Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@frndafrrr supr dekuji moc...mam praci totiz 40 km od bydliste s tim, ze autobusy zde jezdi jen na smeny, jinak je nemozne se sem nebo odtud dostat, pokud nemate auto...navic vysetreni na ktere mam zitra jet je 20km od meho bydliste,cili 60km od prace....jinak jdu na Prvotrimestrialni screening tak mi drzte pesticky..jsem z toho mirne nervozni...
@jenny888 u nás je to třeba zvlastni tím, že máme klouzavou pracovní dobu. Takže propustka platí jen na tu povinnou část, což jsou 4,5 hodiny... Takže pokud je to na celý den (to jdu třeba zítra), tak buď půl den dovolená, ale já si to treba pak nadělám... Držím palce, ať vše dobře dopadne 🙂
@jessulka no já sem delší dobu nahlizim ale zatím jsem nic nepsala. Taky mi trochu vadí ze je to otevřená diskuze a každý muže vidět její obsah...ale jsem Hanka, čekám 3. Mimi. Mám doma už prvňáčka (teď půjde tedy do druhé) a tříletou. Tp mám 5.2. (Dcerka měla 30.1. Takže budou skoro přesně 4 roky od sebe). A po screeningu to vypadá na holčičku takže budeme mít 2 partacky (a chudák starší bracha)😂
Tak holky kontrola super jsme po screeningu super ,že to dělala moje dr.Manžel byl nadšený, baby klidné cumlalo si ruku, porád nimi pohybovalo...
@misak48 máme to taky tak pružná pracovní doba takže na propustku se mi počítá 9-14 a zbytek si musím nadelat. Ale nestezuji si nikomu extra nevadi častější návštěvy u doktora a to všude nemaji😉
@michaelarei taky jsem premluvila muže aby šel na screening se mnou. A myslím ze byl nadšený jak je vše vidět a ze už mimi skoro vše má i když je tak male🙂
@beruska125 My To máme dost podobně, kluk půjde do 2.třídy a malá bude mít 2., nástřel pohlaví zatím nemáme, ale segra by se šikla, aby byly parťačky a už kvůli pokojíčků dobudoucna, ale to se teprve uvidí, hlavně ať je samozřejmě zdravé. 🙂
@beruska125 @michaelrei my jdeme na screening zitra s manzelem a ja jsem tedy uz pomalu nervozni, nevim vubec jak to bude probihat, navic dr. ktery to dela je hrozne neprijemny. Ale uklidnuje me, ze manzel bude se mnou :]
@frndafrrr jako muž chtěl spis kluka a syn brachu...ale já jsem radši za holku budou mít k době blíž, se synem už by to byl velký věkový rozdil🙂 a taky holcici věci můžou dědit, klucici už jsem dala pryc😉
@jenny888 nebud nervozni manžel tam bude hlavně si užijte prcka je to krásný ho vidět. Věru podrobnější u nás byl s profilu viděli jsme nosik, očka mala nádhera ,muj manžel chtěl jít moc se mnou i příšte na 3d Sono půjde přej i kdyby mněl byt v práci veme volno moc to pro něj znamená ❤
@beruska125 Vidím stejná pozitiva, ten věkový rozdíl od staršího je už fakt velikej, no uvidím jak to dopadne u nás. 🙂
@jenny888 S tim brichem to je normalni. Ja ho mivam rano taky celkem placate a vecer nafoukle. To neni spatnou kombinaci jidel, ale tim tehotenstvim. Kamaradka mi rikala, ze to mela take tak.. bricho videt hlavne vecer. Taky cekam prvni, takze to tolik neroste. Navic mam celkem pevny brisni svaly, to asi taky tomu brani. Uz dva dny me totalne loupe a picha zevnitr, myslim ze ten chudacek tam musi dost bojovat aby si udelal/a mistecko 🙂
@beruska125 Ahoj, vítej mezi námi a jsi hodná, že jsi se představila. Ano, sice je to otevřená diskuze, ale my jsme tu na sebe od začátku zvyklé. Navzájem se podporujeme, doplňujeme, dáváme si rady, píšeme zkušenosti z předešlých těhotenství. Proto mi to oslovení a představení přijde slušné. Děkuji za nás všechny a přeji krásné těhulkování 🙂
@michaelarei na to se prave moc tesime...manzel ten uz tyden nemuze spat jak se tesi...a to nemluvim o tom, jak ma okamzite slzy v ocich kdyz o miminku jen mluvi...hrozne moc si to pral a je to dost vytouzene tak proto :]
@jednaholkaa no ja ho mam prave nafoukle kdyz neco snim, nafoukne se mi hned pod prsama a mam celkem bolesti vis...dve noci po sobe jsem mela i celkem neprijemne krece...
@michaelarei Tak moc gratuluji k úspěšnému screeningu 🙂
Holky, nevíte, jak se objednává z internetového obchodu C&A? Já jsem tam před lety dceři kupovala overálky na spinkání v takovém tom packu a vyšlo to finančně výhodně.
@beruska125 já to taky nemyslela jako stížnost 🙂 mám tu super podmínky nejen co se lékaře, ke kterému chodim fakt často (kromě kontrol na gynde ještě tak po 2-3 týdnech diabetologie), týče 🙂
@jenny888 Tak pod prsama nafoukle to je zvlastni..tak snad te to brzo prejde.
@jednaholkaa diky, snad ano..
Já mám dva kluky, budoucího prvňáčka a druháka. Nejspíš čekáme dalšího kluka. Děcka by měly radost myslím,kdyby měly mladšího brášku. Aspoň bych nemusela skoro nic kupovat,ani hračky.
@andelka Z tohoto finančního i praktického hlediska bych byla také ráda za holčičku. Mám po malé schované celou výbavu a ty nejhezčí kousky schovávám ještě teď. Nějak si zatím nedovedu představit, že když by to byl chlapeček, že bych tu celou výbavu musela fotit a prodávat. Takových starostí s tím.
Kdo z vas uz tu vi pohlavi a od jakeho tydne?
Ja nevim kam se ted objednat,rada bych na UTZ ale na Kladne berou v nemocnici na 3D az okolo 27tt, Podoli mam daleko (tam vim ze 14 - 17tt poprve)

@jenny888 též chodím na propustku. V lístku to pak mám jako placené překážky v práci.