konik_testuje
19. čer 2020
3949 

Vaše zkušenosti s Möller‘s

Sluneční paprsky nás šimrají na obličejích a barevnost rozkvetlých luk lahodí našemu oku. Ale ani v tomto teplejším období nemůžeme zapomínat na podporu imunity. Tu je třeba posilovat během celého roku. Výjimkou není ani přicházející léto. Obzvlášť v tomto nelehkém období, které je pro nás všechny velkou zkouškou. Jak posílit imunitu celé rodinky? S naším testováním to bude hračka 🙂

Co budeme testovat

Posilovat obranyschopnost organismu, zvláště u dětí a těhotných žen, je nesmírně důležité. Nyní máte šanci s námi otestovat výjimečný rybí olej Möller´s Omega 3 přímo z norské přírody. Značka Möller's má více než 160 let zkušeností s výrobou a vývojem omega 3 výrobků a je nejprodávanější značkou ve své kategorii v Norsku. Mysleli jsme nejen na vaše ratolesti, ale i na maminky v radostném očekávání. Proto budeme testovat 2 produkty:

1) Möller´s Omega 3 Želé rybičky

2) Möller’s Mama

Omega 3 mastné kyseliny EPA a DHA jsou důležitými stavebními jednotkami všech buněk lidského organismu. Organismus si tyto látky nedokáže vytvořit sám, proto je důležité doplňovat je prostřednictvím stravy nebo potravinových doplňků.

Suroviny nejvyšší kvality, přísné kontroly i nejnovější metody se postarají o prvotřídní kvalitu a bezpečnost.

Möller´s Omega 3 Želé rybičky

Rybička Mölli je tu pro to, aby vašim prckům představila želé rybičky obsahující Omega 3 mastné kyseliny, vhodné pro děti od 3 let. Díky výborné malinové příchuti a měkké chutné konzistenci si je oblíbí každé dítko. Tyto rybičky přispívají nejen ke správné funkci imunitního systému, ale také k udržení normálního stavu kostí a zubů. Také přispívají k normální činnosti srdce a mozku. Postarají se zkrátka o to, aby vaše dítě v plné síle a zdraví objevovalo a zdolávalo svět.

Möller’s Mama

Těhotenství je jedním z nejkrásnějších období v životě ženy. Abyste svému děťátku dopřály to nejlepší hned od začátku, je třeba myslet na svou výživu. Tento výživový doplněk dodá vašemu tělu potřebné živiny v období, kdy je nejvíce potřebuje. Je určen těhotným ženám, ale i těm, které chtějí otěhotnět, nebo kojí. Díky tomuto balení pokryjete potřebnou dávku Omega-3 (DHA a EPA), vitaminu D3 a B6, kyseliny listové, jódu, železa a hořčíku.

Koho hledáme

K testování těchto výjimečných produktů hledáme 5 maminek s dětmi staršími 3 let, které jsou aktivní, komunikativní a zajímají se o zdraví své rodiny. Také hledáme 5 budoucích maminek, jež se těší na nový přírůstek, ale přitom nezapomínají na své zdraví. Hledáme maminky a těhulky, které rády sahají po kvalitě a volí doplňky stravy z přírodních zdrojů. Tyto maminky nám musí s radostí zprostředkovat své testování nejen prostřednictvím slov, ale i fotek.

Jak se zapojit

Pokud se chcete zapojit do testování, stačí napsat komentář pod tento článek. Uveďte, zda byste rády testovaly Möller 's Mama nebo Möller's Omega 3 Želé rybičky. V prvním případě nám prozraďte, jak se snažíte v těhotenství přistupovat ke svému zdraví. U druhé varianty popište, jak posilujete imunitu svých dětí, a nezapomeňte zmínit i to, kolik mají vaše děti let.

Čas na zapojení máte do neděle 21.6.2020 a v průběhu týdne vybereme 10 žen, které potěšíme a oslovíme interní poštou.

Všem vám držíme palce a těšíme se na vaše komentáře 🙂

konik_testuje

#test_mollers2

Milý koníku, ráda bych testovala Möller's Omega 3 Želé rybičky, respektive by je testoval můj čtyř letý syn 🙂 Má rád cucavé bonbóny a zajímalo by mě, jak by mu tyto chutnaly! U syna posiluji imunitu hlavně dostatek pohybu, ovoce, otužováním a hlavně zeleniny 🙂 Testování mu budu závidět, protože jsem těhule a ráda bych se zapojila do Möller 's Mama testování, ale syn má samozřejmě přednost 🙂

15. čer 2020

Šestiletý syn by rád otestoval Möller's Omega 3 Želé rybičky.

15. čer 2020

Ráda bych nabídla na testování, Möller's Omega 3 Želé rybiček, své 3 starší syny ve věku skoro 3 roky, téměř 6 a téměř 7let... ( nejmladšímu bude teprve rok, ten by to mohl akorát sledovat).
S Möller's rybím olejem mám dobrou zkušenost, doporučili nám ho pro nejstaršího syna, který má Vyvojovou dysfázii a opravdu jsem viděla zlepšení, jak ho začal užívat. Proto bych moc ráda zkusila i jinou formu těchto výrobků. Imunitu posilujeme především tím, že děti příliš nenabaluju a snažíme se trochu otužovat, často pobývat venku na čerstvém vzduchu a samozřejmě jíst hodně ovoce a zeleniny.

15. čer 2020

synovi je 6 let a určitě by rád otestoval želé rybičky. Pro lepší imunitu se mu snažím dopřávat hodně ovoce a zeleniny a také pohyb na čerstvém vzduchu.

15. čer 2020

Dcera 6 let by moc ráda otestovala Möller's Omega 3 Želé rybičky. Určitě by moc ráda ochutnala i nejmladší dcera, která bude mít za měsíc 3 roky. Möller's rybí olej dávám dcerám už delší dobu. Ochutnat rybičky by bylo hezké zpestření 🙂 Imunitu posilujeme tak, že jsou co nejvíce na čerstvém vzduchu, jí hodně ovoce a zeleniny.

15. čer 2020

Mam dva poklady 7 a 9let.Rada bych jim zkusila davat rybicky,vim ze omaga 3 je dobry i na stres a nas ceka ted hodne krizove obdobi.Stehujeme se od jejich tatinka,ktery ve spolecne domactnosti nahrazuje zahrivatko kresla u pocitace.Pro deti tedy bude nove,ze budou bydlet v jinem byte jen se mnou a zaroven,pokud budou s nim,tak se jim (snad) bude patricne venovat a poznaji ho i jinak... Treba by jim pomohlo to zvladnout v klidu.
Ted zkousime vse mozne, zakotvili jsme u sirupu s D a C vitaminem,olej jsem synovi zkusila dat na soustredeni ve skole,ale trochu ho prohnal,tak nenasel odvahu k dalsimu zkouseni.

15. čer 2020

Mam petiletou dceru a jsem ve 30. tydnu tehotenstvi, takze nam by se hodila jakakoli varianta. Dcera chodi od dvou a ctvrt o lesni skolky, kde je cely den venku nejlede na pocasi, coz ji na imunitu zjevne pomaha. Vitamin D bezne bereme (oleje s ruznou prichuti), ale spis podzim-jaro. Ja v tehotenstvi cvicim denne tehotenskou jogu s kdyz neni nalada nebo cas tak jdu aspon na 2-3km po vesnici se projit nebo k rece, do lesa s dcerou

15. čer 2020

Dobrý den,
měla bych zájem testovat Möller's Omega 3 Želé rybičky.
Synovi je 6 let a chodí do školky do třídy Rybičky 🙂
Co se týká posilování imunity, tak to děláme všechno možné, aby se celé rodině nemoci vyhýbaly. Hodně sportujeme, jíme pestrou stravu včetně ryb minimálně jednou týdně, a dále hodně zeleniny a ovoce a také se otužujeme.
Už dlouho jsem uvažovala, že bych dávala synovi rybí olej, ale bojím se, že mu nebude chutnat a nebo že bude potom cítit po rybě. Nic tedy proti rybičkám, protože syn chodí do třídy Rybičky v rámci mateřské školy, ale přece jen rybu máme rádi na talíři a ne abychom ji ze sebe potom cítili.
Přeji pěkný den a mávám všem rybičkám ať si užijí dnešní slunečný den 🙂

15. čer 2020

Tak teď nevím, co popravdě vybrat, protože obojí mi přijde skvělé! Dcera jakmile začla chodit do školky (na podzim bude mít 5 let), tak je furt nemocná, zkoušeli jsme i rybí tuk od Vaší značky, takže by mě zajímalo, jak by zabrali tyto želé bonbony. Na druhou stranu jsem těhotná a s mojí imunitou je to taky dost na štíru - vše od dcery chytnu, takže bych byla taky vhodný pokusný králík 😀 obě jíme hodně ovoce, se zeleninou je to už však trošku horší.

