Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Moje milá děvčátka, přišla jsem vám naposledy popřát krásná zdravá miminka, koníka zruším, bo ať hledám cokoliv běžíte mi na zdi vy, vy drbny jedny! 🙂 Celkově už bohužel, pokud nejsem sebevrah a vrah, tak další miminko neplánuji, ikdyž bych strašně chtěla... A ta představa zůstat s prázdnou náručí a kuponu výbavy tak bolí.. (takže ten psychopat ve zprávách co jedno čmajznul u Kauflandu jsem já), pardon poslední vtípek, napříč něčemu co mi pomalu vyrvavá orgány zaživa... Bylo mi tu s vámi dobře, v normálním životě jsem ta stydlivá holka odnikud, co pomalu nepozdraví, tady se cítila fajn. A možná jedna jízlivá věc nakonec.... Kdysi se mě kdosi tady ptal naco si dát pozor, když vám píšu dejte si pozor...Promiň, kdybych to věděla, tak mi podruhé nikdo kudlu v srdci nekroutí, ale stejně na sebe dávejte pozor :-*
Jo a zase jsem sobecky zapoměla napsat to nejdůležitější! Děkuji! ❤️
@frndafrrr Kočko drž se! Vím, že slova jsou zbytečná a bolest zůstane napořád, akorát se otupí... Jsi moc statečná! 🍀 A já vám přeji do života jen hodně štěstí! Není možné, že tu smůlu si musí vyžrat jen jedna osoba 😔 Takže věřím, že už bude jen a jen dobře! ❤️My děkujeme, že jsi tu byla s námi, že jsi nám kolikrát dala své cenné rady a že jsi se s námi přišla rozloučit 😘
@frndafrrr Prěju ti a cele rodinke ,aby jste byli už jenom šťastný. ..Moc krát jsem a tebe myslela ,že to musí být strašný a proč je ten život někdy tak krutej. ..Jsme rádi, že si s námi byla ❤
@frndafrrr Bulím a přeju se probudit se z toho zlého snu. Nemůžu se smířit s tím, co se vám uz po druhé přihodilo. Moc nám tu chybíš, Kláry 😘 Ty tvoje žertíky, zkušenosti ze života, vtipky o manzelovi, o chlapech. Děkuji ti za cenné rady, ktere jsem uvitala, dekuji za super střihy na oblečky a především za to, ze jsi nám to tu vzdy rozveselila. Budu s úsměvem na rtech ráda vzpomínat na ty zachvaty smichu, ktere jsem mela, kdyz z tebe padaly hlášky o chlapech, o jídle. Smékam před tebou klobouk, kočko. Jsem ráda, že jsi se přišla rozloučit a byla bych stejně moc ráda, když by jsi k nám někdy prece jen zase zavítala. Vryla ses nám pod kůži 😊 Opatruj sebe i svou milovanou rodinu a mějte se pokud možno líp a líp.
P.S. I já ti srdečně dekuji.
Holky, tak já jsem dneska od chlapa dostala zdupa, že už jsem na tom mobilu závislá a furt čumím jen na nějakého ,,modrého konika'' 😀😀
@yvonneullmann Hezky sladěné. Moderní. Šikulka jsi.
@basice @val333 @cuccinka Můj má jen sebe, svou dceru a někde vzadu v tom tunelu jsem já, Veru a moje břicho. Poslední dobou mi přijde, ze si vůbec neuvědomuje, ze za dva a půl měsíce bude dvojnásobný táta. Vím, ze bude úžasnej táta i pro nase společné miminko (kdyz vidím,jak by se pro E. roztrhl). Ale ja ho zkrátka nezajímám. Sedí s mobilem v ruce a cte si jakoby noviny.
Jinak od prosince jde do nové práce, ale jen na tri měsíce, kvůli hypotece, kterou mu banka neschválila, protože volali k bývalému zaměstnavateli, jestli tam pracuje a oni rekli, ze ne. Přitom mu slíbili, kdyz s ním rozvazovali pracovní poměr, ze bance řeknou, že tam je stále zaměstnany. Tak jim pak byl M. poděkovat. Ted co ma tu brigadu, tak ma dve smlluvy HPP na minimum a DPČ. Coz je na prd, to bance nestačí. On potrebuje HPP a mzdu na pásce minimálně 27tis. čistého. Takte vzal nějakou práci v Průhonicích, kde shání vedoucího provozu, jenže je to státní podnik a tam je mzda dle tabulek. Takze si zase moc neviděla a víc projede. Asi budeme zrat suché kůrky od chleba. Jenže on mi řekl, ze je teď nejdůležitější ta hypotéka a že to musíme vydržet. Mám z toho strach.
@yvonneullmann Polici nad prevalovak bych teda nedala 🤔
@jessulka to mě mrzí, taková nejistota. Můj má též starosti v práci, málo lidí ( kor schopných) a hodně práce.. tuším že má smlouvu na určito, měla by se teď někdy prodlužovat. Ale toho se nebojím,kdyby tam nebyl,mohli by fabriku rovnou zavřít. Spíš se bojím o zaměstnavatele, staví novou fabriku, stojí to víc peněz než mysleli,tak je to takové též blbé..No snad to u vás i u nás dobře dopadne.
Jinak já si na manžela nemůžu postěžovat ani slůvkem,je úžasný. Trochu nám hapruje sex,nějak není chuť ( a když byla tak jsem nemohla,nebo on), já si připadám jako vorvaň, nemotorně,asi i hormony v tom hrají roli.
@yvonneullmann
@jessulka pokud je police v dostatečné výšce a plytka,tak to nevadí nějak. Ale já bych spíš nedala prebalovak bokem, jakože na šířku.
Mně to přijde už nekonečný. Už bych chtěla mít mimco u sebe ( samozřejmě ne teď,ale prostě už posouvám hodinky,ať jsou Vánoce..), ale ještě je toho před náma tolik. I když to letí hodně rychle, v běžném týdnu se sotva otočím a je další den,a v sobotu mi aplikace hlásí další týden tt. Už bych se chtěla chystat na porod a těším se až bude úspěšně po něm.
Holky prosím máte někdo zkušenost s rukávníkem na kočárek, když je na rukojeti přidělaná brzda?
@yvonneullmann Kásny pokojíček ... pěkne jste ho udělali ..už se taky teším ale zatím bude v tý naší pidi ložnici :D
@michaelarei vždyť to Nevadi. Urcite to bude take stacit. 🙂) a Dekuji.
@jessulka Ach jo s tou práci je to někdy těžké a navíc když něco potřebuješ hypotéku atd.... Snad to nebude tak zlé ..neboj se ..zvládnete to...
@yvonneullmann No jasný nevadí ze začátku sice je málo místa ale poradím si a v létě už bude mít v novém svůj ...na to se těším na dělaní pokojíku
Holky měly jste některá korbičku- autosedačku Jané Matrix? Byly jste s ní spokojené? Jak dlouho vydržela? Mám se do zítřka rozhodnout, jestli si ji nechám.
Na strie používám olejíček Alverde a zatím dobrý, moc jich ani z dřívějška nemám. Slyšela jsem taky chválu na kosmetiku Dove (ohledně strijí).

@jenssy weleda je výborná. Používám už 14 měsíců mesickovou řadu a nebo mandlový sprchac pro malého i opalovací krémy pro děti. Za mě top jen ta cena no.