Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Jinak vsem s kaslem preji at to co nejdriv prejde a zkuste opravdu tu cibuli s cukrem nebo medem a tusim ze Bioparox se muze a pry funguje
@yvonneullmann Ona silná bolest může natolik podráždit nerv, že bolí celá oblast, kterou ten nerv inervuje. Musíš být hodně v klidu (kašel je hodně psychosomatický), vysledovat, co Ti ten kašel zhoršuje (příliš vlhký nebo naopak suchý vzduch, teplo nebo chlad) atd. - prostě snažit se ten kašel minimalizovat, vystoupit z toho bludného kruhu: Čím míň budeš kašlat, tím míň Tě to bude příště dráždit ke kašli. Spát zkus v polosedě, i dřímání se počítá. Ono to poleví. A zkus tu cibulačku.
@garfa4 no Jezisi nestraš. :O a co ji bylo ze byla na kapackach??? Ja porad ziju v tom ze to je jen namozene.
@merope Nene. Za 16dni budu 38tt. Mam plánovaný císař. Doktor ted nechce. A hlavne uz ne kvuli stehum jak Kaslu :/
@bombat no snad. Zitra si ji uvarim. A budu bastit 🙂 Dekuji za radu. Snad to pomuze. Vcera ty bolesti zacali a dnes je to 1000krat horsi :/
@jednaholkaa
@andelka tak dneska opět pouze 17 a nějaké dva milimetry 😀 ale na balónku trosicka krve ... A pouze jeden pokus, podruhé už mi to prostě nejde zavést...nechápu 🤔....
@val333 přes krev bych teda necvicila. Měla by tam být chvíli pauza když u toho zakrvácíš.
Vis co ono když si z toho cvičení ve stresu tak jsi stejně ne uvolněná a pak se cvičí hůř a nejde to. Musíš se hodit do klidu ;)
@arielka222 to je pravda... Moc se u toho uvolnit nedokážu... Navíc pořád děsně přemýšlím nad tím dýcháním... Přijde mi to nepřirozený vytlačovat při nádechu a držet při výdechu 🤔
Holky ještě blbej dotaz,ale vy máte ty postýlky všechny nastrojený včetně peřin?to je jen tak na efekt předpokládám...já je právě prckovi teď do začátku vůbec nechystala a budu je prát a povlékat až budou doopravdy potřeba,vlastně ani netuším,kdy se tak prvně dávají...?
@yvonneullmann Tak to máme stejný termín, jestli jsi říkala 31.1.2019. Akorát ja budu 38+5tt.
@yvonneullmann byla nachlazena a mela kasel. V normalnim stavu by si clovek rekl, ze banalita, ale v nasem stavu to teda muze byt evidentne dost komplikace. Jeste mi psala, ze v nemocnici ji davali polstarek s peckama na prohrati, tak to zkousi i doma. Zkus to taky nahrat, zda se ti neulevi

Hele a co znamena,kdyz to bricho klesne, rikala mama a tchyne, ze jim prijde, ze mi kleslo pres vikend a je pravda,ze me to uz netlaci pod zebrama a prestala me palit zaha