Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@frndafrrr To mi akorát píšeš vhod. Včera čekám na balík, ráno přišla zpráva a kokot nepřijel. Tak koukám večer do tý aplikace a prej balíček odmítnut. Jako cože??? Dneska volám na infolinku DPD, co to jako znamená, pani že to prošetří. Volá mi po dvou hodinách, že jí to je strašně líto, ale že balík už je otočenej a už je mimo republiku. Tak ji řikám, jak k tomu přijdu, když jsem měla jednorázovou slevu, což bylo v tom balíku za víc jak 600?! Prej, že je chyba na jejich straně a že to určitě pošle vejš, že tohle neni normální, ale že pro mě víc udělat nemůže. Tak volám na h&m, že se tohle stalo a co mám jako dělat a týpek řiká, že mám zkusit napsat mail, kde mám ve stručnosti vysvětlit situaci a požádat o nový kód.. super, ne?? Teď čekám, co mi odpoví. Takže nemám, bohužel. 😡😡
@basice
Jeeej ten je hezkej máme podobné ale kolébku na kolečkach no skoro to samé...Já to kupovala abych mohla po byte jezdit s miminem a pak i v domečku aby jsem ji mněla v obýváku. .V ložnici postylku,myslím že když to máš takhle tak je to praktický podle mně. ..
@michaelarei děkuji. Také to právě tak zamyšlim, že v ložnici bude postýlka a v obýváku budeme mít košík.
Ty jo..ja se na vylete v Praze najedla u mekace, obvykle s tim problem nemam. Usnula jsem ted s detmi. A je mi blivno. Citim se ze se pobleju -_- ...a mozna taky cekani prispelo. Dva autobusy z Veleslavina plny takze jsme jeli az po hodine cekani na zastavce, ja mensiho v nositku na brise.
Mala v brise ma piskoteku, kope jako zbesila a moje streva plne pracuji ze se asi brzy pujdu vyprazdnit.
Jinak ja nevim jestli uz nakoupit co chci...preci jen je jeste brzy i kdyz mam choutky.
Jinak ja spocitala "vybavu" na 15.tis. Vc.satku na noseni, novoroz.latkovych plen, obleceni, poporodnich vlozek a homeo, prebalovaku a lehatka ci pojizdne kolebky na cesty po byte, skrine na obleceni z ikea....
Zatim mam po klukach autosedacku vajicko a vetsi budu kupovat pozdeji rostouci Joie 0-36kg. Mame uz sve a jsou fajn, lze deti vozit v protismeru jizdy do 4 let.
Obleceni mam uz vazne vse do vel.68 prevazne.
Latkovky zase pak prodam a bude na rostoucich latkovkach a satek po case take. Mam na mala mimca satek s nizkou gramazi a pak nositka ale satek s vysokou gram.nemam a budu potrebovat. Po kazdem porodu mam povolene zadove svaly tak musim mit tlustocha at mimco trochu podrzi nez se mi trup posili. Jsem lina cvicit. Vzdy nadsene padnu do postele a delam, ze nevim co cviceni je.
Jinak 21tt zac.v patek a 3.5kg nahore. Jsem zvedava kolik na konci.
Jinak jsem se koukala do prukazky z predch.tehu a ve 22+3 jsem mela taky plus 3.5kg. Rodila jsem pak s 60Kg (pribrala celkem 10) . Tak to asi pujde podobne
@basice já bych za tu cenu pořídila , je to na to popojíždění po domě fajn. Potom ještě podle mě lehce prodáš. Já bych to brala.
@frndafrrr děkuji. Právě i ta cena si myslím, že je super když vidím, za kolik se pohybují nové. Je to vlastně i včetně povlečení i nebes, prostě cena za komplet. Cestovní postýlku mám po dceři, ale nějak jsem ji nepřišla na chuť, tím jak šustí, když v ní dítko spí a tak celkově. Ale na ty cesty je fajn.
@mattonimeloun taky si říkám, že když tak pak určitě prodám když je to jen na chvíli. Cena je opravdu fajn, takže do ní asi půjdu. Hold si budeme musíte udělat výlet do Brna do Ikeii a vyzvednout ji osobně 😉
@frndafrrr většinou po troškách v kamenných, ale potřebovala jsem kleště na patentky, abych mohla začít šít bodycka a chtela jsem Prym. Takže jsem vybírala e-shop podle toho. Nakonec jsem vybrala tenhle: https://m.galanterie-cendulka.cz a naházela jsem si tam i další potřeby na šití (když už člověk objednává zejo 😀). Nějaké kridy, pruženky na lemování a tak. Co jsem si vzpomněla, tak měli vsechno. Akorát jsem chtěla ještě náplety, ale ty asi objednám později s latkama...
Na DPD jsem dneska navztekana taky - vyberu čas na odpoledne, dopoledne mi přijde sms že budou doručovat 12-13; volám v 10:30 kuryrovi, jestli by mohl později, že budu akorát na cestě: "no to né, jsem u vás za půl hodiny." Tak jestli nezajede ke mně k práci (ves hned vedle, kde má podle mapy být): "no to se už nebudu vracet." A nazdar. Zlatá česká pošta.
Děvčata prosím poraďte...chci si nakoupit látkovky a tak nějak se nemůžu rozhodnout nad dvěma inzeráty...co byste poradily?
Holky me dneska prekvapil ten muj novym velkym autem pro miminko 🙂) Uz jsem par dni tusila co chysta, protoze se najednou shanel po boude do auta pro psa, ale delala jsem ze nic nevim a vysla ven nakladat veci na vikend a teda jako juuuu prekvapeni 🙂)
@jenny888 já koupila tu pop in newborn sadu. Ale zkušenost zatím nemam. Chválí je ze opravdu sednou malému miminku a nedělají “ velký zadeček”. 😊
@beruska125 ja si prave rikam, jestli jsou ten suche zipy prakticke...jestli se po chvili nezanesou a nebudu je muset cistit nebo vymenovat,,,,zvlast kdyz jsou uz pouzite...navic ty pop in jsou po jednom diteti a ty od bobanka na patentky jsou jen jednou prane takze jako nove...nejak se nedokazu rozhdonout...
@misak48 no byla jsem teď u mojí tety která má teď ročního malého a tak jsem měla možnost sledovat to látkování celý víkend a ona má třeba i na suchý zip a když jí malý u přebalování usnul tak ho ten zvuk toho sucháče probral...je fakt, že ten sucháč je dost hlučný...patentky jsou zase pomalejší proces...než to celé zapneš...fuuu....ale zase nemusíš řešit to zanesení toho sucháče....já se tedy více přikláním k těm patentkám...
@jenny888 Sla bych do druheho inzeratu. Ale beztak pocitej s tim, ze pokud budes mit 3kg mimco, budou mu obrovske i ve zmenseni. Me se proto osvedcily novorozenecke a pak rostouci.
Jinak ale super vic nez pop in - akorat misto fleece vkladacek doporucim anavy vicevrstve bambusove vkladacky (kdyz uz). Saji vice