Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@andelka pff tak to byla teda rychlovka, 😊
já taky bydlím od porodnice 5 min.autem, takže to mě trošku uklidňuje.
@mattonimeloun
@andelka ano měla jsem stejnou strategii vydržet co nejdéle doma a celkem to vychazi🙂první jsme vyjížděli po 4 ráno a ve 4:45 byl na světě, koukali na nás jako ze jsme chtěli rodit v autě nebo kde😂 druhé výjezd cca 14:00 porod cca 15:00, to by bylo celkem v pohode jenže měli tak strašně plnou porodnici ze jsem skoro porodila na chodbě (a ti neprehanim, proste nestíhali uklidit porodní box)...takže u 3. Mám skoro obavy abychom to stihli. Nikdy nechci jet moc brzo a pak se těžko odhaduje moment kdy už to jako fakt jde do finale😂 naštěstí porodnici máme 5-10 minut autem😉
@beruska125 no tak to je taky krásné 😁
Jako chtěla bych 😊 ale kdoví jak to bude až to přijde 😊
Mam takovy problem s kterym si moc nevim rady :/. sedim v kancelari s kolegyni a straaasne mi vadi jeji parfem, zveda se mi z toho zaludek :( , myslela jsem, ze to je jen nahoda, ale vcera tu nebyla a dobry a dneska tu je a mam furt zaludek na vode.. ale prece kvuli tomu nebudu zustavat doma a nebo ji to rikat? to mi neprijde vhodny :( .
@skretik A nemuzes si sednout jinam? Jinak bych zkusila si donest neco k cemu se da obcas pricichnout a co ti ulevi.. ruzny ty asijsky masticky nebo citronovy krem na ruce nebo neco takovyho. Nebo koupit jahody a dat si je do misticky pod nos 🙂) ty taky hodne voni.. ja je teda vzdycky citim.. hmm ale to asi neni na kazdy den. Blba situace. A nebo ji kup novej parfem :DD
@skretik já bych to asi nevydržela a nějak opatrně jí to třeba naznačila, pokud ví že jsi těhotná a je normální mohla by to pochopit. Jako vím jak se asi cítíš mě tak ze všech vůní bylo zle, můj jak se navoněl nebo si dal deodorant nemohla jsem vedle něho ani sedět na sedačce, chudák 😊 a vydržet tak celou pracovní dobu, to jsi dobrá teda.
@mattonimeloun jo tak s pritelem mam stejny problem :( a on je takovy sobec, ze se jeste strika prede mnou a ma z toho srandu :(. Ja mam teda problem i pouzivat sampon a mydlo. Uz si zacinam myslet, ze budu patrit mezi ty co nevolnostma trpi cele tehu :(
@frndafrrr jaj :D , no dobre no, tak jeste muzu byt rada za to co mam :D
@jednaholkaa sednou jinam si bohuzel nemuzu a cichat k necemu zkusim
Holky dekuju vsem, za rady, je to prekerka, prestehovat se nemuzu a rict ji to neumim
@skretik jo tak to je dacan ten tvůj 😊
To muž mi pořád říká že teď jako těhule mám nos (čich) jak pátrací pes a směje se jak jelito !!!! Vždycky mu říkám že klidně si to s ním tak na týden vyměním všechny chuťovky těhotenství ať zkusí 😁
@mattonimeloun jeee ani nevis jak bych mu to prala ja, by se zblaznil hned po dvou dnech, kdyby mu bylo porad spatne. Jak jsou prazdniny tak se doma moc nevidime, stridame se synem pryc,takze ani nevi jak moc zle mi je
@mattonimeloun nebo se pujdu po dobu tehotenstvi nekam zahrabat a pak budu mit klid od vseho :D
@skretik
@frndafrrr
@mattonimeloun zrovna včera, když se mě manžel ptal, proč mám zas takovou depku jsem mu říkala, že označení "nejkrásnější období v životě ženy" musel vymyslet chlap 😀 byly doby, kdy jsme mluvili i o třech dětech... Teď mám spíš pocit, že budu ráda, když se presvedcim k tomu, být dobrovolně těhotná ještě jednou...
@vilmic no pěkně už jde vidět bříško 😊 mě teda příjdeš štíhlá 😊
já ráno jsem celkem v klidu ale večer nateklá a jak kdybych byla už v 8.měsíci.
@mattonimeloun Ty jsi hodná.. 🙂 🙂 Večery bývají taky horší. Vážně se děsim doby, až budou mít oba kolem dvou kil a víc. Už teď je to náročný a to ještě nic neni.
@misak48 @frndafrrr @mattonimeloun uf to se mi ulevilo, ze nejsem jedina, mam z toho prave sem tam taky depku a uprimne receno vubec nevim jak budu zvladat ten skolni kolotoc, fotbal a krouzky. Uvidime, kdyztak holt zustanu doma a bude...
Briska mate pekny holky, ja to mam tak nejak podobne, uz to proste neschovam 🙂

@skretik na takové filmy se nemůžu vůbec dívat. Co mám děti.