konik_testuje
17. čer 2019
4544 

Vaše zkušenosti se vzdělávací aplikací Lipa Land

Zápis do školy je první pomyslnou zkouškou pro vaše děti, během které škola zjišťuje, co všechno už vaše dítko umí. A aby dítě obstálo v novém kolektivu spolužáků, hodí se mu mnoho dovedností, které je vhodné v předškolním věku rozvíjet.

Image title

Lipa Land je aplikace pro mobilní telefony a tablety, která vám na jednom místě nabízí hry, aktivity, pohádky a relaxační zvuky. Chytrá zábava pro holky i kluky a celou rodinu – vždy po ruce a hezky česky. Vzdělávací aplikace Lipa Land plná pohádek, her a aktivit je určena dětem od 3 do 6 let.

Co testujeme?

Aplikace je na 3 měsíce pro každého zdarma. Ty, které vybereme k testování, budou mít aplikaci zdarma na neomezenou dobu a ještě se mohou těšit na Lipa Land balíček plný nejen plyšových překvapení pro děti. 3 maminkám, které pak vytvoří nejkreativnější recenze, daruje Lipa také tablet, aby si jejich děti mohly užívat aplikaci naplno.

Image title

Aplikace vám nabízí vše na jednom místě:

  • HRY – Desítky vzdělávacích her, které přizpůsobují svoji obtížnost dovednostem dítěte.
  • AKTIVITY – Zábavné aktivity, kvízy a návody na tvoření na doma i na ven.
  • POHÁDKY – Pohádky a audioknížky na dobrou noc.
  • RELAXACE – Hodiny uklidňující hudby a relaxačních zvuků pro klidné spaní.

Společnost Lipa Learning věří v sílu dětské fantazie, proto propojila všechny tyto části do příběhových světů. Má vaše dítě rádo piráty, princezny nebo auta? V Lipa Landu si najde své hrdiny. Přečtěte si třeba pohádku o cestě na Měsíc, učte se barvy při cestách po galaxiích nebo si vyrobte vlastní raketu.

Vyvinuto učiteli, ověřeno odborníky

Pedagogové sestavili obsah aplikace Lipa Land tak, aby pokrýval všechny oblasti předškolního rozvoje. A vy můžete být klidní – ať už vaše dítě klikne kamkoliv, je vždy v bezpečí a učí se něco nového.

Unikátní vzdělávací systém učí děti dovednostem potřebným pro život a harmonickým způsobem je rozvíjí ve všech klíčových oblastech důležitých pro zdravý předškolní vývoj.

  • Tělo – Tato oblast se zaměřuje na osvojení hygienických návyků, péči o zdraví a pravidla bezpečného chování. Motivuje děti k pravidelnému pohybu, rozvíjí jemnou i hrubou motoriku a pomáhá dětem osvojit si zásady zdravého životního stylu.
  • Mysl – Oblast je zaměřena na citovou stránku dětí a schopnost navazovat plnohodnotné mezilidské vztahy. Dále rozvíjí například logické myšlení, prostorovou představivost, kreativitu, jazykové dovednosti a základní matematické znalosti.
  • Svět – Třetí část rozvíjí povědomí o rozmanitosti světa a posiluje v dětech lásku a šetrnost k přírodě. Malý hráč se skrze hry, pohádky a aktivity učí dějinám, kultuře a filozofii. Oblast je zaměřená také na ekologii a ochranu přírody.

Image title

Tento vzdělávací přístup získal již mnoho mezinárodních ocenění, např. certifikát bezpečnosti kidSAFE, potvrzení kvality od Apple Distinguished Educators a zlaté ocenění Mom's Choice Awards.  

Společnost Lipa Learning byla založena na vizi, že moderní technologie lze využít mnohem lépe než jen pro bezduchou zábavu a rozptýlení. Jejich cílem je přispět k tomu, aby každé dítě dostalo příležitost objevit a rozvíjet svůj jedinečný potenciál tím vůbec nejpřirozenějším způsobem – hrou. V současné době má již 2,7 milionu stažení aplikací po celém světě.

Image title

Koho hledáme?

Hledáme maminky, které mají předškoláky ve věku 3 – 6 let a vlastní tablet či chytrý telefon, který děti používají. Výhodou také určitě je, pokudy rády fotíte, abyste mohly testování pěkně zaznamenat, a rády píšete. Kreativitě ve finálních recenzích se meze nekladou a tři z vás se mohou těšit na tablet od Lipa. Ideálními kandidáty na testování jsou maminky, které se zajímají o možnosti digitálního vzdělávání dětí.

Jak se zapojit?

Jestli vaše děti baví hraní her na tabletu či mobilu a vy byste rády, aby kromě hraní rozvíjely i další dovednosti - přihlaste se na testování zábavné vzdělávací aplikace Lipa Land. Napište nám do komentáře:

  • Jakou ze tří oblastí Tělo, Mysl, Svět byste se svými dětmi chtěly během testování nejvíce rozvíjet. 
  • Kolik je vašemu dítěti/vašim dětem?
  • Zda máte doma smartphone nebo tablet a s jakým operačním systémem (Android či iOS).

Čas na přihlášení k testování máte do neděle 23.6.2019 a poté vybereme 10 maminek, kterým se ozveme interní poštou.

#test_lipaland

Dceři jsou 4 (potom druhak a kojenec😉) a zvidava je dost, zaměřili bychom se asi nejvíce na tělo🙂 tablet i můj telefon si půjčuje často a rada bych aby to pro ni bylo alespoň trochu prospesne🙂 zařízení máme téměř všechny iOS (jsem Fanda této značky no😂)

17. čer 2019

Mladšímu synovi bude za chvíli pět a už se zajímá o různé hry a videa na internetu, ale ne vše je vhodné. Tato aplikace vypadá moc dobře a myslím, že by ho zajímal nejvíc svět, ale rádi vyzkoušíme vše. Máme tablet s androidem a občas mu půjčují i svůj telefon taky s androidem.

