konik_testuje
11. bře 2019
4588 

Vaše zkušenosti s produkty Muumi

Když se staneme rodičem, naše myšlení se mění. Na prvním místě je to malé, voňavé klubíčko, kterému se podařilo vnést do našeho života pořádnou dávku štěstí a lásky. Ale s těmito pocity přichází i pocit nejistoty a množství otázek. Protože to jediné, co chceme, je dát mu to nejlepší z nejlepšího. Právě proto vám přinášíme testování plenek Muumi.

Co testujeme

Muumi plenky jsou tou správnou volbou pro vás a vaše drobečky. Jde o bezpečné ekologické dětské plenky, které jsou šetrné k pokožce a jsou vyráběné z certifikované BIO finské celulózy. Navíc jsou bělené kyslíkem, což zaručuje, že jsou 100 % bez chlóru. Tyto extra měkké a savé plenky si získaly řadu certifikátů a patentů potvrzující jak zdravotní nezávadnost a šetrnost k dětské pokožce, tak výrobu maximálně šetrnou k životnímu prostředí. Proto jsou vhodné i pro dětičky, které mají problematickou pokožku.

Myslíme na všechny děti, od těch nejmenších až po malé objevitele, kteří už zkoumají velký svět. Stačí si jen vybrat ten vhodný typ plenek:

MUUMI BABY plenky se postarají o citlivé zadečky všech dětiček od novorozenců až po juniory do 24 kg. Jsou ultra měkké, perfektně sedí a jsou vyrobené z kvalitních materiálů. Dopřejte svému děťátku komfort a pohodlí.

Plenky MUUMI BABY WALKERS jsou plenkové kalhotky pro batolata, která jsou neustále v pohybu. Vyznačují se mnohonásobnou elasticitou, jednoduchým použitím a vysokou schopností absorpce. Navíc jsou výborným společníkem při odučování od plenek. V nabídce jsou ve . Zaručí tak, aby si dětičky užily pohyb bez omezení a pustily se do objevování okolního světa plného nových zážitků.

Toto testování přináší balíček produktů, které vám přizpůsobíme na míru. Kromě 2 balení plenek, které odpovídají váhové kategorii vašeho mrňouska, vám přibalíme i vhodný ekologický sortiment přebalovacích potřeb HELMI BABY.

VLHČENÉ UBROUSKY jsou bez parfémů a barviv. Obsahují uklidňující aloe vera a hydratační glycerin. Jsou velmi jemné, a kromě intimních partií je možné použít je i na obličej. Ideální pro každodenní čištění dětských upatlaných úst i ručiček kdekoliv na cestách.

PŘEBALOVACÍ PODLOŽKY pod miminko jsou ideální k ochraně lůžka, autosedačky, kočárku nebo na nich můžete dítě kdekoliv přebalit. Jsou hypoalergenní, absorpční jádro je z celulózové hmoty a nepromokavá část je z tenké nepropustné fólie.

K novorozeneckému balíčku vám navíc přihodíme i další pomůcky, které vám vaše první chvíle ulehčí a zpříjemní ještě o něco víc:

PRSNÍ VLOŽKY neobsahují žádné parfémy ani barviva. S ohledem na citlivost pokožky je tak povrch těchto prsních vložek z velmi měkkého přírodního vlákna. Díky savému materiálu se tak již ženy nemusí obávat fleků na halence.

HYGIENICKÉ BRYNDÁČKY jsou velmi jemné a pohodlné na používání. Ideální na krmení doma i na cestách. Vrchní vrstva zachytává vlhkost a drobečky, zadní strana je nepromokavá. Tím pádem tak bude vaše děťátko neustále v čistotě. Bryndáčky jsou vhodné pro děti všech velikostí. Pomocí samolepek je krásně připevníte na oblečení na zadní straně ramen.

Koho hledáme

Hledáme 10 maminek s dětičkami, které ještě nosí plenky. Je jedno, jestli máte doma novorozence nebo malého raubíře, který už ve velkém objevuje svět. Hledáme také maminky, které upřednostňují ekologické výrobky, zdravý životní styl a mají blízko k přírodě. Musí být aktivní, komunikativní a připravené se s radostí podělit o své zkušenosti a fotografie zachytávající každodenní okamžiky jejich běžného a aktivního rodinného života.

Jak se zapojit

Zapojte do testování plenek a přebalovacích potřeb i svého mrňouska! Stačí, když pod tento článek napíšete jednoduchý komentář. Prozraďte nám něco o vašem děťátku a o tom, co je pro vás při výběru plenek důležité. Nezapomeňte připsat typ plenek (MUUMI BABY nebo MUUMI BABY WALKERS), které byste rády otestovaly, i věk a váhu vašeho děťátka.

Čas na zapojení máte do neděle 17.3.2019 a v pondělí 18.3.2019 vybereme 10 maminek, které budeme kontaktovat interní poštou.

Držíme vám palce a těšíme se na vaše komentáře.

konik_testuje

#test_muumi

Komentář byl odstraněný

á bych ráda testovala (Muumi Baby)! A náš dvouměsíční Matěj (4,5 kg) taky! Eko pleny kupujeme a to hlavně proto, že jsou v rodině velké alergie a ekzémy. Proto se snažím kupovat plíny bez chemie. Třeba budeme vhodným kandidátem? 🙂

11. bře 2019

Náš prcek Tobias (2 roky a 4 měsíce) je takový malý raubíř 😁 ale které dítě není..rád si kreslí, skládá puzzle, čteme knížky 🤗 Při výběru plenek pro mě bylo důležité, aby se po nich neoprudil a aby vydržely celou noc bez protečení..a že jsme jich vyzkoušely..přes den už se snaží chodit na WC, ale v noci nebo když jdeme ven mu plenku ještě dávám. Teď zrovna prodělává neštovice, tak by mu testovací balíček udělal menší radost 😂 ale to spíš mě 🤗 Plenky bychom testovali MUUMI BABY WALKERS.

11. bře 2019

Donry den, ráda bych testovala plenky MUUMI BABY a další přebalovací potřeby.
Náš maličký má necelé 3 měsíce a váží necelá 4 kila. Je to drobeček ale poměrně náročné miminko v kombinaci s dvou a půl letou, jsem vzdala představu používání látkových plen a tak pořád hledám... Hledám něco co by neškodilo jeho citlivé pokožce, hledám něco, co by nevonělo tak, jako když neuvážená dáma opustí parfumerii a to nemluvím jen o plenkách, ale také o ubrouscích, které jsou často prostě praktické. Hledám rozumné vyvážení pohodlím a zdraví (bezpečí...) velmi by mě potěšilo objevit toto všechno v jednom 🙂
S Míšou bychom se tedy rádi pustili do testování. Můžeme začít klidně hned, o spotřebu u nás totiž není nouze ;)

11. bře 2019

Hezký den.
Ráda bych do testování plenek Muumi Baby zapojila Tobiaska, kterému je 4.5 měsíce, váží cca 6.5kg a používá plenky č.3.
Tobiasek má od narození citlivou pokožku, proto mě informace, že plenky neobsahují chlor, velice těší.
Ráda bych otestovala, zda Tobikovi plenky přilnou k tělíčku a nebudou ho nijak omezovat v pohybu.
Je totiž ve fázi, kdy začíná objevovat svět, učí se lézt a párkrát se mu i podařilo, dostat se do sedu šikmého..
A abych řekla pravdu, ty momentální plenky jsou spíš za trest. Kroutí se, lepiky moc nedrží a jednou v noci jsem dokonce jeho plenku lovila pod zadečkem 😁
Dle fotek na www.muumibaby.cz to vypadá, že plenky padnou všem dětem a našemu Tobikovi by slušely. 😁💜

11. bře 2019

Ahoj, s dcerkou Sasou pouzivame prevazne latkove plenky, ale na dlouhe cesty autem nebo na noc pouzivame jednoraz. Porad hledame ty prave co jsou setrne k prirode tak k pokozce. Sase je 9 mesicu a rada by vyzkousela MUUMI BABY Walkers 5 Maxi+. Budeme rady za sanci vytvorit uzasnou recenzi. Dekujeme

11. bře 2019

Ráda bych testovala tyto plenky s naším mladším děťátkem, kterému je 16 měsíců, látkujeme a střídáme s eko plenkami - i když právě tyto jsme ještě nezkoušeli.. Velice snadno nás potrápí opruzeniny takže látkování a eko plínky jsou pro nás jedinou možnou volbou.. Navíc nás za dva měsíce bude zase o jednoho více a tak je brzy doma další potenciální možnost s kým testovat 🙂 měli bychom zájem o plenky MUUMI BABY

11. bře 2019

Nase 11 mesicni dcerka zacala poznavat svet. S tim souvisi i boj s prebalovanim takze konec klidne leziciho miminka ktere se necha v klidu prebalit a nezjistuje zda jsem to udelala spravne 😀hlavne mala ma dost citlivou pokozku,takze po vyzkouseni dost druhu nam sedla jen jedna znacka. Tyto plenky jsme nezkouseli takze bychom radi testovaly Muumi Baby. 🙂

11. bře 2019
Komentář byl odstraněný

Vzhledem k tomu, že jsme ještě nenašli plenky, které by 100% vyhovovaly, rádi se s půlročními dvojčaty zapojíme 🙂

11. bře 2019

Mam raubíře 11kg a 14 mesicu, chvili nepostoji a tak se prebalovani obcas stava hrou kdo z koho. . . Tu hru teda hrajeme uz od tri mesicu. 🤔 Radi bychom testovali Muumi walkers. Pri koupi plen davam prednost tomu, aby dobre sedely, neprotekly a financne nas nezruinovaly. 😁 Dulezite take je, aby se neoprudil zadecek coz se tedy nastesti deje jen kdy ve velkem rostou zuby jako prave ted.

11. bře 2019

Jeeee, tyto plínky jsem nikdy neviděla, opravdu ráda by jsem testovala. Máme 2holky, Magdalénku 1 měsíc, kolem 3,5 kg... to Vám je panečku spotřeba plinek, a teprve zkoušíme které nam padnou, a dvouletou Danielku...13 kg
Rada otestuji a napíši recenze.

11. bře 2019

My bychom se také rádi zúčastnili 😊 Viktorkovi bude za chvilku 10 měsíců/9kg, už se vydává do okolí pomalu po dvou a je to malý akčňák. Vždy, když ho zlobí zoubky, mívá dost agresivní průjmy. Spotřebu plen i hyg. prostředků pak míváme vyšší... Když jsem zvažovala, jestli látkovat nebo zvolit jednorázovky, zůstala jsem u jednorázovek. Není mi ale lhostejné, co malému na prdelku dávám a také nejsem šťastná za ty kila odpadu.... Sama ráda testuju, co Vikymu sedí a jaké plenky na trhu jsou. Snažím se najít plenky, které vychází dobře poměr cena:výkon. Z těch eko jsme měli oblíbené kolorky nebo od babylove jejich eko řadu. Co do složení vlhčených ubrousků (které prostě na cesty nebo rychlou “záchranu” upotřebím vždy) - tam ideálně 99% voda. Ráda bych zkusila něco nového, co má smysl. 🤗 Volila bych typ MUUMI BABY.

11. bře 2019

Se svou měsíční dcerkou bychom rady vyzkoušely muumi baby. Doma používám látkové pleny které střídám s co nejvíce ekologickými jednorázovými plenami když jdeme ven a přes noc🙂 😉

11. bře 2019

Ráda bych vyzkoušela MUUMI BABY WALKERS. Mému synovi je 18 měsíců, váží 10,5 kg a je to raubíř, každým coulem.🙈Zrovna má období kdy si začíná sundavat plenu, tak bych chtěla zkusit něco co mu nepůjde tak snadno.🙂 u výběru plen je pro mě hlavně důležité, aby je neprocural a neoprudil se po nich. Dále samozřejmě materiál, vůně.🙂 malé plenky bych zase volila pro dceru, která se nám má každým dnem narodit. Ráda testuju nové věci, ať si můžu udělat vlastní názor.

11. bře 2019

Má roční dcera (váží +-9,5 kg) začala nedávno chodit a chůze je momentálně to, co ji baví nejvíc. Ráda si se mnou hraje na honěnou a já za ní běhám s plenkou, abych ji mohla přebalit. S plenkovými kalhotkami snad bude přebalování rychlejší a pohodlnější, proto bych ráda vyzkoušela plenky MUUMI BABY WALKERS. Eko plenky běžně používáme a vyzkoušely jsme různé značky, ale Muumi ještě ne, jsem tedy zvědavá na srovnání 🙂

11. bře 2019

Ráda bych s prckem otestovala plenky MUUMI BABY . Kubovi je momentálně 7 měsíců a váží 8 kg. Používáme látkové pleny a na noc pleny jednorázové, jelikož má prcek citlivou pokožku, tak je pro mě hodně důležité aby měl zadeček co nejvíce v suchu. Malého nejvíce baví válet sudy po celé místnosti 😀. Eko plenky jsme již zkoušeli, ale tuto značku ještě neznáme a nezkoušeli jsme, takže bych ráda otestovala a porovnala.

11. bře 2019

Dobrý den, ráda bych se zapojila do testování plenek. Moje malá holčička sice ještě není na světě (termín máme v červnu), ale už pomale vybíráme a nakupujeme věci pro ni. A vyhovující značku plenek stále hledáme. Tak třeba by to mohly být právě plenky MUUMI BABY....

11. bře 2019

Mám doma 5 týdenního Šimona a chci pro něj ty nejlepší pleny aby se neoprudil a hlavně aby se v nich cejtil nejlépe. Rádi bychom testovali pleny MUUMI BABY 😍😍🙂

11. bře 2019

Ráda bych testovala plenky MUUMI BABY s naší skoro 4,5 měsíční Emmou (7kg). Je opravdu těžké vybrat kvalitní pleny pro její citlivou pokožku. Takže musíme pleny poctivě vybírat Proto bych ráda testovala tyto pleny.

11. bře 2019

Dobrý den,
Jsem Pavla a jsem maminkou dvou prcků na plínce. Čtyřměsíční holčičky Viky, která váží něco málo k šesti kilům a dvou a půl letého chlapečka Matýska, který i přes veškerou mou snahu je zatím na plínkách a je to už chlapa co má 15 kg! Takže jestli testovat Muumi Baby nebo Muumi walkers nechám osudu🙂.Každopádně mě zaujal ekologický faktor, protože co si budeme říkat jako čtyřčlenná rodina vyprodukujeme opravdu mnoho odpadu a žádné eko pleny, které jsou zatím na trhu mě nepřesvědčily, že by jejich vyšší cena odpovídala kvalitě.

11. bře 2019

Máme 9mesicni dvojčata a plenky jsou u nás jeden velký oříšek. Jedinné které snesou jsou plenky z DM značka Babylove, Dada pleny fialové. Jinak všechny ostatní plenky díky jejich citlivé pokožce neprošly. Obě holky mají atopický exem, takže už si moc netroufáme střídat a zkoušet, které by sedly. Ale tyto bychom opravdu rádi vyzkoušeli 🙂 a to přesněji MUUMI BABY. Holky mají kolem 9kg.