15. čer 2020

Moc bych chtěla otestovat zele rybicky, kupujeme olej mollers, ale starsi uz zacina odmlouvat, ze ten tuk nechce🤭, tak by to bylo fajn, zkusit něco jiného, bude mu 6, olej nam doporucili skz vyvojovou dysfazii a kdyz ho pravidelně uziva, tak jsou opravdu videt výsledky 🤭, take podavame multi imun, spirulinu a samozřejmě co nejpestrejsi stravu😊

15. čer 2020

Ahojky, mám 4 děti a tím padem bychom rádi testovali Möller´s Omega 3 Želé rybičky . Nejstarší syn je fotbalista a obě dcery profesionálně tancujou, což je na jejich imunitu vcelku zahul. Nejmenší ještě žádný sport aktivně neprovozuje 😀 , ale i tak jeho imunita byla vcelku nic moc. 🤷‍♀️ Kvůli opakovanym zanetum ousek a nasledneho pichani jsme museli zacit chodit do poradny resp.onemocneni.
Takže my jsme připraveni testovat o 106. 💪😀

15. čer 2020

Synové 3,5 a 9 let by rádi vyzkoušeli Möller's Omega 3 Želé rybičky. Starší syn má na posílení imunity česnek a Möller's Omega 3 double (polykací tablety). Mladšímu synovi dávám sirup s beta glukanem. Oba jí zeleninu, ovoce a chodíme často ven. Protože jsem se značkou Möller's spokojená, ráda bych vyzkoušela omega 3 želé rybičky hlavně u mladšího syna, aby se mu dobře žvýkali. I starší syn by je rád zkusil, aby měl změnu.

15. čer 2020

Rada bych testovala Mollers omega 3 zele rybicky. Mam dva male kluky, jednomu z nich bude o prazdninach 3 a od zari ma nastupovat do skolky. Ikdyz si troufnu rict, ze oba maji imunitu dobrou (bereme schusslerovi soli, vit D ve spreji, nekdy probiotika a hlavne se snazime zdrave stravovat a byt co nejvice venku), hodne lidi me presvedcuje, ze jakmile syn nastoupi do skolky, tak se to zmeni. Proto bych rada Mollers zele rybicky vyzkousela hlavne pri nastupu do skolky a zborila tim myty, ze kazde dite je ze zacatku nastupu do skolky porad nemocne 🙂

15. čer 2020

Rada bych se zapojila do testovani Möllers Omega 3 zele rybicek. Dcera bude mít v září 4 roky. Zatím ji posiluji imunitu Möllers rybí olejem, zele rybičky jsme zatim nevyzkoušeli. Bylo by super otestovat je v rámci Koníčka 😉

15. čer 2020

Zdravim 🙂 rada bych testovala Mollers Omega 3 zele rybicky, chtela bych je pro sveho 3leteho syna. V zari bude nastupovat do skolky, tak at postupne na te imunite zapracujeme 🙂.

15. čer 2020

Hlásíme se já i děti, že bychom rádi testovali Möller´s Omega 3 Želé rybičky 🙂. Zatím známe jen dětský olej Möller´s, který máme rádi pro jeho skvělou jemnou chuť 😉. Dětem je 9 a 4 a troufám si tvrdit, že milují vše, co je želé 😀 a jsme všichni aktivní a komunikativní, až moc 😂 Takže testování zdar 😍

15. čer 2020

Ráda bych zkusila Omega 3 rybičky. Již dlouho pokukuji ale pořád mám obavy aby synovi chutnali. Syn posiluje imunitu sportem, pobytem venku, a celoročně vitamíny (glukánek, multisanostol, ruzné sirupy podporující imunitu. ) plus ovoce a zeleninu čerstvé. Syn 8 let.

15. čer 2020

Rada bych testovala želé 🐠 pro děti, protože mám téměř 4letého syna, který bude zase od září navštěvovat MŠ atd. Imunutu se u něj snažíme posilovat ovocem, probiotiky ve formě jogurtů, zákysů a atd a občas teda i otužováním,zdravým pohybem na čerstvém vzduchu a spánkem 😀 Jinak testovat bych mohla i maminkovskou verzi, ale uz teda v období kojicim, za par dni mne ceka termin porodu 😁

15. čer 2020

Rada bych testovala klidne oba produkty. Zaprve jsem ve 33 tt tehotenstvi, snazim se doplnovat vitaminy pomoci tehotenskych vitaminu a diky tehotenske cukrovce i opravdu velkym mnozstvim zeleniny (kdybych nemela tehu cukrovku casteji bych sahala i po ovoci, ktere ted mohu omezene). Behem kojeni chci samozrejme co nejvice dodrzovat zdravou stravu. Snazim se minimalne 1x tydne zaradit rybu, ale ne vzdy se zadari (ne vzdy sezenu dobrou a cerstvou a tem z obyc obchodaku moc neverim).
Co se tyka zele rybicek tak ty by testovala mje temer 6leta dcerka. Imunitu ma prirozene pomerne silnou (po me), ale i tak se ji snazime podporovat stravou, pohybem, vitaminy, otuzovanim...

15. čer 2020

Moc rády bychom s dcerkou testovaly Möller's Omega 3 Želé rybičky. Od září nastupuje do školky a tak je čas "zapracovat" na posílení její imunity.

15. čer 2020

Ráda bych zkusila Omega 3 želé rybičky pro 4 letého chlapečka. Imunitu posilujeme pobytem venku v každém počasí, zdravým stravováním a v zimě i vitamíny z krabičky.

15. čer 2020

Ráda bych testovala želé rybičky. Mám dva kluky 5 a 8 let. Teda tři, ale ten nejmenší má rok a půl. 😁Oba starší jsou velmi aktivní. Závodně hrají hokej za Kometu. A momentálně jim probíhá letní příprava, takže makaji a makaji. A to vše navzdory svému astmatu a poruše imunity. Pravidelně užívají doplňky stravy a Vít. D. Také dbam na příjem bílkovin a vitamínů. Na stole esmi nikdy chybět ovoce a zelenina.

15. čer 2020

Můj šestiletý syn jí želé vitamíny různých značek na posílení imunity od podzimu do jara, k tomu celý rok dostupnou zeleninu a ovoce, a když to jde, jsme venku. "Školkové" bacily už nějak zvládá, ale od září jde do školy, a tak nějak očekávám, že bude potřeba opět posílit imunitu. Ráda bych tedy pro něj vyzkoušela ty Vaše.

15. čer 2020

Ráda bych vyzkoušela Omega3 želé rybičky. Mojí dceři (3 roky) byl doporučen a tak trochu i předepsán rybí tuk/olej. Kvůli suché pokožce. Zatím jsem vyzkoušela jeden a to od Vás. Jinak jí zeleninu, ovoce a téměř vše, co jí dám 😃

15. čer 2020
Autor komentář smazal

Rada bych vyzkoušela Möller 's Mama, jelikoz jsem v 10tt.
Momentálně trpím na silné nevolnosti, takže jen odpocivam a snažím se do sebe dostat aspoň nějaké ovoce a zeleninu. Ale už se tesim, až to přejde a budeme moct zase se synem na prochazky a hřiště, ať se udržujeme v kondici🙂

15. čer 2020

Rada bych vyzkousela mollers Rybicky pro deti. Synovi davam rybi olej a vitamin C 🙂. Nikdy jsme vitaminy formou bonbonku nezkouseli, mozna by to byla prijemna zmena 😁

15. čer 2020

Krásný večer.
Čekám páté miminko, jsem v 28tt a moc ráda bych vyzkoušela produkt pro nastávající maminky. Užívám vitamíny pro těhotné, ale nejsou v nich Omega..😔
A nebo, klidně produkt pro děti ♥️však je to jedno, zda se jedná o zdraví těch narozených nebo ještě nenarozené ♥️ protože zdraví je na prvním místě ☀️
Svým dětem ve věku 12, 10, 5 a 19m se snažím dávat hodně ovoce a zeleniny, trávíme celý den venku na zahradě, chodíme na procházky do lesa🌲
Moc by nás potěšilo vyzkoušet něco pro zdraví ♥️
Děkujeme 🍀

15. čer 2020

Rada bych s dcerou otestovala mollers rybičky pro deti. Dceři bude v září 6 let.
Snažím se dceři dávat hodně ovoce a zeleniny. Pobyt venku skoro v každém počasí je u nás take na denním pořádku.

