konik_testuje
6. kvě 2019
3311 

Vaše zkušenosti s Mustela

Milé maminky, vítáme vás u nového testování! Tentokrát pro vás máme kosmetické produkty Mustela, které jsou speciálně vyvinuty pro novorozence a děti. Pokud je pro vás výběr kvalitní přírodní kosmetiky vašeho miminka prioritou, toto testování vám přijde vhod. Dětská kosmetika Mustela totiž obsahuje výtažky z avokáda: látka Avocado Perseose posiluje kožní bariéru vašeho miminka a chrání tak jeho pokožku před vnějšími vlivy.

Co testujeme

Připraveny na testování jsou produkty Mustela z řady pro normální pokožku miminka. Vyzkoušíte kosmetiku na čištění, koupání a následnou péči. I když se vám možná pokožka vašeho miminka zdá na první pohled krásná a dokonalá, je velmi jemná a žádá si hydrataci a dlouhotrvající ochranu.

Jemný čistící tělový a vlasový gel: Tímto gelem můžete umývat vlásky i pokožku vašeho miminka každý den. Nemusíte se bát podráždění očí vašich nejmenších. Gel dětskou pokožku čistí a zároveň chrání, zabraňuje jejímu vysušování a díky vitamínu B5 zklidňuje.

Image title

Masážní olej: Při péči o celé tělo vašeho děťátka sáhněte po masážním přípravku s avokádovým olejem. Masážní olej dětskou pokožku hydratuje a zanechá na ní příjemný ochranný film.

Image title

Hydra Bébé, hydratační tělové mléko: Lehké tělové mléko se snadno roztírá a díky svému složení hydratuje pokožku hned po prvním použití. Obsahuje kromě výtažku z avokáda také vitamín E, glycerin na bázi rostlin a slunečnicový olej.

Image title

Krém proti opruzeninám při přebalování: Jestliže vaše miminko trpí na opruzeniny a podrážděnou pokožku v okolí plenek, tento krém přináší úlevu již po první aplikaci. Látka Oxeoline Alcacea okamžitě zmírňuje zánět, destilát slunečnicového oleje posiluje oslabenou pokožku, oxid zinečnatý působí protizánětlivě a Avocado Perseose chrání pokožku miminka před podrážděním při každodenním přebalování.

Image title

Koho hledáme

Hledáme 10 maminek s dětmi od 0 do 3 let. Testovaná řada kosmetiky Mustela je určena pro normální pokožku, proto by vaše děťátko nemělo mít suchou nebo citlivou pokožku se sklony k začervenání či atopii. Kosmetika je totiž parfemovaná.

Jak se zapojit

Hodil by se vám a vašemu miminku balíček kosmetiky Mustela na vyzkoušení? Zapojte se do našeho nového testování a odpovězte na otázku, jaký přípravek z dětské kosmetiky kromě krému na opruzeniny nesmí chybět ve vaší výbavičce?

Čas na napsání komentáře máte do 12.05.2019. Poté vybereme maminky, které oslovíme interní poštou.

Krásný den,

Konik_testuje

#test_mustela

Olej ci krem na telo po koupeli, mame atopaka tak mazeme suchou pokozku pravidelne. Sprchovy gel pouzivame cca jednou tydne, stejne tak sampon na vlasy.

6. kvě 2019

Moc rádi s dvojčaty (8 měsíců) vyzkoušíme něco nového 🙂 používáme sprchový gel pár kapek do koupele, dětský olej i krém. Šampión na vlasy zatím nepotřebujeme, ale pomalu začneme.

6. kvě 2019

*Šampon na vlasy samozřejmě 😀

6. kvě 2019

Rada bych se do testování zapojila se synem 19 měsíců. Koupání miluje každý den, pokaždé se po koupání mazeme, takže určitě nesmí chybět krém a na masaz olejicek.

6. kvě 2019

Prvne se priznam, ze Vasi kosmetiku vubec neznam. Po precteni informaci bychom s Viktorkou moc rady Vasi kosmetiku otestovaly. Viktorka 19 mesicu je maly cunik, takze u nas se musi umyvat gelem, jen tak vodou by to neslo 😊 a co u nas nesmi chybet? Vonavy olejicek, kterym kazdy vecer malou masiruji (az ji to zavidim😊).

6. kvě 2019

U nás určitě nesmí chybět šampon na vlásky a tělové mléko. Dcerka má krásné jemné vlásky o které je potřeba pečovat stejně tak o její pokožku. Máme rádi voňavou kosmetiku. Dcerka už mi pomáhá při mazání a celé koupání a péče je pro nás zábavou.

6. kvě 2019

U nás nesmí chybět Olejníček či krém 🙂

6. kvě 2019

Na naše dvojčata (6 týdnů) používám kromě krému na zadeček, olej na promazání pokožky a do koupele pár kapek gelu na mytí

6. kvě 2019

Mám syna dva roky a 8 měsíců. Rádi bychom zkusily tělový a vláskový gel. Syn sice kosmetiku velmi dobře snáší, ale z důvodu nutnosti častějšího umývání než je běžné, bych ráda zkusila přírodnější produkt.

6. kvě 2019

Dobry den, nas 19m syn ma citlivou pokozku, takze stale hledam. U rustu zubu je opruzeny takrka neustale, takze cim prirodnejsi a hlavne fungujici krem bych nasla, tim lepe. Nezbytny je take olej, protoze ho trapi seborea.

