apacheee
13. kvě 2021
1557 

Den matek s dm: Vyhrajte dárkovou kartu a vyberte si dárek přesně podle svých představ!

Každou druhou květnovou neděli slaví v Česku svůj svátek maminky. A tento den je tu právě dnes. Jelikož se to tady na Modrém koníku skvělými maminkami jen hemží, říkala jsem si, že by si v tento rozhodně zasloužily odměnu. Proto je tu další soutěž. Všimla jsem si, že největší radost máte vždy ze soutěží o dárkovou kartu do dm, díky které si můžete koupit přesně to, co vám udělá největší radost. A přesně o takovou dárkovou kartu si dnes společně zasoutěžíme🙂

Mateřství je samozřejmě někdy velmi těžké, přesto ale věřím, že se společně shodneme na tom, že je to nádherné období a pro naše děti a jejich dobro bychom udělaly téměř cokoliv. Do slova a do písmene. O mateřství, o rodičovství, o dětech a vlastně celkově o životě toho bylo řečeno opravdu mnoho a mnoho. Pojďte se společně se mnou podívat na citáty, které se moc líbí mně:

  •   „Máma  rozumí i tomu, co jí děti neřeknou.“ (židovské přísloví)
  •  „Být matkou na plný úvazek je jednou z nejlépe placených prací… Protože odměnou je čistá láska.“ (Mildred B. Vermont)
  •  „Mateřská láska je pohon, který obyčejné lidské bytosti dovoluje činit nemožné.“ (Marion C. Garetty)  
  • „Rozhodnutí stát se matkou je to nejzásadnější. Je to rozhodnutí, že vaše srdce bude navždy chodit mimo vaše tělo.“ (Elizabeth Stone)
  • „Matka je nádherná bytost, která, jak někdo řekl, nosí dítě devět měsíců ve svém lůně, dva roky v náručí a celý život v srdci.“ (Manuel Fernando Silva)
  • „Když mi bylo 5 let, matka mi neustále říkala, že štěstí je klíčem k životu. Když jsem šel do školy, ptali se mě, co chci být, až vyrostu. Napsal jsem „šťastný“. Řekli mi, že jsem úkol nepochopil, a já jim řekl, že oni nepochopili život.“   (John Lennon)

A abychom nenabyly dojmu, že matky se stále vznáší jen na růžovém obláčku a prdí duhu, pojďme se podívat i na trochu jiný typ citátů. S největší pravděpodobností sice nejsou myšlené smrtelně vážně, ale věřím, že vás pobaví🙂

  • „Dobré matky střílejí své manžely lukem a šípy: To aby nevzbudily děti.“ (Peter     Ustinov)
  • „Dokonalá  matka miluje i spratka.“ (Halina Pawlowská)

A teď už pojďme soutěžit o dárkovou kartu do dm v hodnotě 500 Kč…

Abyste mohly tuhle lákavou výhru vyhrát, je potřeba splnit tato pravidla:

1) Dejte lajk tomuto článku, děkuji 🙂

2) Buďte členem skupiny Ve víru dm mánie

3) Do komentáře mi napište odpověď na otázku:

Co si myslíš, že je na mateřství nejkrásnější a co naopak nejtěžší (nebo nejnáročnější)?

Do soutěže se mohou zapojit maminky, nastávající maminky a samozřejmě i ty, které se o miminko zatím teprve plánují!

--------------------------------------------------------

Soutěž trvá od dnešního dne a své komentáře můžete přidávat až do půlnoci 13. května 2020. Poté s klukama vylosujeme výherkyni soutěže a já ji oznámím na svém blogu i v dm skupině zde na koníkovi🙂

--------------------------------------------------------

Krásný svátek matek 

Milé maminky užijte si dnešní den a pokud ještě náhodou nemáte dárek třeba pro tu Vaši maminku, zastavte se v některé z prodejen dm, kde určitě seženete to, čím jí uděláte radost! Inspiraci najdete zde:

#dm #soutez #denmatek

Na mateřství je nejkrásnější pocit, když vím že mě dcera potřebuje. Pomazlit se,, obejmout. A nejtěžší jakákoliv nemoc...Veru krásný svátek.

9. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je dětská důvěra. A nejtěžší tu důvěru nezklamal

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je, kdyz dite vi, ze mama ho nikdy neodmitne, ze u ni najde bezpeci a bez vahani ji padne do naruci. A nejtezsi je byt tu pro sve deti stale pripravena jim kdykoli pomoci, bez ohledu na to, jak se citim ja, co mam za starosti, bolesti... ale nemenila bych nikdy.

9. kvě 2021

Dar že můžu být mámou a to je správně vychovat🥰

9. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je být prostě máma...a pro mě nejtěžší mít kopu trpělivosti ..

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ta bezmezna láska, kterou nám malý dává, také jakykoliv úspěch, pokrok zvládne. Nejtěžší je pro mě mít trpělivost a spánkovy deficit 🙈

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ta čistá láska a nejhorší je strach, který jsem si před dětmi neuměla představit

9. kvě 2021

Nejkrásnější je upřímná láska a nejtěžší, pokud se rodina musí potýkat s nemocí....

9. kvě 2021

Nejkrásnější je láska děti a k dětem. Nejhorší je, když jsou děti nemocné nebo se trápí.

9. kvě 2021

Nejtěžší na mateřství je samotné mateřství. Materstvi je poskladano z tisíců a tisíců stripku všeho a je strašně těžké najít ten pasujici,ten vhodný pro toho jednoho ale zároveň i pro toho druhého. A nejkrásnější na mateřství je opět jen mateřství. Není nad to najit ten pasujici stripek a skládat si ucelený pevný celek jménem rodina. 🥰

9. kvě 2021

Nejhorsi je strach...Strach o zdravi...A nejlepsi?Ta opravdova, uprimna laska ❤️

9. kvě 2021

Pro mě je nejkrásnější, že jsem ten dar mateřství mohla dostat a nejtěžší pro mě, že jsem na ten dar sama

9. kvě 2021

Nejkrásnější je, že jsem mohla dát život třem nádherným lidem, že je vidím vyrůstat, měnit se.
Nejtěžší být pořád v pohotovosti, poslouchat, řešit, kolikrát nemít čas ani na vlastní myšlenku.

9. kvě 2021

Nejkrásnější: slova "moje maminka" s opravdovou láskou a nejhorší: nemožnost vzít na sebe jejich bolest.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je úsměv dětí. Můžou zlobit jak čerti,ale když se usmějí,tak je všechno odpuštěno 🥰
Nejtěžší je odprostit se od neustálého strachu (aby se jim něco nestalo, abych je dobře vychovala, aby byli šťastní)

9. kvě 2021

Nejkrásnější jsou první roky života dítěte, jen si to většina uvědomí až když přijde puberta a to bývají ty těžší časy 😉, ale nejtěžší je strach o děti, nejen o zdraví, ale i o budoucnost, jakého si vyberou partnera, jak se jim bude dařit v životě atd.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je pocit, že minimálně jeden člověk na světě tě potřebuje a miluje celý život.
Nejtěžší je strach o ně.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ten pocit bezmezné mateřské lásky a nejtěžší je zvládnout obrovský strach o své dítě, který nikdy neskončí..

9. kvě 2021

Nejkrásnější to, když vidím jak mě ten malý človíček miluje celým svým srdcem ❤️ Naopak nejtěžší je celé mateřství, protože nikdo vás nepřipraví na to, jak těžké je vyrovnat se s tím, že najednou v noci nespíte,.. a hlavně ten strach o ně.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je dětský úsměv a nejtěžší je strach o své děti

9. kvě 2021

Nejkrásnější je každý úsměv, důvěra a víra, že všechno vyřešíme - zatím jsou fakt maly 🙂 a nejhorší strach, že přijde nemoc nebo něco, před čím je nebudu umět ochránit

9. kvě 2021

Nikdy jsem si nemyslela, že budu tak trpělivá a budu mít o někoho tak obrovský strach.

9. kvě 2021

Stát se maminkou je největší dar na světě, na celé planetě, ve vesmiru, který stojí mnoho úsilí, pevných nervů a dalšího, ale stojí to za to. Ten krásný dětský smích, ta obrovská radost, ta láska, to je nejvíc. Nejtěžší je strach, který nejspíš nikdy neskončí.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je to jak se na mne ty děti krásně usmějí i obejmou a vím ,že mne mají moc rádi a nejnáročnější je, když o ně mám strach ,který nikdy nezmizí

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ta náruč lásky, která s každým dítětem přichází. Nejtěžší je strach - o děti, že nebudu pro ně dost dobrá máma

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi jsou studene detske nozky v noci pod moji dekou a nejhorsi je nikdy nekoncici strach.

9. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je úplně všechno, kromě strachu o děti(ten je to nejtěžší).

9. kvě 2021

Nejtěžší je určitě strach..nemoci,aby dítě nesemlela dnešní doba,uhlídat ho před vším zlým...oproti tomu největším zázrakem je pro mě v tuhle chvíli fakt,že je to vlastně vůbec možné 😁 z “ničeho je za pár měsíců něco” tak obrovského a úžasného 😍

9. kvě 2021

Pro mě je nejkrásnější ta láska mezi mnou a dětmi, která vznikla na porodním sále a ten pocit štěstí, že je vůbec mám 🙂 největší strach mám z toho, abychom je s manželem dobře vychovali, abychom jim ukázali ten správný směr, kterým mají v životě jít a hlavně abychom o ně nepřišli a aby děti nepřišly o nás!

9. kvě 2021

Nejkrásnější je, když se dcera přijde pomazlit s řekne mi, že mě miluje. Nejtěžší je to vědomí, že se už o ni navždy budu hrozně bát.

9. kvě 2021

Nejkrásnější jsou takové ty nenápadné projevy lásky a radosti. Třeba když jsem klukům volala, že mám jedničku, ta jejich radost veliká, byla krásná a upřímná ... Když mě před zkouškou držel v noci za ruku. Nejtěžší jsou chvíle, kdy nejsou v pohodě a nemůžu s tím nic udělat.

9. kvě 2021

nejkrásnější na mateřství je spousta věcí - láska, pomazlení, smích, předávání zkušeností, vidět, jak dítě roste a vyvíjí se, ten pocit, že něco ze mě pokračuje dále... je toho spousta. Nejtěžší je strach o děti, o jejich budoucnost v tomhle světě.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je láska k dětem a od dětí 😍 nejhorší je strach, strach, že se mu něco stane, strach abychom ho dobře vychovali.

9. kvě 2021

Nejhezci je videt jak vas miluji a nejtezsi je jr umet spravne vychovat

9. kvě 2021

Ta jejich láska, to je nejkrásnější. Nejtěžší je výchova, nikdo vám nedá návod, člověk někdy tápe.

