icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

val333
18. říj 2018

@jednaholkaa to je pravda... Na holky jenom sama růžová, občas něco červenýho, ale na kluky fakt krásné motivy a barvy 😊...

frndafrrr
18. říj 2018

@seveneye A máš nějaký tip na přírodní kosmetiku? Na smíšenou pleť ideálně. Měděnou ti závidím, taky jsem ji kdysi měla a chtěla ji zase zkusit, ale na tu černou mi to kadeřnice rozmluvila, abych si vlasy nezničila a na postupné zesvětlivání nemám trpělivost. Myslím, že na svatbě všichni pochopí, že upřednostníš pohodlí před posledním módním trendem.
@skretik Ty musíš mít taky všechno viď?! Ne alergie ti opravdu nezávidím, u nás naštěstí není alergický nikdo na nic, já jen na bižutérku a zlato.

skretik
18. říj 2018

@jednaholkaa no to si povime :D .
Ja mam teda same modre veci az jsem se sama lekla :D , ale ted uz myslim, ze mam vse, tak holt bude jen v modry no :D

skretik
18. říj 2018

@frndafrrr musim no :D , ona by to jinak byla desna nuda :D. Ba ne, jinak jsem uplne v pohode, az na tu alergii a ted na bolavy stydky kosti a podbrisek...tohle me do toho unora zabije 🙈

seveneye
18. říj 2018

@frndafrrr 3 roky používám výhradně hádka a něco málo od sallosu a spokojenost, nejdřív jsem byla dost skeptická k používání jednoho univerzálního krému, k odličování hydrofilními oleji atd., ale nakonec spokojenost

jednaholkaa
18. říj 2018

@skretik No, ja si zase rikala, ze tu ruzovou moc kupovat nebudu, a nakonec je to sama ruzova. Jenze castecne je to tim, ze fakt to ostatni moc neni me prijde. Me by se treba libila i oranzova nebo modra, apod..to asi az pak treba na satickach. Je fakt, ze v modrem overalu by holcicka mohla vypadat dost jako kluk 🙂

vilmic
18. říj 2018

Holky!!! Novinka dnešního dne.. máme kočárek. ❤️❤️❤️

skretik
18. říj 2018

@vilmic 😍😍😍😍

val333
18. říj 2018

@vilmic krásný 😍

beruska125
18. říj 2018

@vilmic krásný a ty nádherné kožené potahy ba rukojet😍

beruska125
18. říj 2018

@seveneye hadka mám taky hodně rada. Celkové mám dost citlivou pokožku a sklon k ekzému ale teď momentálně bez potizi🙂

vilmic
18. říj 2018

@skretik @val333 @beruska125 Jsem absolutně nadšená holky. Měla jsem v plánu kupovat tak za měsíc, ale dala jsem si takovou předběžnou poptávku na FB skupině a ozvala se mi paní z Havířova s luxusní nabídkou. Dokonce její muž měl dneska cestu do Prahy, tak nám ho přivezl až před dům. Kočár je v super stavu s hooodně bohatou výbavou. Luxus, luxus, luxus..

skretik
18. říj 2018

@vilmic je nadhernej 🙂 a jestli jel zrovna do Prahy, tak to byl ocividne osud 🙂!!!

vilmic
18. říj 2018

@skretik Asi jo. Do Havířova bychom se pro něj nejspíš nevydali. Už hodinová cesta v autě je pro mě nepohodlná. Takže by mi utekl. Takhle je to prostě skvělý.

basice
18. říj 2018

@vilmic nádherný 👍. To se s ním bude jezdit 😉

seveneye
18. říj 2018

@vilmic kočárek super + ještě ta dovážková služba až do domu, to se jen tak nevidí🙂
taky jsem dnes učinila kup, podařilo se mi sehnat v rámci slev isofix k sedačce o tisícovku levněji, takže taky spokojenost.

vilmic
18. říj 2018

@seveneye Takže dneska samý dobrý kaufy.. 🙂 Jo, to máš pravdu. Pán byl moc milej, paní po zprvávách na FB taky super. Měla jsem štěstí na příjemný lidi. Tak jsem mu za dovážku šoupla tu velkou Milku.. Chvilku se ostýchál, že raději ne, že v Brně už nebude.. :D :D

kikika87
18. říj 2018

@vilmic Krásnej! Já mám skoro stejný, akorát jen pro jedno dítě 😊 kozene madla jsem si nechala šít a barvu mám taky černo bezovou, možná trochu světlejší. Už se těším až s ním poprvé vyjedu😍

vilmic
18. říj 2018

@kikika87 To je super, určitě budem obě spokojené. 🙂

kikika87
18. říj 2018

@vilmic Já doufám, že jo. Vždycky jsem chtěla bugaboo a když sem ho pak sehnala od paní jako nový za super peníze,neváhala jsem 😉 nechala jsem si ještě ušít zimní strisku a ten kryt lůžka, ale to mi ještě nepřišlo. Tak jsem zvědavá.

vilmic
18. říj 2018

@kikika87 Je to skvělý, když člověk natrefí na dobrej obchod. Někdy mi přijde, že ty lidi chtěj za věci z druhý ruky šílený peníze. Ať už je to cokolo - oblečky, autosedačky, hračky atd. Pak dej taky fotku, ať se můžem pokochat. 🙂

jessulka
18. říj 2018

@vilmic Ten je krasnej 😍😍😍😍

vilmic
18. říj 2018

Jen teda přebalovací taška bude oříšek. Kdyby ste natrefily na nějakou vkusnou, co by se k tomuhle kočárku hodila, tak dejte prosím echo. Jo a musí být velká, to je nutnost. Já zatím nenarazila na nic extra. Teda jo, ale za osm tisíc a to už je trošku nad rámec mých možností.

jednaholkaa
18. říj 2018

@seveneye Jenom ten isofix zvlast? Nebo k sedacce musi byt? Online? My uz sedacku mame, chybi nam jenom ten isofix..

skretik
18. říj 2018

@vilmic na alliexpress si nekoukala?

beruska125
18. říj 2018

@vilmic moc se mi líbí ze stránek mimmo.cz. Jednu doma mám už je trochu vysisovana ale pořad pěkná. Daji se občas sehnat i bazarove. 🙂

beruska125
18. říj 2018
beruska125
18. říj 2018

Mám tuhle. Je ti značka il tutto. Dělají k větší tahle zase tak velká neni🙂

vilmic
18. říj 2018

@beruska125 Tam už mám jednu, co by připadala v úvahu, ale není to prostě takový to top top top.. pokud nenarazím na nic lepšího, tak jí vezmu. Ale je taky možný, že mám přemrštěný představy.

jednaholkaa
18. říj 2018

Holky a ta taska na kocar to je "nutnost", dyt se to tam tak bimba.. Neni lepsi si dat veci do toho kosiku pod kocarem. Ja jsem zatim zadnou tasku neresila 🙂)

Strana