konik_testuje
10. čer 2019
5088 

Vaše zkušenosti s televizí Samsung QLED

Jestli se u vás doma ovladač od televize netrhne a obrazovka stále svítí, tohle testování se vám bude líbit! Se současnými technologiemi může být televize multifunkčním zařízením a dokáže i to, co by vás ani nenapadlo.

Image title

Ať už na televizi sledujete zajímavý film, oblíbený seriál, pohádky pro děti nebo hrajete hry, kvalita obrazu je jednou z věcí, která ovlivní váš zážitek. Samsung přichází s televizí, se kterou bude sledování filmů požitek a zároveň toto zařízení splyne s vaší domácností jako chameleon!

Co testujeme?

Představujeme vám chytrou televizi Samsung 55" QLED 4K TV QE55Q85 Série Q85 (2019)

Image title

Na velké obrazovce vypadá všechno mnohem lépe. S každým gólem v zápase nebo s každou explozí ve filmovém trháku se ocitnete přímo v centru dění. Už nemusíte sedět přímo před televizorem. QLED s ultraširokým pozorovacím úhlem vyzařuje světlo zcela rovnoměrně. Takže vám poskytne perfektní podívanou, ať už se posadíte kamkoliv.

Quantum HDR 1500 vytváří mnohem hlubší kontrast i hodnoty jasu, abyste na obrazovce mohli sledovat skutečně realistickou podívanou. Takže i záběr hvězd na noční obloze rozzáří váš obývací pokoj.

Podmínky ve vašem obývacím pokoji se mohou změnit. A vaše TV se tomu musí přizpůsobit. Inteligentní režim QLED proto dokáže automaticky upravit jas i hlasitost. Audio dokonce umí přizpůsobit přehrávanému obsahu. Například u zpráv nechá vyniknout mluvené slovo nebo zvýrazní hlas zpěváka při sledování koncertu.

Řešení One Invisible Connection od společnosti Samsung vám pomůže zachovat čistotu interiéru. Pro připojení různých přístrojů i pro napájení totiž QLED používá jediný kabel. Stane se tak přirozenou součástí vašeho domova a nijak nenaruší jeho jedinečný styl. Méně kabelů totiž opravdu znamená větší vizuální zážitek.

Image title

Nová QLED dokáže váš obývací pokoj proměnit nejen na luxusní kinosál, ale zároveň dokonale splyne s okolím. Režim Ambient promění vypnutou obrazovku na prostor pro prezentaci fotografií, designové dekorace nebo se jednoduše přizpůsobí barvě okolní stěny.

Image title

QLED je díky rozhraní Smart Hub a dálkovému ovladači One Remote ještě chytřejší. Zábavu ze všech zdrojů máte díky nim neustále na dosah. Snadno ovládnete set-top-box, herní konzoli, aplikace i klasické vysílání.

Image title

Na svou QLED můžete dokonce i promluvit. Virtuální asistent Bixby vás poslechne na slovo a pomůže vám nejen s ovládáním televizoru. Stačí říct.

Koho hledáme?

Hledáme rodinu, ve které se na televizi jen nepráší, ale toto zařízení se využívá každý den. Měli byste mít současnou televizi zavěšenou na zdi nebo chtít v budoucnu televizi instalovat na zeď. Jestliže rádi sledujete filmy, pouštíte dětem pohádky nebo doma máte herní konzoli a rádi si zahrajete, přihlaste se k testování televize Samsung QLED.

Televizi v hodnotě 59 990 Kč vám přiveze Samsung až domů a postará se o celou instalaci na zeď.

Jak se zapojit?

Už si malujete, jak se tahle skvělá televize bude vyjímat u vás v obýváku? 😊

  • Napište nám, co od kvalitní televize očekáváte, jaké funkce by měla mít? 
  • Připojte fotku vašeho obýváku, kde trávíte s rodinou nejvíce času.
  • V jakém městě bydlíte?
  • Máte současnou televizi zavěšenou na zdi? / Neměli byste problém s instalací televize Samsung QLED na zeď?

Čas na napsání komentáře máte do neděle 16.6. a poté vybereme jednu z vás, kterou oslovíme interní poštou.

#test_samsung3

V Ostravě
Nemáme povesenou ale nebyl nby to problem

10. čer 2019

Žatec😊Při nedávnem výběru nové tv jsme opravdu pokukovali po Samsungu,ale nemohli sme se jí dovolit.Manzel je nadšencem Samsungu,bývala tv byla též Samsung.Tv je u nás součástí,manžel pouští filmy ve 4k, jiné nechce,pohádky miluje naše dcera a manžel má novou hračku Xbox one a věřím,že taková Forza by na této tv byla nezapomenutelným zážitkem.

10. čer 2019

Přidávám ještě foto,55 se vejde😀

10. čer 2019

U nás se u televize hlavně marodí ☺️Zavěšení je v plánu, až bude televize nová. Od televize očekám jkrásný jasný obraz, super zvuk, nahrávání programů. Jelikož naše 100letá a poškrábaná z toho nic nezvládá, testováním bychom byli nadšení úplně všichni. Jsme z Chrudimi.

10. čer 2019

Dobrý den, bydlíme v Lovosicích. Televizi zatím zavěšenou nemáme, ale je to v plánu. Nejraději sledujeme dokumenty a pořady ze satelitu a děti milují pohádky. Od nové televize očekávám lepší zvuk a kvalitní obraz a hlavně konečně bychom mohli využít veškeré funkce našeho satelitu.

10. čer 2019

Bydlíme v Brně a televize nam jede od rana do vecera. Se zavedením nemáme problém rádi bychom do nové rekonstruovanyho obýváku zatím máme televizi starsi.

10. čer 2019

Nový Jičín , nemáme pověšenou ale uvažujeme o pověšení. Televize u nás jede od rána, prcek kouká na pohádky a my k večeru na seriály na HBO.

10. čer 2019

Ahoj u nás běží TV často. Buď pohádky nebo jiné seriali, TV máme na zdi. Herní konzoli máme a je to paráda. Chlumec nad Cidlinou

10. čer 2019

Bydlíme na vesnici, takže doufám, že se to nevylučuje - Křenovice u Slavkova, nyní nemáme na zdi, ale není problém s tím, že máme nové venkovní posezení, kde mám již přípravu na televizi na zeď, a tato by se tam skvěle hodila....zatím máme jen rádio. Televizi máme puštěnou prakticky vždy, když jsme doma - sledujeme pohádky, pouštíme rádio, filmy a muž by si i rád zahrál, ale na to nemá prostor. Tato vypadá neprosto dokonale 🙂

10. čer 2019

Bydlíme v Lužci nad Cidlinou 🙂 televizi nemáme pověšenou,máme ji zatím na komodě,ale určitě bych ráda televizi n zeď, přijde mi to praktičtější.Televize u nás jede hodně často... děti často koukají na pohádky,rádi hrajeme všichni na PlayStationu hry 😀koukáme na filmy nebo si s rodinou prehravame fotky na tv.A co očekáváme od kvalitní televize? Určitě kvalitní obraz a zvuk a také velkou obrazovku 😀 zde foto naseho obýváku

10. čer 2019

Bydlime v Jindrichove Hradci... Telecizi mame postavenou, ale urcite mit moznost, je na zdi, uz kvuli detem co tu denne kolem ni litaji ...
Televize u nas jede denne, my s pritelem vecer hrajeme xbox, na ktery by se kvalitnejsi televize urcite hodila ..

10. čer 2019

Juuu, to by bylo neco. Ano, mame zavesenou tv na zdi 😊 a bylo to to nejlepsi reseni👌🏻👌🏻, bydlim v Trojanovicich, a od TV ocekavam propojeni s mobilem, abych si mohla poustet Youtube, poustime si Ciperky, Fihu, ale i pisnicky pro nase dospele ouska💕💕💕💕. Mame na ni pripojeno DVD Blue Ray, takze ocekavam filmy, serialy v.nejvyssi mozne kvalite, rodinne filmy s nasi videokamery, vzpominkova videa atd.

TV je nedilnou sozcasti nasi rodiny, zapiname rano, vypiname vecer, mame i jako kulisu, i kdyz ted, jak mame maleho, snazime se to omezit🥰. Rodine na ni poustime videa z dovolene, prezentujeme fotografie, relaxujeme, travime cas jaoo rodina u ruznych her. Milujeme nasi TV jako clena rodiny.

10. čer 2019

Bydlime kousek od Prahy v male obci Mratín. Starsi syn je postizeny a miluje masinky, takze televizi mame napojenou na wifi a stale dokola poustime pohadky s masinkama a zeleznicni prejezdy az mi z toho cinka na majak. 😂 No a se zavesenim nemame problem, je to bezpecnostni opatreni s ohledem na mladsiho syna, ktery vymysli jak by vylezl na strop. 😂

10. čer 2019

Televizi ráno zapínám co přijdu do obýváku a vypínám než jdeme spát, bez ní mě přijde doma ticho ikdyz děti je i od rána do večera 🙂 televizi máme na stojanu ale 10mes. Dcerka už obchází nábytek tak se bude dávat na zeď, tak počkáme zda nevyhrajem ať tam kdyztak dáme novou vetsi 🙂 jinak hodně s manželem koukáme na filmy a seriály, preferujeme kvalitní obraz a zvuk, připojení k internetu už bereme jako samozřejmost.

10. čer 2019

Jsme z Tábora. Televize u nás běží především během nemoci, kdy koukáme na oblíbené pohádky a večer, když je nezbytné zlo jménem žehlení. Televizi máme nyní zavěšenou na zdi, taktéž Samsung. Novou televizi budu muset pořídit, protože si s dceruškou rekonstruji nové bydlení v paneláku. Od TV očekávám aby měla nízkou spotřebu, byla kompatibilní se současnými přístroji (minivěž Samsung, telefon), aby měla již připojení na wifi a především, aby byla co nejšetrnější k očím. Foto obýváku mohu připojit pouze toto, to se však během následujících dvou týdnů změní.

10. čer 2019

Ahoj.
Bydlíme v Turnově a tv instalovanou na zdi nemáme, ale neměl by to být problém.
Místo na ní také máme a využíváme ji každý den.😄
Děti na pohádky, já si ráda poslechnu hudbu, chlap rád kouká na filmy. Časem, až děti povyrostou, plánujeme pořízení i nějaké herní konzole, takže bychom mastili i hry.

10. čer 2019

Bydlíme u řeky Sázavy ve vesničce Hvězdonice. Televize u nás hraje každý den od rána kolikrát až zbytečně. Co bych očekávala od TV? Kvalitní zvuk i obraz, připojení pomocí Bluetooth a Wifi, možnost přehrávání videí a prohlížení fotek, dostatečná paměť pro stahování a nahrávání videí apod., USB vstupy a SD karty a smozřejmě internet. Se zavěšením televize Samsung QLED by neměl být také problém.

10. čer 2019

Milevsko. U nás běží televize skoro celý den - já jí používám jako kulisu, děti koukají na pohádky, když je venku ošklivo. Já s nejstarším synem milujeme hokej, takže mistrovství a NHL by na lepší televizi byl ještě větší zážitek. Manžel s dcerama zase rádi sledují přírodu a zvířata. Současnou televizi na stěně nemáme, ale v obýváku, který má 42 metrů čtverečních by nebyl problém jí na zeď pověsit. Už jsme uvažovali pověsti současnou, ale nemáme držáky.

10. čer 2019

Od kvalitní televize očekávám kvalitní obraz i zvuk. Očekávám, že nebude mít problém načíst harddisk, flashku. Bude se k ní dát připojit přes mobil nebo počítač. Když v TV programu nic není, jsem ráda za televizi, která má možnost internetu.
V obýváku trávíme nejvíce času. Když vařím, často si pouštím přes televizi písničky.Večer, jakmile děti usnou, často si s partnerem sedáme k televizi. Občas jen tak, jindy s vínem a nějakou dobrotou. Sjíždíme různé seriály. Už jsme viděli Heureku, Přátelé, nyní koukáme na Krok za krokem.
Děti zase milují program pro děti Déčko. Partner ujíždí na pořadech o autech.
Jakmile děti odejdou do školky, pouštím si s dcerkou seriál Mash u kterého já snídám. Televize u nás jede často i jako kulisa.
Partner miluje barvičky a plánuje za televizi nalepit ledpásek. Plánuje od naší televize natáhnout reproduktory, aby byl zvuk opravdu všude. 😀
Co mě velmi zaujalo je režim Ambient. Chytré, pěkné. Ráda bych vyzkoušela.
Bydlím ve Zlínském kraji u Uherského Hradiště. Televizi máme na zdi, takže u nás jedna část splněna.

10. čer 2019

Ahoj, tak jsem tu😊..na tohle testování jsem čekala a hrozně jsem se těšila. Jsme čerstvě čtyřčlenná rodina. Mám doma tři chlapy, jednoho šestiletého, druhého, kterému je 26 dní a třetí je můj muž..Televize u nás prostě jede, máme dokonce dvě a i to je občas málo. Jelikož kluci mají Playstation a velmi hojně ho využívají, nad vetší televizí přemýšlíme už dlouho, právě z toho požitku z hraní her a když děti usnou, jsme s přítelem filmový maniaci, moje album s filmy to jen potvrdí..😁 Milujeme dokumenty a dokumenty na téhle televizi jsou můj sen. Ten starší syn miluje Youtube..bohužel nemáme chytrou televizi, ale moc bychom si ji přáli a u nás by byla využitá na 100%. Jelikož s miminkem a dvěma dětma všeobecně jsem stále v jednom kole, velice bych ocenila široký pozorovací úhel. A vůbec všechny ty vychytávky mě strašně lákají a věřím, že bych je ocenila (hlavně teď na mateřské) na maximum jak já, tak můj muž, tak naše děti (i když ten menší až za pár měsíců).
V neposlední řadě bych ráda řekla, že Samsung je pro mě jednička.
Bydlíme v Turnově, srdci Českého ráje. Aktualní televizy na zdi nemáme, ale již je zakoupený držák a bylo to po vymalování v plánu.
Foto ještě z Vánoc😊
Děkuji moc za přečtení, všichni z rodiny si držíme palce a kluci uplně nejvíc.😁
Přejeme krásny den.😊

10. čer 2019

Bydlíme v Orlové a na zdi televizi nemáme, ale nebyl by problém ji tam přidělat.