9. kvě 2021

Nejkrasnější je jejich radost, nejnáročnější nemoc.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je, když se přijde malej pomazlit a nejnáročnější je vyčerpaní a únava

9. kvě 2021

Nejkrásnější je dětský úsměv a nejtěžší/nejnáročnější jsou někdy pocity, zda dítě vychovávám správně

9. kvě 2021

Nejkrásnější je objetí a pusa od dětí. Ta jejich upřímná láska. Krásné je vidět svět jejich očima. Jak na mě koukají a ten lesk v jejich očích i beze slov říká, jsi pro mě vším, věřím ti. Miluji tě.
Nejtěžší mi přijde občas úplně všechno 🙂 . Těžké je je vychovat. I když si myslíme, že delame všechno správně, vlastně nevím " co z toho vyroste" je to jako s rostlinou .Zalévat, ale ne moc a ani málo a pak se uvidí co z toho vyroste a kolik ovoce nám naše snaha přinese 🙂

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi ta bezmezna laska deti bez podminek... nejtezsi urcite vychova.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je, když můj chlapeček přijde a obejme mě. Je vidět, jak mi veri a cítí se v bezpečí. Nejtěžší je když ho něco trápí a Ja nevím a nebo neumím mu hned pomoci, taková ta bezmoc

9. kvě 2021

Nejkrásnější je bezpodmínečná láska, nejnáročnější je asi ta "marná" snaha to nezvorat...🙂

9. kvě 2021

Nejkrásnější objetí, nejhorší nevědět si rady ve výchově

9. kvě 2021

Nejkrásnější je objetí od toho tvorečka, který v nás vidí svůj vzor❤️❤️

9. kvě 2021

Nejtěžší je podle mě to nevědomí, jestli to všechno dělám správně. A strach aby z nich vyrostli slušní muži. A nejkrásnější? To je milion věcí..když se ráno děti probudí a přijdou se pomazlit. Když si přijdou jen tak pro pusu. Když starší syn namaluje obrázek jen a jen pro mě. Když mi pochválí oběd. Když se mi přijde pochlubit, že něco zvládl sám, co ještě neuměl. Když potřebují utěšit jen od mámy. A spooousta dalších věcí.

9. kvě 2021

Já se asi ztotožním s citátem Haliny. To je totiž to nejhezčí i nejtěžší na mateřství. Milujeme je i když zlobí, odmlouvají. Starší skočil do puberty a je to nářez. Přesto ho miluju a někdy je to hodně těžké mu nezabalit uzlíček a nepostavit za dveře.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ta dětská láska a její objetí 🥰 nic člověku nezvedne náladu víc než dítě, které jakoby vědělo, ze se něco děje...

9. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je pro mě ta bezmezná láska a to, jak matky dokážou za své děti bojovat a bít se jako lvice.
Nejtěžší je podle mě vychovat z dětí hodné a slušné dospěláky.

9. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je snad všechno, ale vůbec nejkrásnější je to, že jsem dostala dar se tou matkou stát. A nejtěžší je z dítěte vychovat dobrého, slušného a zodpovědného člověka.

9. kvě 2021

Za mě je na tom být matkou krásné to, že “tu”nejsem nadarmo…Že mne celý život bude někdo potřebovat a to nejen na pomoc, ale i mě jako takovou… a nejtěžší věc? Tu jsem si já osobně prožila celkem nedávno…Muset nechat potomka vyletěl z hnízda…

9. kvě 2021

Nejkrásnější je sledovat, jak děti dělají pokroky... první krůčky, slova, první básnička... a nejtěžší je sledovat, když se jim něco stane a vidět jak je to bolí.

9. kvě 2021

Nejtezsi nemyslet na to, ze se jim muze kdykoliv neco stát. To ostatni to uz je to nejkrásnější. Radost, láska, starost...

9. kvě 2021

Nejkrásnější je, že tady s námi je .... A nejtěžší je, když je nemocný 🙂

9. kvě 2021

Mame 4 deti, kupu lasky a strachu zaroven..nejkrasnejsi je pro me tuleni a pocit, ze me potrebuji a strasakem jsou nemoci, ktere se nam bohuzel nevyhybaji a strach, ze se stane neco hrozneho..

9. kvě 2021

Nejtěžší jsou pro mě chvíle kdy je něco trápí a já nevím co s jak jim pomoc. Nejhezčí je proste ten pocit ze je mám a mužů tu být pro ne 😘

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je,kdyz je dite stastne a spokojene a nejhorsi,kdyz se trapi a jako matka nevim jak pomoci.

9. kvě 2021

Nejtezsi je videt dite trpet, at uz fyzicky nebo dusevne. Nejkrasnejsi je, kdyz prijde a da pusu/obejme. To clovek zapomene hned na vsechno zle. Je to lek.. ale jinak je jeste nej ten pocit, ze se potrebujem a milujem navzajem

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi jsou stastne usmevave deti, kojeni a spolecne spani. Nejtezsi jakakoli nemoc vlastniho ditete, i ta "banalni", a udelat si cas na sebe a partnera.

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je kdyz dite vraci tu lasku at uz pohledem, pusou, objetim, pohledem atd 😊 a nejtezssi videt ho trpet.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ten pocit,že mě potřebuji. Nejhorší je mít kopu trpělivost a strach o ně...

9. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je bezmezná a bezvýhradná láska k dítěti/dětem a láska dítěte k matce a nejnáročnější je dle mě pak vychovat z toho bezbranného človíčka slušného člověka, na kterého bude moct být nejen matka pyšná 🙂 Je to dlouhá cesta a občas boj 😂

9. kvě 2021

Nejkrásnější je, když se dítě přijde pomazlit a ta jeho bezpodmínečná láska. Nejtěžší je ta zodpovědnost za jeho výchovu.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je to, když vidím jak se dítko od malička učí od mluvení po chůzi přes sport skolu různé dovednosti.když dá pusu a obejme. Ví, že máma je jeho přístav a jistota.
Nejhorší je nemoc nebo když trpí, to že ani jako máma nemůžu za něj vzít na sebe fyzickou ani duševní bolest. A taky strach o něj.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je pomazlení od dítěte, dětská bezprostřednost a bezmezná láska. Nejtěžší je pak výchova dítěte, strach o něj.

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je, ze mam pro koho zit, nejtezsi je pro mne mit vzdy klidnou hlavu a trpelivost.

9. kvě 2021

Malé děti - malé starosti, velké děti - velké starosti...
Myslím si, že nejtěžší na mateřství je vlastně všechno, ale zároveň i nejkrásnější, protože to zvládneme, jsme silné ženy=maminky🌸❤

9. kvě 2021

Nejkrásnější je když malá přijde, pomazli se a dá mi pusu, řekne mám te rada mami! To je vždycky nejkrásnější odměna ❤️ Nejtěžší je pro mě zachovat si klidnou hlavu když zlobí nebo neposloucha!

9. kvě 2021

Nejkrásnější je když vidím v očích svých dětí tu lásku. To že jsem pro ně středobod vesmíru. To, že jsem pro ně prý nejkrásnější, nejlepší maminka. To je úžasné.
Nejhorší a nejtěžší je vidět když vaše dítě trpí a vy mu nemůžete pomoci.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ta bezmezna láska,která začala hned na porodnim sále ❤️Bohužel s tím začal i strach,aby se ji neco nestalo.

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi a zaroven nejtezsi je byt MAMA ❤🍀. (se vsim, co byt maminkou znamena, dava i bere ❤)

9. kvě 2021

Nejkrásnější je na všem láska a děti když mi to vrací a řeknou, mám tě rád.❤️ A nejtěžší je nemoc, kdy člověk nemůže pomoci a strach o děti

9. kvě 2021

Nejkrásnější je být mámou. S nejtěžší je být mámou... Vychovat děti, dát jim to nejlepší do života ♥️

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ta bezmezná dětská láska a důvěra, když to řeknu úplně sobecky, jsem no.1 osoba v jejich zivotech😂, což mě občas ale i vystrasi a bojím se, ze dělám chyby, nejsem dostatečně ambiciózní, nejsem jim dobrým vzorem, nechci je zkratka zklamat. A krom toho je taky těžké být “ve službě” 24h/24😅

9. kvě 2021

Nejkrásnější je když slyším jak mi dcera říká mami a nejtěžší je odolat líbezném kukuči a vychovat z ní slušného člověka

9. kvě 2021

Nejkrásnější ke prostě být mámou , nejhorší když jde o jakoukoliv bezmoc 🥰

9. kvě 2021

Nejkrásnější je pro mě moment, když mi děti řeknou, že mě mají rády a nebo se prostě jen přijdou potulit. A nejtěžší je být prostě dobrou mámou, která nevybuchne vzteky při každé těžší situaci, těžké je vychovat je tak, abych si jednou mohla říct ZVLÁDLI jsme to a nejhorší je i bezmoc, kdy je dítěti špatně a vy nemůžete nic.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ta obrovská bezpodmínečná láska a nejtěžší je strach, který o ně od prvních dnů mám

9. kvě 2021

nejkrásnější je pro mě dětský smích, když vidím, že děti jsou spokojené a šťastné a nejhorší je nemoc, když prostě kromě kromě konejšení (a že je důležité) nezmůžu vůbec nic a strach, který jsem pocítila v první vteřině, když jsem zjistila, že jsem těhotná (toho se prostě nezbavím pokud budu žít)

9. kvě 2021

Nejkrásnější je uspávání, když se deti prituli. A nejtěžší je ta výchovná část.

9. kvě 2021

Nejnáročnější je pro mě na mateřství dat detem svobodu, mám o ně strach a nejradsi bych je měla stále pod dohledem, ale jak rostou je pro ně důležité osamostatnit se a jak se oni učí obstát sami v životě, učím se já nechat je vyrůst.
A nejhezčí je pro mě všechno s nimi, miluji je a jsem ráda, že je mam😊

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je videt stastne dite.
Nejhorsi je neustala obhajoba vychovy, jak pred ostatnimi, tak pred sebou. A neustaly strach o toho cvrcka.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je, když mi děti, ten malý i ty dvě dospělé, jen tak dají pusu, obejmou a řeknou, ze mě mají rády a nikdy by mne za jinou nevyměnily😍a nejtěžší je nemoc, když jsou smutné a mají trápení a já jim nemohu pomoci

9. kvě 2021

Pro mě je mateřství nejkrásnější v tom, že když se vrátím domů, tak mě s radostí vítaji tři páry rucek. A za nedlouho přibude další pár. A nejtěžší? Říkat pravdu. Někdy i krutou, která ublíží. Ublíží těm nejmilivanehsim.

9. kvě 2021

Nejkrásnější to mazlení, projevy lásky, pocit že jsem pro někoho tak důležitá a nejhorší když jsou nemocní nebo je něco bolí a já to nemůžu víz na sebe.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je, když je dítě šťastné, nejhorší je jakákoliv nemoc.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ta dětská láska a nejhorší nějaká nemoc.

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je, když to dítě spokojeně spinká. Nejhorší je, když u maleho dítěte maminka neví, kolik spánku přes noc stihne 😂 omlouvám se, dneska mám spánkový nedostatek 😆😆😆

9. kvě 2021

Na mateřství je nejkrásnější ta bezpodmínečná láska, kterou ke své dceři cítím. Nejnáročnější je, že každý tvrdí, že spokojena máma má spokojené dítě. Ale já nedokážu být vždy spokojená a myslím, že autenticita je pro dítě důležitější, než na oko šťastná máma.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je první shledání a potom pokroky dětí a nejhorší jsou nemoci to mě trápí asi nejvíce

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi: bezpodminecna laska, to, jak nam deti davaji najevo, ze nas maji rady - prituleni, pomazleni... Nejtezsi: mit v nekterych situacich dostatek trpelivosti.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je za mě vidět své dítě zdravé, šťastné, veselé a nejnáročnější každodenní strach, že to tak některý následující den nebude z jakéhokoliv důvodu (že je nemocné, nešťastné či trápící se).

