Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@arielka222 no ja spis nechapu kde jsem to vzala, kdyz je mi furt zle. Myslim, ze tak minimalne 2kg vazi prsa, ktery se mi taaak nelibi takhle :(. Mam dnes nejakou depku z toho vseho
@skretik já u syna zvracela do 6 měsíce a stejně jsem přibirala. Neměj depku, já měla taky depku minule tehu z mých 55 kg sem měla najednou skoro 78. Ale do 3 měsíců jsem měla skoro všechno dole. Taky mě štve že teď zase příberu a budu jak sud, ale je to krátké obdobi v životě tak to zvládneme, a kdy jindy si dopřát prasarny než teď 🙂 a jinak prsa mám teda taky mega a docela to boli.
Holky kdyby mel nekdo zajem uz teď ulevit penezence tak od zítra budou nejake baby hadříky v Lidlu🙂
@jessulka presne...neuvadet do RL
1.vetsi vyhody protoze pokud je nespolehlivy a nebude platit, tak je to nezajima a zapocitavaji vse do prijmu
2.nebude muset porad prip.podavat tr.ozn.pro neplaceni vyzivneho
3.u kazdeho lekare, skolky ci skoly chteji oba rodice (potvrzeni, vyjadreni atd)
4.kdyz otec najust neco zakaze jen aby uskodil, ona s tim nic neudela
5.je to pritez...fakt, ja jsem rada ze syn nema otce v RL protoze to je clovek nezodpovedny ohledne toho co udelal, jak se zachoval, beztak pracujici drive nacerno takze se mu nemohl dokazat prijem pac ofiko se dal naschval na socku...
Ted se nemusim nervovat. O syna zajem nema, neplati, neexistuje pro nas.
Ja jsem jediny rozhodujici clovek a dite aspon netrpi hantyrkama
@arielka222 ja jsem po synovi jeste dost zhubla, nespal a dost me vysaval 🙂,takze to slo samo. Ja nemam depky z vahy, spis tak nejak z toho jak je mi porad zle, syn s pritelem jsou porad nekde pryc, bud spolu nebo kazdy zvlast a ja sama doma a krom prace nemam silu a vlastne ani naladu na nic. No uz se tesim az skonci prazdniny a ja budu mit syna zas porad u sebe, hrozne se mi po nem uz styska.
@vilmic No ja nemela partnera alkoholika atd, ale cloveka co nasekal dluhy, vyhrozoval ze mi rozkope bricho, pak se dal na socku kdyz melo probihat soudni rizeni o vyzivnem a pracoval na cerno vysmaty -
Tohle je zase typ cloveka co rad dela naschvaly a ma velke problemy s podvody (ja mu na vse prisla kdyz jsem necekane otehotnela).
Nejdrive jsem proti nemu mela svedcit(to jsem se bala) a stahla jsem zalobu na vyzivne (byt otcem je i dle testu dna ktery si vyzadal kdyby nahodou- ovsem ja mela prvniho kluka v 19 a pak jeho) nicmene zena by mela mit intuici a vi co muze nasledovat. Na to neni metr. Neco jineho je kdyz je to clovek ktery ma zodpovednost, vi se ze bude mit zajem byt tatou ne jen zploditelem a skodit.
A hlavne taky aby se staral financne. Pokud tam jsou velke ALE...davala bych si pozor. A to vim i z praxe
Ahoj holky. Tak 1.screening v poradku. Vse je jak má. Dalsi kontrola 5.9 v 16tt na odbery. Pohlaví nam Drobek nechce ukazat :D ma tam pupecnik. Mate to take některá ?? Doktor i strasil ze ho tam muze mit do porodu. To opravdu je mozne ze to nezjistíme ???
@yvonneullmann no, výjimečně to možné je. Kamarádku mimco napínalo hodně přes 30 tt.
@yvonneullmann Minule tehotenstvi mi kluka potvrdili az nekdy v 33. tydnu. :D
@yvonneullmann nám třeba na 1. screeningu doktorka řekla, že je moc brzy a ani se pohlaví zjistit nesnažila... no a pak v 16 tt mi můj dr ultrazvuk nedělal, takže čekám do další kontroly 11.9. Upřímně doufám, že tam už se to dozvíme, naštěstí kdyby ne, tak další šanci máme pak hned za týden 18.9. na 2. screeningu 🙂
@yvonneullmann me mudr rekl ze takhle brzo se pohlavi neda rict se 100% jistotou.. v utery jdu na dalsi kontrolu a budu 17+2 tak jsem zvedava jestli uz😍
@yvonneullmann Mne Dr. potvrdil holčičku u prvního těhotenství ve 20tt. Celou dobu tam měla pupečník a nebo se tocila zády.
@plamenak11 Neboj, tobě to taky uteče, držím palce! 🙂
@frndafrrr Já naštěstí nezvracím, ale jíst nemůžu, všechno se mi hnedka vrací :( Dneska od rána zas zle :/ A děkuju 🙂 Už jsem trochu nervózní, aby bylo vše ok a miminko žilo a bylo zdraví 🙏❤️
@renulkka dekuji 🙂
Dneska je mi trochu zle asi jak se nervuju a zaroven jsem natesena... jsem celkem stresar
Achjo jsem takovy stresar ze rano z toho zvracim 😞 ta psychika je zlo, zdaly se mi sny i o screeningu- zlo at uz je 7 vecer 😁
@basice Děkuji🌷
@renulkka Určitě to bude fajn držím palce i
@plamenak11 🍀.
@frndafrrr moc dekuji 😊
Holky taky mate někdo poslední týden tak nízký tlak? Já sotva vstanu tak už mzitky před očima, srdce buší a tlak na prsou. A pokaždé když si sednu a pak stoupnu to samé. Už mě to fakt obtěžuje a nemuzu se skoro věnovat synovi ptz jen ležím :(

@frndafrrr me uz to opoustelo a ted se to zas vratilo a v nejake horsi verzi :(, dneska uz jsem blila 3x, uz jsem 14+5, nechapu, jestli to treba neni nejaka viroza si rikam :(
@kkacenkkast taky gratuluju k uspesnemu screeningu
@renulkka drzim palce na zitrejsi screening, uzijte si to 🙂