10. čer 2019

Zdravíme z Berouna 😊Naši současnou televizi máme zavěšenou na zdi - byla to první věc co manžel udělal když jsem byla v porodnici 😃 aby nám ji syn nesestřelil. Určitě by jsme i zavěsili i televizi Samsung jak je vidět z fotky, místa je tam ještě dost 😃
Jinak s manželem milujeme dobré filmy a rádi takto volné večery trávíme - to by bylo pokoukáníčko 😃🍹 manžela by jistě trefil šlak 😃 Jinak u nás pohádky jedou celkem často, syn to má jako kulisu a my už jsme tak zblbnutí, že ikdyž je u babičky ráno u snídaně koukáme na Mickyho klubík 😃Tak třeba se na nás štěstí usměje📺

10. čer 2019

Vždycky jsme si přáli mít televizi od Samsung, kdyby jsme ji teď vyhráli tak by nebyl jediný problém televizi umístit na zeď. Byli by jsme ještě k tomu rádi, jelikož malý furt na TV hmata osahava. 🤣okres ŠUMPERK

10. čer 2019

Bydlime v Kutne Hore. Nyni Tv na stene zavesenou nemame, ale je to v planu v novem bydleni. S instalaci by nebyl problem. Ja osobne od tv ocekavam predevsim kvalitni obraz a zvuk a pripojeni k internetu. Vse navic je prijemny bonus 🙂 tv je u nas vyuzivana hojne. Rano u nas frci predevsim pohadky, v poledne synovi anglictina, pak si ja poustim hudbu a vecer splecne s manzelem bud koukame na film/serial nebo hrajeme na xboxu 🙂

10. čer 2019

Ac neverim ze by se na me stesti usmalo, ale za tu nervozitu na koho stesti sedlo to stoji 😀
Nase rodina se nachazi Kousek od Kyjova. Foto naseho obyvaciho pokoje? Tak to ted nechtejte videt, zrovna si davam pauzu od narocneho malovani. Kdyz najdu nejakou tak ji urcite pridam. 🙂
Tv na zdi mame, rocni dite je neposeda. A dalsi tri deti k tomu. Tv jede v podstate nonstop, filmy, hry, pohadky porad se to toci.
Co na tv musi byt? Jednoznacne Smart funkce, tedy internet a pripojeni wifi. Ale to je u Samsung tv uz samozrejmosti. To stejne obraz, zvuk ma vzdy samsung na jednicku. Chytra tv je ale k nezaplaceni. Navic tv pouzivam i jako druhy monitor. No tv ma uzasne funkce, no a vite jak to je, na lepsi si clovek zvyka velmi snadno a velmi rad. 😍 No a ted dej se vule bozi 😅

10. čer 2019

Lom u Mostu, TV zavěšenou máme, a využívají ji všichni členové rodiny tj. celkem 6 kousků 😀

10. čer 2019

Jsme čtyřčlenná rodina (plus pes 😊) a bydlíme na vesnici kousek od Zlína. Jsem doma na mateřské a jelikož jsou děti ještě malé (1 a 3 roky) televize u nás jede prakticky pořád s výjimkou když jsme venku. Od rána jedou dětské programy nebo pouštíme přes YouTube. Někdy jede TV jen jako kulisa když si děti hrají, ale většinou je něco zaujme tak pokukují pořád. No a večer je televize naše a manželem. Obývák máme poměrně velký a sedačku taky, takže sledovat u nás může velké osazenstvo 😊 Dosavadní TV je nainstalována na zdi. Moc rádi bychom testovali,nutností je možnost internetu a do budoucna určitě i možnost her.

10. čer 2019

Dobrý den, my od kvalitní televize určitě očekáváme krasný obraz a krásný zvuk. Také možnosti připojení pamětních zařízení. Televize u nás je zapnuta od rána až do večera. Jinak rádi koukáme s manželem na filmy i různé seriály. Značku Samsung již máme a preferujeme ji i nadále. Jsme s
ní naprosto spokojeni. Proto by jsme se rádi zapojili do testování 🙂
TV již zavešenou máme 🙂
Jinak jsme ze Stračova a je to vesnička cca 20 km od Hradce Králové.

10. čer 2019

Bydlíme v Jiřetíně po Jedlovou.. Hrozně rádi by jsme upevnili Tv na zeď ale naše současnánam to nedovoluje. Rádi si s manželem pustíme dobrý film či seriál a dcera miluje pohádky. Všichni by jsme uvítali novou televizi se suprovou kvalitou obrazu ta naše už totiž stojí za pendrek 😞

10. čer 2019

Zdravím, bydlíme ve městě Štětí, které je kousek od Roudnice nad Labem v Ústeckém kraji.
Současnou televizi máme zavěšenou na zdi, takže by určitě nebyl problém zavěsit novou televizi místo ní. V obýváku trávíme v podstatě nejvíc času, přítel si často rád zahraje hry na Playstation 4 a když dcera večer usne, často si spolu rádi zapneme Playstation VR (virtuální realita), u čehož je kvalitní obraz se zvukem základ a vlastně čím lepší je televize, tím kvalitnější je potom zážitek ve VR. 🙂
Když zrovna nejsme na VR, tak si pustíme seriál nebo film na HBO go přes aplikaci v TV.
Od kvalitní televize očekávám super obraz, zvuk, sytost barev, v dnešní době i možnost připojení k Wi-Fi. Co mě hodně láká, je možnost ovládání televize pomocí hlasových příkazů bez nutnosti použití ovladače. Dcera (13 měsíců) má v oblibě ovladače krást a schovávat. Jako další obrovské plus je to, že k ovládání nepotřebute ovladač k TV, ovladač k settopboxu a ještě ovladač k Playstationu, ale máte jeden jednoduchý na ovládání všeho. 😍👍
Přítel už nějakou dobu mluví právě o této QLED televizi, a tak by to bylo parádní překvapení. Miluje techniku a navíc v červenci slaví 28. narozeniny, takže by to byl vlastně i super dárek.
S dcerou si ráno často pouštíme na Youtube přes televizi pohádky, takže barevnější obraz by byl pro nás obrovským potěšením.

10. čer 2019
Autor komentář smazal

Můžu fotku poslat do IP? Nebo je to podmíněné napsáním komentáře pod tímto článkem? 😇

10. čer 2019

Jsme tříčlenná rodina, v prosinci nás bude o jednoho víc. První co udělá dcera (20 měsíců) dojde do obýváku a volá "podka" neboli pohádka. U nás jede televize v podstatě nonstop, vypíná se pouze na noc. Bohužel naše současná televize nemá připojení na Wi-Fi, kterou bychom opravdu využili. Natáčím na YouTube (11 tisíc odběratelů) a dcera se hrozně ráda na ty videa dívá když byla miminko, tak bychom konečně televizi využili jinak, než jen na pohádky. Manžel má v červenci narozeniny, tak bych mu konečně mohla pořídit xbox, aby si to pořádně užil. Dále by televize měla mít i vstup na externí zařízení. Naše současná televize je zavěšená na zdi, takže by problem nebyl. Bydlíme ve vesnici kousek od Kyjova (okres Hodonín).

10. čer 2019

Bydlíme v Pečkách a byla by to fakt pecka . Televizi na zeď je přese jasná volba když mám 2 malé cácorky co by na to neustále sahali

10. čer 2019

Bydlíme v Ladné .....obyvacek malinký,televize malinká-jeste klasická hluboká telka- pověsit novou by neměl být problém.televize je u nás pouštěna vlastně celý den.koukame s dcerkou na pohádky,s mužem na filmy, muž s dcerkou na fotbal ...jinak očekávání od televize je asi jako všude,pěkný zvuk i obraz.pristup na YouTube třeba,to by uvítala dceruška určitě 😊

10. čer 2019

Tato televize by se nám hodila do našeho nového domečku, který je v obci Hejna. Televizi bychom chtěli na zeď už kvůli dětem. U nás jede televize každý den. Pokud se testování povede tak budeme moc šťastní.

10. čer 2019

Tak to je ON...náš pan obývák. Já vím, není to žádný zázrak😂 Dokud byl syn malý, a vše ničil i když nechtěl, nechtělo se nám moc investovat do nových věcí. Teď už ale konečně nastává to období, kdy můžu pokukovat po novém gauči, nové TV, konferenčním stolku, který si už dlouho přeji 😍 O nové TV jsem už přemýšlela. U nás opravdu běží od rána do večera, ať už kvuli pohádkám, večernímu filmu, nebo jako kulisa. U naší TV postrádám propojení s telefonem a WiFi, takže to je první věc, co bych od nové telky požadovala. Zavěšení na zeď byla moje další podmínka 😂 Nemám ráda tv na stolečku, přivádí mě to k šílenství . Nicméně naší těžké telce opravdu nevěřím a na zeď se ji prostě bojim dát. Automatická úprava jasu, je geniální nápad. Jak vidíte, tv máme mezi okny ( a tam ji chci i nechat), ale sluníčko je pěkná potvora i přes zatažené žaluzie. A teď čtu i o automatické úpravě zvuku? Tak jo...to je televize mích snů 😍 Jo a jsme z Ostravy ☺

10. čer 2019
Autor komentář smazal

Zdravim,od kvalitni tv ocekavam kvalitni obraz a zvuk..obraz ktery bude dobre viditelny ze vsech stran. Tv u nas bezi skoro nonstop..ja si behem uklizeni poustim youtube, tv mame pripojenou pres wifi k pc a takhle poustime dceri pohadky a nebo my dospeli filmy a serialy..take parime hry na PS4 a uz i nase male se tato aktivita velmi libi :D nyni mame 55palcovou tv samsung..my jsme doma nadsenci teto znacky ovladani tv pres telefon je proste super nemusim hledat ovladacea muzu takto menit program i v jine mistnosti 🙈😁 pripojuji fotku takhle nejak to u nas vypada dost casto 🙈😁a jsme z Ostravy a tv na zed planujeme brzy dat uz nam po ni zacina sahat dcera 😁

10. čer 2019

Televize u nas (bohuzel) jede velmi casto. Koukam na ni pres den hlavne ja, dcera obcas na pohadky 🙂 Vecer u ni vetsinou sedime s manzelem a sledujeme nejaky pekny film 🙂 Mame i maly pocitat, na kterem pracuju z domu a ten mame pripojeny k televizi (misto monitoru). Od televize ocekavam samozrejme kvalitni zvuk a obraz, pripojeni k internetu. Dobra je i moznost nahravani.
Televizi na zdi mame (dokonce i schovane kabely, protoze jinak to vypada hrozne, aniz bych se chtela nekoho dotknout 😀 ) a jsme z Prahy 🙂

10. čer 2019
Autor komentář smazal

Jsme z Příbrami 😊 nejsme vyloženě televizní maniaci, přesto u nás televize běží různě během dne. Nejvíce dětské programy, ale hodně í hudba.. rádi tancime.. plus teda ráda koukám na atletiku a ta se mi na velké televizi líbí 😁 televizi zatím pověšenou nemáme, ale je to hudba velmi blízké budoucnosti. Syn je lezec, po dědovi vlastně spíš horolezec, a televize bude potřebovat lepší upevnění. Naproti televize máme okno, které nám na televizi háže nepříjemné odrazy. Polička nad současnou televizí půjde pryč. V tom výklenku mi vadí, samotné televizi tam bude lépe ☺

10. čer 2019

Zdravíme team Samsungu i Modrého koníka 😍❤
Bydlíme ve Volduchách u Rokycan, jsme čtyřčlenná rodina a televizi milujeme 😂 nejmladší syn se na ni dívá, když na zemi pase koníky a je mu v podstatě jedno, jestli tam zrovna běží pohádka, písničky či mamky Dance Central z xboxu😂 😂 Starší syn už si vybírá a chce pouštět písničky a pohádky z youtube, ale taky třeba bagry na staveništi či závody čtyřkolek 😂 mě stačí podvečerní ulice a nějaký ten fitness program přes xbox a taťka si jede Hru o trůny online 😂 takže televize má u nás díky xboxu a wifi opravdu široké využití v celé rodině 😂😍
Ano, je fakt, že i ta naše telka by už zavěšení na zeď potřebovala jako sůl 😂 starší syn nejen že stojí pořád přímo u ní (což bych chtěla odbourat), ale taky do ní různě plácá a já vždy trnu hrůzou, kdy nám z té poličky sletí dolů. Takže bychom Vaši televizi opravdu moc rádi otestovali 😍❤🍀🍀🍀🍀

10. čer 2019

Bydlíme v malé vesnici mezi Frýdkem-Místkem a Havířovem a Tv zatím na zdi nemáme, ale vzhledem k tomu, že máme letos v plánu instalaci krbu, tudíž kompletní předělání obýváku, tak i cílová destinace pro televizi je nejasná 🙂 Tv u nás jede velkou část dne, mám ji jako kulisu při úklidu, či hraní s malým prckem a slouží mi často jako rádio.
Od televize očekávám zejména kvalitní obraz jelikož se spousta našich oblíbených seriálů a filmů odehrává ve tmě a dnes už samozřejmě připojení k wifi pro maximální využití smart funkcí. Kvalitní zvuk velmi potěší, protože ráda poslouchám hudbu či si rovnou pouštím koncerty.
Kdybych náhodou dostala tu možnost testovat, už mám vymyšlenou zatěžkávací zkoušku, Game of thrones S08E03, díl po celém světě kritizovaný za špatnou viditelnost 🙂

10. čer 2019

Bozeeee tak tohle by bylo neco pro nas 😍 uz asi 2 roky kupujeme televizi ale porad to odkladame a nemuzem se rozhodnout kterou, ja chci Samsung a manzel zas neco jineho 😀 mame doma malou a starou televizi na kterou z naseho velkeho gauci uz neni moc videt, filmy uz me na ni nebavi protoze kdyz mi holky pred ni stoupnou tak nic nevidim😂
Bydlime kousek od Brna a upevneni na zed by byla u nas vyhra v loterii 😍 a navic by nam krasne vyplnila prostor na televizi v obyvaci stene 😍 ted uz de budeme jen modlit aby jsme vyhrali a ja mela svoji vysnenou Samsung televizi ❤️

10. čer 2019

Moc rádi bychom se stali součástí tohoto testování. Značka SAMSUNG u nás není žádná neznámá, máme již současnou televizi od této značky i domácí kino. Bohužel když jsme si tuto televizi kupovali, neměla ještě online připojení k internetu, které bychom určitě hojně využívali. Funguje u nás pravidelně hlavně ráno, kdy se děti dívají na pohádky a pak večer, kdy koukáme my rodiče 🙂 Přes den si ji častou pouštím jako zvukovou kulisu. V tuto chvíli máme televizi na obývací stěně, ale nebyl by problém pověsit, místa máme dost 🙂 Stavíme ale domeček a tam už jistě chceme televizi pověsit, byl by to krásný dárek do nového. Bydlíme v Sedlčanech.

