Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři

Hračky Fisher-Price

Byl jednou jeden muž jménem Herman Fisher. Věřil, že svět potřebuje hračky, které „podněcují představivost, dělají něco nového, překvapivého a zábavného“. Irving Price a Helen Schelle s ním spojili své síly, a tak před více než 90 lety vznikla značka Fisher-Price.

Od roku 1931 Fisher-Price přináší do světa dětí, od narození až po předškoláky, nové a nové hračky, které děti nejen zabaví, ale také rozvíjí jejich jemnou i hrubou motoriku, jazykové a logické dovednosti, podpořují dětskou fantazii. Každoročně na trh uvádí spousty novinek, které následují trendy.

Nové články

Hodnocení a zkušenosti s hračkama Fisher-Price

Máš zkušenost s hračkama Fisher-Price?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení

Fisher-Price Mluvící Pejskova Sestřička CZ - pro holčičky

Prostě ji milujeme

lulinkalulu  24. lis 2021
Máme dvojčátka. K prvním Vánocům to byla jasná volba. Už to bude rok co holčičku máme a děti ji milují. Museli jsme pořídit i pejska. Celkově bych řekla, že holčička je hezčí. Velice se mi líbí, že to není taková ta hračka na chvíli, ale má více úrovní. Není to hračka která by byla jen blbustka bez nějakého využití. Učí děti od rikanek, písniček, barev a čísel až po poznávání části těla. Hračky od Fisher-Price máme několik a děti je milují. Nehledě na to, že mají super kvalitu a zpracování. Budeme se těšit na další produkty co vyzkoušíme.
Čti celé hodnocení
5
1

Fisher-Price Pejskův ovladač CZ

Pro malé objevitele

beautifulsmile  24. lis 2021
Jako první hračku od Fisher Price jsem mým synům pořídil právě pejskův ovladač, i přes některé nedostatky celkově hodnotím kladně, navíc myslím, že vzhledem k přijatelné ceně to až tak nevadí. Oceňuji věkové rozmezí od 6 do 36 měsíců, díky němuž si s touto hračkou mohou hrát mladší i starší synové. Mají radost z každé hračky a není tomu jinak ani u FP.
Čti celé hodnocení
1
4
3

Mluvící pejsek Fisher-Price

Učíme se s pejskem 🐕

adel_si  24. lis 2021
Náš malý dostal pejska k Vánocům, když mu bylo 11 měsíců. Pejsek se mu líbil, ale aktivně si s ním začal hrát až o rok později, tedy v necelých 2 letech. Nyní mu jsou skoro 3 a pejsek u nás „jede" každý den. Malý se díky němu naučil barvy, části těla i nějakou tu písničku. :)
Čti celé hodnocení
3

Fisher-Price Beatbo CZ

Robot nebo ufoun?

wikki07  24. lis 2021
Jednou mu říkáme tak, jindy onak, každopádně, je to hodně veselá hračka. Při hraní písniček tančí a divoce bliká. Hraje i písničky, které vyzívají děti k pohybu a tanci. Jedno ze tlačítek umožňuje nahrání krátkého záznamu a poté přehraje jako skladbu. Náš Beatbo už několikrát spadl na zem, dcera se po něm prošla a stále funguje.
Čti celé hodnocení
3
1

Aktivní skládačka s rolničkou Fisher-Price

Postavme věž

wikki07  24. lis 2021
Z těchto barevných mističek jde stavět věž, koule, věž z koulí, vložit do jedné z koulí usměvavou rolničku (to je potom rachot) a taky to celé složit do jedné koule. Kromě motoriky, barev a velikostí, můžeme trénovat i čísla, která jsou na mističkách znázorněná.
Při posledním hraní jsme mističky použili jako nášlapná místa v opičí dráze 😄
Dceru baví už dva roky.
Čti celé hodnocení

Fisher-Price Mluvící Pejskova Sestřička CZ - pro holčičky

Prima zábava se sestřičkou

misha_1989  24. lis 2021
Naší dceři jsme pořídili sestřičku úplně k prvním Vánocům moc se me líbí zpracování, a že je krásně hebká jako plyšácek. Se sestřičkou si dcera hraje do teď a to jsou je jí 2,6 roku. Nejvíc se jÍ líbí písničky, ráda s ní zpívá. Je to super hračka. Naučí se barvy, počítat, i ukazovat ouško, tlapičku, atd... Jen světýlko je dost svítivé. Když si s ní hraje večer, musím něčím zakrýt bříško. Za mě super volba.
Čti celé hodnocení
5
1