9. kvě 2021

Nejkrásnější je pro me vidět své děti šťastné... a nejhorsi je pro me to, kdyz jsou smutné a nemocné, kdyz jim nedokážu pomoct...

9. kvě 2021

Nejkrásnější na mateterstvi je zdravé šťastné dítě které když mě obejme jsem ten nejbohatší člověk na světě nejtěžší když zlobí a je člověk vycerpany

9. kvě 2021

Nejkrásnější? Jedna věc nejde vybrat, ale já miluju ten jejich pohled.. jak se na mě dívají, jako na středobod vesmíru, co všechno dokáže..
Nejtěžší je vědomí, že je člověk nemůže chránit navěky a přede všemi nástrahami .

9. kvě 2021

Nejkrásnější pro mě je, když se holky přitulí a já cítím tu neskutečnou lásku. Nejtěžší je, když jsou nemocné, zraněné, člověk by to vzal nejraději na sebe, to dávám opravdu hrozně špatně.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je když vidím své děti šťastné, spokojené. U když jsou to pěkná kvitka, jsou to nej co mě v životě mohlo potkat. Nejtěžší je smířit s tím, že to nebudou navždy ta miminka, která jsem poprvé držela v náruči, pomalu, ale rostou v mládence a slečnu.

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je, kdyz prijdou, prituli se a reknou, ze Te maji radi
A nejhorsi jsou detske nemoci a bolisty, hlavne tim, ze jim kolikrat nejde pomoct

9. kvě 2021

To, že jsem mohla dát život, že je budu milovat navždy a to, když mi řeknou, že mě milují a vím, že nelžou, když je vidím šťastné, i smutné, vše co se točí kolem nich je nejdůležitější...A když večer usnou a doma nastává klid po denním šrumci a nebo přespí u babičky taky fajn, to mám taky ráda 😀😀Nejhorší ten pocit strachu o ně od první chvíle až do mé poslední, ten bude vždycky.

9. kvě 2021

Nejkrásnější pocit,že máme pro koho žít.
Nejtěžší asi výchova.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je láska k dítěti a jeho láska k rodičům,nejhorší jeho nemoc...

9. kvě 2021

Nejkrásnější je na tom ta bezpodmínečná láska. Nejhorší je (kromě dětských nemocí, smutku, bolestí...) strach, že nejsem dobrá máma. Že dělám/udělám chyby, které budou mít nějaké fatální následky v budoucnu (že si třeba něčeho nevšimnu a tím něco zanedbám) nebo ze své děti něčím zklamu.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ta bezpodmínečná dětská láska, nejhorší ztráta dítěte.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je láska dítěte. Nejtěžší ten neustálý strach o něj...

9. kvě 2021

Nejkrásnější je: „Já mám tě láda, maminto!“.
Nejnáročnější je pro mě nechat dítě jít do světa, aby se osamostatňovalo a bylo i bez té mámy, nemít ho u sebe pořád.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je dětská radost a nejtěžší je vidět své dítě plakat.

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je objevovat partaka, ktery z ditka vyrusta.... A nejtezsi je pracovat s tim, co objevim sama v sobe a pripadne to zmenit...

9. kvě 2021

Nejkrásnější je, když děti večer konečně usnou .)) no ne, miluju to jejich “maminečko” ♥️ A nejtěžší je pracovat s vlastní netrpělivostí, ukočírovat svoje požadavky a někdy pocit, že jako máma stojím za prd ... i přes všechno zlé a dobré jsem za ty moje kluky moc ráda ♥️

9. kvě 2021

Pohled na dětskou upřímnou radost a jejich lásku ❤️ Pocit nekonciciho štěstí ❤️ Bezmoc , strach který driv člověk asi nepozna

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je objeti, usmev, pohlazeni od tech mych kocicek a nejnarocnejsi bylo obdobi do pul roku prvni dcery, to bylo silene odriznuti od sveta, jeji narocne rehabilitace, kojeni/nekojeni, strach, nevyspani, otoceni zivota o 180°.. potom uz se to jen zlepsovalo, ale tohle bylo zoufalstvi

9. kvě 2021

Je to nejkrásnější pocit, když víte, že ten človíček pochází ze mně a milujete ho víc než všechno na světě 😘 Za nejtěžší považuji, jak letí čas a strašně rychle rostou 🙂

9. kvě 2021

Nejkrásnější je dětský úsměv, nejtěžší nemožnost se vzdálit v prvních měsících života.

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi laska a detsky smich a nejtezsi nemoc

9. kvě 2021

Nejkrásnější je úsměv a štěstí v očích dětí a nejtěžší je občas mít dost trpělivosti.

9. kvě 2021

nejkrásnější je láska,objetí,úsměv a nejhorší je nemoc,anebo když moc zlobí 😀

9. kvě 2021

Nejkrásnější je že jsem mohla dát život dvěma úžasným osůbkám ❤️.
Nejhorší je pro mě strach o ně a přerušovaný spánek 🙈🤦🏼‍♀️,ten už doufám dlouho trvat nebude 😁

9. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je vzájemná čistá láska.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je celkove mateřství…v jakem koliv věku…od narození po pubertu…vše spatne se zapomene a zůstane jen to dobre 😊
Nejhorší je pak strach, aby se jednou ty naše děti měli dobre až budou mít taky svoje rodiny ❤️

9. kvě 2021

Nejkrásnější je dětské obejmutí,dětská pusinka,nejhorsi je strach...

9. kvě 2021

Nejkrásnější je upřímnost a láska od dítěte. Nejhorší je strach, který můžete prožívat, když je vaše dítě nemocné nebo se neboj bože něco stane.

9. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je ta láska malého človíčka. A nejhorší je sledovat jak rostou, osamostatňují se a čím dál míň mě potřebují.

9. kvě 2021

nejkrásnější - láska na celý život, nejtěžší - strach

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi úsměv děti. A nejhorší je strach/výchova.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ta láska, kterou mi malý dává, a kterou cítím já, a nejnáročnější jsou večery, kdy se sama únavou skoro plazím a ten rarach ne a ne usnout 😁 Krásný svátek všem!!

9. kvě 2021

Mateřství je přírodní zázrak! Je to dar! Nejkrásnější na mateřství je vidět své děti šťastné😍
Nejhorší (krom nemoci, nedejbože ztráty) je vidět, jak se děti trápí, jaké mají starosti a také potom celoživotní strach. Strach o to, aby se jim něco zlého neprihodili, aby byli zdraví a aby byli slušně a dobře vychování. Na výchovu, bohužel, máme jen jeden pokus.
Nebýt matkou, tak je můj život prázdný!

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ten pohled, kterým se na mě malý dívá 😍 a nejtěžší je ten strach o něj už od dvou čárek na testu a to jak jsem dvakrát mrkla a malý už má 7 měsíců 😭 Jo a taky nedostatek spánku 😄

9. kvě 2021

nejkrásnější je usínat s dcerou večer v posteli, nejtěžší zatím byla vážná nemoc syna, díky za každý den s dětmi, každý den je jiný a krásný

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je ta laska, kterou nam deti davaji a umi to i beze slov. A nejtezsi je strach, aby jim dal clovek do zivota jen to nejlepsi.Tezke i bude, az svou lasku rozdeli i na sve partnery/partnerky 🙂

9. kvě 2021

Krasna je ta bezpodminecna a nekonecna laska❤️🙂a nejtezsi je je vychovavat🙂

9. kvě 2021

Nejkrásnější je pozorovat, jak naše děti dělají pokroky. Naopak nejtěžší pro mě je jim dopřát svobodu a důvěřovat, že něco zvládnou i sami bez nás rodičů. Je potřeba jim nestát neustále za zadkem, ale jen pozorovat z povzdálí.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je být s nimi, pomáhat jim objevovat svět a užívat si všechno naplno. Nejtěžší je, když jsou nemocní.

9. kvě 2021

Dnes jsem dostala od starších nádherné přáníčko, úplně mě to dojalo. Proto jsou nejkrásnější ty okamžiky, kdy vidím, že mě mají rádi i přes to, že zdaleka nejsem dokonalá máma. Když vidím, jak rostou a stávají se samostatnými úžasnými lidmi. Nejtěžší je bezmoc a strach.

9. kvě 2021

Nejkrsnejsi je usmev, obejmuti, pusa.
Nejtezsi nest tu zodpovednost za jineho cloveka.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je celkove byt mamou, to ze jsem pro dite stredobod vesmiru a vi, ze u me mu nic nehrozi, vzdy ho ochranim. Nejtezsi je pak to dite vychovat, abych i sama na sebe mohla byt pyšná, ze je z nej slusny clovek.

9. kvě 2021

nejhezčí je mít je, holky jsou nejvíc co se mi povedlo
nejtěžší je vypustit je do světa, nechat je zkoušet a poznávat, dělat chyby a mlčet, protože si každý musí přijít na svou cestu

9. kvě 2021

Nejkrásnější je být na své děti pyšná, že jsou šikovné, zdravé a prostě dokonalé Nejtěžší je když jsou nemocné a pak když je pouštíme do světa ale víme, že to musí být i když u toho ukápne nějaká slzička.

9. kvě 2021

Být mámou je pro mě celkově nejkrásnější, když se ráno vzbudím a vím, že život dává díky dětem smysl, i když mám trápení s jinými věcmi, děti a rodina vše hned zaženou. Nejtěžší je strach o ně. Aby byly zdravé, nic se jim nestalo, nic je netrápilo.

9. kvě 2021

Nejhezčí je vidět šťastné, spokojené děti, jejich úsměv a opětovaná láska. Nejtěžší je ten závazek na celý život.

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je videt, jak deti rostou, meni se a vyvijeji, jen tak je pozorovat a jit s nimi jejich cestou zivotem. Nejtezsi pro me je ten pocit, kdyz vim ze mam za ne odpovednost a ze svym treba ne dobrym rozhodnutim jim muzu pokazit jejich zivot. Proto asi nejdulezitejsi je komunikace.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je vidět, že mé dítě je šťastné a spokojené, nejhorší je, když ho něco trápí nebo je nemocné.

9. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je dětská důvěra. Nejtěžší tu důvěru nezklamat.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je,když mě sám od sebe přijde pohladit,nebo mi dát pusu.nejtěžší?toho je...asi vychovat z něj fajn člověka a udržet se v klidu,i když se vzteká.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je rozhodně ta velká a hlavně opravdová láska, to jak je člověk pro ně důležitý. A nejtěžší. Určitě vidět, jak je něco trápí, jak jsou děti nemocné, ta bezmoc...

9. kvě 2021

Nejkrásnější - radost v očích dítěte, když Vás uvidí a rozběhne se k Vám, jako by Vás dlouho postrádalo. Nejtěžší - každodenní rodičovská rutina, vzájemné vyjednávání...

9. kvě 2021

Nejkrásnější je láska, jakou nám děti dávají, nejtěžší je strach, který o ně máme.

