icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
30. srp 2018

@skretik na takové filmy se nemůžu vůbec dívat. Co mám děti.

vilmic
30. srp 2018

@andelka Přesně. Já byla plačka i před synem, ale teď už to nedávám vůbec.

skretik
30. srp 2018

@andelka no vzdyt ja rvala jak tur, bylo mi az tak zle, ze jsem vecer zase zvracela 🙈

andelka
30. srp 2018

@skretik no stojí to za to?😀😝

skretik
30. srp 2018

@andelka neboj jsem poucena :D

mattonimeloun
30. srp 2018

@andelka pff tak to byla teda rychlovka, 😊
já taky bydlím od porodnice 5 min.autem, takže to mě trošku uklidňuje.

beruska125
30. srp 2018

@mattonimeloun
@andelka ano měla jsem stejnou strategii vydržet co nejdéle doma a celkem to vychazi🙂první jsme vyjížděli po 4 ráno a ve 4:45 byl na světě, koukali na nás jako ze jsme chtěli rodit v autě nebo kde😂 druhé výjezd cca 14:00 porod cca 15:00, to by bylo celkem v pohode jenže měli tak strašně plnou porodnici ze jsem skoro porodila na chodbě (a ti neprehanim, proste nestíhali uklidit porodní box)...takže u 3. Mám skoro obavy abychom to stihli. Nikdy nechci jet moc brzo a pak se těžko odhaduje moment kdy už to jako fakt jde do finale😂 naštěstí porodnici máme 5-10 minut autem😉

mattonimeloun
30. srp 2018

@beruska125 no tak to je taky krásné 😁
Jako chtěla bych 😊 ale kdoví jak to bude až to přijde 😊

skretik
30. srp 2018

Mam takovy problem s kterym si moc nevim rady :/. sedim v kancelari s kolegyni a straaasne mi vadi jeji parfem, zveda se mi z toho zaludek :( , myslela jsem, ze to je jen nahoda, ale vcera tu nebyla a dobry a dneska tu je a mam furt zaludek na vode.. ale prece kvuli tomu nebudu zustavat doma a nebo ji to rikat? to mi neprijde vhodny :( .

vilmic
30. srp 2018

@skretik To je problém a docela špatně řešitelnej. Nic jí říct nemůžeš, pač budeš za trubku. Jedině mě napadá nějaká vonná svíčka. Asi tam budeš mít převoněno, ale třeba se ti z toho nebude navalovat.

skretik
30. srp 2018

@vilmic to bych mohla zkusit. Ona nepouziva nejakou vyraznou vuni, prijde mi to jak ty levny babsky parfemy.. ale to je spis muj problem, protoze i moje vonavky mi nevoni :/ . Takze ta vonna svicka by to mohla trochu vylepsit. Dekuju zkusim to

jednaholkaa
30. srp 2018

@skretik A nemuzes si sednout jinam? Jinak bych zkusila si donest neco k cemu se da obcas pricichnout a co ti ulevi.. ruzny ty asijsky masticky nebo citronovy krem na ruce nebo neco takovyho. Nebo koupit jahody a dat si je do misticky pod nos 🙂) ty taky hodne voni.. ja je teda vzdycky citim.. hmm ale to asi neni na kazdy den. Blba situace. A nebo ji kup novej parfem :DD

mattonimeloun
30. srp 2018

@skretik já bych to asi nevydržela a nějak opatrně jí to třeba naznačila, pokud ví že jsi těhotná a je normální mohla by to pochopit. Jako vím jak se asi cítíš mě tak ze všech vůní bylo zle, můj jak se navoněl nebo si dal deodorant nemohla jsem vedle něho ani sedět na sedačce, chudák 😊 a vydržet tak celou pracovní dobu, to jsi dobrá teda.

frndafrrr
30. srp 2018

@skretik S 2.synem jsem strávila 1.trimestr v práci (domov pro seniory, takže si jistě umíš představit ty vůně?...) No pomohlo mi mazat eukalyptové, mentolové balzámy a masti pod nos.
A na takový filmy ani nekoukej. 🌹

skretik
30. srp 2018

@mattonimeloun jo tak s pritelem mam stejny problem :( a on je takovy sobec, ze se jeste strika prede mnou a ma z toho srandu :(. Ja mam teda problem i pouzivat sampon a mydlo. Uz si zacinam myslet, ze budu patrit mezi ty co nevolnostma trpi cele tehu :(