6. kvě 2019

Mám syna 8 týdnů 🙂 a nejkrásnější je to mazlení kdy mu neustále musím čuchat k hlavičce 🙂 a on tak krásně voní 🙂 a nejvíc je když si ho můžu večer pěkně po koupání pomazlit olejíčkem 🙂 tak že masážní olejíčky to je moje

6. kvě 2019

Jak se malinký narodil používala jsem olejíček pro miminka do vody, byl skvělý, takže umyl i promazal pokožku zároveň, navíc byl z přírodních složek, teď má syn 15mes používám běžný sprchový krém pro děti a občas po koupání namažu jen tak pro vůní, ať můžu malého čmuchat 😄 na vlásky používám také běžný dětský šampon, snažím se vybírat spíš přírodní bez chemie.

6. kvě 2019

Krásný den, šampon na vlasy,pěna do koupele, a olej na mazání pokožky celého těla (je po něm nádherně voňavý a heboučký)🙂

6. kvě 2019

Když koupu naši 1,5 roční dcerku Vendulku tak nesmí chybět tělové mléko, protože miluju mít čisté voňavoučké miminko. Chci pro ní jen to nejlepší a to platí i pro její pokožku. Rády bychom vyzkoušely tuto řadu kosmetiky.

6. kvě 2019
Komentář byl odstraněný

Dobrý den, jednoznačně olejíček nebo kvalitní hydratační mléko, naše miminko má přesně 2 týdny a loupe se mu kůže, takže mažeme a mažeme 🙂
O vaší kosmetice jsem hodně slyšela, ale nekupovala ji. Je poměrně drahá a když člověk neví, zda dítěti sedne .. vzorečky jsem nikde neviděla ☹ 🙂

6. kvě 2019

U nas nesmi samozrejme chybet spousty veci 😁😄 jsem “mamka puntickarka co se tyce pece o maleho” ❤️👶🏼 U nas samozrejme nesmi chybet kvalitni myc gel na telicko i rucicky (zrovna mame obdobi kdy se ucime umyvat rucicky po kazdem jidle a venku) 🍉🍌⛅️🌤 pak samozrejme kremik po koupani na telicko nebo olejicek, mazu syns obojim 😊👶🏼 (Jednou krem jednou olejicek) 😄👶🏼 A na co v techto dnech nedam dopustit co uz mi v kabelce nesmi chybet jak pro me tak pro maleho je antibakterialni gelik/krem 😊😊

6. kvě 2019

U nás nesmí chybět krém na tělíčko. 🙂 A samozřejmě nějaké ty přípravky na koupání 🙂

6. kvě 2019

Určitě je vhodné pro všechny děti, nejen alergiky. Věřím, že tato kosmetika je vhodná i pro větší děti. Mám 18 měsíčního vnoučka, ráda vyzkouším. Děkuji.

6. kvě 2019

Určitě olej po koupání nebo dětská vazelína. Tu vůni miluju!

6. kvě 2019

juu rada byhc tetsovala s obema detma spdama edo vekove kategorii,urcite mi ensmi chybet vlhcene ubrousky bez nich ani ranu

6. kvě 2019

Olejicek,krem na oblicej, myci gel do vanicky🙂

6. kvě 2019

U nás nesmí chybět určitě mycí gel a olejíček na mazání. Terezka nemá s pokožkou žádný problém a vodu miluje, takže koupeme téměř každý den a vždycky do vody přidáváme něco voňavého 😊. Když byla úplně malé miminko, tak si ve vaně klidně i schrupla 😉☺

6. kvě 2019

Pro měsíční miminko nesmí chybět hydratační krém. A pro princezny 6 a 4 rozhodně šampon na ty jejich vlásky až po zadek a opalovací krém.

6. kvě 2019

Z detske kosmetiky používáme sprchovy gel na tělo, sampon na vlásky, tělove mléko i olejicek na promazani po koupeli.

6. kvě 2019

U nás nesmí chybět olejiček, můj syn mívá dost suchou pokožku, střídme taky s tělovým mlékem, které dělají z mého Olivera voňavé miminko. Jinak taky pěna do koupele to je pak radosti 😍

6. kvě 2019

Rádi s naším 4m Matějem kosmetiku vyzkoušíme 🙂 narozdíl od ségry není žádný atopák a nevadí mu ani normální prací prášek. Kromě mazání na zadeček používáme hlavně tělové mléko nebo emulzi na celé tělíčko 😉

6. kvě 2019
Komentář byl odstraněný

Ráda vyzkouším, v minulosti jsem si přivezla dětský šampon z Kanady a byla jsem nadšená i já. Nyní mám ročního chlapečka a ráda vyzkouším i další výrobky. U nás nesmí chybět ještě tělový krém, aby pokožka byla krásně po koupání vláčná.

6. kvě 2019

Ahoj 🙂 tak Vam predstavuji moji 3 letou Natali 🙂 je to holcicka telem andela a dusi dablika ❤️ trpi na suchou pusenku a telicko. Objevi se ji casto flicky,o ktere je treba se starat..takze mazeme,promastujeme a samozrejme koupeme. U nas ve vybavicce nesmi chybet samozrejme kremy na zadecek na noc a vselijake oleje a masti na telicko po koupani. Rasa bych vyzkousela nove kremy a peci od Mustely. Treba najdeme zrovna Mustelu jako vhodnou a nadale u ni zustaneme🙂 Natalky braska uz je veliky. Ten je bez problemu. Ale zrovna pro ni bych rada testovala. Dekuji za Vas cas a budeme doufat 🙏 nabizim i recenze na vlastnim blogu a jinych serverech. ❤️

6. kvě 2019

Moc ráda zmíněnou kosmetiku se svými dvěma syny, 4 měsíce a 2 roky, vyzkouším. Doma nám krom krému proti opruzeninám nesmí chybět mycí gel na tělo a vlásky, oba dva mají hodně vlásků 😂, tělové mléko a olej. V zimě pak krém nám obličej do mrazu a v létě opalovací krém s vysokým ochranným faktorem.