15. čer 2020

Tak to bych si přála vyzkoušet pro mou 6tiletou dcerku neustále nemocná, strašně drobounké. Uvítám cokoliv co aspoň trochu posílí její imunitu.

15. čer 2020

Hezký den, mám téměř 5ti letého syna, kterému opakovaně dáváme mollers rybí olej (právě kvůli správné funkci nervového systému, míval noční děsy, je hodně aktivní, objevily se tiky), a také mám ted 6ti týdenní holčičku, takže i já bych potřebovala vzpruzit 😂 vlastně bych ráda otestovala klidně oboje, nechala bych se překvapit.

15. čer 2020

Dobrý den, rády se přidáme k testování Mollers želé rybiček, protože své dvě dcerky "mučím" denně rybím tukem Mollers. 🙂 Starší 9letá je už rozumná a tak si rybí tuk (s grimasou) spolkne se zacpaným nosem, ale s tříleťačkou (3roky a 4m) to chce občas dávku velké taktiky, aby otevřela pusinku a spolkla to s pokřikem "fuj, blé, rybí "kuš" (=tuk) neee! Proto by mě zajímalo, zda by to v případě želé rybiček bylo lepší. Imunitu posilujeme již zmíněným Mollers rybím tukem, rakytníčkovými vitamíny, pohybem, pobytem na zdravém vzduchu a příjmem ovoce a zeleniny.

15. čer 2020

Drahý koniku. Rádi bychom testovali mollers zele rybičky. A to tedy můj 9lety syn a 6leta dcerka. Nás nejlepší recept na posílení imunity je ten, že trávíme denně několik hodin denně v lese na čerstvém vzduchu, kde vencime našeho ročního psího raubire.

15. čer 2020

Dobrý den. Dceři byly teď v květnu 4 roky. Imunitu posilujeme už od jejího roku a půl,kdy začala s rýmou, co každý měsíc..Sirupem na imunitu,který je vhodný od 1 roku.Minulý rok,jsme dostali v lékarně vzoreček želé Vitamínů a dcerku vůbec nezaujaly. Jeden snědla a ten druhý,co byl v pytlíčku,už nechtěla... Jinak samozřejmě ke svačince, vždy nějaké čerstvé ovoce nebo zelenina a jako bonus, dcerku od miminka otužujeme. Myslím si,že to má něco do sebe. 👍 S želé vitamíny zkušenost nemám, tak bych byla moc ráda,kdyby dcerka mohla vitamíny otestovat. 👍😉😊Děkuji a krásný den.

15. čer 2020

Ráda bych se svou 3 letou dcerou testovala Möller's Omega 3 Želé rybičky. Dcera nejprve užívala Möller's Omega 3 Můj první rybí olej a musím říct, že ho vždy spolkla bez problémů, teď každý den dostává Möller's Omega 3 s ovocnou příchutí a to si přímo mlaská. Takže by bylo super, kdybychom mohly vyzkoušet i želé.

15. čer 2020

Hlásím se do testování želé rybiček. Můj syn má 3,5 roku, snažím se do něho dostávat hodně ovoce, zeleniny. Doma máme o Mollersu citronový rybí olej. Rádi bychom vyzkoušeli i toto želé, olej už nám dochází.

15. čer 2020

Zkusíme své štěstí a přihlásíme se k testování 😉 Mám dceru (v září jí budou 4 roky). Imunitu se jí snažím posilovat hlavně tím, že jí prakticky všechno - ovoce, zeleninu, luštěniny, ryby, maso, miluje vejce na jakýkoli způsob, naštěstí není vybíravá, prostě má opravdu přísun všeho, co tělo potřebuje pro své zdraví. Je to "venkovní" typ, je schopná být venku každý den, bez ohledu na počasí, dostat jí domů je někdy kumšt 😀 V září nastupuje do školky, trochu se bojím, že to začne - věčně nemocná 😕

15. čer 2020

Rada bych vyzkousela testovani Möller 's Mama. Nyni jsem na zacatku druheho trimestru. Doma mam dvouletou dcerku, tak se sama sobe moc venovat nemůžu. Behem prvniho trimestru jsem jako doplnek pouzivala tablety od Femibionu a rada bych zkusila dalsi kvalitni znacku. Krome doplnku se snazim do sveho jidelnicku zaradit ovoce a zeleninu a chodit s dcerkou na prochazky, ale to vzhledem k vecne unave nejde tak casto jak bych chtela.

15. čer 2020

Já bych se ráda zapojila do testování Möller's rybiček. Synovi teď bylo 7 let a bonbóny má moc rád tak by si testování náležitě užil 🙂

15. čer 2020

Tak náš syn (4,5 roku) by prý rád vyzkoušel Möller's Omega 3 Želé rybičky 😜
Imunitu se snažím posilovat, protože první rok školky byl syn každý měsíc nemocný. Kromě ovoce a zeleniny jsem mu teď přes zimu "naordinovala" vitamin C, D, rybí olej Möller's (s příchutí pro děti a zvládá i citronovou příchuť) plus od srpna bral ještě Imunoglukan - a výsledek?? Za celý školní rok dvakrát, asi 3 denní rýmička a slabý kašlík 😉. A nula návštěv u lékaře 👍
Takže věřím, že vitamíny mají něco do sebe a "gumové rybičky" by jistě náš syn ocenil 😇

15. čer 2020

Já bych rada testovala zele rybičky. Synovi byli tedko v květnu tři a od září půjde do školky , takže každý doplněk stravy pro posílení imunity se hodí . Stále koukám a hledám co bych objednala, rada bych něco před nástupem do školky začala dávat a pořad se nemůžu rozhodnout co a o tomhle rybím tuku jsem už několikrát slyšela samou chválu, tak by To bylo fajn vyzkoušet diky Koníkovi 😊

15. čer 2020

Obě těhotenství jsem Möllet's užívala, ze strachu z nedostatku - teda obyčejnou verzi, tato ještě nebyla, olej jsem nepozřela, takže díky za kapsle. 😆
Věřím, že tříletá dcerka by rybičky ráda zkusila, alespoň bychom věděly, co vybrat na podzim na imunitu, zatím brala před zimu vždy vit. D a zrovna letos už chci změnu a zvažuji rybí olej. Teď máme multivitamíny ve tvaru medvídků a ta radost, rybičky by byly další zpestření.

15. čer 2020

Möller's Omega 3 Želé rybičky, můj triletak a sedmiletak to radi otestuji .... pro zatím zobaji vitaminy JAMIESON Multi Kids, snazim se do nich dostávat ovoce a zeleninu, vyvážená strava.

15. čer 2020

Ráda by som testovala, dcera 4 roky.. Imunitu posilnujeme hlavně zdravým jedlom a pohybu vonku za akehokolvek pocasia 😊

15. čer 2020

Rádi bychom s mými dcerami (4 a 6 let) zkusily otestovat Möller's Omega 3 Želé rybičky. Starší dcera má slabou imunitu a tak bývá často nemocná,mladší má zase zvětšené mandle a tak i jí nemoci zrovna neminou. Imunitu posilujeme procházkami za jakéhokoliv počasí,ovocem,zeleninou,vitamínkama a občas chodíme i do dětské sauny.

15. čer 2020

Dobrý večer, jsem ideální na obě varianty, jelikož jsem budoucí maminka,ale také mám synka, který v květnu oslavil třetí narozeniny. U nás doma jíme hodně zeleniny a ovoce. Syn má nejraději okurky a banány a já to doplňuji ještě magnézkem a vápníkem, ať je mimčo zdravé. Snad se na nás usměje aspoň v jedné variantě štěstí 😉

15. čer 2020

Dobrý den milý koníku, ráda bych pro sedmiletého syna Daniela s vývojovou dysfázií objednala na testování želé rybičky. Myslím, že by mu je ujídal i mladší syn Kubík, kterému budou tři roky v říjnu. Oba prcky otužujeme a dáváme co nejvíc vitamínů, konečně i počasí trochu přeje 🙃 děkuji za přečtení, Jana

15. čer 2020

Velice ráda bych testovala Möller's Omega 3 Želé rybičky. Mám čtyři děti ve věku 3,5 , 6, 11 a 14 let. Snažím se jim dávat dostatek ovoce a zeleniny. Chodíme hodně ven na sluníčko a "cumláme" vitamín C

16. čer 2020

Dobré ráno, moc ráda bych na synovi "otestovala " 😄Vaše Möller's Omega 3 želé rybičky, jsou mu 4 a má rád bonbóny asi jako každé dítě, ovšem já, jako většina matek mu je nerada dávám. Pokud by mu chutnalo Omega 3 v podobě rybiček, asi by jsme doma byli všichni spokojení 😊😄. Dostává hodně ovoce, ale další podpora imunity by se nám hodila, do měsíce porodím a bude nás doma o jednoho víc 🌷 posílit v tuhle dobu naší imunitu je teď moje priorita. Děkuji a hezký den 🌺

16. čer 2020

Rádi bychom se čtyřletým synem testovali rybičky. Celá naše rodina sportuje, často vyrážíme na kola a v zimě na hory, otužujeme se a v našem jídelníčku nechybí spousta ovoce a zeleniny. Zatím vše jako prevence funguje velmi dobře a nemoci se synovi doposud vyhýbaly.