17. čer 2019

Mám doma dvě detičky 4 a 7.Anetka na apku narazila a stáhla si ji do mobilu a já se nestačím divit. Je fakt úžasná! Krásně namluvené pouhádky, hry,... Mě se moooc libi. Všechna zařízení doma máme androidy😁

17. čer 2019

Hezký den, starší dcerku(5) by určitě nejvíce zajímala oblast tělo, pravidelně se mě ptá kdy zase bude ve školce týden o lidském těle 🙂 Je velmi zvídavá. Mladší syn (necelé tři roky) ten by spíše ocenil oblast svět. A naše třeťatko bude ještě malé to bude koukat co dva starší tropí.... Vzhledem k tomu že je tatínek programátor najdou se u nás různé tablety/mobily a jiné zařízení různě propojené (kolikrát tomu ani já nerozumím), takže testování by bylo jistě v jeho režii i co se technické stránky týče ;) docela by mě zajímalo zda by to dokázal propojit i s televizí....Já bych se ujala dokumentace testování, takže bychom se rádi zapojila celá rodina 😍

17. čer 2019

Máme doma 4 letou slečnu která je velmi zvídavá aplikaci doma již známe díky dceři která si ji sama stáhla a začala ji využívat při cestě autem a moc se nám líbí určitě by ji zajímalo tělo protože teď doma neřešíme nic jiného než jak se tělo okysličuje a jak je možné že se hybeme 😂

17. čer 2019

Máme doma cácorku, které jsou 4 roky a hrozně ráda si půjčuje můj telefon (Samsung A5 s Androidem), aby si mohla zahrát různé hry. Momentálně frčí hra na zubaře, ale neopomíjíme třeba i pexeso nebo dětské puzzle. V aplikaci Lipa Land bych hlavně ráda vyzkoušela oblast Mysl, ale věřím, že i další oblasti aplikace by nezůstaly bez testování🙂 Ona prostě všechno ráda zkouší.

17. čer 2019

Mám dcerku, které budou tři roky a syna 10 let. Dcerku bych chtěla rozvíjet v oblasti mysl. Máme doma smartphony i tablety s operačním systémem Android. Aplikace Lipa Land mě velmi zaujala a myslím, že pro nástup do školky, který nás čeká je rozvoj dítěte na místě. Dcerka je poměrně zdatný uživatel tabletu, já velmi ráda fotím a píšu články. takže ideální kombinace 🙂 .

17. čer 2019

Dcerce je 5let,hodne se o vse zajima, jak vse funguje, stale se chce ucit novym vecem. Rada bych nejvic vyuzila oblast Mysl ale myslim ze vsechny budou super.
Emicka si pujcuje muj nebo manzeluv telefon (oba Huawei p10 lite s Androidem) a myslim ze z neomezeneho pristupu k aplikaci by byla nadsena 😍

17. čer 2019
Autor komentář smazal

Ahojky. Jmenuju se Klara a doma mam petileteho zlobila Adamka. Maly je hodne zvidavy, potrebuje porad objevovat nove veci, je to neposeda. Miluje nove vedomosti, porad neco cteme a hledame a objevujeme. Nejvic by nas zajimala aplikace SVET, Adik by vyzkousel sve vedomosti a naucil by se zase nejake nove🙂 mame doma tablet Samsung s operacnim systemem Android a oba s manzelem mame mobily iphone s operacnim system IOS.

17. čer 2019

Synovi bude za pár dní 4 roky, tablet používá denně,nejvíce ho baví dětské hry a písničky. nejvíc by se mě líbila sekce svět 🙂 máme tablet i mobily s op. Systemem android.

17. čer 2019

Synovi jsou 4 roky, vzdělávací hry na tabletu spolu hrajeme cca od 2 let. Aplikaci už máme staženou v mobilu, zatím jsme vyzkoušeli jen několik her. Nejvíce se synovi líbila hra vytahování odpadků z moře, momentálně největší jeho sen je být popelář 🙂 Myslím, že všechny oblasti je zapotřebí rozvíjet. Máme tablet i mobil se systémem Android

17. čer 2019

Moje holky mají 4 a 6 let, v září budeme mít tedy prvňáčka. Zaujala mě oblast svět, určitě by jim rozšířila obzory o nové vědomosti. Starší dcerka má ráda různé encyklopedie, pořád se na něco vyptává. I ze školky nosí spoustu nových vědomostí, do kterých nás pak doma zasvěcuje. S mobilem holky umí, využívají ten můj (OS je Android) - mají tam pár aplikací a her. Obě nejvíc baví logické hry (skládání tvarů, řešení překážek, aby něco někam dostaly, atd.) a běžící kocour Tom 🙂

17. čer 2019

Mam 3 letou a 8mi letou slecnu, urcite by rady vyzkousely svet a mysl ale ani telem nepohrdnou. Tablet i mobil s androidem mame a obe s nim umi lip nez ja😂

17. čer 2019

Juu, tuhle aplikaci jsme meli asi pred rokem, byla bozi, jen nam porad vypadaval zvuk, sekalo se to, tak to dcerku prestalo bavit. Po zkusebni dobe jsme to nechali byt. Milovala zivot princezny, mesto v nesnazich, pohadkare, lovce odpadu a takovou hru s kapitanem na lodi, tu ted nemohu najit. Hned jsem si ji stahla znova a koukam, ze je to v jinem, lepsim, prehlednejsim kabatku a je tam i vic her. Dcerka ma 3,5 r. a stale stahujeme nejake nove hry na tablet nebo mobil. Oboji android. Vybirame hry takove, aby ji to i neco dalo a je to k nezaplaceni napr. v cekarne u doktora nebo v restauraci 😀

17. čer 2019

Doma mám syna, který má 7 let a letos jde do školy, měl odklad. Dcera bude mít 5 let a od září se těší na zařazení mezi předškoláky.
Během testování bychom se rádi podívali na vše. Opravdu sama nevyberu, protože děti jsou zvědavé a já si myslím, že by je od všeho zajímalo něco. Oba jsou zvědaví a zajímá je vše ve svém okolí.
Doma máme tablet s Androidem a oba na něm umí. Když už jim nainstaluji nějakou hru, snažím se, aby jim byla ku prospěchu a aby to nebyla pouhopouhá skákačka.

17. čer 2019

Dobrý den, malému budou 3 roky a dceři je 7 let, k dispozici zařízení na přehrávání máme. Nejvíce bych chtěla s dětmi prozkoumat "MYSL".

17. čer 2019

Aplikace Lipa známe a používáme se synem už delší dobu. Zabak Fred nebo obarvovani vajíček syna moc bavilo.
Z daných aplikaci bychom radi zkusili všechny, nejvíce aplikaci Svět, ale všechny vypadají zajimave a poutave.
K dispozici máme smartphony s iOS.
Synovi je aktuálně 5 let a vzhledem k tomu, ze tatinek pracuje v herním průmyslu, urcite bychom se radi do tohoto testování zapojili a zkusila zase něco nového, s čím ještě syn zkušenost nemá.
S aplikaci Lípa to urcite rozjedeme!

17. čer 2019

Dceři bude v červenci 6... Lipa Land jsme měli stažené chvilku asi před půl rokem, než vypršela zkusebka a za mě super, komunikace v češtině, aplikace chválí a je velmi pěkně zpracovaná. Rádi se jí podíváme na zoubek hlouběji 🙂

17. čer 2019

Mám zvídavého syna (5 let). Tuto aplikaci neznám, viděla jsem jen reklamu v TV a zaujala mě.
Všechny oblasti jsou zajímavé, ale pro syna bych vybrala Tělo.
Máme tablet, Android.
Ráda bych se synem tuto aplikaci vyzkoušela. Myslím, že v dnešní době takhle malé děti už s tabletem (telefonem) pracují a je jen dobře, že existují takovéto aplikace, kde se něco dovědí, naučí a zároveň je baví, že mohou už pracovat s tabletem. Recenzi bych určitě napsala.

