Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@hanule8619 Teď už to vyjít musí 🙂 😍 A nějaké testy genetiku a tak jsi měla? Nebo jak ti vysvětlili, že se to tak opakuje 😕
@renulkka nevysvetlili....jinak genetiku jsem mela a tam je vse v poho...proto jsem ted dostala fraxiparine a prednison a gynprodyl
@hanule8619 Tak snad teď už bude všechno v pořádku 🙂 O to víc držím palce! ❤️
@renulkka kdyz me prave ta dnesni kontrola rozhodila...kdyby byl aspon naznak srdicka
@hanule8619 Neboj určitě se objeví 🙂 Víš kdy byla ovulace? Já ji měla později, takže vím, že bude odpovídat mladšímu těhu... Ale taky se těším, až uvidím srdíčko, to pak bude úleva obrovská 🙂 Zatím tam nebylo ani embryo (včera 5+3)...
@renulkka ovulace byla o den dyl....proto to odpovida....podle ms 6+3 podle ovu 6+2
Ahoj holky, jmenuji se Petra a třetí den mám.pozitivní test. Na krev jdu příští čtvrtek a pak me objedná dál. Doufám, že vše dobře dopadne, vzhledem k mému věku🙏
@elinka555 tak držíme palce ať vše dobře dopadne
Všechny budou od sebe deset let, že? Hezká náhoda. 🙂
Ahoj holky,tak ja jsem Monca..Dnes jsem 6+1. v patek jsem byla na kontrole a bylo vse tak jak ma byt,srdicko slyset nebylo..4.7 jdu na kontrolu tak uz se tesim..Mame doma skoro trileteho chlapecka,je to zlaticko moje..U nej jsem si hned od zacatku byla jista ze to bude kluk,tady jsem si jista s holcickou..Tak uvidime zda se muj instinkt plete 😊 ale doufam ze neplete..Jinak spatne mi neni,nebylo mi ani u maleho,akorat hubu mam ted jak struhadlo coz jsem s malym nemela,a porad jen jim a jim a jim..Chutr na sladke a palive jsem taky s malym nemela 😂😂 uz mam 3 kila nahore,tak doufam,ze nepriberu tak jako s malym..
@jessulka já bych dnes taky měla být 6+3 🙂
Kontrolu na gyndě mám přesně za týden, tak jsem zvědavá. Doma máme 11ti měsíčního syna. Špatně mi není, akorát jsem zezačátku byla přecitlivělá na pachy a měla jsem takové divné návaly na omdlení - stejně jako v prvním těhotenství. Možná jsem měla pár dní i trochu žaludek na vodě, ale nebylo to nic dramatického. Přestalo mi chutnat sladký, což je fajn, protože mám za cíl přibrat max 15 kg (ne znovu 27!!).
@elinka555 já mám děti momentálně 8 let od sebe a neměnila bych. Starší uz je samostatná, když je potřeba tak pohlidala a už je to pro mě taková partačka 😏. Teď bude druhé a třetí dítko od sebe 3 roky a trochu se toho "malého" rozdílu bojím, ale malý je naštěstí docela klidné dítě 😏. Jinak dceru mám také z předešlého vzahu. No taky už zrovna nepatřím mezi nejmladší maminky 😣
Holky, já rodila letos v únoru a když na mě teď vykoukla tato diskuze, úplně na mě dýchla nostalgie...
Přeju vám všem pohodová těhotenství se šťastným koncem! 😉
@billythekid Děkuji

Ahoj holky 🙂 pořád se nemůžu rozhodnout, jestli patřím k vám nebo do lednovek. Podle MS bych měla mít termín na konci ledna, podle ovulace (což odpovídá i UTZ) 1. nebo 2. února. Zatím sleduju obě skupiny a mám pocit, že nepatřím ani do jedné 😀 na ně jsem moc pozadu a na většinu tady moc brzy 😀 Ale asi bych nakonec radši zůstala s vámi, jste mi takové sympatičtější 🙂 Čekáme první mimi, mám za sebou jedno zamlklé před půl rokem. Dneska jsem se projela večer na pohotovost, ráno jsem zašpinila a pak mě dost bolelo břicho. Snažila jsem se sama sebe přesvědčit, že když to bylo jen jednorázové zašpinění, tak to nic nebude, ale ta psychika po tom potratu je hrozná... Každopádně naštěstí vše v pořádku, mimi odpovídá 7+3 jak má, srdíčko tluče stejně jako minulý týden na kontrole 🙂 Tak jsem zas na chvíli o něco klidnější. Další kontrolu u svého Dr. mám 3.7. a už dostanu i průkazku 🙂 a 23.7. mám termín na screening 🙂
Mám kamarádku a ta ma 12ti letou dceru a teď bude rodit druhé. Ta starší se uz na sourozence moc těší, bude hodně pomáhat, uz je rozumná. Já byla se sestrou o 7 let a vyhraly jsme si. Problémy nastaly, když se dostala do puberty. Já diky ní žádnou pubertu neměla, jelikož jsem si hrála s ní, když byla mladší. Tak jsme se pak hodně hadaly, i jsme si párkrát vjely do vlasů. Do dnes toho lituju, že jsem na ní byla často i zlá.
