dočistí manuálním, poté musí použít zubní nit na mezizubní prostory a nakonec si vyplachne ústa ústní vodou. Je toho dost, ale věřím, že s tímto kartáčkem TrueLife by ji bavilo čištění ještě více. V dubnu bude dceři 6 let. 🙂

7. bře 2022

Zatím nemáme se sonickým kartáčkem žádné zkušenosti. Testovala bych se synem (8 let). Syn si čistí zuby sám, ale večer mu je pro jistotu ještě dočišťuji. Používáme klasický kartáček, pastu na zuby, single kartáček, mezizubní kartáčky denně a zubní nit a ústní vodu v případě potřeby.

7. bře 2022

Mame 6 leteho kluka a mladsiho 4 roky. Cistni zubu musim hlidat ja, jinak by na to vsichni kaslali (vcetne tatinka...😁). Vsichni mame klasicke kartacky, nejak jsem se nikdy neodvazila koupit nejaky elektricky.

7. bře 2022

Se sonickym kartáčkem zatím zkušenost nemáme. Syn bude mít v dubnu 3 roky a přemýšlela jsem, ze bych mu kartáček pořídila. Nyní syn používá klasický kartáček a čistíme pravidelně. Naštěstí Matýska čištění zoubků baví a žádný kaz nemá. Testování by nás moc potěšilo.

7. bře 2022

Ráda bych se zapojila spolu s mým 3 letým synem. Zoubky čistíme pravidelně a delší dobu pokukuju po něčem jiném, než je klasický kartáček. Vojtíšek už vyzkoušel i čištění mezizubním kartáčkem a jsem ráda, že mu to nedělá žádný problém.

7. bře 2022

Sonický kartáček jsme doma ještě neměli. Prošli jsme si normálními kartáčky, elektrickými a pak zase normálními. Z většiny je p ce o zuby u nás kartáček a zubní nit. Zapojila bych děti 5 a 8

7. bře 2022

Tohle je přesně něco pro mého syna. Už od 2,5 let máme problémy se zuby. Tolik si vytrpel a já s ním. Ve svých 4 letech už měl vytrhnutych 7 zubů. Pořídili jsme sonicky kartáček a čistím zuby já. Zatím musím zaklepat syn má 6 a už nám rostou nové zoubky o které ho učím pečovat a už se nám konečně kyve sám od sebe první zoubek. Známe jen trhání. Další kartáček na zkoušku by se nám hodil.

7. bře 2022
7. bře 2022
Autor komentář smazal

O sonickem kartáčku mluvíme doma už velmi dlouho, ale zatím šly bohužel peníze vždy jinou cestou než na koupi kartáčku alespoň pro malého (4r), ale i tak si jako maminka velice zakládám o ústní hygienu, už i z toho důvodu, že jsem jako malá byla u zubaře velmi často kvůli kazum.
Snažíme se o chrup dětí i o svůj pečovat, ale vím, že sonicky kartáček by péči posunul o level výš. Rádi bychom se touto cestou zapojili do testování ☺️, snad se na nás usměje štěstí.

7. bře 2022

Moje dcerka ma velke problemy se zuby, je ji 5,5 a uz ma za sebou 2 trhani zubu a nespocet vrtani. Opravdu cistime peclive, ale bohuzel vetsinou pres dcerin velky odpor ☹ Mozna to zni jako vymluva, ale opravdu si myslim, ze v jejim pripade hraje velkou roli genetika, ma zuby po mne. Ja mam za sebou taky mnoho vrtani.
Se sonickymi kartacky zkusenost nemam, ale planuji je detem brzy koupit s nadeji, ze je zacne cisteni zubu aspon trochu bavit 🙂

7. bře 2022

Se sonickym kartáčkem mám zkušenosti, ale jako dospělá. Ráda bych, aby si ho zkusil i můj 7mi lety syn Vojtíšek.

7. bře 2022

O tomto typu kartáčku už uvažuji nějakou dobu. Má dcera má s chrupem potíže. Má tenkou sklovinu a mléčné zuby jsou katastrofa. Naštěstí se nám to daří udržet pod kontrolou pomocí správné ústní hygieny. Takže klasický kartáček, mezizubní nit a kartáček, jednosvazkový...to vše má téměř 7-letá dcera zná. Navíc ji zoubky ošetřujeme i "speciální" pastou tooth mouse...Kartáček je další level, na který zatím finance nevycházejí. Sama se dcerka už o něm i párkrát zmínila, nejspíš to někde zahlédla. Takže velice rádi vyzkoušíme a věřím, že pak mě stejně nemine pořídit další pro syna, u kterého k péči o chrup přistupujeme stejně, i když má zubní prostředí zcela jiné. Každé mé dítě tak zná čištění mezizubních prostor od útlého věku. Pokud mě vyberete, zahltím vás fotkami 🙂

7. bře 2022

Tak to by byla pecka. Syn 5 let ma kazy v mezizubnich prostorech a tak už dlouho je naše večerní rutina opravdu dlouhá. Nejdřív pořádně vycistit "klasicke" zuby protože z mezizubnich prostor se kaz poměrně rychle dostává na povrch aspoň u něj. A pak ještě mezizubakem jak doma říkáme. Se sonickym kartáčkem zkušenost nemáme ani jeden ale bylo by fajn naše večerní dychanky u zubů něčím oživit ať to není taková rutina a nuda.

7. bře 2022

Ahoj všem 🙂 se sonickými kartáčky v naší domácnosti nemá zkušenost nikdo a proto bychom je rádi vyzkoušeli. Nějaký čas už po nich koukám, taky bysme měli fajn příležitost je vyzkoušet 🙂 dcerka má zrovna 13 .3.narozeniny bude mít 4 roky tak třeba se nám poštěstí vyhrát . I když si zuby čistí bez problému s našim dočišťováním, ale kdyby zjistila, že se na kartáček dají nalepit různé nálepky.. Už vidím jak by se jí rozzářily očka!

7. bře 2022

Zuby zatím čistíme klasickým kartáčkem, ale o sonickém už nějakou dobu uvažuji. Já mám bohužel v rodinné anamnéze paradontózu, tak by mi sonický kartáček mohl pomoci v péči o dásně.
Společně se mnou by testoval i šestiletý syn, u kterého jsem teď nedávno zjistila, že jsem zanedbala kontrolu. Zoubky si sice čistil požadované 2 minuty, ale ne pořádně. A tak se mu udělaly kazy v mezizubních prostorech, na které jsme "vyfasovali" zubní nit. Naštěstí má ještě mléčné zuby, tak jsme si slíbili, že odteď už se o ně budeme starat pořádně, aby mu ty dospělácké zuby vydržely bez vrtání. Se sonickým kartáčkem a zábavným výukovým videem by to bylo o dost zábavnější. 😊

7. bře 2022

Ahoj, o sonickém kartáčku uvažuji už nějaký měsíc, když mi syn v drogerii oznámil, že by chtěl kartáček, který čistí sám. Od té doby se zajímám o sonické kartáčky, synovi ho chci pořídit, a časem i mě a manželovi. Zuby čistíme ráno a večer a myslím, že sonický kartáček je užitečný pomocník, který bychom určitě využili. Synovi je 5 let.

