icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

beruska125
6. srp 2018

@ajdamajda mne to řekli teď při screeningu v 14tt. Ale přeci jen čekám jestli se to potvrdí kolem 20tt. Ale beru to tak na 90%. Trn doktor nám to řekl sám tak si myslím ze si byl celkem jistý jinak by nám to neříkal 🙂

renulkka
6. srp 2018

@ajdamajda Pohlaví ještě nevíme, ale věřím, že za týden na screeningu budeme aspoň trochu vědět 🙂 Pokaždé se trefili, tak uvidíme co teď nám řeknou 🙂 Muž to vědět nechce, tak ho pošleme za dveře, chce abych mu to pak nějak naznačila já sama 😂

jessulka
6. srp 2018

@renulkka 😂😂😂Tak to je vtipný. Takže až se bude ptát, proč nekupuješ žádnou výbavu, tak by mu mělo být jasné, že to bude holčička 🙂

arielka222
6. srp 2018

@ajdamajda mě v Gennetu ve 13+2 neřekli co to bude,prý je to do 20tt 50/50 ze to není moc dobře vidět. Tak uvidime na ko u dr. Minule mi to řekli v 16tt a pak potvrdili na druhém screeningu 🙂

jessulka
6. srp 2018

Holky, já jsem asi divná, ale já zatím nějak netoužím po tom, vědět zda to bude holčička nebo chlapeček. Minulý týden jsem mluvila s kamarádkou a ta mi říká, že to určitě musím vnitřně cítit. Nevím tedy co tím myslela, jak to mám jako cítit, nebo vnímat. Já si jen přeju, aby to miminko bylo zdravé a aby se narodilo bez komplikací.

jessulka
6. srp 2018

@arielka222 Mne taky nic neřekli a já jsem se ani neptala. Stejně bych jim nevěřila. Kamarádce říkali do poslední chvíle holčička, holčička, holčička a na posledním ultrazvuku v porodnici jí řekli chlapeček. Šla do kolen.

dominika963852
6. srp 2018

@jessulka Já to cítila u syna, ale to jen proto, že jsme si kluka moc přála. Teď, jak už je jedno zda to bude holka nebo kluk
, necítím nic 😀 ale zvedava jsem děsně. Tak kdyz budu mit holku klidne si od teve vecicky koupim 😂 po synovi nic maleho uz nemam. 😀

jessulka
6. srp 2018

@dominika963852 To víš, že budu rozprodávat "jak divá", když to bude chlapeček. Bych ti mohla vybavit skříň do 4,5 let věku 😂😂😂
Já právě žádný vnitřní pocit nemám. Ono je to těžké, chlapeček by v rodině udělal radost hlavně tatínkovi, mojí mamce a mému taťkovi. Verunka se těší na sestřičku, bráchu prý nechce. Ten si s ní prý nepohraje s panenkami, nebude si s ní hrát na princezny. Trochu jí rozumím. A já bych si pro ní tu holčičku přála, protože vím, že by mohli mít hezký vztah.

arielka222
6. srp 2018

@jessulka mě je to právě asi taky jedno. Možná bych si to i nechala jako překvápko, ale manžel chce vědět. Byla bych ráda za holčičku ať máme páreček, ale to je asi taky jedno 🙂 jinak já žádný vnitřní pocit nemam, minule sem si byla jista ze to je holka a on kluk 😂 takže tak.
Jinak známému se stalo to samé, porad ze kluk a po porodu vsichni koukali ze holka. Oni připravené vše modré včetně pokojiku, tak byli v šoku 😂

jessulka
6. srp 2018

@arielka222 Asi sen každé maminky je ta holčička. Aby jí mohla parádit a aby měla k sobě doma pomocnici. Holky se pak v dospělosti drží víc domova. Alespoň takto to mám třeba já. Navštěvuji rodiče poměrně často. A když se nevidíme, tak si navzájem chybíme.
Chlapečka bych si moc ráda vyzkoušela, ale když vidím, jací to jsou pak někdy raubani, co všechno vyvedou, vymyslí a pak ta puberta. Nějak si říkám, jestli na to budu mít za 13 let třeba ještě pevný nervy, když bychom měli toho raubana 😂😂😂😂

dominika963852
6. srp 2018

@jessulka No tak to je paráda 😂😁 .
To chápu. Synovi jsou 3 a z pohlaví ještě nemá rozum, ale moc se na mimi tesi, ale kdyby to byl kluk tak by to bylo snazší co se pokojíčku a hraček týká, ten je prostě klucici 😀