10. čer 2019

Ty jo 😍😍 tak tohle je super👍👍
Bydlíme v Písku v Jižních Čechách jsme 5ti člena rodina, která má televizi moooc ráda ať už jako prostředek na sledování pohádek filmu pouštění muziky i fotografií. Obě starší dcerky miluji pohádky a hlavně touží po konzoly která asi bude za vysvědčení. A to by byla bomba kdyby k tomu byla i nová televize 😉😉
Já ráda kouknu na své oblíbené seriály 🙈🙈 a manzel detektivky, sport a náš nejmladší zatím miluje jen reklamy když zazní tak on se tryskem připlazi z jakeholiv místa v bytě.
Naše televize je zatím na stolku ale manžel už chtěl několikrát ji pověsit a já vždy říkám až bude nová 😉😉👍👍
A místo na 55' palcovou je tam úplně přesně 😉😉😉

10. čer 2019

Bydlíme v maličkém městě jménem Ždánice. Teď nemáme pověšenou na zdi, ale s touto na zeď by nebyl problém. Manžel rád sleduje sport a nejradši šipky a snooker. Máme 3 dcery, ta nejmladší ráda sleduje Krtečka, na této televizi, kterou bychom moc rádi testovali, by byla unešená z Krtka v nadživotní velikosti 🙂 🙂 Starší dcery mají rády pořady na Déčku. Televize se nám nedávno pokazila a tak máme půjčenou starší verzi... Tohle by byl sen testovat 🙂

10. čer 2019

Bydlíme v Mořkově na severu Moravy, televize nám visí na zdi 🙂 Hodně často si s manželem pouštíme filmy a seriály a pokaždé musíme připojit PC a je to docela zdlouhavé...Me děti by ocenily, že si můžou pouštět oblíbené říkanky a písničky na YouTube a můj manžel by byl nejšťastnější y tahle TV je jeho sen 🙂

10. čer 2019

Tak u nas jede televize od rana do vecera😂pokud tedy neni zrovna krasne a nejsme na prochazce. Jsme z Prahy a kvuli prckovi akorat planujeme instalovat televizi na zed🙂 zatim je na stolku na ktery neustale leze a kazdou chvili se obavam, aby nahodou neslitla🤷‍♀️🤦‍♀️pres den mam zaple serialy, pokud zrovna varim, tak si poustim pisnicky, vecer nejaky pekny film a v noci hraje pritel xbox, takze za nas musi mit televize super grafiku, uzasny obraz a vyborny zvuk, a pokud je jeste jako bonus ovladani hlasem, tak to by byl uplny mazec, protoze syn neustale krade ovladac a prepina kanaly😂... Pro televizi uz mame prichystane mistecko primo na zed pred gaucem😍

10. čer 2019

Tak to se musíme také zapojit, ta televize je úžasná! Přítel je vášnivý fotbalový a tenisový fanda, takže televize u nás jede téměř nonstop. Děti jí také hodně využívají, na dětské pohádky a videa na YouTube. Co očekáváme od nové televize? Ty nejjasnější barvy, rychlý přenos dat, luxusní podívanou a samozřejmě jednoduché a nadstandartní uživatelské menu... Naše stará sedmiletá babča je už na naší novou zeď malá... Jsme z Kladna a stará telka již na zdi visí, takže není problém přidělat novou.

10. čer 2019

Ahoj, zijeme v Praze a nemeli bychom problem zavesit tv na zed 🙂. Tu nasi na zdi nemame, ale jen proto ze je hodne tezka. Ted mame 10 let plasmovou televizi Panasonic, ale uz nejakou dobu resime ze koupime novou. Porad jsou ale prednejsi veci 🙂. Na televizi se u nas neprasi, pouzivame ji denne. Syn na pohadky rano, ja s manzelem vecer na filmy 🙂. Od televize ocekavame krasne jasne barvy, skvely zvuk a taky treba vychytavky v podobe prenosu dat atd 🙂. Televize vypada skvele, znacku Samsung mame moc radi.

10. čer 2019

Zdravím 🙂 takže my bydlíme poblíž Votic u Benešova......
- televize u nás jede hlavně kvůli prckovi, který kouká na pohádky a já na Ulici, od televize očekávám kvalitní obrazovku a zvuk, se zavěšením na zeď by nebyl problém, současnou televizi zavěšenou nemáme 🙂
- část našeho obýváku vypadá takto 🙂

10. čer 2019

Moc rádi bychom se zapojili do testování. Jsme ze Srubec, kousek od Českých Budějovic. Televizi již ve vzduchu máme, takže s tím problém není. Naopak je to super 🙂 Nedávno se nám narodilo miminko a protože jsem s ním většinu času sama doma, televize se netrhne. Od správné televize čekám hlavně kvalitní zvuk, abych si stále na ovladači nemusela ladit hlasitost. Kvalitní obraz a syté barvy, malá už ráda čučí na pohádky se mnou a navíc máme obývák propojený s kuchyní, kde se u vaření taky ráda na něco podívám. Bylo by fajn aby na ní šly spoustět věci jako YouTube, takže připojení k internetu. A aby na ní fungovaly správně herní konzole. Když jsou tu návštěvy, rády si zapaří. Jo a taky by se šiknul jednoduchý ovladač, který nebude obří jako ta naše skorocihla. Televize by se nám doma krásně vyjímala, je parádní 🙂

10. čer 2019

Tak zkusím...u nás běží tv od rána do večera, ptz hned ráno se vstává s Déčkem 🙂. Jinak jsme teda venku, ale když ne, tak běží. Většinou přírodovědné dokumenty a když máme poobedni siestu, jedu tam Krok za krokem a Ordinaci 😀.

Od televize očekávám kvalitní obraz a zvuk, připojení na USB a net. Vychytávky této tv ráda otestuju a manžel stejně tak 🙂.

Bydlíme v Náchodě a stavíme dům, který by měl být během dvou měsíců k bydlení, takže tam tuhle krásku úplně vidím. V podnájmu nám tv stojí na televizním stolku, ale tady to nevidím. V domečku by to byla pecka!!! Prooooosiiiiiim 🙏🙏

No, pak bude tady... Zkrátka, místo úplně pro ni ;).

10. čer 2019

Hranice na Moravě
Televizi nemáme filmy, seriály, pohádky se snažíme shlédnout na notebooku, ale jelikož je pracovní tak bývá problém.
Uvažuje se o koupi, protože potřebuje rozhled kde co se děje.
Co by měla mít, super obraz, kvalitní zvuk.
Mooooc bychom si ji přáli 🙂
Místo by bylo viz foto 🙂

10. čer 2019

Všechny moc zdravíme a novou by jsme rádi u nás doma přivítali. Hlavně musí přehrávat pohádky přes youtube, filmy přes různé aplikace, sport zase pro staršího syna a nahrávání pořadů by bylo zas dokonale pro mě, protože dost často jsem přehlasovana, nač se budeme koukat. 😁 Jinak bydlíme na vesnici jménem Přemyslovice, je to kousek od města Olomouce. Na zeď by jsme právě TV chtěli dávat, jen se manžel pro to do teď ještě nerozhoupal,nejak to brzdí koupě držáku na stěnu.🤣

10. čer 2019
Autor komentář smazal

Bydlime nedaleko Olomouce v Dubu nad Moravou. Televize u nas bezi neustále naše droga 😂 manzel sportovní nadsenec a 3 deticky milujici filmy a pohadky, youtub,...... 🙈 ja jsem faninka hororů 😁. Zaves na zed není problém. Manzel je milovnik produktů Samsung mame pracku, lednicku, tv, telefony. 18.6 máme víročí svatby. Miloval by me za to ještě víc 😊 a jako bonus tv vidi sousedi z ulice

10. čer 2019

V Praze a budeme se stěhovat kousek od Prahy, kam by se asi nová televize taky hodila. Teď máme jednu zavesenou a druhou postavenou. Využíváme každý večer a ráno, koukáme na filmy, pohádky. Hry zatím nehrajeme, ale i to je v planu. Občas sjizdime i internet a fotky. Pro nás je důležité, aby tv byla tzv smart, protože YouTube a další aplikace jinak nepoustime.

10. čer 2019

Bydlíme v Postřelmůvku 🙂 (je to malá obec) TV u nás běží od rána do večera, hlavně nyní pro děti pohádky. Pověšenou ji nemáme, ale určitě by nebyl problém :D Aspoň by na ni děti nedosáhli... 🙂 Na TV se díváme i na filmy, videa fotky apod .. 🙂 Hodně dlouho uvažujeme o druhé TV protože manžel se chce dívat na své pořady a já je moc nemusím :D :D

10. čer 2019

Predevsim funkcnost a vydrz.Nase je v soucastnosti nefukcni.Je pravda,ze jela denne od rana az do vecera,ale mysleli jsme,ze jeste chvili vydrzi.Takze pohadky prehravame na pocitaci😀A aby byla Smart TV s kvalitnim obrazem.V soucastnosti na zdi pridelana neni,ale bylo planovano.Takze neni problem pridelat.Jinak jsme z Otaslavic.

10. čer 2019

Petrovice - okres Blansko.
Naši současnou televizi máme také pripevněnou na zdi. Manžel by se zbláznil radostí, když by se dozvěděl co máme možnost testovat. Nejčastější uživatel je právě manžel , který neustále sleduje v TV fotbal, hokej a jiné sporty. Další vášnivý divak je syn, který kouká na pohádky a když je čas ráda si k televizi sednu a pustím oblíbené seriál nebo písničky přes připojení Wifi 👍👍

10. čer 2019

Krásný den, 😊 prozatím bydlíme v Brně místo babičky ale opravujeme si byt v Dolních Kounicích a televizi zatím nemáme ... je u nás puštěná stále..já sjíždím přes den různé seriály a často k nám chodí neteř a to je ,,tetó páku,, tak musíme pouštět pohádky na Déčku 😂 a nejlepší je si s přítelem večer sednout když malá spí a v klidu shlédnout film 🙂 ...závěsná na zeď je to nejlepší co může být, tu bych chtěla hrozně mít ... očekávání je skvělý obraz, zvuk a nejdůležitější celková kvalita...bylo by super tuto televizi vyzkoušet 🙂 ...foto : 1.kde se díváme teď a 2. kde bychom se chtěli dívat až dokončíme opravy 🙂 (jen dál od krbu)

10. čer 2019

Ahoj koníku, tak tohle je hodně veliká výzva! Bydlíe v Hradci Králové (nebo přesněji 3km od Hradce Králové ve Vysoké nad Labem - což je vesnička u sjezdu z dálnice na Prahu). Bydlíme v rodinném domě - bez schodů, takže by to pánové s donosem televize měli velmi jednoduché 🙂 od auta do obýváku to je tak 10 metrů... to by bylo představení našeho domu a místa instalace. Jinak jsme 4-členná rodina. Já ještě na mateřské s dvouletou dcerou a starší dcera v první třídě. Manžel jakožto programátor miluje jakékoliv novinky. O tom svědčí i ta malá krabička vedle lampy, což je Google Home - na kterého mluví celá rodina anglicky a rozsvěcujeme si světla, pouštíme si hudbu atd. Jen ta televize nám s ním ovládat nejde, takže Bixbyho bereme všema deseti. Na fotce je vidět, že v samsungu už jedeme 🙂 jinou televizi prý koupit nemůžeme, takže samsung mají nakonec i všichni z rodiny a prakticky i všichni sousedi - hodně se navštěvujeme a pánové si sdílí technické vymoženosti. Naše televize je stará už více jak jak 9 let, což ve světě techniky znamená, že máme doma dinosaura, ale znáte to. Přišly děti a investice jsou směřovány jinam a já manžela stále ubíjím argumenty, že je důležitější koupit něco jiného než novou televizi. Jinak na televizi se díváme hodně, děti ráno při snídani sledují pohádky. Já mám ráda takové dámské pořady dopoledne – ale to jde spíše jako kulisa, když si hrajeme s dcerou. Větší si na televizi umí pustit youtube a mladší zvládá hrát hru Red Ball. Manžel si občas zahraje nějakou tu střílečku, když dcery nejsou doma. Jinak prakticky každý večer po uspání dětí, si užíváme večer s manželem při nějakém filmu či seriálu – hodně využíváme předplacených služeb, kde se dají shlédnout celé série zajímavých pořadů. Do kina se kvůli dětem prakticky nedostaneme, takže si děláme kino doma. Co napsat závěrem… Snad jen, že recenze by byla nejen z pohledu mě, jakožto matky na mateřské, ale s vervou by se do toho pustil i manžel, který nepropásl snad žádné představení novinek od Samsung a je doslova posedlý elektonikou.

10. čer 2019

ještě detail 🙂

10. čer 2019

Zdravíme tým Samsungu a Modrého koníka. Jsme čtyřčlenná rodina ze Svaté Maří v jižních Čechách a rádi bychom se zapojili do testování této super televize. Naše malá letitá televize Samsung u nás běží celý den, děti sledují pohádky, já s manželem seriály, filmy, já navíc poslouchám hudbu, takže ji máme puštěnou i jako clonu, aby nebylo doma ticho. Obývák máme spojený s kuchyní, ale při vaření nevidím vůbec žádný obraz pod takovým úhlem. U nové televize by bylo parádní vidět obraz i z kuchyně, uvítali bychom i připojení k wifi (syn rád sleduje pohádky na youtube, a to jde nyní pouze na tabletu nebo mobilu) a ovládání i pomocí mobilního telefonu. Současná TV je na televizním stolku, ale pověšení na zeď plánujeme pro novou televizi, kterou jsme ještě nevybrali...