9. kvě 2021

Nejmilejší je když mi je smutno a děti to poznají a pomazlí mě,pohladí..😊a nejtěžší je strach o ně když spolu nejsme

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ta jeho upřímná láska a radost, že nás má a zároveň nejhorší je jakákoli nemoc a bezmoc, která to vždy provází.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je to ohromné štěstí, nejhorší je nemoc a bezmoc.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je radost z pokroků , které miminko, či batole , předškolák, školák postupem času dokáže, ať už samostatně nebo s pomocí. Nejnáročnější je navést děti na správnou životní cestu.

9. kvě 2021

Nejkrásnější jsou všechna poprvé a nejhorší je strach

9. kvě 2021

Nejkrásnější je prožívat s dětmi všechna jejich poprvé, nejtěžší výchova.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je neovladatelný veselý chichot, nejtěžší bezmoc.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je to, že už nikdy nejsi sama a nejtěžší je to, že už nikdy nejsi sama 😂😁😀

9. kvě 2021

Nejkrásnější jsou děti a nejnáročnější je, že už nikdy nemáme čas jen pro sebe

9. kvě 2021

Nejkrásnější když se po probdele noci probudíme a ona se na mě usmívá, každý úsměv, objetí, každá slza ať už štěstí či neštěstí má svůj význam. Ten pocit že už člověk nikdy se nebude cítit sám. ♥️
Nejnáročnější to že člověk je mnohdy unavený a vyčerpaný a musí vstát a fungovat na 10000% a taky když malou uspavame a potřebuju zrovna na záchod v momentě když začne usínat 🤭🤭

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ta upřímná láska ❤️, první krůčky... A nejhorší je nemoc, ta bezmoc, kdy mu nemůžeš pomoci, strach.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ta čistá, nepodmíněná láska a nejtěžší je když jsou nemocní a nemůžu jim pomoci a ta odpovědnost je slušně vychovat

9. kvě 2021

Nejkrásnější je že tě má někdo rád takovou jaká si i nenamalovaná . Nejhorší je ten neustálý strach.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je vidět vyrůstat ty nové malé lidi, kteří mne vždy překvapí , co všechno zvládnou. Nejtěžší je je k tomu vést a vychovávat. Zejména v tom batolecím a předškolním období to pro mne bylo nejnáročnější.

9. kvě 2021

Nejhezčí je umatlana pusa a nejhorší když jsou to malý drobečci nemocní s by nevíte, jak jim pomoct..

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je, kdyz svoje dite vidim stastne a spokojene a nejtezsi jsou pro me probdene noci.

9. kvě 2021

Nejkrásnější, ale zároveň i nejtěžší je samotné mateřství. Krásná je mateřská láska, to silné pouto mezi maminkou a dítětem. A zároveň nejtěžší, když vidím, že dítě se něčím trápí, nebo když je nemocné.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je rozzareny dětský obličej. A nejtezsi jsou všechny ty chvíle okolo. Protože to jsou ty chvíle, kdy mamka musí vydržet všechny ty roztodivne nálady a nápady, které a kam trhají srdce a někdy povolují nervy.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je, když ti tvé děti řeknou, že tě milují, a obejmou tě. Nejhorší je vidět své děti nešťastné a nedokázat jim pomoct.

9. kvě 2021

Nejkrásnější - jejich úsměv, objetí 💕Nejtěžší - trpělivost, obětavost a jejich nemoci 😖

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ta nekonečná láska bez podmínek a možnost sledovat, jak se z malinkého uzlíčku stává úžasný človíček ❤️ a nejtěžší je ten strach, jen aby byla šťastná a v pořádku ❤️

9. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je ta bezmezná láska,z obou stran ❤️❤️❤️ a nejtěžší je, naučit se žít se strachem,který o dítě jako matka mám, při narození prvního syna,mě to až paralyzovalo jaký jsem měla strach,teď už je to díky bohu o dost lepší

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je spolecne straveny cas a nejhorsi jsou nemoci..

9. kvě 2021

Nejkrásnější je bezpodmínečná a nekonečná láska, nejtěžší je strach - aby byly hlavně zdravé, šťastné a vedly slušný život.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je zahledět se do těch nejkrásnějších očí a nejtěžší bude asi nechat je žít svůj život až vyrostou a budou se chtít osamostatnit...

9. kvě 2021

Nejhezčí je vidět, že jsou děti spokojené a šťastné. Nejtěžší je strach o děti.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je vědět, že pro své dítě jsi jedinečná a nenahraditelná. Nejtěžší je dítě vychovat a vést správným směrem.

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je, kdyz to male stvoreni prijde a prituli se ♥️ Nejnarocnejsi je naucit se sebeovladani, kdyz deti zlobi 😃

9. kvě 2021

Nejkrásnější je když přijdou sami od sebe a potulí se, když se k sobě dokážou jako sourozenci chovat hezky. Nejnáročnější, vychovat z nich slušného člověka.

9. kvě 2021

Odpoved na obe otazky je stejna...
Vsechno ❤

9. kvě 2021

Mateřská láska a strach.

9. kvě 2021

Nejkrásnější pocit na mateřství je to, že si porodite lásku na celý život a nejtěžší je, že maminky nemají nikdy dovolenou 😃

9. kvě 2021

Nejkrásnější láska a nejtěžší strach😉

9. kvě 2021

Pro mě je nejkrásnější, když se koukám na ty svoje poklady. Občas na ně jen tak zírám a usmívám se. Často uvažuju, co je to za zázrak, že něco tak nádherného vyrostlo ve mě. A co je těžké? Jak umí krásně člověka pozlobit, že by se nejradši na týden zakopal pod zem. A úplně nejhorší je strach o ně.

9. kvě 2021

@apacheee Nejkrásnější je čistá láska, když přijdou a jen tak obejmou, dají pusu a řeknou mám tě rád /ráda a většinou v tu správnou chvíli kdy je mi ouvej a nejhorší strach, když jsou nemocní a aby byli šťastní 😍

9. kvě 2021

Nejkrásnější na tom je, že se máme rádi. Ta čistá láska.
Nejhorší, když je naše dítě nemocné a nemůžeme mu pomoc nebo když dítě něco bolí.

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je usmev na jeji tvari a vedomi, ze je stastna a spokojená. Nejtezsi pro me to je ve chvili, kdy ji nedokazu pomoci (nemoc, vysetreni, neodhalim co se deje)

9. kvě 2021

Nejtěžší je určitě to, když se dítě dostane do situace, se kterou mu jako máma nemohu pomoct (hlavně zdravotní problémy) a taky to, když se dítě začne vztekat nebo chovat jako "spratek" a já si říkám, kde jsem jako rodič selhala a jak to mám napravit. A nejkrásnější určitě je, když mi dcera řekne, že mě má ráda, že jsem krásná, prituli se, pomazli. A takové ty momenty, kdy je nám spolu prostě krásne.

9. kvě 2021

Pro mě je nejhezčí to, když vidím a cítím, jak mi děti oplaceji lásku. Naopak nejtěžší je mít o ne strach..

9. kvě 2021

Mít dítě je nepopsatelný pocit štěstí, ale zároveň je starost o něj náročná.

9. kvě 2021

Nejhorší na mateřství je ten strach o dítě kterého se nikdy nezbavim
Nejkrásnější jejich obětí, laska, úsměv a vlastně ten zázrak zrozeni

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ten čas strávený se svými dětmi, pomazlení, pusinky a nejnáročnější je strach o ně

9. kvě 2021

Nejkrásnější je dětská láska a důvěra a nejhorší jsou pocity strachu a bezmoci, když jsou
děti nemocné.

9. kvě 2021

nejkrásnější je, když mi děti řeknou, že jsem nejlepší maminka, že mě mají rádi(ikdyž se vztekám kvůli nepořádku a že mě neposlouchají - stejně mě mají rádi a jsem nejlepší). a nejhorší je, pocit vyčerpání, nonstop starost a v podstatě ani chvilka pro sebe.

9. kvě 2021

Pro mě je asi nejtěžší smířit se s tím, že není vše podle mě, ale musíme se všichni přizpůsobit, aby vše klapalo.. jsem strašně neohebná v tomhle 🤣
A nejhezčí to, že mě syn miluje i s mastnou hlavou, špatnou náladou.. 🖤

9. kvě 2021

Nejkrásnější je projev lásky.
Nejhorší je strach. 🍀

9. kvě 2021

Nejhorší je strach o dítě/děti, naopak nejkrásnější je, když mi syn řekne, že mě má rád i přesto, že bývám někdy protivná a vzteklá ❤️

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je videt je vyrustat, to je tedy zaroven obcas i dost tezke. Nejtezsi je, ze clovek musi byt pri ruce a postarat se, at je mu jakkoliv (je unaveny, nemocny,nebo i jen nema zrovna naladu 🙂 ).

9. kvě 2021

Nelepší je určitě to, že žena pozná bezpodmínečnou lásku, lásku silnější než cokoli na světě. Silnější než skála i ta nejtvrdší ocel. Nejhorší je strach, každodenní strach o své dítě, aby se mu nikdy nic nestalo ❤️❤️

9. kvě 2021

Najkrajšie je, že objavíš nový druh lásky, lásku, ktorú si doteraz nepoznala a to je láska matky k dieťaťu.
Najhoršie je strach o dieťa.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je, vidět tu lásku v očích 😍🤗 svého dítěte. Nejhorší samozřejmě strach o své nejmilejší 🙏💓

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ta bezmezná láska a to, že jsme pro svoje děti ty nejlepší mámy. Nejtěžší je pro mě asi být dostatečně trpělivá a to, že musím, i když se mi někdy nechce. 😊

9. kvě 2021

Na materstvi je nejkrasnejsi detsky usmev a laska...kterou deti zari a nejtezsi je nejaka nemoc sveho ditete

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je jejich laska, kdyz prijdou, ze se chteji mazlit. Nejhorsi je strach o ne, aby se jim neco nestalo

9. kvě 2021

Nejkrásnějších je ta láska, kterou mi děti dávají a ja ji dávám dětem. Nejtěžší je strach o ně.. Že onemocní, nechceš se jim stane.

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je bezpodminecna laska jak od mamy k detem tak obracene a nejtezsi nebo nejhorsi je ten strach

9. kvě 2021

Nejkrásnější je to, že život s dětmi dostane úplně jiný rozměr - nový typ lásky, štěstí, přátelství,.. 🥰 a děti umí lásku dát hezky najevo ❤️ Nejtěžší jsou okamžiky, kdy je něco bolí nebo trápí

9. kvě 2021

Nejkrásnější je každá chvíle s dětmi. Nejhorší je ta bezmoc, když malou něco bolí nebo trápí.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je láska ❤️ Bez výhrad... ať děti k mamince tak maminky k dětem. Za každých okolností 🥰 a nejtěžší? Na to je těžké odpovědět... těžký bývá každý den 😂 každý den, kdy jsou nemocné a nemůžete jim pomoci a nejradši byste všechny nemoci vzali na sebe, jen aby jim nikdy nic nebylo. Těžký je každý den, kdy je žena těhotná a má na starost druhou ratolest. Těžké je vysvětlovat, proč něco nejde, když oni to zrovna potřebuji... ale každý den za to stojí a za nic na světě bych mateřství nevyměnila ❤️❤️❤️

9. kvě 2021

Najkrajšie je keď vidím, že moje dieťa je šťastné a spokojné. Keď bez mojej veľkej snahy povie prosím a ďakujem, pretože to robíme my🙂 Najťažší je ten nedostatok spánku a času len pre seba.

9. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je ten pocit, že tu jste fakt pro někoho, kdo vás potřebuje, jste nejdůležitější člověk v jeho životě ☺️. A nejnáročnější je asi výchova, nervy kdy se dítě vzteká 😀 a vidět své dítě trpět, když ho třeba něco bolí a vy mu nemůžete pomoci....

9. kvě 2021

Nejkrásnější je úsměv a spokojenost dítěte a nejtěžší je vidět dítě trpět a neumět mu pomoci...

9. kvě 2021

Nejkrásnější je dětský smích a pomazlení 😍 Nejhorší je ten jejich řev 🤕

9. kvě 2021

nejkrásnější jsou ty děti, naopak náročné je to všechno zvládnout a dětičky dobře vychovat.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ta něha a laska. Nejhorší je ten věcný strach

9. kvě 2021

Nejkrásnější je to když jsou děti zdrave a nejhorší je to, že nevím zda je budu moc vždy uchránit

9. kvě 2021

Nejkrásnější je to, že je pro koho žít, o někoho se starat.. Vymýšlet, co holkám udělá radost, co je bude bavit, překvapení 😊 Mazlení s nimi, radovat se z jejich úspěchu, že se něco naučily (starší dcera asi před měsícem na kole) .. Nejhorší, když společně musíme čelit nějaké nemoci. Ta bezmoc, že víc udělat nedokážete,strach

9. kvě 2021

Za mě nejkrásnější je láska, to když dcerky přijdou a obejmou mě, přitulí se a ta starší už i řekne "mám tě ráda" ❤️. Nejtěžší je strach, pořád a neustále, ten už nikdy nezmizí... 😔

9. kvě 2021

Nejkrásnější je nekonečná láska a nejhorší je celoživotní strach..

9. kvě 2021

Nejkrásnější je ta jejich dětská láska. Když několikrát za den přijde a jen tak řekne mi "maminko, miluju tě".
Nejhorší je beznaděj, když je nemocná a já jí nedokážu pomoct... A pak ten celoživotní strach o část svého srdce....

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je detska uprimna laska a nejhorsi strach..

9. kvě 2021

Nejhorší je každodenní strach o ty naše prcky a nejkrásnější je každý den,který s nimi proziju❤️

9. kvě 2021

Nejkrásnější je pro mě ta čistá a bezpodmínečně láska a vidět svého manžela jako skvělého tátu. A jako nejtěžší vnímám to, když je dítě nemocné nebo jakkoliv jinak trpí a my to nedokážeme ovlivnit.

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je detska bezprostrednost.
Nejtezsi je nemoc a bezmoc pri ni.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je to bytí s prckem. Je to úžasňák. Nejnáročnjěší je, že je to pořád 🙂

9. kvě 2021

Nejkrásnější je rozhodně láska a nejtěžší je výchova.

9. kvě 2021

Na mateřství je nejkrásnější být mámou, láska a radost dětí a nejhorší je strach o zdraví.

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi je byt mámou.... A nejtezzsi, je paradoxne, byt mamou (abych deti dobre vychovala, aby se jim nic nestalo atd atd)

9. kvě 2021

Nejkrásnější je pro me kazde rano, kdy se holky vzbudi a jen se na me podivaji 👶. Nejtezsi je obcas se starsi udrzet nervy na uzde. Prvni obdobi vzdoru a vzteku je tu s nami 🤦

9. kvě 2021

Nejkrásnější je láska dětí.❤❤ Nejtěžší je strach o děti.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je jednoznačně každý úsměv dítěte, obejmutí. Nejtěžší, když je dítko nemocné a člověk se snaží, aby čím jak nejrychleji mu bylo lépe, ale i přes to mu není nejlépe

9. kvě 2021

Nejkrasnější to jak umi vyjadrit ze mne maji radi a potrebuji a nejhorsi strach a bezmoc

9. kvě 2021

Nejkrásnější je proste být maminkou a nejtěžší je strach

9. kvě 2021

Nejkrásnější jsou spící děti a nejnáročnější je únava, když se spaní nedaří

9. kvě 2021

Nejkrásnější je pro mě na mateřství to, jak na mě děti koukají s důvěrou a láskou, že máma je pro ne ten středobod, ta nejdůležitější v životě a nejtěžší na mateřství je dle mého ukázat a vést je tím správným směrem, aby z nich jednou byli dobří dospělí lidé. Momentálně je to i pro mě náročné v tom, že jsem na děti sama, takže únava, strach, vyčerpaní. Ale i tak bych nikdy neměnila 💙

9. kvě 2021

Nejkrásnější je vůbec to být mámou a nejtěžší je pro mě strach o dítě...

9. kvě 2021

Nejkrasnejsi na tom je, ze si treba odpocinete od prace, co uz vas nebavila a nejtezsi je to, ze mate dite o ktery se musite starat 🤷 #matkaroku 😅

9. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství pro mě je to, že můžu trávit čas s dětmi, dělat blbosti, radovat se s každé chvíle s nimi, že člověk díky mateřství pozná tu nejhlubší lásku. Nejtěžší na mateřství pro mě je občas některé situace brát s klidem, vyřešit je s klidem a občas správné nasměrování výchovy, aby vše vždy vedlo k ještě lepším vztahům v rodině.

9. kvě 2021

Nejkrásnější je to, že se každý den několikrát na své děti podívám a uvědomím si, že jsem jejich máma ❤️ nejtěžší je to, že občas nastane chvíle, kdy vím, že pro ně v tu chvíli nemůžu nic udělat než jen čekat, nabízet objetí, podporu, lásku (např. když mají bolistku, zklamání, naštvaní).

10. kvě 2021

Nejkrásnější je pocit, že jsou s námi tak krásné děti, láska k nim. Nejtěžší, pocit, aby vše bylo v pořádku, byli spokojené, zdravé, nic se jim nestalo.

10. kvě 2021

Nejkrásnější je vidět pokroky svého dítěte a radost v dětských očích. Nejnáročnější je ustát jeho i své emoce a najít ten správný balanc mezi uspokojením svých i dětských potřeb.

10. kvě 2021

Nejkrasnejsi je materska laska a nejnarocnejsi je pocit strachu o deti❤️

10. kvě 2021

Nejkrásnější je když přijdou a řeknou mami miluju te.
Nejnáročnější je držet se na uzdě, když dítě nastavuje zrcadlo mého chování když ujedou nervy..

10. kvě 2021

Pro mě osobně je nejkrásnější ta láska, kterou dokážu dát a nejnáročnější je udržet nervy na uzdě 🙂

10. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je pocit nenahraditelnosti. Kamarády si dítě může obměňovat, ale maminka je stále jen jedna.
Nejnáročnější jsou u mateřství dny, kdy tzv. jedeme z posledních sil (ať už jsme nemocné, nevyspalé, vyčerpané), ale musíme tu pro své děti být i kdyby trakaře padaly.

10. kvě 2021

Pro me je nejkrasnejsi ta jejich uprimna laska a ze clovek vi ze nas potrebuji.A nejnarocnejsi je bezmoc kdyz jsou nemocni a neumi rict co jim je.

10. kvě 2021

Nejkrásnější je ta čistá dětská láska, radost, nefalšovanost, bezstarostnost a možnost se vrátit v čase a zkusit vnímat svět dětskýma očima. Nejtěžší je chtít být tou nejlepší mámou a udělat vše nejlépe ...

10. kvě 2021

Nejkrásnější je objetí, úsměv a láska mojí dcery. Nejhorší je neustálá trpělivost, kterou člověk potřebuje a nekonečný strach o mého andílka🙂

10. kvě 2021

Nejnáročnější pro mě je být tou nejlepší maminkou pro své syny, aby se vždy cítili v bezpečí, obklopeni láskou a spokojeností. Na druhou stranu je to pro mě i to nejkrásnější a to dělat vše pro to, abych takovou maminkou právě byla.

10. kvě 2021

Nejkrásnější je pro mne podílet se na utváření jejich světonázoru. Nejtěžší je zachovat klid a žít se strachy.

10. kvě 2021

Nejkrásnější je to, že mě děti milují i s mými chybami a nedokonalostmi.
Nejtěžší únava a ne-zkušenosti ohledně výchovy.

10. kvě 2021

Nejkrasnější je pocit, že někdo váš má rád a potřebuje vás.. a nejtěžší.. asi výchova.. 🙂

10. kvě 2021

Nejkrásnější je, když mě moje miminko obejme a pusinkuje a vrací lásku, kterou se mu snažím od jeho prvního dne dávat ❤ Nejnáročnější je pro mě noční život s tím spojený, jelikož nám prcek vstává po 2 hodinách 😵

10. kvě 2021

Nejkrásnější je ten pocit že vás někdo potřebuje, a že tu pro malou musím být. Nejnáročnější jsou někdy horší noci, a i trochu strach aby se jí něco nestalo, a aby jsem ji dobře vychovala

10. kvě 2021

Nejkrásnější jsou ty pusinky a tulení. Nejhorší je strach o něj

10. kvě 2021

Nejkrásnější je vidět to malé stvoření které je vytvořenou laskou, vidět jak se děti vyvíjí, jak se smějí a dělají tu největší radost na světě i když jsme unavení z toho že dítě pláče nebo má hlad a nechce spát, ale budeme ho přesto milovat.

10. kvě 2021

Nejkrásnější je ta bezpodmínečná a bezmezná láska 😊 nejhorší ta bezmoc když pláčou a člověk neví jak jim pomoct a do budoucna to bude 'vypustit' je z hnízda.

10. kvě 2021

Nejkrásnější momenty jsou i v maličkostech, třeba když se probudím a malá leží tiše vedle mně a usmívá se na mně🥰, nebo když můj 14letý puberťák řekne svým kámošom, že má tu nejlepší maminku😊.
Nejhorší je bezmoc při nemoci

10. kvě 2021

Nejkrásnější je, že ty děti jsou a nejtěžší je, že jsou tu nepřetržitě...

10. kvě 2021

Nejnarocnejsi je to, ze jsem jen ve sve bubline. Nejkrasnejsi? Videt deti rust

10. kvě 2021

Nejkrásnější je, když se chce mazlit a vědomí, že právě já jsem jeho máma, tedy spolu s tátou jsme ti nejmilovanější ❤️ Nejtěžší je strach o něj a absence společenského života 🙂

10. kvě 2021

Nejkrásnější je vidět je růst a učit je novým věcem a nejhorší je strach o děti

10. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je úsměv a objetí dětí a ten pocit, že jsem pro ně potřebná a milovaná a obráceně. A to těžké je všechno to ostatní, hlavně to, aby z nich vyrostli dobří lidé a taky to, že jsem často sama ve své bublině...

10. kvě 2021

Jsem mámou teprve 2 tydny, ale nejkrásnější je pro mě úsměv toho našeho malého sibala a nejtěžší to, když má prdiky a nic nepomaha..