11. bře 2019

Přesto,že synovi je dva a půl roku,stále plíny jako jistotu potřebuje. Rádi bychom testovali MUUMI BABY WALKERS. Co se týká výběru plen,je pro mě rozhodující vlastnost plen,savost,to jak drží okolo tělíčka. O přechodu na pleny typu pants,je těžší vybrat ty pravé. Proto si ráda otestuji další značku a doporučím dále. Pro srovnání mám spoustu dalších značek v paměti,co jsme už měli 🙂

11. bře 2019

Ahojky, chtěla bych otestovat Muumi baby walkers se svým neposednym 4,5 měsíčním chlapákem. Při výběru plenek mě zajímá, zda jsou šetrné k jeho prdylce a jestli neprotecou. Musím mu dávat plenkové kalhotky, protože se pořád vrtí, přetáčí a kope nožičkama 😊 Má už velikost 3 a někdy i 4,podle výrobce. Budu ráda, když mě vyberete.. Moc by nás to potěšilo. Přeji hezký den 👶👶

11. bře 2019

Naše malá je malý čertík.😊 Který prostě nebude bez maminky. Jinak si ji nepřejte 😆
Pleny vybírám aby se mi malá po nich neoprudila, nebyly za chvíli procurane a samozřejmě i na cenu.

11. bře 2019

Jinak jeho váha je 8,5 kila. Je to kus chlapa 😁

11. bře 2019

Ráda bych testovala tyto plínky. Ještě jsme je nikdy nezkusili a mám půlroční holčičku váží okolo 9 kg

11. bře 2019

Dobrý den, mela bych zajem o muumi prewalkers. Mam rocni holcicku, 9,5kg. Sice se snazim latkovat, co to jde, ale na cestovani, ci vikendovy pobyt u rodicu, volime plenky jednorazove. Rada bych tedy vyzkousela nejakou setrnejsi variantu a presvedcila se, ze ackoliv jsou stale jednorazove, za ty penize se ekologicky vyplati.

11. bře 2019

Dobrý den, mám doma tři holčičky, nejmladší Valerie 2 roky a měsíc má stále pleny, už se nám dařilo, že přes den si sama zašla na nočník, pleny měla jen na odpolední spánek a na noc, pak ale začaly růst zuby a postihla nás všechny chřipka a pleny jsou zpět v akci i přes den. Ráda bych se zúčastnila testování MUUMI BABY WALKERS. Vyzkoušela jsem hodně druhů jednorázových plen, zažila jsem u určitých značek i změnu, většinou k horšímu a musela tak hledat nové pleny, které by nám vyhovovaly. A teď bych ráda zkusila pleny, které nám pomůžou v přechodu na nočník. 😊

11. bře 2019

Dobrý den, rádi bychom se s mím synkem Tomáškem zapojili do testování plen MUUMI BABY. Tomík i když mu není ještě ani pět měsíců váží už skoro devět kilo. Je to náš cvalda 😊. Je to Smíšek kterého když nic netrápí rozdává jen samé úsměvy. S plenami je to u nás trošku boj, protože jemná dětská kůžička potřebuje tu nejlepší péči a když jen trochu něco zanedbáme hned je vyrážka nebo opruzenina na světě. Pořád jsme v stádiu testování, co malému sedí a co ne, protože i když to už vypadá že jsme našli favorita, tak buď nám pleny přetečou, nebo se udělá opruzenina, a tak pořád dokola.

11. bře 2019

Juuuu, pojďme testovat spoluuu! Máme doma malého půlročního osmikilového prďolku, který má teď bohužel antibiotika, ze kterých má průjem, takže moc opruzený zadeček a já hledám alternativu k obyčejným jednorázovkám, abych mu ulehčila. Moc rádi tedy vyzkoušíme i plenky Muumi Baby!

11. bře 2019

My bychom s princeznou řady testovaly plenky Muumi Baby. Zatím používáme jinou značku a musím říct že i když vyhrály DTest my moc spokojene nejsme tak hledáme jinou značku která by naše požadavky suchého zadečku splnila 🙂 a to že jsou plinky Eco už je jen skvěl bonus! Malinka už uvažuje o tom jak ji budou plenecky slušet :D

11. bře 2019

My bychom s dcerou taky rady otestovaly dalsi plenky, protoze jsme stale (ani za skoro 5 mesicu jejiho zivota) nenasly zadne, ktere by ji 100% sedly. Z “obycejnych” supermarketovych ma mala vyrazku, takze nakupujeme jen v lekarne, ale ty zase protekaji, no je to s nami tezke 🙂 a muminci na plinkach? Uz ted cteme male pohadky o muminkach, kteri jsou nase srdcovka, takze plenky s nimi by byly jen plus 🙂

11. bře 2019

Dobrý den, rádi bychom se také zapojili do testování těchto plenek a kandydaty máme rovnou dva osmitydenniho Tadeáška, který váží 5 kg a jeho 17 cti měsíční sestricku Andrejku. Tudis bycvhom vyzkoušeli obě dvě varianty mummi baby i mummi walkers. Plno plenek dětem nevyhovovalo a je celkem umění jim najit správné plenky, které jim sedí. Proto moc rádi vyzkoušíme tyto nové plenky.

11. bře 2019

Ráda bych se zapojila do testování plenek a to se svou třetí dceruškou Violkou, která má nyní 4,5měsice a 5,3kg. Testovat bych si přála především proto, že už se třetí dcerkou používám výhradně látkové plenky a ještě mě žádné jednorázové plenky nepřesvědčily... Děkuji 😊

11. bře 2019

Ráda bych se svou dcerkou testovala MUUMI BAB, je to 7měsíční slečna, která objevuje svět. Ráda bych vyzkoušela značku plínek, kterou neznám a i v ní pak dále pokračovala 🙂

11. bře 2019

Ráda bych se zapojila do testování plenek. Mám doma dvou měsíční miminko a ráda bych vyzkoušela nějaké ekologické plenky. Připadá mi, že většina nejprodávanějších plenek tak nějak "smrdí" a tak si říkám, že to určitě nebude vůně přírody. Bohužel. Značku Muumi znám z FB a výrobky jsou mi sympatické. Ani jsem nevěděla, jak velký má značka sortiment. Myslela jsem, že jde jen o plenky. I to je příjemné zjištění. MUUMI BABY

11. bře 2019

Rádi bychom se s Anabelkou zapojily do testování Muumi baby 😘 je jí skoro 5 měsíců a pořád hledáme ty top plenky po kterých ráno nebude mít mokrý koláč na zádech ☹️😂

11. bře 2019

I my bychom s Anetkou byly rády, kdyby se na nás taky jednou usmálo štěstí a mohly jsme testovat .. vyzkoušet bychom chtěly plenky Muumi Baby ve velikosti pro cca 4,5kg miminko (Anetka má aktuálně v 5ti týdnech 4,3kg).
Při výběru plen je pro nás důležité především to, aby plínky byly šetrné k dětské pokožce (moje obě děti mají predispozici k velmi citlivé pokožce, já trpím od mala atopickým ekzémem), aby pěkně seděly a neprotékaly. To, že jsou pleny šetrné k životnímu prostředí, je určitě velkou výhodou, kéž by více výrobců na toto myslelo 👍

11. bře 2019

Já bych ráda vyzkoušela s Jakoubkem pleny MUUMI BABY. Kubík má 6 měsíců a 7,5kg a určitě pro něho chci jen to nejlepší a samozřejmě u toho myslím i na životní prostředí 🙂

11. bře 2019

😍😍 moc bych si přála testovat Muumi Baby! Za asi 42 dní se nám má narodit naše první miminko, Rozárka. Už nějakou dobu laboruju nad výběrem plenek, látkování je super, ale nějak se do toho nedokážu dost ponořit a vybrat. Proto jsem se rozhodla předem pro cestu eko plenek, protože nechci produkovat další hromadu odpadu, která tu bude stovky let. Dnešní konzumní společnost samozřejmě chrlí názory o tom, že to není ono takové plenky, ale já tomu nevěřím! Vím, že pro Rozinku najdeme eko plenky, které jí budou vyhovovat a já budu mít klid na duši, že to není další ekologická katastrofa! Tak snad to vyjde ❤️❤️❤️

11. bře 2019

Krasny den preji. Rada bych testovala MUUMI BABY. Nase Anetka zitra oslavi sest tydnu na svete. Ma 4,6Kg. Ma se cile k svetu. Zacinaji ji zajimat ruzne zvuky. Nejoblibenejsim je zvuk obalu od papirovych kapesniku 😅👌🏼 Davam prednost plenkam, ktere jsou mekke a prijemne a hlavne, ktere vyhovuji male. Momentalne stridam dve znacky. Jedna je setrna k prirode. Mely by byt lepe rozlozitelne. Druha je zase cenove vyhodnejsi. Mam udelanou porovnavaci tabulku a bylo by zajimave mit moznost porovnat dve ekologictejsi varianty plenek.

11. bře 2019

Ráda bych se zapojila do testování. K testování mám k dispozici hned 2 kusy - mladšího syna 4 měsíce (5,5 kg) a staršího syna, bohužel stále na plenkách 2,5 roku (12 kg). Vyzkoušela jsem již různé druhy značek plenek s některými byla více s jinými méně spokojená. Při koupi plenek mě zajímá kvalita, ekologie, parfemace a nebudu zastirat i cena je pro mě důležitá.
Spotřeba plenek je u nás obrovská a tak bych byla velice šťastná za možnost testovat.

11. bře 2019

Dobry den, rada bych se zapojila do testovani plenek Muumi Baby, syn ma 5 mesicu - 7 kg. Pouzivame jinak Eco plenky z DM, ktere se nam libi, hlavne nesmrdi a to je pro nas moc dulezite.

11. bře 2019

Krásný den. Jsme velká rodina, která se snaží chránit životní prostředí a v domácnosti nepoužívá žádnou chemii. Máme celkem 5 dětí a vždy jsme používali jen eko pleny nebo látkové. Šetrnost k životnímu prostředí a dětské pokožce byla při výběru plen vždy rozhodující. Pro nejmladší 14 měsíční holčičku vážící necelých 8 kg bych ráda otestovala pleny MUUMI BABY. Minulý týden jsem na tyto pleny koukala a chtěla je objednat. Tak se třeba usměje štěstí.

11. bře 2019

Syn trpí na ekzém, takže je pro mě důležité složení pleny maximálně šetrne k pokožce. Bude nám ctí otestovat pleny Muumi Baby Wolkers, synovi je 23 měsíců a váží 12 kg. Děkujeme

11. bře 2019

Ráda bych se zapojila do testování plenek MUUMI BABY s mojí osmiměsíční Aničkou. Vyzkoušela bych nový druh plenek o kterých jsem zatím teda neslyšela🙂 ráda zkouším nové věci a dcera by taky určitě nebyla proti😀 malá má 7,5kg🙂

11. bře 2019
Komentář byl odstraněný

Dobrý den. 😊Ráda bych se svým synem otestovala vaše plenečky Muumi baby. Máme skoro 3 měsíce a vážíme přes 6 kg. Pro mě je důležité, aby plenky byli co nejméně parfémované a hlavně, tak jako každá maminka, aby neprotekli a “poklad” zůstal tam, kde má. 🤪

11. bře 2019

Ráda bych pro maleho vyzkousela plenky Muumi baby Walkers 👍 . Domča mel zrovna 5.brezna prvni rok, váží 11kg a ma 78cm. 👦 . Zacina nam obdobi vsude spouzet, lozit, ochutnat, olizat, oťapat a je vystarano. Kupuji plenky spise levnejsi supermarketovych znacek. Jsem s nimi spokojena, ale zrovna mam koupene nové z Tesca a ty jsou neustale protečené. To u plenek beru jak zklamani, pro me je cistota a sucho na prvnim miste.

11. bře 2019

Ráda bych testovala plynky. 🙂 Mám doma synatora, který ještě je na plenkách a každým dnem čekáme druhý přírustek 🙂 Tak bych chtěla vyzkoušet i jiné plenky na které jsme zvyklé .. 🙂 Takže bych chtěla vyzkoušet Muumi Baby pro naše ještě nenarozené miminko ...

11. bře 2019

Dobry den, syn Theodor ma 2 roky a 2 mesice a vazi skoro 15kg. Radi bychom otestovali Muumi baby walkers. Obcas je to s nim boj, ale je to nas milacek, nocnik i wc zatim sabotuje, takze plenky jsou porad nasim dobrym partakem vsude. Plenky si vybiram podle kvality a take ceny. Dekuji hezky den Tereza

11. bře 2019

Mám syna Dominika, zítra mu bude 8 měsíců, má 8,5kg. Rada bych vyzkoušela plenky Muumi. Od jeho narozeni jsem stále ještě nenašla plenky, které by splnily me očekávání, takže stále zkousime a hledame. Chceme plenky, které v pohodě vydrzi celou noc, nejsou po nacurani na omak vlhké, jsou designove zajímave a ještě ke všemu ekologické. Hlavně,aby byl prcek spokojený a mohl se volne pohybovat, protože se zrovna učí lézt a některé plenky neposkytují dostatek pohodlí na volný pohyb. Moc se těšíme na případně testování 😊

11. bře 2019

Syn 5 týdnů cca 4kg a rádi by jsme otestovali Muumi baby protože chci pro syna a jeho citlivý zadeček to nejlepší

11. bře 2019

Moc ráda bych se zapojila do testování plenkových kalhotek Muumi baby walkers a náš roční chlapeček také! Zrovna včera jsem přestala látkovat a začala používat jednorázové eko plenky, na Muumi jsem nedávno narazila na internetu a zaujaly mě. Snažíme se být ohleduplní k přírodě a používat co nejméně chemie. Náš Pavlík má 13 měsíců a 12 kg, je šíleně aktivní, proto ho potřebuji rychle přebalit, aby mohl řádit dál a určitě by s přebalováním pomáhala tříletá dcerka, protože má Mumínky ráda 😁

11. bře 2019

Dobrý den, máme zájem o testování. Natálka 9 měsíců. Velikost plenek 4.

11. bře 2019

(MUUMI BABY WALKERS), bychom rády testovaly s dcerkou Julií (18m, 12kg) , protože jsme zatím nenašly lepší plenky než kolorky (eko) a takové kalhotové plenky, které nejsou chemické a nandavaji se rychle , by se nám šikly, protože naše malá princezna 👠 je také běžec, horolezec, a utíkač před plenkami v jednom. Takže bychom testovaly nejen výdrž ale také to, jestli nám nic nevykoukne při výlezu na nějakou tu horu (kopec).👌

11. bře 2019

Zdravím 🙋, máme doma dvouměsíční holčičku a plenky jsou tedy u nás na každodenním pořádku.👌
Plenky MUUMI BABY bychom rádi vyzkoušeli. Při výběru hlavně koukám na materiál, na suché zipy, které u jsou u některých plen spíš na okrasu než aby plnily svůj účel, savost a pochopitelně cenu. 🙂 Za každou novou zkušenost budu jen ráda. 🙂 Adélka má 5.5kg a 58cm 🙂

11. bře 2019

Dobry den.Mam doma holcicku 4 mart,to rada protestuji a napisu u sebe v Instagram profilu...Tesim se

11. bře 2019

Na přelomu března a dubna čekám narození naší holčičky. Přiznám se, že tyto plenky vůbec neznám, ale velice mě zaujaly, Je důležité, aby byly šetrné k jemné, dětské pokožce a ničím jí nezatěžovaly. To mi je na plenkách sympatické 🙂 Pokud bychom testovaly, tak určitě tu nejmenší velikost.

