Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@vilmic aha,no jedině tak. Já jsem se dívala na ty přeškrtnuté ceny a pak to vpravo jsem teda nepochopila.
Já jsem teď koupila pár oblečku v sekáči kam jsem chodila když jsem měla kluky malé,a teda slušně to podrahlo. Teď už počkám co se sejde od kamarádek a příbuzných a dokoupim jen co bude chybět.
@andelka Drahý je všechno. Já ale nakupuju vlastně takhle, co jsem čekala syna a celou dobu, co ho šatim. Nebojim se nakoupit velikosti na příští rok. Jediný, co bych si netroufla jsou boty. A opravdu mi to krásně vychází. Na co si musim dávat pozor je, abych to nepřehnala a neměl toho moc. Což jsem se mi do určitý velikosti stávalo, pak jsem se trošku uklidnila. Ale teď s dvojkama se nebojim, že bychom to neunosili.
Já už věci od někoho nechci, takhle jsem toho před porodem dostala mraky a použitelnýho vlastně bylo strašně málo. Lidi se zbavují jen toho nejošklivějšího a sepranýho a já prostě jsem pintlich. Takže jsem vše s díky povracela a teď už budu odmítat.
Holky, dle doporučení WHO na základě Cochrane studií se vnitřní vyšetření nedoporučuje. Je prokázáno,že nemá žádnou výpovědní hodnotu..a spíše hrozí zavlečení infekce aj. Můj gynekolog je pokrokový a nové trendy zná. Vnitřně nevyšetřuje.😊
@vilmic to jsou moc pěkné kousky, lindex mám ráda, jako jedni z mála mají věci skoro nezničitelné, delší než širší a růžovou pěkně pastelovou. Mě by se tak zbodla holčička😂 Po malé mám schované krásné kousky, sice až od roka vel. 74, ale zato mám taky nasysleno i hodně dopředu. Zítra kontrola, doufám, že bude dr. ochotný mrknout na pohlaví, budu muset nahodit škemrající smutný kukuč už ve dveřích. 😂 Já jsem dostala po švagrové věci i po neteři a na seprané si stěžovat nemůžu, sice to 5.let průběžně skladovala kdyby náhodou, ale krásné kousky, jí není líto koupit Italskou péřovku bundu za 2000 a nechat si tam příšít pravý kožíšek, pak, že nemá čas to prodat, nebo to nechce pustit za pakatel, tak máme doma malou madam manekýnu.
@frndafrrr Tak to ti závidim švagrovou. Já od tý mojí nebudu chtít ani prd. Když vidim v jakým stavu to má už teď. Ale jako taky něco dostanu po sestřence, jenže to stihlo mít ještě dvě mezizastávky (teď jí bylo 5), takže vůbec netušim v jakým to bude stavu. Kdyby to šlo hned od tety, tak to bude krásný. A Lindex je můj nejoblíbenější obchod. Přesně, jak řikáš věci krásný a kvalitní. Taky proto jsem se s tím tak mordovala dneska.
@vilmic Jee, pekny! Ja bych taky neco koupila, ale nevim pohlavi? A teda ani tem velikostem zatim nerozumim.. jakou velikost treba na leto?
Ah uz na to koukam, 68 - 74 asi na leto jestli to dobre chapu..
@jednaholkaa S tim tak počítám. Lindex je ještě jedna z těch značek, co šijou spíš větší.
@vilmic Tak jsem tam taky neco objednala 🙂 Neutralni az holcici.. tak snad to bude holcicka :D jinak nekdo asi dostane darecek..
Máminy, jak se cítíte?... jswm v 18tt. teď jsem měla dva dny trošku bolest v podbřišku, bříško mam teď stejne a jinak se cítím netěhotně 😀 má to některá stejně?
@val333 já se taky cítím jako bych tehu nebyla. Jen mám trošku brisko, nezapnu kalhoty a jsem děsně protivná 😂😂 ale snad to vydrží takhle, v sobotu letíme na dovcu tak doufam ze mi bude i tam dobře 🙂
Přidávám se, už je mi lip, sem tam menší nevolnost, ale jinak si taky připadám netěhotně, pokud teda mimi nemá v bříše zrovna mejdan :D .
@val333 @smigli @arielka222 @skretik Holky to vám teda závidim, na to že dnes končim 18. tt, tak si připadám těhotně až moc. Nevim jestli je to tím, že jsou dva, ale to těhotenství je opravdu úplně jiný. Problémy s čůráním, se zažíváním, břicho těžký.. fakt se cítím jak ve 28. tt se synem. Docela se děsim, co mě čeká kolem toho 30. tt.
Tyjo, to vám závidim ty pohyby... Já ještě žádné necítím a pořád mě napadá, jestli je všechno vporadku... 😓
Já taky nemůžu říct že bych si připadala jako bych nebyla těhotná 😊 sice nevolnosti už nejsou tak často, ale jsem pořád nafouklá a to si dávám jo pozor co jím, na WC lítam snad 150 x za den, a v noci taky nic moc ten spánek 😁
@val333 taky nemám ještě pohyby, trochu mě to děsí zítra jsem 18 tt, ale mám placentu vpředu tak snad to bude tím 😕
budte v klidu, jeste minimalne 2tydny mate cas ;)
Já si připadám docela dost těhotné 😂 břicho mám velký a docela cítím pohyby, i když ještě ne úplně pravidelně...ale jinak je mi dobre, ale já celkové snasim těhotenství dobre 🙂
@mattonimeloun no mě to taky děsí, ale snad je to normální... Na kontrolu jdu až 5. Září... Tak si ještě musím počkat... Nafouklé břicho jsem měla do minulého týdne, ale tento týden...vůbec nic!...
tak jste me s tema obleckama nakazili 🙈 , sice nevim pohlavi,ale koukam na nejakou neutralni kombinezu a ted nevim, jestli vel.50 nebo 56 :( , syn mel 3890g a 52cm , takze nepredpokladam, ze tohle skvrne bude o moc mensi, mam brat tedy radeji vel.56?

To co je tučně uprostřed je úplně původní cena, takže ta bundička byla za 699 atd. Já jsem sem nedávala screen těch triček pro syna, ale když jsem počítala ty úplně původní ceny, za který bych to samozřejmě nekoupila, tak hodnota nákupu byla 3200. Takže já jsem fakt spokojená.