16. čer 2020

Dobrý den, moc rady by jsme s dcerou otestovali obě varianty. Dceri je 3a půl a ja jsem ve 24tt. Posilování imunity je u nás spojeno s dostatkem pohybu na čerstvém vzduchu a také zařazení zdravých potravin do jídelníčku, hlavně ovoce a zeleniny. Bohužel skoro jako každé ditko, naše princezna ryby nechce papat, takže davame olej od Möller's. o rybičkach jsem nevěděla a moc rádi by jsme je vyzkoušeli.
Děkujeme a přejeme hezký den ❤️

16. čer 2020

Dobry den, rada se zapojime do testovani. Dceri jsou 4 roky a imunitu posilujeme csstym pobytem venku, a vitaminem C a sirupem plny mineralu, ale vse objednavane v USA, zdejsi produkty nemely ucinek, tak by bylo fsjn najit ucinny produkt tady u nas 😊

16. čer 2020

má dvě děti ve věku 3 a 6 let a uvítaly by jsme rybičky, které by vyzkoušely obě děti, imunitu podporujeme, že jsme celoročně venku, papáme hodně ovoce a zeleniny

16. čer 2020

Rádi bychom testovali Möller's Omega 3 Želé rybičky, mohly by vyzkoušet obě děti, mají 3 roky a 5 let. Chodíme ven za každého počasí aspoň na chvíli, snažíme se jíst zdravě, ovoce a zeleninu.

16. čer 2020

Milý koníku, jsem ve 37tt, a ráda bych testovala Möller's Mama. Už před těhotenstvím, jsem brala kyselinu listovou, a těhotenské vitamíny, které beru stále. Po otěhotnění jsem přidala i probiotika a magnézium. Ráda bych podpořila imunitu i v období po porodu a při kojení. 🤰🤱

16. čer 2020

Dobrý den, ráda bych testovala Möller’s Mama, protože jsem ve 28. TT. Nyní beru konkurenční produkt Superfolin pro 3. trimestr, ale ráda vyzkouším i jiný produkt tohoto typu. Doplňuji snad veškeré vitamíny, protože si myslím, že to není vůbec na škodu. 🙂 Byla bych moc ráda za možnost vyzkoušet tento produkt.

16. čer 2020

Dobrý den, ráda bych otestovala Möller 's Mama, protože jsem nyní těhotná. Beru konkurenční vitamíny Femibion 2 a o Vašem produktu jsem zatím neslyšela a jsem příjemně překvapena, že je něco takového i přímo pro budoucí maminky. Mám dvouletého syna, kterému dávám Váš rybi olej - Můj první rybí olej a ráda bych tedy otestovala i něco pro sebe 🙂 Přeji hezký den

16. čer 2020

Ráda bych na svých dětech otestovala Möller's Omega 3 Želé rybičky. Syn a dcera mají 5,5 a 3,5 roku a Möller's Omega 3 olej je jejich oblíbená pochoutka 🙂 Teď nám zrovna došel a od tchýně jsme dostali nějaké tabletky s rybím olejem, které ale děti vůbec nechtějí. Ale ráda bych olej prostřídala s něčím dalším. Jinak se snažíme jíst pestře, hodně zeleniny a ovoce a kvašených potravin, přiměřeně se hýbat venku a hlavně mladší dcera miluje otužování. Z doplňků různě střídáme oleje (rybí, konopný, lněný a podobně), rakytníkový sirup, domácí šípkový čaj...

16. čer 2020
Autor komentář smazal

Ráda bych testovala želé rybičky, nebo spíše moje tříletá dcera by je testovala 😊 aktivní je dost, až někdy nechápu kde tu energii bere 😁 a mluvi, no řekneme že někdy víc než je třeba 😂

16. čer 2020

Möller´s Omega 3 Želé rybičky
Pro našeho 6 letého Káju, kterému zatím dáváme sirup na podporu imunity. Léky polykat zatím neumí, ale želé rybičky by mohly být prima, protože má rád medvídky. S touto značkou zkušenost zatím nemáme nikdo z rodiny , ale slyšela jsem na ni chválu

16. čer 2020

Ráda bych testovala buďto s dětmi (5 a 3) želé rybičky. Imunitu mají dobrou ale sezónní nemoci je vždy skolí. Navíc jde mladší v září poprvé do školky a my budeme mít doma čerstvé miminko a byla bych ráda, kdyby nemoci domů netahali. Dávám jim jen rybí tuk od Mollers.
Pokud by to nevyšlo, ráda bych testovala i vitamíny Mama. Momentálně jsem v 30tt a ta pestrá strava mi noc nejde, ze začátku mi bylo ze všeho zle(i z vitamínů!) a teď mám zase věčně plný žalůdek a chuť na blbosti. Nebo mě pálí žáha a raději si nic nedávám.

16. čer 2020

Mám 2 syny 2 a 4 roky a rádi bychom zkusili zele rybičky.Imunitu jim posiluji vždy v létě před nástupem do školky čistým rybim tukem váženým z lékárny.

16. čer 2020

Hezky den, rada bych nechala sveho 4leteho syna otestovat Möller's Omega 3 Želé rybičky. Na posileni imunity jsme jiz vyzkouseli kde co. Od Oleju Möllers s prichutemi i bez prichuti, tinkturou z lichorerisnice, dalsimi vitaminovymi doplnky, nic krome probiotik u syna nemelo valny uspech pri pozivani. Pred rokem jsme zjistili, proc ma tak nestalou imunitu. Opakovany nedostatek zeleza, doplnovani zeleza 3x rocne, nasledne zpigmentovani prednich zubu, atd.. uzili jsme si az kam, nez mu byla zjistena celiakie. Od nasazeni diety se imunita rapidne zlepsila, ale stale to jeste neni ono,predevsim v MŠ. Nyni nechodi do kolektivu, jsme spolu doma a ladujeme se ovocem a zeleninou ze zahradky. Je to jedlik. Ale rybam moc doma uprimne nedame, tak si troufam tvrdit, ze Rybicky by ho jiste zaujaly, nejen pro to, ze to jsou bonbonky, ale i proto, ze maji malinovou chut. Maliny miluje. A maminka by mela zase pro jednou pocit, ze pro jeho zdravi a imunitu dela maximum 😊

16. čer 2020

Naše téměř 5 letá Laura by určitě ráda otestovala Želé rybičky 👍 ve školce se nemoci šíří rychle... Nyní dávám každé ráno lžičku sirupu Stopbacil od Dr. Weiss, jsem s ním spokojená... Ale už je vidět dno, tak bychom mohli zkusit i něco jiného nového 👍

16. čer 2020

Naši kluci 13-10-5 let by rádi otestovali rybičky ☺️ bylo by to testování širokým spektrem 😂

16. čer 2020

Mám dceru 4 roky, kolektiv miluje, hezky se stará i o sestřičku když jí je ouvej a jako dobrotu ona má zeleninu, ovoce a gumové bonbónky. Dostala sadu doktorky a celý týden to nepustila z ruk a jen chodila a kontrolovala nás 🤣

16. čer 2020

Nás 3,5 letý syn by rád před nástupem do školky otestoval želé rybičky. 🙂

16. čer 2020

Rádi bychom vyzkoušeli želé rybičky. Synům kupuji pravidelně doplňky s rybím tukem, jelikož mají oba VD, SPU a starší ještě ADHD. Mladší syn - 7 let a starší 12 let. Sama bych pak ráda vyzkoušela doplňky pro budoucí maminky.

16. čer 2020

Dobrý den. Imunitu posilujeme prochazkami na čerstvém vzduchu a domácími bylinkami - máta, šípek, bez, ze kterých děláme čajíky. Snažím se taky o pestrý jídelníček a dcerka ještě užívá probiotika. Dceři bohužel před týdnem zjistili, že má atopický ekzém, takže mi byl doporučen i rybí tuk. Proto teďka sháním ten pravý, co jí sedne a aspoň trošku pomůže. To je hlavní důvod, proč bych ráda otestovala Omega želé rybičky. A když jí fakt sednou, tak u nich ráda zůstanu a budu i nadále podporovat její imunitu. Izabelka má 3 roky.

