icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

frndafrrr
27. srp 2018

@yvonneullmann
@renulkka Ať Vás v tom nenechám já měla po sekci a injekcích do pr na bolest přes rok hrču jako golfový míček, můj mi mazal záda a okamžitě diagnostikovat nádor. 😂

renulkka
27. srp 2018

@frndafrrr Tak s nádorem jsi mě dostala :D 😂

yvonneullmann
27. srp 2018

@renulkka katastrofa. A ani nejak extra nepomohla. Kdyb aspon pomohla 🙂)

andelka
28. srp 2018

@yvonneullmann to je barva teda.
No, já mám dodnes v loketní jamce jizvičku z odběru krve na NT screening,a pozor!! z toho na kterém jsem byla před loňskými Vánocemi! A teď když mi brala krev na normální odběry sestra,17.7. tak na svatbě 27.7. byla modřina taky ještě dost vidět.
A nejvíc mě zadek bolel po injekci anti D, to byla koňská dávka.

val333
28. srp 2018

Tak jsem ráda, že se tak netěhotně nevíte sama 😉 musím to ještě týden do kontroly vydržet, ale už jsem si objednala angelsound... Než abych se pořád tak nervacila...😀

andelka
28. srp 2018

@val333 já si říkám že jsem si to měla koupit. Už se nervuju týden.

dominika963852
28. srp 2018

Tak už jsem se potichu radovala,že mi z gyndy nevolají výsledky z krve a bum, dneska mi volali,že zase vyšly špatně. Achjo, myslela jsem si,že to zvládnu líp než u prcka,ale zase mě to položilo :(

vilmic
28. srp 2018

@dominika963852 A tobě už u prvního nevyšly dobře?

dominika963852
28. srp 2018

@vilmic Jojo s prckem jsem byla na plodové vodě, je zdraví. Před 14ti dny jsem byla na větším utz a vše dobrý pak ta krev a ta je zase špatná. Tak se tam zítra musím zastavit a pošle mě na genetiku, jako to bylo s prckem. Ale tentokrát si plodovku vzít nenechám.

frndafrrr
28. srp 2018

@dominika963852 To mě mrzí, že ti to zase vyšlo tak. Moooc držím palce, aby to byl zase jen plachý poplach. 🍀🍀🍀Dej si něco dobrého a drž se, to bude dobré! 🌹

vilmic
28. srp 2018

@dominika963852 Tak to bude určitě zase dobrý. 😘😘 Hlavně žádný velký stresy.

frndafrrr
28. srp 2018

@andelka Dneska kontrola na uklidnění a zachvilku už budou řádné kopance., 🍀Já ho už pár dnů nevytáhla a jak jsem prcka už cítěla, tak zase nic, ale podle právě angelsounds se taky přestěhoval hodně dolů, bazén po pupek a drží se u stydké kosti.

dominika963852
28. srp 2018

@frndafrrr
@vilmic
Děkuji, jste zlaté <3
Věřím, že to bude zase jen planý poplach a miminko je zdravé.
Nevím, co mám v sobě špatnýho,že to vždycky takhle vyjde.

renulkka
28. srp 2018

@frndafrrr Já teď teda taky trochu plasím, pohyby jsem krásně cítila několikrát denně a dnes už jede čtvrtý den, kdy je opravdu klid... :( Věřím, že se obrátila jinak... Kontrola až za 4 týdny :( To zešílím :D

mattonimeloun
28. srp 2018

@dominika963852 taky to mám podobně, já byla u obou dcer na odběr plodové vody, vysledky a holky jsou obě v pořádku a zdravé 😊 teď u třetího už jsem byla dokonce na odběru choriovych klku, vyšlo mi riziko DS 1:18 😕 tak si taky myslím jestli ten problém není spíš ve mě. Trošku se bojím 2.screenengu aby zase nebylo něco špatně 😕
ale věřím že to bude v pořádku, a to moc přeji i tobě 😄

skretik
28. srp 2018

@dominika963852 bude to zas urcite dobre! kdyz nepujdes na plodovku, tak vyuzijes ten odber krve za poplatek nebo proste nebudes resit?

Ja mam do kontroly 2tydny a taky jsem z toho nervozni zas, sice mimi obcas citim, ale neni to tak casto jak bych si predstavovala :D . Dneska v noci se mi zdalo, ze na ultrazvuku se ukazal kluk, ta obrazovka zacala houkat a blikat a objevil se tam animovany obrazek chlapecka :D , az me to vzbudilo a pak 2hodiny nespala :D . Jsem psycho uz fakt :D :D

mattonimeloun
28. srp 2018

@skretik tak takové podobné sny se mi zdají taky 😁 koukala jsem s malou na shreka 3 a pak se mi zdálo že mě po celém bytě nahání shrečí blondate mimina 😁

dominika963852
28. srp 2018

@mattonimeloun tyjo tak to je taky mazec. A máš vše v pořádku? To jsi na tom byla brzy 🙂

@skretik Když jsem byla na kontrole u dr a ptala jsem se jí, co kdyby mi to zase vyšlo špatně, tak mě informovala o těch testech z krve, ale tvrdila mi,že jsou proplaceny, tak do toho bych šla a nebo podrobný utz s odborníkem. Plodovku už nechci :( .
Sny o pindíkovi mám taky :D ale bohužel bez animace :D

michaelarei
28. srp 2018

@dominika963852 Snad bude vše v pořádku ... jako u prvního...