17. čer 2019

MYSL nebo SVĚT by určitě zaujal. Dceři budou o prázdninách 4 roky a aplikaci má pár dní ve smartphonu. Jsem ráda za tuto aplikaci,protože u nás momentálně jedou dopravní značky, policie, hasiči a záchranáři. Doma máme smartphon s androidem.

17. čer 2019

Dceři jsou 3 a půl a je velmi zvědavá, co se elektroniky týče. Máme doma tablet, na kterém má stažené různé aplikace a hry na její věk (puzzle,kvízy, omalovanky) ráda kouká na písničky a různá videa na youtube... o aplikaci jsem zatím nic neslyšela, ale zní to velmi zajímavě a ráda bych se s dcerou zapojila do testování. Líbí se mi MYSL. A tablet máme od Apple totiž systém iOS

17. čer 2019

Máme doma předškoláka (od září) je mu 5let a je neskutečně šikovný co se tabletu týče, dostal k vánocům a od ty doby jsou nerozlučna dvojka 😃🙈 maminka hlídá aby se krom her a videí i trošku vzdělával a tak hrajeme různé druhy naučných her a malujeme, prostě využíváme co je dostupné a proto tohle testování bude pro nás ideální 😊🙏
Maminka pracuje jako fotografka takže to může i pěkně zdokumentovat 😁😇🙏
Máme tablet Huawei a Android

17. čer 2019

Máme 4 děti a vyzkoušet by to chtěli určitě všichni 😀 ale jen Anetce bude v září 5 let. Určitě bychom chtěli vyzkoušet MYSL, neustále si hraje na školu, ukazuje nám vecer hotove "ukoly" jako ti starší a tváří se pri tom hrozne důležite. 😀😊 Baví ji logické hry a jazyky, sama se z tableta učí anglicky a rusky. (To ji tak dáte oběd a ona vám řekne "Spasiba.") . Máme tablet i telefon s androidem, bere si je podle nalady. 😊 S manželem jim dovolujeme jen hry, které jim něco dají, ale o téhle jsme jeste neslyšeli 🤔🤩

17. čer 2019

Dobrý den, synovi je šest let, má vývojovou dysfazii, ADHD a některé prvky poruch autistického spektra. Denně ho vozíme do Prahy, kde navštěvuje speciální školku. Věkem je předškolák, ale kvůli těmto diagnózám ma odklad. Na telefonu mu dovolujeme občas hrát logické a rozvíjející hry, tablet bohužel nemáme. Vzhledem k přípravě na nástup do školy bychom určitě využili všechna témata, pokud musím vybrat jedno, volím mysl, syn má se sociálními návyky pořád trochu problém. Děkuji za přečtení a hezký den, Jana a Dan.

17. čer 2019

Toto testovani by nas urcite zajimalo. Vzhledem k profesi tatinka jsme vybaveni pocitaci, smartphony (android) a protoze velice hodne cestujeme , snazime se pravidelne obnovovat/hledat vzdelavaci aplikace pro deti, ktere je na ceste ci pri cekani u lekare na nejakou dobu zabavi. Dcera ma 3.5 roku a posledni dobou ji moc bavi veci z oblasti mysl.

17. čer 2019

Ahojky jaem maminkou dvou deti a to jednoho maleho prince 1,5 roku,ktery by jeste netestoval,ale ma starsi dcerka oslavi v zari 5 let a jde zaroven do predskolaku,takze ta poznavani novych veci a delani ukolu zrovna propadla🙂jelikoz az vyroste,chce byt pani doktorkou,tak by ji nejvice zajimalo tema telo,to ji zajima totiz uz ted🙂ucime se pomoci chytre tuzky od albi a ta se ji moc libi🙂zaroven je to holka neunavitelna,takze priznam,ze kdyz uz melu z posledniho,tak ma povolen telefon a na nem povetsinou sleduje youtube a ruzne navody na tvoreni(takove ty 5 minutove navody) a youtuberky lollypops🙂doma mame jak telefon,tak tablet od applu,talze pres ios🙂tablet ma na dlouhe cesty do auta s pohadkami,ona uz je tak znal,ze tyhleveci ovlada mnohem lepe nez ja🙂z testovani by byla nadsena,protoze by minimalne bez reci,mela dovolen telefon a kdyz se dozvi nove veci,bude spokojena i ona i ja🙂tak my se hlasime dobrovolne🙂

17. čer 2019

Mám velký zájem, syn Ondra bude mít 6 let v srpnu a má odklad, tak ať se nenudí. Nejvíc by ho bavit svět. Mám chytrý mobil s androidem. Budeme hodně cestovat, tak se aplikace bude hodit. a taky na odpočinek, doma už po obědě spát nechce, tak si jen lehne a bude chvíli v klidu 🙂

17. čer 2019

Zdravím, sice synovi je už 7 a dceři budou 3 až v listopadu, ale i tak bych měla zájem testovat a to z důvodu, že jak mají oba starší sourozence a vidí, že jsou na mobilech pc a podobně, tak se o to taky zajímají. Hlídám jaké aplikace hrají, ale na to, že dceři budou 3roky umí s mobilem na jedničku už teď 😀 Já jsem pro vzdělávání i touto formou, takže velice rádi bychom testovali, Děti mají každý svůj telefon a Androidem. A i když se mi líbí všechny 3 možnosti, chtěla bych pro děti na testování svět, nebo mysl. Děkuji. Zrovna asi před měsícem jsem si fotila dceru jak si hraje na mobilu u panenky v postýlce, kde v aplikaci si vybarvovala obrázky 😀

17. čer 2019

U nás je jedna natěšená předškolačka, které to od září začne a už se moc těší, pak jedna 4letá co chce všemu přijít na kloub a jeden 2měsíční, který se ihned začlenil do jejich týmu a vždy se postará aby máma tablet nebo telefon s Androidem povolila aspoň na chvilku, když ji zaměstná na 100%. Jelikož nám školku položily neštovice a holky jsou v karanténě u babičky, aby to brácha nechytl nějaké poznávání světa by se teď hodilo, protože všichni kamarádi to buď nechtějí chytnout nebo jsou taky v pelíšku a ještě nějaký čas nás čeká bez vody a bez sluníčka :(.

17. čer 2019

Mame doma velkou rozmanitou skalu deticek ale hlavne ten 6lety nas predskolak se rad uci a hraje ruzne hry na telefonu a tak bysme radi vyzkouseli Svět ,pokud mozno a foceni je taky oblibou aspon maminky 😊

17. čer 2019

Syn má zítra šesté narozeniny. Doma máme zařízení s androidem a kdyby Mára mohl, tak hraje pořád něco. Telefon mu půjčujeme, ale na omezenou dobu a snažíme se dávat mu hry, ze kterých něco získá. Zaměřili bychom se na mysl, v září jde do školy, tak by mohl nastartovat mozkové závity a jakožto fotografická rodina bychom řádně a rádi dokumentovali jeho soustředění.

