#vanocni_pohlednicovy_kolotoc
    Ještě někomu chodí pohledy?
    Já čekám ještě na 2 a myslím si, že už nedorazí 😢

    lenkauml
    Zpráva byla změněna    2. led 2020    

    #vanocni_pohlednicovy_kolotoc dekujeme Martine, Viky a Erikovi
    nick nemam☹️ uz mam @anielkha

    #vanocni_pohlednicovy_kolotoc
    @beruska1974 dekujeme moc za vanocni pozdrav

    beruska1974
    Zpráva byla změněna    23. pro 2019    

    #vanocni_pohlednicovy_kolotoc
    3 přáníčka dnes dorazila a chci moc poděkovat @lenkauml
    dále Markétce @oplatecka a Míše @mimi1004
    Zbytek možná dorazí po svátkách.
    Přeji všem krásné a klidné prožití vánočních svátků

    kami1984
    11. lis 2019    Čtené 1391x

    Překvapení v poštovní schránce...

    Ani se to nezdá, ale to je již 1,5 roku, kdy se pomyslná kola velikonočního, potažmo vánočního kolotoče, roztočila..

    Chtěla jsem letos spustit kolotoč později, ale nastupuji, zhruba po půlroční pauze, zpátky do práce, a proto kolotoč nastartuji už teď.

    Letos je známka zase o něco dražší, 19 Kč a o to víc mě bude těšit každý jeden pohled, který se prostřednictvím pošty vymění. Těším se na krásné pohledy s fotkou, kresleným obrázkem anebo ručně vyrobená přání.

    Text, uvedený níže, budu už asi posedmé kopírovat, ale myslím, že to nevadí🙂 Jen požádám, pokud nebudete moci pohled/y zaslat, dejte mi vědět, nějak to pak zkombinuji, aby někdo na Vánoce nebyl smutný...

    Princip je jednoduchý…

    • Nepokazit radost druhým a pohled/y odeslat
    • Do 14.11.2019 včetně  se závazně přihlásit pod tento článek a dopsat kolik pohledů zašlu  ( 1pohled /1 člen MK, 5pohledů/5členů MK…)
    • Zaslat mi do IP svou adresu s počtem pohledů (Prosím pište mi adresy všichni, i ti, co se zúčastnili, vše mám vymazáno. Adresy nebudou použity k ničemu jinému a hned po skončení rozesílání vymažu ze zpráv). Jméno může být i Vašeho dítěte, tento dotaz se hodně opakoval.
    • Budu náhodně posílat adresu/y, komu pohled zašlete. Pokud napíšete 5 pohledů, pošlu 5 adres.. Minimálně 1 pohled by se Vám měl vrátit od někoho jiného. Snažím se to vždy rozhazovat tak, že kolik pohledů posíláte, tolik máte dostat. Zatím to vždy v mých poznámkách vyšlo 🙂
    • Pošlete pohledy do 10.12.2019, ať je má pošta šanci doručit před Vánocemi (známe Českou poštu, pokaždé opravdu nestíhá... )
    • Text je čistě na Vás, stejně jako zda se podepíšete jménem, nickem nebo jako tajný přítel
    • Až vám pohledy přijdou, vyfoťte je a dejte k sobě na fotoblog s  #vanocni_pohlednicovy_kolotoc Vím, že hodně lidí se na to dívalo a zjišťovalo, zda-li ten jejich pohled už našel svého majitele. Navíc to byla plejáda nádherných pohledů a přání.
    • Pokud kolotoč pojedete poprvé, určitě se pod tag podívejte, kolik krásných pohledů a radostí jsme si už nadělili v roce 2015, 2016, 2017...

    Adresy bych ráda rozesílala během víkendu 16-17.11., pokud bych vše nestihla, zbytek dodělám do 19.11., abyste měli dostatek času na zaslání, připravení pohledů a pomalu jsme se všichni naladili na kouzelný adventní čas...

    Letos se na Vánoce opravdu těším, těším se na chvíle, které budou s mými blízkými, kteří mi v minulých měsících tak moc pomohli. S dětmi, manželem, voňavým stromečkem, praskajícím dřevem v krbu... Později s rodiči, prarodiči a lidmi, kteří jsou mi tak milí.