7. bře 2022

Se sonickymi kartacky nemáme zatím žádnou zkušenost ale už jsme po nich koukali 🙂 mám dva syny- 4 a 9let. S oběma chodíme pravidelně na zubní hygienu, čistíme si vsichni zuby mezizubnimi kartacky, zubní niti a já se snažím dětem zuby pravidelně dočišťovat i tak bohužel už oba mají za sebou první kaz 😔 Čištění zubu s mladším synem je u nás ale stále veliký boj myslím ale ze by mu zábavná videa udělali cisteni trochu zábavnější a snad i trochu snadnější pro nás 🙂

7. bře 2022

Se sonickým kartáčkem zkušenost nemáme, máme pouze klasické elektrické. U svých dětí se snažím dbát na zubní hygienu, jak nejlépe umím, sama nemám zuby ve zrovna nejlepším stavu a o to víc se snažím u dětí na mnohem lepší péči. Testovala bych se svou dcerou 5 let

7. bře 2022

Se sonickým kartáčkem zkušenosti nemáme. Dcera po "vrčivých" pokukuje v reklamách, ale na koupi určitě nemám. Je postižená, takže by se jí s tímto kartáčkem jistě lépe čistilo. I když si dáváme záležet - ráno, večer poctivě a přes den pokud něco mlsá.Má díky svému postižení vyšší kazivosti zubů, k zubaři na kontrolu chodíme častěji než ostatní a vždy dostaneme pochvalu, jak jsou zuby čisté. Bude jí v dubnu 9 let a s novým kartáčkem by se zuby čistily samy😀

7. bře 2022

Se sonickym kartáckem máme zkušenosti celá rodina.
Avšak nejvíc asi manžel. Každý rok musí mít na Vánoce nový 🙂
U syna, kterému bude v srpnu 8 let, pece o zuby pokulhava. Nebavi ho to a donutit ho jit do koupelny je nadlidský výkon 🙄
Věřím, ze s novým kartackem by se to o 100% zlepšilo.

7. bře 2022

Ahoj,
sonický kartáček neznám, ale už pokukuju po nějakém elektrickém, který by zaujal obě naše slečny (4 a 6), aby si chtěly zuby čistit samy. Zkoušela jsem u dcerek mobilní herní aplikaci, aby je to bavilo, ale jakmile hra Pokémoni skončila, už jsem víc čistit nemohla - kdyby si holčičky mohly zuby čistit samy, tak mají za 5 sekund hotovo. Takto nejprve zkouší čistit samy (podotýkám že u pohádky) a pak dočišťuju já nejen s dětským kartáčkem ale i s jednosvazkovym kartáčkem.
Ráda bych, aby si obě našly k čištění zubů cestu a ne tak, jako já v jejich věku, kdy to moje mamka vůbec neřešila. Dana

7. bře 2022

Dcera skoro 6 let, má elektrický kartáček Teda, ale tenhle v byl super. Má urychleny vývoj zubů brzo ji vyrostli a začali vypadávat už ve 4 letech (momentálně má celkem už 8 druhých zubů a všechny dospelacke stoličky) kazy žádné a péči o zuby bere vážně tohle by ji udělalo radost 😊❤️

7. bře 2022

Ja jako jedina z rodiny sonicky kartacek nemam, mozna uz je cas? 😁 Anezce jsou 4 roky ... 🙂

7. bře 2022

Já mám elektrický kartáček a syna to moc láká, malý má 3 roky a rádi bysme testovali

7. bře 2022

Se sonickým kartáčkem zkušenost nemáme, ale rada bych testovala s dcerou 7 let 🙂zuby si pravidelně čistí každé ráno a večer, s klasickým elektrickým kartáčkem, mezizubním kartáčkem a propláchujeme ústní vodou 🙂😊péči o zoubky bere vážně a určitě by ji tento udělal radost 🍀❤😊

7. bře 2022

Syna jsme vedli k péči o zuby hned poté, co mu vyrostly spodní jedničky. Teď jsou mu skoro tři roky a sám si každé ráno čistí zuby dětským kartáčkem, my mu je pak dočistíme; večerní péči už pak děláme my rodiče jednosvazkovým kartáčkem a taky kartáčky mezizubními. Synovi se čištění zubů líbí, zejména když si je čistí sám, určitě by sonický kartáček velice ocenil. Sonický kartáček nemáme doma nikdo, i když péči o zuby věnujeme dost úsilí, každý má svůj běžný, jednosvazkový i mezizubní kartáčky, my dospělí ještě na závěr vyplachujeme ústní vodou.

7. bře 2022

Sonicky kartáček ještě není člen naší domácnosti. Mám klasický rotační, ale slyším na sonicke samou chválu, tak bych ho ráda vyzkoušela. Syn si již dlouho přeje elektrický kartáček, ale nechci kupovat nic úplně levného. Máme v podstatě všichni problém co se času čištění týče. Má se cca 2 minuty, ale to syn nevydrží rukou a upřímně mě to taky "nebaví". Lepší je to s tím elektrickým. Čistější zuby, lepší pocit a ráno nemám takový ten špatný pocit z potažených zubů 😤 Synovi je 6 let, mě 37 🙂

7. bře 2022

Přejeme krásný večer ⭐
Sonické kartáčky jsou pro nás zatím velkou neznámou. Popravdě o nich ale poslední dobou přemýšlím jak pro mě, tak pro syna 🙏 syn brzy oslaví 3. narozeniny a čištění je jeden velký boj 😒😃 u všeho si musí dělat nějakou srandu, komentovat to a nehodlá pořádně otevřít pusu. No co si budem, koho to ve 3 letech bavilo 🙏 říkala jsem si, že by tohle mohla být lepší volba. Za těch pár sekund co mi syn "dovolí" čistit to ani zdaleka není tak, jak by mělo být. Sonický kartáček ale udělá i za pár desítek sekund daleko větší službu, sejme více plaku a odstraní více nečistot, což je prostě priorita. Hlavně vím, že by ho strašně bavilo to, že kartáček "vibruje a jezdí" . 😅 No kdyby byla možnost kartáček otestovat, byli bychom moc rádi, moc bych to pro syna ocenila 🙏
Mile rádi bychom se podělili o zkušenost a fotili, jak nám to jde. 🌷

7. bře 2022

Dobrý den, mám syna 6 let, kterému už vypadly dva mléčné zoubky a klubou se dospělé. Na hygienu zoubků dbáme a je pro mě důležité, aby si tenhle návyk syn pro své dobro vytvořil a proto bych mu to ráda zpříjemnila novým sonickym kartáčkem a přinesla Vám naše postřehy.

7. bře 2022

Krásný večer. Se sonickým kartáčkem jsem měla už zkušenost (než umřel a už neožil 😅) a ten pocit je k nezaplacení. Moc ráda bych si to ještě někdy zopakovala - ten pocit ☺️ Na testování mohu nabídnout dokonce 2 kousky - holcicky 4 a 7let. Ta větší to zvládá krásně každé ráno a večer s mini přesýpacíma hodinami a ta menší….Hmm tak ta pod nátlakem a s maximální ostrahou moji maličkosti za prdkou a nejlépe i s mojí rukou na kartáčku.. Ta by ho potřebovala asi hodně a možná by pak chodila na zuby i dobrovolně 😁 Fotí se moooc rády - až moc někdy.. a maminka si ráda nějakou tu zpětnou vazbu napíše. Budeme se moc těšit a krásným zoubkům ZDAR!

7. bře 2022

Se sonickým kartáčkem nemám zkušenost ani u sebe ani u dětí. Čistíme dvakrát denně manuálním kartáčkem a mezizubními kartáčky. Snažím se vést děti ke správné a důkladné péči o zuby.

7. bře 2022

Se sonickým kartáčkem nemám žádnou zkušenost, ráda bych vyzkoušela (ono kupovat ho naslepo sobě a 3 dětem je trochu finančně náročnější) prostřední syn 5 let si čistí zuby rád, nechává si dočistit používa i mezizubní a i přesto má kazy. Nejstarši dcera 8 let čišťení takovou péči nedá a přesto bez kazu, ale zase ma na zubech rýžky. A nejmladší dcerka 3 roky tu musím motivovat basničkami apod aby vydržela, aplikaci by ji mohla zabavit a čistění by si tak mohla oblíbit 😍

7. bře 2022

Zkušenost nemám. Máme 3 děti do 9 let. Testoval by asi nejstarší 7 letý syn. Čistí si zuby samy, ale moc se jim nechce a flákají to, tak za chviličku volají, ať jim jdu dočistit 🙂

7. bře 2022

Sonický kartáček nemám ani já, ani má starší dcera (6let). U dcery jsem si prohrávala s myšlenkou nějaký ji pořídit. Manžel má ale jinou značku. Obě s dcerou používáme klasický kartáček a jednosvazkový, já ještě používám mezizubní kartáčky. Dcera si čistí chvilku sama a pak já nebo manžel ještě jednou pořádně.

