Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Ach jo holky, to je zase noc... Vůbec nemůžu usnout, manžel to samozřejmě podporuje tím, že začal strašně chrápat... A aby toho nebylo malo, tak skoro po třech hodinách převalování se ozve žaludek, takže stejně musim vstát a jít hledat něco k jídlu 😀 no ještě že ráno nevstavam do práce 🙂
@skretik No ty s tím nespavcem fakt užíváš dlouho, to já si zas stěžovat nemůžu od 6.neděl spí oba krásně celé noci, pokud jsou zdraví a nerostou zuby, jen bych teď přes den uvítala chvilku pro sebe, chlap furt v práci a já v náladě vzít ho při návratu pánví rovnou. 😀
@renulkka Že by ty holky byly tak mlsné všechny? 😀 U nás taky mňam, mňam, mňam a furt, mladej takovej somr nebyl, teď nemůžem ani ven bez nějakého piškotu, co kdyby někdo jedl náhodou někde. 😀 Ale zase to vylítá, taky je strašně akční, jen přeskakuje z motorky na motorku, skateboard, gauč apod..
@jessulka mě říkala doktorka, že je vždy lepší nastoupit tech 6 tydnu před, ze to vychází líp. A třeba s PN je to prý dane na tech 6 tydnu a nemůžeš si vybrat.
@arielka222 Já když byla na PN, tak jsem šla 8tydnu před, protože mě nebavily vycházky, takže dané to není.
Tak dneska na mě myslete, jdu na zápočty z gymnastiky a atletiky. Co tam budu v právě započatém 6.měsíci dělat...to nevím🙂 blbě se mi i ohejba k zavazování bot, hotovej gymnasta...
Tak i my máme po včerejšku 2. screening za sebou - potvrdili nám chlapečka, 390g v 20+6, vše jak má být 🙂 Jen tentokrát sonoval pan doktor a zřejmě už ho bolela ruka, tak se celou dobu opíral o moje stehno :D Snad je to aspoň dobrý diagnostik, protože co se empatie týče, tam moc nebodoval... Nedalo se vybrat z fotek na tisk, protože skoro nic nevyfotil a náš poklad byl prostě "mimino" :D
@frndafrrr jo? Já takhle byla loni celé tehu na PN a právě dr mi říkala ze musím jít 6 tydnu předem z PN. Tak kdo vi. Ale mě to nevadilo, a vycházky jsem nedodržovala celé tehu a naštěstí v poho 🙂
Holky netusite jak je to CRP, pozna neco i kdyz jde treba o bakterialni infekci od zubu a je to bez teplot?? ja dneska spala tak pul hodiny a za tu pulhodku se mi stacily zdat sileny sny 🙈 .. Uz je to nejakych 12dnu od vytrzene osmicky a boli to cim dal vic snad.. jsem snad kazdy den u zubare...mam pocit, ze mi moc neveri, ze to tolik boli, zda se mu to v poradku vsechno, ale me boli cela pulka hlavy, od korinku vlasu az po krk . Ibalgin jsem si vzala parkrat a jinak zkousim paralen a ten je uplne zbytecny . Nechci do sebe ibalgin rvat, ale asi mi nic jineho nezbyde. Myslim, ze ten stres a nespani je pro mimi horsi nez 1-2prasky, co myslite?
@val333 já chci jít taky už těch 8 týdnu před TP. Myslím ze toho už budu mít dost, přeci jen dojizdim a nevím jaký bude počasí...minule jsem taky tak šla. Proste jsem si v tom období 6-8 týdnu před termínem porodu vybrala datum a to tam napsali🙂
Tak my máme doma zase tichou domácnost 😂 Mne už nic nepřekvapuje. Řekl o mne, že jsem prý tlustá. Tak jsem se nedala a řekla, že těhotným se neříká že jsou tlusté, že dítě v batohu bohužel neodnosím. A ať se podívá na sebe a na tu svojí figuru. Kůže na něm visí a klepe se jako sulc. Začíná mu růst panděro po pivu, který si denně dopřává, nemá vůbec chlapský paže a ramena, pevnej zadek. A víte co mi na to řekl? "Tak už vím, proč se mnou půl roku nespíš, když jsem takový asexuál". Debil. Tímhle mne fakt nasral. Sám moc dobře ví, že to mám od Dr. zakázané kvůli čípku.
@jessulka o tom uz jsem tady psala nespocetnekrat, ze jsou to sobecti idioti... u nas je krize obrovska taky... vsechno je na me a jeste mi fakt neni dobre, ale asi se ceka na to az se zhroutim, aby zacal neco jineho nez svoje veci.... a sex... na ten si prece muze odkocit jinam, tak co by to resil doma...
@jessulka jeeee, takže nejsem sama, co to má.doma furt na talíři? 😀... My už se kvůli ničemu jinému jak o sexu nehadáme.. On to hold ten jejich opičí mozeček nepochopí.... Mě bylo řečeno, že ať zapomenu na to, že když budu na konci těhotenství chtít kvůli vyvolání, ať za ním ani nechodím 😀😀
@jessulka
@skretik
@val333 holky já teda zírám jak jsou někteří chlapi sobeccti. To fakt není možný, kord když je ženská tehotna. Tohle mi.říct tak mu snad dam facku. Já včera píšu manželovi ze sem sežrala na posezení 3 čokolády a ze budu za chvili jak prase a on na to napsal ne miláčku, jsi krásná a štíhlá porad. Mam ti přivést dort? A na sex si nestěžuje ptz ho to.v tehu moc nebere a bere to tak, že je obsazeno. To spiš já bych chtěla, ale on cuka. A ikdyž mě teda štve že mi dělá domá bordel a neuklidi po sobe nic takže pokud neuklízím věci malého tak musím i jeho, tak si nemůžu stěžovat, že by někdy mel blbe narážky. I kdybych tlustá byla, tak se to prostě těhuli neříká ptz za to nemůže. Bych chtěla vidět je, hrdiny, jak by to zvládli.
@arielka222 U nás je doma taky bordel. Včera si udělal k večeři míchaná vajíčka. Špinavou pánev nechal smrdět na sporáku až do rána. Nádobí hodil do dřezu. Asi čeká, že se do té myčky naskládá samo. Tento týden má nakupovat jídlo on, dnes je čtvrtek a od pondělí jsme doma bez pečiva. Ani mne nehne, abych do toho krámu šla. Ať si třeba žere vzduch. Je to od něj sobecký. Dcera jede na víkend k tátovi, tak mám víkend sama pro sebe. Něco si naplánuju a on ať se třeba nudí, nebo by mohl jít makat na barák, kde je práce jak na kostele. Ale to radši bude hnít doma a čekat, co vymyslím za program. Kašlu na něj.
@vilmic
@frndafrrr tak já nakonec cca kolem 3 usnula a docela jsem to dohnala, protože vstávám až teď 🙂 ale jako bloumat ve dvě ráno po baráku, ještě navíc s hypoglykémií jak se pak ukázalo, to je teda pecka... Doufám, že takové noci moc často nebudou...
Jinak já jsem teda na PN a taky se chystám nastoupit na MD už 8 týdnů před, kvůli vycházkám. Ať v tom prosinci ještě něco zařídím....

@basice Děkuji, snad z toho nic nebude. Pujdu si uvarit čaj a zalehnu do postele.
@silwiin Kolik chtějí za to poštovné?