    Krásné, zatím, podzimní dny a budu se těšit...

    Kamila

    #vanocni_pohlednicovy_kolotoc Tak u nás ve schránce jsme už také našli dvě krasna přáníčka 🙂 děkujeme @vjerunaa a @veruunek!

    kami1984
    4. pro 2017    Čtené 2273x

    Do třetice všeho dobrého....

    Letos se nám advent zamotal a nejenom na facebookovských diskuzích se dohadují, kdy vlastně ta 1.adventní je. Spousta z nás finišuje s vánoční výzdobou (přiznám se, stále mám na verandě dýně, teď komicky zasněžené) a dodělává věnce, abychom tu první svíčku v neděli mohli zapálit.

    Venku nám celý den sněžilo, krajinu pokryla bílá peřina a na mě zlehýnka ta předvánoční atmosféra doléhá. K tomu zapálený krb, světýlka a voňavý čaj.

    Loni i předloni jsem vyhlašovala vánoční kolotoč. Letos si říkám do třetice, naposledy?

    Pokaždé, když otvírám poštovní schránku, jsem ráda, když tam něco najdu, pokud to tedy není složenka anebo pofiderní nabídka🙂 A teď  by to těšení bylo dvojnásobné🙂

    Pravidla měnit nebudu, osvědčila se loni i předloni. Mnohým z Vás je již následující text důvěrně známý🙂 Jen znovu nabádám, pokud nechcete poslat pohled, nehlaste se anebo mi to pak napište. Nebylo mi vůbec příjemné číst i zklamané IP, že něco nedošlo:(

    Princip je jednoduchý…

    • Nepokazit radost druhým a pohled/y odeslat
    • Do 05.12.2017 včetně  se závazně přihlásit pod tento článek a dopsat kolik pohledů zašlu  ( 1pohled /1 člen MK, 5pohledů/5členů MK…)
    • Zaslat mi do IP svou adresu s počtem pohledů (Prosím piště mi adresy všichni, i ti, co se zúčastnili, vše mám vymazáno. Adresy nebudou použity k ničemu jinému a hned po skončení rozesílání vymažu ze zpráv). Jméno může být i Vašeho dítěte, tento dotaz se hodně opakoval loni.
    • Já budu náhodně posílat adresu/y, komu pohled zašlete. Pokud napíšete 5pohledů, pošlu 5adres.. Minimálně 1 pohled by se Vám měl vrátit od někoho jiného. Snažím se to vždy rozhazovat tak, že kolik pohledů posíláte, tolik máte dostat. Zatím to vždy v mých poznámkách vyšlo
    • Pošlete pohledy do 18.12.2017, ať je má pošta šanci doručit před Vánocemi (známe Českou poštu, letos raději dává dopředu echo, že opravdu nestíhá... )
    • Text je čistě na Vás, stejně jako zda se podepíšete jménem, nickem nebo jako tajný přítel
    • Až vám pohledy přijsou vyfoťte je a dejte k sobě na fotoblog s  #vanocni_pohlednicovy_kolotoc Vím, že hodně lidí se na to koukalo a zjišťovalo, zda-li ten jejich pohled už našel svého majitele. navíc to byla plejáda nádherných pohledů.

    Archy mám nalinkované, občas se vyplatí to mé cestování vlakem po krásách moravských míst. Nelinkované listy, přečtená spousta knih a v uších mi zní hity dávno minulé i ty novější.

    Tak a teď to už záleží jen na vás, jak a kým se zaplní...

    Krásný adventní čas všem....