7. bře 2022

Sonický kartáček u nás doma používám já a dcerka. Já jsem nadšená, lépe vytištěné zuby jsme nikdy neměla 😊
Dceři 4 roky moc nevyhovuje, proto bychom určitě rády vyzkoušely kartáček od truelife. Měla bych porovnání, který vyčistí zoubky lépe a se kterým se dceři bude lépe pracovat 😊

7. bře 2022

Zkušenost nemám, zatím jsme se neodhodlali vybocit z klasiky. Nicméně dcera už po el.kartacku touží. Jsou ju 4 a o své zoubky velmi dba.

7. bře 2022

Kdysi jsme meli el. kartáčky, ale přešli jsme zas na klasiku, protože prostě zuby nebyly hladky podle mych predstav. 😁
Nicméně uz je to pár let a poslední dobou po nich zase pokukuju, hlavne pro děti. Mám 3leteho, 7letou, 9letou a 11letého a ani jednoho z nich čištění zubů moc nebaví, protože s obyč kartáčkem je to prostě nuda. 🙈
Úplně bomba je i to video, konečně nějaké prospěšné a s roztomilym Babysharkem. 🤩🙌

7. bře 2022

Ahoj, se sonickým kartáčkem zkušenost nemám. Zato mám zkušenost, jaká je to fuška, starat se o zuby své a ještě dvou dětí 8 a 3. Ráno i večer čistí klasickým zubním kartáčkem první sami a já pak dočistím a to i u staršího, který se to snaží nenápadně flákat. Následně zubní nit a ústní voda. Na našich zubech mi opravdu záleží a i proto se synovi postupně zuby pečetí. Takže za testování a tím i očekávanou ranní a večerní pomoc, bych byla vděčná 🌸 Děkuji

7. bře 2022

Ahoj zubní kartáček by mohl být skvělý pomocník v domácnosti kde si děťátko zoubky občas čistí bez chuti . Tohle by ho určitě bavilo víc , než klasika 😊jsou mu 4 roky . Testování by mohl být krásný zážitek .

8. bře 2022

Se sonickym kartáčkem nemáme zatím žádné zkušenosti. Dcerce budou v červnu 4 roky. Zoubky čistíme pravidelně, ale snaží se to vždycky nějak ošulit 😆, tak si myslím, že s takovým novým kartáčkem by jí to mohlo začít bavit více 😊

8. bře 2022

Dobre ranoo🙂sonickým kartackum jsem se dlouho vyhybala obloukem, az jezisek jeden donesl nejstarsi devitilete dceri, ktera si ho nemuze vynachvalit. A kdyz vidi nase ctyrleta Eliska svou sestru, jak si cisti zuby, chce jej pouzivat samozrejme take a prave proto jsme vhodnymi kandidaty na pouzivani sonickeho kartacku. Detem cistim zuby rano a vecer, o vikendu i po obede a nastesti nikdy u nas nebyl s cistenim zubu problem.A pevně verim, ze povinnost cistit si zoubky spolecne se zabavou (ctyrleta Eliska miluje Babysharka) deti jiste oceni🙂

8. bře 2022

Zdravím konikovsky tým 🙂 osobně se sonickym kartáčkem nemám zkušenosti, manžel ale vlastní kartáček od Xiaomi. Mám 4,5 leté dítě, které si čistý zuby 2x denně, moc ho to nebaví, věřím, že sonický kartáček by pro něj byl zábavnější.

8. bře 2022

Se sonickym kartáčkem nějak zkušenost i když po něm už dlouho pokukuju. Tříletá dcera se čištění zubů sice nevyhne, ale každý den se to snaží oddalovat, třeba by ji čištění sonickym kartáčkem zpříjemnilo pro ni zatím nudnou povinnost.

8. bře 2022

Ahoj koníku, se sonickymi kartáčky zkušenosti zatím nemám,ale už dlouho po nich pokukuji..... synovi bude v dubnu 5 a čištění zubů je u nás stále boj, pořád s křikem, myslím,že díky sonickemu kartáčku by to pro něj mohla být zábava. Před týdnem jsme byli na kontrole a zoubky máme bez kazu,což potěší,kor po těch patáliich kterými jsem si se zuby prošla.

8. bře 2022

Dobré ráno, sonické kartáčky doma vůbec vyzkoušené nemáme. Jedeme úplnou klasiku. Obyčejný kartáček a k tomu mezizubní. Čtyřletý si čistí sám a já pak dočistuji, Dočišťování máme zpestřené básničkami, které říkám. Takže i když mu to někdy připadá dlouhé, drží hezky. Dceři je 8let a ta si už cca půl roku čistí zuby úplně sama. Dcerka je poprvé objednaná i na dentální hygienu, tak jsem zvědavá, co se tam přiučí a co zjistí nového o péči. Testování by se u nás ujal čtyřletý syn.

8. bře 2022

Velice ráda bych se zapojila, jelikož si syn 6 let velice sonicky kartáček přeje už delší dobu. Mase zubní péče je důsledná, 3krat denně, ale manuálním kartáčkem to není takové, jako tím sonickym. Věřím, že kdybychom se zapojili, tak si syn bude čistit zuby mnohem déle a velice rád.

8. bře 2022

Loni dostal přítel k narozeninám sonický kartáček TrueLife (jiný typ než je k testování), koupila jsem dvoj balení tak mám taky 😁 Jsme oba moc spokojení, dcera 5 let by si ho taky moc přála.

8. bře 2022

Mám 3letou dceru a na kartáčcích a pastě nešetřím. Já sama jsem měla dříve elektrický kartáček, ale už se musí neustále dobíjet, tak už stojí spíše v koutě. Se sonickým kartáčkem zkušenost nemáme. Ale dost ksem o něm přemýšlela. Čistíme si zuby ráno a večer. Dceru nejdříve necháme, ať si zuby čistí sama a radíme jak a pak je vždy ještě sami dočistíme.

8. bře 2022

Se sonickým kartáčkem zkušenost nemám, ale už nějakou dobu o něm uvažuji. Nyní používáme klasické kartáčky. Dceři bude za týden 5 let, tak by to mohl být hezký a praktický dárek k narozeninám. Zuby si čistí ráno a večer, nejdříve sama a já pak dočišťuji.

