icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

frndafrrr
9. črc 2018

@renulkka Díky za typ, polák mi přes práh nesmí (ikdyž nikdy neříkej..)-srovnání mých a kamaradčiného kočáru.

@basice Díky, muru 4 jsem měla jako žhavou novinku an staršího, ale jel jak namydlený blesk-ty "řidítka" mi zavazela, nunu později ta byla super, chtěla jsem ji i pro malou ale od 19m. o kočáru nechce slyšet, Oyster se mi líbí moc, ale kvůli těm kolečkům bych ho musela vidět a radši tu dvojku. Vandráka mám červeného, takže unisex nic moc ani na hlubokou.
@veronika_2019 Díky mrknu, já na předbíhání už nehraju...ale kupovala bych až v lednu. Bojím se, že stejně vyhraje joolz.😂

Vzhledově se mí líbí anex cross ivory, nebo barva safari, ale sporťák už moc né.

renulkka
9. črc 2018

@frndafrrr
@basice
@veronika_2019
@michaelarei Ty jo holky, koukám kolik z vás je schopno dát tolik peněz do kočárku 😮😀 Ale na druhou stranu je to moc hezký 😊 Já tak drahý kočárek nikdy nechtěla, by mě bylo líto i to, kdybych měla projet blátem 😂 My teď bude ale kupovat nový auto... Abychom naskládali dozadu 3 sedačky :D Takže taky budou výdaje 🙂 Teď máme Fabii a nemáme šanci tam dát 2 autosedačky a vajíčko k tomu.... :( Tak muž kouká už po a novým 🙂

renulkka
9. črc 2018

@frndafrrr Já se taky bála, aby to nebyl děs běs :( A nemusel se hned reklamovat 🙂 Ale překvapil a i po těch víc jak 2 letech, je pořád jak nový 🙂 :D

michaelarei
9. črc 2018

@renulkka Ja vím že je to moje poslední dítko a chci si to fakt užít kočarkem.... prostě všim ...predtým sem taky koupila hezky kočárek ale to už je doba 14 let a druhý mněl ten samej...takže ted mi na ceně nezáleží....však treba ostane bráchovi nebo tak....
a taky musíme koupit nový vetší auto :D

frndafrrr
9. črc 2018

@renulkka Já si na kočárech ujížděla vždycky, u prvního jsem měla concord vanderer ve 3 barvách, vždy nový ročník.😂 A tentokrát je +, že základ po dceři mám, dokoupím monitor dechu, lahve, oblečení podle pohlaví do 74.min, takže ten kočárek bych si zase dopřát mohla. Do auta se to musíme pokusit teprv naskládat, až se to proflákne a dovleču domů vejce na zkoušku, mladý bude mít 8 sice, ale o podsedáku zatím nechci slyšet. No doufám zatím, že se poskládáme.

kristynkal
9. črc 2018

Kočárek je zatím snad to jediný po čem jsem se ještě nedívala :D já se chystám spíš investovat do pokojíčku, ale na netu nemůžu moc najít nic co by mi vyhovovalo.... :( jinak já kočárek asi moc řešit nebudu a vezmu z bazaru.... sice holky v práci si klepaly na hlavu, ale já chci investovat hodně i do látkových plen a do další výbavičky, tak ten kočárek oželím 🙂 sestra ted taky brala z bazaru po jednom dítěti a kdyby mi to neřekla, skoro to nejde poznat 🙂 ale kdoví, třeba přítel s mým myšlenkovým pochodem nebude souhlasit a vše bude v novotě :D prozatím jsme to ještě neřešili, takže kdoví 🙂

basice
9. črc 2018

@frndafrrr no taky doufám, že se do auta nějak poskládáme. Máme Škoda Octavii II a kupovali jsme ji před rokem, sice starší, ale i tak se nám teď nechce kupovat větší auto. Tak snad to nějak dáme. Dcera už má většinou jen podsedák a až se mimčo narodí, tak jí bude 11 let.

basice
9. črc 2018

@kristynkal my třeba máme trojkombinaci kupovanou přes bazar a kočárek byl jako nový a za poloviční cenu, takže já na tom nic špatného nevidím.

renulkka
9. črc 2018

@michaelarei Naše to bude také poslední, pak bychom museli koupit minibus nebo přívěs, jak řekl tchán 😂 Už jste po nějakém autu koukali? Manžel přemýšlí nad Citroenem Picasso nebo nad novým Dusterem 🙂 Picasso by bylo bazarové, Duster by byl úplně nový... Tak furt se rozmýšlí co a jak, ale spíš to vidí na nového Dustera, že si ho dost vychvalují, kdo ho mají... Tak uvidíme, až odzkoušíme tam dát ty sedačky :D Měli by se prý vejít 🙂
@frndafrrr Taky máme výbavu po holkách :D I dost oblečení, tak doufám, že to bude klučík, abych aspoň něco mohla nakupovat 😂 I když budu kupovat zimní věci aspoň 😂

renulkka
9. črc 2018

@basice Právě že jsem četla, že zrovna do týhle Octavie 3 sedačky nedali 😕 Máme pročtený kdejaké testy a diskuze 😂 Ale nevím jak je to třeba s podsedákem... 🙂 Uvidíte až zkusíte 🙂

michaelarei
9. črc 2018

@renulkka Jo manžel to už studuje pořád my spíš potrebujemě větší prostor kufr ,pořádného combíka,decka velké dvaja a malé k nim takže jen něco většího....tuším koukal Audi a nejakého Passata uvidíme kupovat budeme po dovolení v zaří asi....Vy máte taky super volby Citroena máme ted...