    Kamila

    hanny21
    Zpráva byla změněna    12. led 2017    

    Holky. Moc se omlouvám, ale vánoční shon a vše. Jsem ráda, že žiju 🙂
    Takže s velkým zpožděním, ale moooc díky 🙂

    @lucysek @molly2014 @romana1510 @a_vav @cermij a jedna bez podpisu 🙂
    #vanocni_pohlednicovy_kolotoc

    (2 fotky)

    #vanocni_pohlednicovy_kolotoc Děkuji za poslední pozdrav Katce s Kristynkou. .Pohled zabavila dcera a už se na focení nedochoval 😆😆

    jaka17
    Zpráva byla změněna    22. pro 2016    

    #vanocni_pohlednicovy_kolotoc Děkuji za další krásně pozdravy @aliene, @kri @pernicek1 (pejsci potěšili obzvlášť )a Kamile s rodinou..

    #vanocni_pohlednicovy_kolotoc Děkuji @mimi1004 za první vlaštovku ve schránce ❤

    Moc moc děkuji @michaela___, @lenkauml, @jaka17 a neznámé Lenči s Deniskou za krásná přáníčka!🙂 Už u nás mají čestné místo a radost z pohledů ve schránce byla jako vždy převeliká 🙂 Ještě jednou veliké díky!

    #vanocni_pohlednicovy_kolotoc

    kami1984
    Zpráva byla změněna    17. pro 2016    

    Slíbila jsem trochu té úředničiny, co se týká letošního vánočního pohlednicového kolotoče. Takže se nás zapojilo 104, oficiálně mezi námi putuje 492 pohledů, ale vím, že se některé z vás i domlouvaly mimo, takže má vysněná 500 určitě bude pokořená🙂) Což si myslím, že je krása!!! Ještě jednou moc děkuji za Vaši trpělivost s adresami, za zapojení se a za udržení kouzla napětí a papírové korespondence. Jen pro zajímavost, loni nás bylo cca 90 při cca 900 zobrazení, letos nás je 104 při 250 zobrazení, takže to je pecka!
    Přeji všem krásné Vánoce, hlavně zdraví, pohodu, lásku a do nového roku jen to nejlepší. Nezapomeňte dát fotky pod #vanocni_pohlednicovy_kolotoc 🙂
    @evaviki, @terry1512, @andelkaprdelka, @dzejnin, @sunflower_ps, @cermij, @a_vav, @molly2014, @kataamisa, @mimi1004, @julca89, @sweet81, @koada, @englishbride, @kami1984, @eloise02, @m.e.l, @vjerunaa, @lucisuska, @apacheee, @dumbicek27, @sulcovajana, @jitka333, @kakulenka1, @nadulka87, @pipetulaa, @pajinka85, @alkena, @bllanka, @karol89, @pesilka, @lucysek, @renyb, @luca.s, @lenickakl, @romancam, @ka_tu_ska, @monnane, @lucik126, @marlysa100, @luchub, @vendik84, @verida, @rosie18, @terejan, @veruka, @ppavlusa, @bajushh, @sleepers, @natilla, @roko666, @ilonne, @dik_dik, @marketkag, @kubicek11, @nurbanu, @sistersss, @wedinka, @veru921, @kridav, @brsh, @gajuska86, @kwetulinka, @babunka1, @katiex, @verka_horak, @beruska1974, @kajovaevicka, @lulufafo13, @craki, @mosquito, @hindin, @pestas, @raper, @petulkakosticka, @ajronka, @broucinekzka, @bublask, @alliene, @cuprumka, @kri, @jaka17, @eileenk, @snehurka845, @michaela___, @happyhearts, @lenkauml, @zoel, @sklepka, @romana1510, @belladona1, @gebymaruska, @ee.liska, @dandellaii, @hanny21, @chocomorocco, @vegal, @olii30, @pernicek1

    #vanocni_pohlednicovy_kolotoc děkuji moc za pěkný pohled Hrdličky z Dolan u Olomouce

    kami1984
    27. lis 2016    Čtené 1580x

    Točíš, točím, točíme.. rozjíždíme vánoční pohlednicový kolotoč znovu🙂

    Je to už rok, co jsem poprvé psala výzvu na pohlednicový kolotoč.

    Nedávno jsem dělala pořádek v šuplíku a našla pohledy pár z vás na Vánoce  a Velikonoce a říkala si, že by nebylo špatné "na sebe zase ušít bič" a rozjet to nanovo..