6. kvě 2019

Ahoj nám nesmí chybět olejový sprchový gel 🤗a také něco na namazani, vaší kosmetiku neznám a určitě bych ráda s mým malinkým Thomaskem vyzkoušela 🤗

6. kvě 2019

Mě nesmí chybět krém na obličej, a na tělo po koupání. Zkoušela jsem i balzám na rty ale to se Adámkovi moc nelíbilo. Jelikož se nám blíží léto tak v tuto chvíli i krém na opalování. Bylo by fajn odzkoušet vaši kosmetiku.

6. kvě 2019

Určitě cica krém, který má široké využití od odřenin až po ošetření zapařené pokožky. A taky olej , kterým mažu děti po koupání, máme tvrdou vodu, která vysušuje o to víc.

6. kvě 2019

Sprchový gel, tělové mléko a Olejníček na tělo. Stále hledáme vhodný výrobek, jelikož syn ma sušší pokožku a nesedne mu vše. A když mu nějaký výrobek nesedne okamžitě se mu udělají pupínky. Olejíček používáme na hlavičku, jelikož má stále sušší místa po seborei.

6. kvě 2019

Určitě nějaký mastný krém, malý trpí sušsi pokožkou a tak musíme promazavat promazavat promazavat.

6. kvě 2019

Pěna do koupele, protože bez té není ve vaně takové švanda. A samozřejmě olejíček. Obě děti milují masáž olejíčkem než jdou spinkat. Emminka má rok a Honzík měl dva roky. Moc rádi vyzkoušíme pro nás úplně novou kosmetiku.

6. kvě 2019

U naši malé žabky nesmí chybět pěna do koupele, protože čím víc bublinek, tím víc sranda. A já zase nedám dopustit na měsíčkový krém na tělo. Ovšem moc rády zkoušíme novinky a objevujeme trh, takže bychom se rády zapojily do testování Mustely 😉

6. kvě 2019

U. As rozhodně nesmí chybět olejicek na masáž bříška, tělové mlíčko. Pak samozřejmě řádime ve vaně s bublinkami. A než jdeme ven tak mazeme. Krém na obličejík. Ovšem malému už je rok a půl a je to kus chlapa, ještě 3,5 letá sestřička... takže kůže na testování by bylo dost 🤔 pokud tedy Mustela navštíví náš domov

6. kvě 2019

U nás nesmí chybět pěna do koupele..hodně pěny! Ať je s čím si hrát ☺️ Pak samozřejmě sprchový gel a v neposlední řadě tělové mléko ☺️

6. kvě 2019

Krem na telo po koupeli, mame dítko s atop.exemem, tak mažeme dost často.. Sprchovy gel pouzivame také, i šampon na dětské vlásky. Rády zkoušímě něco nového, proto bych ráda se zapojila do testování Mustely.

6. kvě 2019

Rozhodně nesmi chybet telovy olej na promasirovani a zvlacneni telicka.

6. kvě 2019

U nas nesmi chybet indulona 😊

6. kvě 2019

V naší kosmetice nesmí chybět tělové mléko. Já jsem závislá na tom, se mazat a učím to i svou dcerku. Ráda bych vyzkoušela i tuhle kosmetiku, protože každé nové tělové mléko mě zajima

6. kvě 2019

U dcery (3roky) používáme tělové mléko po koupání a hodně pěny při koupání u syna (5 měsíců) používáme Olejíček, tělové mléko a přírodní balzám do chladná 🙂

6. kvě 2019

Krém na tělo😊Hlavně po koupání😊

6. kvě 2019

Používáme sprchový gel i šampon a krém na obličej a tělo 🙂

6. kvě 2019

Tuto kosmetiku bych se svým 8 měsíčním synem moc ráda vyzkoušela a určitě by nemělo chybět hydratační tělové mléko 🙂

6. kvě 2019

Olejovou přísadu do koupele a pokud není, tak olejíček na tělo. Pokožka zůstává krásně hebká 🙂

6. kvě 2019

My používáme hlavně přípravky na koupání a po koupání ,nejradši máme tělové mléko po kterém naše malá princezna krásne voní 😊na léto jsme si pořídili krém před a po opalování mustela a také bychom chtěli vyzkoušet ostatní produkty.

6. kvě 2019

U nas nesmí chybět pěna do koupele a sprchovy gel. Taky sampon na dlouhé vlasy i kdyz ma dcera teprve 2 roky tak ma vlasy dlouhe no a nakonec krem na tělo pro citlivou a suchou kůži 😉👏🏻

6. kvě 2019

Mám 3 děti, dcery 7,5 roku a 3 a 3/4 riku a synka 1 rok. U holek tam je to jasné - plná vana pěny, barvících tabletek do vody a všeho možného. Nesmí chybět tedy hlavně pěna. U syna zatím ještě používám miminkovskou kosmetiku, gely i mýdla pro miminka. Vaši kosmetiku neznáme a rádi by jsme otestovali 🙂

6. kvě 2019

O této značce jsem ještě neslyšela a ráda bych ji poznala. Testování se nebojíme. 😀Asi bych vyzkoušela Hydra Bébé, hydratační tělové mléko. Koupu denně své dvě princezny a pravidelně promazavame.