10. kvě 2021

Jako nejkrasnejsi na materstvi bych rekla, ze je to opetovana laska deti, a nejtezzsi je pro matku vse poprve.. Prvni spani mimo domov, prvni den ve skolce, prvni vypadnuty mlecny zub, prvni prani ke dni matek, pozdeji mozna i prvni laska... (Tam jeste s detmi nejsem) ale jinak byt matkou je velice emocionalne krasne a nikdy, nikdy, nikdy bych nemenila.

10. kvě 2021

Nejkrásnější je bezděčná láska dětí, a dětský smích, jejich štěstí, nejtěžší a nejnáročnější je podle mě nemoc, kdy by to máma vzala všechno trápení nejradši na sebe..

10. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je, když vidím jak dítě roste a vyvíjí se, jak se učí nové věci a raduje se ze života. Nejtěžší je pomyšlení, že se s svým dítětem nebudu navždy.

10. kvě 2021

Nejkrásnější je láska a dětské obejmutí, pohlazení a nejtěžší je jakákoliv nemoc ...

10. kvě 2021

Nejkrásnější je ta bezmezná, upřímná dětská láska a nejtěžší je vychovat ze svého dítěte dobrého člověka

10. kvě 2021

Nejkrásnější je vzájemná láska a smích a šťastné dítě....nejnáročnější umět jako matka zvládat a korigovat věcný strach o dítě

10. kvě 2021

Nejkrásnější je upřímná dětská láska a nejtěžší zodpovědnost za výchovu.

10. kvě 2021

Pro mne je nekrásnější úsměv a objetí mé dcerky a pohled hrdosti manžela a nejtěžší prožívat s naší mrňulkou bolest

10. kvě 2021

Nejtěžší je ta únava, fyzické vyčerpání, bezmoc při nemocech,..
Naopak nejkrásnější je to mazlení, pusinky, smích, upřímná dětská radost. Tohle je úplně jiný rozměr ve slově láska 🙂

10. kvě 2021

Deti daly smysl memu zivotu. Pro me je nejkrasnejsi, kdyz mi starsi rekne "Maminko mam te rada" nebo kdy si mladsi polozi na me hlavicku a jen tak lezi. Nejtezsi je muj nekoncici strach o ne, aby zustali zive, zdrave a stastne.

10. kvě 2021

Nejkrásnější: Vidět jak se dítě učí nové a nové dovednosti.
Nejtěžší: Dát mu svobodu

10. kvě 2021

Nejkrasnejsi je pro me prave ta mala bytost, ten clovicek, diky kteremu ja muzu byt matkou. Nejtezsi je pro me to, ze uz nikdy nebudu sama, v tom smyslu, ze uz nikdy nebudu myslet jen na sebe, bat se jen o sebe, starat se jen o sebe...navzdy uz tu bude nekdo dulezitejsi ❤️

10. kvě 2021

Nejkrásnější je ten pocit,že tě dítě potřebuje,že ses tady pro něho a ta láska mezi dítětem a maminkou ❤️ Nejtěžší pro mě probdělé noci, nevyspání, vyčerpání a později,až je starší,ty nevděčné řeči,to hodně bolí 😠

10. kvě 2021

Na mateřství je nejkrásnější ta pestrost života a ty možnosti, které mi to otevřelo - mnohem větší intuice, milion nových způsobů komunikace, úplně jiný náhled na to, co je "normální", "v pořádku" nebo co "se musí", atp. Prostě úplně jiný život. Jako by dítě vlastnilo klíče od nějakých úplně jiných, tajných dveří 🙂.

Nejtěžší bylo a je přijmout, že nemusím bojovat za to, aby dítě bylo za všech okolností spokojené. Protože je to nejen nereálné ale také kontraproduktivní (neb se musí naučit adekvátně prožívat negativní emoce a vyrovnat se s nimi). Že jsem tu od toho, abych nabídla bezpečí, přijetí a lásku (ale nejsem hasič "požárů" = problémů, pláče, čehokoliv takového). A byla u toho v pohodě v klidu (což ne vždy jsem).

10. kvě 2021

Miluji být mámou toho malého človíčka, který roste, vyvíjí se, má své názory, občas i své "mouchy" 😅 Ale ten pocit, když Ti svou lásku opětuje a ví, že je milováno, je pro mě to nejlepší. Nejhorší jsou nemoci a chvíle, než třeba zaberou léky.

10. kvě 2021

Nejkrásnější je prostě to být mámou. Je to sice občas hodně těžké, ale neměnila bych. Naopak nejhorší jsou ty chvíle bezmoci, kdy je vaše děťátko nemocné, zraněné, a vy mu nedokážete pomoci. A potom také to, když už děti vyrostou a odstěhují se. To je také těžké, najednou ta prázdnota doma.

10. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je, když vás ten malý človíček potřebuje💖chce se pomazlit,obejmout, být zahrnut láskou. Nejtěžší strach a bezmoc☹️z nemoci,z dospívání a jestli jsem dobrou mámou

10. kvě 2021

Nejkrásnější je bezpodmínečná dětská láska a nejhorší je, v dnešní době z dětí vychovat dobrého člověka

10. kvě 2021

Na mateřství je nejkrásnější samotné mateřství tedy to "být máma" a vše, co je s tím spojené 🤗💕

10. kvě 2021

Nejlepší na mateřství je všechno a nejhorší je strach a bezmoc.

10. kvě 2021

Nejkrásnější jsou pro mě chvíle, kdy se mi láska a péče vrací zpět - miminko se usměje a chce ke mě, starší děti se přijdou pomazlit a řeknou jejich "mijuju tě, mám tě rád". Nejtěžší je pro mě asi neustálý strach o ně a o to, jestli dělám všechno aspoň trochu dobře.

10. kvě 2021

Nejkrásnější na tom je ta bezpodmínečná láska od dětí, kdy přiběhnou, tuli tuli, pusinku a když odchazim ven, mávají a loučí se, jak kdybych se neměla vrátit. Nejhorší jsou nemoci, pláč a taková ta bezmoc. Člověk se snaží, ať z nich v této době vychová dobré a slušné lidi.

10. kvě 2021

Mateřství je pro mě opravdu neuvěřitelná směs pocitů připodobněným jízdě na horské dráze. 😉 Nejkrásnější pocit je asi ta čistá láska od dětí, jejich bezprostřednost a upřímnost. ❤️ A to nejnáročnější asi bezmoc, když je dítě nemocné. 😞 Moc bych přála všem ženám, které touží se stát matkou, aby jim to vyšlo. 🙏🏻

10. kvě 2021

Nejkrásnější je oběti,důvěra, útočiště.
Nejhorší je strach,bezmoc a neustále odpovidani na nekonečné otázky 😆

10. kvě 2021

Nejkrásnější je bezpodmínečna láska, která je nekonečná - jak že stran dítěte, tak i matky. Nejnáročnější je být neustále k dispozici, i když už nemůžeme, nejsme zdravé.. Tak si prostě nemůžeme vzít volno, odpočinout si a jet zase dal.

10. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je láska dětí, prituleni, smích🙂 nejtěžší je výchova a strach o ně.

10. kvě 2021

Nejkrásnější je láska mezi dítětem a matkou, hrdost a štěstí z každé maličkosti přitom jak roste 🥰 a nejnáročnější je strach o zdraví a život dítěte 🥺🌸🙏🏻

10. kvě 2021

Nejkrásnější je pohled na šťastné a spokojené dítě ❤ nejnáročnější když dítku něco je, strach o ně a celková výchova.

10. kvě 2021

Nejkrásnější je ta bezbřehá láska. A nejhorší je neutuchající strach.

10. kvě 2021

Nejkrásnější, smích, radost, obejmuti, láska, nejtěžší prožívat nemoci, strach o dítě

10. kvě 2021

nejkrásnější je samotné miminko, neboť je to zázrak a plod lásky 🙂 nejnáročnější je uzpůsobit čas tak, aby i maminka měla chvíli pro sebe

10. kvě 2021

Nejkrásnější mi příjde vidět, jak z holek vyrůstají samostatné bytosti. A nejnáročnější mi přišla změna, když se narodily.

10. kvě 2021

Nejkrásnější je, když se na mne dítě usměje, pohladí, dá pusu nebo prostě řekne, ze mne má rád a že jsem ta nej maminka. A nejtěžší je ho dobře vychovat.

10. kvě 2021

Myslim si, ze na materstvi je nejlrasnejsi kdyz rodice vidi kus sebe vyrustat. Kdyz vidi, jak jejich detatko roste a muzou byt u jeho prvnich slovech, u prvnich krucku a mit vsechny ty zazitky jako rodina.
Myslim, ze nejtezsi na materstvi je, kdyz vidi, ze je jeho malicke nejak nemocne a nemuze nijak pomoci.

10. kvě 2021

Nejkrásnější je vidět tu detskou radost a lásku. Nejnáročnější je dle mého výchova

10. kvě 2021

Nejkrásnější pro mě je pocit oboustranné důvěry, kterou se snažíme nezklamat, i když třeba vše nevychází, tak jak chceme. Nejtěžší asi při výchově vyhnout se přenášení našich obav, strachu a všeho co třeba já nemám ráda na dítě.

10. kvě 2021

Na mateřství pro mě je nejkrásnější to, že je na světě někdo kdo mě opravdu potřebuje, že mám pro koho žít. Jejich sladké úsměvy a hřejivé obejmutí. To nejtěžší pro mě je neustálý strach z nástrah které na děti v životě čekají a vědomí že mám zodpovědnost za to jaké lidi z nich vychovám a bojím se že bych ve výchově selhala.

10. kvě 2021

Nejkrasnejsi je = stat se vubec mamou,ne kazdy ma takovou moznost,
Nejtezsi= strach o dite

10. kvě 2021

Nejkrasnejsi je pocit ze je dite u maminky a potrebuje ho.. Nejtezsi kdyz musis byt 24 hodin v strehu a ani to neni kdy dohnat 😂

10. kvě 2021

Ahoj pro mě je to otázka docela těžká asi mi moc nejde specifikovat to nejkrásnější protože pro mě to znamená " být matkou" se vším všudy.S porodem, kojením období vzdoru, se smichem i mazlením prostě celé to maminkovstvi.
Nejtěžší, nejtěžší pro mě je strach jak moje děti budou žít, zda budou mít dostatek jídla a vody, zda nebude válka, zda na ně nikdo nebude zlý, ...takže strach z toho co nemohu ovlivnit

10. kvě 2021

Nejkrásnější je být maminkou, mít svůj poklad blízko sebe, vidět ho vyrůstat a být mu oporou. Zároveň ale nejtěžší je strach, že se tomuto pokladu něco stane.

10. kvě 2021

Nejkrásnější je být matkou, s hrdostí chovat ty naše zlatíčka, dávat jim lásku a nejhorší podle mě je neustálá strach co se kde může stát, jaké budou mít vyhlídky do budoucna i když jsou pak i větší tak to budou pořád naše děti 🙂

10. kvě 2021

Nejkrásnější je láska k dítěti, nikdy jsem nezažila k nikomu větší lásku...Nejtěžší je jeho bolest, pláč...

10. kvě 2021

Nejkrásnější je opětovaná a bezmezná láska a důvěra.
Nejtěžší strach o děti ve všech směrech.