16. čer 2020

Ráda bych testovala Möller's Omega 3 Želé rybičky,.dcerka má skoro 5. Na imunitu ji nejvíce zabírá pobyt na čerstvém horském, hodně pohybu a celoročně užívá rybí olej od Möller's, nejoblíbenější je citronová příchuť ;) ráda bych zkusila něco nového 🙂

16. čer 2020

Tento pátek budu mít doma čerstvou triletacku. Takže želé rybičky by pro ni byly bombasticke. 👍
Přes zimu měla Mollers rybí olej a pak jsme zkoušeli Glukanek sirup. Pro prcky nic na cucani neměli, tak teď by to už mohla zkusit. Řekla bych, že imunitu budujeme i tim6, že žijeme na vesnici a je denně venku (i brzo ráno ještě v pyžamu 🤣), má ráda zvířata a někdy je večer zmazaná jak dítě ulice. 🤦‍♀️😉 Od září pošupajdí do školky a tam se zřejmě ukáže jak moc velká a silná je její imunita. 🍀

16. čer 2020

Rádi bychom otestovali Möller's Omega 3 Želé rybičky. Mám 2 rošťáky, 4 a 8 let. Ten mladší je opravdu vybíravý, zajímalo by mě, jestli by si na želatinkách pochutnal. Donutit ho vzít do úst, natož polknout lžičku rybího oleje, vlastně jakéhokoli, je takřka nemožné.. Takže pašuji všude, kam se dá, hlavně aby mě neprokouknul😅 Starší pořád bojuje s oslabenou imunitou, prodělal si mononukleózu a parainfekční zánět kloubů, pak se spustila alergie. Pere se s tím statečně, s věkem se to lepší, ale stále stačí, aby kolem prošel někdo s rýmou a už ji má. U nás jsou všechny dobroty na imunitu vítány.

16. čer 2020

Byla bych moc ráda za testování želé rybiček, protože naše dvě dětičky 9 a 5 let milují želatinové bombonky. Na imunitu kupuji různé přípravky a každý den si dávají, někdy ale pochybuji o jejich účinnosti, protože se nám nevyhla mononukleóza, angína a podobné radosti.

16. čer 2020

Rádi bychom testovaly Möller's Omega 3 Želé rybičky. Mám 9 letého syna a 12 letou dceru. Oba jsou velmi aktivní,neposedí. Měli jsme sirup na imunitu,ale ten jim moc nechutnal tak třeba zrovna želé rybičky by měly úspěch. 😊

16. čer 2020

Ráda bych zapojila svého 3 a půl letého syna Ondráška, který je velký rošťák a pořád pokouší imunitu lumpárnami venku. Dostává želé bonbónky s vitamíny a přes zimu rakytnikový olej. Přesto teď měl jednodenní horečku ani nevíme z čeho a zjistili mu alergii. Tak bych za něho rada vyzkoušela vaše želé rybičky, které určitě budou nejlepší🙂 Sice jsem těhule a taky bych ráda vyzkoušela, ale dám přednost synovi, který to víc potřebuje.

16. čer 2020

Ráda bych otestovala Möller 's Mama, abych dala svému miminku v bříšku vše potřebné

16. čer 2020

Ráda bych vyzkoušela oba přípravky. Čekáme miminko, jsem na začátku pátého měsíce a snažím se, aby naše mini miminko v bříšku dostalo to nejlepší. Zároveň bych chtěla vyzkoušet i druhý výrobek pro mou příští měsíc tříletou dcerku Sofinku. V září jde poprvé do školky, tak chci, aby byla co nejvíce zdravá, nelepily se na ni virozky, které často děti přenáší mezi sebou a užila si nové kamarády, na které se strašně těší.

16. čer 2020

Radi bychom testovali Želé rybičky.
Imunitu děti podporuji hodně ovocem, zeleninou, chozenim bos a každodenním chozenim ven. Nejlepší je to na chatě - v 7 ráno vypustime a v 9 večer sbíráme do postelí. 😀❤️
Syn Kája - 6,5 a dcera Elen 2,5

16. čer 2020

Já 8 měsíc těhotenství , syn 3 roky a měsíc . A čím posilujeme imunitu ? Jediné sportem , zdravá strava je super ale když má syn chuť na čokoládu proč ne . Lítá na kole a na 4kolce , plave , umí už i na lyžích . Jezdí na koni velkém i malém . Od září začíná s hokejem takže by rybičky bodly 🙂

16. čer 2020

Snažíme se jíst hodně ovoce a zeleniny,sportovat a co nejvíce být na čerstvém vzduchu.Děti mají rády i sirup s hlívou na imunitu. V únoru jsme slavili 3 roky a chtěli bychom Möller's Omega 3 Želé rybičky.

16. čer 2020

Jsem v 8 měsíci, o své zdraví se snažím pečovat pestrou a vyváženou stravou, pohybem doma i venku, dle svých současných možností a schopností. Vitamíny navíc však žádné neberu, ačkoliv o nich vážně uvažuji. Péče o 3 děti a 4 na cestě dá velmi zabrat a navíc konec těhotenství má velmi vysoké nároky na moje tělo, proto bych ráda vitamíny otestovala. Třeba mě trošku povzbudí a pomůžou s únavou.

16. čer 2020

Ráda bych se zapojila do testování Moller's Mama. Nedávno jsem zjistila, že budeme mít přírůstek do rodiny a naší malé 15ti měsíční holčičce, kterou stále kojím, přibude sourozenec. O sebe a své zdraví se snažím pečovat neustále, především i proto, že stále kojím, a teď se k tomu připojilo těhotenství, ze kterého máme velkou radost 🌸Základem je zdravá a pestrá strava, hodně ovoce a zeleniny. Díky tomu, že naše princezna začala poměrně brzy chodit, tak se přes den i dost naběhám a o pohyb není nouze 🙂 ráda bych k nejen svému zdraví, ale i zdraví teď už obou děti přispěla nějakými vitamíny navíc a tyto vypadají, že splňují má veškerá přísná kritéria, která na případné výživové doplňky kladu 💪

17. čer 2020

Moje trileta dcera by urcite rada testovala Möller's Omega 3 Želé rybičky, imutinu posilujeme chozeniˇ ven za kazdeho pocasi 🙂

17. čer 2020

Ráda bych zkusila Möller’s Mama, jsem nyní na začátku těhotenství s druhým prckem. Aktivně se zajímám o zdravý životní styl a vše kolem. Co se týká stravování, čím dal víc mě baví veganska kuchyně. Ne bezvýhradně, občas se u nás najde i kvalitní maso. Milujeme také ovo/ zel; teď navíc vše čerstvé a lokální. Doplňky u nás taky frčí; věřím přírodě. Sama teď doplňuji hlavně listovku, ptz u te je to s jejím dostatečným příjmem většinou na štíru.

17. čer 2020

Ráda bych, teda spíš má čerstvě tříletá cácorka by ráda testovala Möller´s Omega 3 Želé rybičky. Každé ráno se sama připomíná, aby dostal vitamín, tedy si myslím, že by byla vhodný adept na testování 😀...

17. čer 2020

ráda bych testovala Möller's Omega 3 Želé rybičky mám dvě děti ve věku 4 roky a 8 let, obě holky a ryby doma vubec nejíme, takže je pro mě dulezité dávat dětem omega3 v jiné formě. Imunitu posilujeme pravidelným pobytem venku, procházky atd..a pak také kazdy den deti jí ovoce a zeleninu.

17. čer 2020

Ráda bych testovala Möller's Omega 3 Želé rybičky, mám dva syny z toho jeden má 5 let. Zatím imunitu posilujeme hlavně sportem ( v letě fotbal a v zimně hokej ) a samozřejmě zeleninou a ovocem ze zahrádky. No taky občas menší pojídá písek a kvalitní hlínu ze zahrady 🙂

17. čer 2020

Ano, všimla jsem si, že na trh přišly Želé rybičky MÖLLER´S a ty mě dost oslovily, už vzhledem k tomu, že olej MÖLLER´S i když s ovocnou příchutí dceři dávám, ale je to vždy boj, protože jí prostě nechutná - i když ovocné, tak je to olejové. A teď by byla možnost želé otestovat, což by bylo super, aspoň bych zkusila, jestli pak dále kupovat a mají pro nás smysl. Dceři je tři a půl roku a myslím si, že rybí tuk je pro vývoj dítěte důležitý, takže bych byla ráda, kdybychom našly variantu, která bude pro ni jedlá.