17. čer 2019

Domá mám dceru sice jí jsou zatím 2,ale v srpnu jí budou 3 a v zaři jde do školky, tak to taky zkusím 🙂
S dcerou bych chtěla určitě rozvíjet mysl 🙂
A doma mame telefony s IOSem 🙂

17. čer 2019

Hezky den.
Mám děti ve věku 9let, 6let, 4roky a 8měsicu.
Nejstarší syn je ve věku, kdy je ovlivňovan okolím a potřebuje vše, co svět elektroniky nabízí😃 Mobil, tablet, Playstation. A na co jiného, než na hry. Ve škole ho nejvíce baví matematika a nedávno se jako jediný ze třídy účastnil vědomostní soutěže Vlastík, kde se svými týmovými hráči obsadil 5.misto ze 13.
Karolínka (6let) od září nastupuje do 1.třídy, takže pro ní bude vše nové. Bude se učit písmenka, psát, bude chodit na flétnu i angličtinu. Má strašně ráda zvířátka a chce se stát veterinářkou. Ráda si vybarvuje, zpívá a plní různé úkoly v pracovním sešitě. Ze školky na ní slyšíme jen samou chválu.
Matyášek (4roky) nejraději na tabletu vybarvuje obrázky, hraje pexeso, spojuje různé body, hledá dvojice. A má strašně rád dinosaury. Nedávno jsem četla článek, že děti obdivujíc dinosaury jsou v dospělosti velmi úspěšní. Tak uvidíme, co z kluka vyroste.😊
A Tobiasek sice na tablet nechodí, ale má rád písničky (Skákal Pes, Když jsem šel z hub....)😃
Myslím, že pro naše děti by byl ideální vzdělávací systém SVĚT.
Máme jak tablet, tak i mobily s androidem (Xiami Redmi6, Lenovo a6000) a proto by nebyl problém instalovat aplikaci vícekrát..

17. čer 2019

Urcite byhc vyuzila maimalne s 3,5 letym synem a a 9 letou neteri, ktera je u nas jak doma 🙂 Nejvice byhcom vyuzili telo 🙂 Tablet mame s androidem 🙂

17. čer 2019

U nas by se aplikace hodne vyuzivala,a to hlavne u Kristynky(6let),je to zvidava holcicka a Pujde do prvni tridy a zkusenosti s tabletem a hrami bude potrebovat. Tuto aplikaci by si zamiloval i trilety syn Honzik,ted ma obdobi “ dinosauru” a auticek,urcite by byl nadseny🙂mame doma i tablet i android a detem je pujcujeme na omezenou dobu🙂

17. čer 2019

Mám doma 3 děti a naučných aplikaci je jako šafránu, věřím tomu,že by všechny me děti si nasli něco co by je bavilo u vás v aplikaci.Mame doma tablet takže určitě budeme mít možnost aplikaci zkoušet.

17. čer 2019

Synovi jsou čerstvě tři. Už několik měsíců prochazime (pro matku) náročným obdobím “proč”, v poslední době navíc doplněným o zvídavé otázky týkající se lidského těla, respektive rozdilu mezi klukama a holkama. Nedávné narozeni segry ho evidentně nenechává chladným 🙂 Z tohoto důvodu bychom nejraději aktualne rozvíjeli oblast Tělo, a to na mobilech s iOS. 🙂

17. čer 2019
Autor komentář smazal

Dcerce jsou 3 a par mesicu, urcite bychom vyuzili cast Telo, ale i Svet. Dcerka miluje zviratka z celeho sveta. Na tabletu( android) ma par aplikaci urcene ke vzdelavani.

18. čer 2019

Kájovi je 5 let a určitě by ho bavil SVĚT. Je velmi zvídavý. Od mala chce číst z 95% pouze encyklopedie. Na tabletu a v televizi chce pouštět hlavně dokumenty - zejména o přírodě. V mobilu mám systém Android. Začala jsem "blogovat" , naše stránky jsou https://nasetipynavylety.blogspot.com/, kde sdílím i recenze - máme skupinku i na facebooku.

18. čer 2019

Mame doma holky 3 a 5 let a protoze nase mobily je zajimaji,snazim se tam pro ne najit vzdy nejakou smysluplnou zabavu. Nejvic by je zaujala asi Mysl a mame android.

18. čer 2019

Jsem maminka dvou dětí - syn 5let a dcera 2 roky. Rádi bychom se zapojili do testování se synem. Já jsem v jeho 3,5 letech stáhla (a dokoupila) appku "tam a sem s myšákem". První dojem WAU, hra je moc pěkně vymyšlena. Ale ocenila bych i složitější úrovně u Myšáka Adama. Pro 5leté je tato appka jednoduchá. Což je škoda. Takže hledáme pro našeho od září předškoláka nějakou vhodou výukovou hru přiměřenou jeho věku. Což není jednoduché, protože syn je vědomostně napřed.

18. čer 2019

Všechny testovací okruhy jsou zajímavé, syna by bavily okruhy v tomto pořadí svět, mysl a tělo. Tablet jsme zatím nepořizovali synovi, hry má na svém PC nebo u mě na telefonu zn. Samsung s androidem.

18. čer 2019

Mám syna 5let a 8mesicu a pak téměř 3letou dcerku, na aplikaci jsem uz koukala ale cena me zatim odradila i kdyz by syn urcite ocenil takovéhle učení vic nez nudné kresleni tvarů,učení basnicek a jazykova a slovni cviceni kterymi ho trapim skoro denne na popud logopedky,neurolozky a psycholozky...myslim ze nejdriv bychom otestovali okruh Mysl...zatim by mohl pouzivat vyrazeny Huawei s androidemtim..

18. čer 2019

Dcerce bude v letním měsíci 5let. Nejvíc by nás zajímala oblast Mysl. Na hraní a vzdělávání má Smartphone s Androidem.

18. čer 2019

Máme dvě dcery 2letou a 7 měsíční. Obě jsou velmi chytré a bystré už od narození. A rádi bychom jim ještě více pomohli rozvíjeli jejich osobnost třeba právě v oblasti Mysl. Doma máme smartphone i tablet oboje s androidem. 😊 Zatím jsem aplikaci jen tak prolétla ale nejvíc mě osobně se líbili písničky.

