icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

silwin
27. črc 2018

@skretik proc? Protoze v minulem tehotenstvi vse probihalo normalne anakonec se mi syn uskrtil ve 33.tydnu na pupecni snure, vim ze je to blba nahoda ale kdybych treba prisla o tyden driv tak by si toho mohla doktorka vsimnout, ze ji ma kolem krku, taky nemusela, ale proste pro klid v dusi by mi castejsi kontroly nevadily. Ted je to ctvrty tyden od posledni kontroly a uz jsem chtela petkrat jet na pohotovost jen proto, abych se ujistila ze jw vsechno ok.
Myslim si ze ten stres a strach jestli se neco nedeje je horsi nez chvilkovej ultrazvuk o tyden driv nez je normal...

1nelinka
27. črc 2018

@silwin ja jsem na rizikovem a zatim chodim 1x za mesic..

1nelinka
27. črc 2018

@jessulka ja jsem maly davala az do jara jen overal..nic jsem pod nej nedavala..kdyz jsme sli ven tak podle pocasi teplou nebo lehkou kombinezu a pak na jare pizamkovy overal a na to teplakovy overal z ham..

spid
27. črc 2018

@frndafrrr dekuji 🙂 snad to je kombinace pozdejsi ovulace...a nepresneho mereni...nezbyva nez doufat, ze na kontrole bude vse, jak ma...jinak ja rizikove nechtela 🙂 ale nic se nedeje, taky se mi zde mota jedna pres druhou, zvlast kdyz nekdo nema fotku 🙂 jako treba jaaa ( jinak Tebe si pamatuju z prosincovek :-* )

skretik
27. črc 2018

@silwin tak to pak chapu, ze si nervozni :( , ale jak pisou holky, nevim jeslti je to k necemu byt na rizikovem , ze by Te kontrolovali casteji :( .

silwin
27. črc 2018

Takze si o castejsi kontroly rict a uvidim...
Rizikac se mi stejne nevyplati skrz osvc, stejne bych v dobe vychazek chodila do prace, takze by to stejne bylo k uzitku maximalne skrz castejsi a dukladnwjsi kontroly...

skretik
27. črc 2018

@silwin jo to bych videla jako nejrozumnejsi, poprosit o castejsi kontroly, muzes si i platit, ale treba si Te pak pozdeji budou hlidat casteji, vzhledem k tomu co se stalo, coz je mi samozrejme moc lito :/

elinka555
27. črc 2018

Zdravím všechny z dovci😉. Holky jaký máte názor na kočárky z Polska? My dnes nakoukli do obchodu, jen tak náhodně a úplně se zamilovali do kočárku Euforia. Znáte někdo? Měli jste nebo plánujete?

renulkka
27. črc 2018

@elinka555 Jee ahojky, kdepak dovolenkujete? 🙂 Já mám polskou značku kočárku 🙂 Koupený zde v kamenném obchodě s kočárky 🙂 Máme Tako city travel a super 🙂 Už jezdí přes druhý rok, vozí druhou dceru a odvozí i teď miminko 🙂 Konstrukce pevná, žádný hrkáč, je to trojkombinace, dá se dát jak korbička, tak sporťák dát po i proti směru jízdy 🙂 Na vajíčko je nástavec na kočárek, tak na rychlovky (přejetí z auta někam) jsme brali jen konstrukci + ten nástavec 🙂 Široky výběr barev měli, korbička je veliká má cca 80cm na cca39cm (dá se zvednout vrchní část do sedu, to jsme nevyužívali, když holky seděli, šly do sporťáku) , sporťák je polohovatelný úplně do lehu, opěrka na nožky taky polohovatelná, velká stříška 🙂 Cena byla krásná, stál 7000, takže úplně super a strašně překvapil... Myslela jsem, že vydrží míň a to jezdíme pořád po polňačkách a v lese 🙂 😂 Ono to jinak ani na vesnici nejde 😂 Tady jde v dálce vidět s hlubokou korbou 🙂

elinka555
27. črc 2018

@renulkka jsme na jižní moravě. Moc děkuji za recenzi a fotecku. My asi zajedeme do Polska a tam to zkoukneme vsechno. Ale aspon zhruba víme co budeme chtít. Měl tolik funkcí jako malé auto😀

frndafrrr
28. črc 2018

@spid Promiň, jste se mi sešlitri na s pod sebou, jsem si to nějak pospojila. 🙈 Prosincovka, tak to Vám vyšlo krásně, viď, skoro přesně ty 3 roky. Musela jsem. Mrknout na profil (já mám paměť spíš na obrázky) a malá má krásné jméno.👍

jessulka
28. črc 2018

Ahoj holky, tak dnes začínám 13.tyden. To je neuvěřitelné, jak to letí. Venku je zase vedro, ja stojim u plotny a varim rajskou a v troube se mi pecou plněné papriky. Odpoledne se pojedeme nekam koupat. Přeji vám krásný víkend.

andelka
28. črc 2018

Tak už jsem vdaná paní. Zase 😀 v pondělí nás čeká NT screening

dominika963852
28. črc 2018

@andelka gratuluji 😊 krásný.

