Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@michaelarei : já včera byla od 6 do 16 v práci, a pak jsme šli ke kamarádům grilovat , děcka si hrály v pokojíku, já byla na chvíli za nimi a normálně jsem tam na zemi na koberci usla 😀 no je to se mnou špatné 🙂 my jsme v procesu rekonstrukce takže vím o čem mluvíš - práce je pořád dost, jen síly se mi nedostává 😀
Ahoj holky, my také stavíme domek. Ráda bych, kdybychom to stihli do porodu, abychom miminko zvykali uz na nové prostředí. Ale zase si říkám, ze když budeme jeste v bytě, tak tu budu mit kousek mamku a tatku a ti mi hodně pomohou s dcerkou (skolka, kroužky). Stavime 14km od naseho mesta.
@jessulka my by sme to taky chteli stihnout ale to nekdy neovplivniš proste snazine se uvidime...no tak to jo, tobe bliž pomohou rodiče a to je hodne ...
@ange_de_la_morte presne práce až aź jen ty síly....
@michaelarei To by určitě pomohli, i to ze by malou vzali rano do skolky, nebo mi ji ve skolce vyzvedli. Nemusela bych v tom mrazu oblíkat i miminko. Je to pak honička. My budeme skolku menit az od příštího roku od září. Verunka jeste dochodi novy skolkovy rok se svými spoluzaky a od příštího roku od září bychom ji zkusili přeřadit tam, kde budeme bydlet.
Jsou to starosti, ale hrozně se na ten domeček těším. Hlavně na zahrádku, na bazén. Na příští léto se těším jak malá.
To ja jdu na neschopenku od zari... ted mi konci skolni rok takze cele prazdniny budu vybirat dovolenou a od zari uz pani reditelka chce ve tride novou p.ucitelku tak ja pujdu na neschopenku. Moc se na to netesim, ale zas chapu ze to jinak nejde...
@kristynkal Aspon si všechno v klidu pripravis a kdyz ti Dr. vyhoví s vycházkami, tak si to určitě uzijes.
@jessulka no to mas pravdu miminko porad oblekat to uplne chapu....taky se tesim na domek od mala sem vyrostla v dome ...zahrada bazen na nezaplaceni...
@jessulka my se stehovaly v pulce brezna do domku..sly jsme z Prahy do ceskeho raje a nemuzeme si zivot na baracku vynachvalit..v praze to bylo sileny mame jeste pejska tak nez jsme se nekam vyprdelily to bylo na palici..jeste nase boxerka 12let musi chodit co 2h curat takze jsem nedelala snad nic jinyho nez porad oblekala malou a chodily se psem😂😂
@arielka222 Tak jsem koukla na ty webové stránky, co jsi mi doporučila. Ta hnízdečka jsou moc krásná. Paní sije i komplety do postylek, moc se mi to líbí. Tak pak po 20.tt určitě něco objednám. Myslíš, ze se vyplatí koupit hnit to menší hnizdecko, nebo rovnou uz to vetsi?
* S dovolením samozřejmě, ne z🙈
@frndafrrr Je krásné 🙂 taky se na něj chystám, ale až někdy koncem července, teď vůbec nestíhám... Jenže se mnou je to na dlouhé lokte. Už asi 3 měsíce nemůžu vybrat látku 😀 Zatím to vypadá, že mám stejný TP jako ty. Ještě mi ho bude upřesňovat na kontrole 3.7., kde mám dostat průkazku 🙂
@frndafrrr Čekám první, takže budu dělat neutrální i když budu vědět pohlaví... Vůbec budu celou výbavičku zařizovat tak, abych jí měla ještě minimálně pro druhé potom, takže třeba růžová u nás fakt nehrozí (zvlášť, když jí nemůžu vystát 😀). Měřila jsem BT, takže vím přesně, kdy byla ovulace. A UTZ tomu zatím přesně odpovídá. Tak jsem zvědavá, jak to bude dál. Na screening jdu 23.7. u Apolináře...
@jessulka juu to jsem ráda že se líbí. Já jsem z jejich věci taky nadšená ptz je to originální a materiály opravdu top. Taky budu potom objednávat od nich hnízdo, líbí se mi ty velryby 🙂 Já sem měla pro miminko tu velikost 1, ale nějak v pul roce mi vyrostl. A teď mám tu velikost 2 a ta je přes celou postýlku takže není třeba ani mantinel. Akorát je dost velké na převážení a nevejde se mi do pračky. Tak se musíš rozhodnout, myslím ze se malé mimi bude ale lépe cítit v tom menším zatím. Otázka je jestli se ti pak chce investovat do druhého většího, ale malej v tom byl právě tak moc spokojený, že jsme prikoupili to větší.