10. čer 2019

Bydlíme v Albrechticích u Českého Těšína TV máme na zdi 😉

10. čer 2019

Bydlíme ve zvanovicich u Ondřejova TV na zdi zatím nemáme ale do budoucna plánujeme

10. čer 2019

Bydlíme v Jeničkově Lhotě, což je kousek do Červený Karkulky a Pařezový chaloupky a taky kousek od Tábora. Televizi na zdi nemáme, ač bychom chtěli, ale ta naše bedna, by tu zeď strhla. Máme totiz televizi cca 30 let starou a posledni dobou, bych ocenila propojení s těma internetama, youtubama a jinejma moderníma věcma.

10. čer 2019

Bydlíme v Hlinsku, televize momentálně už visí na zdi, aby byla v bezpečí před nečekaným shozením, takže víme, že pověsit ji můžeme 🙂 V dnešní době je určitě u televize youtube základ, uvítala bych určitě i netflix a ovládání telefonem, protože neustále hledáme ovladače. Naše televize zároveň funguje jako monitor, který vlastně vůbec nemáme, takže nějaká lepší grafika kvůli hrám by určitě byla vítána 🙂 možná bych kvůli takové bedně donutila manžela vymalovat 😀 😀

10. čer 2019
Autor komentář smazal

Ahoj, zdravím z Opavy a hlásím se k testování této peckovní telky. Na foto vidíte naši sice velkou nicméně již poškozenou televizi. Proto mé nároky vzrostly a chci nyní televizi pouze na zeď aby se k ní naši malí zlobříci nedostali. Televize je mým kamarádem díky níž jsem ještě s dětmi na rodičovské úplně nezblba. V dnešní pokrokové době bych od televize vyžadovala rozhodně chytré funkce jako je internet a WiFi. Co se týká DVB-T tak je to jasné. Ladění obrazu a citlivosti zvuku bych nechala na manžela, ten příbalové manuály prostě miluje 😀

10. čer 2019

Ahojky, bydlime v Horní Bříze 🏢 momentalne mame televizi zavesenou na zdi a to uz jen kvuli male čertici 🙈 od televize ocekavam pripojeni k internetu, dalkovy ovladac a moznost propojeni s telefonem, prednainstalovane aplikace (youtube, HBO atd...)📺 Eliška miluje pisnicky z youtube a my se obcas radi kouknem na nejaky film 👍

10. čer 2019

Žijeme v malé vesničce mezi ČB a ČK. Televizi nemáme už dobrých 8 let. Hodně času trávíme venku, to je náš obývák 🙂 Nicméně při stavbě domu muž myslel na možnost upevnění TV na zeď.
U kvalitní televize za tak šílené peníze bych chtěla, aby uměla alespoň ještě vyprat a usušit prádlo 😀 Dělám si srandu. Využila bych ji k pořádání promítacích odpolední pro děti s občerstvením. Pokud bychom měli TV, tak by musela sloužit i ke sdružení přátel, nechci sedět osamoceně před obrazovkou.

10. čer 2019

Jsme z Veverske Bitysky pobliz Brna..u nas se nejvic koukaji vsichni kluci (vcetne taty) na pohadky a sport..TV hojne vyuzivame i na prohlizeni fotek a pousteni hudby..od TV urcite ocekavame kvalitni zvuk a obraz..pohadky mame doma ve velice dobre kvalite a nektete tv nam nam to nechteji prehrat..manzel rad zkousi ruzne nastaveni prave na sport a zvuk, aby sledovani TV byl proste zazitek..TV zatim povesenou nemame, ale myslim, ze to neni problem..budeme v blizke dobe zarizovat novej obyvak tak by se nam tam urcite hodina..

10. čer 2019

Se synem bydlime v domku naseho dedy v Olesne u Rakovnika.
Zaveseni na zed? Super. Bohuzel ta moje staricka zavesit nejde. A protoze jsem ten typ, ze kde neco lezi, ztrati se polozene dalsi, mam televizi vecne oblozenou nejakymi dulezitymi papiry, knizkami atd.
Co bych na ni nejvic ocenila? Aby umela vsechno... Televizi, videohry, wifi... Proste na co si kdo vzpomene. Zboznuju babiccinu velkou televizi, kde proste pustime malymu pohadky a muzeme si nerusene popovidat u kaficka.
Nas obyvak je soucasne i moji loznici, takze fotek, obzvlaste s televizi je fakt poskrovnu, ale to si piste, ze s tou novou se budu chlubit kazdymu na pockani.

10. čer 2019

Bydlíme ve světlém bytě na Vinohradech. Večer si stahujeme a pouštíme filmy, takže by bylo velké ulehčení mít televizi s připojením k intermetu. Velké kriterium pro naši televizi také je, aby zvládla počítačové hry. Manžel má počítač napojený na televizi a když si chce odpočinout, hraje. Třeba hru Witcher nebo Assassin creed (všechny díly, ale teď hlavně ten v Karibiku, je pořád na co se dívat)..no a já to hrozně ráda sleduju a mluvím mu do toho 😀 když jsem pak s Rozárkou doma sama, tak si pouštíme na televizi klipy nebo sitcomy, abych se nenudila u kojení :D

Televizi máme teď postavenou u postele, ale právě jsme vymalovali obývák a má se přesouvat na stěnu. Takže ideální doba 😁😊

Fotka obýváku v procesu, lednice je tam jen na pár dní, na stěně pak bude viset televize 🙂

10. čer 2019

V CHOCNI.
Jak je vidět na fotce, tak televizi zavěšenou na zdi nemáme.

Zavěsit televizi není problém.
Plánujeme na podzim zakoupit novou a testování by bylo super.
16.6. je DEN OTCŮ a ten náš by byl nadšený nejvíc.
Dobrá a kvalitní televize by měla mít kvalitní a dobré barvy, zvuk který se přizpůsobí filmu a program.
Moc rádi s manželem trávíme večer u televize a dobrého filmu.
Přes den o víkendu ráno je televize syna, který rád kouká na pohádky.

10. čer 2019

Bydlíme v Odrách . Problém s instalací telky by určitě nebyl. mám šikovného tchána 😉. televizi na zdi pověšenou nemáme, protože momentálně televizi nemáme . televize u nás vždy hrála skoro non stop . :D a už je to nějaký měsíc co ji nemáme, takže u nás by se testovalo jedna báseň protože by to pro nás bylo fakt NĚCO 😍

10. čer 2019

Bydlíme kousicek od Plzne, v Horní Bříze.
Televizi máme na zdi už pár let kvuli detem... kdyz byli malí , jedine tak na ni nedosáhli 😀
Telku jsme si koupili v roce 2009 ke svatbě, letos bude mit 8.8. už tedy 10 let a co budu povídat... nová by byla treba. Nejen kvuli kvalite obrazu, ale hlavne i kvůli funkcím.
Běží u nas temer kazdy den, hlavně jako kulisa a nebo si do ni na youtube poustime pisnicky, dcera pri nich trénuje na soutěže. I si na ni prohlizime fotky 🤩 ovšem vse pres kabel, protože ten nas křáp v sobe internet jeste nema. 😀🙄
🙏 za měsíc mam 30 let, tedy vlastně 18.. 😀 , jako fakt by nam tu slušela 😀😉.

10. čer 2019

Ahooooj, jsme ctyrclenna rodinka,( vlastne 5ti s nasim hafanem Merlinem) bydlime v Jirkove u Chomutova. Televize je u nas pustena da se rict skoro porad. Deti (2,7let) vyuzivaji moznosti pripojení pres wifi na youtube, kde si pousteji ruzne pohadky. Ja zase vyuzivam televizi hlavne pri uklidu, kdy si poustim pisnicky nebo sve oblibene serialy (napr.jak muzete videt na fotce svuj nejoblibenejsi serial Mcleodovy dcery 😍) Manzel- kdyz se k tv dostane (mame jen jednu tv) tak ma rad sport nebo detektivni serialy.
Znacka nasi televize je Samsung. Mame ji cca 4roky. Koupili jsme si ji k nasi svatbe☺️ a celou dobu bez poruchy. Kdyz si kupujeme elektroniku, davame vzdy prednost zn.Samsung ( mame i mobilni telefony).a vzdy max.spokojenost.
Jinak jak je z fotky videt, televizi nemame zavesenou. Zavesne televizi bysme se ovsem nebrali😉☺️Preji krasny den

10. čer 2019

Bydlime v Mlade Boleslavi, v červenci se stehujeme do Kosmonos (cca 5 km od MB). V novem obyvaku uz je vse pripraveno na "posazeni" televize na zeď. Jsme 4-clenna rodina a televize patri ke kazdodennim radostem (bavime se u ni, smejeme se, když se s dětmi divame na pohadku), ale někdy i starostem a slzickam se deti taky neubrani (aneb kdyz se chce kazdy divat na jinou pohadku).
Manžel se synem si radi zahraji i xbox hlavne tedy auta nebo formule a takovahle super Tv by se jim urcite libila 😊 testovat tuto televizi by byla jedna velka radost.. ❤

10. čer 2019

Bydlíme v Praze. Televizi máme provedenou na zdi jak v ložnici, tak v obýváku. Sledujeme na ni filmy, seriály, manžel hraje hry, syn také, používá i xbox (hraní písniček na nástroje, pohybové hry). Manžel se pohybuje v herním průmyslu a testování by pro nej bylo velice zajímavé.

10. čer 2019

Bydlime ve Slavkově u Brna, televizi máme zavěšenou ale už je zastaralá, takže když by jsme dostali novou televizi na testování určitě by to využil hlavně na hrách na playstationu a naše malá na pohádky 🙂

10. čer 2019

Teda to je test 😍 . Muž mi hned nakázal ať to zkusím že by chtěl testovat 😀. Bydlíme v Huntířově nad Jizerou a na zdi nám visí televize Samsung zahnutá a jsme moc spokojení. Máme jí cca 3 roky a koukáme na ní pořád. Muž ten hraje rád hry na ps 4 takže je pro něj důležité aby měla televize ostrý obraz, vyvážené barvy a moderní design. Samozřejmě HDMI port, usb a přístup k internetu. Je to pro něj takový relax když má konečně volno v práci. Děti na televizi koukají na pohádky a občas si zahrají nějakou hru. Já koukám na seriály. Jinak tedy sledujeme filmy a pohádky nejlepší kvality , proto je pro nás důležité aby televize byla kvalitní.

10. čer 2019

U nás je výběr nové televize docela aktuální téma. Naší staré plazmě (která mj. není zrovna úsporná) končí životnost. Jsme velkými filmovými příznivci. Konec konců se u ní kolikrát společně sejdeme večer. Máme rádi celou škálu filmových žánrů (sportovní utkání, seriály, opery, akční filmy, komedie....). Přes den je u nás televize zapnutá poměrně často. Ať už kvůli zprávám, písničkám nebo pohádkám. Manžel mě přemlouvá na xbox😃 no k takovéhle parádnici bych mu ho i dovolila.😁
Jsme rodina, která má ráda moderní technologie a uvítala bych doma televizi, která nabízí mnohem více, než propojení s TV přes několik slotů.... Měla by být tedy úspornější, než současná plazma, mít 4K rozlišení, živé barvy, měla by být tenká/lehká, umět nahrávat programy, mít propojení s jiným zařízením přes Wi-Fi a mít líbivý moderní design.❤️ To, že by se televize uměla přizpůsobit aktuálním potřebám by byla už jen třešnička na dortu, protože ji musíme mít na zdi, kam celý den svítí denní světlo a časté zatahování závěsů je tak nevyhnutelné... No prostě k nám by byla nová Samsung Qled 4K jak dělaná! Rekonstruujeme si domeček a odpočinek u nové televize by byl skvělý relax. Už jen doplním, že bydlíme v Českém Krumlově a novou televizi plánujeme na zeď pověsit, nyní stojí na TV stolku.😉

10. čer 2019

Ahoj 😊 Zdravime vsechny z Jesenickych hor. Z mesta Jesenik.
To je pecka testovani 🙂 a troufam si rici,ze jsme ti pravi. Televizka by mela byt usporna,mela by zvladat hlasove povely,nejlepe vysilani filmu ve 4K..samozrejme skvelou podivanou se super zvukem a obrazem. Mela by zvladat a vytvorit zazitek pri hrani her..coz u nas jede denne 😊
Manzel vedouci elektra. Veliky milovnik znacky Samsung.. (i kdyz ted mame novou LG pres metr a pul uhlopricka😊) manzel je odbornik,miluje nove veci a produkty. Se synem denne hraji XBoX a Playstation. Poradaji se u nas hraci vecery pro kamarady a pratele. Nejvice u nas hraje 7 lidi naraz a samozrejme panove i ti mensi panove Fifu 🙂 takze co se tyce nasledne recenze tu by manzel nadherne sepsal a zverejnil.
U nas televize (mame v kazdem pokoji ledku) jede nonstop. Vlastne se zapina rano drive jak kavovar a vypina se za tmy tesne pred spanim.
S manzelem jsme milovnici filmu. Hlavne hororu a drama pribehu. Deti samozrejme pohadky a syn ocenuje youtube primo v televizi..pres televizi poustim denne hudbu,dokumenty,youtube,HBO go,veskere herni konzole..

Mam vlastni blog,instagram s vyssim poctem sledujicich. 😊
Recenze by tedy mela kde viset.

