Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Hele ja piju zatim jen Magnezii a ted si rikam, jestli v tehu vubec muzu, vypiju tak 1-1,5litr za den
Ahoj holky jak Vas ctu s tim, ze nemuzete spat, tak ja mam naprosto opacny problem, usinam uz okolo devate a rano nejsem o pul 8 schopna vstat do prace, vikend nemam problem prospat cely, kdybych si nedala kafe ktere me postavi trochu na nohy tak snad ani nefunguju a mam strach ze se zmenou pocasi to bude jeste horsi :/
@renulkka Chápu, ale vem si, když by si tě nechali v nemocnici. Také by se to muselo nějak vymyslet. Kamarádky by ti pomoct nemohly? Nebo příbuzenstvo. Na brambory se dají pozvat brigádníci. Také máme obrovské pole, máme i na kšeft česnek a to si rovněž říkáme o pomoct brigádníkům.
Já mám tedy kočárek po starším synovi, ještě v něm občas jezdí.. Ale jinak to máme tak, že doma (pražské silnice jsou spíše terénní) máme takovou kombinaci, já jsem s ním spokojená, dobrý do nákupáku i na cesty parkem, Baby design Dotty. Na chatu a chalupu máme do terénu takový šunky starý s neotáčivýma kolečkama, nemá cenu kočárek pokaždé převážet. Jeden je stará dobrá Inglesina a jeden Patron, ten vypadá, že se brzy rozpadne. :D
@jessulka Tak ono je to pěkné takhle napsat, jenže když tady kamarádky člověk žádné nemá a příbuzenstvo bohužel není tak fungující, tak ono to tak jednoduché není... Kdyby bylo nejhůř, tak by se to vymyslet muselo... Ošetřování, dovolená, kterou si kvůli takovým věcem muž skovává ;) A zvát brigádníky na své brambory je šílenost... To by se nám to pěkně prodražilo... Pokud někdo rozprodává, tak ano... Ale jinak se to nevyplatí 😐 Bysme za vlastní dali více, než kdybychom je kupovali 😐 Je to složitý... Jako upřímně závidím těm, kde jsou skvělé vztahy v rodině 🙂
@renulkka My se budeme příští jaro stěhovat do baráčku na vesnici, kde nebudu nikoho znát, rodinu i své kamarádky budu mít 20km. Rovněž nebudu mít nikoho po ruce, ale vím, že když si řeknu, tak za námi v co nejkratší možné době dojedou. A jaké si to člověk udělá, takové to má. Něco na tom bude. Tak držím palce, aby ti kontrola dopadla dobře a aby bylo miminko i ty v pořádku. Šetři se a mysli především na sebe (všechno je to v hlavě) 😉❤
Tak jsem zjistila,že u nás budou 4.-10.2. jarní prázdniny. Pokud to není překlep, protože těsně předtím jsou pololetní prázdniny, zrovna 1.2. kdy mám TP.
@tynazezu Myslim ze kocarek budem kupovat az koncem roku? Nebo tak nejdriv za dva mesice. Ted jsme to o vikendu oznamili tchyni tak hned slibila ze kocarek i autosedacku koupi ona, tak to je super. Porad jeste trochu vybirame mezi terenim a jeste terenejsim..doufam ze nakonec neskoncim s nakym uplnym tankem.
@skretik Porad je ti blbe? Ty brdo tak to je teda ocistec..hlavne s tim pitim :( Hlavne ze druhy trim. ma byt lepsi.
Jinak ja taky dneska koukala asi od 5 do 6 do stropu, poslednich par dni to tak mam. Ale jinak teda musim rict, ze se citim fakt super, nechci to zakriknout, ale fakt si nemuzu na nic stezovat..
Já budu brát bazarový kočárek, tady v okolí ho maminky nabízejí po jednom dítěti v perfektním stavu, takže uvidím. Jinak se chci pomalu začít dívat začátkem prosince.
@jednaholkaa Tak to jsem zvědavá, co vyberete 🙂 Musíš se pak pochlubit. Já jsem viděla na dovolené hezký terénní kočárek od Thule.
