Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka hezky a dlouhý a drahy. Udělala jsem si radost a koupila si náušnice a náramek 😀 . Jinak to šlo, nemyslím ze cukrovku bych měla a krevní obraz snad OK. Odmalička mám nízké železo (intolerance lepku a laktozy plus crohn ) takže na tyto hodnoty jsem upozorňovala ze mohou byt pod limit i výrazněji , blbě se mi vstřebávaji živiny vzhledem k propustnosti střeva
@yvonneullmann To je sikulka. A napsané to má moc krásně. Velký potlesk 👏
@jessulka tak s klukama jsem spala jen tak,bez hnízdečka. Ale měli jsme každý pro sebe půlku postele. Když to nepůjde,tak budu muset dát postýlku do obýváku. Ale není moc místo.
Ty odběry ve 30tt nemusí být na lačno. Mně je vzali dřív,vůbec jsem s tím nepočítala. Sestra mě pichla rovnou když jsem šla ve 28 tt na injekci kvůli protilátkám.
Holky teče Bám některé už mlezivo ??? Ja si ted vsimla ze me ano.
@jessulka Ne ne nemusí být nalačno tam se už glykémie nebere, ted mi to brali včera. ...17 mam ten velkej ultrazvuk. ...mala je hlavičkou dolů a má cca 1300g ale přej ji pořadne zmerí príšte ☺
@jessulka já do porodnice právě neberu nic, všechno tam dostaneme. Jediné co, to beru ten Coldkrém na cestu domů abych mohla namazat mimi 🙂
@yvonneullmann Jojo, už pár týdnu teče ne nějak extra,ale je tam :D
@yvonneullmann jo to mlezivo se docela tvoří a je to docela otrava. Ty prsa si snad mysli ze už budu zítra kojit😂
Já s podivem stále kojim .... obě děti . Ale úbytek je. Laktace dost klesla. Mléko změnilo konzistenci. Pozoruji ty změny . Vždy na začátku před porodem je to žlutavá či čirá tekutina. Po porodu žlutavá až oranžová a pak bílá úplně , po třetím měsíci kojení se mléko zase trochu mění a po půl roce, po roce .
Taky se mění když je dítě nemocné s telo to vyciti. Je to hustý jak si to dokáže zařídit
No Ja se uplne lekla co to je :D u maleho se mi spustilo az porodem. Tak sem si tak rikala sakra. :D :D.
@yvonneullmann už dávno. Minimálně 2 měsíce. Teklo mi i u prvního už.
Tak mě teda zatím neteče nic 🤔
@andelka a Ja z toho mela strach :D :D
@andelka
@renulkka
@beruska125 no já právě nechci mít mimi u sebe v posteli ptz se bojim ze ho zalehnu a taky nejsem zastánce toho aby manžel spal jinde. Takže syn mel jít do pokojiku kde má postel, ale asi je na to ještě malý ptz z ni porad utíká. Asi to uděláme tak, že postýlku mu dáme do jeho pokoje a bude v ni. A pro miminko pořídím tu balkonovou přiřazenou postýlku k manzelske a je to. Ale nevím porad se necítím v tom syna odsunout samotneho do pokojíčku :(
@yvonneullmann ale kdeže. Já ruismbze mít po ruce nějaké bezprizorní miminko,tak začnu normálně kojit. U druhého to též teklo,a mléko jsem měla hned druhý den. Ani nestihl váhově spadnout. To u prvního jsem měla mléko až po návratu domů z porodnice.
@arielka222 tak on spal jinde,protože chrápal. Ne že by ho vystrnadilo mimco. Jinak zalehnutí se bát fakt nemusíš,pokus nebereš drogy, nepiješ, nebereš léky na spaní.
@arielka222 já bych se taky zalehnuti nebala...ale nechce se mi kupovat větší postel😅
@andelka
@beruska125 U syna jsem občas už byla tak unavená ze sem usnula v noci při kojení a ani ho neprendala do postylky a vzbudila se fakt těsně u něj třeba. Já neumím proste s miminem spat ptz nemam pak svůj prostor 😀
Tak mne teda taky ještě nic neteče. To vám teče samo od sebe v průběhu dne, nebo jen kdyz se treba sprchujete a zmáčknete při mytí?
Holky, mne taky nic netece, ale odlupuji se mi jakoby stredy bradavek, kdyz do nich trochu rypnu, tak se z nich odlupuji bile kousky (treba jednou za 4 dny), neboli to, tak jsem myslela, ze je to treba zaschle mlezivo, ale fakt nevim...nemate to take nektera?
Jinak kolik mesicu se zhruba chystate plne kojit a kolik pak treba s prikrmy 😉?
@arielka222 A dvě postýlky se vám do ložnice nevejdou? 🤔 Já bych právě holky samotný do pokoje taky ještě nedala 🙈😀 Mě je dobre, když je mám pěkně u sebe v místnosti a vím co dělají 🙂 Mi přijdou pořád strašně malinký 🙈😂 Jinak já s druhou dcerou spavala vždycky část noci a k ranu přesouvala do postýlky, aby se mi trochu narovnaly záda 😀 Protože chlap má půlku postele a já s miminkem druhou a to jsem opravdu celou dobu lezela vždycky na jednom boku do dalšího kojení 😂 Pak byla střídačka stran a nanovo 😀😂 Zalehnutí bych se nebála, u nás nastal problém v době, kdy se dcera začala obracet (kolem 3-4 měsíců) a plazit se... 2x mi slítla z postele a už to spaní prostě nešlo :( Takže nakojit a šup do postýlky, kterou jsem měla přiřazenou u svýho boku postele 🙂

Jinak holky. :D Cca po hodine syn dopsal Sám dopis jeziskovi. Ja psala vedle na papir písmenka jak maji vypadat. Bylo to o nervy ale zvladl to. A Diky tomu ze to psal sam je ten seznam vazne kratky :D :D Protoze ho to nebavilo :D