Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jednaholkaa No ved právě jsem viděla i ceny takové ,že někde koupis nové s internetu... super a už vám přišla? Spokojenost? ale myslím, že s Německa není problém teda Já ne mněla se žádnim zbožím
@michaelarei U tohodle kočáru je cena novýho úplně šílená. A z druhý ruky člověk opravdu musí koukat a čapnout dobrou nabídku. Já měla ohromný štěstí, protože jsem v jedný ceně koupila i originál letní stříšky, podzimní/jarní fusaky, pláštěnky, moskitiéry, redukci na vajíčka, letní vložky do sedaček, prostěradla na matrace, nánožníky ke sporťákům a pumpičku na kola a dokonce i takový ty návleky na ruce na zimu. Všechno je v krásným stavu, vyvoněný. A zrovna dneska dala jiná pani inzerát kočáru v šíleným stavu, bez výbavy a byl ještě dražší než tenhle.
@vilmic Ved to je super, že si tak super natráfila někdy se to opravdu oplatí a většinou to hned zmizne, taky mám zarezervovanou houpačku na bazarku ak bude i zítra holka tak ji vezmu i když je růžova 😊
@andelka Komplet 22 000. Samozřejmě je k tomu i sportovní sezení. To jsem zapomněla napsat. Jsem tedy třetí majitel, ale podle toho co pán říkal s ním moc nenajezdili a první majitelé ho měli asi rok. Taky podle toho vypadá. Cena novýho v tomhle vybavení by byla asi 55 tisíc, možná i víc. Nemám úplně přehled kolik ty blbůstky okolo stojí.
Holky vam musim rict, ze hned jak nekdo vymysli jak oplodnit chlapa,aby to mimco odnosil 9mesicu,tak se hlasim jako prvni,ktera toho meho oplodni, i kdyby jsme meli byt jen zkusebni kralici 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ahoj holky, tak jsem konečně doma. Klárka je v pořádku, pěkně sebou vrtěla. Je stale v příčné poloze. Dr. zkontroloval vnitrni jizvu po předchozí sekci. Moc se na to netvaril, rikal, že to musíme hlídat. Rekl mi, ze se malá narodí sekcí a ze si mne prevezme v mělnické porodnici (kde pracuje jako externi lékař) do svých rukou. Tak se mi trochu ulevilo, ze vim, ze budu v dobrých rukách. Jinak mi jsme resili termin. Pokud nebudou komplikace, tak by to videl nejlip na 38tt. Jinak prikladam fotecku, kde je hezky zachycené přirození.
@jessulka Skvělé zprávy. Aspoň si můžeš být jistá pohlavím 😉
Klárku moc pozdravujeme 😍
@jessulka No mě dneska dr řekla, že by to viděla na 16.1., to budu 38+2 tt. Tak jsme jí řekla, že jsem si myslela na 9.1. a prej na to nekývnou pediatři. No, já vim, že každý den v břišku je nad zlato, takže to prostě nechám být a uvidíme, jak se bude chtít dětem. Ale pokud to opravdu dotáhnem takhle daleko, tak myslim, že už budu beztak jenom ležet.
@vilmic teeeda kočár super 👍 !!
@dominika963852 Děkuji, mám z něj velkou radost. 🙂
@dominika963852 Děkujeme a Klárka mává z bříška. Vypadala spokojeně.
@vilmic My to spočítali na 24.1. to pry budu koncit 38tt. Dnes jsem probirala s Dr. jak je to s temi tydny a on mi zase rikal, ze on to počítá podle MS. Tak ze jsem dnes pry 23+5. No jsem z toho jelen. Jinak dekuju moc za odkaz na tu termosku. Neteče? Ja vzdy mela smulu na blbou, co mi vytekla. A kočárek teda perfektní 😉
@vilmic za bgb donkey to je hodně luxusní cena🙂
Holky, zase jsme začali s manželem probírat jména a máme (tedy já) dva favority no a nevime se rozhodnout 😒. Co myslíte Emily nebo Lilien (Lili)?

@jessulka já mám termosku od Twistshake baby a je super. Vydrží mi tam voda horká pul dne a mají krásný design 🙂