Já doufám, že ma dcera bude mít s mladším sourozencem hezký vztah. Budou od sebe o 5 let a 3 měsíce. O miminku furt básní, ze by chtěla sourozence, tak věřím, ze az ji to oznamime, tak bude nadšená.
@jessulka Nic zvláštního 🙂 už snad od pátého týdne mám takové to klasické - žaludek na vodě, motání hlavy... Ale naštěstí nezvracím, takže tak nějak funguju v pohodě. Ze začátku to bylo celý den, teď se to lepší a přepadá mě to až po obědě 😀 Hlavně že se to jmenuje "ranní" nevolnost 😀 Srovnávám se s tím těžko, protože takové ty rady, co tu spousta maminek má jako pořád něco ujídat nebo jíst ovoce a tak to já nemůžu kvůli cukrovce... Teď si navíc zvykám na inzulín, tak je to u nás doma takové veselé 🙂
Ahojte holky, tak i my muzeme byt konecne mezi vami 🙂 jsem po umelem oplodnění, k panu doktoru ted jezdim kazdy tyden na kontrolu (nastetsi mi to orasne vychazi i se smenami v praci), vcera uz jsme meli srdíčko 6+1tt, doufam ze nas nic spatneho nepotka a vse se bude vyvijet tak jak ma 🙂 s oznamenim to u nas bylo tezsi, moje rodina vedela ze jdu na umele takze cekali jak to dopadne (zenske osazenstvo) a u pritelove rodiny to vedi rodice (bydlime spolu) a jedna sestra (poznala to a neslo zapirat), jinak v praci jsem to musela rict, aby za me mohli od zari najit nahradu (učím ve skolce a pro deti bude lepsi kdyz se jim nebudeme moc stridat) tak snad nam vse dopadne dobre. Vsem preji at se brzy ukaze srdíčko a hlavne at si to obdobi vsichni uzijeme na plno 🙂
@elinka555 no holky ja mám taky děti od sebe sice ty dva sou jen tři roky ale ted s miminkom to bude pořádnej rozdíl ..vúbec se toho nebojím spíš naopak se teším, protože dcera se moc těší a ve všem mi pomáha ...bráška taky ...takže to bude náš malej miláček....
@misak48 ahojky tak toj dobrě že je mimino v porádku ,plne chápem jak se cítiš a máš strach já mám i když se mi nic špatné neudelo ...proste tomu je tezké se ubránit ale mysli pozitivne .... veščina máme podobnu kontrolu tak sme všetky zvedavé...
@kristynkal tak moc gratulujem at krásne roste.... a vše nám dobrě dopadne
@lith to je jasný že nazatajíš ... ale je krásne... budme rádi za krásna bríška ....:D
@michaelarei ale to ja jsem 🙂 je mi to nejak kazi plany 😂 teda spis manzelovi no 🙈

@renulkka tak ja nela ZT pred 3,5 lety to se pry stava, pak sem otehotnela po 1,5 roce tak mi vysla spatne krev takze jsem sla na plodovku a bohuzel sem patrila do 0.5% takze voda odtekla a nasledni indukce porodu v 16tt ale tam se taky nic nezjistilo az na srdecni vadu a pak sem otehotnela pred rokem a tam opet ZT v 9tt...tak si rikam ze smulu uz sem vybrala a ted to vyjde ale doktor mi dnes rozhodil docela dost sandal