icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
28. led 2019

@bombat bych ale potrebovala aplikaci,ktera pozna,ze se jedna o kontrakce 😅. Vcera vecer jsem si uz byla jista a pak jsem usnula a po probuzeni nic 😏

skretik
28. led 2019

@val333 trochu se zacinam bat,ze kdyz uz mam depku ted,tak aby pak jeste nebyla horsi poporodni depka 🙈. Se v tom vsem slusne placam ted a vubec nevim jak z toho ven 😏

bombat
28. led 2019

@skretik Poslíčci... si můžeme tykat... Ona to ta děloha po těch osmi letech asi potřebuje, trochu trénovat, budem pak mít rychlejší porod. Poslíčci sice neotvírají, ale posilují děložní svalstvo, určitě je důležité věřit, že nejsou "na nic". Děloha se chystá na velkou dřinu. To zvládneme 👍, hlavně žádné deprese.

silwiin
28. led 2019

@skretik já třeba vůbec netuším, jak bych měla kontrakci poznat:D

bombat
28. led 2019

@skretik Já to dneska ani neměřila na té aplikaci, jen jsem koukala na hodiny, bylo to po deseti minutách a ještě nic moc síla a dynamika, tak jsem si řekla, že to musím zaspat, že jsou to poslíčci. Spánek teda nic moc, ale aspoň teď nejsem frustrovaná. Ony ty porodní bolesti jsou fakt jiná třída, to zas budem čumět, co je naše tělo schopné zvládnout... 😋

ajdamajda
28. led 2019

Já bych teď pořad spala . Ale to teda s téma myma rarachama nejde ani náhodou . Jsem hodně unavená .
Náladu mám už lepší po tom co tancuju a poustim si hudbu .

ajdamajda
28. led 2019
skretik
28. led 2019

@bombat to je to co me uklidnuje,ze kontrakce fakt boli a tohle sice bolelo,ale jen tak zlehka. Je to proste pakarna tohle cekani 😏

basice
28. led 2019

@skretik taky se v tom pár dní spíš týdnů plácám 😔. Někdy se cítím lépe, někdy hůře a bojím se ,co bude po porodu, jak to všechno zvládnu i té poporodní deprese. No asi nezbývá nic jiného než na to nemyslet a nepřipouštět si to.

basice
28. led 2019

@ajdamajda také jsem víc unavená,ale myslím, že u mě to může souviset i s tou náladou. Ale spánek přes den je nemožný 😔....s dětmi to opravdu moc nejde.

garfa4
28. led 2019

@skretik
@val333 holky ja mam taky den blbec. Od rana bez nalady a nasr..... na cely svet. Uz jsem se i pohadala s jednou zenskou na FB a to tam skoro nikdy nic nepisu....

dominika963852
28. led 2019

@yvonneullmann Tak jak jsi dopadla? 😉 Zrovna jsem chtěla psát,že další v řadě jsi ty, tak snad ti to ten kašel nepo.. ;)

jednaholkaa
28. led 2019

@skretik Doporucuju kraniosakralni terapii. Byla jsem dneska a citim uplne skvele 🙂 Teda necitila jsem se pred tim blbe, ale ted mam proste zas skvely pocit. Jeste se chystam na tehu masaz, ale ta kranialka.. no proste myslim, ze pred porodem je to uzasny 🙂 Jsem objednana zase na pristi tyden, tak snad se nerozdvojim do te doby.
@bombat Ja taky pila zazvorovy caje, to nevim, ze zazvor se nema 🙂
@silwiin Pritel u porodu nebude. Je to silena citlivka, by se zhroutil a ja bych z nej byla na nervy jestli to zvlada. To je to posledni co potrebuju u porodu, resit nekoho jineho nez sebe a miminko. Neni to pro kazdeho chlapa podle me.. Budu tam mit dulu, se tesim, ze tam bude nekdo kdo o porodech alespon neco vi 🙂

jednaholkaa
28. led 2019

@jessulka Gratuluju, tak konecne 🙂 Slusi vam to!!

beruska125
28. led 2019

@ajdamajda kluci jsou krásní. Jsou si hrozné podobní, alespoň se mi to zda🙂😍

yvonneullmann
28. led 2019

@dominika963852 ahoj. No nastesti jsem dopadla tak ze opravdu rodim ve ctvrtek rano. Ale doktor do nemicnice volal a chtel jiny termín. Bohuzel Vsak neni volno dalsi tyden. Chytali me tam mdloby. A podle uz jsme vubec nepopirostli za 14dni Coz doktora tak desi. Takze nejsem vubev klidná :/

spid
28. led 2019

@jessulka moc gratuluju, mala je nadherna😍

renulkka
28. led 2019

@skretik
@bombat Holky, já mám taky každodenní poslíčky... Někdy už jsem z toho zoufalá, hlavně když mám celý den co dělat a teď do toho poslíčci, jsem z toho pak unavená a otrávená ještě víc... 😔 Ale beru to tak, že to aspoň trénuje a pak to půjde jako po másle 😊😀 Dneska mi přijde, že snad celý den mám k tomu i břicho jako kámen... A každý pohyb je teda síla 🙄 Ještě že už to máme všichni "za pár" 😀

skretik
28. led 2019

@renulkka me dneska hrozne boli ten podbrisek,kazdy pohyb prcka je v tom podbrisku jak kdyz mi tam projede nuz 🙈nebo je furt tvrdy.Do toho ten chlap me stve... k tem vsem blbym kecum,ktere posledni dny ma, si ted na konci asi vzpomnel,ze jsem tehotna a podle nej mam byt jen doma a lezet/odpocivat... samozrejme jen proto,ze se mu to hodi do kramu 😡

skretik
28. led 2019

@yvonneullmann a ten tvuj kasel neresi? Aby povyrostla,kdyz tak dlouho kasles a delas v brichu zemetreseni, se divim,ze uz Ti nedaji neco silnejsiho na ten kasel 😏

val333
28. led 2019

Holky jak teplou nebo horkou vanu si můžu udělat?...😀... Můžu si ji udělat hodně horkou?

dominika963852
28. led 2019

@yvonneullmann No aspoň že tak viď 🙂 . Mimčo už je donošené, tak by nemělo být něco v nepořádku nebo ano?

skretik
28. led 2019

@val333 ted uz podle me muzes hodne horkou 😉 a do vany si vezmi cervene vino a to by bylo,aby nebylo 😅😅😅. My nemame vanu ani cervene vino 😏. Ale jdu s kamoskama na drink aspon 😉

val333
28. led 2019

@skretik dneska jdes?... 😊 No já dám vanu a pak počkám na chlapa, až přijde z pinpong,tak si dáme spolu. 😉

seveneye
28. led 2019

Holky tak mi po dnesni kontrole: cipek zkracen,hlavicka naleha,takze uz se hezky chystame...😃

jednaholkaa
28. led 2019

@val333 No ja kdybych vlezla do vany tak by asi vsechna voda vysplouchla ven 🙂))

seveneye
28. led 2019

@val333 tak co ze by priprava na vecerni vyhánění🙈

val333
28. led 2019

@jednaholkaa ale prd 😀
@seveneye no dnes pokus číslo jedna 😀...

jednaholkaa
28. led 2019

@val333 Tak se konecne chlap docka, to bude rad 🙂

val333
28. led 2019

@jednaholkaa no, to sice jo, ale zrovna teď si přišel pro štamprle (bydlíme nad tělocvičnou) a budou u toho pinpongu popíjet, takže bůh ví, v jakém dojde stavu 😀

Strana