Pokud hledate elektronicky aktivni,moderni rodinu milujic serialy,filmy a pohadky,hrani hernich konzoli,internet v televizi a vse s tim spojene jsme tu MY. ❤️
Testovat bude 3 letá - 8 letý a já - MÁMA s TÁTOU

ps : televize mame stojici i na zdi

10. čer 2019

Vkladam foto hernich vecirku jeste za stare Samsungacke "placky" 🙂

10. čer 2019
10. čer 2019
10. čer 2019

Bydlíme v Koline...TV na zdi nemáme,ale urcite není problem pridelat.Manzel by si přál novou TV,takže testování by přišlo vhod🙂Já jsem doma na rizikovém těhotenství a TV je u nás zapla od rana do večera🙂

10. čer 2019

Bydlíme v Klasterci nad Ohří, jsme tříčlenná rodina + pejsek, v obýváku trávíme dost času hlavně večer a když je Malej nemocný, pohádky ho aspoň na chvilku udrží v klidu 😊 S přítelem máme obývák spojeny s ložnici tudíž televizi využíváme velmi často, on na svůj oblíbeny autosalon a já na ordinaci 😂😂 Naše nynější televize není bůh ví jak obrovská, takže už několik let poslouchám jak by chtěl novou, větší a lepší - chlap no 🤷🏻‍♀️😀 i když neříkám, ze by to nechtělo novou telku ❤️ Od nové televize očekáváme hlavně krásný a jasný obraz, čistý zvuk a skvělou grafiku - často k nám jezdi na návštěvu rodina a pořádáme také soutěže v hraní playstationa, takže televizi by jsme otestovali opravdu řádně 🙏🏻❤️

10. čer 2019

@lenickadav jinak televizi plánujeme v budoucnu dat na zeď 🙂

10. čer 2019

Dobrý den. Bydlíme ve Frýdku-Místku. Televize u nas běží denně. Hodně sledujeme sport a programy jen jako kulisu. Chceme větší televizi především na sledování tenisu a jiných sportů. Měla by být úsporná, mela by mít živé barvy... umět reagovat na hlasové povely mela by mít wi-fi. Aby uměla přehrávat přes youtube pro naši malou princeznu, která má své oblíbené hudební písničky a tancuje pri nich a tablet je na to maly... 😉 taky by měla mít usb porty. Vzhledem k tomu ze manzel se velmi zajímá o elektroniku je možno vidět i na fotce. Myslím že by jsme mohli být ideální rodina k testování....

10. čer 2019

Ve Znojmě. TV máme na zdi ptž se nám tam líbí a hlavně když byl syn malý aby ji nestrhl 🙂

10. čer 2019

Od televize bych očekávala kvalitní zvuk a obraz.
Bydlíme v Orlové a v nejbližší době se chystáme dát televizi na zeď kvůli malé, aby ji na sebe nestrhla. Takže by problém se zavěšením nové televize nebyl problém 😂

10. čer 2019

Ahoj tak já se taky představím🙂 Zatím jsme dva ale na Vánoce se rozrosteme na 4 🙂 bydlíme v Brně. TV u nás běží furt ať už při koukám filmu či seriálů ale hlave přítel využívá TV na hry pro ps4 PRO který si teď pořídil a co si budem nalhavat u Pro je sakra dulezitej ten obraz 😀 takže teď trpí na ,,obyčejné” ale vím ze vsemi deseti bral takovej super obraz jako má tato TV. 😀😀😀
Hraje na ni i vr takže u nás TV je hodně o hrách.
Sjizdime na TV i YouTube atd, hodně sledujeme HBO kde ty filmy mají strašně dobre natočeny a takovej obraz a zvuk od Samsungu tyto skvělí věci musí ještě víc ten zážitek prohloubit.
Od nové TV by jsme určitě očekávali uzasnej obraz a zvuk a v další radě i nějaké nové vychytávky pomůcky atd jelikož je chlap technicky nadšenec ten by se na tom vyřádil pak určitě porty na USB,Wi-Fi a co se tyče úspory tak by taky nějaký to menší šetření nebylo na škodu 😀😀😀

10. čer 2019

Předplatila jsem si Voyo a pak zjistila, že ho ta naše bedýnka nepodporuje, tak sleduji z mobilu. Od nového technického člena bych jistě ocenila kvalitnější zvuk, podporu internetu, obraz stejný že všech úhlu a také ušetření místa, jelikož by to nebyla tlustá televize, ale tenká kráska. Rozhodně by u nás televize nezahálela, využívali bychom ji na sledování klasického programu, promítání videí a fotek, napojení na hry a občas třeba i jako rádiovou kulisu.
Televizi bychom umístili do velkorysého prostoru 2 propojených obýváku s délkou 10metrů a šířkou blížící se k 4 metrům. Pokud by zrovna nehrála, měla by výhled na Beskydy
Zatím máme na zdi "stůl", ale rádi ho za milou televizi vyměníme a starou podarujeme🙂
Testování by probíhalo u nás v Orlové, kousek Ostravy. Rozhodně by se zapojili naši 2 synové, manžel a já. Jelikož k nám chodí pořád někdo na grilování anebo kus řeči, taky bychom je zapojili do nezávislého testování.

10. čer 2019

Zdravím z vesničky Rtyně nad Bílinou u Teplic. U nás jede Tv nonstop. Jen se ráno probudíme už zapínáme pohádky, když děti nekoukají pouštím si hudbu. Syn dostal k vánocům xbox a po večerech se kouká manžel na filmy. Takže u nás by se na televizi vůbec neprášilo. Manžela jsem se zeptala co by od Tv očekával. Jeho odpověď jasná: kvalitní zvuk a obraz (zvlášť podsvícení bílé RGBW). Samozřejmě je toho více a rád by i na nové funkce přicházel pokud byste nás vybrali. Obývák se teprve chystá ale i tak ji máme kam umístit, nebojte. 😉

10. čer 2019

Bydlíme v Lužné u Rakovníka. Televize u nás běží furt,buď pohádky přes den a nebo večer filmy a dřív jsme přes ni pouštěli i muziku. Máme ji pověšenou na stěně v obýváku. Od televize očekáváme kvalitní obraz a zvuk. A rádi bychom,kdyby televize uměla i propojení s YouTube. Máme teď Panasonic,která to dřív uměla a teď,nevíme proč,od této funkce upustily,a občas nám to chybí.

10. čer 2019

Na fotu je jak nám dcerka včera u TV usla ☺😍😇 bydlíme v Novém Jičíně já manžel a naše 2 děti, televize se tu vypíná někdy ve 4 ráno a v 5:30 nejpozději zase zapíná 😅😂 to jsou samé pohádky dokumenty a hudba vesměs všechno možné do toho hraní her.. 😇😇 zaveseni na zeď nemáme ale chceme, rádi bychom se zapojili do testování této SUPER televize 😍

10. čer 2019
Autor komentář smazal

Bydlime ve Slavkove u Brna a soucasna televize sla okamzite na zed❤️ Nova televize by se hodila..jsem na neschopence doma a rada bych si lehla k televizi do loznice kde nam chybi :/ televize u nas jede od rana do vecera a bude to tak i nadale protoze cekame chlapecka❤️

10. čer 2019

No to je sen 😍
Televize u nás běží vlastně nonstop , někdy jsou tam pohádky, jindy sport, pak zas nějaké dokumenty, nebo hudba , jindy ji zas máme jen jako zvukovou kulisu 🙂 máme rádi filmy a holky mají rády kreslené pohádky.
Když chceme aby se holky najedly, musíme mít puštěné pohádky. Jinak ječí 😁
A současnou televizi máme pověšenou na zdi. Takže během chvilky ji zahodím a bude připravené místo pro novou 😉😁
Bydlíme v Písku 😉

10. čer 2019

Ahoj modrý koníku a týme Samsung. Ráda bych zkusila štěstí a testovala tv Samsung. Jsme dcerkou samy a televize nám běží od rána až do večera. Dcerka má kvůli svému postižení slabou imunitu a často stůně. V takových chvílích sledujeme zachumlané z gauče pohádky nebo písničky pro děti. Máme malou, 8 let starou televizi, která v místnosti o velikosti 30m2 docela zaniká. Tv na zdi nemáme, ale nebyl by to problém jí přidělat. Bydlíme ve Veltrubech asi 5 km od Kolína. Od televize bych chtěla USB, WiFi a webový prohlížeč.

10. čer 2019

Ahoj, bydlime v Ostrave, televizi vyuzivame nonstop, jsem na materske a kazdou chvili budu rodit, takze me cekaji dalsi 3 roky doma. Od kvalitni televize ocekavam ostry, jasny, barevny obraz, velke rozliseni, nizkou spotrebu, jednoduche ovladani, pripojeni apple zarizeni. TV zapojit na zed by nebyl problem. Kdybych vyhrala testovani, byla bych stastna, protoze jsem byla tak aktivni, ze jsem tu nasi Samsung TV chtela vylestit a tak moc jsem se snazila, az jsem ji vevnitr “znicila” a na obrazovce se nam ted nonstop ukazuji bile vodorovne cary a obraz nejde moc videt, takze vyhrou v testovani bych si to u manzela “vyzehlila”😅🙏🏽

10. čer 2019

Wau, bože to je televize snů. Samsung je fakt jednička! Jmenuji se Zuzana a bydlíme s rodinou v Dubňanech u Hodonína. Televize u nás jede, tak jako v každé domácnosti😉Na podzim budeme malovat celý byt a nová televize je v plánu😉A tuhle 9let starou, ale stále dobrou televizi by jsme dali synům do pokoje.

10. čer 2019
Autor komentář smazal

Ahoj koníku. Jak vidíte, u nás doma v Hulíně se pořád ještě rekonstruuje. Ale! Televize visí a jede v plném proudu téměř celý den. Máme předplacené HBO go, Voyo, v usbéčku disk, takže je pořád na co se dívat. Přítel ji nevypíná ani když jde spát, abych prý měla na chodbě, když přijdu z práce, světlo 😏😁😁 Plánujeme určitě větší, jelikož bije ten náš mrňous na zdi jako pěst na oko. Rekonstrukce se zastavila díky našemu synovi, pro kterého byl sádroš jako list papíru 😁 Malování, řezání... Nic ho nezastavilo. Ale pokud se tu bude vyjímat takový krasavec jako je Samsung televize, budeme to muset na testování asi dodělat 😁😁

10. čer 2019

Bydlime v Kosmonosich u Mlade Boleslavi. Televize je nas kazdodenni spolecnik. Rano koukame na Decko pohadky po ranu jsou super.... Vecer kdyz Adamek usne si maminka pousti sve oblíbené filmy ci serialy. Pokud je osklive počasí animovane pohadky jsou jasnou volbou. Momentalni TV nemam privrtanou na zdi ale problem s tim neni

10. čer 2019

Dobrý den, bydlíme v Bruntále v bytě. Televize u nás jede od rána do večera, když chci zabavit děti tak jim pouštím pohádku za pohádkou. O zavěšení televize na zeď už máme dlouho zájem. Naše současná televize má malý kaz, začala nám téct obrazovka takže uprostřed máme černou čáru která se zvětšuje

10. čer 2019

S manželem milujeme sci-fi filmy ve vysoké kvalitě a na to by se kvalitní televize hodila , televize je nás společník polštině ráno pohádky , večer filmy nebo si zahrajeme na herní konzoly, momentálně televizi na zdi nemáme ale do budoucna to určitě plánujeme . Mezi hlavní a velmi využívané funkce u nás patří YouTube v televizi .

10. čer 2019

A teda bydlíme v Ostravě

10. čer 2019

Dětičky si hrajou, tak využívám chvíle klidu s vypnutou TV. Jinak na ní pravidelně koukáme. Já na seriály, manžel zase horlivě využívá Play Station. Bydlíme nedaleko Lipna n. Vltavou. Televize je samozřejmě na zdi 😊 Jinak naše “5 let stará” TV má určité vady, takže co od této očekávám? Já jako recenzentka hudebních událostí očekávám naprosto bezchybný zvuk, zejména u Live událostí. Také mi vadí, že je zvuk veden reprákem vzadu a odrazem zvuku od zdi. Jako velký problém zaznamenáváme i v možnosti přehrát určité typy formátů. Syn by ocenil barevnost, protože ta naše stávající není HD a je to opravdu znát, což můžu posoudit např.: u rodičů nebo tchýně. A manžel by určitě ocenil rychlost, neboť se mu občas nějaká konzolová hra pěkně sekne 😁

10. čer 2019

Bydlime v Kromerizi, televizi zavesenou nemame, ale nebyl by problem, ji zavesit, bylo by ji tam i lip, protoze mame male syny. Televize u nas jede skoro nonstop. Kluci cuci na pohadky, chlap se rad diva na videa od more takze by rad videl jasne barvy. Ps sory za neporadek syna - hraje si 😉

10. čer 2019

Bydlime ve Vlastislav ( Lovosice) a televize u nas jede furt a hlavne tedy pohadky ❤ se zavesenim problem neni televize mame na zdi i ted 🙂

10. čer 2019
Autor komentář smazal

Veřejně přiznávám,že jsme televizní maniaci všichni včetně dětí,i když je to hrozný,tak děti první,co udělají,tak si zapnou televizi a koukají na tv déčko🙂 Syn by byl nadšený,kdybychom mohli testovat my,jelikož by dostal televizi,co je v obývacím pokoji do svého pokojíčku. Bydlíme 5 km od Plzně. Televizi na zdi nemáme,ale vše je na ní připraveno 😊 Nová televize by se nám hodila,jelikož už ji máme 15let a už je to znát na zvuku.

10. čer 2019
Autor komentář smazal

Ahoj,zdraví naše pěti rodinka🙂Bydlíme v Chodově u Karlových Varů..Co se týká televize, netajím se tím, že u nás běží televize dost často..Jednak děti koukají na pohádky,kor když jsou marod, nebo potřebuju něco doma udělat(se třema dětma si to umíte jistě představit)..My s manželem koukáme hodně na seriály,já na internetu na soutěže a v poslední řadě je můj manžel velký nadšenec do her, takže mastíme po večer i hry na playstationu 🙂
Co se týká toho co očekáváme od televize tak určitě luxusní obraz a zvuk a podporu internetu🙂
Zavěšení televize na zeď by u nás bylo jedině ku prospěchu,neboť naší "starou"televizi náš Vojta pozdravil svým metrovým plastovým dinosaurem a televize byla na padrť...Takže televize na zdi by u náš byla fakt super řešením 😊

10. čer 2019
Autor komentář smazal

Bydlím v malebném městě na jihu Čech mezi Pískem a Táborem - Milevsko. U nás běží televize skoro celý den - já jí používám jako kulisu, děti koukají na pohádky, když je venku ošklivo. Já s nejstarším synem milujeme hokej, takže mistrovství a NHL by na lepší televizi byl ještě větší zážitek. Manžel s dcerami zase rádi sledují přírodu a zvířata. Současnou televizi na stěně nemáme, ale v obýváku, který má 42 metrů čtverečních by nebyl problém jí na zeď pověsit. Už jsme uvažovali pověsti současnou, ale nemáme držáky.