11. bře 2019

Kubíček by rád vyzkoušel Muumi baby walkers. Je mu 19 měsíců a aktuálně má přesně 11,2kg. Začal chodit teprve před měsícem a o to víc si to teď vychutnává a je neustále v pohybu. Vyzkoušeli jsme už několik značek plenek a ne každá jeho citlivý prdelce vyhovovala. Chceme začít zkoušet chodit na záchod, takže už jsem se pomalu poohlížela po kalhotkových plenkách. V mém okolí neznám nikoho kdo by měl s touto značkou zkušenost, tak bych ráda testovala a předala případně recenzi mezi kamarádky i mimo koníka. A ráda se nechám přesvědčit že budou dobré i pro moje budoucí květňátko 😉👍

11. bře 2019

Ahoj🙂, radi bychom se, s mým
8 měsíčním Šikovňátkem s cca 9,5kg, zúčastnili a zkusili opět něco nového, co bychom si mohli “zamilovat” a s radosti a bezpečně nosit🙂. Moc bychom tedy poprosili o MUUMI BABY plenky a ostatní prebalovaci součásti🙂.
A navíc je pro nás velkým znamením, ze Robinkově tetě jsem, když byla malička jako on a vlastně i občas dnes, s láskou přezdívám Můmí;))
Jistě by ji moc potěšilo, ze plenky se stejným jménem, bude mít tu cest, jako jeden z prvních, vyzkoušet i její maličký synoveček...

11. bře 2019

Tyto plenky jsme zatím nezkoušeli, toto by byla skvělá příležitost je vyzkoušet. Malá nikdy neměla problémy s opruzeninami, takže můžeme používat prakticky cokoli. Spíš aby neprotékaly a dobře držely, nejdřív byla malá buclatá, teď zas trochu žížala, takže je to stálé o zkoušení. 🙂 A přebalování je stále větší a větší boj, ale s nočníkem to pořád ještě taky není úplná souhra. Chtěli bychom testovat MUUMI BABY WALKERS, malá má 11,5kg a 22měsíců.

11. bře 2019

Dobrý den,
ráda bych s naší roční Amálkou vyzkoušela MUUMI BABY WALKERS. Váží aktuálně 10 kg.
Učí se chodit, je velmi akční a vše ji zajímá.
Převážně používáme látkové pleny, právě kvůli ekologičnosti a zdravotní nezávadnosti. Již delší dobu se zajímám o to, jak šetřit naši přírodu.
Pokud nejsme v blízkosti domova volím pleny jednorázové, avšak kvůli ekzému, který malou trápí, vybírám ty kvalitní s co nejmenším množstvím chemie.
Jednorázové pleny používáme i na noc. Upřímně, přebalování v noci je náročné pro nás obě.
Mumínky jsme ještě nezkusily, tak snad budeme mít to štěstí.

11. bře 2019

Naše dcera Kristýnka (3 měsíce, 5390 gramů) nesnese mít byť jen trochu vlhko v plence. Hledáme proto plenky vhodné pro naší malou citlivku 🙂 Spotřeba plenek je u nás zatím abnormálně velká 😀 Vyzkoušeli jsme od konkurence spoustu plenek, bylo by tedy zajímavé porovnat váš produkt s ostatními.

11. bře 2019

Plenky (Muumi baby) by testoval náš půlroční Valentýnek. Na svůj věk je celkem obřík - 9a půl kila a 72 cm (vzhledem k menšímu vzrůstu obou rodičů) 😊 A včera se mu zrovna objevil první zoubek, takže plenky letí jedna za druhou (je ten růst zoubku ale náročný). Přes den používáme látkové pleny, protože ekologie je pro nás na prvním místě. Přesto si v noci dovolím dát jednorázové. Kupuji od konkurenční značky, proto by mě zajimaly i pleny Muumi, jak si dokáží poradit s celonočním využitím.

11. bře 2019

@jenie ještě doplním, že bychom rádi testovali MUUMI BABY

11. bře 2019
Komentář byl odstraněný

Rádi bychom s mojí dcerou (23 měsíců a 13 kg) otestovaly plenky MUUMI BABY WALKERS, kalhotové plenky máme moc rádi, ale bohužel jsme zatím nenarazily na žádné, které by nám vydrželi celou noc, tak třeba se na nás konečně usměje štěstí a objevíme je. 🙂

11. bře 2019
Komentář byl odstraněný

Ráda budu testovat vaše výrobky. Při první dceři jsme také zkoušeli které výrobky budou vyhovovat . 12.4 máme termín a rádi odzkoušíme

11. bře 2019

Rádi bychom otestování jiné eko pleny, teď máme kolorky a jsou super. Fandím eko plenkam. Dcera 6mesicu, 7 kg a potřebujeme muumi baby.

11. bře 2019

Ráda bych otestovala tyto nové plenky, abych také začala věřit české kvalitě. Prozatím bereme plenky z Německa, kde jak cenou, tak kvalitou jsme někde uplne jinde, oproti českým plenkam. Tak doufám, že s vašimi plenkami změním názor a budu s nimi spokojená. Pro mého raubire bych ráda testovala MUUMI BABY WALKERS, malý 12kg rostak 18m je v neustálém pohybu, proto myslím, že tyhle plenky by byly pro něj velmi vhodné 🙂

11. bře 2019

Tak to bychom se moc rádi zapojili. Už jsem zkoušela více eko plenek, nakonec jsme zůstali jednich českých eko.
Nemam ráda, když plenky chemicky zapachají, ale zároveň požaduji aby plenka vydrzela od vecera do rana. Zaroven malemu nemuzu dat jen tak neco, trpi pak plenkovym exemem.
Malému byl rok a půl (11,9kg 83cm), já bych ráda kdyby se začal učit chodit na nočník, malej má ovsem svuj názor, tak ho nebudu nutit. Miluje zvířátka ať živá nebo gumová, hraje si s nimi cely den a často je bere sebou na výlety. Dost nas to bavi jak si to užívá a umí snad všechny zvuky co dělají. Tak ještě ho naucit vsechny pojmenovat, zazim vede čap žába a gorila 😂.
Rádi bychom testovali klidně oba druhy plenek, i ted to rádi obcas prostridáme. Takže mumy baby i mumy baby walkers.

11. bře 2019

Dobrý den. Ráda bych otestovala vaše bio plenky. V páték se mi narodil syn, pro kterého bych ráda testovala baby plenky. Zatím na něj používám jinou značku plenek, které jsou ale vyráběné ve stejném duchu. Vaši značku neznám a ráda bych vyzkoušela. S mojí první dcerkou jsem se naučila používat hlavně přírodní věci a věci šetrné k přírodě i k dětské kůži.
Tříletá dcerka(16kg) nosí ještě plenky na noční spaní ...tam bych ráda otestovala řadu walkers.

11. bře 2019

Jeee, ja bych rada otestovala Muumi Baby Walkers. Mam doma maleho raubire, ktery bude mit 16 mesicu. Plenky stale nosi a zatim, co se tyce kalhotkovych, tak nam sedi nejvice Pampers pants. Prebalovat maleho je takova mala vyzva 😂. Divim se nekdy ,ze tu plenu ma spravne. Zkousela jsem Pantsky z Tesca, ale nesedely nam gumicky, vse proteklo. Maly ma 10kg, ale je drobnejsi postavy. Rada bych zkusila i jine pleny, nez jen Pampers. Moc mi "nevoni", ale malemu zatim sedi jako jedine 🤔.

11. bře 2019

Rada bych otestovala se svoji 4 mesicni dcerkou muumi baby. Dcerka vazi bez nekolika gramu 6 kg a meri 62 cm, ale to asi neni podstatne.. 🙂 hlavnim kriteriem pri vyberu plenek je komfort pro moje dite. Neopruzuje se z plenek a je mu v nich dobre..

11. bře 2019

Rada bych se zapojila do testování plenek Muumi baby. Mala Elenka má 8 kilo a necelých 8 měsíců. Chtěla bych plenky vyzkoušet, ráda testuju, kord plenky pro malou, protoze všechny mi přijdou ze zapáchají i když se Ella jen počura. Tak by me zajímalo zda i tyto budou stejne nebo budou pro nás top 🙂

11. bře 2019

Muminci 😍 na těch pohádkách jsem odrostla 🙂 doma mám chlapečka (11kg, 1rok a 9 měsíců), který trpí na ekzém, takže si hygienické potřeby vybíráme podle přísných kritérií a nejčastěji právě ekologické výrobky. Třeba prací prášek i gel si vyrábím doma. Můžeme vyzkoušet Baby Walkers a třeba se podaří v nich i odplenkovat 🙂

11. bře 2019

Zdravím. Já mám k testování dokonce 2 dobrovolníky. 😀 Syn téměř 2 roky, 12 kg a dcera 3 měsíce, 6,5 kg. Oba mají citlivou pokožku se s sklonem k atopii, takže rádi zkusíme tyto pleny, které by měli byt šetrné k pokožce. 🙂

11. bře 2019

Skvělý název 😁👍 Samozřejmě, rádi budeme testovat.
Mám 8 měsíční dcerku Josefinu. Na doma látkové pleny a když někam jedeme nebo jdeme ven, tak jednorázové pleny. Protože mi záleží na tom v čem má zadeček celý den. Ale zároveň, jednorázové pleny jsou praktické.
Poslední měsíc se dokonce podařilo, že na velkou chodí téměř vždy na nočník nebo záchod. 😍
Vyzkoušíme spíš verzi BABY 😊

11. bře 2019

S dcerkou bychom se rady zapojily do testovani plenek 🙂 Priznam se, ze zkusenosti s ekologickymi plenkami jeste nemame. Tato cesta me ale velmi laka, protoze si zacinam vic a vic uvedomovat, ze je treba se chovat zodpovedne k nasi planete. Dcerce je 6,5 mesice 🙂

11. bře 2019

Dobrý den,ráda bych testovala vaše plínky mum. Zrovinka jsme v očekávání.Zajímalo by mě zda jsou lepší než Pempers.dEKUJI

11. bře 2019

Ráda bych se zapojila do testování MUUMI BABY WALKERS se synem, který má 15 měsíců a 11kg 😉 používala jsem látkové plenky do doby než si začal sedat, pak mu vadily...a tak bych ráda vyzkoušela ekologické plenky... Nyní mám ráda eko plenky z DM, ale není to úplně ono 🤔

11. bře 2019

Ahoj,rada bych vyzkousela plenky MUUMI BABY WALKERS.Krystufkovi je 20 mesicu a ma 10,5 kg,brzy zacneme odplenkovat,protoze uz si zacina uvedomovat,kdy vykonava potřebu 👐 Pouzivame ekelogicky z DM,ale nejsem s nimi spokojena na 100%. Nase batole je stale v pohybu i pres noc,kdy se ruzne prevaluje a kutali a plinu ma vetsinou procuranou ikdyz ji ma cca 10 h a v noci uz se nekoji ani nepije :-/

11. bře 2019

Krásný den, mám doma dnes 3tydenniho synka, se kterým plánuji v brzké budoucnosti vyzkoušet latkovani, ale teď je ještě hodně maličky (2800g) Rozhodli jsme se, že dokud ještě alespoň kilo nenabere s latkováním počkáme a tak jsme odkázáni na jednorázovky, zatím ssme mnoho nevyzkoušeli. Díváme se po eko, ale že by nás to nějak nadchlo.. Rádi tedy vyzkoušíme další možnou eko variantu MUUMI BABY

11. bře 2019

Plenky bych ráda vyzkoušela, protože moje 6 měsíční Jasminka bohužel podědila atopický ekzém po mě, proto se mi líbí, že neobsahují chlor

11. bře 2019

Krásný den ☹ ráda bych se zúčastnila soutěže se svou půlroční dcerkou Adélkou. Je to malé zlatíčko,v naší domácnosti již druhé 🙂 Jako pro každou maminku je pro mě prioritou zdraví a pohoda děťátka,takže se velmi zajímám o to,co jim dávám. Z plenek vybírám raději ekologické,které střídám s látkovými. Často tedy používám plenky koupené v DM. Látkové dávám pouze přes den,kdy se častěji přebaluje,jednorázové dávám na noc a na cesty 😉 ráda bych vyhrála testování Muumi baby, Adélka se zatím tolik nepohybuje, tak by byli určitě super 😋😊

11. bře 2019

Ráda bych vyzkoušela Vaše plenky. Už jich máme vyzkoušeno plno. U Vašich plenek je velké plus, že jsou ekologické. Je to i jedna z kritérií na které koukám, ale není to hlavní podmínka. Matyášek bude mít rok a momentální váha je 8Kg.

11. bře 2019

Ráda bych vyzkoušela ve spolupráci s dvouletou aktivní dcerou typ Walker a to z toho duvodu, ze mame doma latkove pleny a jednorázové pouzivame spise zporadicky z ekologickych důvodu. Moc mě takové eko-friendly produkty zajímavý a ráda je doporučuji dál

11. bře 2019

Já bych ráda na synovi otestovala baby verzi plenek. Jemu půl roku, váží nějakých 9 kg anna doma nosí především látkové plenky. Na výlety a na cesty používáme nebělené papírové plenky. Nikdy neměl pampersku 😱😀 S vlhčeným a Ubrouska ma to máme podobně: doma máme vlastní (Olej s vodou a zinka), venku eko vlhcene 🙂 Snažíme se žít tak, aby po nás nezůstala velká stopa. Méně je někdy více 😊

11. bře 2019

Toto testování je naprosto skvěle načasované! Syn Lexa (aktuálně 6,5 měs, 70 cm, něco přes 7 kg) chvíli "nepoleží" (aktuální doba přebalování a oblékání cca 30 min) a začala jsem přemýšlet o nákupu plenkových kalhotek, ráda bych tedy vyzkoušela MUUMI BABY WALKERS. To, že jsou ekologické je jen velké plus, mám doma nakoupenou látkovací sadu, ale na tu chci najet až bude prcek chodit. Vyzkoušeli jsme na mytí prdky Medvídka, ten ale nevyhovoval a tak teď využíváme vlhčené ubrousky. A že jich po zavedení příkrmů použijeme! Z toho má ale syn obrovskou radost, nadšeně je vytahuje a podává.
Pro výběr plenek mám jediné kritérium - aby vyhovovaly Lexovi.

11. bře 2019

Dobrý den, ja a moje malá Karolínka bychom rady plenky otestovaly. Nejdůležitější při výběru plenek pro me je, aby malé byly pohodlne a neoprudila se mi v nich, zatím nám nejvíc sedí Kolorky. Malá je velký "posranek " takže máme pořádnou spotřebu a myslím, že zrovna na ni se dá vše otestovat nejlépe, jakou zátěž pléna vydrží :D malá ma 6 týdnů a 4kila, máme zájem testovat MUUMI BABY. Karolínka je jinak to nejvhodnější miminko, co jsem si mohla prat, pokud ji netrápí prdiky, skoro neplace, je to naše láska.