dominika963852
28. črc 2018

Holky, je možné, že občas ucitim pohyb? 12tt, druhé těhotenství. 😊

andelka
28. črc 2018

@dominika963852 takhle brzo ne. To budou pohyby něčeho jiného.

dominika963852
28. črc 2018

@andelka právě že střeva poznám, to mám často. Tohle mě poslední dva dny překvapilo 😁

silwin
28. črc 2018

@dominika963852 je to mozny, taky obcas neco zacitim. Zvlast pokud je to druhy tak aspon vis jak to poznat.
Ja u prvniho citila uz v nejakym 7 tydnu takovy bublinky v podbrisku, jak kdyz si predstavis perlivou vodu a ty bublinky bezi po stene sklenice nahoru, takovy pocit to byl. Ale jen jednou. Pak az jsem citila po 18 tydnu pohyby, tak jsem vedela, ze to tehdy rozhodne nebyly streva nebo neco podobneho🙂

andelka
28. črc 2018

No nevím,jsem těhotná počtvrté a i když bych si byla přála pohyby dřív,tak před 16-18 tt to fakt byly střeva.

andelka
28. črc 2018

Já to čekám tak za měsíc. Teď jsem 12+6 a těhotná počtvrté.

vilmic
28. črc 2018

@dominika963852 Oni to ani nemusí být střeva, ale těch pohybů v břiše je teď víc. Jsem těhotná po třetí, s první kolem 20. tt první pohyby, s druhým cca 16/17. tt a to mi přišlo dost brzy. Teď čekám dvojčata 13+5 šimrá mě tam kde co, ale pohyby to bohužel ještě nejsou.

vilmic
28. črc 2018

@silwin Počkej, a co myslíš že to bylo? Snad ne miminko, když v tý době měří něco málo přes půl centimetru a je uložený hluboko v těle.

dominika963852
28. črc 2018

Děkuji za názory. Mě to překvapilo 😊

jednaholkaa
29. črc 2018

Holky, prave jsem se docetla ze utz neni pro mimi asi moc dobre, to jsem netusila. Ja blbec jsem byla uz na trech a ted me ceka jeste prvotrimestralni.. Mrzi me, ze jsem byla na dvou skoro zbytecne, ale nenapadlo me, ze by to mohlo byt skodlive. Uz si asi zadny navic udelat nenecham..

bombat
29. črc 2018

@silwin Můžu se zeptat na ten bazén co jste koupili v Bauhausu? Jakou má velikost a kolik stál. Máme malinkou zahradu, tak mě 60-ti centimetrová výška zaujala, že to bude asi nějaký malý 🙂.

bombat
29. črc 2018

@yvonneullmann Můžu se zeptat v jakém jsi týdnu a jaká ATB jsi dostala? Já teď zánět prodělala (dostala jsem Amoksiklav - penicilinová řada takže určitě OK), bohužel to ale asi dostatečně nezabralo - v moči byla po léčbě krev, takže teď ještě budou dělat kultivaci - mám docela vztek, že mi ji nedělali hned, takhle se nervuju a nevím jestli jsem zdravá nebo ne. Každopádně už vidím, jak bude zase moje doktorka nervózní, co mi má dát, proto se taky ptám, co jsi dostala... sbírám rozumy 🙂.

renulkka
29. črc 2018

@andelka Moc gratuluju! Strašně vám to spolu sluší 🙂
@dominika963852 Taky pociťuji už tak 3 týdny sem tam "šimrání", je to pěkný, mám to jen v těhu, ale miminku to nepřisuzuju 🙂 Tvrdne mi i bříško, tak jak tam vše pracuje, tak to asi cítím, ale miminko to vyloženě není (i když se mele, ještě tu sílu na to nemá) 🙂 Toto je moje 4.těhu - 3.úspěšné snad 🙂
@jednaholkaa Taky jsem to právě dost četla 🙂 Proto jsem zastánce toho, že pokud je vše ok a není žádný problém, tak stačí pár ultrazvuků (ty nutné) během těhotenství 🙂 Ale nemyslím si, že by to výrazně miminko nějak ohrozilo 🤔 Mívám těhotenství rizikové, takže bohužel nějaký ten ultrazvuk navic v nemocnici nebo na pohotovosti a na holkách to žádný následky nemá 🙂

jednaholkaa
29. črc 2018

@renulkka No ja myslim, ze nasledky tehle veci se nedaji urcit. Nikdy clovek nevi z jakeho duvodu je dite treba trochu hyperaktivni, lehce v necem zpozdene, apod. To muze mit pricinu v cemkoliv nebo v nicem. Skoda ze na to doktori neupozornuji, priste bych se tomu vyhla. Ale byla jsem nervozni jestli je vsechno ok..

dominika963852
29. črc 2018

Nejde se nepodělit. Rodičům všechna čest ! r.1983- 6-terčata :D
http://www.lifego.cz/2018/07/17/manzele-drzi-v-...

kristynkal
29. črc 2018

Holky uz jste byly u obvodni pro razitko do prukazky?? Je jeste brzo nebo uz tam jit? Jsem 13tt

Strana