jessulka
6. srp 2018

@dominika963852 To máš pravdu, jen ty hračky, co v dnešní době stojí peněz. Přítel má z předchozího vztahu 4 letou holčičku, tak máme doma panenek že bychom mohly udělat výstavu. A teď jestli by tam přibyli auťáky, letadla, mašiny. No nechci jednou ten pokojíček vidět 😂😂😂

vilmic
6. srp 2018

@jessulka Já myslim, že si nevybereš. Znalm spousty holek, co měly ty puberty 1000x horší, jak jejich bráchové, stejně tak můj muž mal bráchu a oba s mamkou mají moc hezký vztah a vzhledem k tomu, že já s mojí matkou nemám žádný, tak je to taky synova jediná babička. Co se “vnitřního pocitu” týče, tak už jsem 2x byla přesvědčená o holčičce a 2x se spletla. Teď si jediný nemyslim, že by tam dvě holky byly, jinak vim úplný prd.

dominika963852
6. srp 2018

@jessulka to je taky zajímavé. Moje švagrová má 2holčičky 4 a6 let a jsou to větší zlobila než kdejaký kluk 😀 tak to mě k ty holčičce ani moc neTáhne . Ale urcite bych si zvykla a byla stastna , hlavně aby byly ty dětičky zdraví.

jessulka
6. srp 2018

@dominika963852
@vilmic Jooo, to vám dávám za pravdu. Znám také holčičky, které jsou jak na baterky, agresivní a zlobivější než kluci. Asi je to vše o výchově. Já věřím, že své druhé dítko vychovám stejně dobře, jako dcerku, která je hrozně hodná, milá, slušně vychovaná. A doufám že i přesto, kdyby to byl kluk, tak si k sobě ten vztah najdou.

jessulka
6. srp 2018

Tak holky, jedu směr Praha. V tom vedru se mi moc nechce, ale nemám na výběr. Doufám, že uvidím miminko, když jsem u svého Dr. byla naposledy před 3 týdny. Minulý čtvrtek jsem byla na tom screeningu v Gennetu, tak nevím, jestli mi bude dělat ultrazvuk. Zatím se mějte 😉

dominika963852
6. srp 2018

@jessulka Přesně tak, hodně je to i o výchově.
Jůů ty se máš, už aby byl čtvrtek 🙂 . Ať je vše v pořádku,jako doteď. 🍀

jessulka
6. srp 2018

@dominika963852 Strašně se těším 🙂 I na toho mého legračního pana doktora. Se zase nasmějeme, až se mne bude ptát, jestli mi tam ten můj superman pořád nic nestrká, protože nesmí, dokud Dr. neřekne.
Neboj, čtvrtek je tady cobydup.

dominika963852
6. srp 2018

@jessulka 😂😂 Tak pak napiš,jestli zase něco nezahlásil :D . Takové ,,odlehčené,, kontroly by se mi líbili :D

jednaholkaa
6. srp 2018

@vilmic Ja jsem taky vzdycky chtela holcicku, ale ted kdyz nektere male vidim kolem sebe, tak me to desiii, jak jsou zlobive a je to s nima tezky. Navic prave, vetsina mych kamaradek vcetne me maji s mamou komplikovane vztahy, takze si rikam, jestli by ten chlapecek nebyl jednodussi. I kdyz samozrejme si myslim, ze bych se svoji holcickou vztah mela dobry, ale to si asi mysli kazda. Muj pritel tvrdi, ze to bude kluk, tak uvidime 🙂)

ajdamajda
6. srp 2018

Ja jsem u kluku vedela brzy ze to budou kluci. Prvni nekdy v 16tt a druhy ve 14tt. Ale v Podoli ten utz delali proste driv nez zde v okoli.

Ja jsem spise zvedava jestli je fakt co se mi zda (3.kluk) nebo je to jinak.

frndafrrr
6. srp 2018

😀 Holky koukám na ty rozdílné názory...My máme páreček, takže (mimo ty praktické úvahy být aspoň mladší spolu v pokojíku) je mi to šumák, ono aspoň u nás má vše své pro a proti, kluk byl pomalejší, ale strašně hodné telátko, malá je strašná liška chytrá, šikovná, ale jak není po jejím... No klasika ženská asi i zcela sebekriticky po mně umanutá. 😂 Během 30 sekund se z toho blond modrookého a dílka stane pěkná mrška. 😂

lenkatorka
6. srp 2018

Holky tak mě je od včera tak špatně ,že neudrzim vůbec nic..Volala jsem mudr a říkala ze bY mě měli hospitalizivat ,ale nakonec jsme domluvený na Torecan cipkach a když nepomůže tak ať pak do nemocnice..ach jó ..