6. kvě 2019

Pro svého dvoutýdenního chlapečka používáme gel na koupání, tělové mlíčko a masážní olejíček ❤️

6. kvě 2019

my rozhodně potřebujeme mycí gel na vlásky a také přípravek na promazávání kůže...

6. kvě 2019

My se určitě neobejdeme bez masazniho olejičku, protože Emička miluje natírání a masírování.. 🙂

6. kvě 2019
Komentář byl odstraněný

Mám dvouměsíční holčičku a pro ní mám mycí olej na zadeček. Ten určitě koupím další.

6. kvě 2019

U nas se neobejdeme ci jsme se neobesli bez olejicku na telo,neco na koupani a u mimca nesmel chybet i pupik.jinak klasika neco na prdylku.Brzo porodim Nasi holcicku a testovani se nebojime takze radi vyzkousime.Vasi kosmetiku neznam a jeste jsem ji ani nikde nezahlidla :-/

6. kvě 2019

Ráda bych vyzkoušela cokoliv od vás 🙂 brzy porodim a tato kosmetika se mi zdá, že bude prijemna
příjemná 🙂

6. kvě 2019

Určite olej a šampón na vlasy 🙂

6. kvě 2019

Jee přírodní kosmetika! Tu bych ráda vyzkoušela, u nás se pomalu přestávají různé kremy, sprchace a pod používat skrz složení a alternativu stale hledáme 🙂 Momentálně ja s dcerkou používám jen šampon z DM-ja na vlasy, dcerka z něho ma ve vaně pěnu 🙂

6. kvě 2019

Kromě krému na zadeček nesmí chybět olejíček a hydratační krém na celé tělo a mycí emulze na tělo a vlasy.

6. kvě 2019

U nás jednoznačně nemůže chybět masážní olejíček. Dělám malému každý večer masáž celého tělíčka vč. nožiček před spaním a má ji hrozně rád. Samozřejmě pak mycí gel na vlásky a tělíčko. ❤🙂

6. kvě 2019

U nás nesmí chybět hodně pěny do vany 😂 a vzhledem k tomu, že se Laurinka (3,5) nejraději koupě s braskou (1,5) tak vybírám jemné gely bez zbytečných látek... U Patrika nesmí dále chybět krém na zadek, aby ho měl pod plenkou jemný jako miminko 😉 oba po koupeli mazu tělovym mlekem, aby voneli, měli ošetřenou pokožku a nebyli "jako sušenky" jak říkáváme 😅

6. kvě 2019

Tuto značku kosmetiky bych určitě ráda vyzkoušela, jelikož jsem o ní nikdy neslyšela a jak se říká, co nevyzkoušíš, to neznáš 🙂 Mám doma 2 dítka, 26 a 14 měsíců, a určitě u nás nesmí chybět šampon s mýdlem na mytí a nějaký krém na namazání po koupeli 🙂 No a samozřejmostí je krém na opruzeniny 🙂

6. kvě 2019

Sprchový gel nebo koupel 😉

6. kvě 2019

U nás teda jednoznačně pěna do koupele tu milujeme všichni 🙂 Dcera ma rada voňavé šampony a syn zase olejíček po koupeli 🙂

6. kvě 2019

Miluju mazání na tělo. Jednak pro ten pocit vláčné pokožky, ale taky pro vůni😉. Mažu sebe, čím to jde, syna a teď se těším až začnu mazat naší novorozenou holčičku❤

6. kvě 2019

Mám roční holčičku, která je od malička vlasatice, takže používáme mycí gel a šampon v jednom 🙂 kterým teď zároveň umýváme ručičky, když přijdeme z venku, miluje totiž vrtání se v písku a kamení všeho druhu, kočárek pomalu začíná být sprosté slovo .. 🙈 no a jako poslední používáme každý večer hydratační krém, kterým zároveň jemně masírujeme unavené nožičky 🙂

6. kvě 2019

Naše 2mesicni holčička miluje pěnu ve vanicce a po koupeli masáž a při tom mazlenicko 😊

6. kvě 2019

Máme doma čerstvé 3 tydenni miminko a miluju vůni po koupeli kdy tak krásně voní . U nás doma nesmí chybět krém na tělo pro mě...pro synka (3) a nyní i pro holčičku a úplně nejvíc olejicek do koupele. Ten máme rádi všichni. O této kosmetice slyším poprvé a určitě bych ji ráda vyzkoušela

6. kvě 2019

My bychom rádi testovali s naším dnes šestiměsíčním miminkem. Nesmí u nás chybět olej po koupeli 🙈se značkou mustela již máme pozitivní zkušenost s krémíkem na mléčné krusty. 🙂

6. kvě 2019

Ráda bych také otestovala Vaší kosmetiku vůbec jí nepoznám a určitě nesmí chybět u nás gelik samponek a masážní olejicek nebo tělové mlíčko mám syna 3 roky a dcerku 17 měsíců😍

6. kvě 2019

Nesmi nam chybet bylinkova uklidnujici pena 😍

6. kvě 2019

Ráda bych vyzkoušela Vaší kosmetiku, viděla a slyšela jsem o ní v pořadu sama doma a velmi mne zaujala. Syn má 8 měs. a nesmí nám chybět krém po koupeli. 🤩

6. kvě 2019

Rozárce je 11 dní a zatím bez reakce na krémy i mýdla, která jsme vyzkoušeli. Miluju jak potom voní 😍 ráda bych zkusila masážní olejíček. Často ji okejíčky masíruju, když ji bolí bříško 🙂

6. kvě 2019

Náš 20měsíční vodník Matyáš má koupání moc rád a aby po něm pořád voněl jako miminko,tak ho po koupeli mažu olejíčkem nebo mlékem. Rádi vyzkoušíme něco nového s přírodními složkami. 😉👍

6. kvě 2019

Naše musthave jsou ještě masážní oleje a emulze na mytí zadečku 🙂 sprchový gel nepoužíváme (3 měsíční mimčo)

6. kvě 2019

Bez ceho si urcite nedokazu predstavit koupacku je vyrobek spojujici peci o vlasky a pokozku hlavicky s peci o kuzi. Maminka nemusi mit pri koupeli tisice flasticek po ruce a ac se koupel miminku libi, nemusi maminka stravit omyvanim cely den... To ocenuji. Moc se mi libi prakticke baleni s pumpickou a nepreplacany design.