Koukám jaká jsou ta hnízda hitovka. Já tomu nějak nepřišla na chuť, ale to tak je s ledasčím. Já mám celou výbavu po synovi a jestli to budou teď 2 kluci, tak je oba bez problému oblíknu, aniž bych něco koupila 🙈. Pokud se tam vloudí nějaká ta pipina, tak to budu muset nějak obměnit, ale to určitě zvládnu. 😍 Co mě ale štve je kočár, mám Stokke a jsem nad míru spokojená, těšila jsem se, že ho užiju ještě s jednim. Z těch dvojčecích vlastně na výběr neni. Tam se jen rozhodnout, zda děti vedle sebe, nebo pod sebou. Ale času je zatim dost a dost.
Tak hnizdecku jsem taky nikdy na chut neprisla. Vybavu mam po synovi, takze kdyz to bude kluk, tak v pohode, kdyz holka, tak dokoupim par ruzovych veci a budu kombinovat..
@frndafrrr no předpokládám, že nějaké růžové oblečení by nakonec bylo, ale spíš jako dárky od příbuzných 😀 já jsem tě barvě prostě nepřišla na chuť, už jako malá jsem ji odmítala nosit. Ale jestli ji moje holčička bude chtít až bude větší, tak s tím stejně nic nenadělám a růžová bude 😀 to se nedivím, že máte červený kočár, když už další mimi být nemělo. Já vím, že minimálně jedno ještě chtít budeme, tak tomu ten nákup tak nějak zkusím prizpusobit...
Ja jsem take nejdriv vybirala neutralni barvy aby to bylo prakticke ale pak jsem si rekla ze zas nebude chudak chodit cele detstvi v sede,bezove jen pro to abych pak nemusela kupovat nove obleceni..prislo mi to takovy smutny takze se to u nas rychle zaruzovelo😂😂ale teda drazsi veci jako postylku,kocarek prebalovak atd mame neutralni...a stejne teda ja hodne veci kupovaka v pepcu a lidlu tam to stoji par korun a pak hodne HaM a ze bych neco z toho chtela schovavat pro druhe to asi ani ne...nebylo to v takovem stavu jak bych si pro miminko predstavovala tak jsem obleceni darovala a ted nakoupim nove..jedine co jsem si schovala bylo obleceni velikosti 40 protoze jsem mela hrozny problem sehnat neco tak maleho..a do kocarku a autosedacky jsem na prvni zimu kupovala zavinovacky od emitexu maji zimni a letni variantu a ty stoji do 500kc tak ty jsem take brala ruzove 😇😅a kdyz tak je prodam..
Ahoj, ja sa pridávam.. som Alí a dve deti už mám doma, na jar mali 3r a 1 rok, ďalšie som plánovala možno za 5-10 rokov, ale bude zas cca o 2r od mladšej :D výbavu mám, postieľku nevedieme, hniezdo nekupujem, kočár asi tiež nie aj keď hlboký som posunula.. ale pozerám po novom nosítku, aj keď doma mám 2 šátky :D
ale ku gyndekologovi som ani nevolala, sťahovali sme sa CZ-SK a nového ešte nemám, ale poda ms ám termín na zač. února.. no.. bude to sranda :D
Holky, čím zahnat hořkou chuť v puse? 🤔 Já ať sním co sním, pořád mám hořko :( Nic na to nezabírá, nemáte někdo zkušenosti? U holek jsem to tak neměla :(
ahoj holky potrebuju radu neustale me picha jakoby v pupiku, vubec tohle neznam nikdy jsem to nemela, mela jste to taky nektera?
@fiedlermonika To se snad jen natahuji delozni vazy. 😉 Ale radsi se o tom zmin na pristi kontrole.
Teď jsem se vzbudila a přišly na mě ranní tehotenske nevolnosti. Ale fakt brutální😭

@jessulka ja už objednala i latku ...taky sem hnizdecko menela nebyli tak sem zvedava jak se mimi bude libit ale určo jo 😊