18. čer 2019

Mam dva syny...starsi 6 let (v zari nastupuje do prvni tridy) a mladsi 4 roky. Hned jak jsem si precetla vsechny oblasti, tak v kazde jsem nasla neco,co by toho starsiho bavilo! 😲🙂 Ale nejvice by ho pravdepodobne zajimala oblast Mysl! Je hodne na logicke uvazovani a matematiku. Vzhledem k tomu, ze mu chci nastup do prvni tridy co nejvice ulehcit, pracujeme s podobnymi aplikacemi a naucnymi programy intenzivne kazdy den. Verim tomu, ze by si nasel sve i ten mladsi a to nejvice v oblasti Telo! Doma vlastnime smartphony a tablety s operacnim systemem iOS. Ja jsem fanatik na foceni, fotim opravdu skoro vse. Samozrejme na internet a zvlast na socialnich siti jsem v tomto ohledu diskretnejsi,ale co by se tykalo tohoto testovani, bylo by fotek k ukazce vic nez dost! 😂

18. čer 2019

Dobry den, jsem maminka dvou holcicek 5 a 8 let. Ted vam pisi s tabletu s operacnim systemem android. Porizovala jsem ho dceri a sobe prave proto abych ji mohla poustet pohadky v Aj stahovala jsem ji aplikace pro predskolaky, ale i programy jako stonozka Bozka ( dopravni pravidla ) . Na predskolni pripravu u nas vede ted uz nedostupny mysak Ajda, obtahovacka pismen, dobre jsou i karticky pmq no a matemag. Sarsi nemohu najit aplikaci kde by byl nak pekne ucelene spracovany jazyk a ani matika tak tech aplikaci ma bohuzel vic. Ucelenou apikaci bych uvitala. Zaujmulo me ze mate spracovane i tema hudba to nak holkam nemuzu dat poradne do kupy. Tak kterou oblast vybrat? Dulezite jsou vsechny ale ☹ . K prvnim dvoum mame aspon neco tak zvolim pokud by jste nas vybrali tema SVET. Mate v nem ukryta temata ktera jsou opomijena a apilkace k nim uz vubec. Na konci zimy jsem byla s detmi na akci uklidme Snezku tohle tema zneji dobre, ale ta dasi podtemata zneji dobre. p.s. Nas tablet ma uz dva roky praskly displej a deti skurhraji a tablet vic a vic zlobi a maminka samozivitelka na novy nema 😉

18. čer 2019

Zdravím jsem maminkou dvou chlapečků. Matěj 1 rok a Honzík 3,5 roku. Rádi bychom se rozvíjeli v oblasti Tělo a Mysl. Honzík půjde od září do školky, tak by bylo super, kdyby se ještě něco nového do té doby naučil. Pokud Honzíkovi půjčime nějaké zařízení tak je to buď telefon s IOS nebo tablet s androidem. Rádi budeme testovat a podělíme se o nové poznatky ať už formou textu nebo je rovnou vyfotíme.

18. čer 2019
Autor komentář smazal

Syn Kubík bude mít v létě 5 let, je to neskutečně bystrý kluk, kterého zajímá vše kolem. Určitě bychom nejvíce času dali kategorii Mysl, jelikož je velice stydlivý, plachý a málo průbojný. Moje děti neleží na mobilu, ale běháme venku a učíme se poznávat přírodu a dějiny na vlastní kůži. Protože z něj bude od září předškolák, je nutné, aby si osvojil i chytrý mobil s androidem , který doma máme, a tato aplikace je k tomu přímo stvořená. Nebude jen tak hrát nějaké hry, ale bude se učit zábavnou formou.

19. čer 2019

Ahoj, snad nebude vadit, že zkusím štěstí, ačkoliv Vojtovi budou tři až za necelý měsíc 😊Vzhledem k tomu, že má starší ségru (8), tablet je chtě nechtě i jeho součástí...Oba dva tam rádi hrají hry, mají stažené i nějaké kvízy a rádi koukají na všelijaká "videjíčka" jak říkají...Vaší aplikaci vůbec neznám přiznám se, ale velice mě zaujala...
Pokud bych měla vybrat kategorii bylo by to telo a svet 😊
Jinak děti mají zatím jen jeden tablet a to je android, jinak telefony máme i android i ios 😊

19. čer 2019

Já mám doma čerstvého tříleťáka, který ovládá tablet bez problémů (tatínek je IT a od malička ho vede k zájmu o techniku) a mám takovou obavu, že než odejde do školy, bude mi nastavovat techniku on. Rozhodně bychom měli zájem o "Mysl" nebo "Svět". Mnoho her jsem už zkoušela (než je pustím synovi), ale ihned jsem odinstalovala, neboť byly na první pohled líbivé, ale jinak - jak se říká - skutek utek. 🙂 Tablet pro syna máme s operačním systémem Android, ale doma najdeme i operační systém iOS.

20. čer 2019

Synovi budou za nedlouho 3 roky, takže by to nebyl špatný dárek. Co si budeme povídat, mobil mi bere pořád a hned ladí YT. Odmala nás děti vidí s telefonem v ruce, tak to hned umí ovládat. Jeho by určitě nejvíc bavil Svět. Smartphony máme jak s Androidem tak s iOS. 😊

20. čer 2019

Synovi je 6 let a v září ho čeká 1 třída 🙂 Tablet už měli děti dříve, ale bohužel na něj skočili, když koukali na pohádky. Syn tam měl tehdá různé dovednostní hry, na poznávání atd. Teď by ho určitě bavil nejvíce Svět, i když ostatní by taky prozkoumával. Na všechno se pořád ptá proč a jak 😂 Hry na mobil si chodí hrát ke starší dceři, ale ta mu ho nechce půjčovat. Přece jen jí je 11 let. No a určitě by hru později využil i nejmladší syn, kterému je 2,5 roku, takže by byla hra krásně využita. A u nás vede Android 😉

20. čer 2019

Doma mam jednoho temer 6-ti leteho predskolaka s odkladem a jednoho 4,5 letaka. Kluky se snazim od her na mobilu,tabletu i pocitaci spis drzet dal a jsem radeji,kdyz si hraji s hrackami v pokojicku nebo venku. Nicmene vim,ze technice se driv nebo pozdeji nevyhnou a budou ji potrebovat a tento vzdelavaci program se mi jevi jako skvela moznost,jak detem ukazat,ze mobily a tablety jsou i pro ne prinosne a mohou je vyuzivat ke svemu prospechu. Doma mame tablet i smartphony s Androidem. Kluky by nejvic bavilo Telo a Svet, ale verim,ze by byli nadseni ze vsech temat.