6. kvě 2019

Kromě uvedeného určitě nemůžou chybět mycí krémy a olejíček.

6. kvě 2019

U nás nesmí chybět mycí gel na tělo a vlasy a nějaký olej na tělo😊

6. kvě 2019

Ahoj, nesmí chybět mycí gel na tělo a vlásky a tělove mléko.

6. kvě 2019

Nesmí chybět olejíček nebo tělové mléko a přípravek do koupele. Mám syna 17 měsíců a za 14 dní přibude sestřička.

6. kvě 2019

No nesmí chybět určitě mycí gel na tělo a vlásky, olejíček po koupání na celé tělo, krém na obličej a tělové mléko

6. kvě 2019

Nesmí chybět mycí gel na tělo a vlásky, tělové mléko. 🙂

6. kvě 2019

U nás nesmí chybět mycí gel a tělový krém. Mám 8 měsíční holčičku a rády výrobky vyzkoušíme 🙂

6. kvě 2019

Nasim klukum nesmi chybet telovy krem, se starsim spolecne mazeme maleho brachu Kubika...🙂

6. kvě 2019

Moje 19 měsíční dcera miluje každodenní koupání. Takže vaše kosmetika by byla 100% využita. Po koupání samozřejmě promazavame, takže u nás nesmí chybět mycí gel a olejíček 🙂. Budeme rády pokud budeme moci otestovat.

6. kvě 2019

Kromě krému na opruzeniny u nás nesmí chybět dětské mýdlo a take olej nebo tělové mléko. Mám 20ti měsíční dceru a možná je na cestě i sourozenec ( zatím hooodně malinký)

6. kvě 2019

U nás nesmí chybět olejíček na tělo, dcera bez namazání nejde spát. Hned jak vyleze z vany ukáže na něj a řekne "namazat" a já musím poslechnout, jinak se z koupelny neodejde. Jsou jí 2 roky a už o sebe chce pečovat 😀

6. kvě 2019

U nasi dvouleté princezny nemuze chybět myci gel na telo s vlasky a prirodni olej s vuni růží. Se snášenlivosti kosmetiky problem nema, posledne ma sebe v nestřežené chvilce vymazala balzam proti nachlazeni, nevadil ji ani v ocickach 😂

6. kvě 2019

Náš 16m Šimonek používá sprchový gel, pěnu do vany a občas olejíček na suché místečka na pokožce.

6. kvě 2019

Masážní olejíček je u nás takovy poklad v každodenní kosmetice.Po koupaní máme s dcerkou takový rituál
..masáž tělíčka...Potom se jí i krasně usíná a spí...

6. kvě 2019

Moje 18ti měsíční dcerka trpí zrovna na ekzém atopickeho typu tak u nás nesmí chybět mýdlo se solí z mrtvého moře. A pro starší čerstvou tříletou dcerku samozřejmě sprchový gel a šampón na její vlásky aby ve školce voněla

6. kvě 2019

U nás nechybí olejíček, který přidávám do koupele, po koupeli masážní olejíček na bříško a bio dětské tělové máslo na suchou pokožku pro dcerku.

6. kvě 2019

Kazdym dnem k nam pribude druhy kluk, jeste pro nej nemam vybranou zadnou kosmetiku, tak bych byla moc rada za moznost testovani teto znacky. Kdyz jsem si cetla nazev Mustela, hned me napadlo "must to have" (tu musim mit) 😀 A nez se k nam miminko prida, zkouseli bychom zatim s nasim skoro triletakem. A u nas nesmi chybet myci gel.

7. kvě 2019

U nás určitě nesmí chybět jemný šampon, protože dcerce teď začaly růst konečně vlásky 😍 a tělové mlíčko, s mazáním začíná pomáhat 😀
Rády bychom tuto, pro nás zatím neznámou kosmetiku vyzkoušeli 🙂

7. kvě 2019

U nás doma nechybí hydratační krém na tělo a obličej. Bepanten na ošetření zadečku, Olejníček který používáme i při masáži, když nás trápí prdíky. A na koupání sprchový gel. Vendulka má normální pokožku a všechny přípravky snáší bez problémů. Velice rády bychom se s Vendy zapojily a byly vybrány k testování značky Musela.

7. kvě 2019

U nás nesmí chybět olejicek na masáže ❤

7. kvě 2019

Na zadecek používané sudocrem a předepsané krémy na problematickou pokožku kvůli ekzemu. Na ceste máme dalšího broucka a určitě bych chtěla vyzkoušet tuhle kosmetiku a třeba bych se vyhnula dalším problémům s presusenou pokožkou.