11. bře 2019

Dobrý den, ráda bych testovala plenky Muumi Baby. Doma mam dcerku, které je rok a třičtvrtě (váhu cca 10 kg), brzy mezi nás zavítají i její sourozenci (vypadá to na holčičku a chlapečka), kteří by se měli narodit v dubnu. Velmi ráda bych vyzkoušela plenky, které budou šetrné k mým dětem a zároveň i k přírodě. U druhého dítěte jsem měla v plánu, že budeme látkovat, ale s dvojčaty si to moc nedovedu představit, proto bych volila ekologické jednorázové pleny.

11. bře 2019

Krásný den 😊,
Emmičce už je sice skoro 15 měsíců, ale plenky má pořád a teď zrovna zkoušíme různé značky, protože, co si budeme povídat ne všechno v té plence vždy zůstane. Při té její aktivitě, kdy všude leze, šplhá na gauč a hlavně utíká přede mnou když ji chci přebalit 🙈 od narozeni máme už asi 6 značku plen a ne všechny byly stoprocentní... Q ta spotřeba 🙈 Proto bychom rady otestovaly ekologické plenky Muumi baby walkers. Emmičce je 15 měsíců má 14 kg a 85 cm, takovej náš malej obřík 😁

11. bře 2019
Komentář byl odstraněný

Vojtíšek má 20měsíců a asi 12 kilo. Používáme velikost 5, různých značek. Většinou koukám na cenu, ale vím, že mu nejlépe sedí měkké poddajné plenky. Nepoužívám mastičku na prevenci opruzenin, spíš častěji kontroluji zda je plenka plná nebo ne, a v případě nějakého opruzení buď mažu nebo větrám, či koupu v bilinkách. Eko plenky jsem ještě nikdy nekoupila, a zajímalo by mne zda je v tom takový rozdíl. Vojta není citlivka, ale proč mu nedopřát luxsus 😉 jsem pro MUUMI BABY WALKERS

11. bře 2019

Naše malá Emička ( 22m, 11kg a 88cm) je neustále v pohybu a v akci. Proto bych ráda pro ni vyzkousela Muumi Baby Walkers. Sedí ji jen některé plinky má citlivou pokožku. Už si sice říká párkrát za den, že chce čůrat, ale z toho na to zas nemyslí a má plnou plinku😁.

11. bře 2019

Dobry den, memu prdolkovi zacina 11ty mesic a ma 9,6kg.... jelikoz uz lita po ctyrech a obchazi nabytek tak je to maly raubir 😋pohybu je vic a vic a plinky dostavaji zabrat... prave proto bychom radi vyzkouseli MUUMI BABY WALKERS. U hodne znacek sme meli problem s opruzovanim a je tezke sehnat pliny ktere jsou setrne natolik ze miminko timhle netrpi.. proto bych se rada zucastnila testovani abych zjistila zda prave tohle je pro meho chlapecka to nejlepsi 😍

11. bře 2019

Ahoj, máme chlapečka který má tři týdny, 3,5 kg. Aktuálně jsme ve fázi testování plen, přebalujeme o 106. Rozhodující je pro mne aby nebyl opruzený, aby neměl z plen ekzémy, má citlivou pokožku. Chtěli bychom zkusit pleny Muumi Baby. Děkujeme 🙂

11. bře 2019

Rada bych se s mým 7mesicnim lumpem zapojila do testování plenek MUUMI BABY WALKERS, pro nás by to byla radost protože se malý po většině plenek osype, nebo je pročůrá a plenkove kalhotky by byli skvělá volba pro naší lásku Alexe ,protože je neustále v pohybu a obléct plenku je občas výzva 😁😊😘

11. bře 2019

Dobry den, jelikož ma syn 10 kg byli by pro nás jako dělané Kalhotkové pleny velikosti pět. Doma používám látkové pleny, ale přiznavám, že pokud jdeme ven nebo někam jedeme vzdala jsem to. Snažím se tedy aspoň kupovat pleny ekologické. Navíc jako malá jsem milovala Mumínku a obal těchto plen je pro mě až nostalgický!😀

11. bře 2019

Rada bych vyzkousela novou znacku plenek. Mam dceru Rozarku, ktere je pul roku a stale hledame plenky, ktere by nam vyhovovali ve vsech smerech.

11. bře 2019

Dobrý den, ráda bych se zapojila do testování plenek MUUMI BABY WALKERS. Mám doma malou neposedu Adélku, která má 20 měsíců a 11 kg a je závislák na mlíku. Vypije za den někdy i litr mléka a pak hodně čůrá, hlavně v noci. Proto hledám plenky, které hodně sají a vydrží i celou noc.

11. bře 2019

S dcerkou,které bude měsíc hledáme a zkoušíme plenky, které by jí sedli. Tak jako u každého novorozence máme velkou spotřebu plenek🙂 Narodila se dřív a byla maličká, teď má něco přes 3kg. Chci bezpečnou a čistou domácnost, která nezatěžuje přírodu a časem bych chtěla přejít aspoň částečně na látkové plenky, proto jsme zkusili i eko plenky. Na testování by jsme chtěli MUUMY BABY. Děkujeme

11. bře 2019

Ráda bych zapojila našeho Kubíčka (6 měsíců, 6800g) do testování plenek MUUMI BABY. Kubíčka trápí ekzem a na jeho citlivou pokožku by tento typ plenek mohl byt šetrný. Pomalu najíždíme na non toxic domácnost, tak bychom mohli přejít i na eko plenky. Jako malá holka jsem ráda četla pohádky o Mumínkách, tak bych se alespoň prostřednictvím obalu vrátila do dětství 😉

11. bře 2019

I my bychom se s Vašikem rádi zapojili do testování plenek MUUMI BABY a ostatních potřeb. Vašík má ve svých 4 měsících 7,5kg, je to pořádný chlap...😊 rádi bychom vyzkoušeli i něco jineho a hlavně setrneho k dětské pokožce.

11. bře 2019

Ja mam 6 ti mesicniho velice aktivniho kojence. Leze jak drak a uz si umi i stoupnout. Za mohutne podpory sveho starsiho brachy. Chvili se nezastavi, takze prebalovani je opravdu horor. Rada bych vyzkousela "akcni" walkers. Syn ma 8 kilo. Kdyz vybiram jakoukoli vec pro miminko, je pro me dulezite, aby to bylo setrne a jemne k pokozce, nedrazdive a pokud mozno prirodni. Sice nejsem vylozene "bio-eko" matka, ale prirodu se snazim setrit a chemii se snazim nepodporovat.

11. bře 2019

Ráda bych vyzkoušela baby pleny, prcek má přijít teprve 1.6. Ze zdravotních a ekologických důvodů chci používat jen eko plenky s látkovými.

11. bře 2019

Také bych rada vyzkoušela, zatím dobirame zásoby z tehotenstvi...
Rada bych vyzkoušela i jinou značku.. ty co máme jsou tenčí než bývali u syna a moc mi to teda nevyhovuje....😉

11. bře 2019

Ráda bych vyzkoušela pleny MUUMI BABY z jednoho prostého důvodu. Naše dcera strašně moc trpí na opruzeniny. Jednou je chudáček měla úplně do živého a trvalo hodně dlouho než se nám podařilo vyléčit ☹ třeba tyto pleny jsou to na co jsme tak dlouho čekali 🙂 Natálka bude mít 17.3.2019 11 měsíců a má 7,8kg ♥

11. bře 2019

Naše Viki má 20. měsíců a stále ješte plenkujeme. Ona moc dobře ví, na co je nočník, ví, že tam patří aa, ale většinou to řekne až když má v plence 😅 Jakmile bude teplejší počasí, tak chceme plenku sundat, a třeba se tak naučí lépe. Proto bychom rádi otestovali plenkové kalhotky MUMMI BABY WALKERS.

11. bře 2019

S naší skoro devíti měsíční Stellinkou bychom rady testovaly plenky MUUMI BABY. Celý den je v pohybu, ačkoli se zatím ani neplazí. Proto má zatím jen 7 kilo. Pořád kope nožičkami a něco povídá. U nás skoro na samotě se snažíme žít alespoň trochu v souladu s přírodou, tak by se nám líbily eko plenky. Zatím jsme nenašli pleny, které by vydržely opravdu celou noc.

11. bře 2019

Rádi by jsme s manželem a naším novorozeným synem otestovaly plenky MUMMY BABY. Bohužel jsme zatím nenarazili na plenky, které by nám 100% vyhovovali a bylo super mít šanci otestovat zrovna tuto značku. Našemu pokladu je teprve 8 dní, ale spotřebu plenek má parádní 🙈 a jelikož se narodil menší a ještě nemá ani tři kila, jen tak nějaká plenka mu nesedne.

11. bře 2019

Dobrý den, ráda bych se zapojila do testování plenek MUUMI BABY. Náš malý viking (po tatínkovi) Viktor se narodil s velmi citlivou pokožkou a už od narození (teď je mu 5 měsíců) bojujeme s atopickým ekzémem po celém těle. Proto vybírám plenky, které jsou ekologické a které jeho kůže snese. Také víme, že skandinávské eko produkty přesně na toto dbají. Navíc přináší tatínkovi kousek domova 🙂 Muumi jsou snad jediné eko plenky, které jsme ještě nevyzkoušeli.

11. bře 2019

Určitě bych ráda vyzkoušela plenky. Mé uličnici je 13 měsíců a váží 12 kilo, najít pleny které by ji vyhovovaly je těžké a tak pořád zkoušíme všechny značky ale o této jsem ještě neslyšela tak bych byla ráda kdybych měla možnost ji vyzkoušet

11. bře 2019

Ráda bych s dcerkou 20.mesicu otestovala plenky MUUMI BABY WALKERS, jelikož se snažíme chodit na nočník a pořád plenu sundavame. Příroda nám také není jedno, proto chceme vyzkoušet nějaké eko bio plenky. Dcerka má 9kilo je to drobek

11. bře 2019

Mám skoro 13m dcerku Elenku, která váží 8,9kg a měří 78cm. Najít v dnešní době dobré plenky je docela boj, zvlášť když všichni inovují a je to k horšímu. :-/
Rádi bychom testovali Muumi baby.

11. bře 2019

Snažím se vybírat pleny které jsou co nejméně chemicky bělené a které jsou aspoň trochu ekologické. Mumii jsou asi jediné, které jsme zatím nezkusily a proto bychom se rády zapojily do jejich testování. A kdo nejlépe může posoudit jejich kvalitu, než velmi citlivý zaďoch naší raubířky 🙂

11. bře 2019

Wau, ty kalhotkove pleny me velmi zaujaly 😊 Davidek ma 7 mesicu a 9,8 kg, je to hrozny neposeda, takze klasicke pleny jsou pro nas za trest 😁 na vyber plenek u syna hodne dbam, jelikoz ma velmi citlivou pokozku a tyto by mohly skvele sedet. Takze za nas MUUMI BABY WALKERS radi otestujeme 💪

11. bře 2019

Do testování bych ráda zapojila svého syna, kterému je 5 měsíců. Váží 9 kilo a nyní nosí plenky velikosti 3. Jelikož trpí atopickým ekzémem a má velmi citlivou pokožku, přešla jsem proto z klasických plenek na látkové, které zatím používá na doma přes den a zkouším i ekologičtější, nebělené. Stejně tak i na přírodní péči o pleť. Ty nosí venku a na noc. Muumi bych ráda otestovala, zatím s nimi nemám žádnou osobní zkušenost. 🙂

11. bře 2019

Dobrý vecer,jsem maminka 10timesicni Elisky(10kg), moc rady bychom testovaly plenky Muumi baby,se kterymi zkusenost sice nemame,ale jelikoz ma dcera citlivou a ekzematickou pokozku,privitaly bychom plenky,ktere budoubk jejimu telicku šetrne a zaroven nezatizime prirodu🙂

11. bře 2019

do testování bych se ráda zapojila se svým skoro 17měsíčním Alexíkem (12kg) 🙂 je to raubíř 🙂 neposedí, leze po všem kam se dostane 🙂 rádi chodíme na procházky 🙂 vyzkoušeli by jsme MUUMI BABY WALKERS

11. bře 2019

Dobrý den, Vaše plenky mě velice zaujaly☺️. Jsem máma holčičky, které je nyní 5 měsíců, váží cca 5,5 kg a opravdu mi velice záleží na tom, jaké produkty používáme, protože nejen, že chci to nejlepší pro své dítko - ale zároveň chci alespoň trochu “odlehčit” i přírodě. Proto používáme převážně eko produkty, kdy jsme již zkoušely i eko pleny, které nám však bohužel moc nevyhovovaly a dcera měla menší vyrazku😕. Moc ráda bych proto našla i eko pleny, které by dceři sedly☺️

11. bře 2019

Ahoj, ráda bych se zapojila do testování plenek Muumi baby walkers. Mé princezně Adriance bude právě 17.3. rok 😍Važí 7,5 kg, je to drobek, používáme plenky číslo 3.
Na plenkách mi záleží hlavně na tom, aby dobře absorbovaly a aby maličký zadeček byl v suchu, a nebyl podrážděný, což u každých plenek bohužel není.

11. bře 2019

Dobrý den,
Mému synovi bude teď 16.března jeden rok a váží 9,5 kg.Naše nejoblíbenější plenky a hlavně co nám nebo spíš hlavně mě vyhovují, jsou kalhotkové Pampers.Když syna přebaluji tak jsou to kolikrát boje nechce mě nožičkami pouštět a tak plenky na pásky jsou pro mě peklo.🙂.Teď udělali Pampers novinku s eko plenkami tak jsem je koupila a vyzkoušela musím říct,že jsou opravdu super,ale bohužel pro mou smůlu nejsou kalhotkové, ale na pásky.Také jsem chtěla odskoušet eko plenky Kolorky, ale u těch jsem slyšela, že zapáchají.Líbilo by se mi testovat tyto plenky MUUMI BABY WALKERS už jen proto, že jsou to asi jediné ekologické kalhotkové plenky a také proto, že začínám něco dělat pro přírodu, díky které máme mnoho věcí, jídla atpod. a my lidé jí to oplácíme plastovými odpadky.Začinam měnit kosmetiku za čistě přírodní.Také prací gely a jar na nádobí používám aby bylo šetrné k přírodě.Co se týče mého syna je to veselý kluk a hlavně se za celý den nezastaví, všechno zkoumá a už začal chodit takže furt někam popobíhá a občas sebou plácne,zvedne se a zase běží ,,ladit" něco jiného.Je to sranda ho kolikrát pozorovat.🙂

11. bře 2019

Ráda bych se zúčastnila testování plenek. Doma mám 5ti měsíční holčičku, do tří měsíců jsme látkovali, hlavně kvůli kyčlím. Přiznám se, že s ekologickými plenkami nemám zkušenost a ráda bych je vyzkoušela. Snažím se jet trošku ekologicky - kompostuju, vyrábím si domácí čističe, omezila jsem používání jednorázových sáčku a místo toho používám ušité ze záclon.

11. bře 2019

Hezký večer, našemu Šimonkovi je 14 měsíců a je to pěkný raubíř. Začíná chodit a dovádět 🙂 Rádi se zúčastníme testování, tuto značku neznáme a já pro mého syna neustále hledám vhodný typ plíneček, často se nám stává, že je opruzený a zatím jsme nezjistili příčinu, doposud jsme ale nenašli ani plínky, které by nám plně seděly. Šimík váží 10 500 g a měří 80 cm. Kdyby nám testování náhodou vyšlo, budeme se těšit 🙂

11. bře 2019

Ráda bych otestovala Baby (pro dceru 8 měsíců a 7,5 kg) nebo Walkers (na spaní pro syna 3 roky, 15 kg, málo které pleny totiž vydrží nápor). Už jsem vyzkoušela různé druhy plen, od levných až po dražší. Vybírám hlavně podle absorbce a taky dle kvality materiálu.