10. čer 2019
Autor komentář smazal

Jsme rodina, kde se televize opravdu nenudí. Ráno sleduji zprávy, ať jsem v obraze, co je nového, pak syn kouká na pohádky a odpoledne dokumenty a večer s manželem sledujeme filmy a seriály. Navíc značka Samsung je u nás opravdu top. V souvislosti s mojí nemocí bude teď tv zřejmě moje dobrá kamarádka a obávám se, že to často bude z pozice ležmo. Jak znám své miláčky, budu je mít u sebe asi dost často. Od televize bych očekávala především kvalitní obraz a zvuk a jelikož jsem ženská, tak hlavně intuitivní ovládání. Snad nevadí, když přidám fotku z ložnice... jednu televizi už mám připravenou, ale kdyby místo ní visela na stěně její mladší a větší kolegyně, určitě bych se nezlobila 🙂 jsme z Kostelce nad Orlicí

10. čer 2019
Autor komentář smazal

Moje rodina pochází kousek od Mladé Boleslavi 😊 televize se u nás netrhne, manžel i já jsme nadšenci do televize jako takové, blueray filmů i našeho miláčka PS4. Momentálně máme televize dvě, samsung bydlí na zdi v obýváku a philips kvůli lepšímu zobrazení a hlavně funkci 3D má místo v našem soukromém domácím kině. Od televize očekávám, že by nám mohla splnit náš dávný sen, a to zobrazení uplné černé, protože to zatím žadná z našich televizí neumí a kazí to dojem z filmu. Už dlouho musím manžela držet na uzdě aby nám takovou nabitou televizi nepřitáhl domů, protože po ní po očku už nějakou dobu pokukuje. Věřím, že bychom se rychle zžili a obývák by asi díkytomu nahradil i naše tolik milované kino kam se nás tolik jako do obýváku nevejde 😊

10. čer 2019
Autor komentář smazal
Autor komentář smazal

Tlučná 😀 a pověšenou televizi na zdi máme, ale v pokojíku kde vegetuje malý semnou ne 😀

10. čer 2019

Zdravíme z Rumburka 👋
My mame malou televizku v pokojíčku na pohádky, když děti tedy brzy rano nevstavají do skolky.
Pak zde u nás v obýváku (viz. Foto) . Pak jsme ale měli i v ložnici, kde de každý víkend rano a po obědě válíme a občas by se nám hodila i telka, která je v tuto chvíli nefunkční ... od televize očekávám nejvíce asi čistý a krasny obraz .,. 👌🙏
Jo a samozřejmě největší výhodou by bylo, ze by si manžel svůj xbox konečně posunul taky jinam než v obýváku 🙄😁 a nebo bych ho možná nechala v obýváku a na svou oblíbenou ulici bych koukala v ložnici na nové TV 😍😍😍

10. čer 2019

Dobrý den, bydlíme v Ústí nad Labem. Televizi máme na pohyblivých držácích na zdi , abychom si mohli upravovat úhel a něco jsme na ní viděli 😅 Nemáme problém mít to i přímo na zdi. Televizi pouštíme ráno před odchodem do školky a večer pro děti, s manželem pak každý večer koukáme na film/seriál, hrajeme hry na Xboxu nebo si pouštíme kvalitní hudbu. Pravidelně se setkáváme s našimi přáteli, abychom si společně zahráli nějaké hry a nereagovali se u kinectu. Od kvalitní televize očekávám výdrž, kvalitní obraz (z více úhlů pohledu) zvuk, připojení k WiFi, komunikaci s telefonem. Od chvíle, co jsem si přečetla o této televizi, tak na seznam přidávám i automatickou úpravu jasu.

10. čer 2019
Autor komentář smazal

Od televize očekávám hodně kvalitní obraz i zvuk, základní je přístup k internetu a uložení oblíbených aplikací. U nás je televize zapnutá denně, koukáme na filmy, seriály a hlavně děti na pohádky. V obchodě vždy u těchto televizí obdivuji ten nádherný obraz a můj sen je to mít doma🙂 . Televizi zatím pověšenou nemám ale nebyl by to problém. Bydlím v Novém Bydžově 😉

10. čer 2019

Ahoooj, televizi bych ráda testovala jelikož se s přítelem věcne o telku hadame, rád hraje Playstation a mě to nebere😀 fotbal atd.. Taky ne 😀a to běží pořád dokola takže když už mám ten odpočinkový čas tak sem akorát naštvaná protože se ani na tu televizi koukat nemůžu . Jsem z Prahy a zavěsit telku na zeď není problém ☺️

10. čer 2019
10. čer 2019

Bydlíme ve Frýdku a televizi pověšenou nemáme což je škoda, ale s instalací na stěnu by problém nebyl 😁
Zde foto naší části obýváku s TV.

10. čer 2019

Dobrý večer, bydlíme v Korunní ( karlovarský kraj ). Televizi máme zaplou od rána co syn (2roky) vstane a kouká na pohádky. V televizi sledujeme pohádky (nejvíce 😀), zprávy, dokumenty, muzikály, filmy (všechny žánry), seriály. Myslím, že tato televize by byla úplně ideální na pohádky pro syna, pro partnera na Marvel a DC Comics filmy 😀 ( plus scifi nebo akční) a pro mě na seriály a horory, podle obrazu a barev bych z toho rozhodně nespala 😀😀.. ohledně tv.. určitě perfektní obraz, rádi si pouštíme přes youtube (na tv) písničky nebo seriály. Občas nějaké ty hry 👍🏻. Protože mám Samsung (s9 plus) tak promítán na Tv i fotky, které si prohlížíme. A rozhodně zvuk musí být skvělý. Tv máme zavesenou na zdi tudíž toto by problém nebyl. 🙂 ( ještě schovat kabely 🙉) ale to u Tv Samsung vyřešené je, což je paráda 👌🏻🙏🏻

10. čer 2019

Tak i my se zkusíme zapojit. Bydlíme v Králíkách v orlických horách. Byt máme menší, ale televize musí být veliká 🤣 máme ji puštěnou denně... manžel je pres techniku a má na televizi připojený i počítač a playstation. Filmy ve 4K taky miluje, máme slušnou sbírku bluray filmů a pohádek... milujeme koukat se na vše ve vysokém rozlišení... propojení přes telefony a wifi už je skoro samozřejmost, ať už pouštění písniček přes youtube nebo fotek z telefonu.... manžel by určitě očekával perfektní zobrazení barev v 4K HDR, plynulost obrazu, 100hz panel kvůli hraní her a hlavně už dlouho chce vyzkoušet QLED... byl by to pro něj tak trochu splněny sen a recenze od něj by byla nekompromisní a precizní 😊😆 zavěšení na zeď u nás není problém, už ji tak máme...

10. čer 2019

Zatím nejsme majiteli "lítající televize", ale moc rádi bychom to brzo změnili a tohle by bla PECKA, za kterou by mě manžel "nosil na rukou" asi až do smrti 😀 A problém s instalací? To rozhodně ne. Myslím, že by byla přidělaná tak do 1/2 hodinky od doručení 😀 😀 😀

10. čer 2019

Bydlíme ve Frýdlantě (Liberecký kraj), žiji se svými třemi dětmi (16, 9 a 2 roky), televizi máme prastarou po mých rodičích (na novou zatím nebyli finance a hlavně tato televize je stará jako já, dokud ještě funguje, proč bychom jí vyhodili že 🙄 ) a rozhodně bychom rádi otestovali Samsung a určitě by šla i na zeď. Televize tu jede od rána od 7 do rána do 1.

10. čer 2019

Krásne testování tedy musím říct 🙂 A abych odpověděla u nás televize jede od rána do večera, každý si koukáme to svoje ráno nám dávají pohádky pro Matýska pak nějaký film, přítel chopper a pak něco taky pro mámu zejo😁 když mě k tomu pustí. Televize nám zpříjemní čas když už nevíme co by jsme dělali a nebo venku je opravdu ošklivé počasí. A co teprve na Vánoční svátky a na ty pohádky 😍 .To pak rádi všichni koukáme 😊 Co se týče televize tak by měla mít kvalitní obraz a zvuk , plusem je když má internet a dá se propojit s mobilem a člověk tak může něco pustit přes ytbe . 🙂A to Matýsek sleduje teda rád. Bohužel televize je starší tak tuhle možnost pustit ytbe tam není. Televize nám stojí na nožičce ale byla i na zdi . Časem půjde zase na zeď 😊
Naše rodinka bydlí v Chotětově 😊

10. čer 2019

Poslušně zdravíme 5 km od Náchoda z Hronova, rodného města Aloise Jiráska, je tu krásná příroda, nově rekonstruovaný park, nedaleko Babiččino Údolí a mnoho dalších, ale co by jsme to byly za rodinu ktera by v dnešní době netravila čas u televize, ač koliv se teď budu stydět televize u nás jede od rána až do večera, už je to náš zlozvik mít ji zapnutou, jen čekám kdy už ji to u nás přestane bavit a buď ji narostou nožičky a sama odejde a nebo se prostě odbouchne sama 😄. Moc rádi bychom se do testování zapojily naš Samsung už je hold starší a takové vymoženosti co ma Samsung QLED se nemůže vyrovnat, v naší mi chybí pripoj k internetu na který bych ocenila 🤔 u nás s instalací na zeď není vůbec problem a krásně by se vyjimala hlavně z důvodu bezpečnosti pro děti. Tak se hlásíme do služby. 👨‍👩‍👧

10. čer 2019

Bydlime v Otrokovicich a tohle testovani televize by se urcite libilo detem a manzelovi. Nasi soucasnou tv mame na zdi,od televize ocekavam aby hlavne sla,kvalitni obraz,obraz v obrazu a wifi pripojeni.

10. čer 2019

Dobry den, jsme rodinka z Roznova😊sice nemame obyvak ptz zijem v 1+1 ale televie je u nas pustena porad 😊muj syn miluje tlapkovou patrolu a ne jen on by si nasel s telkou sve.... mame televizi vypovidajici funkce a meli sme v planu koupit novou 😊v srpnu se stehujem do 4+1 a urcite by se skvele na stene vyjimala 😍

10. čer 2019

Jsme z Nového Města nad Metují. Televize u nás běží každý den.. Máme ji zavesenou na zdi 🙂 A co nesmí chybět? Určitě to musí být "smartka", abychom mohli sledovat večer seriály online, co nám uniknou v televizi, když se přes den věnujeme prckovi 💞

10. čer 2019
Autor komentář smazal

Dobrý den,bydlíme v malém jihočeském městě Vacov..
Máme být 2+1 a bydlíme tady ve 3.. Máme ještě takovou tu velkou,tlustou,retro televizi 🤦‍♀️ ještě nebyli finance na to,aby jsme si mohli pořídit novou.. a vlastně já jsem ještě nikdy neměla novou televizi.. a myslím si,že naši rodině by to udělalo velikou radost 🙂 a hlavně našemu prckovi,protože se rád kouká na Krtecka a takhle velkého ho v televizi ještě neviděl 😂 a pridelat ji na zed by nebyl problém,spíš by to bylo lepší kvůli malému a zase by nam vznikl větší prostor v obýváku a mohli by tam být další hračky 😊a od televize očekávám,kvalitu obrazu i zvuku A hlavně funkčnost 🙂

10. čer 2019

Jsme čtyřčlenná rodina z Dolní Cerekve a televize u nás jede nonstop 🤦‍♂️ nemáme zavěsenou, ale klasickou úhlopříčku 101 stojící. Na 50m2 obývák jako televize top 😂 když dojede tchán tak gauč musíme mít přímo u televize 😂 problém se zavěšení nemáme. Co bych od nové televize očekávala tak jasně barvy, žádné šumění a funkčnost. Hlavně obrovskou na ten náš obývák 🙂 ušetří se i prostor když je na zdi a prach se taky nedrží tak míč jak na stojaté 🙂 děti by tak byly nadšeně z obrovské televize a synator by si tam hned zapichl X box s minecraft a už bychom ho nedostali nikam 🙂 dcera zas ujíždí na modrém kódu a manžel? Veškeré sporty a to by byla pecka 👍😂😁

Nooo třeba už se na nás usměje štěstí ♥️🙄

10. čer 2019

Krásná Lípa, nemáme zavěšenou, ale budeme muset pořídit na zavěšení, protože náš prcek nenechá nic na pokoji 😀

10. čer 2019
10. čer 2019

Omice u Brna. Zavedenou nemameale nebyl by problém. Nová TV by se sikla. Syn si v prosinci hrál na ostepare a starou prorazil hokejku.

10. čer 2019

Dobrý den, možná si budete myslet, že jsme sto let za opicemi,ale bohužel byt dáváme postupně dokupy a bohužel finance na nějakou lepší televizi bohužel nezabývají. Ale jinak jsme televizní maniaci, chlap miluje českou klasiku a ja ráda kouknu i na dobrý horor, ale hlavně syn miluje, když se mu pustí Déčko anebo nějaká pohádka na YouTube. Určitě naše vysněná televize by měla být větší , v ní krásné barvy a obraz, i dobrý zvuk, určitě červené tlačítko a přístup k internetu, zabudovaný setobox a aspoň možnost zapojení USBčka. Bydlíme v Osoblaze,je to taková malá vesnička v okresu Bruntál. Až si pořídíme televizi určitě jí chceme zavěsit na zeď, vypadá to lépe, udělá se tak více prostoru a i kvůli dětem,aby jí zanezapatlali.