7. kvě 2019

Pro mě nová značka, kterou bych s Bedříškem určitě ráda vyzkoušela 👍 U nás samozřejmě nesmí chybět mycí gel a protože už začíná mít Béďánek i "háro", tak i šampon.👦 A protože staršímu Karlíčkovi teď začala chutnat avokádová pomazánka, nechali bychom ho kosmetiku otestovat taky 😉🥑

7. kvě 2019

U nás je samozřejmostí sprchový gel bez něj nesmíme nikam odcestovat 😀

7. kvě 2019

U nás nesmí chybět šampon na vlásky pro moji 9mes. Dcerku, mám ráda voňavé a hebké vlásky. Pak k ní pořád cucham 🙂

7. kvě 2019

Určitě není chybět tělové mléko pro našeho 15mes.syna 🙂

7. kvě 2019

Určitě nesmí chybět olejíček, dcerka miluje večerní masáže, pak nám krásně spinká celou noc

7. kvě 2019

Rádi by jsme se do testování zapojili s 8mi týdením synem. V naši výbavě nesmí chybět jemná mycí emulze a dnes jsme zkusili koupit na zkoušku balzám pro lepší spánek a doufáme, že se stane nutností 🙂❤️.

7. kvě 2019

U nás nesmí chybět hydratační pleťové mléko a olejíček, protože moje Jasminka má velmi suchou ekzematickou kůži po mě

7. kvě 2019

Kromě krémů na opruzeniny ještě olejíček po koupání

7. kvě 2019

My používáme hlavně přírodní produkty toto testování by se mi velice líbilo pro mého 2,5 roku syna ..obcas použijí krem na opruzeiny a na koupání olej do koupele ,mycí gel a na závěr promazeme krémem nebo olejickem..obcas tak dělám i u pětiletého syna ,užívám si to dokud se ještě nechají.neni nad voňavé děti po koupeli...

7. kvě 2019

U nás nesmí chybět, sprchový gel, pleťové mléko a 2,5lety syn si oblíbil pleťový krém ve tvaru želvy 😊

7. kvě 2019

Také bych se s dvouleťákem zapojila do testování, tuto značku vůbec neznám, ale ráda poznám. U nás je teď oblíbený šampon na vlásky a krém na tělo, syn už se chce mazat sám, někdy namázne i mě, prostěradlo, peřiny, plyšáky,...😀

7. kvě 2019

Musíme mít olej a krém na tělo a obličej a hlavně od Weledy Měsíčkovou koupel😍

7. kvě 2019

U nás nesmí chybět masážní olejicek... 😊 Masáž mu dělám každý den po koupeli 🙂

7. kvě 2019

U nás nesmí chybět olejíček po koupeli 😉 miluji tu vuni 😀

8. kvě 2019

U nás nesmí chybět krém a občas oleje malemu se hrozně loupo nohy takže i krém na chodidla na přírodní báze koupené se každý se minimálně 30 minut jinak nevyeleze

8. kvě 2019

U nás nesmí pro vodní radovánky chybět mycí olej, pro welness po koupeli pořádná dávka tělového mléka či tělového oleje a balzámek na pusinku, ten máme úplně nejraději 😀

8. kvě 2019

U nás nesmí chybět olejicek na tělo a krém na obličej.

8. kvě 2019

Rozhodně nesmí chybět olejíček po koupání 🙂

8. kvě 2019

Ahoj, rádi bychom se s 9ti měsíčním Vašíkem zapojili do testování. Vašík naštěstí nemá problémy s pokožkou. Od mala nedám dopustit na olejíček na mytí zadečku. Nekoupeme úplně pravidelně každý den, ale pokaždé koupeli se už Vašík těší na masáž - buď mandlovým olejem nebo mlékem. Ráda bych ale zkusila něco voňavejšího.

8. kvě 2019

U nás určitě nesmí chybět na nejmenší Miminko šampon na vlásky , sprchový krém a přísada do koupele - na koupání ... a po koupání olejíček , krém na opruzeniny , a žínka na dásně . Pro větší Miminko pak šampon , sprchový gel a přísada do koupele , nebo pěna - a po koupání tělové mléko , krém na obličej a krém na opruzeniny 🙂
Na ven podle počasí , krém na zimu na obličej , jelení lůj na pusinku ...
Atd . ;)

8. kvě 2019

U nás nesmí chybět mléko nebo olej po koupeli. Či pěna do koupele tu malý miluje. Rádi bychom otestovali i tuto kosmetiku. S Maxíkem se rádi podělíme o zkušenost i na našem instagramu, který budujeme jako mamablog ,osobně s maminkami v mateřském centru, které navstěvujeme pravidelně.🙂

8. kvě 2019

Naše čerstve 2letá slečna je asi po mamince - takže do koupele olejíček nebo pěnu, na vlasy šampon, na tělo sprchový gel (peeling jsem ji zatím neukázala🙂). Po koupaní olejíček. Když jdeme ven na pusinku krém apod... Přírodní kosmetika mě zajímá, protože jsem z oboru. Pokud si nás vyberete, budeme moooc šťastné.

8. kvě 2019

U nas nesmie chybat olej

8. kvě 2019

U nás nesmí chybět speciální krém na obličej, který je pořád uslintaný.

8. kvě 2019

Rádi bychom se zapojili s naším 10dennim synem, za nás nesmí chybět šampon a pěna do koupele 😍😍😍

8. kvě 2019

U nás nesmí chybět olejíček, mažeme a masirujeme nejen po koupeli. 😍
Ráda se zapojim se svou 5 měsíční dcerkou.

8. kvě 2019

U nás nesmí chybět krém či Olejníček po koupani, dcera miluje masáž ☺️ Rádi bychom vaší kosmetiku vyzkoušely, dcera má 5 měsíců ☺️

8. kvě 2019

Dceri je sest mesicu a pouziva kosmetiku olej nebo hydratacni krem na pokozku po koupeli a obcas myci penu do koupele, libi se ji bublinky..