11. bře 2019

Mummy baby walkers to by byla volba pro me a meho synka Adamka... Ma 18 mesicu 10.8 kg a je to velky neposeda... Dat mu plenku je nekdy nadlidsky vykon, porad mi naháč jeden utika. A otestovat nove plenky a zvlast kalhotky by byla super vyzva.

11. bře 2019

Hezký večer, ráda bych testovala pleny muumi baby. Doma máme sestitydrnniho chlapečka, který váží 5 600g. U plen upřednostňují kvalitu, ekologickou zátěz. Mám ráda pleny, které se neprovesi a jsou kompaktní, dítě nevypadá jako by mělo mezi nozkama nusi. Ideální jsou dvojité gumičky kolem mozek a gumička v pase.

11. bře 2019

Nasi Venduli se nezavdeci ledajake plenky, takze urcite bychom byli radi, kdyby sme mohli vyzkouset MUUMI BABY WALKERS. Jinak je to nase raubirka. Ma dva a ctvrt, 13 kilo, plenky uz zkousime rusit, ale dokud jeste neni takove teplo, tak na ne spolehame.

11. bře 2019

Muumi plenky jsem používala na dceru ke konci plenkovaciho obdobi a byla jsem nadsena. A dcera taky, protože v tu dobu u nas frceli Muminci. Ted o nich hodne uvazuji i pro syna (4 mesice a pres 8kg). Prevazne latkuji, ale na cesty a na noc saham po ekologickych jednorazovkach. V teto oblasti jsem dost nekompromisni, zalezi mi na tom, aby nejcitlivejsi partie nebyli vystavene zbytecne chemii. Rada bych tedy vyzkoušela muumi baby a kdyz me nevyberete, tak je s nejvetsi pravdepodobnosti stejne poridim. 😀

11. bře 2019

Dobrý večer, ráda bych vyzkoušela a otestovala plenky muumi baby . Dcera má 13 měsíců a 9 kg . Je super, že je tu další značka, která myslí na ekologii . Pokud by se mi Vaše značka osvědčila, ráda u ní zůstanu.

11. bře 2019

Ahoj, synovi Adámkovi je 16 měsíců (10kg a 80cm) je to neposedný ďáblík😈, který všude vleze i vyleze. Dlouho jsem střídala různé značky plen. Prioritou je, aby plenka dobře seděla, neprotékala, nezapáchala a nebyla plná chemikálií. Myslím si, že jsem konečně našla co jsem hledala, ale nyní budu muset zkoušet dál, protože se budeme učit na nočník a někdy mu dát plenu je moc náročné. Tímto se hlásíme na testování kalhotkových plen MUUMI BABY WALKERS 😉😉😉

11. bře 2019

Dobrý den, rada bych otestovala Muumi baby, už jen proto, ze milujeme Muminky, knížky i kresleny seriál. Máme pětiměsíčního Filipka, vazi 6 700g. K ekologii mame doma velice blizko, takze na doma dávám látkové pleny, ale protože jezdime často pryč, používáme i jednorázové. Zatím se nám nepodařilo najít takové, po kterých by se neoprudil, a to je vskutku pruda! Věřím, ze s Muumi se to nestane 🙂 I sam Muminek už se těší 🙂 Zdraví Muminkova maminka.

11. bře 2019

Ráda bych se zapojila do testování. Mám 18ti měsíčního prcka. Vážící 11 kilo. Je to zvídavé, neposedné dítko, které musí být všude první a vše odzkoušet. Vzhledem k tomu, že mám ještě 2 starší syny, je to skvělý parťák na rozvoz po kroužkách a následných nákupech. Takže jsme pořád v pohybu. Čím jsem starší, tím víc dbám na to, co dětem kupuji a preferuji kosmetiku i potraviny bez ošetření chemikálií. Budeme rádi, pokud nám dáte příležitost a my budeme testovat opravdu poctivě. 😊

11. bře 2019

Hezky vecer preji. Dnes je nasi Emičce 7 mesicu a vazi 7,2 kg. Porad hledame setrne pleny k jeji pokozce a neosypavala se a vydrzeli skoro celou noc. Je to zatim jedine detatko nase tak pro ni chceme to nejlepsi a radi by jsme vyzkouseli muumy baby😊🙏 dekujeme a treba nas vyberete 🤗

11. bře 2019

Případně prosím o MUUMI BABY WALKERS

11. bře 2019

Ahoj, i my by jsme se radi pridali do rady na testovani plenek MUUMI BABY se svym 6 mesicnim synem Ondrejem. Vyzkouseli jsme uz spousty znacek a musim uznat,ze nam nesedi jen tak nejake plenky. Syn ma hodne citlivou pokozku a proto zkousime a zkousime co by nam konecne poradne padlo. 👶🙂

11. bře 2019

MUUMI BABY, pro mladší dcerku Stellu, která každou chvilkou oslaví půl roku, ze začátku jsme strašně bojovali s pokožkou a opruzením, tak by jsme rády otestování tyto plenky😊

11. bře 2019

Ráda bych vyzkoušela plenky pro svého ročního chlapečka, nikdy si nás na nic nevybrali, tak zkusím štěstí ještě u plenek 😎
Je to malý neposeda a má rád suchou prdelku 👶

11. bře 2019

Dobrý den, ač se u nás doma během dne používájí výhradně látkové pleny, na výpravy kamkoliv mimo domov a na noc používáme pleny jednorázové. Zatím synovi vyhovuje pouze jedna značka, které se držíme. Ale rádi bychom vyzkoušeli pro nás dosud neznámé pleny značky Muumi. Náš 8 měsíční Broněček (9,7 kg) začíná být pěkný neposeda, proto bychom případně rádi testovali MUUMI BABY WALKERS🙂

11. bře 2019

Dobrý den, rádi bychom testovali pleny MUUMI BABY WALKERS. Synovi Tobiáškovi budou v dubnu dva roky (16kg) je to velký neposeda, zkoumá co se dá a vyleze všude kam nemá 😁 Dosavadní pleny co používal přestaly vyhovovat. Poslední dobou mu dost sjíždí a kvůli nim chodí jako opilý námořník proto bych uvítala vyzkoušet tuto značku o které jsem od Vás slyšela poprvé 😉

11. bře 2019

Stále jsem nenašla vhodnou ekologickou variantu plenek pro naši 4 měsíční holčičkou a jejího 16 měsíčního brášku. Snažím se alespoň kupovat rozložitelné ubrousky.

11. bře 2019

Rada bych testovala Muumi baby, zatim sjem nenasla uplne vhodne plenky. Nasemu malemu vyhovuji Pampers, ale chtela bych neco ekologictejsiho, ale zatim jsem nenasla odvahu. Jsou celkem drahe. O znacce Muumi jsem teda jeste neslysela. Muj syn ma v soucasnosti pres 7 kilo v necelych 3 mesicich.

11. bře 2019

Dobry vecer. Mame za par dnu jiz 10mesicni princeznu (8kg,70cm). Zivot s ni zacina byt pekne akcni,jelikoz je to pekna neposeda 🙂. Jiz aktivne leze a stojí,takze se cely den opravdu nenudime. Radi bychom se zúčastnili testovani plenek MUUMI BABY.

11. bře 2019
Komentář byl odstraněný

Pěkný den. S naší osmi měsíční Pavlínkou (8kg) bychom se rády zúčastnily testování nm plenek MUUMI BABY. Při výběru plenek pro mě hraje hlavní roli vliv na životní prostředí a pohodlí naší malé, proto používáme převážně pleny látkové, ale pro potřeby delšího cestování a dovolených se zrovna pohlížíme po nějaké vhodné variantě plen jednorázových, které budou bezpečné, pohodlné a zároveň šetrné k životnímu prostředí. A pleny MUUMI vypadají, že by všechny naše požadavky mohly splňovat. Tak snad se na nas štěstí usměje 🙂

11. bře 2019

můj syn používá látkové pleny, které sdědil po své sestře :D , na delší cestování či někdy na noc však sáhneme po jednorázové plence a když je ekologičtější, je to super volba. Rádi otestujeme MUUMI BABY WALKERS. Tuto značku prakticky zatím neznáme. Děkujeme za nabídku. 🙂

11. bře 2019

Protože se snažím minimalizovat množství odpadu a není mi jedno, co má moje dítě na těle, používáme látkové plenky. Ale například na cestování jsou jednorázovky praktičtější. Vždy hledám eko varianty, již z výše uvedených důvodů 🙂 moc ráda bych se zapojila do vyzkoušení těchto plínek, značka je pro mě novinka a určitě by bylo prima rozšířit o ní povědomí mezi ostatní ekologicky laděné kamarádky a další k tomu třeba navnadit ♥ Vzhledem tomu, že naše raubířice začíná chodit, nesnáší přebalování a všechno musí být ultrarychlovka, (hlavně když u toho často "asistují" další dvě děti) uvítala bych k otestování Muumi baby walkers 5. Zori má momentálně 11m a necelých 9 kilo.

11. bře 2019

Rádi otestujeme nové plenky MUUMI BABY WALKERS. Stejně jako s dcerou i u syna používáme plenky látkové bavlněné a bambusové. Ale ze zkušeností u dcery vím, že za chvíli nebudou stíhat obsah pojmout a přejdeme na jednorázovky. Náš malý lupič má 14 měsíců a 11kg.

11. bře 2019

Moc rádi bychom otestovali plenky MUUMI BABY WALKERS. Zrovna máme období, kdy našemu Davidkovi spousta plenek nesedí. Jednak mu většina přes spaní (i odpolední) proteče, dělá totiž kotrmelce, přetáčí se apod. A druhý zásadnější problém je, že se mu začaly dělat opruzeniny, kterých je obtížné se zbavit. Jelikož naše původní vyhovující značka změnila složení, hledáme našeho nového favorita, který bude vstřícný k citlivé pokožce našeho syna. Jmenuje se David a je mu 21 měsíců. Charekterizuje ho zřejmě příměra citlivý divočák 🙂

11. bře 2019

Moc rádi bychom otestovali plenky Muumi baby. Doma používáme látkové plenky, ale protože už jsou kluci dva, na cesty, na dovolenou nebo když nestíháme usušit po vyprání, používáme také jednorázové ekoplenky. A jak jsem zjistila, není úplně běžné, že se pod těmito plenkami kůže nezapaří nebo že za celou noc neprotečou. Značku Muumi jsem ještě v ruce neměla a rádi pomůžeme s testováním. Mladší syn má 9 měsíců a cca. 8 kg.

12. bře 2019

Rádi bysme otestovali MUUMI BABY WALKERS. Syn je neuvěřitelně aktivní dítě a tím, že sem ve 36tt s ním občas trochu nedávám to přebalování, protože mě utíká 😄 Ale plenkové kalhotky by si mohl zvládnout nasadit i sám. Eko plenky doma používáme. Dřív sme látkovali, ale nějak mě to skoro po 4 letech přestalo bavit 😃 O značce Muumi už sem přemýšlela, tak by to byla určitě fajn zkušenost 🙂 Syn bude mít 2 roky a má 11kg.

12. bře 2019

Dobry den

Rádi bychom se zapojili do testování plenek MUUMI baby. Před 6ti týdny se mi narodil syn Daniel a chci pro něj jen to nejlepší. Cena za plenky a vlhčené ubrousky pro nás nebí překážka pokud se jedná o komfort a pohodlí našeho maličkého. Kupujeme ubrousky z 99%voda a zbytek prirodni bavlna bez parfemace a radi vyzkousime a otestujeme i jine. 🙂 Vzhledem k materske dovolené jsem rozjela i blog na instagramu kde se denne delim o sve zážitky s dětmi a hlavne o značky a produkty které používám. Jsem komunikativni a velmi rada zkousim nove veci a delim se o poznatky zde na MK nebo prave IG a FB. Byli bychom velmi radi kdybychom od Vás dostali šanci vyzkoušet plenky MUUMI baby a podělit se s ostatníma mamkama o zkušenost. Velice rada fotim Takze nase testování bude zdokumentovány do podrobna.

Predem děkujeme za moznost se zúčastnit vyberu. Danik a Mamka

12. bře 2019

Dobrý den, rádi bychom se zůčastnili testování plenek. Járovi je 9 měsíců a má 10 kg a je akční. Kromně plazení a lezení se již objevuje kouzlo nožiček a stání na nich. Používáme kombinaci látkových plen a jednorázových, kde vybíráme co nejvíce eko. Rádi bychom otestovali Muumi baby walkers 5. O poznatky rádi předáme dál. Děkujeme za oslovení .

12. bře 2019

Vzhledem k tomu, že mám 2 měsíční dceru Amálku, byly plenky velké téma. Nejprve jsem nakoupila látkovací vybaví, ale bohužel malá byla mokrá a bylo to časově náročné, ještě když mám doma dalšího raubíře. Pro nás teda nejdůležitější je minimální ekologický dopad a složení plen. Proto používáme Babylove Nature, nicméně ty nám příliš nevyhovují střihem a velmi často protékají. Ráda bych tedy otestovala Muumi Baby.

12. bře 2019

Krásné ráno. Take bych rada otestovala. Moc plenek nam nevyhovuje..Snazime se latkovat..ale ven a na noc davame jednorazove. Nasi madam vetsina nesedi, tak trebas zrovna tyhle;) Děkuji za pozornost;)

12. bře 2019

Hezké ráno, ráda bych vyzkoušela plenky Muumi Baby. Z jednorázových plen jsem vyzkoušela jen pampers a rossmann. Ani jedny malymu nesdly. Proto od narození látkujeme, syn má teď rok a 10m. Za 6m čekáme další miminko a tyhle pleny jsme si vyhlídly do porodnice a na cestování. Bylo by skvělý je moc vyzkoušet na prvorozeném. A zjistit jak jsou na tom se savostí a jak sednou pokožce.

12. bře 2019

Dobrý den rádi bychom testovali plenky Muumi Baby. Naši dcerce je 11 měsíců a váží kolem 9kg a po hromadě vyzkousenych značek plenek a opruzenych zadečků bychom rádi vyzkoušeli tyto plenky. Jelikož když už mám nějaké plenky sedli tak zase ale protekali tak snad nebo teda doufáme že tyto by mohli být lepší. Sice se snažíme latkovat ale na delší cesty a ven používáme jednorázové plenky.

12. bře 2019

Do tohto testovania by sme sa radi zapojili aj my, lebo žerieme všetko eko, čo existuje 🙂 plienky Muumi baby som akurát mala v merítku a plánovala som ich objednať cez net na skúšku. Náš Richard má okolo 6kg a čerstvých 5 mesiacov.

12. bře 2019

ráda bych testovala plenky MUUMI BABY a další přebalovací potřeby.
Zlatka má necelé 3 měsíce a váží 4,5 kila.