10. kvě 2021

Nejkrásnější je ta bezpodmínečná láska 😍 a nejtěžší je pro mě osobně ovládat svoje negativní emoce

10. kvě 2021

Nejkrásnější jsou pro mne děti samotné, jejich smích, láskyplné objetí, slzy štěstí... A nejtěžší, abych byla neustále připravená, až mě budou potřebovat.

10. kvě 2021

Nejkrásnější byl pro mě pocit při kojení a vůně miminka a nejtěžší je přežít období puberty.

10. kvě 2021

Nejkrásnější je ta bezbreha dětská láska a nejnáročnější nevyspani...

10. kvě 2021

Na mateřství je nejkrásnější to že jsem si porodila parťačku na celý život a nejhorší je výchova.

10. kvě 2021

Nejkrásnější je mazlení se s dítětem a jeho "mami", když vás obejme, nejtěžší je asi, pokud dítě nespí a náročná je výchova. Svět je náročnější, a tablety, mobily..jde to všechno dopředu.

10. kvě 2021

Nejkrásnější je, že děti vidí svět úplně jinýma očima a dokážou překvapit svou reakcí. Nejtěžší jsou pro mě chvíle, kdy jsou děti nemocné a chvíle, kdy mají hysteraky.

10. kvě 2021

Nejkrásnější? Asi ta laska... A nejtěžší? Mozna vychova? Cekam první tak zatim moc nevim 😊.

10. kvě 2021

Nejkrásnější a zároveň nejtěžší je být máma.
Už 15 měsíců je to má role, těžká,ale krásná.

11. kvě 2021

Na mateřství je nejkrásnější ta ničím nepodmíněná láska, nejtěžší pak nemoc...Když jsem čekala druhé dítko, přečetla jsem si někde jeden citát, že mateřská láska se nedělí mezi více dětí ale násobí. A je to svatá pravda. 🥰

11. kvě 2021

Nejkrásnější je pro mě celkově to “být máma”, to je prostě nejvíc se vším, co k tomu patří❤️ a nejtěžší jednoznačně pocit bezmoci, když se dětem něco děje (nemoc apod.). To, že jim v tu chvíli nemůžu pomoci a vzít vše na sebe mě hrozně ubíjí 😔

11. kvě 2021

Nejtezsi je ta zodpovednost a strach, abych to udelala spravne... nejkrasnejsi je laska od ditete. To vyznani, uprimne a ciste

11. kvě 2021

Nejkrásnější je ten pocit naplnění, bezpodmínečná láska. Nejtěžší je umět vypustit děti potom z hnízda ven a pocit, že už mě nepotřebují.

11. kvě 2021

Nejkrásnější je asi to, jak člověk může sledovat, jak rostou, jak se z nich vyvíjí nová osobnost...A nejtěžší? Kromě nemocí asi to, že jednou nastane čas a ony vyletí z hnízda a my, maminky, je budeme muset "pustit" do další etapy jejich života...

11. kvě 2021

Nejkrásnější je je vůbec mít a nejtěžší je je správně vychovat ...

11. kvě 2021

Pro mě je nejkrásnější, když se přitulí a řekne MAMI s láskou v očích. Nejtěžší je být dobrou mámou a strach.

11. kvě 2021

Nejkrásnější je objetí dětí, jejich nekonečná láska, neuvěřitelná fantazie, upovídanost a potřeba sdělovat svoje zážitky. Nejhorší je ten zápřah, velké nároky okolí a úplně nejvíc ten strach- že se jim něco stane, že dělám chyby, které by mohly mít svoje následky.

11. kvě 2021

Nejkrásnější jsou jejich šťastné oči 🙂 . Nejtěžší je naučit se žít se strachem o ně .

11. kvě 2021

Nejkrásnější je dětská upřímnost a láska a nejtěžší je nepodělat výchovu a strach o děti.

11. kvě 2021

Nejtezsi je ten strach o deti. Nejkrasnejsi je laska, to ze se muzeme radovat z kazdeho dne.

11. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je vidět růst děti, sledovat jejich úspěchy a posléze se radovat z dalšího pokolení. Nejtěžší je nechat je odejít a jít svou cestou.

11. kvě 2021

Nejkrásnější je ta nekonečna láska k dětem co v sobě člověk z ničeho nic najde a má ji po celý život❤️.
Nejtěžší pro mě je vědět , že jsem je vychovala a snažím se vychot co nejlépe dovedu , dát jim pocit bezpečí ,

11. kvě 2021

Nejkrásnější je ten pocit, když tě dítě přijde obejmout a dát ti pusu, i když už jde pomalu do puberty. S menším ditkem je zas nádhernej pocit, kdyz ti usne na rameni nebo v náručí. Nejtěžší jsou nemoci, zranění a když se dítě něčím trápí a ty přesně nevíš, jak mu pomoct.

11. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství pro mě je, že je můj život naplněný , není to sice vždy jednoduché, ale být mámou je to nejkrásnější co může být. A nejhorší pro mě jsou nemocí dětí, kdy si člověk připadá bezmocný,že jim nedokáže pomoct.

11. kvě 2021

Nejkrásnější je ta bezmezná láska,nejtěžší je neustálý strach o ně😘

11. kvě 2021

Nejkrásnější je pro mě pocit, že jsem dala život dvoum dětem. Že je miluji jak nejvíce dokážu. Je krásné když se navzájem mazli a také když nezapomenou na maminku 😆 a samozřejmě nejhorší je strach, ze se dětem něco stane, nebo když jsou nemocní.

11. kvě 2021

Nejkrásnější je nekonečná láska a vzájemná důvěra, nejtěžší situace, kdy nevím, jak pomoci, co říct, jak reagovat a pohled na nemocné dítě...

11. kvě 2021

Pro mě je na mateřství nejkrásnější ta bezpodmínečná láska a nejtěžší je pro mě ten neustálý strach, aby se jim nic nestalo, aby nevyvedly něco, čím ne někomu ublížily, aby se netrápily, abych z nich vychovala dobré lidi...

11. kvě 2021

Nejkrásnější je pro mě sledovat všechny pokroky, dovednosti co se dítě naučí. Jak se z miminka stává člověk 🙂
Nejtěžší je ustát všechny situace, kdy se dítě vzteká nebo ublíží někomu jinému. Vzít z toho pro dítě ponaučení, ukázat mu, že takhle příště ne.

11. kvě 2021

Nejkrasnejsi je ta jejich laska, uprimnost a nadseni a nejtezsi je vychova a strach o ne

11. kvě 2021

Nejkrásnější je dětská důvěra a láska, nejtěžší je potom neustálý strach 🙂

11. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je pro mě ta čisto-čistá láska. Nejtěžší...jednoznačně strach.

11. kvě 2021

Nejkrasnejsi je to objimani a to, ze pro nekoho jsem nenahraditelny buh, cela jeho existence. A nejtezsi je strach z toho, ze tuto zodpovědnost nezvladnu..

11. kvě 2021

Nejkrásnější upřímná láska a důvěra, nejtěžší nemoci a strach.

11. kvě 2021

Nejkrásnější asi to miminko (dítě, a nemyslím vzhledově 🙂) a nejtěžší je neschopnost pomoci mu ve všech situacích (třeba nemoc) a nemoci se vyspat, dojít na wc, najíst...

11. kvě 2021

Nejkrásnější jsou dětské úsměvy a radost a to, že se člověk vrací do svého dětství. Nejnáročnější je teď momentálně období vzdoru 😁 a taky strach, abychom děti zvládli dobře vychovat.

11. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je úsměv, radost, nadšení z každé malickosti a pravdomluvnost děti. Nejnáročnější je úloha vychovat z děti poctive, a dobre lidi a strach o ně.

11. kvě 2021

Nejkrásnější jsou ty oči děti které rodí um vše věří😍nejnáročnější asi to aby se našla rovnováha ve správné výchově.

11. kvě 2021

Nejkrásnější je mateřská láska a ze dítě najednou dává životu smysl..: nejtěžší je strach o dítě a o to, jestli a jak ho dobre vychovat

11. kvě 2021

Pro mě je nejkrásnější samotné to, že děti mám ❤ protože si toho moc vážím, že se nám podařilo projít 2x těhotenstvím bez nějakých velkých potíží. Nejtěžší je i pro mě strach o děti, aby jim někdo neublížil a abych jim svojí výchovou do budoucna nějak neuškodila.

11. kvě 2021

nejkrásnější - je smích dítěte a ruce které obejmou ,nejtěžší je strach ,strach v nemoci a strach zda zvládneme dobře vychovat ❤

11. kvě 2021

Nejkrásnější je ten dětský smích, jejich prituleni a pohlazení. Pravdomluvnost.
Nejtěžší asi je dobře vychovat a strach v nemoci.

11. kvě 2021

nejtěžší je být dobrým vzorem a nejkrásnější je ta dětská oddanost a důvěra rodičům.

12. kvě 2021

Nejkrásnější je bezvýhradná dětská láska a schopnost odpoustět. A nejtěžší je nechat potomka jít svou cestou.

12. kvě 2021

Nejhorší je ten strach, který člověk o děti má (už navždy), nejhezčí je vidět, že jsou šťastné ♥️💋

12. kvě 2021

nejkrásnější je pocit, že tě někdo bezpodnímečně miluje. Nejtežší je zodpovědnost vychovat z toho človíčka samostatnou, osobnost

12. kvě 2021

Nejtezsi, nejhorsi je strach a bezmoc (mame za sebou noc bolaveho zubu, kdy nic nepomahalo)... A nejkrasnejsi... asi vse? Ze nas berou takovy jaci jsme, miluji nas 'az na konec sveta' jak rika dcera...

12. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je nekonečná láska, nejhorší nikdy nekončící strach.

12. kvě 2021

Nejkrásnější - když se ta moje malá usmívá a vidím, že je šťastná. Nejnáročnější - když pláče a nemám jak jí pomoci ulevit od bolesti.

12. kvě 2021

Nejkrasnejsi, kdyz se na nas diva a usmiva se 😍
Nejtezsi - spravne je vychovat a nedelat ustupky..jo a taky nocni vstavani 😬

12. kvě 2021
Autor komentář smazal

Nejkrásnější i nejtěžší je ,,celé" to být matkou! 🙂 Nejhorší je strach a bezmoc při nemoci a nejkrásnější - úsměv, pusa a obejmutí 🙂

12. kvě 2021

To nejkrásnější je videt ty pokroky děti, to, ze z nich člověk vychovává osobnosti a nejtěžší vychovat podle nejlepšího vědomi a svědomí

12. kvě 2021

Nejkrásnějši je pro mně pocit, že mě někdo bezmezně miluje a potřebuje… nejtěžší pro mně je vzdát se jakéhokoliv volného času a vše řídit dle potřeb dvou malých dětí.

12. kvě 2021

Nejkrásnější je ta bezmezna láska a důvěra děti. Nejtěžší pro mě je ten stereotyp a únava při péči o miminko.

12. kvě 2021

Nejkrásnější je jejich láska, radost... nejtěžší strach o ně

12. kvě 2021

nejkrásnější úsměv, pohlazení a objetí od dětí a nejtěžší když onemocní

12. kvě 2021

Nejkrásnější .. to,ze je mam,ze jsou zdravi. To,ze muzeme byt spolu,objímat se, byt tu pro sebe. Nejtěžší je mit s nima trpělivost. To je asi muj nejvetsi problem.