8. bře 2022

Mám 3-letou a 9-ti letou dcerku a určitě obě by rády vyzkoušely sonický kartáček 😊. Nemáme s ním vůbec žádné zkušenosti. Už jsem po něm pokutovala na Vánoce 😉 3-leta dcrka si nerada čistí zoubky,je to pro ni zbytečná ztráta času😁,takže si myslím,že sonický kartáček by třeba ocenila,je to úplně něco jiného a začala by si třeba zoubky čistit ráda. Zoubky si čistíme 2x denně, nejprve si je "vyčistí" sama a pak docistuji já. Naštěstí 9-ti léta už to zvládá vše sama 😁. Já se snažím používat mezizubní kartáčky,protože trpím právě na kazy v mezizubních prostorech. Nerada ale ty mezizubaky používám,je to zdlouhavé a občas vcelku bolestivé 😏.
Bylo by pro nás velkým potěšením zkusít sonické kartáčky,protože jsme zatím nic takového nikdy nepouzily a myslím,že by to mohlo vnést do čištění zubů trochu víc pozitivní nálady 😁

8. bře 2022

Ahoj s kartáčkem nemáme žádné zkušenosti proto bychom rádi vyzkoušeli. Synovi je 6 let a už od 3 let bojujeme s kazy. Měli jsme hodně narkoz byl pořad nemocný a nahoře úplně mu z Černaly. Měl krásne zoubky do doby ne chytl zánět a Zubařka mu to musela vše rozvrtat. Vyzkoušeli jsme dost kartáčku některý dobrý některý hrůza proto bych rada vyzkoušela tento kartáček ze synem protože čištění zoubku je pro nej noční můra po tom všem ale nějak to vždy zvládneme ale třeba s tím to kartackem by to pro nad bylo snadší a zábavnější děkuji předem Katka a Sebastiánek

8. bře 2022

Ahoj, nemáme se sonickým kartáčkem doma žádnou zkušenost a tak bychom ho rádi otestovali. Mám děti 3 a 8. Do čištění zubů je musím nutit a připomínat jim to a rozhodně oběma zuby čistím/dočišťuji. S tímto kartáčkem by to pro děti bylo určitě zábavnější, zajímavější a účinnější ☺

8. bře 2022

Od malicka jsem cisteni zubu flakala a take mela panicky strach ze zubare, poridila jsem elektricky kartacek a od te doby cistim pravidelne, furt a jiz se mi zubni kazy nevyskytuji. Sonicky kartacek verim, ze by mi pomohl zbavit se zubniho plaku a kamene. Testovala by se mnou urcite i dcera, 3,5 roku, ktera by svůj sonicky kartacek urcite take ocenila. Ma krasne zoubky a cisti je rada. Chci tedy aby vedela, ze cisteni je i zabava a nemusi se bat zubare.-)

8. bře 2022

Krásný den, naše děti (Matyáš 8, Eliška 4) už sonický kartáček vyzkoušeli, ale bohužel naše volba značky nebyla moc dobrá a vůbec jim nevyhovuje. A tak zase sáhli po klasickém kartáčku. Tak jako většinu dětí musíme do čištění zubů nutit 🤦‍♀️😁.
Syn už má část mléčných zubů pryč a tak starost o dospělácké zuby musí být víc poctivá 😊. Ale co si budeme povídat i tak to někdy pěkně fláká 🙏.
U dcery teď čerstvě řeším zápach v ústech. Nevím zda je to špatnou technikou čištění nebo je tam nějaký hlubší problém.
Moc děkuji 🌺❤️

8. bře 2022

Se sonickym kartáčkem skusenosti nemáme.. Dcera 6 let, zoubky si čistí ráno a večer a ve školce i po obědě 🙂

8. bře 2022

Ještě zkušenost není, ale právě proto proč se nezapojit 🙂 zatím dvouletého syna, někdy si čistí sám někdy je to boj 🙂

8. bře 2022

Zkušenost nemám, proto bych ráda testovala 🙂 děti mám dvě, 3 a 7 let, tak jeden z nich by určitě mohl testovat (nebo i oba, když jim vyměním hlavici, tak bych to mohla otestovat na dětech různého věku). Co se týče zubů, tak u toho mladsiho je to boj a většinou se to neobejde bez křiku a pacifikovani dítěte. Starší si zuby čistí už ochotně sám 🙂

8. bře 2022

Zkušenost nemám, vždycky mi to přišla jako hrozná zbytečnost, když máme šikovné ručičky, ale poslední dobou mi přijde, že si hodně lidí z mého okolí tyto kartáčky kupují. Nejdříve jsem si myslela, že je to proto, že už neví, co jiného by si koupili k Vánocům a narozeninám, ale asi na tom něco bude ... Kartáček by se mnou testovala dcera - 6 let, zuby si čístí sama, ale večer jí to vždy kontrolujeme.

8. bře 2022

Zatím jsme žádné sonické kartáčky nevyzkoušeli. Testovala bych s mým Mirečkem, které jsou 4 roky. Zoubky si čistíme každé ráno, než jdeme do školky a večer před spaním. Umí si čistit sám, ale dočišťuji mu zoubky vzadu.

8. bře 2022

Zkušenost máme s kartáčkem, nikoliv však se sonickym. Určitě bude vidět a znát rozdil, rádi tedy porovnáme a napíšeme recenzi s rozdílem.
Deti máme dvě - 3 a 5 let, které se jistě rádi do testování zapojí spolu se mnou, včetně fotodokumentace a popisou, jak se s tím čistí.

8. bře 2022

Zatím žádnou zkušenost nemáme, ale ráda bych pořídila pro syna (7,5 roku). O zuby se sice stará, zrovna včera byl u zubaře na preventivní prohlídce, ale s čištěním je vždy hotový raz-dva.

8. bře 2022

Sonický kartáček dostala mladsí dcera na Vanoce od mych rodičů. Starsí dcera v květnu ji bude 6 let Sonický kartaček nema. Radi bychom ho otestovaly. Uz ma první novy zoubek a druhy se ji kyve.

8. bře 2022

Se sonickym kartáčkem nemám žádnou zkusenost. U nás pouze manuální. Testovala bych s 2.5letym synem, u kterého je čištění zubů denní boj! Proto věřím a doufám, že by mu sonicky kartáček třeba pomohl a začalo ho to více bavit.

8. bře 2022

Hezký den, jsem maminka malé dcery (2 roky), se kterou již dlouho hledám cestu ke klidnému čištění zubů. Máme lepší a horší období. Nákup sonického kartáčku již delší dobu zvažuji, ale čekala jsem na konzultaci se zubním lékařem, zda jej pro dceru doporučí. Doporučil, takže nám již nic nebrání a ráda se proto do testování a hlavně následního psaní recenzí zapojím!

8. bře 2022

Ahoj, bohužel se sonickymi kartáčky nemáme zkušenost nikdo u nás v rodině, tak bychom jej rádi s šestiletym synem vyzkoušeli... Nyní jsem těhotná, tak je potřeba o zuby pečovat daleko víc.

8. bře 2022

Ráda bych se synem (3 roky) vyzkoušela sonický kartáček TrueLife SonicBrush Baby G. V rodině žádný sonický kartáček nepoužíváme. Čistíme si zuby klasickými kartáčky (někdo měkčím někdo tvrdším), používáme mezizubní kartáčky a ústní vodu. Děti zatím zubní vodu ani mezizubní kartáčky nepoužívají. Z tohoto důvodu hledám opravdu dobrý kartáček, který jim zoubky vyčistí důkladně.

8. bře 2022

Sonicky kartáček nemáme nikdo z rodiny.aproto touto cestou bych se ráda do testování přihlásila. Syn má 6 let, nikdy neměl problémy si čistit zuby, poslední měsíc je to s ním boj a nechce, proto by to bylo pro nás zkouška něčeho nového a věřím že by jsme si tímto testováním zase našly cestu k náladě pečovat o své zoubky.

8. bře 2022

Ahoj Koníku. Ráda bych se zúčastnila testování sonického kartáčku s dcerkama. Jedna má skoro 3 a druhá má 5let. Zkušenost máme se sonickým kartáčkem. Obě holky je mají a pravidelně čistíme zoubky. Díky těmto kartáčkům mají holky zájem o pěči o chrup. Pro mladší máme jen obyčejný sonický kartáček a ráda bych pořídila nějaký z vyšší řady.