8. kvě 2019

U nás nesmí chybět masážní olej a pleťové mléko👍

9. kvě 2019

Olejíček po koupeli jednoznačně 🙂

9. kvě 2019

U nas nesmi chybet telove mleko. Mala ma sklony k suche kuzi takze telo mazeme kazdy den. 🙂

9. kvě 2019

U nás nesmí chybět krém na zadaček, mycí gel na vlasy a tělo a samozřejmě olejíček, a speciálně namíchané krémy k promaštění.

9. kvě 2019

Rádi bychom vyzkoušeli (syn 22 měsíců). Nám nesmí chybět něco na mytí (gel,mýdlo) a něco na namazání těla.Naštěstí nemáme problémy s ekzémy a suchou pokožkou,tak nejsme omezeni při výběru-jen to co nám voní🙂

9. kvě 2019

Jako velka fanynka prirodni kosmetiky, bych rada poznala tuto znacku, o ktere slysim poprve. Velmi mne zajima sampon, uzila by si jej ma pulrocni princezna.

9. kvě 2019

Ráda bych vyzkoušela se synem - 3 měsíce. Nesmí nám chybět tělové mléko po koupání a krém na obličej 😉

9. kvě 2019

U nas nikdy nechybi hydratacni mleko po koupani a krem na opruzeniny. Pro starsi (3,5) i sampon na vlasky a mladsi (8 m) olej na lepsi usinani s levanduli. 😊

9. kvě 2019
Komentář byl odstraněný

U nas nesmí chybět žádný hydratační krém a masážní olej. Masirujeme záda vždy po koupání a syn (11m) to má už zažité jako večerní rituál. 😍

9. kvě 2019

Rádi bychom se do testování zapojily, synovi je 15 měsíců. Používáme olejíček po koupely a krém na obličej 🙂

9. kvě 2019

Dcerka má 20 měsíců, žádný kožní problém nemá. Používáme sprchový gel, který je i na vlasy.

9. kvě 2019

Ráda bych s roční dcerou otestovala tuto kosmetiku. Denně používáme krém na zadeček,vlhčené ubrousky. Večer na koupání nesmí chybět sprchový gel na tělo i vlásky a po koupeli tělové mléko nebo olej.

9. kvě 2019
Komentář byl odstraněný

U nás nesmí chybět tělové mléko nebo olej 🙂 Miluji, když krásně voní 🤩

9. kvě 2019

Naše dámička je typická holčička, kromě nakupování na sebe namatlá kdeco, když jdeme do drogerie, tak na sebe nalije deset různých testerů a stojí u toho déle než já 🙂. Miluje tělová mléka a oleje, neobejdeme se bez šampónu a rozčesávače na vlasy, ovšem Vendy ta vezme za své cokoliv 😉

9. kvě 2019

V poličce naší holčičky nesmí chybět voňavé tělové mléko, kterým se ráda sama maže 😊

9. kvě 2019

Budu se asi opakovat, ale nam v kosmeticke vybave nechybi krem nebo olej na telicko. Znacku neznam a moc rada bych vyzkousela. Dekuji T a T

9. kvě 2019

Rozhodně tělové mléko, abych vždy mohla dcerku po koupeli namazat, aby měla hydratovanou pokožku.🙂

9. kvě 2019

Dětský šampón, aby neštípaly očička

9. kvě 2019

Určitě se nechci zapojit, šampon už jsme vyzkoušeli a teda nic moc a ani nemůžu říct, že by nám krásně voněl, příště už bych za ty peníze nekoupila. Ale jinak přeju příjemné testování všem.

9. kvě 2019

@petulleee Přečti si to po sobě😩

9. kvě 2019

Mustelu mame vyzkousenou, synovi 7m se po olejicku do koupele a kremu na telo zlepsil atopicky ekzem az zmizel, takze za me Mustela super. Jen nejakou dobu jsme museli pouzivat od lekare veskere veci, protoze mel hrozny atopicky ekzem - az do krve a svedilo ho to a Mustela musela stranou, nyni jsme se zase k ni vratili, zatim tedy olejcek do koupele, ale uz mam objednany i telovy krem 🙂

10. kvě 2019

Moc kosmetiky zatím nepoužíváme, ale ráda bych něco vyzkoušela. Zatím využívám jen krém na opruzeniny a tělové mléko. A máme doma vzorky přípravků do koupele, tak občas kápneme při koupání

10. kvě 2019

Mame teprve 3mesice a krome kremu na opruzeniny pouzivame telove mleko nebo olejicek.ted jsme parkrat uz vyskouseli i kosmetiku na koupani 🙂 radi by jsme vxzkouseli i masazni olejicek.

10. kvě 2019

Mam 2 holcicky 21 mesicu a 1 mesic ❤️ ani u jedne nesmi chybet telove mleko, dale pak samossebou sampon a sprchovy gel ☺️ plus pena do koupele, ktera zatim zabavuje jen tu starsi 🤗

10. kvě 2019

Ve výbavičce naší Nelinky (6 měsíců) nesmí chybět masážní olejíček jelikož má hrozně suchou pokožku. ☹ S touto kosmetikou nemáme zkušenost tak proč to nevyzkoušet. dle recenzí je fakt skvělá 🙂

