icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

yvonneullmann
26. led 2019

@andelka moc moc Gratulace. Tak si nas předběhla 🙂)))

plamenak11
26. led 2019

@andelka jee moc gratuluji 🙂

garfa4
26. led 2019

@andelka taky moc gratuluji k Fanouskovi a k tak supr porodu. Preji hlavne zdravicko, at je vse v poradku 🙂

skretik
26. led 2019

@andelka gratulace velika, to byl pecka porod teda,nakonec to vyslo i jak si potrebovala vid 😉😊. Uzivejte jeden druheho,krasne miry,tesim se na fotecku 😉

andelka
26. led 2019

Fotečka,už v postýlce na pokoji

seveneye
26. led 2019

@andelka jste šikulky,hlavně ať jste v pořádku a brzy fit.a konečně se začínají dorovnávat počty holky/kluci😉

andelka
26. led 2019

@skretik vyšlo to parádně. Vyspala jsem se, posnídala,kafe, koukala na tv a nějak asi 13:30 jsme jeli, možná dřív,už nevím. Teď je sobota,takže bezvadný. Manžel tu přijde zítra a v po, út půjde do práce.

skretik
26. led 2019

@andelka a deti mas pryc,vid? Ten je krasnej,hladouckej 😍😍😍

skretik
26. led 2019

@andelka vodu Ti pichali zas az na sale?

jessulka
26. led 2019

@andelka Nádherný klučík. A jak je hlaďoučkej. Prostě dokonalej.

beruska125
26. led 2019

@andelka teda malý je krásný a super vám to vyšlo😍🙂 gratuluji😉

jessulka
26. led 2019

@basice Opravdu se těším. Nějak jsem se na malou napojila a povídám jí, že už jen dva dny a uvidíme se. Tak ať se s bříškem už pomalinku loučá a k že na ní bude čekat milující maminka, táta, dvě ségry a babičky s dědečkama. A taky jí říkám, že si musí hned tátu omotat kolem prstu 🙂
Já mám strach z napíchnutí spinálu do páteře. U Verunky to bylo strašný. Ale říkám si, že to bude jen pár minutek a pak mne za odměnu čekají horké nohy, jako bych je měla zahrabané v písku u moře. A pak ten zbytek už nějak neřeším, budu se těšit až malou uvidím a až budeme spolu.

renulkka
26. led 2019

@andelka Super! Krása, já si říkala, že je to divný, u
že dnes nepíšeš 😀 moc gratuluju! 😍 Ať dělá Fanoušek samou radost a jste všichni zdraví 😊😍 až budeš mít čas, budem tu rády za podrobnější info, jak to začlo, co porod 😊

yvonneullmann
26. led 2019

@andelka ten je naaadhernej. 😍😍😍😍😍🙏🏻

renulkka
26. led 2019

@andelka Teď jsem dočetla info z porodu 😊 To byl porod za odměnu 😊 Taky bych si takový představovala 😀 a malej je krásný! 😍 Zamlouváme si ho pro naši Jindřišku 😂 celá se rozdováděla, jak jsem koukala na fotku 😂

jessulka
26. led 2019

@renulkka Divoška jedna 😂😂😂😂

renulkka
26. led 2019

@jessulka Snad se z toho neprokope ven 😀😂

vilmic
26. led 2019

@jessulka Děkujeme 😘
@andelka Moc gratuluju 😘😘

raliska
26. led 2019

@andelka juu, taky moc gratuluji! Maly je krasny

sticker
bombat
26. led 2019

@andelka Velká gratulace. Tak Ti to vyšlo přesně podle Tvých potřeb a přání, Fanoušek je moc šikovný!

smigli
autor
26. led 2019

@andelka Gratuluji! To je parada, takovy porod. Tak ja si dala sklenku vina vcera i dneska. Sex teda nebyl a nebude, takze asi nic.. :( Ale zitra bych to brala..

cuccinka
26. led 2019

@andelka gratuluji, hlavně zdravicko oběma, malej je krásnej 😊

merope
26. led 2019

@andelka Jé, gratuluji k Františkovi. BTW pro mě je František zatím jeden z velkých kandidátů na jméno pro kluka 🙂 (ale já si ještě chvíli počkám, tak uvidím, zda to vydrží do porodu 🙂 ).

jednaholkaa
26. led 2019

@andelka Tedaaa, parada, tady asi nekdo umi rodit 🙂) Kaficko, krasobrusleni a sup ven Frantisku 🙂) Skvely, a bez poraneni! Moc gratuluju, Frantisek je rozkosnej 🙂

andelka
26. led 2019

@skretik děti jsou od čtvrtka do neděle u ex. Takže super to vyšlo.

andelka
26. led 2019

@skretik vodu nepichali vůbec,odtekla když pa vyšetřovala vnitřně. A pak ještě po chvíli trochu vyteklo. A placenta šla tentokrát sama a brzo,takže žádný oxytocin.

jessulka
26. led 2019

@andelka To je porod panečku, prostě senzace. A ty sis to takhle krásně vysnila a ono se ti to splnilo.

val333
26. led 2019

@andelka moc gratuluju!!!? 😍 Tak už to máte zasebou.... No asi už si v pondělí taky budu muset s chlapem vrznout, jak to tak poslouchám 😀😀

jessulka
26. led 2019

@renulkka Mně přijde, ze se Terezka chce prokopat ven. Co ta tam zase vyvádí. Boli mne cely spodek a chytají mne do něj křeče. To zas bude noc 🤔😌

smigli
autor
27. led 2019

Nemuzu spat, z dnesniho sestavovani palandy me tak akorat boli zada, ale porod stale v nedohlednu.. :-/

Strana