17. čer 2020

Dobrý den, rádi bychom otestovali Möller's Omega 3 Želé rybičky. Synovi je 7 let a o imunitu se staráme pomocí vitamínu C, zvláště v zimních měsících jej doplňujeme v tabletách a nyní v létě zeleninou a ovocem ze zahrádky. K tomu hodně pohybu venku - kolo, plavání, parkurové skákání, dlouhé procházky s kočárkem a se sestřičkou společně užívají i vitamín D, i když teď jej čerpáme i venku ze sluníčka 🙂. V minulosti jsme užívali i Omega-3 a Omega-6 mastné kyseliny v lécích na podporu soustředění, proto bychom rádi otestovali i tento přípravek. Předem děkujeme a přejeme příjemný den.

17. čer 2020

Mam 2 dcerky. Jedna ma 3,5let a druha 9m. Chtela bych vyzkouset rybicky. Imunitu posilujeme otuzovanim, dostatkem ovoce a zeleniny. Jsme venku za kazdeho pocasi, rozhodne vsechno nedesinfikuji a hned neumyvam 🙂

17. čer 2020

Möller 's Mama, snažím se dodržet zdravý životní styl 😇

17. čer 2020

Milý 🐴,
naše pětiletá dcerka Adélka je od útlého věku nejvděčnějším strávníkem pod sluncem. V jídle není vybíravá, tudíž podporování imunity skrz pestré a vyvážené stravy (od ovesných vloček, přes špenát až k rybám) bylo a také zůstalo bezproblémové.
Stejně jako u nás větších, tak i u naší mladší dcerky Evelínky preferuji domácí stravu - u ní podobě mnou připravovaných příkrmů v zeleninovo-masových nebo zeleninovo-vaječných variantách. Především v zimních měsících, kdy bývají dny kratší a chybí intenzivní slunečný svit, doplňuji dětem i nám dospělým vitamín D po kapkách.
Kromě vyvážené stravy zoceluji imunitu u obou děvčátek téměř každodenním pobytem v přírodě. Pokud se zrovna netouláme po lesích a loukách, tak trávíme čas procházením se, běháním po hřišti, hrou míčových her nebo pobytem u vody. Adélka svůj čas vyplňuje také aktivitami, které ji nesmírně baví, a to jízdou na kole, koloběžce a v průběhu školního roku i návštěvami výuky tance. V zimě bych ji ráda naučila bruslit na ledě, příští léto na kolečkových bruslích - snad se zadaří.

Těšíme se na případné testování Möller´s Omega 3 Želé rybičky.

17. čer 2020

Rádi bychom zkusili Želé rybičky. Synovi je 7 let. Imunitu posilujeme dostatkem ovoce/zeleniny a procházkami na čerstvém vzduchu.

17. čer 2020

Dobrý den, jsem maminka tři dětí, mám dvě dcery 10 a 7 let a synka 10 měsíců. O jejich zdraví se starám tak jak nejlépe dovedu... Celoročně jíme hodně ovoce a zeleniny, trávíme volný čas venku, chodíme do sauny a na podzim imunitu svých dětí ještě podpořím probiotiky. O Möller's Omega 3 Želé rybičkách jsem už slyšela a ráda je s dcerami vyzkouším.

17. čer 2020

Taky bych ráda testovala já i můj 3 lety syn narodil se o 2 měsíce dříve tak mu chci podpořit imunitní systém. A já že jsem těhotná tak by se to hodilo pro mě a malého protože se pořádně nechce ukazattak nevíme jestli bude syn nebo dcera.

17. čer 2020

Do testování bych ráda zapojila svého skoro čtyřletého syna Štěpánka. Želé bonbony má rád a tak věřím, že úspěch by měly i rybičky. Od podzimu do začátku léta užíváme já i děti rybí olej od této značky, tak by rybičky byly alespoň pro toho staršího příjemnou změnou.

17. čer 2020

Krásný den, do testování bych zapojila sama sebe a ráda bych testovala Möller 's Mama 🙂

18. čer 2020

Krásný den,
chtěla bych testovat Möller 's Omega 3 želé rybičky.
Mám doma dvě dcerky 7 a 10 let .
Snažíme se často vyzrát nad nemocemi.Jedí ovoce,zeleninu a také mléčné výrobky. Každý den chodíme ven a dodržujeme alespoň nějaký pohyb.

18. čer 2020

Jako dětský psycholog často rybí tuk doporučuji rodičům dětí s problémy s koncentrací pozornosti. Jenže mnoho z nich má problém s konzistenci oleje. Stejně to má i starší syn, který sice olej Moller's užívá, ale vždy se u toho strašně šklebí. Mladší to neřeší. Přesto bych ráda ozkousela želé rybičky, myslím, že to hodně dětem může pomoct. Kluci rybí tuk berou spíš přes zimu, teď je imunita podporovaná sluníčkem, pohybem venku a konečně nám dozrávají plody venku, které jim taky dodají vitamíny.

18. čer 2020

Ahoj Koníku 🙂 ráda bych s naší starší dcerou (5 let) otestovala želé žabičky. Co nastoupila do školky, tak jsem zařadila na posílení imunity olej od Möllera, ale má silný dávící reflex, takže ji olej často nakopávala ☹ hledám proto jinou alternativu 🙂

18. čer 2020

Ráda bych testovala s mojí dcerkou Elenkou. Zatím se nám osvědčil každý večer rybí olej Moller's a bylinný sirup Serafínek. Průběžně popíjí Bio apotheke rakytníkový čaj. Od té doby je zdravá jak rybička 🍀

18. čer 2020

Ráda bych vyzkoušela doplněk Möller 's Mama. Zacinam II.trimestr,cekame druhe štěstí a chci mu doprat to nejlepší uz od úplného zacatku. Beru vitamíny důležité v těhotenství, nezapomínám na spoustu ovoce, zeleniny, nevynechavam ani ryby, vlakninu. Snažím se k těhotenství přistupovat zodpovědně. Každý vitamín je pro vyvoj miminka moc důležitý, tak bych ráda dostala šanci vyzkoušet tento produkt.

18. čer 2020

Ráda bych testovala Möllers Želé rybičky, mám děti 5,5 a 3 roky. U mladšího syna od roku používám přes podzimní a zimní Möllers rybí olej, starší dcera mi bohužel olej odmítá, vnutím jí ho opravdu jen zřídka kdy. Miluje vitamíny ve formě žvýkacích bonbónů, v běžně kupovaných značkách multivitamínů pro děti ovšem omega kyseliny většinou chybějí. Jiné doplňky stravy kromě zmiňovaných multivitamínů (děti to berou i jako sladkost a takový rituál ráno po snídani) dlouhodobě nepoužívám. Teď v létě navíc myslím není nic moc potřeba, kromě dostatečného pobytu venku a vitamínů z čerstvého ovoce. Děti nějak extra nemocné nebývají, starší dcera je ale takový dost nerváček a cíťa a se soustředěním to také není žádná sláva dočetla jsem se, že omega kyseliny z rybího oleje pomáhají právě i mimo jiné neurologickému vývoji.

18. čer 2020

dcery 6 a 9 let dostávají vitamínové doplňky pravidelně, ráda bych s nimi tyto vitamínové bonbony testovala

18. čer 2020

Dcera 3 roky by ráda testovala želé rybicky . V září nastupuje do školky a posílení imunity se bude hodit. Imunitu posilujeme pohybem na čerstvém vzduchu, vitaminy a milujeme ovoce a zeleninu.

18. čer 2020

Rada bych otestovala zele rybycky. Ma snizenou imunitu,bral i leky. Ma 4,5 roku.

18. čer 2020

Dobrý den přeji, rádi bychom otestovaly Möller´s Omega 3 Želé rybičky. Dcerka 4 roky, imunitu se snažíme zvyšovat právě rybím tukem Möllers od malička,jako miminko dostávala Vigantol, který jí způsoboval velké problémy,kamarádka mi doporučila právě Möllers a tak již skoro 4 roky ho dostává dá se říci dennodenně a co ještě nám hodně pomáhá je otužování...každý den po umytí studená sprcha a dcerka to zbožňuje. Ale díky tomu,že já mám celiakii,tak dcera bohužel zdědila po mě gen a tudíž je hlídaná a musíme imunitu udržet co nejvíc to jde. Jelikož už rybí tuk dostává skoro 4 roky,tak má samozřejmě dny, kdy už jí nechutná a nechce a kdyby dostala tyto rybičky,bylo by to úžasné a zase by měla změnu. Děkujeme za možnost zkusit si zahrát o testování🙂

19. čer 2020

Dobrý den ráda bych otestovala Möller´s Omega 3 Želé rybičky.Syn má 3,5roku. Uz delší dobu pokukuji po téhle značně.A bylo by fajn to vyzkoušet díky koníkovi.