Fisher-Price Pejskův ovladač CZ

Lákadlo pro malé cvrčky 👶❤

kristl28  24. lis 2021
Vyhrají si s ním děti všechny mé děti (4, 3, 1), přiláká děti svým veselým hlasem, blikáním. Padne krásně do dětských ruček.
Čti celé hodnocení
1
3

Mluvící pejsek Fisher-Price

Pejsek nás baví ❤️

oliie  25. lis 2021
Syn (4 r.) dostal pejska k 1. narozeninám. Chvilku mu trvalo, než se ho naučil sám ovládat, ale potom ho miloval. Znal nazpaměť všechny písničky, naučil se části těla.
Nyní pejska podědila dcerka (15 mes.)a byla to láska na první pohled. Má ho cca od 11 měsíců. Vydrží si s ním dlouho hrát, nejvíc jí baví písničky a tancuje na ně.
Za nás stoprocentní úspěch.
Čti celé hodnocení
7

Mluvící pejsek Fisher-Price

Dobrý kamarád

ladyladylady  25. lis 2021
Mluvícího pejska Fisher-Price bych nazvala dobrým kamarádem. Syn ho dostal k 1. narozeninám a od té doby ho provází. Vrací se k němu jako k dobrému kamarádovi, učí se s ním, poslouchá písničky a nepotřebuje k tomu pokaždé dospělého. Myslím, že to tak ještě nějaké roky bude. 🙂
Čti celé hodnocení
1
1

MEGA BLOKS Mega - Kostky v plastovém vaku

Pro malé stavitele

beautifulsmile  25. lis 2021
Synové mají nejraději interaktivní hračky, přesto si však u nás našly své místo ( setkaly se s úspěchem) tyto nevšední odolné plastové opravdu velké kostky, které zaujaly právě díky své netradiční velikosti. Jsou velmi lehké, díky čemuž se s nimi dobře manipuluje i nejmenším dětem. Věkové rozmezí 1 až 5 let je myslím zcela optimální, na své si tak přijdou batolata i předškoláci. Cena je dle mého názoru poměrně nízká, vzhledem ke kvalitě a faktu, že vydrží delší dobu. Oceňuji i praktický plastový vak se zipem , díky kterému je úklid mnohem snadnější,i zábavnější, (děti mohou bez problému pomoci ) Škoda jen, že kostky nejsou ještě více barevnější ( nemají více odstínů barev, neškodilo by více tvarů. Celkově hodnotím tento produkt kladně a mohu vřele doporučit.
Čti celé hodnocení
1
6
2

MEGA BLOKS Mega - Kostky v plastovém vaku

Stavění s mega bloks

misha_1989  25. lis 2021
Dcera dostala tuhle stavebnici k prvním narozeninám. Upřímně si toho vůbec nevšimla dá se říci že az ted ve dvou letech. Kostičky se dobře dávají na sebe jsou pěkně barevné. Akorát mě mrzí že by mohly udělat i pojízdná kolečka a sestavit si třeba auto aby se snimi dalo i jezdit po zemi.
Čti celé hodnocení
3
1

Fisher-Price hrošík a míček 2v1

Hračka Hrošík a míček 2v1

evculinda  25. lis 2021
Hračka Hrošík a míček 2v1
Hrošíka můžete otočit naruby a udělat z něj míč.
Vevnitř hrošíka je otvor pro ruku, díky kterému z něj můžete udělat i maňáska.
Hrošík i míček jsou vyrobeny z různých materiálů jako satén nebo zdobený kožíšek. Barvy stimulují zrak dítěte. Rolnička stimuluje sluch a různé použité textilie stimulují hmat.
Díky odnímatelnému poutku můžete hračku zavěsit jako míček nebo hrošíka.
Syn od 4 měsíců z hračky nadšený.
Čti celé hodnocení
3
1

Mluvící pejsek Fisher-Price

Pejsek

krisstina93  25. lis 2021
U nás hojně využívaná hračka, těší se oblibe zatím u obou synů, od půl roku a kolikrát ho vezme na hru jeste šestiletý :D pouštění písniček z pejska je oblíbený večerní rituál před spaním. Já oceňuji, ze je to hračka odolná a mladší syn ho zatím nedokázal nijak poškodit a to je jinak schopný zničit co mu přijde pod ruku :D ještě bude pro další ditko, které čekáme, takže super investice, za slušnou cenu zábava na roky :)
Čti celé hodnocení
4
1

