icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

mattonimeloun
17. zář 2018

@dominika963852 děkuji za tip 😊
@jessulka to jsem neslyšela , ale já si medem sladím čaj od začátku těhu 😕

jednaholkaa
17. zář 2018

@misak48 Gratuluju moc! Ty jsi mela to HCG pres 100 vid ;) tak to by odpovidalo 🙂)

michaelarei
17. zář 2018

@misak48 Moc gratulujeme k holcičke ...
@dominika963852
@jessulka ach bože holky už tyden jsem nastydlá ,hrdlo moc nebolí ale kašel a né a né to projít...piju vitamin c ,čajiky na imunitu a nic..

jessulka
17. zář 2018

Ahoj holky, přeji vám všem, které dnes čeká screening či kontrola u Dr. aby vše dopadlo co nejlépe. Doufám, že vám mimísci pěkně zamávají a roztáhnou pořádně nožky, aby bylo poznat pohlaví. @frndafrrr Kláry, ty už se určitě nemůžeš dočkat, viď? Tak snad už se to dnes dozvíš 🙂

Jinak my jsme včera slavili, tak mne ten můj překvapil. Ty věci z Lidlu mi nakonec zaplatil a dal. Všechno mi krásně padne, akorát ty šaty si do práce nebudu moct dovolit. Spíš jen na doma, nebo třeba na nějakou návštěvu ke kámošce, nebo k našim. Mám ty tmavě modré a pak ty strakaté, jak jste tu dávaly foto. Ty tmavě modré jsou z takové příjemné bavlny s elastenem, hezky obepnou. Ty bílo-modré jsou takové hrubší, materiál se mi moc nelíbí, tak nevím, jestli je nevrátím a jestli si místo nich neobjednám ještě jedny leginy navíc. Leginy jsou teda super, mám černé a modré a jsou moc příjemné, elastické. Budu je nosit do práce pod sukni a nebo na doma bez sukně. Pak jsem si objednala dvoje pyžama, z těch jsem moc nadšená, jsou příjemná a ten vrch je kojící. Podprsenky jsou také super a košilky hezky dlouhé.
No a pak mi dal poukaz pro nás dva na wellness pobyt v 4**** hotelu v Černém dole s procedurami a polopenzí. Tak se už moc těším. Je to do 31.12.2018, tak mne napadlo, že bychom si mohli udělat výlet mezi svátky a nebo před Vánoci. Musím tam zavolat a zeptat se, jak mají volné termíny. Tak že by na prstýnek došlo až tam? 😀 Asi ne, vždyť on má přece všechno. No můžu vám říct, že naši mysleli, že na prstýnek včera dojde. Mamka byla trochu zklamaná. Nojono, hold si musím ještě počkat.

jessulka
17. zář 2018

@mattonimeloun Já jsem to slyšela taky úplně prvně. Tak mne tím, že med nesmím až vyděsila.

A dnes jsem si udělala radost a objednala jsem mimískovi zavinovačku: https://www.slune-cz.cz/little-angel-zavinovack... (Barevná zvířátka)

jessulka
17. zář 2018

@michaelarei A máš ten Septilen? Ten opravdu rychle pomáhá. K tomu cucám ti pastilky a věřím, že zítra už budu mít po bolesti v krku.

misak48
17. zář 2018

@jessulka fotku jsem si nakonec udělat nenechala, přišlo mi to zbytečné. Radsi za tu stovku co by mě stála koupím nějaké body nebo něco pro prcka 🙂 a s tím medem je to podle mě blbost...

@jednaholkaa jojo, měla jsem HCG přes 120 a i všechno ostatní vycházelo na holku. Prstýnek, čínský kalendář, stáří krve, prostě všechno 🙂

mattonimeloun
17. zář 2018

@jessulka tak to potěší 😊😊 určitě si uvědomil že přestřelil 😊
Ale to jsou prostě muži , můj také umí sem tam hezky zaperlit 😁 třeba když před známými z legrace řekl že nechápe jak můžu být těhotná , že u toho nebyl , že byl v práci 😁( mimi je totiž neplánované , takže pro dost lidí překvápko) ....já jsem se tomu zasmála , ale doma jsem mu v klidu řekla , že to jsou blbé vtipy 😊 a že by mě mohly taky urazit , tak už si dává pozor 😊

michaelarei
17. zář 2018

@jessulka Ne nemám dnes zajdu koupit asi aby už to prošlo trochu...
Tak to je super ..moc gratuluji k narozeninám ...a hezké oslavě..a co ty víš možná, že jo ,že se stane co nečekáš...k vánocúm... jo a ty modré šaty sou super taky ráda nosím i legíny pohldné...