19. čer 2020

ráda bych se synem 3 roky testovala želé rybičky. Syn si sám o vitamíny sám říká a dobrovolně vše sní. Už dlouho o tom přemýšlím

19. čer 2020

V těhotenství se snažím jist zdravě, ale bohužel ne vždy to vyjde.... Proto jím těhotenske vitamíny a doplňuji je o rybí tuk, protože mi ryby nechutnaji a nejím je. Rybí tuk v různých formach a různých značek užívám už řadu let (vždy v několika týdenních "kurach" a poté s několika měsíční pauzou).

19. čer 2020

Rádi bychom testovali Möller's Omega 3 Želé rybičky, neboť zajištění přísunu vitamínu našim dětem je pro nás velmi důležité! Dcera 5 let a syn 3 roky pravidelně užívají dětské vitamínky, přes den jedí hodně ovoce a zeleniny, sami si pěstují "své jahůdky" na zahradě a pomáhají pečovat o zeleninu ve skleníku. Imunitu podporují též trávením času venku v přírodě, běhají bosky, stále se cáchají ve vodě..

19. čer 2020

Syn 3 a půl roku, hlavně pohyb, zelenina, ovoce, občas nějaké vitamíny na imunitu.

19. čer 2020

Hezký den, se svou téměř čtyř letou dcerou bych ráda testovala želé rybičky. Imunitu nijak speciálně neposilujeme, snažím se dbát na pestrou stravu, žel děti moc po mě nejsou na zeleninu, ale hodně jim ji nabízím a myslím, že se to lepší 🙂 Dceři dávám rybí olej ve formě sirupu, ale není z něj příliš nadšená. Zajímalo by mě, zda by rybičky pro ni byly vhodná varianta. Děkujeme M a M

19. čer 2020

Hezký den mám 3leteho syna a rád by otestoval želé rybičky. Krásný den D a O

19. čer 2020

Rádi bychom s mým pětiletým synem otestovali Möller's Omega 3 Želé rybičky. Běžně podporujeme imunitu pobytem na čerstvém vzduchu a dostatkem ovoce a zeleniny. V situacích, kdy je potřeba trochu "přitvrdit", jako například před očkováním, přidáváme homeopatické přípravky, bylinky a Möllers rybí olej Omega 3. Ten ale není úplně chutný. Želé rybičky by byly určitě lepší 🙂

19. čer 2020

Moc ráda bych s moji pětiletou dcerou otestovala Möller´s Omega 3 Želé rybičky. Dcera cca od 3 let trpí na časté záněty středního ucha (3x - 4x do roka). Imunitu posilujeme jak se dá. Vyvážená strava, bylinné kapky, léky od lékařů... Rybičky by byly určitě chutnější a zajímavější variantou 🙂 Dcera by byla určitě nadšená, že "patáky" můžou nejen uzdravovat, ale i chutnat 🙂 a já bych byla nadšená s ní 😍

19. čer 2020

Příprava na podzimní virózy u nás začíná již v létě a obzvláště po půl roce, kdy náš syn (3,5 roku) byl mimo kolektiv a chystá se do nové školky je naším přáním aby byl co nejvíce zdráv. Rybí olej nám není cizí, snažíme se jíst hodně zeleniny a ovoce a být venku celoročně co nejvíce to jde ale přesto patříme spíše k dětem, které marodí hodně ☹tak bychom rádi testovali Möller's Omega 3 Želé rybičky. 🙏

19. čer 2020

Ráda bych testovala Möller's Omega 3 Želé rybičky, synovi byly v lednu 3 roky, v zari nastupuje do skolky, imunita jiste dostane v novem kolektivu zabrat 🙂 Proto jiz ted hledam vsemozne zpusoby, jak ji u nej podporit. Pohyb, pestra strava, pobyt venku v desti i na slunicku, kvalitni spanek a vitaminy, to je snad ta nejlepsi cesta 🙂

19. čer 2020

Rádi bychom testovali Želé rybičky. Imunitu posilujeme otužováním, co nejdelším pobytem venku a z doplňku stravy holky (6 a 9 let) užívají Imunoglukan a česnekové tobolky.

19. čer 2020

Ráda bych s dětmi otestovala Moller's Omega 3 želé rybičky. Mám děti 6 a 4 roky, a šestiletá má vrozenou srdeční vadu, imunitu posilujeme jak se dá, hlavně tedy hodně jíme ovoce a zeleninu, často chodíme ven a v neposlední řadě dáváme i lžičku Vašeho rybího oleje denně nebo obden, začali jsme ho používat kvůli posílení kostí, jelikož dcerka je hodně hubená a byl mi doporučen. Rádi bychom proto vyzkoušeli i tuto variantu, jelikož dětem občas koupím rybí olej i v kapsličkách ve tvaru rybiček a děti je milují.

20. čer 2020

Rádi bychom otestovali rybičky. Naše Viktorka má za týden třetí narozeniny a od září nastupuje do školky tak by posílení imunity bylo fajn 😊 starší dcera sportuje a chodí do čtvrté třídy a najít něco co by ji i chutnalo by nám moc pomohlo protože ji ne vše co koupíme na posílení imunity chutná 😊😉 Děkujeme a budeme se třeba těšit na testování 😊

20. čer 2020

mám děti 2,5 a 4,5 jejich obranyschopnost nijak zvlášť neposiluji, kromě vitamínů v ovoci a zeleniny, kvalitní strava a chutné zdravé mlsky, pohyb na čerstvém vzduchu. plánujeme teď třetí, takže bych mohla otestovat oboje 🙂

20. čer 2020

Mám syna 9 let, dceru 3 roky a poslední dceru 3 měsíce. Rádi bychom testovali rybičky. Dětem imunitu posilujeme otuzovanim. Snažíme se do jich dostat trochu ovoce a zeleniny je to ale nadlidský úkon. 😀. Takže posilujene různým doplňkem stravy.

20. čer 2020

Mam 3 det, nejstarsi 4,5 mladsimu budou v cervencin 3 a nejmaldsi bude mit 1 rok. Radi bychom otestovali rybicky. Prave nejstarsi je v jidle vybiravy a dostat do nej co nejvice vitaminuv jidle je narocne, ktere potrebuje hlavne i pro rozvoj reci, ktera je u nej opozdena. Prostredni syn si oblibil Vas rybi olej s prichuti jahody.

20. čer 2020

Dcery by rady testovaly zele rybicky 🙂. Imunitu se snazime posilovat pohybem na cerstvem vzduchu,sportem a zdravou stravou. Vek dcer je 6 a 9 let.

20. čer 2020

Mame 2 deti 2 a 1 rok, v lednu cekame 3.miminko. Rada bych otestovala Möller’s Mama. Behem tehotenstvi se snazim jist pestrou stravu, kterou se snazim davat i detem (ne vzdy jim ale chutna). Nezapominame ani na pohyb, s detmi to snad ani jinak nejde.

20. čer 2020

S Omega Möller‘s už naše rodina zkušenosti má, obě děti jako malé dostávaly jejich olej právě jako prevenci a podporu imunity. Teď jim je 8 a 6 a jejich nadšení přijímat olej v jakékoliv podobě je nulová. Podoba želé rybiček by pro ně byla lákavější, nicméně jsem vždy byla velmi skeptická k potravinovým doplňkům ve formě bonbonu/laskomin. Toto testování vidím nejen jako příležitost změnit svůj (asi) konzervativní názor, ale i zkusit pro děti lákavější formu výživového doplňku.

20. čer 2020

Rada bych zkusila pro dceru 3 roky žele rybičky,žele bonbóny ma rada,tak by udělali určitě radost.Jinak podporujeme imunitu pobytem venku,ovoce,zelenina,pohyb..

20. čer 2020

Ráda bych testovala Möllers Omega 3 Želé rybičky. Mám čtyřletého syna a od podzimu do jara mu dávám Möllers rybí olej a nebývá moc nemocný. Samozřejmě se snažíme být co nejvíc na čerstvém vzduchu + jí zdravou stravu

20. čer 2020

Zajímá mě produkt Möllers Omega 3 želé pro syna 10 let. Je alergik na trávy a pyly, snažím se, aby měl pestrou výživu a pohyb. Dostává vitamíny formou pastilek cucacých a hlavně vitamín D. O omega jsem uvažovala na začátku nového školního roku. Rádi bychom vyzkoušeli, určitě pro něj tato forma žvýkacích rybiček bude lákavá.