20. čer 2019

Nejsem zastáncem trávení času u telefonu nebo PC. ALE někdy to jinak nejde. Dcera má 5let a je neskutečně zvídavá a zvědavá 😁. Ráda sleduje dokumenty o zvířatech a zbožňuje pohádku Byl jednou jeden život. Neustále nás poučuje,jak to v těle funguje, kde co je , a k čemu to potřebujeme. Po dokumentech zase posloucháme, kolik jedovatých druhů pavouků a další havěti u nás žije. Kde všude je možné potkat jakého žraloka. 😊
Rádi spolu hrajeme hry, nejlépe vzdělávací, takové které ji nějak rozvíjí. Ale kvůli malé u braskovi,který ji do toho furt rýpe,můžeme hrát jen,když bráška spí. Tato aplikace by řešila spoustu chvil,kdy si chce hrát,ale kvůli braškovi to zrovna nejde.
Zatím máme doma chytrý telefon s Androidem. Časem budeme pořizovat i tablet. Na delší cesty se hodí něco,co děti zabaví.
Terezka je skvělý "exemplář" na vyzkoušení a testování. Dala by do toho vše 😁

20. čer 2019

A zapomněla jsem... Všechny oblasti vypadají dobře. Ale nejvíce mě zaujala Mysl.

20. čer 2019

Dobry den, nasi princezne bude 6 let v srpnu. Od zari uz bude velka skolacka. Hodne ji zajima telo - ma rocniho brasku, takze porad zkouma, jak vlastne byl v tom brisku, jak vylezl, jak roste a jestli roste i pindik 🙂 A taky ji zajima svet - hodne jezdime na vylety, predevsim po CR, ma svuj atlas, kde zkouma regiony, ktere navstivime a na dlouho ji zabavi prohlizeni vlajek z celeho sveta. Zajima se i o vyvoj sveta. Nikdy nezapomenu na jeji hlasku, byly ji asi 4 roky: "A tati, jaky to bylo, kdyz jsi byl jeste opice?"
Mame tablet i telefony s Androidem.

20. čer 2019

Mého syna by zajímalo všechno určitě aplikace "svět" je mu pět let a naučil se ovládat tablet s Androidem,sám si už nějáké aplikace vyzkoušel a získal nové znalosti a vědomosti na které někdy nemáme odpověď ani my rodiče.

20. čer 2019

Milý Koníku, naše prckovi budou v srpnu 4 roky a kdyby měl možnost testovat Lipa Land, zcela jistě by byl skvělý tester 🙂 Vzhledem k tomu, že stavíme baráček, tak ho někdy musíme zaměstnat i jinak, než jenom hračkami a díky Lipa Landu bych věděla, že tomto čas věnuje smysluplné činnosti. Zaměřila bych se především na oblast Svět, protože se synem trávíme spoustu času v přírodě a vedu ho k tomu, aby se choval k ní choval zodpovědně a měl ji rád. Co se týče operačních systémů, tak doma nám vše funguje s Androidem 🙂

20. čer 2019

Mám doma 3,5 letou holčičku. Máme doma chytrý telefon a tablet. Na tabletu jsme už aplikaci nainstalovali. Takže máme za sebou už 3 denní ochutnávku. 😁 Ráda bych se zapojila do testování a moc ráda bych se podělila o recenzi, protože mě velmi zaujala. U své dcery bych se nejraději zaměřila na část Svět, hlavně ekologii. protože je to pro nás moc důležité a dcera má o svět a vše kolem něj momentálně největší zájem.

20. čer 2019

Dceři je 4,5 (ještě má 7letého brášku). Snažím se ji rozvíjet ve všech oblastech. Pokud mám vybrat jednu, tak v části Mysl mě zaujaly jazykové dovednosti.
Mobil i tablet máme s Androidem, ale obávám se, že tablet by už takovou aplikaci nezvládl 😟

20. čer 2019

Dobrý den. Dcery mám 3. Moc rády by testovaly všechny. Nejstarší jde po prázdninách do 3. třídy, prostřední dceři bude 6 a ve školce předškolačka. Nejmladší bude mít 2. Ty starší ovládají tablet i mobil. Ale mají to "na příděl" 🙂 Nechci, aby u toho trávily hodiny. Mladší si ráda prohlíží fotky. Všechny oblasti jsou zajímavé, zaměřili bychom se na Svět. Mobil mám s Androidem. Ráda fotím 🙂 Těšíme se 🙂

20. čer 2019

Chtěla bych rozvíjet všechny kategorie u své 3-létě dcerky,nejvíce mysl. Aplikaci jsem.jsem.ji stáhla do tabletu a moc ji baví.Určitě by to byl náš skvělý pomocnik na cesty i zabavení doma. Vlastníme přístroje s adroid systémem. Časem by to určitě využil i její dobrý brácha.

20. čer 2019
Autor komentář smazal
Autor komentář smazal
Autor komentář smazal

Halooo, tady my se hlásíme 🙂 Psaní a focení je naše záliba a rádi bychom se zapojili.Věřím, že mi Tádík ( 5 let) rád pomůže s testováním.. Nebo, já jemu ... Ba ne.. je mi jasný jak to dopadne.. kluci budou s tátou testovat a já fotit 😃
Aktuálním tématem poslední doby je vhodnost používání tabletu, mobilních telefonů. Vášnivé debaty se vedou jak mezi širokou veřejností, tak mezi odborníky. Zatím co jedni užívání tabletu schvalují, druzí je zatracuji jako zlo bránící vývoji dítěte.
Všechny doporučení jsou jen subjektivním názorem jednotlivce. V současné době neexistuje žádná odborná studie, která by se zabývala vlivem užívání tabletů u malých dětí.
Strašákem rodičů často bývá informace, že užívání tabletu zpomaluje vývoj vyjadřovacích schopností dítěte, a je dobrým tématem pro blogy i velká média. Údaj však vychází ze studie o častém koukání na televizor dětí mladších tří let. S tablety tedy nemá nic společného.
Při rozhodování jsem dala přednost zdravému rozumu před názory ostatních. Děti by se měli seznamovat postupně s „elektronickým světem“, v dnešní době téměř neexistuje profese, činnost, kde by nebyly využívány počítače, tak proč bránit dětem ve vývoji IT gramotnosti. Neuznávám však využívání stylem – „tady máš tablet a chci mít klid“.
Než jsem začala dávat synovi tablet, zajímala jsem se o aplikace a hry, které budou syna bavit, naučí se pracovat s tabletem a zároveň se bude zábavnou formou učit novým věcem. Sehnat aplikaci dle mým představ není jednoduché.
Aplikaci Lipa Land jsem do této doby neznala. Přečtením základních informací na Modrém koníkovi, mě však upoutala a ráda bych jí společně s dětmi vyzkoušela
doma máme tablet a telefony s androidem, těším se až aplikaci propojíme s TV a budeme ji mít pěkně na velkém obrazu 🙂Nejvíce mě láká rozvíjet část SVĚT

20. čer 2019

Tak my se taky hlásíme k testování. 😉Synovi jsou 4 roky a 5měsíců.Tablet má svůj a ovládá i můj telefon. Na obou přístrojích je Android. Ráda bych se se synem vrhla na oblast svět bo ho zajímá vše kolem něj. Přejeme krásný den. 😊😊😊

20. čer 2019

Mám 3 děti, z toho do vymezeného věku spadají 2 mladší děti - nejmladšímu je 3 a půl roku a prostřednímu je 5 a půl roku a k zápisu do školy se chystá příští rok. Máme doma tablet s OS Android.