12. bře 2019

Chtěla bych otestovat plenky Walkers, dceři je 14 měsíců, váží necelých 10kg
Chodí, zkoumá, rozčiluje se a snaží se získat nadvládu nad bráchou 😀

12. bře 2019

Ahoooooj, jmenuji se Štěpánka, je mi 16 měsíců a zatím se pořád nekamarádím s nočníkem 🙂 Okukuji ho, zkouším na něj vysazovat své kamarády a někdy si tam sednu sama, ale pořád to není ono. Přeci jen, prťata, co si budeme vykládat, plínka je mnohem pohodlnější, ne? 😀 A moje maminka tedy pečlivě hlídá, aby plínky, které nosím se líbili mému zadečku a já ho pak neměla opruzený. Pokud bych tedy mohla, ráda bych otestovala MUUMI BABY WALKERS. Mé aktuální hvězdné míry jsou 12,5 kg (pšt, to je ale děsně tajný) 😉

12. bře 2019

Juuu to je skvele testovani rada bych testovala s obouma myma klukama mladsi ma 5 mesicu pro nej by byly MUUMI BABY pro starsiho 3 leteho ( ma plenky na odpo a nocni spani-kdy plena jiz proteka a nedava to) MUUMI BABY WALKERS, mladsi ma 8,5 kg starsi 15 kg 🙂

12. bře 2019

Zdravíme 👋 Sofinka a Olivka (9mesíců) potřebují moc moc pleneček. Jelikož jsou dvojčátka a tak máme jednou takovou spotřebu. Navíc Olivka má ekzem na bříšku, takže potřebujeme opravdu kvalitní plenečky a ne nějaké úmělé.. aby holčičky neměly opruzené prdelky. ☺️🌿taky Olivečce nesmí dráždit bříško..proto musejí být přírodní 🍃🌱🌳
Vyzkoušeli jsme už hodně značek a s Muumi nemáme zatím zkušenosti.
Plenečky by měly být měkoučké, příjemné na zadečku a měly by hezky sedět. Lepítko by mělo dobře držet. Kolem nožiček by měla být taková gumička aby miminko neškrtila, ale měla by udržet případný dáreček. 🙂 🤭💩holčičky váží 9,3kg a 9,5kg a máme zájem o plenky MUUMI BABI.

12. bře 2019
Komentář byl odstraněný

Rada bych vyzkousela plenky Muumy baby. Mame doma cerstvou tydenni Agatku a v plenkach urcite sleduji pomer ceny a kvality a je pro me nejdulezitejsi,aby miminku nedrazdily pokozku,ktera je tak citliva.

12. bře 2019

Rada by som otestovala s dcerkou Sarou plenky. Ma 13 mes a 9 kg. Je po operacii - zanoreni stomie, tak si vazime kazdy bobek v pline 😃

12. bře 2019

Ráda bych se zapojila do testování mám doma roční holčičku, která má 10kg

12. bře 2019

Mám doma téměř 4měsíční miminko, a tak je pro nás opravdu důležité, aby měl co nejlepší komfort. Zkusila jsem již několik druhů plen, ale nejvíce mi zatím vyhovují Pampers premium care (nejsou dokonalé). Volím je z několika důvodů 1) opravdu absorbují tekutinu 2) mají indikátor vlhkosti 3) odpovídají velikostí 4) jsou šetrné k jeho pokožce, protože se po nich neoprudil 5) nemají zbytečné obrázky a tedy i barviva. Bohužel však nejsou tak ekologické, jak bych chtěla. Ráda tedy já i prcek zkusíme plenky, které jsou pro přírodu šetrnější. Malý (no, spíše velký 😀) má teď 7 kg, téměř ve 4 měsících, takže bychom potřebovali, pokud byste nás vybrali, balení 4 (od 7 kg a výš). Rádi bychom vyzkoušeli klasické pleny MUUMI BABY, ale nepohrdneme ani plenkovými kalhotkami MUUMI BABY WALKERS. 🙂

12. bře 2019

Zdravím, já bych se také chtěla zapojit do testování. Mám tří a půl měsíční dceru, co váží již téměř 7 kg (nějakých 6,9 momentálně 🙂 ), a prozatím používám Dada plenky, často ji nechávám i bez plenek, takže eko varianta plen by mě potesila. Ráda bych je zkusila i proto, že se občas oprudi, ale je pravda, že zatím nic nepropustily :D, ale jsem radši, když je bez plenek, i na ní je vidět, že ji to tak baví víc, a navíc šetříme.prirodu.
Tím, že ještě nechodí ani nesedí (ač by už moc ráda), bych testovala plenky z řady MUUMI BABY.

12. bře 2019

V sobotu se mi narodil syn Jindrich, cca 3 kg. Tak bych pro nej rada vyzkousela plinky MUUMI BABY. U dcery jsme pouzivali pampers, hrozne smrdi chemii, ale bohuzel jine plenky mi svymi absorpcnimi vlastnostmi nevyhovovali, proto rada sahnu po nejakych vice eko plinkach a vyzkousim 🙂

12. bře 2019

Metoděj ( téměř tři měsíce a asi 5,5 kg) je náš třetí potomek. Každé naše miminko mělo trochu jiné podmínky. Nejstarší dcera měla plenky Pampers, umělé mléko měla také jiné známe značky. Mladší dcera se narodila v době, kdy jsme neměly právě moc dobré finanční podmínky, a proto vyrostla na plenkách z Albertu a náš synek je teď tak někde mezi nimi. Už vím, že nejdražší neznamená automaticky nejlepší a zároveň vyhledávám kvalitní věci za rozumnou cenu. Moc ráda bych si s ním svoji (pravděpodobně) poslední mateřskou dovolenou tentokrát skutečně užila a stále zkouším nové věci. Snažím se nezakrnět ani u třetího dítěte. Proto mě láká zkusit nějkou novinku a plenky Muumi baby mě zaujaly už když jsem dostala vzoreček v porodnici. Díky za tuto možnost 🙂

12. bře 2019

Ahoj, ráda bych testovala. Malá má 8 měsíců, starší má 3 roky a nedávno jsme zkusili novou značku Fred a Flo. Neskutečně se po plenkách až do krve opruzela. Říkala doktorka že to je z těch plen. Jenže ona stejně jako její starší brácha je opruzená po jakýkoliv vlhcenych ubrousků. Takže myjeme pod tekoucí vodou. Třebas tato značka bude v pohodě na její přecitlivěvou pokožku. Rádi zkoušíme nové věci 😊😘 my kupujeme co je ve slevě, finančně na tom nejsem nejlépe, vypadá to na třetí mimi na cestě a za ten její úsměv stojí cokoliv zkusit. Vždycky koupíme kaši či ubrousky, hygienu plenky co je zrovna nejlevnější má 6,5 kg používáme plenky číslo 3

12. bře 2019

Ráda bych s třítýdenní dcerkou Elou (necelé 4kg) vyzkoušela MUUMI BABY.. Ela je náš druhorozený andílek.. Zatím je to naše hodná maličká holčička.. Už teď mi dává ale pěkně zabrat-je takřka neodložitelná.. pořád by se jen kojila, mazlila a nosila ❤️ a tomu neustálému kojení odpovídá i naše velká spotřeba plen 😂Ač mám výbavičku plnou látkových plen, kvůli problémům s kyčlemi je ještě delší dobu nevyužijeme a tak jsme odkázáni na plenky jednorázové..a povím vám, že současná nabídka na trhu je plná plen obsahujících chemii a nepříjemnou parfemaci.. Což jako žena které chemie nesmí přes práh a vyrábím si kvůli tomu i domácí kosmetiku a čistící prostředky pro celou domácnost, nesu dost těžce.. Budu tedy moc ráda za tuhle skvělou příležitost 😍 Zkoušely jsme nejprve bezplenkovou metodu, ale nějak se nám nedařilo.. kromě novorozené dcerky mám doma ještě 2,5 roku velkou slečnu a kvalitní plenky by mi zajisté ušetřili čas a ten bych využila abych se mohla věnovat i jí ❤️ když plenky dobře absorbují, drží, neprotékají a nedráždí kůži, znamená to spokojené miminko..a spokojené miminko znamená i spokojenou maminku..a nikdo se nedokáže lépe starat o děti, než spokojená máma ❤️ a když jsou pleny bez chemické parfemace, bělidel či barviv, je ta radost dvojnásobná 😍

12. bře 2019

Už třetí dítko balím do látkových plenek. Miluju to vědomí, že má zadeček v bavlnce, a to doslova. Ale na ven a cestování pořád preferuju jednorázové plenky, které nezabírají tolik místa, snadno bez rozbalování poznám potřebu výměny a neřeším problém s praním. Naše nejmladší má ale citlivou pokožku a pořád se mi nedaří najít vyhovující značky. Silně navoněné známé značky jsem odložila po použití první plenky. Běžně dostupné ekologické plenky mi zase přišly hrubé, neseděly nebo protékaly. Už jsem po vyzkoušení musela předat dál tolik balíků plen! O těchhle muminích jsem se nedávno dočetla u blogerky Marušky z Co si dneska vezmu na sebe, která miluje mumínky i ekologické plenky, a od té doby se rozoupávala, jestli je vyzkoušet. Tahle možnost by byla přesně v pravou chvíli! Velikost tři 🙂

12. bře 2019

Dobrý den, ráda bych se se synem Davidkem (9m, 9kg) zapojila do testování plenek. Děkujeme.

12. bře 2019

Dobrý den ráda bych se svým synem Matějem 6,5 mesice otestovali vaše plenky ma přes 7kg a ráda bych vyzkoušela Muumi baby plenky vybírám pečlivě aby měl zadeček bez opruzenin a krásné hladký protože spokojene miminko spokojena maminka 🙂

12. bře 2019

Dobry den rada bych testovala se svým synem kukikem 14 měsíců a 11 kilo . Poslední dobou se pereme s vhodným výběrem plenek protože se poslední dobou začal osyoavat tak furt zkoušíme a hledáme . Pro me je hlavní materiál a savost , jestli plenky vydrží celou noc . Rádi bychom testovali plenky MUUMI BABY WALKERS .

12. bře 2019

Dobrý den, mám čtvrtého syna který se po běžných plenkách osypává. Jsme bio rodina tak je pro mě to jak jsou ekologické velice důležité, ale zároveň chci aby byl syn v suchu. Na noc mu jen tak nějaká plenka nevydrží. Kamarádky si ze mě už dělají srandu když posílám fotku další co zkouším že píšu plenkový zpravodaj 🙂 No proč si to nevyzkoušet doopravdy? Moc rádi bychom se zapojili do testování Muumi baby plenky

12. bře 2019

Ráda bych se do testování zapojila. Aktuálně čekám třetí dítě, které by se mělo příští týden narodit - kvůli mé onkologické léčbě předčasně ve 36tt. Obě dcery mají citlivou kůži, starší dokonce atopický ekzém, z klasických jednorázových plen byla trvale do krve opruzená, bez ohledu na značku, mladší se mi z jednorázu osypala hned v porodnici, proto běžně používáme látkové pleny, se kterými jsem moc spokojená a mám je nachystaná i na malou. S dětmi se změnil můj pohled na svět, celkově se zajímám o to, co používáme, přešla jsem z 80% na ekologickou a přírodní domácnost, umývám holky jen vodou, peru v ekologickém pracím prášku, atd., jen u eko jednorázu mám zatím vyzkoušené jen dvě značky, protože ho využíváme výjimečně, ale když pak potřebujeme, nevím jaký vybrat, předchozí vyzkoušené mi zrovna nesedly a každý doporučí něco jiného. Aktuálně zrovna řeším jaké plenky do porodnice, protože si tam možná pobudeme. Plus pár týdnů po porodu budu muset být vždy na několik dnů hospitalizovaná a malou bude hlídat tatínek, takže jednoduší variantu určitě ocení. Velikost newborn 😉

12. bře 2019

Béďánek (7 měsíců, cca 10kg) a jeho maminka se hlásí jako žhaví adepti na testování plenek MUUMI BABY. Ráda bych, aby se i naše děti mohli radovat z pestrosti přírody, a proto se s manželem snažíme vést je odmalinka ke zdravému vztahu k sobě i okolí. Tyto plenky tedy budou určitě dobrou volbou.
P.S.: Děti fotím několikrát denně, takže ráda zásobím materiálem z průběhu testování 😉

12. bře 2019

Dobrý den, pro naše 2 raubíře bych chtěla testovat MUUMI BABY. Při výběru je pro nás důležité složení plen, jejich prodyšnost, savost a jak dobře drží. Mladší Bastien (8 měsíců a 10Kg) zrovna začal lézt, tak mu pleny musí pořádně držet na těle, aby se nestala nehoda a starší Sam (2 a 3/4 roku a 20kg) nosí pleny ze zdravotních důvodů, což není u takhle velkého dítěte zrovna jednoduché a je to velký divoch. Děkujeme 🙂

12. bře 2019

Ráda bych testovala pleny Muumi protože u nás doma používáme jen ekologické pleny. Používáme švédskou značku naty. Jsou drahé, 10kc za jednu plenu. Ale jsou že 70 % biodegrabilni a v přírodě se rozloží do 4 let. Proto bych byla ráda kdybych mohla vyzkoušet jinou ekologickou značku plen na trhu. Viktorek má rok a dva měsíce. 🙂 rádi budeme fotit a vše dokumentovat

12. bře 2019

Hezký den, ráda bych s naším Filípkem otestovala plenky Muumi (Muumi Baby). Filípek má 4 měsíce, váží 7300g a protože je to dlouhán (70 cm) a nemá tak "macatá" stehýnka ani prdku, tak nám většina plenek kolem nožiček proteče. Proto neustále zkoušíme nové a nové druhy.

12. bře 2019

S dcerkou 8 měs.bych moc ráda testovala Muumi Baby, 9kg,už se zvedá,leze hrozně rychle, snaží se sama pomalu pohybovat podél sedačky, pleny používáme jednorázové,ale zatím sme nenašli ty top...

12. bře 2019

Ráda bych testovala muumi baby walkers s naším Štěpejzníkem, protože ten pleny miluje a veškeré pokusy s nočníkem jsou neúspěch 🙈 a jen co je bez pleny říká mi "mami pínu sem" takže i kvůli tomu že odplenkovani je v nedohlednu se snažím řešit nějaké ekologičtější varianty, tedy tyto na testování by byly.paradni 😍

12. bře 2019

Toto testování mě opravdu láká, a to hned z několika důvodů:
1) Mumínci byli kdysi mojí srdeční záležitostí. 🙂
2) Od narození našeho Jakoubka se o ekologii zajímám aktivněji (z domu zmizela všechna chemie - od plenek, až po čistící prostředky).
3) Syn (10 měsíců, 10 kg) je neřízená střela a přebalit ho do klasické plenky je téměř nemožné - proto bych ráda testovala MUUMI BABY WALKERS a přesvědčila se, zda jsou tyto plenkové kalhotky lepší než např. Naty Nature, které používáme právě teď.
4) A nakonec samozřejmě... testování by bylo příjemným zpestřením stereotypu na RD 🙂

12. bře 2019

Mirečkovi je 1,5 roku, ale pořád máme plínky, protože nechce moc chodit na nočník, i když se snažíme, aby se to už naučil. Při výběru plenek je pro mně důležité, ale neprotekly, dobře sály a aby v nich prckovi bylo dobře. Ráda bych testovala MUUMI BABY WALKERS, třeba nám to pomůže, aby už byl Míra bez plínky. Mirečkovi je tedy 18 měsíců a váží 10,5 kilo 🙂

13. bře 2019

Ahojky. Jsem mámou dvou chlapečků. Staršímu Vašíkovi budou za měsíc dva roky a mladší Jindříšek má skoro 4 měsíce. Plenky stále ještě zkoušíme různé jednorázové. Už jsem i přemýšlela nad látkovými, abych šetřila životní prostředí, protože máme oba kluky v plenkách a odpadu je - ruku na srdce - hodně. Mladší Jindra byl zatím v různých plenkách celkem spokojený, ale hodně papá a některé značky prostě takovou nálož nevydrží a protečou. Starší Vašík má velmi citlivou dupku a občas kvůli opruzeninám nemůže nosit plenky i dva dny, aby se zahojil. Bohužel nočník zatím nechápe. Ráda bych testovala především MUUMI BABY WALKERS pro Vašíkův citlivý zadeček, ale pro Jindříška a jeho velké nálože by se mi hodily MUUMI BABY. Jindra má 6,5kg a Vašík 13,5kg.