    Hodně milých IP s dotazy na pohlednicový kolotoč mě přesvědčilo, že stojí za to obětovat pár hodin času a pustit se do toho.

    A kdy to spustit, když ne na 1.adventní neděli? Doufám, že jste měli tuto neděli moc hezkou, nejlépe se svými blízkými. My večer trávíme u krbu, voní mi tu první linecké a piju můj milovaný vaječňák🙂

    Letos už mám pohledy nakoupené, takže ode mě budou chodit Dubánci, které tady vidíte v článku🙂 Pokud chcete malou statistiku, loni se zapojilo skoro 90 z Vás a putovalo republikou na 400 pohledů. Velikonoční bráška byl taky hezký, putovalo kolem 300 pohledů a pohledy zabloudily i do Anglie. Jak tomu bude asi letos?! Překonáme 500kusů? 

    Moc se mi líbilo to čekání, kdy mi pohled spadne do schránky, každý den jsem netrpělivě vyhlížela pošťačku a po jejím odchodu už fičela vybrat železnou krabičku🙂 Patriček pak vždy chtěl přečíst kdo a co píše. Jednou se dočkal, odepsal i Ježíšek🙂

    Pravidla měnit nebudu, osvědčila se loni. Jen znovu nabádám, pokud nechcete poslat pohled, nehlaste se anebo mi to pak napište. Nebylo mi vůbec příjemné číst i zklamané IP, že něco nedošlo:(

    Princip je jednoduchý…

    • Nepokazit radost druhým a pohled/y odeslat
    • Do 04.12.2016 do 22hod se závazně přihlásit pod tento článek a dopsat kolik pohledů zašlu  ( 1pohled /1 člen MK, 5pohledů/5členů MK…)
    • Zaslat mi do IP svou adresu s počtem pohledů (Prosím piště mi adresy všichni, i ti, co se zúčastnili, vše mám vymazáno. Adresy nebudou použity k ničemu jinému a hned po skončení rozesílání vymažu ze zpráv)
    • Od 01.12. do 10.12. budu náhodně posílat adresu/y, komu pohled zašlete. Pokud napíšete 5pohledů, pošlu 5adres.. Minimálně 1 pohled by se Vám měl vrátit od někoho jiného. Snažím se to vždy rozhazovat tak, že kolik pohledů posíláte, tolik máte dostat. Zatím to vždy v mých poznámkách vyšlo🙂
    • Pošlete pohledy do 18.12.2016, ať je má pošta šanci doručit před Vánocemi (známe Českou poštu... )
    • Text je čistě na Vás, stejně jako zda se podepíšete jménem, nickem nebo jako tajný přítel
    • Až vám pohledy přijsou vyfoťte je a dejte k sobě na fotoblog s  #vanocni_pohlednicovy_kolotoc Vím, že hodně lidí s ena to koukalo a zjišťovalo, zda-li ten jejich pohled už našel svého majitele. navíc to byla pejáda nádherných pohledů.

    Budu se těšit na Vaše komentáře a pojďte si se mnou zpříjemnit čas na nejhezčí období v roce. Teď nám za okny hustě sněží a já tu linkuji archy na Vaše jména a ořezávátkem strouhám hroty tužek, abych se na to mohla vrhnout🙂)

    Krásný adventní čas všem....

    Vivi, že si zase vezmeš patronát🙂? Děkuji!  @gradan

    Fotky použity z www.flatika.cz (nemám žádnou spojitost s tímto webem, jen mě nadchl tento nápad).

    #vanocni_pohlednicovy_kolotoc
    dekuji za pohlednici Peti B. zřejmě z Pelhřimova, pokud dobře luštím z razítka 😀

    #vanocni_pohlednicovy_kolotoc
    @mmmura moc Dekujeme za krasny ručně vyráběny pohled 😘 a také Dekujeme dobre dusicce ze Slovácka Miška nebo liška 😃 tak se moc omlouvám zda je to špatně 😘 A jeste jednou @noiles dekujeme😘😘😘

    #vanocni_pohlednicovy_kolotoc
    Moc Dekujeme za pohled @nolies 😊😊