@frndafrrr jaj :D , no dobre no, tak jeste muzu byt rada za to co mam :D

@jednaholkaa sednou jinam si bohuzel nemuzu a cichat k necemu zkusim

Holky dekuju vsem, za rady, je to prekerka, prestehovat se nemuzu a rict ji to neumim

mattonimeloun
30. srp 2018

@skretik jo tak to je dacan ten tvůj 😊
To muž mi pořád říká že teď jako těhule mám nos (čich) jak pátrací pes a směje se jak jelito !!!! Vždycky mu říkám že klidně si to s ním tak na týden vyměním všechny chuťovky těhotenství ať zkusí 😁

mattonimeloun
30. srp 2018

@skretik jinak to je fakt bl..situace no 😖 možná bych zkusila ty masti pod nos jak píše
@frndafrrr 😊

skretik
30. srp 2018

@mattonimeloun jeee ani nevis jak bych mu to prala ja, by se zblaznil hned po dvou dnech, kdyby mu bylo porad spatne. Jak jsou prazdniny tak se doma moc nevidime, stridame se synem pryc,takze ani nevi jak moc zle mi je

skretik
30. srp 2018

@mattonimeloun nebo se pujdu po dobu tehotenstvi nekam zahrabat a pak budu mit klid od vseho :D

frndafrrr
30. srp 2018

@skretik Já jsem říkala, ideálně uvést do umělého spánku a vzbudit hodinu před porodem. 😂

skretik
30. srp 2018

@frndafrrr no to by byla parada :D :D :D , jsem nevdecna, ja vim, ale ja si proste tehotenstvi neuzivam a uz to znova nechci , je mi jasny, ze by mohlo byt i hur, ale ...

frndafrrr
30. srp 2018

@skretik Já to mám stejně, už po malé jsem si slibovala, že nikdy... Nooo 😀 Bez sterilizace mě ze sálu tentokrát nikdo nedostane. 🙈

vilmic
30. srp 2018

Jsem se podívala do zrcadla a teda povim vám, že mi to tělo nějak “ztěhotnělo”. 😂😂 Zní to divně, ale nepřijde mi, že by mi nějak vyznamně povyrostlo břicho, ale jak se prohla páteř a zase trošku nakynuly šunky, tak už jsem těhule, jak vyšitá.

mattonimeloun
30. srp 2018

@skretik
@frndafrrr joo to jsem říkala taky že bych chtěla usnout a vzbudit se před porodem..já si teda toto těhotenství taky zrovna neužívám

misak48
30. srp 2018

@skretik
@frndafrrr
@mattonimeloun zrovna včera, když se mě manžel ptal, proč mám zas takovou depku jsem mu říkala, že označení "nejkrásnější období v životě ženy" musel vymyslet chlap 😀 byly doby, kdy jsme mluvili i o třech dětech... Teď mám spíš pocit, že budu ráda, když se presvedcim k tomu, být dobrovolně těhotná ještě jednou...

val333
30. srp 2018

@vilmic taky už se kulatin 😀

vilmic
30. srp 2018

@val333 Noo, už to nepopřem. V jakým jsi týdnu? Já dnes 18+3.

mattonimeloun
30. srp 2018

@vilmic no pěkně už jde vidět bříško 😊 mě teda příjdeš štíhlá 😊
já ráno jsem celkem v klidu ale večer nateklá a jak kdybych byla už v 8.měsíci.

vilmic
30. srp 2018

@mattonimeloun Ty jsi hodná.. 🙂 🙂 Večery bývají taky horší. Vážně se děsim doby, až budou mít oba kolem dvou kil a víc. Už teď je to náročný a to ještě nic neni.

skretik
30. srp 2018

@misak48 @frndafrrr @mattonimeloun uf to se mi ulevilo, ze nejsem jedina, mam z toho prave sem tam taky depku a uprimne receno vubec nevim jak budu zvladat ten skolni kolotoc, fotbal a krouzky. Uvidime, kdyztak holt zustanu doma a bude...

Briska mate pekny holky, ja to mam tak nejak podobne, uz to proste neschovam 🙂

Strana