rebeca321
8. únor 2013

NELLINKA....3.-roky 🌸

Mix všeho

Krásné...Nellince přejeme krásné narozeniny :-*

17. únor 2013

teda holky nááádherné fotečky!!!!!!! krásně jste si to užily!! A jak to všechno dopadlo? Podle foteček to vypadá, že jste zase s taťkou doma 🙂 to je hrozně dobře, moc vám fandím!! ..aby to pro něj bylo poučení a už jen štěstíčko a láska vám přála!!

17. únor 2013

Ali přejeme Nellince hlavně zdravíčko, to ostatní ji určitě neustále jako ti správní rodiče dáváte a dávat budete!A taky moc přejeme ať vám všechno klape a ať všechno vždycky zvládnete tak dobře jako teď!Ali jste krásná rodina tak na to buďte hrdí!

17. únor 2013

Krásné fotky, krásná oslava. Nellince všechno nejlepší. Taky jsme měli Mickey oslavu, ale takhle dotaženou do detailů, to se jen tak nevidí! Krásné!

18. únor 2013

Krásné fotečky, krásný dortík a krásná oslava. Musel to být krásný den.

18. únor 2013

Krásné ! 🙂

23. únor 2013

krasna oslavicka ,dodatecne vsechno nejlepsiiii Nelince :-*

24. únor 2013

@belinovaveronika Děkuji moooc,no je to veliká změna a taky si myslím že oboum a hlavně jemu to dalo jistě moc a uvidí se časem jak vše budeme zvládat.......přěju si.aby už bylo jen lépe,ale po všem co se stalo,už vidím svět úplně jinejma očima....🙂oslavička sup,hlavně Nelli si to dost užila,dortík,dárečky,naminečky,to je její 🙂🙂🙂taky se vám to už krátí.......nemůžu uvěřit jak moc to uteklo....☹až se mi stýská po těch časech na mateřský 🙂🙂🙂a RD 🙂🙂hihi

1. bře 2013

@rebeca321 no uteklo to šíleně, já to vůbec nemůžu pořád pochopit.. pořád cítím to jak jsem těhotná, jak máme čerstvé miminko, jak si užíváme první jaro, léto a nechápu jak když luskneš prstem a je tady 3letá holčička!! Mě už rodičák skončil, přišel mi naposledy v lednu za prosinec v celé výši a teď už jsem jen na dvou dnech co chodim do práce.. je to finančně stejné jako kdybych měla rodičák a ty dva dny ještě jdou, že taky vypustim od rodičovských starostí a věčného uklízení a prostě pokecám s lidma v práci a mamka si užije malou.. ale v blízké době to ani nechci měnit, nepůjdu do práce na plno, protože proto jsem si dítě nedělala abych ho vůbec neviděla, chodím do práce odpoledne víš, takže dopo by byla ve školce a odpo někde na hlídání a to já nechci.. takže to takhle nějak budeme plácat po pár dnech.. a jak to máš ty?? Máš rodičák do 4let Nellí?? ..já teď lituju, že jsem si ho na ty 4roky nedala..příště (jestli nějaké příště bude) to tak udělám!

1. bře 2013

@belinovaveronika Taky se mi to zdá strašně krátká doba,já od 18 nastoupila taky do práce a malá do školky,a je to dost náročné protože jsem práci jen na dopo,nebo ráno nenašla,čiže aby toho nebylo málo táhnu 3 směny,ale jen prozatím...uvidím jak to budeme zvládat,ale už ted vidím,že to takhle nejde....jenže penízky potřěbujem a babička zatím je ochotná hlídat....ale nevidět malou,chodit utahaná s práce......no po 3 leté pauze,to těžce rozdejchávám...asi tak ☹

2. bře 2013

@rebeca321 no věřím, že na to pracovní tempo by si možná člověk i zvykl, ze začátku je to hodně velký šok, ale pak to už člověku přijde uplně normální.. ale nevidět malou na to si člověk nezvykne :( já dělám ve školství, takže ikdyž chodím jen odpoledne což je naprd tak ale mám veškeré prázdniny hlavně ty dva měsíce v létě 🙂 a to je k nezaplacení.. já si pořád řikám, že když jsme to zvládli o takové almužně do teď, že to tak ještě chvilku vydržíme jen na těch dvou mých dnech, než malá krapet povyroste nebo dokud nebude třeba další drobek.. tatínek to fin. jakž takž zvládá, sice jdeme od výplaty k výplatě ale hlad nemáme a co chceme tak si tak rozumně i můžeme koupit. Potřebovali bychom střechu na baráčku a tu nevim kdy teda budeme dělat, protože už máme hypotéku a další splátku jedině až budu opravdu naplno v práci... no prostě pořád něco bude

3. bře 2013

Krásné fotečky, krásná holčička🙂 🙂 🙂 Jsem se zase pokochala😀 ....nejsem v obraze, ale podle toho co čtu, vám přeju ,ať to vyjde a dobře dopadne. Určitě si to holky zasloužíte a hlavně Nellinka. Je to úžasná pusinečka.

25. kvě 2013

@dija1 Moc,moc děkujem holčičky...vážíme si toho a pevně doufám,že už bude lépe 🙂

14. čer 2013

Alí, krásné fotečky z dovči. Určitě jste si to perfektně užili 🙂 krááásný.

11. črc 2013

Nadherna princeznicka!krasny fotecky.a mala chodi uzasne ohakla!!!

23. srp 2013

@venuska Díky,díky,bylo to supr,už at je opět léto😀

25. lis 2013

nádherná 🙂

8. pro 2013