8. bře 2022

Bohužel ještě žádnou zkušenost se sonickym kartáčkem nemáme. Doma se čistí zuby 3x denně a na ústní hygienu hodně dbáme. Dcerce je skoro 6 let a od prvního zoubku se čistí pravidelně a dcerka nemá s čišténím zoubků žádný problém, má to jako automatické, že ráno vyčistit, po vyzvednutí ve školce po obede vyčistit a pred spinkanim. Sonický kartáček by jsme rozhodně chtěly vyzkoušet

8. bře 2022

Zkusenosti se sonickym kartáčkem zatím nemám, ale moc ráda bych ho vyzkoušela. Každý den si čistíme zuby 2x. Já navíc i mezizubními kartáčky a jednosvazkovym kartáčkem. Dcera si čistí zuby teď už sama a já docistuji. Dcera čištění zoubků neodmítá, ale naopak ho dokonce vyžaduje. 😀

8. bře 2022

S TrueLife mam zatim dobrou zkusenost, proto by me i zajimal sonicky kartacek, ktery jsme jeste nikdy nezkusili. Mam dva syny 4 roky a 3 roky, cisti si zuby dvakrat denne (rano a vecer). Pokud chteji, cisti si zuby nekdy i behem dne pro zabavu. Snazime se o co nejdukladnejsi cisteni, ale nekdy to beznym kartackem chvili trva a tak se setkavam i s odmitanim vecerniho cisteni, ktere je pry nebavi :D a tak by me zajimalo, jestli by je cisteni zubu bavilo vic nebo by se aspon zkratila doba cisteni a nebyly by kolem zubni hygieny takove ofuky 🙂

8. bře 2022

Ahoj nemáme se sonickymi kartáčky žádnou zkušenost, zato velkou chuť to vyzkoušet. Danickovi 7 let jsem tuhle nabídku ukázala a hned byl celý nadšený. Vytrpel si že zoubky svoje, ve 2 letech mu skoro všechny zuby vytrhali v narkoze, protože se mu rozpadly po lécích. Nové zuby mu rostou velice pomalu, o to víc se o ne musí starat. Věřím, že by ho to s tímto kartáčkem i víc bavilo a pomohlo mu to vyčistit si zuby důkladněji

8. bře 2022

Ráda bych se zúčastnil testování sonickeho kartáčku se synem, kterému je 5 let. Syn si zuby čistí moc rád, se sonicky kartáčkem již zkušenosti máme, ale jiné značky. Můžeme tedy i srovnávat s konkurencí.

8. bře 2022

Se sonickym kartáčkem u nás v rodině nemá nikdo zkusenosti. Zuby si pravidelně cistime každé ráno a a večer. Hodně na ústní hygienu dbáme takže nejprve v cistime klasickým kartáčkem, poté jednosvazkovym a následně používáme mezizubní nit. Troufám si říct že sonickym kartáček zastánce tuhle všechnu práci v jednom a proto bych velice ráda s dcerou 3.5 roku vyzkoušela sonicky kartáček. Uricte bych ji do čištění nemusela nutit ale stalo by se to pro ni novou formou hry, která by měla smysl.

8. bře 2022

Rádi bychom vyzkoušeli se synkem (21 měsíců) sonicky kartáček. Čistíme si klasickým kartáčkem zuby, ale synovi se většinou moc čistit zoubky nechce. Tak jsem si říkala, že by se mu to třeba se sonicky kartáčkem více líbilo a tak bychom mohli lépe zuby vyčistit. Veru a Mikulášek

8. bře 2022

Zkušenost se sonickým kartáček nemáme, čistíme si klasickým min. 2x denně. Testovala bych se 4letým Mirečkem 😍

8. bře 2022

Zrovna dneska jsem si říkala, že můj 7letý syn už by se mohl naučit si čistit zuby samostatně 🙂 Zatím mu to ale moc nejde, musím hodně dočišťovat a to ho otravuje a demotivuje. Sama používám i mezizubní a solo kartáčky, ale u dětí se mi to bohužel nedaří. Se sonickým kartáčkem zatím zkušenost nemáme, ale slyšela jsem na něj od kamarádek jen chválu.

8. bře 2022

Do testovani by se moc rada zapojila nase sestileta dcera, ktere cistime zuby stale my s manzelem, a to klasickym kartackem. Snazime se cistit velmi poctive a verim, ze to delame dobre, protoze pan zubar ji vzdycky zoubky chvali. Cistime 5-6x tydne i mezizubnimi kartacky od tri let, kdy nam to pan doktor doporucil a jsem za to moc rada, protoze je na to dcera zvykla. Moc rada bych vyzkousela sonicky kartacek a porovnala, jake by byly rozdily ve vysledcich a jaka by byla v cisteni zmena. Zatim jsme o sonickych kartaccich premysleli s muzem spis pro nas dospele, ale dcera by nam jiste rada udelala pokusneho kralicka 😍😊 rada se foti, takze bychom meli i porovnavaci materialy 😊

8. bře 2022

O sonickem kartáčku už přemýšlím delší dobu. Doma si čistíme zuby klasickým kartáčkem. My velcí se snažíme poctivě , ale deti to občas pěkně odfláknou a tak je musím do koupelny zahnat opakovaně. Mám 8 letou holčičku a rády bychom vyzkoušely rozdíl v čištění sonickym a klasickým kartáčkem. Dcerka se ráda fotí, takže bychom pořídily skvělé zdokumentování vylepšeného chrupu 😬😁

8. bře 2022

S kartáčky nemám žádnou zkušenost. Přemýšlím ale o něm už delší dobu. 5 leta dcerka si bohužel zničila první přední zoubky nárazem o vanu. Ale o to více pečujeme o ostatní zoubky, aby se nezkazily a měla pořád čím baštit. Čistíme si zoubky 2x denně. Plus ve školce mají taky čištění, ale to už pod dozorem přilož není. Dcerka dostala i malé přesýpací hodiny, podle kterých se často řídí, aby si zoubky čistila dostatečně dlouho a když vím že spěchám, použiji je i já, abych zuby vyčistila pořádně a nepodlehla jsem spěchu i při čištění zubů. Učitelka bez zubů nebo se zkaženými zuby, by asi nebyla úplně dobrý příklad pro děti. Určitě ne, pokud bych si za špatné zuby mohla sama.

8. bře 2022

Čištení zubů je věčné přemlouvaní se sonickým kartáčkem by byla vetší zábava a moji kluci by šli čistit dobrovolně 🤣

8. bře 2022

u ná doma péče o zoubky je důležitá, čistíme s tříletou Eliškou zoubky ve vaně při koupání s "taťkou"🙂 máme klasický zubní kartáček, ale už dlouho přemýšlím o sonickém..moc ráda bych jej zkusila..🙂

8. bře 2022

Zdravím mám 5 letého synka Vojtu se zuby má problém kvůli problémům s nedomykavosti jícnu. Žaludeční šťávy mu nalétávají sklovinu proto má hodně kazu. Čištění zubů je každodenní rutinou která ho samozřejmě nebaví. Mame i speciální pastu GC která je finančně náročná. Tak bych ráda vyzkoušela jestli by tohle čištění pro něj nebylo zábavnější a hlavně jestli by i nepomohlo jeho zoubkum. Za případnou nabídku testování bychom byli moc rádi. Mamka Verča a Vojtík 5 let.

8. bře 2022

Mám zkušenost s kartáčkem od philips. Moje dcera 5 let od té doby po elektrickém kartáčku také touží. Vždy ji ale vysvětlím, ze je prvně důležité si zuby umět poradně vyčistit obyčejným kartáčkem. Máme i barvicí tekutinu, která odhalí špatně vycistena místa. Ústní voda a mezizubní kartáčky jsou samozřejmostí.

8. bře 2022

Zatím s dětmi (2 a 5let) používáme jen manuální kartáčky. Na zubní hygienu velice dbáme čistíme i mezizubní prostory ,používáme indikační tabletky a pastu GC pro mineralizaci zubů,zatím jsme bez kazu a chodíme jen na pravidelné kontroly k zubní lékařce.