21. čer 2020

Ráda bych, aby moje pětiletá dcera(6. narozeniny oslaví za měsíc) testovala Möller's Omega 3 Želé rybičky. O posílení její imunity se snažím každodenní konzumací ovoce, zeleniny, mléčných produktů, pobytu na čerstvém vzduchu venku a dovolenou u moře. V září nastupuje do školy. Vitamíny v podobě želé bonbonů už měla, chutnaly jí a budeme velice rádi za možnost testování tohoto produktu.

21. čer 2020

Mily koniku, rada bych se stala testerem. Aktualne jsem ve 33TT a i mam syna, ktereme budou za mesic 3 roky. Snazim se u sebe (Pravidelne beru tehotenske vitaminy, zelenina, ovoce a pitny rezim) i u syna o pestrou stravu (malo sladkosti, ovoce/zelenina, vitamin D v zimnich mesicich a cecko prubezne), ale zrovna s rybami jsme docela na stiru. Navic syn je vcelku vybiravy, ale na boobonky by “mohl slyset” 🙂 Na znacku Mollers jsem slysela velice kladne ohlasy a uz nejaky cas premyslim, ze bych vyzkousela, proto je tahle moznost idealni. Budu se tesit na pripadne testovani 🙂

21. čer 2020

Radi bychom zkusili testovani Žele rybiček
Jsme aktivni rodina,se tremi malymi dcerkami.6tileta dvojcata a 2leta certice.
Pro imunutu svych deti zkousim hodne prirodnich prostredku
Od domaciho pampeliskoveho medu,bezinkoveho sirupu,susenych bylinkovych caju z bylinek z nasi zahradky,pestuji zeleninu a snazim se i ovoce,kdyz se nezadari oslovuji lokalni pestitele
Jsme hodne v prirode,nebo aspon na zahradce u nasi chaticky.Sportujeme.V zime davam detem vitamin C A D,ale i tak casto bojuji s respiracnimi onemocnenimi.Dvojcata jsou narozena ve 26tt a start do zivota nemeli vubec jednoduchy,takze i nachylnost k onemocneni je i u nich vetsi
Proto bychom se testovani radi zucastnili,treba konecne najdeme neco co jim pomuze s posilenim imununity
Maminka Šárka a jeji tri holcicky Šarinka,Evička a Monicka ❤

21. čer 2020

Pěkný den,
ráda bych testovala Möller's Omega 3 Želé rybičky. Mám 4 děti ve věku 14, 11, 9 a 5 let.
Nedrtíme nějak nad míru zdravý životní styl, dáme si na co máme chuť, ale jsem hodně aktivní, sportujeme - i závodně 🙂 V jídelníčku upřednostňuji ovoce, zeleninu a ryby nemůžeme vynechat 🙂 Pár let bydlíme na vesnici a spoustu potravin se snažíme mít vlastní výroby nebo produkce, ať jde o domácí vejce, zeleninu, ovoce, tak i o jogurty a pečivo 🙂
Ráda bych se svými dětmi vyzkoušela zase něco nového 🙂

21. čer 2020

Na podzim a v zimě kupujeme Molers sirup s citronovou příchutí - jelikož ryby nejím - a bereme to celá rodina 🙂 jinak ovoce zelenina 🙂

21. čer 2020

Prosim Möller´s Omega 3 Želé rybičky. Deti 5 a 7 let. Posilujem imunitu pobytem venku a na slunicku, snazime se do sebe dostavat vitaminy stravou, ale kupujeme i jinou znacku zelatinovych vitaminu, je fakt, ze uz jsou "ohrane", tak by jine staly za pokus a udelaly by radost😉

21. čer 2020

Ahoj 😊mollers želé rybičky by určitě moc ráda otestovala moje 4-letá kočička Julinka. Mollers užíváme v olejové formě, a manžel v tobolkách o které malá vždy žadoní. Dále si hlavně v zimních dopřejeme také vitamin D, probiotika, pokud je potřeba tak i Acerolu.

21. čer 2020

Krásný den, moc ráda bych se svými dětmi testovala ideálně oba výrobky - Möller 's Mama i Möller's Omega 3 Želé rybičky. Jsem totiž v 28. týdnu těhotenství a mám dvě děti - 5 let a 2 roky, testoval by tedy jen ten starší. V těhotenství se snažím jíst vyváženě, bílkoviny, ovoce, zeleninu, beru vitaminy pro těhotné s DHA, hodně se zaměřuji i na tu psychickou stránku, procházky, relaxace, co jen s 2 dětmi jde, takže si to poslední těhotenství neskutečně užívám. Syn bývá zdravý, jen by bylo fajn posílit imunitu v době školky, zejména v chřipkovém období, aby nechodil domů s nemocemi a neohrozil tak miminko. Jí dostatek ovoce, zeleniny, chodíme co nejčastěji ven, snažím se, aby nebyl přehnaně oblečený a v zimě doplňujeme vitamin D, případně zkoušíme různé sirupy na imunitu.

21. čer 2020

Ráda bych testovala Möller's Omega 3 Želé rybíčky pro svou 6-ti letou dcerou. Imunitu posiluje u dcery zejména ovocem, zeleninou, venku na čerstvým vzduchu, sportem (kolo, kolečkové brusle, trampoška, koloběžka) + vitamínkama v podobě tablet.

22. čer 2020

Rádi bychom se zapojili do testování Möller's Omega 3 Želé rybičky. Mám 2 děti, ale rybičky by primárně testovala moje holčička Mariannka, které v červenci budou 4 roky. Na podporu imunity se snažíme dávat dostatek vitamínů zejména v čestvé podobě ovoce a zelenina, snažíme se zařazovat do stravy také ryby a kvalitní potraviny. Na podzim a na jaře podporujeme imunitu imonuglukany.

23. čer 2020

Ahoj, maminky,

všem moc děkujeme za zájem a komentáře 🙂 Testerky na toto testování již byly vybrány. Vybraným uživatelkám jsme poslali zprávu interní poštou. Pokud vám IP nepřišla, nebyly jste vybrány na testování, ale nevěšte hlavu a zapojte se do dalších výzev 😉

Každé z vás zasíláme tři srdíčka 🙂 ❤️ ❤️❤️

Přejeme krásný den, každý den 🙂

konik_testuje

@agittka, @ajina17, @akrrash, @ametystka, @andilecekk22, @animali, @asashley, @bandurova, @bazarekberca, @bebe28, @bergina8, @berushka86, @beruskaevuska1, @bestfriend, @bettynka26, @bobulinka, @bublimka, @bublisa, @coffeelover, @d_zejn, @danielkaondrasek, @dipsynka, @elviegirl, @etmargareth, @evajanouskova, @evit_a, @farka, @firsttime, @flowerkacrochet, @grundelovap, @hadruska, @haninab, @hanulka1989, @harcu_le, @hhranolka, @hsopka, @ilona87, @irenoslava, @jajaneu, @jana7910, @janinka2222, @jankavranova, @jitule537, @jitulkabobulka, @jituska36, @jolana24, @kacabenka, @kaciska7, @kacov, @kacvac, @kamilanikola, @kaskyna, @katerina2394, @katynecka, @kazzyy, @kesinka1, @kija, @kikimaruska, @kizii, @kkathuska, @klaara3, @klakaroli, @kleopatris1, @kristl28, @krtikkrtovaty, @lani1, @layla39, @lenkamarketa, @lenulab, @leona11, @levandulina, @lolap, @lorelai551, @lucinka6991, @lucyluy, @lussinda83, @ma33, @mackr, @majdalena7, @makacenka, @mandyn, @maraniska, @maruskamu, @maudd, @meffy, @miba22, @michalusenka, @mizuzik26, @mnozimese, @monikacs, @nikyta159, @ninive211, @pampeklec, @paperilla, @pehamek, @perla28, @pestas, @petaov, @petkasadelkou, @petracig, @petronila11, @pistalinda35, @radkamorrisova, @rnika, @romanka86, @romaz, @roniinka, @rory_g, @roxycat, @saja1, @sebinka123, @serafinovicova, @shak29, @sherane, @sistersss, @slavikovamichaela, @smekalovamo, @snezenka123, @srh, @sternliebe, @svobodpetika, @szabickovi, @tali85, @terrytess, @testuji, @ttrejja, @veinnna, @veluu, @vercas01, @verysucha, @vikiza, @vodnarka2013, @walz79, @weruweru, @zajusenka, @zanri, @zebruska, @zlatovlaska_2012, @zrzeckas

24. čer 2020

Začni psát komentář...

Odešli