skretik
9. črc 2018

ty jo vy jste daleko s premyslenim uz :D , ja jsem zatim dosla k tomu, ze jsem si objednala podzimni bundu :D .

frndafrrr
9. črc 2018

@kristynkal S těma látkovýma bych byla opatrná dají se vždy přikoupit, vrazila jsem do nich přes 20t a vydržela u nich 3 měsíce, nicméně teď si zahrávám s myšlenkou si je našít a ještě to zkusit.😂 Neponaučitelná...
@basice To plně chápu máme megana v kombíku a bylo v plánu 2-3roky došetřit na něco záhovního, tak snad když zruším izofix se namačkáme.
@renulkka Já bych zas brala holčičku už jen kvůli pokojíku do budoucna, máme na baráku blbě řešené dispozice v podkroví, už tak bude muset mít starší sám, tak aby aspoň holky spolu pobyly. Zatím je score 2xkluk,1x holčička. Tak uvidíme. Já měla všechny TP na zimu ..leden,prosinec, listopad.,a teď ten únor. ..asi na nás hodně působí jaro.😂

misak48
9. črc 2018

Já teda kočárek kupovat nebudu vůbec. Mám doma schovaný od tety. Je to snad Jane, trojkombinace. Sice po dvou dětech, ale korbička vypadá jako nová. Takže tu určitě využiju a pak uvidím, jak se mi bude podávat ten sporťák a třeba si koupím pak jenom ten... Nebo si ještě pohrávám s myšlenkou, že bych si koupila nějakou pěknou látku a přešila si ho...

renulkka
9. črc 2018

@frndafrrr My máme holky v květnu a červenci :D Takže se aspoň vyblbnu při nakupování kombinézky a čepiček, rukaviček :D Po holkách mám, ale to už je právě pro větší :D My máme pro děcka 2 pokoje, tak doufám i v toho kluka, aby holky byly spolu a kluk sám :D Ale kdo ví 😂 Mám obavy v třetí babu 😂 Ale pořád nějak vnitřně cítím kluka, ale to jsem myslela i u druhé dcery a jak na nás pak špulila božku na ultrazvuku 😂
@michaelarei My právě hledáme, kam se vlezou 3 sedačky 🙂 Jak jsou holky mrňavý, tak ještě dost dlouho je budou mít 🙂

veronika_2019
9. črc 2018

Tak my auto řešit nemusíme , máme multivana pro 7 lidi 😀 a zatím čekáme první😀 ale vybavicku po nikom nemáme , takže všechno budeme Muset koupit , určitě se podívám i na nějaké věci z druhé ruky , jinak by nás to finančně odrovnalo 😀

vilmic
9. črc 2018

@frndafrrr Já se přiznám, že naprosto chápu investici do kočárku. Měli jsme to štěstí, že jsme na syna podědili Stokke xplory, který stál se vším asi 35k, ale na tom kočáru je to prostě znát. Teď vozí 3 dítě a je to bezvadnej městskej kočárek. Ano do lesa to s ním není, ale na to mám stejně nosítko, takže to mě nikdy netrápilo. Tešila jsem se, že ho využiji je

vilmic
9. črc 2018

*ještě jednou a mám smůlu. Na dvojčata v podstatě neni jiná možnost než bgb donkey. Bugaboo bych si normálně nikdy nepořídila, ale co se dá dělat. Ale určitě ho vezmu z druhý ruky.

jednaholkaa
9. črc 2018

@basice Toho Oysteru jsem si vsimla, ten je pekny. A to uz je pro miminka nebo az pozdeji? Vubec se v tom nevyznam.. Me by stacil nejaky pouzity z nemecka treba, kamoska koupila pekny na ebay, ale myslim ze kocar bude vybirat pritel, nak se o to zajima, takze budu vybirat asi jenom barvu 🙂)