8. bře 2022

Synovi jsou dva roky.S timto typem kartacku nemáme zkušenost.pouzivame manuální kartáčky.syn se učí čistit zuby sám a my mu je pak stejně ještě docistujeme.

8. bře 2022

Se sonickým kartáčkem zkušenost doma zatím nemáme, rádi bychom vyzkoušeli, zatím máme jen obyčejný kartáček, čistíme klasicky ráno a večer, uvidíme, jestli by to dceru - brzy 4 roky se sonickym bavilo více a my jako rodiče měli méně práce 🙂

8. bře 2022

Syn (5 let) si musí čistit zoubky ráno i večer. Díky bohu vše probíhá v pohodě - řezáky má již vyměněné za stálý chrup. Se sonickými kartáčky zkušenost nemáme.

8. bře 2022

Se sonickým kartáčkem doma zkušenost zatím nemáme. I když je pravda, že už jsem přemýšlela, že bych ho synovi i koupila. Syn 3roky , od prvního zoubku, zoubky čistíme pravidelně ráno a večer. Čistí si sám a já mu pak dočisťuji. Myslím, že sonický kartáček by naši péči o zoubky víc zdokonalil a syna by to s tímto kartáčkem bavilo.

9. bře 2022

Zdravím MK jsem zdravotní sestra u zubní lékařky a vidím tolik zanedbaného chrupu a dětských zoubků ve spatnem stavu , že se mi o tom zda , já sama se snažím o svůj chrup pečovat a vedu i k tomu moje dvě malé děti syna Simonka 5 let a dceru Amalku 3 roky . No občas je to s nimi boj když s kartáčkem večer lítám a nahaním je po pokojích 😃našla jsem si na internetu hlídač čištění zoubků a za každé vyčištění si mohou do políčka na dany den dát vyčištěný zoubek.Ja používá klasický obyčejný zubní kartáček a mezizubní kartáčky a ráda bych sonický kartáček vyzkoušela u dětí , jaký bude mít účinek a poté bych mohla i e dukovat dětské pacienty v ordinaci. Na závěr nase básnička při čištění zoubků: Čistím zoubky, řízi, řízi , ať jsou čisté jako brizi.Cistim zoubky riiz a říz, ať jsou bílé jako sníh .Vpravo, vlevo , vpředu zadu.,cistim horní. Dolní radu a opakují .zdravím MK

9. bře 2022

Krásný den 🦋
Jsem maminkou 7 letého kluka a ročního chlapečka .💙👩‍👦‍👦
Péče u zuby jsou u nás na první místě . 🪥
Jelikož syn chodí do školy ,mytí zoubku je u nás každý den 2 denně .🦷
Ráno než jde do školy a potom večer ,než jde spinkat .
Zoubky si čistí obyčejným kartáčkem ,takže se sonickým nemáme žádnou zkušenost a tak bychom ho rádi otestovali a vyzkoušeli 😌🍀
Zbytek členů domácnosti, má kartáčky taky obyčejné akorát jeden člen má kartáček Oral B .

9. bře 2022

Ahojte, mi 3 ročný Adamko je už veľký chlap a zúbky si umýva veľmi rád. Dokonca ma upozorni ak už je viac hodín že ešte nemá "umyté svoje perličky" 😅Momentálne používa sonickú kefku neznámej značky a má za sebou aj svoju prvú kontrolu u zubára. Myslím že na testovanie je to vhodný adept 😍

9. bře 2022

Sonické kartáčky užíváme celá rodina. Bohužel u téměř 4. Letého syna to není možné,jelikož je na nej příliš důrazný,tvrdý. Zoubky čistíme minimálně 2x denně, ale syna to moc nebaví. Nějaké zpestření v podobě hry by určitě bylo velkým přínosem.

9. bře 2022

Cauky, mame sestileteho syna. Zuby cistime rano a vecer. Zubarku mame tetu, a ta sonicky kartacek doporucuje, zatim jsme ale neporidili 🙂. Rada bych vyzkousela 💙

9. bře 2022

Máme doma Matěje 4,5 roku 🙂 Od malička mu čistím zuby já a jsem na to docela pes. Používáme zubní kartáček, pak jednosvazkový kartáček, mezizubní kartáček a sonický zubní kartáček Phillips 😀 Na zubech si u syna dávám záležet. Mě bohužel mamka o zuby nepečovala (asi nebyla tenkrát taková osvěta) a nechala mě čistit si zuby samotnou, nedočišťovala.....

9. bře 2022

S těmito kartáčky nemáme zatím žádnou zkušenost ale moc rády bychom ji měli. Se starší dcerkou (mladší nemá ještě zuby 😅) si je čistíme každé ráno a večer ale kolikrát nám to dá obyčejným kartáčkem zabrat. Její stoličky mají takovou větší prohlubeninu a vše tam zůstává a já to docela i dlouho čistím aby tam nic nezůstalo 😞. Samozřejmě že si napřed čistí zoubky sama a já pak dočišťuji a pak naopak je ona dočištuje mě 😁. Je moc šikovná jen ty stoličky ji samotné nejdou. Za pád dní bude mít 3 narozeniny a chtěli jsme ji jako dárek pořídit nějaký takový to kartáček. A tato příležitost ho testovat by byla úžasná 🥰

9. bře 2022

Dcera má 6 let, už dlouho chce elektrický kartáček, určitě by měla velkou radost, už si umí zuby krásně vyčistit sama, má přesýpací hodiny, které ji ukazují jak dlouho čistit, ale podle rad paní zubařky ji je ještě dočisťujeme.

9. bře 2022

Z rodiny mám jen já sonický kartáček a ten používám pouze večer. Ráda přenechám manželovi a ještě radši vyzkouším jiný pro porovnání 😀 Syn bude mít zachvilku 3 roky, tak uvažuji, že i jemu pořídíme nějaký sonický. Ráno si čistím se synem manuálním, používám mezizubní kartáčky i dentální nit. Na osmičky si beru jednosvazkový kartáček + cca jednou týdně si s ním večer sednu k TV a šmrdlám zub po zubu krouživým pohybem. Večer čistím elektrickým. Syn si čistí zoubky sám a my pak vždy dočišťujeme. K zubaři na prevenci chodíme 2x ročně, teď nás to čeká v dubnu. Moc ráda bych se se synem zapojila do testování TrueLife SonicBrush Baby G. Všem přeji krásný den plný úsměvů 😊

9. bře 2022

Já jsem se el. kartáčku musela bohužel vzdát na doporučení zubaře kvůli korunkám (obě horní jedničky). Syn má 3,5 roků a zatím mu čistím zuby pravidelně já manuálním kartáčkem. Máme to naučené jako básničku a pokaždé musí být stejný postup, který už se naučili i babičky. Otevřít pusu AAaaa, poté namasírovat dásínka, vyčistit jazyk a nakonec vypláchnout. 😀 Se sonickým kartáčkem by si možná mohl začít syn sám čistit zoubky. ;)

9. bře 2022

Mam 3 a pul letou holcicku...Zrovna vcera jsme byly na prohlidce u zubare a zavcine cistit zoubky i niti. Shodou okolnosti jsme se dr ptala na elektricke kartacky pro deti,ktere by doporucila a pokud by vubec doporucila... A doporucila prave sonicky kartacek na prostridani o klasickym...zrovna dnes jsem chtela prozkoumat co je na trhu a narazimna tuhle soutez😀 tak treba se na nas stesti usmeje 🥰

9. bře 2022

Se sonickym kartáčkem zatím nemám žádnou zkušenost, ale láká mě to. Máme s partnerem rotační, ale ty sonicke jsou prý lepší a neustupuje kvůli nim tak dasen... Mám skoro tříletou dceru, ráno si čistí zuby sama se mnou a večer ji je čistím já, aby jsme se dostaly opravdu vsude

9. bře 2022

Vždy jsem chtěla sonický kartáček vyzkoušet, zuby si čistíme zatím jen ručním. Vzhledem k tomu, že se mi dělá zubní kámen a už opravdu nevím jak více čistit, bylo by prima mít možnost kartáček vyzkoušet.