10. čer 2019

Bydlíme v Mostě a TV máme momentálně na stojanu ale až malá začne chodit určitě dáme televizi na zeď 🙂

10. čer 2019

Velka Bites! Fakt ji chceme. Muz a syn by byli nadseni,konecne by poradne videli na ty svoje zapasy na xboxu. Dcera by mela radost pri sledovani videi na yt. A i ja bych ji ocenila. Vecer,kdyz je klid,rada se podivam na film,serial... a na tehle tv by to byla pecka!

10. čer 2019

Samozrejme, ze se u nas na televizi nepráší. Skoro bych rekla, ze je to nejpoužívanější kousek v domácnosti 😁 dcera na ni sleduje sveho milovaneho Shreka a my s manzelem nase oblibene serialy, odpocivame u filmu nebo u ni cvičím. Televizi mame na zdi, takze to problem nebude 🙂🍀 co od televize ocekavam? Ze bude mit tak dokonale vlastnosti, abychom meli pocit, ze jsme primo v centru deni 😁

10. čer 2019
Autor komentář smazal

Oooooch, panečku, tak ta je! Bydlíme v Jihlavě a díky TV ráno s dětmi vstaneme. Ladíme písničky pro nejmenší a díky tomu stihnu pár domácích prací v klidu. Nyní je naše televize postavená na vitríně, ale po blížící se rekonstrukci jí chceme pověsit na zeď, aby to vypadalo božsky a luxusně. Od tv očekávám vynikající zvuk a ostrý obraz.
Fotografii obýváku nemám, ale na téhle fotce se na tv děti zrovna dívají. A vidíte? Jsou v klidu, takže bude asi dobrý nápad mít tv i v jiných místnostech 😀.

10. čer 2019

Bydlíme v obci Vyšní Lhoty u Frýdku Místku, momentápně žijeme v provizoriu, ale stavíme dům, kde místo na televizi je nad krbem, takže je jasné, že naše tv bude zavěšená na konzoli. Vyhrát toto testování je sen a tak jdu asi snít, ale bylo by to milé překvapení 🙂

10. čer 2019

Tak to zkusím také. Bydlíme město Letovice. Máme momentálně televizi Samsung. Ne na zdi ale jen kvůli tomu že jsme byli líní 😄. Chlap je na značku Samsung uchylny. Od telefonu po všechny spotřebiče v domácnosti. Je srandista, z ložnice mi přepíná televizi v obýváku a já zírám jak,, tele'' proč mě to preskakuje. Když vybíráme spotřebič tak nejlépe Samsung ať to ovládá s telefonem v ruce. Televize u nás jede denně. Chlap dokumenty, deti pohádky a já seriály. Žehlení přežívám jen díky televizi.

10. čer 2019

Nám v Žatci by se telka tuze líbila 😀
Měla by své místečko na zdi a byla hojně využívána 😀
Ráno by v ní byly pohádky pro našeho skoro dvouletého racochejla, přes den by sloužila jako zvuková kulisa a večer by dělala radost nám, ať už nějakým dobrým filmem, seriálem a nebo bychom na ní hráli starého dobrého Maria na Nintendu 😀
Jooo u nás by se měla blaze holka jedna 😍😀

10. čer 2019

Televize by se nám moc hodila do našeho nového domečku kousek od Hradce Králové. Manžel sice tvrdí, že si mám dojít na oční pro silnější brýle, ale já bych raději novou a větší televizi. 😁 K TV používáme také xbox, zavěšenou na zdi máme. Přidávám foto, ale obývák je zatím ve fázi zařizování. 🙂 Jelikož působím na soc.sítích jako blogger (ig, yt), ráda recenzi přidám i tam. 🙂

11. čer 2019
Autor komentář smazal

Bydlíme v Holýšově.
Televizi zapínám hned ráno u snídaně a běží celý den. Snídaně bez pohádek neexistuje. Nyní máme televizi postavenou na komodě, ale příští rok plánujeme stěhování obýváku do kuchyně a tam bude televize na zdi. Lepší foto nemám.

11. čer 2019

Bydlíme ve Zlivi (u Č. Budějovic) Televize u nás jede dost často, prohání ji náš čerstvě tříletý synek každé ráno a každý večer. Sledujeme především pohádky, nyní u nás aktuálně frčí Požárník Sam, manžel si rád pouští dokumenty z netu, já poslední dobou sleduji jenom počasí nebo si pouštím zumbu. Televizi máme zatím jen postavenou, ale říkali jsme si, že až budeme mít nějakou novou a větší, tak ji určitě pověsíme na zeď - hlavně kvůli dětem a jejich upatlaným ručičkám😉 Proto jsme zatím neřešili ani zavěšení skříňky ze stěny a poliček na zeď, abychom měli flexibilní prostor..... jinak mám 3 chlapy v chalupě, takže časem určitě přijde na scénu i ta herní konzole, jen co dětičky trochu povyrostou.

11. čer 2019

Bydlime v Hraběticich u Znojma. Jsme ctvrt roku zatim v novem baracku, co jsme si opravovali a zatim nejak na koupi televize neprislo, tak davam na misto pro televizi notebook. Sama koukam kdyz je cas na oblibene serialy a hlavne maly se zacal koukavat na pohadky a pisnicky z youtube. Proto bych ocekavala od nove televize hlavne moznost napojit se i na internet a poustet videa primo na tv. Az maly trosku vyroste, chceme kupovat i PSko na nejake hrani, tak by bylo super i kdyby na tehle tv byl kvalitni obraz na novejsi hry. Na zed jsme ji sice veset neplanovali, ale snad by nemel byt problem.

11. čer 2019

Zdravime z Uherskobrodska.
Telka u nas jede opravdu casto. Dcera Decko a ja i pritel mame v tv sve oblibene porady. Co by mela splnovat? Nooo, ja tomuhle moc nerozumim, to spis pritel. Alee samozrejme kvalitni obraz, zvuk, moznost pripojeni externiho disku, internet v tv,.... mame tv starsiho typu. Rekonstruujeme dum, tak na lepsi nejsou finance. Tv mame prisroubovanou ke komode kvuli detem, zaveseni by nevadilo.prikladam foto naseho obyvakopokojiku.

11. čer 2019

Stěhujeme se za pár dní z PCE do Ostravy. Obyvák tak budeme řešit od úplného začátku,proto umístění TV na zeď není problém 🙂 Foto tedy ještě nemám :/ vyhrát toto testování by bylo úžasné jako uvítaní v novém a zároveň takový symbol nových začátků se štěstím 🙂 Televize je u nás hojně využívána nejen mladším synem na pohádky,starším synem na seriály a hraní her na xboxu a večer u ní lenoším já u seriálu,nebo hraním her či ji používám jako monitor k notebooku 🙂 Televize je u nás jako člen rodiny 🙂 Od kvalitní televize očekávám při takovém zápřahu,co u nás má,nejen kvalitní obraz i zvuk,ale i šetření s energií. Jo, a určitě USB vstup :D Ten je u nás důležitý stejně jako TV samotná :D Funkce jako podsvícení nebo připojení k internetu jsou krásný bonus 🙂

11. čer 2019

Jsem z prahy. V panelaku snad ani nejde mit jinak, nez tv na zdi. Je to uspora mista. Navic, se mi to libi. Chytra tv se musi umet spojit s ntb (mac), coz ted mi krome pres samsung aplikaci, ktera se otevre ve windovsech (paralerni prostredi v notasu co mam) nejde. Takze by mela umet komunikovat s mac prostredim. Mam rozmoukany serial, a o kolik by bylo lepsi ho mit na tv a ne v notasu.
Jinak k tv jenpripojeny xbox s kinectem, takze telka je dulezity partak. 🙂

11. čer 2019

Dobrý den,
s manželem bydlíme v Plzni a nyní máme televizi zavěšenou na zdi.
Obývací pokoj s televizí je pro nás nejvíce navštěvovaná místnost jak námi, tak všemi návštěvami. Musím uznat, že na gauči u televize trávíme s manželem opravdu hodně času. Nejsme přehnaní sportovci, takže když se nám nic nechce, bez výčitek si sedneme k televizi a koukáme a využíváme našich společných volných chvilek, než se nám narodí miminko. Pak už to sledování televize nebude tak bezstarostné, ale věřím, že i s miminkem a posléze s menším dítětem budeme na televizi koukat, jen se nám pravděpodobně trošku změní „repertoár“. Nyní sledujeme především seriály, když nestihneme nějaký díl, pustíme si ho zpětně přes internet a večer se koukáme hlavně na filmy přes USB. Když já trávím čas v kuchyni, manžel si s oblibou zahraje i FIFU nebo NHL na PS4. A po každé dovolené využíváme televizi i jako promítač fotek a videí, kdy propojíme telefon s televizí a nemusíme stahovat fotky do počítače, kopírovat na flashku a až pak pustit přes televizi. To je skvělý.
Od nové televize bychom očekávali perfektní obraz, zvuk, připojení k wi-fi, propojení s telefonem, rychlost a dlouhou životnost.

11. čer 2019

Jsem z Liberce, televizi Samsung máme přes 5 let a jsme spokojeni. Tv máme zavěšenou na zdi tudíž žádný problém. Přítel hraje na Ps 3 hry a já ráda koukám na pohádky a seriály. Přítel na zprávy. Od Tv čekám kvalitní obraz, zvuk, jednoduché ovládání a nastavení. Samozřejmě doplňující funkce jsou jen milým zpestřením.

11. čer 2019

Od kvalitní tv očekávám kvalitní a plynulý obraz. Připojení k internetu, hdmi a usb konektory. Energetická třída A+. Bydlím v Brně a současnou tv sice zavěšenou nemáme, ale držák na zeď máme připravený pro novou větší tv. Mám šikovného muže pro kterého není instalace držáku na zeď problém. Tv mám puštěnou celý den, mám jí jako kulisu.

11. čer 2019

Bydlime v Jodoigne a televizi na zdi nemame, ale dele o tom uvazujeme. Kdyz jsme spolecne bydleni porizovali, potrebovali jsme z duvodu malinkeho bytu dostatek uloznych prostoru a proto jsme zvolili ikea skrinku s boxy, kde se dalo dat dost veci a je prostor pro televizi. Ovsem mame doma 2 horolezce a po te, co jsem videla syna v 18M jak vylezl na jednotlive boxy a visel nahore a radostne se rehtal, bylo nam jasne, ze zmena je nutna. Skrinku chceme nizsi, v dome je mista vice a televizi nutno zavesit.

11. čer 2019

Žijeme ve Štětí, televizi na zdi nemáme. Pokud získáme od Vás TV, může být kdekoliv 😆

11. čer 2019

Dobrý den od této televize očekávám vtáhnout uživatele tedy moji rodinu do děje ☺️funkce zapnout na tlesknutí už existuje? dělám si legraci určitě za mě jednoduché ovládání pro nás ženy 🙃jsme z Tlustice u Hořovic a televize by šla určitě zavěsit 🙂

11. čer 2019
Autor komentář smazal

Bydlím v malé vesnici kousek od Přeštic v západních Čechách. Televizi u nás používáme hlavně na filmy a jak můžete vidět na Simpsonovi, ty u nás jednou denně, přiznám se, že ne kvůli dceři, ale kvůli mně 🙂 Ocenila bych na televizi,kdyby měla wifi a také, aby hlas seděl s obrazem. Nyní máme také Samsung, nevím o jaký typ se jedná, manžel ji zdědil po babičce a máme s ní tento problém. Pustíme- li si film z disku, flashky nebo dvd, tak ke konci už se rozchází pomalu o celou větu.😠 Nyni mame televizi na nabytku,tento typ bohužel nejde zavěsit na zeď, proto by pro nás byla televize, kterou lze zavěsit na zeď velkou výhodou, dcera začíná chodit, tak budeme muset zavěšení řešit, místo k tomu máme. 🙂

11. čer 2019

U nás se tráví v obyvaku většina dne, tedy pokud není venku hezky, to jsme na zahradě. V současné době nemáme televizi zavěšenou na zdi, ale máme to v budoucnu v plánu. Nyní máme televizi v rohu místnosti. Z rohu bychom ji rádi odstranili a právě zavěsili na zeď aby v rohu mohl vzniknout dětský koutek pro naše dvě děti. Televize u nás běží skoro celý den, je to i taková kulisa. Dětem na ni pouštím pohádky a to převážně na YouTube kanálu a proto určitě oceníme televizi s internetovým připojením.
Veronika, Kolín

11. čer 2019

Bydlíme v domě pár kilometrů od Opavy.
U nás se v létě před televizi přemisťuje dětský koutek synů, kvůli připojení klimatizace. Televizi na zdi už máme, ale není vlastně ani naše, odložil si ji u nás partner tchýně, prt si koupil jinou a tuto neměl kam dát.
Tv u nás jede, bohužel, většinu dne. Pohádky, seriály, písničky, filmy- vždy si tam něco najdeme.

11. čer 2019

Mám doma 4 chlapáky,kteří sledují jak pohádky,tak hudbu,ale ted především sportovní přenosy🙈 takže jako úžasná maminka bych jim z toho sledování chtěla dopřát,co nejlepší zážitek 😂 a já bych tím naší starou televizi mohla odstěhovat do ložnice a mít tak klid i sama pro sebe 😂 bydlíme kousek od Kolína,televizi na zdi nemáme,ale není problém ji tam přidělat

11. čer 2019

Tak za tuhle televizi by mi asi manžel nosil na rukou ( a to jsem dost těžká 🙈😂).. Televizi máme už pěkně starou a né moc velkou, zavěsit sme chtěly až tu novou a už se na to moc těšíme, protože malá už nam na ní dosáhne! 🤦🏻‍♀️ Bydlíme kus od Plzně a televize u nás jede od rána do večera.. Buď písničky pro malou, nebo já filmy a manžel hry.. Playstation nebo xboxy na denním pořádku a nadává že telka už to nestíha 😂 No a nemluvim o tom že hokej a fotbal musí taky vidět každý zápas a míč a puk na té naší už nevidim ani já 😂😂. Takže u nás televize #musthave ❤️ Ježiš to by byl zázrak mít tuhle krásku doma 🙈

11. čer 2019

Tak z takovehle televize by doma vsichni jasali. Jede u nas skoro cely den, nesnasim ticho, takze minimalne jako zvukova kulisa. Vecer k ni usedame k filmu, prcek pres den useda k pohadce. Momentalni nam uz visi na zdi, usetri to prostor.

