icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

renulkka
3. zář 2018

@michaelarei Ještě jsem se chtěla zeptat, nevíš jak sedí velikosti u oblečení? Je spíše větší?

raliska
3. zář 2018

Ahoj holky, tak ja byla na krevnich testech a vse je v poradku 🙂 Bylo to na vrozene vady, to je ten tripletest? A jinak teda na kila zatim hubnu (bez zvraceni), ale objemove se do niceho nevejdu :D dneska jsem se nasoukala do tehu rifli, co jsem nosila s malou, ale vubec mi to nesedlo - velikost dobra, ale uz nejsem na rifle zvykla a tak prichazim s dotazem, jestli nevite kde koupit nejake leginy nebo neco na ten styl ve sloni velikosti. Nejlip nejake silnejsi, abych je nemela na mesic :( vzdy jsem si kupovala obyc v CA, ale nejak se mi nafoukly i stehna a odrovnam je behem mesice :D

beruska125
3. zář 2018

@renulkka já mám zkušenost ze je spíše větší. Tedy platí j normálního dámského a dětského oblečení, těhotenské nevim🙂

michaelarei
3. zář 2018

@renulkka No trěba legíny nosím bežne S a ty tehotenské sou mi veliké jsme si už v práci skoušela :D ,jinak šaty atd približné sedí...dziny nosím 36 a sedi i trochu mi padají

renulkka
3. zář 2018

@beruska125
@michaelarei Já právě jsem měla u holek legíny o číslo menší a i tak byly větší :D Takže triko radši vezmu velikost jakou mám a ty legíny asi zas menší 🙂

skretik
3. zář 2018

koukam v Lidlu na to tehu obleceni a vidim, ze maji i miminkovske veci, taaak strasne me to laka, ale sakra vzdyt porad nevim co cekam :( :D , kolik je lhuta na vraceni? 14dni ? ze bych koupila to i to :D

frndafrrr
3. zář 2018

@michaelarei Díky za tip, ten modrý svetr nutně potřebuju 😀
@skretik Náhodou v této kolekci jsou konečně i neutrální věci, béžové, asi taky neodolám.

renulkka
3. zář 2018

@frndafrrr Tak na ten modrý mám taky zálusk :D

skretik
3. zář 2018

@frndafrrr no jo, ale vzdyt je v tom vzdycky vice barev(sediva treba) a navic kluciciho, bileho a bezoveho mam pro miminko dost. Je to desny boj :D

skretik
3. zář 2018

@frndafrrr minimalne ty ponozticky bych mohla vzit :D

dominika963852
3. zář 2018

Prcek byl dnes poprvé ve školce. Ach jo, šílené to letí !!
Zvládl to super, ale maminka si poplakala 😂.

frndafrrr
3. zář 2018

@dominika963852 šikulka a maminka na sobě zapracuje! 😀
@renulkka Vypadá skvěle. 👌

@skretik Já teda na unisex úplně nejsem, ale tohle půjde sladit s růžovou i modrou, to tam nenechá m. 😀

skretik
3. zář 2018

@frndafrrr jeee to je nadherny, to jsem tam ale vubec nevidela :/

plamenak11
3. zář 2018

@skretik je to v sekci pristi tyden ja teda vim ze to bude holcicka tak jsem koupila uz v holcicich barvach a budou mit se starsi stejny svetrik 😊 ten prouzkaty s ousky tam se vejdou velikostne obe

plamenak11
3. zář 2018

@skretik lhuta je myslim mesic

frndafrrr
3. zář 2018

@skretik jj příští týden, z té minulé jsem taky nic nevybrala, v té nové jsou i osušky béžové a hračky.
@plamenak11 To vůbec nezní marně, mohla bych vzít taky, ten šedý svetřík i mladé. 👍

skretik
3. zář 2018

@frndafrrr no jsou tam krasne veci,ale ja si proste porad rikam, ze je jeste brzy 🙂, ale oddolat je tak strasne tezky

frndafrrr
3. zář 2018

@skretik Tak to už je pohledu na věc, posrat se něco může i v 9měs..takže tohle neřeším. Navíc nejsem úplně šetřivý typ a ráda nakupují, takže tu výbavičky budují postupně, po screeningu za 14 dní, pokud budu znát pohlaví už asi nakoupím hadříky do 68, ty mi u dcery vydržely do 9 měs. A úplně nakonec na 9.měs si nechám kočár a asi monitor dechu.