9. bře 2022

Dobrý den, doma máme klasické kartáčky. Děti mám tři ( 11, 4 a 1,5 let ), jsem na rodičovské a proto si nemohu dovolit sonické koupit . Péče o chrup je u nás zavedena 2x denně 🙂

9. bře 2022

Se sonickými kartáčky nemáme u nás doma ještě žádnou zkušenost ale už nějakou dobu uvazujeme,že si je pořídíme ☺️ Máme čtyři děti ve věku 1,2,4 a 5 let a zuby si čistíme ráno a večer,podle potřeby i během dne. Máme normální kartáčky a mezizubní ale sonické by se nám určitě hodily ☺️

9. bře 2022

Se sonickym kartackem zatim zkušenosti nemame. Pouzivame u synu obycejne kartacky na baterie z lidlu. A muzu rict ze je to motivuje si vice zuby cistit. Sestra ma ty sonicke a je velice spokojená. Pokud by to vyšlo rada bych zkusila tez a otestovala. Zejména starsi syn 9 let ma se zuby trable od mala. A urcite i mladší 4 lety by se zapojil.

9. bře 2022

Jako dítě jsem měla tehdy elektricky kartáček. Rada bych aby můj syn v létě bude mít rok ale už se má 4 zoubky, aby ho čištění zoubku bavilo a myslím ze by tohle byla super varianta.

9. bře 2022

S kartáčkem nemám zkušenost vůbec žádnou ani já ani dcera ( 7 let) . Čistíme klasickým kartáčkem a pastou ráno a večer. Jednou týdně dcera používá modrou vodu aby viděla kde má čištění zoubků zlepšit. Jinak u mě klasika zubní pasta a ústní voda.

9. bře 2022

Zkušenost nemám, zato mám doma dvě divoženky. Tříletá si čistí zoubky i desetkrát denně, miluje to, takže ideální testovací subjekt 😁 a starší naopak, ale zajímá ji veškerá technologie, takže by sonický kartáček byl určitě něčím, co by ji zaujalo a nakoplo k lepšímu čištění zoubků 🙂

9. bře 2022

Jsem zubní instrumentařka. Syn má 5 let
Zoubky si čistíme spolu syn čistí sám pak následně vyčistim. Pro nás by to byla super zkušenost. Chtěla jsem synovi pořídit elektricky kartáček ale nebyla jsem rozhodla pro jaky.Recenzi bych podala i na mém instagramu.

9. bře 2022

Krásný den, u nás zubní hygienu bereme hodně vážně. Mladší dceři byla diagnostikována vývojová porucha skloviny, takže její zoubky skoro žádnou sklovinu nemají, tím pádem jsou snadným cílem pro bakterie a kazy. Na poslední kontrole byla naštěstí bez kazů, tak se snažím, aby to co nejdéle vydrželo. Všechny děti používají nejdříve kartáček samy, potom jim je my přečistíme a nakonec používáme každý večer mezizubní kartáček (mladší dcera má navíc i nit), plus dvakrát týdně mají speciální mineralizační pastu. Starší dcera (5 let) stále chodí, že by chtěla sonický kartáček, protože my i její kamarád ho používáme, ale zatím jsme jí ho nekoupili. A určitě i dvojčata (3) by byla též nadšená. Myslím si, že bychom byli skvělí adepti na testování 😉

10. bře 2022

Testovala bych s dcerou, které je šest let. Mladší dvouletá s čištěním zubů teď hodně bojuje a nechce, takže kdyby jí kartáček zaujal, tak bych ji ho také koupila. Starší dcera si čistí zuby ráda a začala používat i mezizubní kartáček. Vždy si vyčistí zuby sama a my ji je následně docistime. Já jsem sonický kartáček ještě nevyzkoušela, mladší dcera má svítící bob a bobek a nezaujal ji bohužel.

10. bře 2022

Se sonickým kartáčkem nemám já ani nevím je děti žádnou zkušenost. Jsem zubní instrumentářka a proto by mě testování kartáčku zajímalo i z profesního hlediska. Mám dvě dcery, 7 a 3 roky, mladší stále bojuje s čištěním zoubků a tak nějak to vnímá jako nutné zlo. Pokud by sonický kartáček byla ta správná motivace, rozhodně bych ho uvítala a vyzkoušela, zdali nebude pro dceru tato možnost čištění zábavnější a méně stresující.

10. bře 2022

Se sonickym kartackem mam zkusenosti ja a zvazuji koupi tohoto kartacku i pro syna,ktery ma 3,5roku. Je u nas samozřejmostí čištění zubů dvakrát denně, ale tedy u syna je problém, že si zuby čistit vubec nechce 🙈takže je to přemlouvání, vyhrozovani a nakonec ho proste musim propadnout a zuby mu vycistit🙈je to takovy nas kazdodenni boj. Rikam se ze kdyby si mohl cistit zuby nejakou zabavnejsi a pro nej originalnejsi formou, treba by to takova hruza nebyla😊zuby si tedy cisti klasickym kartackem a pastou od weledy, protoze jinou nesnese.

10. bře 2022

Krasny den 🌸
To je ale krásné testování 🤩
P sonickem kartáčku už chvíli přemýšlím 🌸 pro svoji dceru (4 roky).
Čištění zoubků miluje. I návštěvu u lékaře ❤️
Tohle by byla rozhodně velká zábava 👌🏻

Dcera si zoubky čistí ráda sama (už je přece šikovná holčička ☺️☺️) a já pak dočištuji 😊

Rády se zapojíme 😊 (zkušenost zatím nemáme)

10. bře 2022

S přítelem používáme elektrické rotační kartáčky a čekáme až se rozbijí, protože nám je líto je vyhodit. Když jsme si je pořídili, byli jsme nadšení, ale přítele z něj začaly bolet dásně a mě ho nedoporučila dentální hygiensitka. Doporučila mi buď klasický obyčejný kartáček nebo právě sonický. Klasickým kartáčkem se mi ale nikdy nedaří dosáhnout toho pocitu dokonale čistých zubů, když si po nich přejedu jazykem. Proto bych moc ráda přešla na sonický kartáček. Synovi jsou dva roky a zatím používá zubní kartáček Bob a Bobek Baby od Profimedu, který se tváří jako sonický, ale spíše jenom svítí a musí se s ním čistit jako s normálním kartáčkem.

10. bře 2022

Se sonickým kartáčkem zatím zkušenost nemám, ale už jsem o jeho pořízení přemýšlela. S manuálním kartáčkem mám pořád pocit, že nevyčistím vše tak precizně...
Synovi teď budou čerstvě dva roky a čištění zoubků je u nás někdy velký boj... Někdy si zoubky čistí sám a já jen dočistím a nebo čistím jen já. Třeba by to pro něj se sonickým kartáčkem byla větší zábava

10. bře 2022

Moc rádi bychom testovali s mými dcerka i 3 a 5 let tento kartáček.

10. bře 2022

Se sonickými kartáčky zatím zkušenosti nemáme. Čištění zoubků se u nás provádí 2x denně klasickými kartáčky a zubní pastou. Nám s manželem i synovi kupuji kvalitnější kartáčky a zubní pasty, samozřejmě nesmí chybě ústní voda. Na ústní vodu si syn velmi rychle zvykl.
Věřím, že se sonickými kartáčky budou zoubky lépe vyčištěné a bělejší. Velmi rádi bychom je zkusili.