Nejvíce bych s dětmi chtěla rozvíjet oblast Mysl - zvláště mezilidské vztahy, kreativitu a jazykové dovednosti, ale osobně by mě také velmi zajímalo, jakým způsobem je dětem představena třeba kultura nebo filozofie z oblasti Svět.

Myslím, že skvěle zapadáme mezi maminky, které hledáte, protože s dětmi trávím opravdu hodně času a výchova a vzdělávání dětí, včetně alternativ či moderních technologií je mým velkým zájmem. A že ráda píšu a fotím je bez diskuze, o tom už jsem měla možnost rodiče z Modrého koníka přesvědčit 🙂.

21. čer 2019

Ahoj. Jako maminka a současně učitelka slyším na vzdělávací programy pro děti a tohle mě velmi zaujalo. Mám doma téměř čtyřletou Alenku a dvouletého Ondráška. Alenka je malá rozumbrada, dost zvědavá. Určitě by ráda prozkoumala jakoukoliv oblast. Mám telefon s androidem.

21. čer 2019

Krásný večer. Máme 2 letou dcerku Viktorku. Je ve věku, kdy se neustále něco učí. Aplikaci Lipa Land sem ji nedávno stáhla do tabletu na doporučení mojí kamarádky. Musím říct, že lepší aplikaci jsem neviděla 😍 Líbí se mi, že je v češtině. Zatím jsme zkoušeli objevovat akvárko a poslouchali audiopohádky. Ale určitě postupně vyzkoušíme vše 🙂 Mám telefon i tablet se systémem Ios 🙂

21. čer 2019

Dobrý den, náš téměř 6-ti leťák je velice zvídavý, rád na tabletu (Android) používá jiné vzdělávací aplikace, ale ty přestávají stačit a proto hledáme něco nového. Lipa nás velmi zaujala a jsem si jistá, že Toník by jí velice rád otestoval ve všech třech oblastech (mě by nejvíce zajímal svět). Navíc má tříletého brášku, který chce dělat vše jako on, takže testujících by u nás byl dostatek.

21. čer 2019

Ahoj, jsem maminkou 4 dětí, z nichž tři starší jsou již školáci a mám je na domácím vzdělávání, a nejmladší syn bude mít v září 4 roky. Zabývám se jakýmikoliv moderními formami vzdělávání dětí, tablet či chytrý telefon moje děti používají rády a již se tímto způsobem, prostřednictvím vzdělávacích her, určitě už mnoho naučily. Nejmladší syn tyhle moderní technologie, po vzoru starších sourozenců, používá samozřejmě také. Opravdu kvalitních aplikací, které by za to stály a opravdu dětem něco daly, je málo. Vaše aplikace mě ovšem zaujala a moc ráda bych ji vyzkoušela. Která oblast mého syna zaujme, to se uvidí - mě oslovila oblast Mysl... Focení je můj velký koníček a psaní mě bavilo odjakživa 🙂 Mám mobilní telefon i tablet s operačním systémem Android. Těšíme se!

21. čer 2019

Dobrý den, tak tohle by bylo něco pro naší Míšu 😃. Už asi od dvou let zaujatě hraje a plní úkoly v takovýchto hrách. Na tabletu jsme jich měli fakt spoustu, těmto vzdělávacím a rozvíjejícím programům fandím. Teď je dceři 3,5 roku .
Asi nejvíce by ji pasovala ,,Mysl", ale zajímalo by jí všechno 😂.
Operační systémy je Android.
Lovu zdar! 🤗

21. čer 2019

Ahoj, jmenuji se Lenka a jsem maminkou 3 dětí. Prostřednímu předškoláčkovi Jarečkovi je 6 let. Jareček je velice živý a miluje hry na mobilu i tabletu. Nedávno mu bylo diagnostikováno ADHD a zkřížená lateralita. Vzdělávací aplikace Lipa Land by nám mohla hodně usnadnit a zpříjemnit přípravu na nástup do školy, která je pro nás složitá a náročná. Během testování bychom rádi rozvíjeli všechny tři oblasti - tělo, mysl i svět. Rádi se při testování podělíme o ukázky aplikace a naši recenzi v Centru pro rodinu a zdraví, kde jsem místopředsedou. Toto centrum se zabývá začleněním znevýhodněných dětí do běžného kolektivu. Tato aplikace by i pro ně mohla být velice přínosná. Samozrejmě bysme se podělili o recenzi plnou fotek i našem blogu a tady, na Modrém koníkovi.

21. čer 2019

Zapomněla jsem dodat že operační systém je Android.

21. čer 2019

Hezký den přeji 🙂 Se svými třemi dětmi bychom moc rádi aplikaci otestovali. Prázdniny jsou pro to skvělou dobou! Testovali by všichni - Alička (3 a půl roku), Veronika (v pondělí oslaví 6. narozeniny) a Dan (7). Dcera Veronika půjde v září do první třídy a je s ní ještě potřeba udělat do té doby kus práce zejména v emoční oblasti. Proto bychom asi nejvíce využili oblast MYSL. Vhodné zařízení - telefony a jeden sdílený tablet s Androidem, který dětem půjčujeme, máme. Pokud bychom byli vybráni, byl by to pro dcerku i hezký malý dárek 🙂

22. čer 2019

Zdravíčko, toto testování by se velmi líbilo mým 3 dětem (7 let, 4 roky a necelé 3 roky). I když dvě z nich nespadají přesně do daného věkového rozsahu, tak se domnívám, že by se do testování zapojili plnohodnotně 😉
S Klárkou (7) bych ráda prozkoumala MYSL, jelikož trochu "pokulhává" v sociální oblasti (vykazuje některé prvky PAS). Jára (4) by určitě rád objevil celý SVĚT, protože je velmi zvídavý. A Kristýnka (necelé 3) by určitě ráda rozpohybovala svoje TĚLO (rozvoj hrubé a jemné motoriky se jeví velmi zajímavě). Zaujala mě i RELAXACE, jelikož Klárka často usíná při relaxační hudbě.
Pro testování máme doma smartphony s OS Android. Děti s hraním her sice nemají mnoho zkušeností, ale učí se velmi rychle (alespoň by bylo snadno vidět, zda je ovládání aplikace intuitivní). Všichni 3 ale již něco dělali na smartphonu (např. nejmladší ráda fotí a prohlíží si fotky).
Jako učitelka (M, Bi, IVT) jsem na zpracování a obsah aplikace velmi zvědavá. Mám ráda smysluplné a efektivní využívání moderních technologií.
Děkuji za možnost přihlásit se do tohoto zajímavého testování.
Kamila

22. čer 2019

Dobry den, jsem mama dvou kluku, cerstveho triletaka a druhy syn bude mit v srpnu sest a pujde do skoly 🙂. Mame doma jeden tablet s Androidem, ktery je porad v pernamenci.... Oba moc radi hraji hry, koukaji na pohadky a uplne nenasilnou hrou diky tabletu uz ovladaji spousta anglickych slovicek atd..... Jsou oba moc zvidavi a ucenlivy. Apku jsem nedavno nahodou stahla a ani jsem netusila, co to presne bude 🙂. Jeste ji nemame celou projedtou, ale treba hry s dopravou jsou uzasne 🙂. Vyuzili by jsme vsechny oblasti, Telo, svet i mysl 🙂. Moc radi by jsme se do testovani zapojili a treba se i usmeje stesti s vyhrou at se nemusi porad u nas hadat o jeden tablet :D. Dekujeme za tuhle moznost ;). Renata.