jessulka
17. zář 2018

@michaelarei @mattonimeloun Děkuji, oslava se vydařila. Slavili jsme na zahrádce, bylo krásné počasí, tak jsme si to užili.

basice
17. zář 2018

@mattonimeloun také gratuluji k úspěšnému screeningu a holčičce 😏

basice
17. zář 2018

@dominika963852 koukám, že období nachlazení začíná. U nás se asi také něco rýsuje 😒. Syn měl včera celý den teploty a dcera se ráno vzbudila, že ji bolí v krku a já ho také lehce cítím. No tak uvidím, jestli se to rozjede. Kdybych nebyla těhotná, tak nasadím Cordyceps, ten mě vždy zabere, jen se v těhotenství nesmí 😒. Tak ať je brzy lépe 😘

mattonimeloun
17. zář 2018

@basice mě screening teprve čeká 😉

basice
17. zář 2018

@mattonimeloun je, to se omlouvám, ale poletla jsem jméno😁😁😁

basice
17. zář 2018

@misak48 gratuluji k úspěšnému screeningu a holčičce. Konečně další holčička 😏.

skretik
17. zář 2018

@jessulka no vidis jak prekvapil 🙂
@misak48 gratuluju k holcicce 🙂

mattonimeloun
17. zář 2018

@basice v pohodě , jen ať se to dostane k té pravé 😉

arielka222
17. zář 2018

@dominika963852 v tehu na krku můžeš jen Septilen. Aspoň mě to takhle radila doktorka i lékárnice 🙂

andelka
17. zář 2018

Tak dneska jsme si utz užili s manželem. Miminko vypadá zdravě, velikostně odpovídá a má asi 370 g. A je to na beton kluk. Zatím je příčně,ale to byl mladší taky, dlouho.

andelka
17. zář 2018

@jessulka med jednak kvůli potenciálním alergenům a jednak kvůli možnému obsahu nějakého toxinu. Proto se nemá dávat malým dětem. No a já jsem stejně na med alergická, mám z něj ekzémy. Můžu ho jen tepelně zpracovaný.

jessulka
17. zář 2018

@andelka Aha, takže ho raději užívat nemám? Myslela jsem, že do čaje, na ten krk, že by to mohlo taky trochu pomoct. Tak už tedy vím, že to není pro miminko to pravé ořechové. Díky Káťo.
A jinak moc gratuluji k úspěšnému screeningu a k tomu chlapečkovi. Tak že by to byl ten můj vymyšlený Fanoušek? Bráchové budou mít radost a manžel určitě také. Moje miminko také leží na pohodu na zádech. Přece není netopír 😀

dominika963852
17. zář 2018

@arielka222 už jsem si pro něj dojela do nemocniční lékárny k tomu dědovi u nás v lékárně už ani nepachnu 😂

@basice Je to hrozný.jeste když člověk skoro nic nesmí.

@jessulka moooc gratuluji k narozkám. 🎂 Tak nakonec radost veliká, to se nedivím 😉 užijte si to tam.

dominika963852
17. zář 2018

@andelka teeeda 370g , to my měli 160 g 😂 .
Gratuluji k chlapeckovi

skretik
17. zář 2018

@jessulka ja bych se toho medu zas tak nebala, pokud to nebudes prehanet.

@andelka gratulace, to je velikan ten chlapak :D

skretik
17. zář 2018

stejne nechapu jak muzou rozpoznat vahu mimina, miry chapu, ale vahu??

Jinak ja potkala kamosku co ma termin 2dny prede mnou a ona vubec zadny bricho, nic... udajne pribrala taky 7kg, ale nevim teda kde a to je od porodu nejaky rok a pul. Reknu vam, ze jsem z toho mela depku... i na slzicky doslo, kort kdyz me muj drahej musel upozornit na to, ze jsem "velka"... je pravda, ze mam tak minimalne 3kg v tech hnusnych nalitych prsou, ale... vim, ze se opakuju, ale boze at uz je unor nebo aspon leden, to budu zalezla doma a nikam mezi lidi nevylezu 🙈🙈🙈

andelka
17. zář 2018

@skretik zjistí to právě těmi mírami. Ale je to orientační.

andelka
17. zář 2018

@jessulka lžičku medu zvlášť pokud je třeba od známého, včelaře,bych si dala.

andelka
Autor odpověď smazal
beruska125
17. zář 2018

Já mám taky po screeningu. Vše ok a už počtvrté potvrzena holka, takže beru za skoro jisté, ze to je holka🙂včera jsem byla i na to echu-kontrola srdce, vše v pořádku (ale vůbec nevím co to zkoumal😂). Poloha “labilní” docela se tam holka vrtela🙂

andelka
17. zář 2018

@beruska125 tak to už bude určitě holka až do porodu.
Já jdu na echo zítra po obědě.

Strana