@renulkka Někdy ho taky necítím asi záleží kde se pohybuje ,to moje pořád putuje po bríšku,predvčírem jsem ho cítila a i jsme vidéli jak se hýbe byl až skoro nad pupíčkem :D neboj to projde ja mám príští pondélí po mésíci ....

elu001
28. srp 2018

v kolikatem jste týdnu že už cítíte pohyby? Já jsem v 17 a pořád nic

beruska125
28. srp 2018

@elu001 já už trochu cítím jenže je to mé 3. Těhotenství, u prvního až tak 20tt nebo i trochu později🙂

renulkka
28. srp 2018

@elu001 U první jsem cítila kolem 20tt, u druhé kolem 16tt, teď jsem citila kolem 14tt a byly opravdu pravidelný až teď na poslední 4dny, kdy vůbec nic 🙂 Tak snad se zas prcek brzo ozve 🙂 Je to mé 4.těhotenství ;)

misak48
28. srp 2018

@elu001 Já dnes začala 19 a taky ani ťuk. Ale ještě tak 14 dní se tím nehodlám znepokojovat, čekám první a mám placentu vpředu, takže si myslím, že je na to čas...

renulkka
28. srp 2018

@michaelarei Taky v to věřím, že je jinak otočená 🙂 Spíš se s tím uklidňuju, že tam má ještě dost místa a tak je třeba teď obráceně 🙂 Já mám kontrolu právě až po 5týdnech, pokud se zas něco nezhorší (ty moje prokletý kontrakce a tvrdnutí bříška) 🙂 Já jsem z těch pohybů teď strašně vystrašená... Mladší dcera se mi přestala hýbat v 38tt a byly patologické průtoky, takže urychleně zot, aby se to vyloučilo a aby se vyloučilo poškození miminka... No šílený strach to byl :( Naštěstí Elinku oxytocin rozpohyboval a i ty průtoky se zlepšily, tak jsme pak byli nakonec ještě doma než se šlo rodit :D

frndafrrr
28. srp 2018

@renulkka Určitě je jen otočná. 🙂
@skretik Jestli to je psycho.. Mě se jako normálně zdálo, že jsem si vzala Hitlera, nevypadal, jak Hitler, ale říkala jsem, že se teď jmenuji jako tchýně, taky Klára ... To sou ty chlapovi dokumenty na zoomce a já jsem z toho pak totálně vymletá. 🙈
@elu001 U prvního je čas, já cítím asi. Od 16tt, ale je to 4.těhitenství a teď se přesunulo a cítím zase houbeles, přitom na Utz o.k., to příjde.

jednaholkaa
28. srp 2018

@frndafrrr Me se zdalo, ze mi delali ruzny testy v nemocnice, ze mimi bylo postizene, neco se srazlivosti krve a ze me porad jenom dokolecka vysetrovali a monitorovali 🙂 Jo a pak tam nekde nasli jednu zapomenutou spermii nebo co, byla videt na utz, no blbosti :D

@vilmic Byla jsem v Lindexu a zadnou extra slevu na slevu tam nemeli. Takze jenom online, opravdu super tip, diky moc! Jeste jsem tam pak nakoupila i par klucicich veci, budu mit darecky pro kamosky co ted cekaji kluky 🙂 Tak snad mame dobre velikosti 🙂

mattonimeloun
28. srp 2018

@dominika963852 jo to bylo po 1.screenengu, odběr klku a vyšlo dobře 😊

@frndafrrr o Hitlerovi, tak to je fakt úlet 😁 to co se mi zdá v těhu nechápu, člověk houby spí a když už konečně usne zdá se mu nějaká bejkarna 😊

andelka
28. srp 2018

@renulkka bude to dobrý,já též věřím. Minule jsem sice právě podle absence pohybů poznala že je asi něco blbě ( ale uklidňovala jsem se tím,že se jinak otočilo), ale šlo o to,že ve čtvrtek mě bolelo břicho,v pátek jsem necítila pohyby a od soboty jsem slabě krvácela a špinila,a v úterý se zjistilo zt. Teď kromě toho že nedočkavě vyhlížím kopance je všechno úplně v pořádku. Kde mám placentu ani nevím,dělohu mám zakloněnou dozadu.

renulkka
28. srp 2018

@andelka Ono nic jinýho než věřit nezbývá, pokud má být něco spatňe, tak se to stane i tak... Já mívám kontrakce i tvrdnutí už nějaký ten pátek, tak si říkám, že to snad neznačí nic špatnýho, když bylo zatím vše ok 🙂 Já měla placentu dole vepředu, tak třeba se i povytáhla a teď to ty pohyby tlumí... No každopádně ty naší kočičce věřím, že to zvládne se mnou až do konce 🙂

andelka
28. srp 2018

@renulkka no právě, takové věci neovlivnis. Též mi tak různě tvrdne břicho. A zvedá se už nad pupík,koupila jsem si dneska dvě větší podprsenky. Za 2h razim k Dr a očekávám dobré zprávy. Akorát jak jsem dneska stoupla na váhu,tak mě málem kleplo. Asi chyba v matrixu.

Strana