zuzekk
3. zář 2018

@frndafrrr to maj tenhle týden??

zuzekk
3. zář 2018

Holky, netusite někdo, jaký mají "režim" v tomhle období (4-5mesic) ta naše koťátka v břiše? Tedy jak často a dlouho spí/jsou vzhůru? Vím že to nic neovlivnuje, jen mě to zajímá a nikde jsem nečetla..

skretik
3. zář 2018

@frndafrrr to neni kvuli tomu, ze bych se bala, ze se neco jeste stane, teda bojim, ale to uz se budu bat cely zivot 🙂, ale spis, ze to ted koupim a jeste na tolik mesicu uklidim a navic mam plny sklep a musim to nejdriv probrat

frndafrrr
3. zář 2018

@skretik Jo tak, je pravda, že místo neřeším. Jaký byl 1.školní den? My se teď vrátili z nákupu, ještě jim ten seznam nacuckovali.. Moc tam toho nemá, tak jsme zvědavá kolikrát půjdu.

zuzekk
3. zář 2018

@frndafrrr děkuji!! Vyberu mezi tehotenskymi, dětského mám už teď několik metráků, ale ty svetriky jsou nádherné! A stromečky!!! Boží..

skretik
3. zář 2018

@frndafrrr dneska byl jen 45minut seznamit se s novou ucou a zadny seznam jeste ani nedostali, u nas se asi ceka az opadnout ty fronty v obchodech :D , ale vstaval radostne dneska, kez by mu to vydrzelo :D . Co vy?

renulkka
3. zář 2018

Holky, zas jsem nervózní... Předevčírem večer jsem měla zas kontrakce, pak mi celou noc tvrdlo břicho, že jsem ani spát nemohla a od včerejška se malá zase neozývá... Včera večer a i teď mě berou celkem křeče do břicha a teď mi začal i jiný výtok než jsem doteď měla... 🙄 Vždycky byl bílý nebo průhledný a teď je žlutý... Nic mě takhle nesvědí ani nepálí 🤔 Myslíte, že mám skočit k dr, aby koukla, jestli to není zánět? 🤔 I když to mě vždycky spodek pálel 😐 No už v tomto těhotenství taky šílím.... 😑😱

skretik
3. zář 2018

@renulkka pro klid si radeji zaskoc k dr. Me se mimi neozyvalo v patek, krece jsem mela taky, ale nakonec to byly streva, ale asi to dementni zelezo 😞 , jsem porad nafouknuta jako balon .
Zkus tohle

skretik
3. zář 2018

jeste jsem to ale nezkousela, tak nevim

renulkka
3. zář 2018

@skretik Já mám právě s tím tvrdnutím a kontrakcemi problémy 🙁 Malá už intuhle se neozývala taky dva dny a pak ji rozpohyboval hic u sporáku... Tak doufám, že je taky teď otočená, ale znervózňuje mě spíš ten výtok 😐 Jestli to může být zánět, i když mě to nijak nepálí ani nesvědí? 🤔 Jinak to světlo zkusím 🙂

skretik
3. zář 2018

@renulkka tak muze to byt cokoliv, i reakce na nejake jidlo,piti, tezko rict, ale jestli te to hodne nervuje, tak si k dr.skoc. Proti tem kontrakcim nedelaji vubec nic? to jsou jako vylozene prave bolestive kontrakce?

Strana