Plyšový mrož s melodiemi Fisher-Price

Vhodný již od narození

beautifulsmile  25. lis 2021
Jelikož moji synové zbožňují od miminka plyšové hračky všeho druhu, ať už interaktivní či klasické ( bežně dostupné) vybrat hlavní letošní vánoční dárek se podařilo bez nejmenších potíží. Vzhledem k faktu, že máme doma nespavce (synům se velmi špatně spí, hodně často se budí, v noci i během odpoledního spánku), usínáček mrožík byl naprosto jasnou volbou. Bude čekat na své majitele pod stromečkem a já věřím, že kluci budou nadšení, myslím, že právě tato hračka se setká s velkým úspěchem, těším se až ho kluci objeví. Třeba také díky němu se podaří upravit spánkový režim. Tentokrát píši recenzi zatím jen z pohledu rodiče, právě kvůli blížícím se Vánocům.
Čti celé hodnocení
1
6
2

MEGA BLOKS Mega - Kostky v plastovém vaku

Kostky Mega Bloks

levandulina  25. lis 2021
Dcerka tyto kostky dostala, když jí byly necelé dva roky. Stavění z nich jí baví, hlavně nejvíc do výšky. Kostky se dobře děťátku drží, nejsou nikde ostré. Na sobě drží dobře, zároveň jdou i dobře od sebe rozdělat. Tuto sadu vidím jako rozšíření k jiným sadám třeba s kolečkama, nebo postavičkama.
Čti celé hodnocení
2

Fisher-Price Mluvící Pejskova Sestřička CZ - pro holčičky

Milovaná sestřička

elinka90  25. lis 2021
Dcera dostala pejskovu sestřičku k narození. Všem jí vřele doporučuji, jelikož to byla oblíbená hračka min. 3 roky a já si ještě do dnes občas prozpěvuji písničky, které Pejskova sestřička zpívala "Hodiny tik ťak tik, myška je rázem v nich....". Děti naučí základní počty, slova a písničky. Cena není přemrštěná, ale odpovídá kvalitě.
Čti celé hodnocení
3
1

Fisher-Price Kolotoč nad postýlku Motýlci 3 v 1

Nejlepší kolotoč na trhu

ele_nka  25. lis 2021
Největší výhodou tohoto kolotoče je základna. Melodie jsou opravdu příjemné a dá se nastavit i opravdu nízká hlasitost, což považuji za velké plus. Kolotoč má také projektor hvězdiček, kdy světlo je hezky tlumené, ale zahrabaný dudlík v postélce se při něm hledá skvěle.
Mě osobně zvířátka nezaujala, ale starším dětem se líbila moc. Pro nejmenší jsem využila skvělý tvar ramen a místo zvířátek nalepila kontrastní bíločerné obrázky.
Čti celé hodnocení
4
1

MEGA BLOKS Mega - Kostky v plastovém vaku

Kostky pro batole i předškoláka

bertoldina  28. lis 2021
Dcera je dostala k prvním narozeninám, hrát si s nimi začala až po pár měsících, ale miluje je do teď, po třech letech. Stavi věže, zvířátka, nábytek... a baví ji i kostičky počítat nebo rozeznávat barvy. A já je miluju taky, protože mají praktickou tašku na úklid a převážení. Jedna z mála hraček, co jsem na ní nikdy nešlápla. 😁
Čti celé hodnocení
3

Fisher-Price Učíme se říkanky CZ

Zpívánky

wikki07  28. lis 2021
Plastová knížka se šesti dětskými písničkami a třemi blikajícími tlačítky. Po otočení stránky se písnička sama přehraje a bliká. Každé tlačítko má jednu hlášku ke každé písničce o barvě, tvaru nebo počtu.
V knížce jsou i napsané texty, takže jí můžeme vypnout a klasicky číst.
Dcera jí dostala už v půlroce a barevné efekty se jí moc líbily. Baterka po dvou letech stále původní.
Čti celé hodnocení
2
1

Mluvící pejsek Fisher-Price

Když už nějakou zvukovou hračku, tak tuhle

katka_dv  29. lis 2021
Osobně nemám zvukové hračky, které vydávájí různé melodie, skřeky, nebo pisklavé písníčky ráda, a ze všech takových jsem ihned vytahovala baterky. Pejska jsem nejprve zaregistrovala u kamarádky s jejím malým synem, pak u další kamarádky, a když jsem ho potkala potřetí, tak jsem se o něj začala zajímat a nakonec jsem ho vzala „na milost" a syn ho také dostal. Máme jej od jeho 9 měsíců, teprve uvidíme, jak dlouho ho bude bavit...
Čti celé hodnocení
4
1