13. bře 2019

Máme necelé dva roky a stále jsme víc s plínkou než na nočníku. Ellinka je dost živé dítě, takže určitě by nás zajímali WALKERS. V současných plínkách je brzo opruzená nebo se objeví ekzém, budeme rádi za změnu k lepšímu 😉

13. bře 2019

Nase slunicko bude mit uz rok. Teda leti to silene. Je hrava, usmevava. Chvili neposedi. Rady bychom vyzkousely Mummy baby Walkers. At ma zadecek pekne v such a bez podrazdeni a muze se tak vice pohybovat a byt v klidum

13. bře 2019

tak náš raubíř se jmenuje Verunka a je to takový kluk převlečený za holku 🙂 jsou jí 2 roky a 8 měsíců. Plínek se ne a ne zbavit, zatím se jí vubec nechce chodit na nočník. Váží cca 11kg a je mi jedno zda bychom testovaly MUUMI BABY nebo MUUMI BABY WALKERS. Neznám ani jedny. Ani jsem vlastně o této značce nikdy neslyšela. Ráda vyzkouším a poté i doporučím dalším maminkám v mém okolí

13. bře 2019

Pre mna je dolezite aby neboli parfumovane, nezarezavala sa gumicka do zadocku a nebol syn na ne alergicky. Rada by som testovala mummi baby. Maly ma 15mesiacov a chodi pridrzovanim sa popri nabytku -) usmev od ucha k uchu

13. bře 2019

Ahoj rádi bychom s klukama otestovali plenky mummi Baby walkers . Kluci jsou od sebe staří o 15mesiců Honzik 7měsíců a Mireček 22měsíců, ale oba jsou stále plenkoví a mají podobnou váhovou kategorii okolo 11kg. Dáváme přednost plenkám které nedráždí zadeček, jsou pružné a vydržely celou noc

13. bře 2019

Krásný den,rady bychom s naší 1,5 princeznou otestovaly plenky muumi baby.. je pro mě důležité,aby byl zadeček moji berušky v pohodlí,suchý a bez opruzeni. Proto ráda vyzkouším a pokud by vyhovovaly,určitě bychom u nich rady zůstaly 😉

13. bře 2019

Naše Mája bude plenky nosit asi co nejdéle, Nějak se nám nedaří odbourat a chodit na nočník. Navíc mám velice ráda ekologické výrobky. snažíme se doma odbourat plastové obaly. Rádi bychom kdyby u nás ve městě otevřely bezobalovou pobočku.

13. bře 2019

Dobrý den, ráda bych se zapojila do testování plenek Muumi baby i Mummi baby walkers a uvítala bych klidně i prsní vložky 😂 máme dva chlapečky narozené blízko sebe a oba jsou plně na plenkách. Staršímu Filípkovi je 18m a mladšímu Jonáškovi jsou necelé 2m a je plně kojený. Snažím se oběma klukům dávat plenky látkové ale je to náročné. Já samozřejmě spotřebuji x prsních vložek, naštěstí mlíčko teče 😂😍 ráda tedy vyzkouším vaše výrobky.

13. bře 2019

Rád bych se s Vojtou (5 měsíců a necelých 7 kg) zapojila do testování plenek mummi Baby. Vojta i starší Filip, který už je přes den bez plinek, po mě zdědili sklony k atopickemu ekzému. Proto hledáme plenky, které ho nebudou dráždit a budou pro pokožku co nejpříjemnější.

13. bře 2019

Ráda bych testovala vaše plenky. Vždy je pro nás důležitá kvalita. Kačenka váží 8,5 kg a je ji 7 měsíců. Je to moje sluníčko.

13. bře 2019

Dobrý den, o ekologii se zajímám již dlouho. Používám ekodrogerii, přírodní kosmetiku. Mám tři syny, prvního jsem z velké části latkovala, druhý mi v látce jen plakal. Do toho odešla sušička, tak jsem začala používat ekologické jednorázové pleny různých značek. Jelikož vaší značku jsem ještě nezkusila, ráda bych ji otestovala. Pleny má už jen nejmladší, čerstvě dvouletý syn. S nocnikem naprosto nekamaradi, tak na testování je příležitost. Děkuji. Alena

13. bře 2019

Pěkný den, ráda bych vyzkoušela plenky pro našeho nejmladšího člena rodiny, a to syna Adámka, který bude mít 25. března 3 měsíce a aktuální váha je 7 kilo. O plenkách jsem doposud jenom četla, ale ještě jsme je nezkoušeli a tohle mi přijde jako dobrá příležitost, protože obě moje děti jsou ekzematici. O rok a půl starší dcerka je na tom o něco lépe, proto jsem se rozhodla, že bych chtěla plenky vyzkoušet na synovy, který je na tom momentálně s ekzémem hůř.

13. bře 2019

Hezký den, rádi bychom s dcerkou Klaudií (3 měsíce a 5,6 kg) otestovaly eko pleny Muumi Baby. Běžně látkujeme, ale na noc dávám jednorázovky, tak ráda vyzkouším i jinou eko variantu. Ekologické výrobky mám moc ráda...v domácnosti už jsem veškerou drogerii vyměnila za eko/bio. Vážím si naší krásné Země, a proto se nerada podílím na produkci zbytečného/škodlivého odpadu 🙂. Děkujeme. Kačka a Klaudinka

13. bře 2019

Dobrý den, máme skoro 15ti měsíčního syna Míšu (má cca 13kg) je to velkej raubir vymysli pořád nějaké lumparny a u toho se nezastaví celý den běhá a proto by jsme rádi testovaly plenky MUUMI BABY WALKERS a další potřeby .... Doted jsem kupovala eko pleny z DMka 🙂

13. bře 2019

Rada bych testovala se svym 4mesicnim synem, vaha 4.5kg pleny Muumi baby. Zatim pouzivame pleny Pampers nebo Fred and Flo. Pri vyberu plen je pro me dulezite pohodli, vysoka savost a spokojene dite.

13. bře 2019

Mám 18 měsíčního synka Vojtíška, hodily by se mu pleny Muumi baby walkers. Na plenách je pro mne nejdůležitější,aby byl zadeček v suchu, netrpěl opruzeninami a abychom zvládli dobře zbavit se jich. U ségry se to povedlo díky intuici,že je čas a její perfektní komunikační schopností,neboli ukecaností😁

13. bře 2019

Dobrý den, můj syn má 6,5 měsíce a 7kg. Je neustále v pohybu a teď začíná trénovat lezení. Ráda bych vyzkoušela Muuni baby. Přes den používám látkové pleny, na noc jednorázové. Důležité při výběru plenek na noc je pro mě savost a pohodlí syna. Někteřé plenky mají tak chemický zápach, až je mi to nepříjemné. Z ekologických plenek mám vyzkoušenou jen jednu značku. Syn má ekzém, takže se snažíme být non toxic domácnost.

14. bře 2019

Dobrý den. Syn 11 měsíců 10kg , můj nejlepší chlap v mém životě a poradny raubir. Rádi bychom taky otestovali Muuni baby. Momentálně máme fred and floo z tesca a jsou vcelku ok ale občas se stane že je z nich takový zacervenaly. Při výběru koukám hlavně na kvalitu a cenu. U nás hodně tohle procita spíš taťka ale D-testy jsou taky někdy dost zásadní a pak i následný výběr.

14. bře 2019

Ráda bych testovala! Při výběru plenek je pro mě priorita kvalita a šetrnost k pokožce děťátka. Miminko očekávame každým dnem, takže bych preferovala Muumi baby 😍

14. bře 2019

Rada bych se svym synem (3,5 mesice a 6kg) otestovala plenky Muumi Baby. Zatim pouzivame Pampers Premium Care a rada bych presla na ekologictejsi variantu - pri prvnim diteti s hruzou sleduju to mnozstvi odpadu, ktere pleny denne predstavuji. Vyzkouseli jsme z toho duvodu i latkovani, ale nevyhovovalo nam, a tak hledam alternativu - jednorazove pleny, ktere ale budou setrnejsi k prirode a i k zadecku syna. Podle popisu me Muumi velmi zaujaly a chtela bych je prvne vyzkouset. Rada pak predam zkusenosti dalsim maminkam. Predem dekuji.

14. bře 2019

Ahoj 🙂 rada by som testovala tieto plienky. Čakám svoje prvé bábätko - dievčatko 🙂 termín mám 6.4 🙂 Bola by som rada ak by ste vybrali práve nás 🙂

14. bře 2019

Dobrý den. Mám téměř 3 letou dceru Barču.Váha 18 kg. Která, už je přes rok bez plenek. Jen na noc,jí plenky stále přetrvávají. A to z důvodu toho,že dcera ( má to po manželovi) v noci vypije 800 ml vody,zkoušela jsem to různě už odbourávat,ale nedaří se. Prostě má žížen. Manžel vypije denně přes 3 litry vody i klidně víc. O létě ani nemluvim. Takže bych ráda testovala MUUMI BABY WALKERS. Protože,dceru v noci, dokonce přebaluju, protože se každou noc pročůrává až na pyžamko. Už je to ubíjející. Ale co nadělám. Vyzkoušely jsme už x druhů plen a žádná celou noc nevydržela,proto by mě zajímaly plenky od Vás.Důležité pro mě je,aby vydržely pleny celou noc. Děkuji.

14. bře 2019

Naše trojčatka - Amálka, Alešek a Bertík, nyní dva měsíce. Rádi bychom otestovali MUUMI BABY. Nemůžeme a nechceme používat žádné plinky plne chemie, tak zkoušíme jít lepší cestou. Už proto, že je u nás spotřeba plinek tak velká 🙂 Snažíme se tedy používat hlavně pliny ekologické a alespoň z části rozlozitelne.

14. bře 2019

Naše miminko se narodí asi za měsíc, takže pro mě bude zkoušení plenek teprve křest ohněm a budu si muset najít ty, co nám nejvíc vyhovují. Určitě bych ráda testovala MUUMI BABY - ideálně velikost pro novorozence, ať je můžu otestovat hned po narození. Značku neznám a o to je pro mě zajímavější, než třeba klasické profláknuté Pampersky, na které přes veškerý útok reklam, jak jsou úžasné, slýchávám i kritiku. Velmi mě zaujalo, že MUUMI jsou bez chlóru, takže pro citlivou pokožku miminka jsou citlivější a zdravější. Mumínky jsme v dětství sledovali v TV, takže je mi značka blízká i díky vzpomínkám.

15. bře 2019

Nasemu Jirikovi bude 10 mesiců. Je hodne zvedave a hravé dítě. Ŕadi bychom vyzkouseli plenky Muumi baby a jeste radsi se podelime o nasi zkusenost. Vyzkouseli jsme dost plen, i drazsi a ty nejlevnejsi a zatim u nas plani - zlata stredni cesta! 😃 Plena musi vydrzet celou noc, aby neprotekla a nema nikde skrtit, musi se prizpusobit telicku.

15. bře 2019

Dobry den. Jsem maminkou dvou deti 2, 5 roku a 9mesicniho chlapecka. Pri vyberu plenek jsem sla do jistoty. Po pampers se mi obe deti osypaly, takze k tem uz jsem se nikdy nevratila. Nyni pouzivam Dady a spokojenost. S kvalitou a cenou. Dcerka jeste pouziva plenky na noc. Ma 12kg. Syn 7kg. Rada bych vyzkousela MUUMI BABY WALKER.

15. bře 2019

Rádi bychom zkusili MUUMI BABY WALKERS, malému je 15 měsíců a má 12 kg 😉 s plenkami jsme si užili své, komerční chemické plenky mu způsobují ekzém, překvapivě ale i jedna eko značka, teď tedy používáme jeden typ, který ale není natolik eko jako Muumi, proto bychom je rádi vyzkoušeli 🍀

15. bře 2019

Dobrý den, ráda bych vyzkoušela plenky MUUMI BABY. Mám 5-ti měsíční holčičku, vážící 6 190 g. Rádi vyzkoušíme ekologické plenky, abychom šetřili naše životní prostředí. Na mumínky jsem jako malá hodně koukala 🙂

15. bře 2019

Krásný den,
rádi bychom s rok a půl starým synem Tobiášem vyzkoušeli pleny MUUMI BABY WALKERS. Váží 11.5kg a je to raubíř, co vyleze uuuplne všude.
S plenkami to u nás není od narození jednoduché.
Tobi trpí na atopický ekzém a jen tak nějaké plenky mu nevyhovují. Vyzkoušeli jsme úplně vše, ale opravdu vyhovující nejsou snad žádné. Musíme každou chvíli značku měnit.
Vyzkoušení těchto eko pleny by bylo super a třeba bych konečně po roce a půl našla něco, co by Tobinkovi vyhovovalo 😊

15. bře 2019

Dobrý den, rádi bychom s 13 měsíčním synkem vyzkoušely plenky MUUMI BABY. Syn váží přes 9 kg. Vyzkoušely jsme již několik druhů plenek a rádi bychom vyzkoušely nové ekologické, abychom pomohly přírodě ulehčit od odpadů a lépe se rozkládaly 🙂 a samozřejmě, aby synovo zadeček byl v suchu 😉

15. bře 2019

Krásný den 🤗 Vaše plinečky jsme ještě neměli a rádi bychom vyzkoušeli MUUMI BABY WALKERS popř i vlhčené ubrousky pro našeho 14 měsíčního Matěje 👶😄 váží 11 kg a je to malej rebel co neposedí 😁 nyní používáme Dada a sem tam proteče aniž by byla plná plena 🙄🤔

15. bře 2019

Rada bych testovala s naši malou téměř 3 měsíční Natalkou, která má zatím 4,5 kg a stale sebou mele. Máme z téměř všech plánek mokrý zadeček a nedaří se nám najít takové, které nesmrdi chemikálií, neprotekaji, nerezou, nepouští chloupky apod. Je to ještě těžší než 3 roky zpět s tím starším ditkem.

