Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@dominika963852 neboj ja tu budu s Tebou "trpet" :D , jak to tak ctu, tak jsem si rikala, abych tu nakonec neskoncila sama, protoze vsichni ostatni uz to budou mit za sebou :D
Chci se zeptat, uz nekolikaty den me hrozne boli, jako nad "ochlupenim", ale jako hodne, skoro chodit nemuzu, v posteli se pretocit :( , prijde mi to jak kdyz dostanete konara, proste jak kdybych tam mela velkou modrinu. Je to normalni, mate to nektera taky uz ted? Na kontrolu jdu az 31.10.
@frndafrrr Hodně štěstí při zdobení! Pokud by se to náhodou z nějakého důvodu nepovedlo nevadí pošli klidně mě🙂od rána jsem nerudná, protože mi doma nezbylo nic sladkýho ke snídani,sjíždím se tu nechutnými ovesnými sušenkami a víš co na to chlap? prý chceš sladký? a šup mi do tašky tri jabka...jako dobrý!
@skretik Ufff, tak to jsem ráda, že v tom tady nebudu sama 😀 😀
Jsem asi neschopna, na internetu nic moc nemuzu najit, ale co je to sekce? Znam klasickou variantu porodu a cisare, ale o sekcizadne poradne info🙂
Tak mám v rukách včerejší novou maminku, 300 stránek čtení asi jen tak rychle nepřelousknu☹ale pokud by se chtěl někdo opět ještě namlsat slevovými nákupy tak 8.-11.11. je další šance
@dominika963852 neee nebudete já mám termín až 19.2. 😉 taky tu budu strašit 😉
@silwiin sekce je přece císař 👏 A vůbec se na něj netěším.
@skretik Ale jo, už spolu mluvíme, ale pořád to ve mne je a do smíchu mi s ním zatím moc není. Neprokecnu, to si dávám majzla a všem okolo říkám, že to nevíme. Růžovou výbavičku si schovávám u mých rodičů. Ví to jen mamka, aby mohla nakupovat holčičí výbavičku se mnou.
@cuccinka Jupííí 😀

Boulení mám taky, nejvíc večer a ráno v posteli. Nelíbí se jí, když ležím na levém boku, protože jak je malá příčně, tak jí vlastně mačkám hlavičku. Tak se snažím spát něco napůl mezi lehem a zádech a trochu šejdrem na levém boku (vtipný).
Holky, prosím, mohla bych vás poprosit, jestli by jste mi mohly napsat, zda víte, jak se jmenují homeopatika na zavinování dělohy, na rozkojení po sekci, na zatahování jizvy. Moc díky.
@skretik Žádnou výměnu!! Svatej pokoj aspoň týden od chlapa. 😀 Ale... pořád dokola, chytré je jak rádio, ale že by s něčím pomohl... Teď došel s tím, že v sobotu dopoledne je ráno v práci, takže mi nepomůže s ničím okolo oslavy, ale zato usoudil, že by chtělo zamalovat zeď okolo vypínačů před oslavou... Tak já můžu dělat jídlo, úklid, mimo to běžný chod s děckama a asi mám ještě malovat. 😂 A on dojde a všechno začne užírat a remcat... Já mám ráda vše tip top na oslavě, ale jeho pinda ní tomu moc nepomůže..
@andelka Taky to mám tak, na jednu stranu je to krátká doba, na druhou strašně daleko. 🙈
@seveneye děkuju, zatím se daří víc, než bych od sebe čekala, ale v hlavě to samo vypadá jinak. 🙈 Kde máme slíbenou fotku fusaku, ať můžeme závidět? 🤭
@skretik tak s nákupem alkoholu bych je vypráskala tuplem, to je zrovna pro nás teď medvědí služba, když si pořádně ani na těch oslavách nemůžeme cucnout...se snažím toho svýho držet zkrátka, když nemůžu já, tak má za úkol taky co nejvíc suchý dny!!!jako dá si normálně pivko, já nějaký dobrý nealko,ale když vytahuje lahvinku vína, tak ji rvu zpět do skříně - já takový chutě a on mi to snad dělá na schvál!teď měl týden rýmičku, takže každý den šťopku zdravotní - to naštěští nepiju vůbec, stačí čuchnout a dělá se mi zle...ale jsem zvědavá příští týden na tý svatbě, tam budu asi jedinej exot na suchu😲😂

@jessulka ses dobra, ze to vydrzis a neprokecnes se, ze me to vylitlo hned co mi to dr. rekl a dostala sjem vynadano, ze to chtel videt az sam na UTZ :D . Zklamany urcite nebude, ten muj chtel taky holcicku, ale nakonec je mu to vlastne jedno ;). A uz je u vas cisty vzduch zase?