icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
12. lis 2018

@renulkka Krásné jméno jste vybrali. Mám kamarádku Jidru.

jessulka
12. lis 2018

@andelka Ja dnes večer vlezla na váhu, malem mne omyli. Uz se nikdy nebudu vážit večer 😂😂😂😂

jessulka
12. lis 2018

@1nelinka Pošleš mi prosim odkaz na tu ovecku? To neznam.

andelka
12. lis 2018

@jessulka no to neeee,to nedělej. 😃
Myslím že příští týden pokořim 8 kg.
Šla bych spát,ale prcek mě šťoucha do močáku. Super.

jessulka
12. lis 2018

@andelka Tak to máme stejné..Ja uz hodinu lezim a snazim se usnout a mala se rozhodla, ze bude mit pařbu. A tak mne dloube vsude možné. Chobotnice jedna malá 😂

jessulka
12. lis 2018

@andelka To ja uz mám 8kg navrch 🤔

jednaholkaa
12. lis 2018

@val333 Kamosce se otocil ted hlavou dolu asi ve 35 tt. Ja citim pohyby jenom dole.. tak to me tam asi stoji teda predpoladam? No kdyby se mi neotocilo a musela bych na cisare, tak alespon usetrim za dulu 🙂)

jednaholkaa
12. lis 2018

@skretik Co je to za luxusni vanu? To ani nevim, ze existuje 🙂

jessulka
12. lis 2018

@jednaholkaa Stojí 😂😂😂 To mne přijde občas taky, když mi rve hlavičku tesne pod prsa. Strašná bolest.

jednaholkaa
12. lis 2018

@jessulka Stalo uz na prvnim utz ;)) Ja nevim proc si neudela pohodli 🙂)

jessulka
12. lis 2018

@jenny888 Chlamu se tu smíchy a tecou mi slzy. Výborná fotečka z ultrazvuku a úžasný vtipkování tveho muze. Každopádně budete mit krásného tvorečka 😂😂😂😂😂

jenny888
12. lis 2018

@jessulka tak to mě moc těší, že jsem pobavila...o to šlo 🙂 a děkujeme, tak doufáme, že to bude člověk :D

jenssy
13. lis 2018

Dobré ráno, holky 😉 mám dotaz, taky se někomu prcek mrská celou noc ve všech polohách ☹? Nemůže být něco špatně? Kdykoliv se probudím a jdu třeba na WC, tak mi škube v bříšku na všechny strany, ani to neni klasické kopání, ty pohyby nějak nedokážu identifikovat ☹ mrskání, převalování, škubání....ale celou noc :'(

jenssy
13. lis 2018

Jinak také posílám své bříško 😉 jsem 25+5 tt

jessulka
13. lis 2018

@jenssy Dobré ránko. Ano, treba dnes skoro celou noc. Spala jsem tak hodinu v kuse. Hrůza. Jdu si namalovat do práce obličej, aby se mne nezdesili, co to přišlo za mumii.

jenssy
13. lis 2018

@jessulka tak to jsme na tom stejně 😀 a taky máš takové cukání a škubání, nebo tě malá klasicky kope? Taky se sebou jdu něco udělat 😀

jenssy
13. lis 2018

Finální provedení, snad už se na to dá trochu koukat 😉 hurá do práce 😀 přeju Vám krásný den, děvčátka 😉

basice
13. lis 2018

Dobré ráno holky 😉, tak sedím v čekárně na OGTT. První odběr za mnou, nápoj vypity, tak teď už jen čekat 😒😒😒. To už jsem asi jedna z posledních co to nemá za sebou, že?

jenssy
13. lis 2018

@basice Ahoj, já jdu až ve čtvrtek, neboj 🙂 Držím palce, ať je to v pořádku 🙂

basice
13. lis 2018

@jenssy děkuji. No budu ráda, až to budu mít za sebou. Už teď je to pro mě bez jídla dlouhé 😒

yvonneullmann
13. lis 2018

@basice Ja Jdu az 21.11 bud v klidu. 🙂) jdu az v 28tt. Dej vedet jak jsi dopadla. Ja z toho mam strach celkem. Prvni syn byl veliký a Ja zase hrozne pribiram. Tak snad je vse ok

val333
13. lis 2018

Holky tak jsem včera skončila na kapackach v nemocnici se zkráceným čípkem... Teď budu čekat, jestli se to zlepší a přejdou křeče 🤔

jenssy
13. lis 2018

@val333 to jsi tam jela kvůli těm přehnaným pohybům nebo ti začaly vyloženě křeče ☹? Kolik máš čípek? Držím moc palečky, ať je vše v pořádku a zase tě brzy pustí domů....

seveneye
13. lis 2018

@val333 broučku opatruj se!!!

zuzekk
13. lis 2018

Nejde mi sem z mobilu dlouhodobě vložit zadna fotka.. 🤔

seveneye
13. lis 2018

@basice přeji ať to rychle utíká a zdárný výsledek!

zuzekk
13. lis 2018

Jinak škubání nemáme, nespavost jo- dneska od 3 do půl 6, před 7 vstávačka, inu čerstvá jako rybička.. 🦉 mrňous za to nemůže, to já sama. Doufám, že to není už stařecká nespavost..

beruska125
13. lis 2018

@val333 tak se držte co nejdéle a v poradku!🙂

michaelarei
13. lis 2018

@val333 Prěju at se to zlepší a můžete domů 😉

andelka
13. lis 2018

@val333 a sakryš. A proč jsi jela? Já se bojím že všechno beru jako součást a něco přehlídnu. Čípek mi Dr kontroloval před týdnem a neříkal nic. Ale včera to bylo fakt hodně nepříjemné,měla jsem pocit že chce vyskočit ven.

Strana