icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

basice
29. črc 2018

@kristynkal myslím si, že je ještě čas. Jsem v 11 TT a průkazku jsem ještě nedostala.

vilmic
29. črc 2018

@kristynkal Já myslim, že se chodí mezi 20. - 30. tt.

zuzekk
29. črc 2018

@kristynkal mě tam už poslal, půjdu tento týden, ale spíš shodou okolností. Říkal, že je čas, jen ať si to na někdy naplanuju.

silwin
29. črc 2018

@bombat 2,5x 60 cm, asi za 1300,- ho meli🙂

1nelinka
30. črc 2018

@kristynkal jsem v 15tt nebyla jsem a si ani nepujdu..muj gynekolog mi rikal ze kdybych tam treba byla v prubehu tehu obednana at si ho tam necham dat ale ze to jinak neni nutne..to same zubar..

elennka
30. črc 2018

@andelka Moc vám to sluší 🙂

vilmic
30. črc 2018

Registrace do porodnice ✔️

frndafrrr
30. črc 2018

@kristynkal Já půjdu určitě ke konci prázdnin, než začnou období chřipek ve velkém. Letos jsem si předsevzala, že bych ráda těhotenství bez nějakého moribundusu.

kristynkal
30. črc 2018

@1nelinka tak zubaře ani v plánu řešit nemám :D toho se bojím i mimo těhu a nebudu ted stresovat i mimi 🙂 mě právě doktor říkal at si to obejdu jak bude čas... ale asi počkám na září, času dost 🙂 🙂 🙂

1nelinka
30. črc 2018

@kristynkal ja prave zrovna k zubari chci😂😂naposledy jsem byla cca v pulce minuleho tehu a male je 1,5roku takze jsem pekna ostuda a vim ze po narozeni prcka se tam zas buh vi jak dlouho nedostanu

zuzekk
30. črc 2018

@kristynkal tak zrovna zubař by se každých půl roku navštěvovat fakt měl.. až něco začne bolet, bude pozdě. V těhotenství máme nárok na 2 preventivní zdarma, zuby se prý mohou kazit víc (jak všechno predavame miminku).

misak48
30. črc 2018

@vilmic a šlo to v pohodě? Čeká mě to zítra...

vilmic
30. črc 2018

@misak48 Já jsem to psala i na skupinu, tak to skopíruju sem: "trošku mě vyšplouchli. Podle MS mám termín 28.1.19, což je dnes přesně 14+0 a oni tam na ten den prostě vůbec neměli vypsaný volný místa. (Neni možný, že bych přišla pozdě) Díky bohu se jde registrovat +-5 dní kolem TP a na 27. tam byla ještě volná místa. Registraci jsem podstupovala potřetí a tohle se mi stalo prvně, asi nějaká chyba." Jako fakt divný.

vilmic
30. črc 2018

@misak48 Tak jsem se tam teď znova podívala a už jsou vypsaný i na 28.1. a to jsem se dívala ještě v 8:11 a nic tam nebylo. Tak myslim, že můžeš být v klidu, pač na ten dnešek je tam všech osm míst, takže se zítra určitě registruješ.

misak48
30. črc 2018

@vilmic super, moc dík 🙂

skretik
30. črc 2018

@vilmic
@misak48 kam se registrujete?

vilmic
30. črc 2018

@skretik K Apolináři

skretik
30. črc 2018

@vilmic ja nakonec motol

vilmic
30. črc 2018

@skretik Tam se registruje taky 14+0?

skretik
30. črc 2018

@jednaholkaa hele myslim, ze je to min skodlive nez treba stres matky z toho jestli je vsechno v poradku. O mobilnich telefonech a wifi se taky pise ledasco, jak to skodi a pochybuju, ze to kvuli tomu nekdo odlozi. Myslim, ze je kolem nas mnohem vic nebezpecnejsich veci nez chvilkovy UTZ, takze bud v klidu 🙂

vilmic
30. črc 2018

@zuzekk Souhlas souhlas. Já chodim pravidelně a teď mi to vychází nějak na konec řijna. Dr řikala, že to je úplně v pohodě, že tam dřív nemusim.

skretik
30. črc 2018

@vilmic jojo taky, ale pritel tam ma kamarada porodnika, ted rodil patercata, tak myslim, ze s nama si hrave poradi :D , tak se pry o vsechno postara a nemusim tam jezdit se registrovat. Ve 20tt velkym UTZ si me asi rovnou prebere do pece, tak jsem zase trochu klidnejsi 🙂

vilmic
30. črc 2018

@skretik Tak to je pak ideální. 👍🏻

zuzekk
30. črc 2018

asi prahu úplně vzdám, prostě do žádné velké porodnice nechci...

jessulka
30. črc 2018

@silwin Ahoj, vidim ze resite bazen. Prosim o foto toho bazénu. Dekuji moc. Jaka je to znacka?

jessulka
30. črc 2018

Ahoj holky, teda vy mne desite tema kontrolama u Dr. Pisete o zubari a o obvodakovi. Ja jsem ani v predchozim těhotenství nikam nemusela a v prukazce jsem ani nic takového nemela vypsaného. Dr. mne ani nikam neposilal.

misak48
30. črc 2018

@zuzekk aspoň máš dost času si pořádně vybrat 🙂 jestli nemáš žádné komplikace, tak se ani nedivím. Já to mám do Prahy 80 km, ale jezdím tam jako riziková s diabetem...

kristynkal
30. črc 2018

@zuzekk tak to bude horší jak porod.... já mám ze zubařů panickou hrůzu.... a to mě většinou ani nic nedělají :D

zuzekk
30. črc 2018

@misak48 právě, si říkám, že ke superspecialozovanému pracovišti (zatím) nějak není důvod, a kdyby šlo o životy, tak tě stejně budou zachraňovat tam, kde na to vybavení je... a ten časovej stres (14+0 přesně!) je to, čím to začíná....

zuzekk
30. črc 2018

@kristynkal inu to já se taky bojím, ale říkám si raději častěji, než si pak muset nechat rozvrtat celou hubu.... Teď mě prohlídla jen velmi zběžně (jiná, než k ní obvykle chodím), navrhla trhání osmičky, což jsem s díky odmítla, že výhledově, a zvesela po 2minutách akce odkvačila 🙂

Strana