@jessulka Taky s tím nesouhlasím... Doma mě psychicky týraly... Nemohla jsem jít ani ven, nikdy jsem se nemohla jít sama projít, projet na kole, když jsem se učila večer do škole (celou základku, střední i maturita s vyznamenáním) zakazovala mi mamka svítit, výčitky, urážky a plno dalšího, těžko se o tom mluví... Proto jsem se vdávala v 19... Ano rodinu svojí mám ráda, nebylo to vždy tak špatné, dětství bylo fajn, ale jak jsem začala dospívat, nastal problém... Vídáme se 1x do měsíce, holky milují, ale prostě ty 4 roky v sobě mám a jen tak to vymazat nejde... Občas holky pohlídají, ale prostě tenkrát chtěli aby nebyly, abych šla na potrat (už jsme byli s mužem dávno svoji) a i to se těžko odpouští... Tchýně občas pohlídá, pokud je to opravdu nutné (kvůli doktorům atd.), ale na delší hlídání není... Jednou hlídala půl dne starší dceru a celou dobu ji nepodala láhev s pitím ani ji nedala najíst (vše měla nachystaný, jen dát do puse)... Kamarádky mě odepsaly, když se mi narodila starší dcera... Ony přeci honí kariéru, já mám "jen" rodinu... Zůstala mi jen jedna, která se teď v červenci vdala a odstěhovali se na druhoi stranu republiky... Takže tak...
Kočárek po 150.. 😀 Uvažuji už i že bych koupila nějaký polský 3kombinaci, objezdila bych jen hluboký protože ty jsou krásné a pak si sporťák teorericky koupila zvláš, protože tank nechci, ikdyž ho nikde tahat nemusím. Je to krize 😀 😀 Nebo být to děvčátko možná jen koupit korbu k mému, který je červený a zatím ho inzeruju.... Já už chci vědět pohlaví... 🙈
@frndafrrr Já to budu mít také tak. Koupíme jen novou hlubokou korbu a tu nacvaknu na podvozek, který mám ve sklepě. Pokud to bude ta holčička, tak můžu používat ještě hlubokou korbičku po Verunce, měla svítivě oranžovou.
Sporťák pak koupíme nějaký nový, kvalitní. Ten po dceři je už vyšisovaný a samostatnou sportovní nástavbu dokoupit bohužel nejde. Tak to si pak na sporťáku smlsnu 🙂
@jednaholkaa uz je to mnohem lepsi, uz nezvracim, ale jeste uplne ten zaludek srovnany nemam, s pitím mám problém pořád. Teď se navíc cítím taková oteklá :(, kdo tu bere to železo? nemůže to být tím?? Co na splasknutí?
@renulkka to chápu, že se to těžko odpouští a asi bys i měla nepříjemný pocit nechat holky mamce,viď?! hlavně, že máš manžela, který je tvou oporou, i to je velká výhra 🙂. Dej vědět jak si dopadla u dr.
@frndafrrr ukaaa, jaký inzerujes? 😁😂
Červena je pro kluka taky hezká 😉
Já jsem na kluky měla sporťák červeno šedý,a úplně jsem ho milovala,byl super. Ale nevím jestli se ještě dělá. Každopádně bych chtěla zas podobný typ.
Červená je na kočárcích krásná, nepřehlédnutelná. A s šedou, či s modrou kombinací...hmmmm to musí být paráda.

@jessulka Já mám Magnosolv dva sáčky denně si rozpouštím... Jenže se to děje i přes to 😐 Tak jasně, že je to o klidovém režimu, jenže o holky i o domácnost se někdo starat musí 🙂 Když chlap je doma musí se postarat o barák, zahradu... Teď se dělají brambory, 2 fůry vybraný, teď se musí přebrat... Ono je furt něco :/ Jako chlap pomáhá co může... Koupe, hraje si s holkama, venku si s nima hraje... ale většinu času se jim prostě teď věnovat musím 😐