10. kvě 2019

Nesmi chybet olej nebo krem na telicko

10. kvě 2019
Komentář byl odstraněný

Naše výbava je velice pestrá💙 nezůstávam jen u jedné značky ale kombinuji a vyhledávám vhodné produkty pro svého syna . 👣 U nás nesmí chybět věci na koupání jako jsou pěny do vody, šampony a mycí gely.. jelikož syna koupu každý den, je to už takový rituál beh kterého by jen tak neusl a co se týče kosmetiky vždy potřebujeme zásoby . Ke klasickým mycím věcem používané i jednou týdně Linolu do koupele na lepší pokožku 💙.. dále různé olejíčky na tělo a obličej. Krémy na tělíčko a obličej a samozřejmě nesmi u nás chybět Bepanten mastičky. S tímto produktem zkušenost nemám a rada bych vyzkoušela

10. kvě 2019

U nás není chybět masážní olej,tělové mléko a dětský gel či pěna nayti
Ráda bych tátu značku vyzkoušela. Mám doma pomalu dvouletého syna a za měsíc mu přibude sestřička,takže bych hned testovala na dvou dětech 😊

11. kvě 2019

U nás nesmí chybět tělový krém a pěna do koupele, kterou naše cácorka zbožňuje

11. kvě 2019

Moc ráda bych přihlásila našeho Tobíka do testování.
Od mala, co se narodil miluje vodu, je to neskutečné, to jsem ještě nezažila. Holky obě dvě od mala řvaly
a přestaly řvat až byly suché a oblečené.
Malej si to tam doslova užívá. Malej, když ji sám,
je uplně celý špinavý. Přikládám fotku, když jí sám rajskou.
A to pak byla radost, když se ocitl ve vaně a museli jsme ho
celého drhnout. Pak máme zahrádku, takže ho zapojujeme už
do manuálních prací, odnes či přines.
A nebo když si hraje na písku je špinavý od hlavy k patě.
A to je pak zase důvod k radosti.
Takže si myslím, že malej by byl uplně vzorový tester.
Tuto kosmetiku vůbec neznám, ani název. Malý nemá žádné probémy
s pokožkou a co miluje je masírování celého těla.
A pak my s holkama nadšené, jak nám krásně voní.
A co je ještě u nás hodně potřeba je krém proti opruzeninám,
malý ještě na nočník nechodí a občas se stane, že to má pěkně
do krve.
A musím říci, že bepanthen nám nepomáhá.
Takže zkoušíme další a jiné krémy, ted jsme na sudocremu.

12. kvě 2019

Ahoj maminky, toto je oznámení o ukončení výběru.

V první řadě vám chceme poděkovat za zájem, ženy na testování již byly vybrány.

Po výběru, který proběhl, jsme vybraným uživatelkám zaslali interní poštu. To znamená, že ty, které byly vybrány pro testování, dostaly zprávu s pokynem co a jak dál. Označujeme vás všechny proto, abyste dostaly upozornění a věděly jste, že výběr proběhl. (všechny = vybrané i nevybrané)

Zapojte se i do dalších výzev a zkoušejte dál. Připravujeme jich hodně 🙂

Každé z vás zasíláme tři srdíčka 🙂 ❤❤❤

Přejeme krásný den, každý den
@2hanah, @aalleennkkaa7, @adusku, @akimona, @aklora, @alushkaa, @ametystka, @anko3, @artemiskaa, @baarboraa92, @barca198, @baskervile, @bettynka26, @brixavonpavli, @budiha, @caffelatte1, @carlakajinka, @chiara1990, @cipisek2017, @crazykat, @daniopl, @danulle_, @dasa7x, @denadena16, @denisahradecka, @denitek, @dodge_magnum, @drackyce3, @ellive, @eonika, @etmargareth, @eva1987, @evulineek, @evusacek, @fejfarka, @firsttime, @girl.misel, @hanacvej, @hance89, @happyprcek, @happyzuza, @hhranolka, @hubikanetka91, @ilucie, @iulia, @jadie92, @jancacom, @jane085, @jeffje, @jiji1, @jitka_ve, @jitule1984, @jituska36, @judyl, @kanovnice, @katema9217, @katka91h, @katka_nedo, @katuuulka, @katynecka, @kazzyy, @kjajule, @klara0000, @klovalka, @kovarikovam, @kristinandbaby, @kristl28, @krtcice, @lachtanice86, @levandulina, @lstuchlova, @lucie7411, @lucina261, @lusisek31, @marketa612, @matty001, @maxulinka, @miba22, @micha_elak, @michaste, @milacek991, @mimiveru, @misaaajul, @mommyniky, @mosh, @mumaddy, @mysce, @mysiiickaaa, @nanamisa, @nelazb, @nikinelinaty, @nisulka, @novamamina, @nufak1978, @nykita, @olafoliva, @oplik, @osmacipce, @oveckaluky, @ovwvecka, @pajita, @pandap14, @paperilla, @patricia1236, @pavcatko, @pavlinakoudelkova, @pavlinatomsova, @petkabob, @petrazmetra1, @petulleee, @pincola, @popyna, @radkon, @rendlik86, @rickina, @rkozakova, @rmarci, @rory_g, @saandy123, @sabinovotna, @sarka49, @sene, @serbosek, @simdan, @simichael2018, @slulunicko, @smajlinka22, @sonu_la, @soptik101, @stana1, @stepanova, @sunnies, @svetty, @svobodpetika, @teaw, @thecaroline, @timissa, @tinkaa, @tonicka16, @tyhi, @uzuuuzu, @verasvobod, @verenka87, @veronyque, @verusak87, @veruszt, @vitkovakaterina, @vmaky, @weronicaaaa, @weronikad, @xantista, @yenefer1, @zanolkamanolka, @zuzanarhiannon

14. kvě 2019

Začni psát komentář...

Odešli