15. bře 2019
Komentář byl odstraněný

Moc ráda bych se zapojila do testování plenek Muumi baby se svou 7 kilovou dcerkou Emmičkou, které je téměř 7,5 měsíce. Malá je velký neposeda, pořád sebou šije a tak hledáme už delší dobu plenky, které vydrží jak neustálý pohyb a zároveň nebudou nikde tlačit, tak i Emmičky celonoční spinkání bez přebalování, aniž by musela maminka neustále řešit mokrou postýlku. Vyzkoušely jsme již několik různých značek plenek, ale žádné Nám zatím 100 % nevyhovovaly, buď byla Emmička opruzená, protékaly, nebo byly opravdu silně cítit chemií

15. bře 2019

Radi bychom otestovaly s dcerou MUUMI BABY WALKERS. Nasi male je 13 mesicu, vazi neco malo pres 9 kg a je porad v pohybu. Od malinka nema rada prebalovani. Takze kazde prebalovani je u nas boj. Pere se se mnou, ale ja vyhravam. Co se naucila chodit, tak je vsude a to doslova. Od 4 mesice se u ni objevil atopicky ekzem se kterym porad ale statecne bojujeme.

15. bře 2019

S mým synem 4,5 měsíce bychom rádi testovali MUUMI BABY WALKERS. Malej už je pěkně živej a taťka má problém malého přebalit, tak by to měl alespoň snažší. Váží 5970g. Dříve jsme zkoušeli plenky NATY, ale ty nás tedy velice zklamali! Tak třeba by Mumínci byli lepší. 🙂

15. bře 2019

Rádi bychom se zapojili do testování plenek Muumi Baby. Kríšovi bude brzy rok a váží 10 kg. Stejně jako u starších bráchů používáme i teď látkové plenky, protože neobsahují chemii a jsou nejvíc šetrné k životnímu prostředí. Výhody jednorázovek ale oceňuji, dáváme je na noc a bereme je s sebou na dovolenou. Snažíme se vybírat značky, kterým na životním prostředí záleží. S Muumi Baby zatím nemáme žádné zkušenosti.

15. bře 2019

Dobrý den, o plenkách MUUMI BABY slyším poprvé a proto bych je ráda otestovala na synovi dokud ještě plenky(bohužel má) je mu přes dva roky. Vždy jsme používali osvědčenou značku Happy bella, které nás nikdy nezklamali. A proto bychom se chtěli zúčasnit testování MUUMI BABY WALKERS.
Děkujeme

15. bře 2019

Zdravim Vas🙂 Pesto,že synovi je dva a 1/4 roku,stále plíny jako jistotu potřebuje. Rádi bychom testovali MUUMI BABY WALKERS. Rozhodujícími vlastnostmi plen pro me jsou: savost,to jak drží okolo tělíčka, ekologie. Uvazuji přechodu na pleny typu pants,je těžší vybrat ty pravé. Proto si ráda otestuji další značku a doporučím dále. Pro srovnání mám spoustu dalších značek v paměti,co jsme už měli 🙂
Syn vek 2 a 1/5 rok, vaha 13 kg.
Dekuji Vam

15. bře 2019

Ráda bych testovala plenky Muumi. Syn Erik Martin má 6 týdnů a 4,5 kg.

15. bře 2019

Dobrý den,
Moc ráda bych se zúčastnila testování plenek Muumi Baby s mým 8měsíčním lumpem❤️ trápí nás citlivá pokožka, takže od speciálních kosmetiky, hledáme i vhodné plenečky😉 jelikož začínáme lozit, utíkat a objevovat svět, hledám plenečky které netlačí, neprotečou a které by zvládly i celou noc(občas se stane, že malý spinká bez probuzení a je mi líto ho budit, protože uspat ho je potom za trest😂)těší mě, že nejsou bělené chlórem a jsou ekologické😍 o muumi jsem ještě neslyšela, tak bych byla moc ráda, kdybychom dostali šanci a mohli se testování zúčastnit❤️ a hlavně, miluju mumínky od mala❤️😍

16. bře 2019

Dobrý den.moc ráda bych vyzkoušela plenky. Na své děti používám jen přírodní kosmetiku,syn je už velký plenky už nenosi,ale mám 7,5mesicni dceru Elišku a ta plenky nosí. Tak by nám udělalo velikou radost odzkoušet plenky šetrné přírodě a k prdelce naší skoro 8kg lásky. Zadeček ji myji jen vodou s hydrofilním olejem. Budeme doufat,že se na nás usměje štěstí. Přejeme pěkný vikend

16. bře 2019

Chtela bych testovat pro nejmensi miminko (1,2). Narozeni miminka teprve cekame v cervenci. Celou domacnost vedeme ve snaze zero waste a ekologicky, ale nejsme zadni extremisti. Miminko planujeme mit pres den v latkovych plenach a na noc a cesty pouzivat prave jednorazove eko plenky. Tak predpokladam, ze v sestinedeli budu hodne pouzivat jednorazovky. Prece jen si ten start trochu ulehcim.

16. bře 2019

Rady bychom se se ctyrmesicni dcerou zapojily. Castecne latkujeme (doma pres den), na noc a na cesty pouzivame jednorazovky a snazim se vybirat eko/nature varianty ❤️

16. bře 2019

Jasmínka je 16měsíční desetikilová slečna, která právě začíná v plné míře objevovat svět. Už od mala se jí snažím dávat to nejlepší. Stejně tak, jako mi záleží na tom, co Mínka jí, je pro mě velmi důležitý i výběr kosmetiky a plenek. Ráda bych proto vyzkoušela plenky Muumi Baby Walkers, jelikož pomalu nastává čas, kdy se budeme pokoušet přejít na nočník. A hlavně, mumínci jsou srdcovka, vždyť Čarodějův klobouk je moje nejmilejší kniha už 33 let ❤

16. bře 2019

Ráda bych otestovala "mumínkovské" plenky Muumi Baby s druhou dcerkou Anetkou. Anetce bude za chvíli půl roku, ale už teď je jí pořádný kousek (přes 8 kg). Pomalu začínáme s příkrmy a spolu s nimi se objevily drobné opruzeniny. Jednorázové plenky jsme střídali s latkovými, které teď opruzení zhoršují, takže bychom uvítali ekologickou stránku Mummi plenek.😉

16. bře 2019
Komentář byl odstraněný

Ještě nám není ani týden, ale máme se k světu. I když jsme bez tatínka, malému nic nechybí ❤️ Radi se zapojime do testování muumi baby, váhu máme zatím jen 3,5 kg. Tobiasek je živé miminko, tak bychom zkusili odolnost 🥰

17. bře 2019

Rady bychom se s naší Aničkou přidaly mezi testovací maminky plenek Muumi Baby. Anička má 7 měsíců a 7kg. Stále nemůžeme najít vhodné plenky a to jsme vyzkoušely opravdu hodně značek. Anička je živé dítě a neustále sebou mele 🙂 plenky nám většinou protékají, nedrží :( v noci je to naopak spinkadlo a nechce se přebalovat, proto hledáme plenky, které budou vhodné i na celou noc.

17. bře 2019

Dobrý den, ráda bych se přidala k testování plenek MUUMI BABY. Chtěla bych je vyzkoušet s mým dvou a půl měsíčním synem Matýskem, který má okolo šesti kilo. Ráda zkouším nové věci,tak by mě moc potěšilo, kdybyste mě vybrali a já bych měla možnost otestovat tyto plenky. Samozřejmě se dívám i na cenu,v dnešní době kdy rodičovský příspěvek není zrovna nejvyšší,tak to řeší skoro každý rodič. Ale samozřejmě mě zajímá i kvalita plenek a savost. Proto se obracím většinou k našim polským sousedům, jelikož tam máte za málo peněz hodně muziky 😊😉

17. bře 2019

Rada bych se poprve zaradila do testovani. Prave cekam na porod, ale pro malou bych vzdycky vybirala a zatim i vybiram například vlhcene ubrousky, ktere neobsahuji Phenoxyethanol a slozky s EDTA. Ohledne plenek hsem otevrenejsi, ale hlavne si preju, aby male vyhovovaly a sedely, aby nebyla opruzena. 😊

17. bře 2019

Muj syn Matyášek by rád otestoval plenky MUUMI BABY WALKERS. Za pár dní mu bude rok a má kolem 9,5 kg. Doma používáme převážně látkové plenky, protože nám záleží na zdraví malého a ekologii. Na noc a na cesty jsou pro našeho počuránka lepší a pro mě jednodušší jednorázové plenky.

17. bře 2019

Dobrý den, rádi bychom testovali plenky MUUMI BABY, syn 7měsíců a 7,5kg je sice pres týden v látce, ale kazdy víkend jezdime na chalupu a také často k babičkam a to už potřebujeme i dobré jednorázové plenky, ale takové, které budou šetrné k životnímu prostředí a proto bych ráda zkusila tyto. Samosebou bych po dobu testování dala látku stranou a o vysledky bych se podělila.

17. bře 2019

Naše Markétka se právě dere na svět 🙂 jeji váhovy odhad je zatím 3 kg, tak uvidíme za pár hodin, jak moc byl správný 😂
Vzhledem k atopickemu ekzemu jejího otce a obou jejich sourozenců předpokládáme, že ani jí se tohle neštěstí nevyhne. Tim pádem nás velmi zajímá složení plen z důvodu citlivosti pokožky. Spolu s tímto stylem života se nám nějak samovolně začala dostávat pod kůži i starost o planetu a minimalizace odpadu.
Přiznávám, že co se týče plen - na látkové prostě nemám čas a nervy a tak hledám alespoň maximálně ekologické jednorázové pleny. Moc rády se testování zúčastníme a podelime se s okolnim světem o to, že to jde i jinak, lépe a šetrněji ;) ;)

18. bře 2019

Mojí princezně je 11 měsíců má 10 kg a rády bychom otestovali plenky MUUMI BABY má teď období, kdy chvíli neposedí ani nepostojí. 👿😀 Malá má dost citlivou kůži na zadečku a tak jsem musela zkoušet a hledat, co by ji vyhovovalo, ale hlavně co je pro mě nejdůležitější je to, aby vydržely přes noc, jelikož když se jde spát, tak vycucne mlíčko a ještě trošku čaje a už se kolikrát stalo, že se pročůrala a v noci se pak vzbudila, když jí byla zima v pročůraný plence i pyžámku. 😔

20. bře 2019

Ahoj, maminky,

toto je oznámení o ukončení výběru 🙂

V první řadě se vám chceme poděkovat za zájem, ženy na testování již byly vybrány.

Po výběru, který proběhl, jsme vybraným uživatelkám zaslali interní poštu. To znamená, že ty, které byly vybrány pro testování, dostaly zprávu s pokynem co a jak dál. Označujeme vás všechny proto, abyste dostaly upozornění a věděly jste, že výběr proběhl (všechny = vybrané i nevybrané) 🙂

Zapojte se i do dalších výzev a zkoušejte dál. Připravujeme jich hodně 🙂

Každé jedné z vás zasíláme tři srdíčka ❤❤❤

Přejeme krásný den,

konik_testuje

@journals, @weronicaaaa, @perla28, @denny27, @triskova_v, @soda365, @bettynka26, @oveckaluky, @m.e.l, @sarkaper, @vonrataj, @beruska125, @11hannah, @mi35, @ewik_a, @verval, @nanamisa, @pavla_emma, @veinnna, @jen_lenka, @smuffynka, @chesekhake, @hance89, @janinka0809, @hsopka, @miletr, @marietaka, @g_m, @rosvel, @asdfg15, @kamcaajirka, @jancovickaa, @monnane, @fly80, @baba93, @katkamal, @marketa612, @xantista, @mama1419, @pekosek, @zdenkaam, @viky17, @guienevra, @aklora, @littleannie, @maartinka29, @romanavitkova, @teaw, @vhozmanova, @fouskovi, @pettykul, @becvarka, @petrusp, @preiba, @vikiivanova, @levandulina, @misanekk, @hope84, @krtikkrtovaty, @nikkki, @jenie, @smuclik, @micha_elak, @dohnalova, @markis33, @verca5505, @petuzen, @jana_kaisi, @saji, @sarka49, @luciikhol, @leniluki, @kzanet, @mazeret, @katy_nka, @stepkaa, @katynecka, @lenisska9, @9jana9, @mysiiickaaa, @tomickov92, @rozarka2213, @pelsikova, @pernicek1, @viki999, @karol1996, @miba22, @mladamamazbudejc, @okakik, @vendyvs, @katerina193, @petramia, @adrianka1816, @jarcca, @nikolab20, @woodyova, @nisulka, @meduzacek, @wikuse, @ladeka, @bejcaaa, @lmartinkova85, @maukiiii, @matty001, @dominikasn, @eonika, @astracreek, @anna0306, @dagousek, @ilona87, @adusku, @tercula, @strama10, @hanka1985, @vercasimik, @anivja, @shirin25, @simmark, @evcamonca, @caffelatte1, @jane085, @cipisek2017, @jitulkabobulka, @radu1905, @roseofnight, @renykelly, @jirinakuk, @micilin, @tesinka, @jungmannka, @happik01, @andrejkakubik, @monulinulinecka, @michaelllas, @kacka125, @fandysek_1, @klaara3, @barusilonka, @marquet26, @janeve, @maribea, @martullina87, @bridekengee, @terkakoub, @jituso, @yvonneullmann, @jasminaii, @cerlada, @mishulka9, @monib66, @jana31990, @ah1234, @mami2019, @janule_ul, @paperilla, @rmarci, @coreprincess, @veverka.terka, @ciernavila, @krysa2018, @firsttime, @mako96, @dzogobela, @akrabka, @tehulkamaminka, @bednaluca, @rebe, @mirka_x, @ashleynkacz, @mladamamina98, @anetaskruzna, @sarussek, @smajlinka22, @martta23, @baruskaaaaaaa, @markethy235, @bondina, @evulineek, @hanyas, @vlahy, @mozec, @iivoonaa, @nicoolinecka, @hhranolka, @itusko, @shelbinka, @monunkaaa, @irenoslava, @theryinka, @janice91, @myssmetanova, @almara2, @darija06, @katule_, @cibuliste, @petraval01, @katschababa, @zizkmi, @dojata, @mosh, @karool1, @karin12346, @smekalovamo, @radkaspin, @lenislav87, @janinkaport, @ag76nes, @monny3, @petarozarka, @sabine_, @tinkaa, @denisa3101, @kikisisi, @eva88eva, @ropetra, @simichael2018, @helulela, @eliskabrezinova, @teruskablue, @misickaf, @kraftinka, @vetoma89v, @janadora, @baru7, @weede, @kkuukk, @ajerabko, @lali1001, @kristl28, @tukza, @misa1368, @madlis, @stajnyyy, @verca993

21. bře 2019

Mela bych otazku- jak probihal vyber?

21. bře 2019

děkuji za srdíčka❤️❤️❤️

21. bře 2019

Dekuji ♥️

22. bře 2019

Dobrý den, byla jsem vybrana na testování, ale žádný email mi od vás nepřišel.

22. bře 2019

@krysa2018 Určitě mysleli interní poštu na modrém koníkovi

22. bře 2019

@guienevra
@guienevra Ani v interní poště nic nemam

22. bře 2019

@krysa2018 A jak tedy víš, že tě vybrali?

23. bře 2019

@levandulina Nahoře jsou uvedeny přezdívky kdo byl vybran

25. bře 2019

@krysa2018 Oni jsou ale označené všechny zůčastněné. I ty, co nevyhrály. A právě jen těm, co vyhrály, tak poslaly soukromou zprávu...

25. bře 2019

@levandulina Aha tak dekuji

25. bře 2019

Začni psát komentář...

Odešli