Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka Určitě bude vše v pořádku, ikdyž ten stres je vždycky trošku, těším se na tu kombinézu, asi ji také potřebuji. 😂
@ajdamajda U mě půjde o třetí císař, takže spíš automaticky už, ale i ze zdravotních důvodů jsem ráda a chci rovnou sterilizaci.
@renulkka Musím se smát, starší to má jako u nás, na každé spaní musíme vzít :Mimi, mimi, mimi a mimi č4., Yš (Minnie) a hafáka a když vstane, tak první je vyháže a pak je :"Mamí, tatí", že chce ven. Většinou spí takhle. 😂
Tak úderem 16:00 mi už odlehlo, screening dopadl dobře. Jen jsem se zapoměla zeptat na termín podle Utz, tak se to dozvím až za 14 dní u mého doktora. Mimčo bylo akční, blokovali jsme ordinaci dlouho, předváděl cirkusová číslo převážně prý s prstama v nose, ale umoudřilo se i nosní kůstku se podařilo změřit. Fotku máme fofrovou, z profilu a prý mavací. ❤️
@jednaholkaa Za co pronajmeme byt nepronajmeme dum. Dnesni ceny jsou celkove premrstene. Ja bych byt pronajimat nechtela hlavne z duvodu niceni (lidi se neumeji chovat a udrzovat stav bytu) a vim ze domek jo.
@ajdamajda jo to mas pravdu a to s*ani kolem toho..my pronajime v Praze 2byty a porad neco..hlavne se vcasnym placenim ma kazdy problem:/ my byty mame vazne krasny moderni a co jsou lidi schopni udelat to je az neuveritelny..takze pred kazdym novym najemnikem nechavame byt uklidit a vymalovat aby vse bylo tip top..a bereme si 3mesicni kauci na pripadne skody..jinak to proste nejde:/nejradeji bych to vsechno prodala a mela klid ale zas je pak chceme dat jednou detem at maji treba kde zacit nebo je muzou prodat a koupit si neco podle sveho gusta a v jakem meste budou chtit
@skretik no,asi jo, blbý pocit,navíc jsem přestala cítit pohyby. A v sobotu jsem začala špinit a v úterý jsem šla na kontrolu. Ale pořád jsem myslela že je jen jinak otočené,a se špiněním jsem měla problémy i na začátku tehu a i 14 dní předtím ( proto jsem šla k Dr a na neschopenku), ale ten blbý pocit byl pravdivý no.
@1nelinka Hm, tak drzim palce 🙂 Ja bych to ty tchyni klidne rekla, s tim at to nikomu dal nerika, jenze ona vsechno vyzvani, to by ani nepochopila co po ni chci. Tak uvidime.. Nebo to proste risknout, rict to a pak doufat ze bude vsechno uz ok.. Nicmene nerada bych aby me pak nekdo litoval kdyz by to nevyslo. Ale mozna lepsi nez litost ze jsem ve svem veku bezdetna 🙂)
Holky! U nás už pomale třičtvrtě hodiny prší :D No není větší slast, okna na plno a je to hned o kus lepší 🙂 Hned se líp dýchá a hlava přestala bolet :D Mohlo by to tak ještě aspoň hoďku vydržet :D
@renulkka uz taky pršíme. 😂😂😂😂
@frndafrrr Koukám, že opravdu je to podobně, akorát starší nejčastěji spí na břiše, prdelku nahoru :D Tak pěkně jak na fotce spí akorát chvilku, jak zabere :D Pak se otáčí směrem do nohou :D
@andelka My máme naštěstí "ložnici" dost velkou 🙂 Pak tam bude jeden z pokojíků 🙂 Máme tam naše letiště a po bocích postýlky a jeste tak 2,5 m x 3m místa 🙂 Takže tam ke zdi umístíme i tu postel pro starší 🙂 Až povyroste mladší dcera, tak půjdou do svýho pokojíčku 🙂
@jessulka Ony jsou krásný obě, když spinkají 😂 To je takový klid 😂 Jinak pršelo tak hodinku, pak zas sluníčko a už se zas mračí a asi něco zase jde 🙂
@yvonneullmann U nás už se znovu mračí, tak snad ještě nějaký deštík dorazí 🙂
Já vám tak závidím, ze u vas prší, tady furt nic. Dnes je mi od rána blbě. Špatně se mi dycha, chodí, premisťuje autem i pěšky. Na zahradě jsem na hodinu vytuhla na lavici. To bude zase noc. Na dnešní den jsem skoro nespala. Pořád mi bylo horko.
@jessulka Není ta kombinézka lehoučká na zimu? 🤔 Není spíš na takový ten přechod zima/jaro, podzim/zima? 🙂 Já mám jednu už taky koupenou, kamarádka ji prodávala, tak jsem ji vzala 🙂 Ale potřebuju ještě "huňatku", protože venku prostě travíme dost času i v zimě v mrazech... :D A jak znám své děti, tak obě holky jsou znrzliny po mě :D Až mladší usne, vyfotím tu co mám koupenou 🙂
Holky a jakou kupujete velikost? Já se bojím něco takhle koupit, kdyz nedokážu odhadnout jak bude mimi velké...
@misak48 Pokud myslíš kombinézu tak vel. 0-3 měsíce podle mě nic nezkazíš. Já budu brát jednu 0-3 na celý zbytek zimy a jednu newborn, nebo up to 1month (poslední dvě děti měli okolo 2.5kg). Oblečení bych celkově brala 56 a 62 na průměrně velké miminko, menší můžeš koupit pak pár kousků, zatím ohrneš, já pokukuju i po vel. 48, ale jen proto, že u dcery jsem ji fakt užila. Syn byl průměr 3,48 a 56 byla v pohodě.
@andelka
@frndafrrr Díky 🙂 já se právě trochu bojím, protože když vezmu jak jsme bylvelcí já s bráchou, tak se právě bojím, abych nenakoupila předem a pak nebylo všechno malé... klidně bych s nakupováním počkala až na nějaký váhový odhad podle UTZ, ale když pak čtu, jak bývají nepřesné, tak bych si asi moc nepomohla...
@misak48 ja tu mam po dcerce v neutralnich barvach kombinezky od vel 50..s tim ze ta 50nam slouzila prvni 2mesice a uzily jsme ji nejvic..pak uz byl duben a mela lehci kombinezky jako ma koupenou jessulka..davala jsem jen pizamkovy overal, kombinezku a zimni zavinovacku od emitexu tak je uplne super je vyuzitelna jak do kocarku tak autosedacky..mam dcerku narozenou v unoru 2017 tak mam aspon predstavu co a jak🙂

@yvonneullmann No ale to samo. Jinak se nepřejídám, jím stále stejně. Sama se divím, kde se to bříško bere. Každý týden je větší a větší. Jak já budu vypadat před porodem, to by mne zajímalo 😀