10. bře 2022

Se sonickým kartáčkem zkušenosti nemám. U nás se používají klasické kartáčky, mezizubní kartáčky a ústní voda. Čistíme si zuby 2x denně. Kartáček bych otestovala se 6 letým synkem, kterému musím čistit zoubky já - protože je postižený a ručičky nechtějí pracovat. S klasickým kartáčkem je to někdy boj, proto bych ráda vyzkoušela i nějaký jiný. Třeba by to pak bylo lepší.

11. bře 2022

I když pracuji jako zubní instrumentářka, tak zkušenosti se sonickým kartáčkem nemám. Sonický kartáček používá pouze 5 letá dcerka, který jsme ji koupili na doporučení paní zubařky. Dříve používala elektrický, ale ten byl pro ni příliš hrubý. Sonický se jí líbí více. S manželem používáme manuální kartáčky, ale ráda bych vyzkoušela i sonický, vzhledem k tomu, že jsem o něm slyšela, jak je šetrný. V případě spokojenosti bych mile ráda doporučila i našim pacientům 🙂 Martina

11. bře 2022

Dobrý den, mám syna 3,5 roku. Ráda bych vyzkoušela sonicky kartáček, zatím používáme klasický. Ale pro synovo zoubky bych rada jen to nejlepsi. Zoubky čistíme vždy spolu, každý své a já pak jeho docistim. Máme z toho vždy společnou zábavu 🙂

11. bře 2022

Jsem maminka 6 dětí a zuby si čistíme klasickým kartáčkem, takže by jsme s dcerou 5 let, která spadá do věkové kategorie kterou hledáte, rádi měli možnost vyzkoušet 🙂 Shodou okolností dcera viděla podobný v reklamě a říkala mi o něj, takže vím, že by byla ráda 🙂

11. bře 2022

Se sonickym kartáčkem zkušenosti nemáme. Oběma dětem čistíme zoubky od prvního zoubku. Nejdříve silikonovým na prst a potom klasickým kartáčkem Curaprox pro děti. Zoubky čistíme ráno a večer. Starší dceru necháváme zoubky čistit samotnou a pak je kontrolujeme a dočišťujeme, mladšímu je čistíme jen my. Kartáček by byl právě pro starší, 3,5 letou dceru.

11. bře 2022

Ahoj všem 😊 Musím zaťukat, že ani jedno z dětí nemělo a nemá problém s péčí o své zoubky. Možná je to proto, že je k tomu vedeme už od prvního vyklubaného zubu a vidí u maminky i tatínky, že o své zuby také pečují. Nedávno jsme byli na pravidelné preventivní prohlídce u paní zubařky. Čerstvě čtyřletá dcerka dostala od paní doktorky velikou pochvalu, má prý zuby jako perličky 🙂 Skoro sedmiletý syn je na tom o něco hůř. I přes pravidelné čištění dvakrát denně měl první kaz. Byl z toho docela smutný... Děti si čistí zuby ráno a večer, oběma ještě zuby kontrolujeme a dočišťujeme. Střídají manuální kartáček (nejčastěji kupujeme Curaprox nebo TePe, ultra měkké) a elektrický kartáček. Kartáčky vyměňujeme co dva měsíce nebo po nemoci. Se sonickým kartáčkem zatím nemáme žádnou zkušenost ani my dospělí. Ale už o něm nějakou dobu uvažuji, takže tohle testování by mohlo být skvělou příležitostí pořídit kartáčky celé rodině 😉 Přeji krásné dny.

11. bře 2022

U nás měl sonický kartáček pouze manžel. Já používám Curaprox ale nad sonickým kartáčkem také dost přemýšlím. V prvé řadě bych ho chtěla ale pořídit dceři ( 6 let) . Čištění zoubků moc v lásce nemá - s touto aplikací by to ale byla určitě zábava a čištění by ji bavilo. Kartáček vypadá dost dobře. 😊

11. bře 2022

Se sonickym kartackem zkusenost nemam. Zoubky cistime pravidelne spolu s mezizubnim kartackem a ja jednosvazkovym. spolu se mnou by mohla zkouset dcerka 5let nebo syn 7let. 🙂

11. bře 2022

Zkušenost nemám..zuby si čistíme dvakrát denně.Testoval by se mnou čtyřletý syn..

11. bře 2022
Autor komentář smazal
Autor komentář smazal

Dobrý den jsem máma třech děti.
Syn Branko 7 let dcera Adriana 4 roky a Valerie 2 měsice.Ráda bych vyzkoušela sonický kartáček TrueLife,
Od značky TrueLife vlastníme video chůvičku a je velmi kvalitní za rozumné peníze.
Proto by bylo zajimavé vyzkoušet kartaček podělit se o zkušenost.
Péče o chrup u nás vypadá tak že ráno si děti čisti manualnim kartáčkem ,večer čistím pouze já přičemž krom manilaniho kartačku čistíme mezizubni prostory mezizubnim kartáčkem,místa kontaktu nití,hůře dostupná mista solo kartáčkem.
Jedenkrát týdně detekujeme plak obarvenim a jedenkrát týdne lokálně fluoridujeme...

12. bře 2022

Dobrý den, jsem maminka dvou holčiček 10 a 6,8et. S holkami jsem 7 let sama. Kartáček si nemůžeme dovolit. Mladší dcera pro,kterou bych ráda vyzkoušela sonicky kartáček má vývojovou dysfazii s těžkou vadou porozumění. Téměř vše je pro ni náročné a věřím,že by ji kartáček ulehčil aspoň trochu život.
Vše ráda napodobuje a aplikace by byla třešničkou na dortu.

12. bře 2022

Dobrý den. Jsem maminka 5leté Nelinky a 2letého Dominička. Zkušenosti s kartáčkem máme, bohužel nám po několika letech už přestal fungovat jak má, proto by jsme si moc přáli Vaše nové. Zoubky se u nás čistí každé ráno a večer. Nejdříve děťatka sami a já potom dočistuji. Věřím ze by jsme si Vaše kartáčky moc oblíbily. Děkujeme

13. bře 2022

Se sonickým kartáčkem mám hlavně zkušěnost já v naší rodině a to od Vánoc. Je úžasné jak mám hladké zuby. Starší syn elektrické kartáčky nesnese, mladší si zas ničím jiným zuby nevyčistí. No a nejmladší dcera to je problém. Bleskurychle má zuby vyčistěné. Tím pádem nedostatečně a pak se jí kazí stoličky. Zrovna v pátek jsme tak byli u zubařky a byl to děs. Scény jak z hororu. Ráda ale sleduje aplikace a dělá podle nich. Takže tohle by podle mě byla možnost, jak ji donutit pořádně čistit zuby. Nela 8 let

13. bře 2022

Sonicky kartáček používáme já a manžel, dětský jsme zatím nezkoušeli, synovi teď budou 3 roky takže ideální věk kdy začít 🙂 jinak péči máme rozdělenou - večer čistí manžel, ráno já, syn si pak vždy chvíli čistí i sám 🙂

13. bře 2022

Sonicky kartáček jsem jeste nezkoušela. Ale zuby si s dcerou cistime 3x denně. Rano - se mnou, manzel je totiž v práci. Po obědě, jelikoz ma mezi zoubky mezery a casto se ji zasekne nexo mezi zoubky a večer si s ni čistí zuby manzel. Male ksou tri roky. Čisteni zoubku miluje. Návštěvy zubare probihaji v klidu, bez stresu, bez revu. Kez to tak pujde dal.

13. bře 2022

My s mužem máme oba sonické kartáčky Oral-B. Máme děti 2,5 a 4,5 let a oba nám kartáčky dost závidí. S čistěním zubů však u nás doma nebyl nikdy žádný problém. Děti používají zubní pasty vhodné jejich věku a cisti si zuby 2x denně. Nejdřív samy a pak dočisťuji já nebo manžel

14. bře 2022

Začni psát komentář...

Odešli