1nelinka
9. črc 2018

@frndafrrr ja mam po 1 dcerce britax go big..neni to nejaky modni vystrelek jsou urcite hezci kocarky ale pro me je to pan kocar ktery projede uplne vse, jde do uplneho lehu, ma obrovskej kos do ktereho narvu obri nakup,da se jezdit po i proti smeru, pohodlne ovladani 1 rukou,velka kvalitni penova kola atd atd..nemam k nemu jedinou vyhradu a vim ze ho pak nebude problem prodat za slusne penize

frndafrrr
9. črc 2018

@vilmic No tak na dvojčata je to opravdu perlička a s kompletní výbavou bude bgb slušná pálka, ale přesně- než se hrkat 2roky s verglem, ať je to radost a pohodlné. Kamarádka měla moc pěkného poláka, potah melange, za pakatel, ale do půl roku se jí páraly pásy i potahy, sucháče odtrhané, po jednom dítku na vyhození. Já bych klidně šla do joolze z druhé ruky v top stavu a do ceny nového si třeba vytůnila výbavu, ale my jsme z maloprd... a co koukám na inzeráty tak ty novější typy jsou tak 60km od nás a objet to, aby se mi kočár nelíbil, to nakonec podlehnu touze a bude nový, jak se znám...😂

frndafrrr
9. črc 2018

@veronika_2019 Tak ten kangaroo Meego mi dost připomíná ve sporťáku právě wanderer. 😀

jjituli
9. črc 2018

My máme Jané muum v béžové barvě,takže to vidím,že odvozim i druhé a teď jezdím se sporťákem valco Snap 4 sport a nemůžu si ho vynachválit 😍 auto máme Passata v combi, mega kufr 😀

kristynkal
9. črc 2018

@frndafrrr no já teda pořád říkám, že zkusím a uvidím zda to půjde (ty látkovky). Ale každopádně zrovna tohle je odvětví, kam chci hodně investovat. Neříkám ted hned, ale průběžně a já jsem spořivý typ, takže už myslím dopředu a šetřím už ted :D

basice
9. črc 2018

@renulkka nedávno jsme byly na výletě a ještě jsme měli s sebou neteř stejně starou jako dcera. Takže vzadu uprostřed byla sedačka se synem a vedle seděli holky na podsedáku. Dcera už za necelé dva roky bude moci jezdit i v předu, tak si myslím, že větší auto asi pořizovat nebudeme. Jinak ještě takhle hodně pořizují pro 3 děti VW Touran.

andelka
9. črc 2018

My už se teď vejdem jen tak tak,vzadu tři děti,dvě s podsedakem. Máme fabii. A teda máme auta dvě,takže holt to budeme řešit i tak,když budeme někam přepravovat všechny.

lenkatorka
9. črc 2018

Ahoj holky ,dnes jsem byla na kontrole u své dr. našla hematom ,ale ten mi našli uz minulý týden na ultrazvuku v centru asitivane reprodukce ,ale tam mi říkali ,ze to nic není že v malý a daleko od mimi..A dnes me mudr vystrasila..neřekla mi ani jak je velký ...já se v tom šoku nezeptala,jestli se zmenšuje nebo zvětšuje ,protože hned na to mi řekla že naka paní k ni chodila a měla hematom v tehotenstvi a mimi se drželo a pak ve vysokém týdnu tehu potratila ..proboha proč mi to říká ..tím ze cesta za mimi nebyla úplně jednoduchá ,tak jsem z toho úplně v háji ..dostala jsem Ascorutin a ještě mi přidala 1 prasek navic Ultrogestanu..prukazku mi taky nedala ze prý je poverciva na 10tt ale to já uz dneska jsem ...navíc když jsem ji poprosila o fotku z utz tak mi řekla že to vymyslela jinak a ze at si ji vyfotim na mobil ...no byla jsem z te návštěvy tak v šoku ze jsem se nezmohla na jediné slovo ...mám jen obrovský strach a furt se mi chce brečet ..omlouvam se za slohovku s chybami..potrebovala jsem se vypovídat ...

silwin
9. črc 2018

@lenkatorka buď tak hodná a pošli ji do pr... najdi si jinou, hodnější.
Hematom nemusi znamenat nic hrozneho, hlavne je potreba byt v klidu a odpocivat, zadnou namahu, za par dni si skoc trrba na pohotovost, ze ma tvoje doktorka dovolenou nebo neco...
Pokud nekrvacis, tak by to melo byt ok. S krvacenim ihned na pohotovost.

renulkka
9. črc 2018

@lenkatorka S prominutím ta doktorka je kráva... Nevím, proč spojuje cizí potrat s tvým hematomem.... Já také u první dcery měla hematom... Dokonce byl v blízkosti miminka... Krvácela jsem, naštěstí ten hematom se neodlučoval a krásně se vstřebal a dnes mě tu řádí 2 letá slečna 🙂 Takže buď v klidu, hoď nohy nahoru a odpočívej co to půjde, pusť si pěkný film a na takový řeči se vyordni... Zbytečně tě straší... Také bych asi hledala po tomhle jinou dr 🙂

lenkatorka
9. črc 2018

@silwin děkuji moc! Nekrvacim vůbec ...no jsem z toho úplně v háji ...

Strana