jessulka
6. srp 2018

Ahoj tety, tak vás jdu pozdravit a rovnou vám i zamávat 😂😂😂😂

Kontrola super, jsem nadšená. Až na ten můj nízký tlak 87/57 🤔 Mam pít kafe nebo colu.
Jinak krevni testy a test z moči dopadly dobře. Tak jsem ráda.
Dr. dělal ultrazvuk, snažil se kouknout na pohlaví, ale byl tam pupečník, tak rikal, ze ani nebylo nic vidět. A zase perlil. Doufám, ze tam nic nestrkate, to muzu jenom já a nikdo jiný. Miminku by se nějaký popichovani vůbec nelíbilo. Tak jsem mu řekla, ze nestrkame, ze na to nemám ani pomyšlení.
Další kontrolu mám 3.9.

basice
6. srp 2018

@jessulka plně souhlasím, že holky se drží víc doma. Mám to stejné, s rodiči mám skvělý vztah a mamka vždy říká, že vnoučata od dcery jsou něco jiného než od syna a má pravdu. Naše skoro 11leta dcera už má skoro pubertu a musím říct, že to někdy stojí za to. A 2 lety syn je naopak takové naše mazlive zlatíčko, takže u nás to třeba neplatí, že kluk je raubíř. Spíš je to naopak, dcera divoch a kluk klidas. Teď bych si asi přála zase holčičku i když pro syna by byl lepší brácha, aby měl k sobě parťáka. No uvidime. Příští týden jdu na screening, tak třeba tam už bude něco vidět.

basice
6. srp 2018

@frndafrrr tak u nás je to podobné a těmi povahami u dětí. Dcera je celkově šikovna, brzy chodila atd., ale je to palice tvrdohlava a jak není po jejím, tak je zle. Dlouho byla jako jedinacek a je to znát. Syn je klidas, není tak šikovný jak dcera, ale je trpělivý a hlavně už ve 2 letech na něm pozoruji smysl pro pořádek. Když nechám otevřený šuplík, tak ho hned musí zavřít, prostě mu to vadí. Po dceři občas uklízí její věci, které se všude povalují atd.

renulkka
6. srp 2018

@jessulka Brouček je krásný, jaký má pupík 😍 Můžu se zeptat, proč máš zákaz sexu? Máš nějaké problémy? My máme zákaz od začátku kvůli tomu krvácení a když jsem myslela, že ok, tak zas na pohotovsti zákaz kvůli té placentě 🙄 Jinak s tím pohlavím, chlap to bude vědět celkem brzy po mě :D Mám v plánu koupit něco buď růžové nebo modré :D A nenápadně mu to dát 🙂

basice
6. srp 2018

@jessulka já mám také takového doktora špímaře a každou návštěvu mě do zprávy napíše nějakou perličku. Když jsem pak předávala papíry v porodnici u porodu, tak se sestřičky musely smát, co tam píše za "blbosti". A jinak gratuluji k úspěšné kontrole a neboj, příště už to pohlaví bude vidět.

andelka
6. srp 2018

@jessulka taky zdravíme 🙂
My tam teda něco strkame často,ale je fakt že jsem od začátku ani jednou nezaspinila,a čípek v pořádku a ostatní taky všechno.
Jo a puberta..no my už si jednu užíváme,a další nás čeká tak za 5 let,zato double v podstatě,a pak teda chvíli pauza.

jessulka
6. srp 2018

Ahoj holky, díky za vaše zprávičky. Udelaly mi radost. Tak si představte, Verunka říká, ze to naše miminko vypadá jako Olaf 😂😂😂😂 Se tu směju ještě teď.
@renulkka My máme zákaz sexu kvůli tomu, že jsem celý život měla gynekologické problémy, hlavně s čípkem. Cipek mam po operaci. A u dcery jsem krvácela. Teď jsem do 12tt brala Ultrogestan pro podporu. Dr. mi rekl, zda bud chci sex nebo miminko, at si vyberu. Samozřejmě ze miminko. Na sex nemám ani chut. Ale vážně. Vadi mi i ten vnitřní ultrazvuk, kdyz mi ho tam Dr. zavádí. A to se snaží pomalu a s citem. Přijde mi, ze to tam uvnitř mám celé bolavé.

Strana