12. kvě 2021

Nejkrásnější pro mě bylo slyšet poprvé Mama, a nejhorší asi první týdny po porodu, než jsem se naučila pochopit, co to miminko kterým pláčem vyžaduje 🙂

12. kvě 2021

Nejkrásnější je spokojené dítě, naopak nejtěžší je, když je dítě nemocné nebo nespokojené.

12. kvě 2021

To neustale zpochybnovani sama sebe,jestli je tohle ta spravna cesta a neslo to udelat jeste nejak lepe 🙂🤷‍♀️ je docela tezke. Kazdopadne nejkrasnejsi je pak videt, ze i kdyz to mozna slo udelat jeste lip nebo jinak, deti jsou zdrave, stastne a spokojene. Stoji to za to 🙂

12. kvě 2021

Nejkrásnější je být proste jen máma 😍😍😍nejtěžší projít s dětmi jakoukoli nemoci 😔

13. kvě 2021

Nejkrásnější je jejich smích a nejtěžší pocit, že nikdy nemám jistotu, jestli pro ně dělám dost.

13. kvě 2021

Nejkrasnejsi je s nimi prozivat jejich svet a nejtezsi strach o ne.

13. kvě 2021

Neznám krásnější pocit, než když se za mnou syn rozeběhne, skočí mi do náruče a dá mi pusu ♥️ člověk může mít jakékoliv trable, ale tohle všechny rány zahojí. Nejtěžší období je vždy, když je nemocný, nebo smutný. Člověk by se v tu chvíli rozkrájel, aby bylo zase hej . .

13. kvě 2021

Nejkrásnější je ze mohu být maminkou dvou mých úžasných holčiček❤️
Nejtěžší je myslet na budoucnost ,aby byly vždy takové slušné a takové jako jsou teď 🙏🙏

13. kvě 2021

Nejkrasnejsi je ta cista, detska dusicka, ktera nas potrebuje 24/7 a detsky smich ❤️ Nejtezsi je najit si cas na odpocinek a prekonavani nemoci ..

13. kvě 2021

Nejkrásnější je ze se život změní a na prvním místě jsou už už děti 😍
Nejtěžší je dobre vychovat a překonat strach

13. kvě 2021

Všechno a všechno ☺️😁když už si myslím, že mě nemůže ničím překvapit, jsem překvapená, jak jsem si to špatně myslela 😁

13. kvě 2021

Nejkrasnejsi je se radovat z uspechu deti a smat se s nima.Hrozne rada si uzivam spolecne prochazky,to jak se raduji z malickosti....
Nejhorsi je bezmoc,kdyz jim nebo s nimi neco je v nepohode.Ale spolu zvladnem vsechno ❤️

13. kvě 2021

Nejkrásnější pro mě je, že už nemusím hledat smysl života, každý den ho nacházím v nich. Nejtežší je dovolit si vidět se jejich očima a stále o sobě nepochybovat.

13. kvě 2021

Nejkrásnější je dětské obejmuti a bezpodmínečná laska, nejtěžší je ne zklamat jejich důvěru v nás a pocit strachu při jejich nemocech a urazech

13. kvě 2021

Nejkrásnější je dětský úsměv, u těch větších dětí když řeknou “mám Tě rád” ♥️ A nejnáročnější je podle mě vycvičit si trpělivost na level nekonečno 🙈

13. kvě 2021

Nejkrásnější je ten dar být maminkou a nejtěžší trn strach uz na vždy.

13. kvě 2021

Nejkrasnejsi je to naplneni ktere s nimi prislo a to.,,neco,, mezi nami, okamziky ktere by jinak nebyly....nejtezsi je zodpovednost za ne

13. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je ta láska dětí k rodičům a naopak...a nejtěžší je strach... jakýkoliv 😔

13. kvě 2021

Nejkrásnější je pohled na dětský úsměv a nejtěžší je, když se broučci musí potýkat s nějakou nemocí.

13. kvě 2021

Nejtěžší je vychovat z dětí správné človíčky a nejkrásnější je, když se přijdou ponazlit a řeknou mám Tě rád ❤️💖🌹

13. kvě 2021

Nejkrasnejsi je vzajemni laska, nejtezsi je nemit o dite strach.

13. kvě 2021

Nejkrásnější se ta bezpodmínečna láska ❤️ a nejtěžší je strach o vlastni děti

13. kvě 2021

Nejkrásnější je ten pocit být jejich mámou, vnímat tu jejich lásku, třeba když se přijdou jen tak pomuchlat...nejtěžší je určitě nezklamat z nějakého důvodu jejich důvěru a správná výchova.

13. kvě 2021

Nejkrásnější je ta dětská láska, důvěra a hlavně byt mámou a nejtěžší je nemoc, a ten strach o nich...

13. kvě 2021

Nejkrasnejsi je pro me pusa od srdicka, ta lasky mych deti 😊a nejtezsi je jit prikladem. Kolikrat delam neco spatne... 😔

13. kvě 2021

Nejkrásnější je láska za každých okolností a nejhorší strach a pocit že je můžu zklamat

13. kvě 2021

Nejkrásnější je jak mají upřímně rádi a nejtěžší je nemít o ně tak přehnaný strach 🥰

13. kvě 2021

Nejkrásnější a zároveň asi nejtěžší je ten pocit, že pro to maličké miminko co se Vám narodí jste středobod vesmíru. Bezpodmínečně Vás potřebuje. Někdy je ta tíha s tím spojená strašně náročná ve smyslu, že máte strach o děti, o sebe, abyste tady pro ně mohli kdykoliv být. Ale když se to vezme celkově to za to všechno prostě stojí. Láska překonává i ten největší strach.

13. kvě 2021

Nejkrásnější je na mateřství ta nekonečná láska.
Nejtěžší? Když drobečka něco trápí a nemůžeme mu pomoct, při každé bolesti bych to nejradši vše vzala na sebe a trhá mi srdce vidět když trpí 😩

13. kvě 2021

Nejkrásnější je ta nekonecna láska a nejtěžší jsou nemoce a bebicka

13. kvě 2021

Nejnáročnější je pro mě strach, že si ublíží nebo že jim někdo ublíží. Nejkrásnější je sledovat, jak objevují svět, jsou nadšení i pro nás z nepodstatných maličkostí a jejich bezmezná láska.

13. kvě 2021

Nejkrásnější je dětská láska a nejtěžší je když jsou nemocní a vy jim nemůžete pomoci

13. kvě 2021

Nejkrásnější je možnost pozorovat jak děti rostou, chovají se a láska, kterou k nám maminkám prožívají.
Nejtěžší je pro mne osobně ta bezmoc, když je něco bolí, mají teplotu nebo jim třeba rostou zoubky. Nejnáročnější určitě začátky, kdy se spolu s miminkem teprve zžíváme

13. kvě 2021

Nejkrásnější je ten pocit lásky, i když se na syna zlobím, i po tom všem přijde, dá mi pusu a obejme. A nejtěžší mi přijde ho "dobře vychovat".

13. kvě 2021

Nejkrásnější je to, že děti milují bez podmínek. Nejtěžší je to všechno ostatní 🙂

13. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je vůbec to být matkou když víš, že tě Tvé dítě obejme dá pusinku přijde si pro pomazleni, pohlazení a řekne maminko miluji Tě. To je pro mě nej... A nejtěžší je to když jsou děti nemocné kdy u postýlky či postele prosedim celou noc a nemůžu mu nijak pomocí. A pak to abych z nich vychovala dobré a slušné lidi a nemusela jsem se za ně nikdy stydět. To je to nejtěžší a nejdůležitější.

13. kvě 2021

Nejkrásnějším i nejtěžším zároveň je každý okamžik mateřství... Je to obrovský dar a zodpovědnost, radost i starost...

13. kvě 2021

Nejkrásnější je, když slyším smích dcer a když vidím, že jsou spokojené.
Za nejnepříjemnější považuji strach, který o ně mám.

13. kvě 2021

nejkrasnejsi jsou deti ,videt jak vyrustaji ,a nenarocnejsi qsi vstavani,unava a strach aby se jim nic nestalo

13. kvě 2021

Nejkrásnější na mateřství je vidět tu čistou lásku a důvěru, kterou v nás rodičích děti mají. Nejtěžší je podle mě věřit, že způsob kterým je vychováváme je ten nejlepší a vyrostou z nich slušní lidé.

13. kvě 2021

Nejkrasnejsi: ty zamilovane detske oci , zamilovane do nas rodicu, i kdyz se na ne zlobime, oni nas ciste, nesobecky a nekonecne milujou...a jejich uprimnost a usmev!
A nejtezsi: byt pro ne tim nejlepsim vzorem...a vychovat z nich slusne, zodpovedne a ferove lidicky

13. kvě 2021

Nejkrásnější je ten pocit, který nejde popsat, ale který zažívám pokaždé, když se na své dítě podívám...a nejtěžší je oprostit se od věčného strachu, co o dceru mám...

13. kvě 2021

Nejkrasnější je, že nas ten človiček miluje a potrebuje i s nasimi chybami a nikdy by nas nevymenil, diky za ten dar byt mama naší Julinky

13. kvě 2021

Nejkrásnější je objetí těch malých ručiček kolem krku, cítit jejich vůni a teplo ❤️
Nejtěžší je výchova, neudělat něco špatně a neublížit jejich křehké duši

13. kvě 2021

Nejkrasnejsi pomazleni, cas na deti, videt vse na vlastni oci...
Nejhorsi jak to leti...

13. kvě 2021

Nejkrásnější je objevovat s dětmi svět. Nejtěžší je nechat je objevovat ho samotné, pustit je.

13. kvě 2021

Nejkrásnější je úsměv a bezmezná láska a nejhorší strach, aby se jim nic nestalo.

13. kvě 2021

Nejkrásnější je bezpodmínečná láska dětí, v jejich očích jsme dokonalí... Zatím, synovi je 8,nedělám si iluze, že to bude stejné i v pubertě 😄Nejtěžší pro mě je výchova, často udržet nervy na uzdě.

13. kvě 2021

Nejnáročnější je vnitřní strach o ně a obavy jestli je vychovávám správně. Nejkrásnější je jejich láska

13. kvě 2021

Nejnáročnější je mít dostatek trpělivosti a nejkrásnější jejich úsměv a ojetí.....

13. kvě 2021

Objetí🙂

13. kvě 2021

Nejkrásnější je když vím, že je syn šťastný ❤️a nejtěžší je pro mě neustálý strach, aby se synovi něco nestalo🙏

14. kvě 2021

Materstvi je cele krasne a nejtezsi je byt dobrou mamou. Modlim se, abych ji byla 🙏

14. kvě 2021

nejkrásnější je ta láska, radost, upřímnost, nevinnost. Nejnáročnější, výchova, trpělivost a hlavně ten strach o ně.

14. kvě 2021

Nejkrásnější láska, kopa lásky .....nejtěžší strach o ne, o to abych je nikdy nezklamala, aby byli zdraví

14. kvě 2021

Začni psát komentář...

Odešli