icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
14. led 2019

Hele a co znamena,kdyz to bricho klesne, rikala mama a tchyne, ze jim prijde, ze mi kleslo pres vikend a je pravda,ze me to uz netlaci pod zebrama a prestala me palit zaha

skretik
14. led 2019

Jinak vsem s kaslem preji at to co nejdriv prejde a zkuste opravdu tu cibuli s cukrem nebo medem a tusim ze Bioparox se muze a pry funguje

bombat
14. led 2019

@yvonneullmann Ona silná bolest může natolik podráždit nerv, že bolí celá oblast, kterou ten nerv inervuje. Musíš být hodně v klidu (kašel je hodně psychosomatický), vysledovat, co Ti ten kašel zhoršuje (příliš vlhký nebo naopak suchý vzduch, teplo nebo chlad) atd. - prostě snažit se ten kašel minimalizovat, vystoupit z toho bludného kruhu: Čím míň budeš kašlat, tím míň Tě to bude příště dráždit ke kašli. Spát zkus v polosedě, i dřímání se počítá. Ono to poleví. A zkus tu cibulačku.

bombat
14. led 2019

@skretik Mě kleslo už asi před týdnem, už mě tolik nepálí žáha a líp se mi spí. A po té sérii poslíčků mi dokonce připadalo, že se mi břicho i "zkompaktnilo" na pohled, nevím, jestli to je možné.

yvonneullmann
14. led 2019

@garfa4 no Jezisi nestraš. :O a co ji bylo ze byla na kapackach??? Ja porad ziju v tom ze to je jen namozene.

yvonneullmann
14. led 2019

@merope Nene. Za 16dni budu 38tt. Mam plánovaný císař. Doktor ted nechce. A hlavne uz ne kvuli stehum jak Kaslu :/

yvonneullmann
14. led 2019

@bombat no snad. Zitra si ji uvarim. A budu bastit 🙂 Dekuji za radu. Snad to pomuze. Vcera ty bolesti zacali a dnes je to 1000krat horsi :/

julien9
14. led 2019

My už máme taky nachystáno, vše co je v postýlce kromě peřinky a zavinovačky šila naše babička 🙂

skretik
14. led 2019

@bombat ach jo a ja doufala,ze uz to znaci,ze se neco chysta 😏🤦‍♀️

val333
14. led 2019

@jednaholkaa
@andelka tak dneska opět pouze 17 a nějaké dva milimetry 😀 ale na balónku trosicka krve ... A pouze jeden pokus, podruhé už mi to prostě nejde zavést...nechápu 🤔....

bombat
14. led 2019

@skretik Nojo, něco se chystá, ale zas tak rychle to asi nebude 🙂 . Alespoň se nám ale trochu ulevilo, ne?

seveneye
14. led 2019

@val333 zítra vyzvedávám aniball,celkem se fakt netěším,za prvé další úkol denně navic, a za druhé když to tu čtu už počítám s tím, že to bude neskutečný mordovaní....:-\

val333
14. led 2019

@seveneye buď vklidu, mě přijde, že jediný komu to nejde jsem já 😀... Tobě to určo půjde...

seveneye
14. led 2019

@val333 no nevím nevím,už se vidím jak se tu válím po bytě a hledám vhodnou polohu,navíc strkat něco někam kam pořádně nevidím...kde je vlastně ideální trénovat - koupelna?ložnice?stoprocentně na to potřebuju klid,s chlapem doma za zady to nacvičovat nehodlám,takže tak...

skretik
14. led 2019

@bombat jo to jo, je to hned lepsi, kdyz se netlaci nahoru, i kdyz ten tlak se ted presunul dolu 😅🤦‍♀️. Dneska prcek radil cely den,tak verim,ze me necha vyspat

arielka222
14. led 2019

@val333 přes krev bych teda necvicila. Měla by tam být chvíli pauza když u toho zakrvácíš.
Vis co ono když si z toho cvičení ve stresu tak jsi stejně ne uvolněná a pak se cvičí hůř a nejde to. Musíš se hodit do klidu ;)

val333
14. led 2019

@seveneye no já jsem zatím na gauči, kde jsem si rozprostřela ručník 😀 ale moc dobře se mi to v tom pololehu nedělá, takže zítra to zkusím spíše ve dřepu... Když ležím, tak mě tlačí břicho a malý dělal diskotéku...

val333
14. led 2019

@arielka222 to je pravda... Moc se u toho uvolnit nedokážu... Navíc pořád děsně přemýšlím nad tím dýcháním... Přijde mi to nepřirozený vytlačovat při nádechu a držet při výdechu 🤔

seveneye
14. led 2019

Holky ještě blbej dotaz,ale vy máte ty postýlky všechny nastrojený včetně peřin?to je jen tak na efekt předpokládám...já je právě prckovi teď do začátku vůbec nechystala a budu je prát a povlékat až budou doopravdy potřeba,vlastně ani netuším,kdy se tak prvně dávají...?

val333
14. led 2019

@seveneye já plánuju zatím používat pouze zavinovacku a hnízdečko.... Maximálně přikrýt malou deckou.... Ale peřinku zatím ne

basice
14. led 2019

@seveneye taky to tak plánuji. Deku ani polštář zatím nechystám. Pro začátek stačí zavinovačka a přes to prehodim jen slabší deku.

skretik
14. led 2019

@seveneye ja ani perinku a polstarek jeste neporizovala a ani zatim nebudu. Stejne jak pisou ostatni,zatim jen zavinovacka a pres to deka, pripadne mam ty spaci pytle

andelka
14. led 2019

@seveneye já cvičím v koupelně. V kleče, opřená o vanu.

@val333 ta krev bývá častá,já jsem to teda nezažila, ani u prvního,ale četla jsem zkušenosti ze cvičení tady ve skupině co je a není to výjimečné. Už tam máme všechno prokrvené

andelka
14. led 2019

@seveneye ani náhodou,mám jen mantinel, povlečenou matraci a hnízdečko. Plus mám zavinovačky a nějaké deky. Peřinu neplánuju a polštář už vůbec ne. Na miminko čeká postýlka takhle a víc dávat nebudu.

val333
14. led 2019

@andelka klecis a rukama se opiras normálně zepředu jo?... A rodit budeš normálně v polosedě?

andelka
14. led 2019

@val333 jo, přesně. Minule jsem cvičila taky tak,a rodila v polosedě. A dobrý. Já když padnu na porodním pokoji na postel,tak už nevstanu. Klepou se mi i nohy. Myslím že v kleče nebo dřepu bych rodit nezvládla. Jsem ráda,že pak vstávám až po 2 hodinách.

val333
14. led 2019

@andelka aha...já jsem měla takovou Bláhovou představu, že v tom dřepu by to šlo líp 😀

jessulka
14. led 2019

@yvonneullmann Tak to máme stejný termín, jestli jsi říkala 31.1.2019. Akorát ja budu 38+5tt.

garfa4
14. led 2019

@yvonneullmann byla nachlazena a mela kasel. V normalnim stavu by si clovek rekl, ze banalita, ale v nasem stavu to teda muze byt evidentne dost komplikace. Jeste mi psala, ze v nemocnici ji davali polstarek s peckama na prohrati, tak to zkousi i doma. Zkus to taky nahrat, zda se ti neulevi

andelka
14. led 2019

@val333 porod? No je to poloha která využívá gravitace,takže jo. Ale já bych to asi fyzicky nedala. Zato první dobu porodni trávím v pohybu, pohupovani a v kleku, což myslím taky pomáhá.

Strana