22. čer 2019

Dceři je pet, tablet si půjčuje můj, máme Apple iPad, letos bude predskolacka, nikdy jsme žádné testovani nezkousely, tak to bude pro nás premiera. Určitě nás zajímá oblast Mysl, dcera je hodně citově založena, zároveň velmi tvrdohlava, nadaná na hudebně a jazykově, na věci si rada přijde sama (což má po svém tatinkovi), hraní na tabletu má moc rada, když pomáhám starší dceři s přípravou do školy, má odpoledne tablet povoleny a pak máme problém ji občas odtrhnout, naštěstí už chápe, ze má čas na hraní pevně určen.....

23. čer 2019

Synovi je 6 let, má odklad, takže bych ho ráda rozvinela, např v oblasti mysl. Půjčuje si muj telefon s Androidem.

23. čer 2019

Krásný slunečný den 🌞 ,
jsem maminka 2 holčiček - Evička 5 let ❤ a Lenka 1,5 roku ❤ . Vzdělávací aplikaci Lipa Land ještě neznáme a rádi ji vyzkoušíme 🙂 Po přečtení informací mě Lipa zaujala 👏 Dcera je ve věku, kdy se o vše zajímá. Ráda listuje v dětských knihách, časopisech a vyplňuje různé úkoly. A už ji lákají i hry. Půjčuji dceři telefon s operačním systémem Android. V telefonu skládá puzzle, dívá se na pohádky, hraje pexeso, uzdravuje zvířátka apod. Tablet nemáme, ale dcerka si ho moc přeje. Věřím, že by ráda prozkoumala všechny oblasti, ale nejvíce by se jí líbila oblast tělo. Protože si ráda hraje na paní doktorku 💉 a léčí všechny členy rodiny, včetně plyšových kamarádů. Telefon bych ji bez výčitek na chvíli půjčila, protože by pro ni byl přínosem, učila by se zábavnou formou a rozvíjela by další dovednosti. A já bych měla chvilku čas pro sebe, abych si vypila kafíčko ☕ teplé. To už se mi dlouho nepovedlo 😂 Určitě by se k Evičce zanedlouho přidala i její sestřička. Moc ráda fotím, tak bych testování zdokumentovala a napsala recenzi. 🍀 🍀 🍀

23. čer 2019

Dobrý večer, aplikaci Lipa Land bych moc ráda otestovala s dcerou Májou, které budou za 2 měsíce 4 roky. Už rok chodí do školky a v této aplikaci bych se zaměřila asi na oblast s názvem Mysl. Doma nejvíce využíváme tablet se systémem Android. 🙂

23. čer 2019

Tahle aplikace by se našim dětem moc líbila. Máme prvňáka (7), dcera má 4 a nejmladší má 2. Už slyším to ticho a vidím tu spolupráci všech 3 potomků. Někdy se tyto vzácné chvilky stávají a já si je užívám moc a moc a jsem ráda, že jich přibývá. Máme Android v telefonu i tabletu a myslím, že naše děti by zaujalo všechno, mysl a svět u starších dvou, nejmladší by zkoumal tělo 🙂 a myslím si, že by to bylo příjemné zpestření našich dlouhých cest. Blíží se dovolená, několikahodinová cesta před námi tam i zpět, takže by bylo o starost méně a cesta by utekla lépe a rychleji. Kromě her a aktivit bychom hodně využili i pohádky a relaxaci, protože se mi dost často stává, že zapomenu pohádkovou knížku na dobrou noc a pak řešíme, jak to uděláme 🙂 Nejstarší miluje Matemága a ten posun a chuť se vzdělávat je u těch dětí obrovská. Tak si budem držet pěsti a pokud vyhrajem, pořádně si pohrajem (a bude to excelentní dárek na zakončení prvního školního roku).

23. čer 2019

Ahoj maminky, toto je oznámení o ukončení výběru. V první řadě vám chceme poděkovat za zájem, ženy na testování již byly vybrány. Po výběru, který proběhl, jsme vybraným uživatelkám zaslali interní poštu. To znamená, že ty, které byly vybrány pro testování, dostaly zprávu s pokynem co a jak dál. Označujeme vás všechny proto, abyste dostaly upozornění a věděly jste, že výběr proběhl. (všechny = vybrané i nevybrané)

Zapojte se i do dalších výzev a zkoušejte dál. Připravujeme jich hodně 🙂
Každé z vás zasíláme tři srdíčka 🙂 ❤️ ❤️❤️

Přejeme krásný den, každý den,
konik_testuje
@78marcela, @a_vav, @aalleennkkaa7, @aktide, @alushkaa, @ancata, @aos, @babunka1, @baruska69, @beruska125, @bettych, @catry, @charlottelotta, @chocomorocco, @clarise, @dajdas1, @deniskaka, @denny27, @drapecek, @emmacho, @eva1987, @evulineek, @flabelina, @gabkekoczi, @hanka1985, @ija1, @iulia, @janickaavitecek, @janule_ul, @jinajanna, @kamste, @kjajule, @klaarusa, @klarina_f, @korduli, @kveta1, @ladylass, @lagerthaa, @lenulab, @lenysek1988, @levandulina, @lillyh, @maciceksta, @makynaeliska, @mamamili, @marketkab, @matty001, @mauta87, @maximka33, @meffy, @mimiveru, @mirunka4, @mistrulka, @nikan, @petrav84, @petrusew, @pettykul, @pistalinda35, @pusolamy, @rmarci, @rory_g, @sapajou, @sdoop, @shak29, @siposovi, @sistersss, @slasn, @sucettee, @tarien, @twoangels, @verdos, @veru93, @weronicaaaa, @wikuse, @wosk, @zaglo, @zusama, @zusssik

25. čer 2019

Děkuji moc❤️

25. čer 2019

Děkuji a už se moc těšíme na testování

25. čer 2019

Děkuji ❤❤❤

25. čer 2019

Začni psát komentář...

Odešli