11. čer 2019

Bydlíme v Praze. Televizi už roky máme zavěšenou na zdi. Důvody jsou bezpečnostní z dob batolecích obou dcer a estetický aspekt je nezanedbatelný - prostě vypadá to výrazně lépe a neměnila bych. Rozptyl programů je v nadsázce řečeno Déčko, Déčko,pak ještě Déčko a potom si i rodič může dopřát svůj pořad. Výběr televize řeším poměrně akutně s ohledem na přechod na DVB-T2, kterou naše stávající HD ready nestráví😀 a Samsung je jednou ze dvou finalně předvybraných značek.

11. čer 2019

Ráda bych se zúčastnila. U nás běží televize neustále (v podstatě ji vypínáme jen, když někam jedeme a vypnula jsem ji, abych udělala fotku 😀). Od televize očekávám především dobrý obraz a zvuk, což je základ. Využíváme i 3D obraz s brýlemi. Manžel si rád zahraje s kamarády Fifu, takže máme občas televizi i jako počítač. 🙂 Využíváme TV i na prohlížení věcí na netu. Současná televize má super barevné podbarvení, které dodává filmům tu správnou atmosféru. 😎 Na TV, o kterou se hraje, mě zaujalo ovládání hlasem, protože teď neustále hledám ovladač k TV (jak říkám, u nás jsme u TV pečení - vaření, a tak se o TV i pereme. 😉 Dále bych ocenila co nejméně kabelů, protože mám malé miminko, které za chvíli bude lézt a nechci, aby se do těch kabelů zamotalo.

1) Bydlíme v malé obci u Chrudimi, ale jsem schopna si pro takovou TV i dojet ❤

2) Ano, současná TV je zavěšená na zdi, takže s tím problém nemám. 🙂

11. čer 2019

Foto obýváku nemám,jsem s dcerkou v lázních
Jinak bydlíme na Vysočině a současná televize v obýváku visí na zdi

11. čer 2019

Bílovec (okres Novy Jicin), take by jsme se radi zucastnili. Samsung TV vzdy kazdemu doporucuji a mame cela rodina jedine samsung. TV mame sice na tv stolku, ale rikali jsme si, ze az si poridime novou, dame ji prave na zed, takze zadny problem. 😊 Mame dokonce domaci kino i telefony samsung, takze vse sparovano s jednou znackou, na kterou nedame dopustit.
TV u nas jede denne a sledujeme kazdy den HBO Go, at uz serialy, filmy, tak deti pohadky. Filmy na flešce, you tube, apod aplikace vyuzivame denne. Mame satelit vcetne HD programu, takze u nas by se tahle televize mela jako v raji a my s ni. Moc by jsme si prali tuhle TV testovat!😊Moc!🤩 Tak snad vyberete spravne. I kdyz verim, ze by si ji kazdy zaslouzil. 😍

11. čer 2019

Zdravíme tým Modrého koníka i zástupce firmy Samsung z okraje Prahy 6 - Řepy. Pracuji z domova, televize je mým každodenním věrným společníkem. Mám velkou rodinu, mezi našimi dětmi je věkové rozpětí 20 let, takže u nás by televizi testovalo hned několik věkových kategorií od školkaře, přes puberťáky, dospělou mládež až po nás rodiče středního věku, kterým je obývací pokoj zároveň i ložnicí.
Postel máme umístěnou hned za sedací soupravou, a je pro nás důležitý tedy i pozorovací úhel. Osobně bych uvítala možnost připojení TV přes wifi k internetu, protože dnes se na naše oblíbené seriály díváme večer s manželem pouze na malém tabletu. Naše děti by si určitě s nadšením připojily herní konzoli, kterou teď používají v pokojíčku na TV Samsung LE19D450G1WXBT. Manžel by nejvíce ocenil kvalitní zvuk k poslechu hudby spolu s možností sledování výukových videí např. na youtube. Také rád ovládá mobil hlasem, což by jistě zkusil i u TV.
Máme již několikátou TV značky Samsung, která je naší oblíbenou značkou. Ta naše současná TV má bohužel jen základní funkce, náš nejmladší nám jí „vylepšil“, když nůžkami obkreslil Mášu na obrazovku, takže další televize už bude jedině viset v bezpečné výšce na zdi. Ta naše zeď je rozměrově jako dělaná pro Vaší televizi a moc rádi bychom Vám jí otestovali 😉

11. čer 2019

Dobrý večer 🌙
Toto je testování přímo pro nás ☺️ Jak vidno na foto - jsme nachastaní na instalaci TV na stěnu 🙌🏻(Ale novou TV ještě nemame😁)

Bydlíme v obci Břest 🌸 jsme rodina a na TV máme vysoké nároky.

- máme bohatý archív blueray filmů a potrpíme si na kvalitní obraz
- v dnešní době od TV očekáváme internetové připojení už jako samozřejmost - pouštění hudby (YouTube) nebo volat přes skype, seriály apod 😊
- snoubenec je milovník her a na konci měsíce budu pořizovat playstation - takže to by byla dvojí radost ☺️🙌🏻
- V neposlední řadě bych zdůraznila rozměr TV - máme veliký obývací pokoj spojen s kuchyní a jídelním koutem, terasou. Takže čím větší - tím lepší 😍 u nás je TV v srdci domova 😍 Tak aby na ni bylo vidět odevšud 😊

Byla by to opravdu radost - testovat tutu krásnou, našlapanou TV ❤️ (Akorát snoubence bych od TV už asi opravdu nedostala ani spát 😄)

Pěkný večer 🌸

11. čer 2019

Bydlíme v Kunčicích pod Ondřejníkem 😀 Od televize očekavám hlavně super rozlišení a parádní zvuk.Miluji hudbu na celý barák.Hlavně potřebujeme propojení na YouTube kvůli hudbě a samozřejmě kvůli prasátkovi Pepovi 😀Instalace na zeď není problém, momentálně jsme dodělali novou elektřinu,kde už se se zavěšením počítá,máme i tunel,aby nešli vidět kabely,ale momentálně na novou šetříme.Před nedávnem jsme se nadtehovali,takže nejde vše mít hned.Tahle tv Samsung,by byl splněný sen 😁

11. čer 2019

Jo a ještě foto😂

11. čer 2019

bydlíme v Lipové, celý obývák vyfocený bohužel nemám, tak posílám foto z Vánoc s naší stávající tv. Velká je (pro mě) dost, na stěně tedy nevisí, ale problém by s tím určitě nebyl. jsem na mateřské s dvěmi dětmi , takže čučíme pořád na pohádky nebo přítel na sportovní přímé přenosy či dokumenty. co bych u tv ocenila asi nejvíc, že by se dalo přímo připojit na net, děti se rádi dívají na písničky na YouTube a v tak velkém formátu by to bylo úžasné.

11. čer 2019
Autor komentář smazal

Bydlime ve Velesine. 😊 televize u nas jede skoro nonstop at uz jako kulisa nebo oddych, playstation, hudba. Na zdi ji zatim nemame, ale je to v planu, protoze maly zacina obchazet nabytek a mam strach aby se na nej z komody neprevratila. Od televize ocekavame super obraz a zvuk ke sledovani filmu. Skvely je pripojeni k wifi, snadny pristup na YT nebo Netflix. 😊👍

11. čer 2019

Televizi povesenou nemame, ale problem by urcite nebyl 🙂 ba naopak by to bylo mozna i lepsi 🙂 bylo by fajn otestovat takovou pecku televizi 🙂 znacka samsung je skvela- Nejvice vyuzivam u chytre televize pripojeni k wifi, kde synovi nejcasteji poustim videa ze svych choreografii deti a on podle nich tancuje. dokonce se i jednu naucil. otestovat tuto televizi by byl sen 🙂 herni konczole neni problem otestovat a pujcit si ji od bratra. Ja rada sleduji filmy a serialy, kdyz syn usne a je chvile cas... Bydlim v severozapadnim meste Jirkov (okres CHomutov). Televize u nas hraje opravdu kazdy den, ale ne ze bych u ni sedeli 24h denně 😉

12. čer 2019

Ahoj koníku a dobrý den všichni ze Samsungu.
U nás jede televize v podstatě pořád, sledujeme různé seriály, filmy, děti pohádky, manžel dokumenty o přírodě, já si často k uklízení pouštím hudební stanice místo rádia a přiznávám, že často mám i televizi jen tak puštěnou jako kulisu. Našemu obýváku zatím kraluje také televize Samsung, se kterou jsme po všech stránkách spokojení, ale vzhledem k tomu, že brzo oslaví své desáté narozeniny, je to v řeči elektroniky už tak trochu babička 😎 a manžel pořád častěji začíná mluvit o tom, jestli bychom už nepotřebovali novou. Zatím jsou sice bohužel na řadě jiné priority, myslím ale, že potají už pokukuje a vybírá 😇 A co očekáváme od televize? Především kvalitní obraz a zvuk. U nové televize bychom chtěli i připojení na internet, především děti by byly nadšené, že svoje oblíbené písničky a pohádky z Youtube by už nemuseli sledovat jen na tabletu. Manžel by zase určitě ocenil kvalitu při hraní her. A pak jsou ještě věci, které sice od televize neočekáváme, v podstatě mě ani nenapadlo, že existují, ale přijdou mi úžasné 🙂 Třeba to, že dokáže přizpůsobit hlasitost i jas podmínkám v obýváku. Nebo režim, kdy vypnutá obrazovka dokáže splynout se stěnou za ní jen díky fotce, je prostě skvělý. Určitě bych ocenila i široký pozorovací úhel, obývák máme totiž propojený s kuchyní a často si právě při vaření televizi pouštím. Kuchyň je ale od obývací stěny jakoby bokem a proto o nějakém požitku ze sledování z kuchyně nemůže být řeč, často jen poslouchám dialogy, abych se držela děje, a při důležitějších scénách musím odbíhat do obýváku, abych věděla, co se to vůbec v té změti světel a stínů děje… Nová televize by si zkrátka u nás určitě našla své místo. Ta stará sice není zavěšená, ale hlavně proto, že tak dlouho „nebyli lidi na její pověšení“, až chudák skončila na stojánku. Se zavěšením bychom určitě neměli problém, vlastně, kdyby se u nás chtěla tahle testovací kráska zabydlet, neměla bych problém přestavět obývák, odstěhovat skříňky, vlastně cokoliv. A ještě poslední informace, bydlíme v malé vesničce kousek od Humpolce (hned u sjezdu z D1, takže když nebudou kolony 😅 je k nám krásná cesta 😅 ).

12. čer 2019
Autor komentář smazal

Jsme mladá milující se rodinka z Ostravy, která se před 2 týdny nastěhovala do nového bytu. Zatím jsme stihli udělat pokojíček pro naší skoro roční holčičku, který se nám opravdu povedl, kuchyň a vymalovat obývací pokoj, objednat sedačku a postel, která bude v patře jelikož máme byt 2+1 a z obývacího pokoje se tak stane i ložnice a pracovna. Zajisté jste si všimli, že jsem se nikde nezmiňovala o televizi. A to proto, že si chceme dopřát opravdu bombastickou televizi - 55" (maximum, které se nám na zeď mezi skříně vleze a shodou okolností i velikost kterou jsem měla doma u rodičů), dále televizi, kde vynikne jak obraz, ale také zvuk, jelikož já ráda koukám na sci-fi, kde jsou efekty velmi důležité (nemůžete přeci sledovat, jak vesmírná loď Enterprise opouští galaxii z noťasu, jako je tomu teď) a také na "slaďáky", u kterých si zase ráda poslechnu hudbu a představím si, jak by asi bylo mě. Partner zase nedá, asi jako většina chlapů, dopustit na sport, takže fotbal, hokej, Moto GP či závod formulí jsou u nás na denním pořádku a určitě i vy pochopíte (stejně jako jsem musela já), že zde je každé zapískání píšťalkou nebo klábosení komentátorů velmi důležité. Společně pak sledujeme seriály a naší holčičce se začínají líbit pohádky, u kterých doufám, že při velké televizi dokáže vydržet i tatínek. No a jelikož jsme opravdu mladí rodiče (mě 19 a partner 14. 6. oslaví své 21. narozeniny a zároveň 16. 6. svůj první Den otců - mimochodem byl by to hezký "dárek" k testování), tak se nám nevyhýbají ani časté návštěvy ještě bezdětných přátel, kteří nejraději tráví čas u Xboxu 360. Jako bonus my televize mohla mít také přístup k internetu.
První co bylo, když jsem na stránkách, kde pročítám diskuse a rady uviděla testování této televize, bylo představení si konečné podoby obývacího pokoje a romantické sledování televize z gauče, přičemž nám malá skákala po klíně a my se na sebe s partnerem usmívali.
Bohužel mi tato idylka zatím připadá jako pouhá utopie, jelikož si při našem věku a situaci takovouto televizi budeme moct pořídit za hodně dlouho.

* poznámka k fotografii obývacího pokoje:
Jelikož jsme tam včera nastěhovali skříně, tak ještě nejsou v konečné podobě - půjdou ještě více od sebe a na místě kde jsou matrace s peřinami bude sedačka, která je momentálně na cestě k nám. Z místa odkud fotím bude pracovna a nad ní velká postel.

12. čer 2019

Tak my bydlíme poblíž Kralup nad Vltavou, televizi jak je vidno z fota už na zdi přidělanou máme a je to z jednoho prostého důvodu, abychom zabránili nenechavým ručkám v jejím opatlávání... Co sledujeme nejčastěji je asi také poznat, pohádky jsou u nás na denním pořádku, někdy více ... někdy méně, pokud jsou děti nemocné tak jede často. Teď máme doma plazmu LG a nebráníme se tomu pořádně porovnat rozdíl v obrazu případně i spotřebě energie...

12. čer 2019

Bydlime u Mělníka. Náš televizní koutek je malinký s televizí starou 10 let. Plánujeme koupi nové na zed a v místě co zbyde bude mít dítko hrací koutek. Doufám ze se to brzy podari, protoze vzdy se neco rozbije a peníze jsou potreba jinde

12. čer 2019

Jsme z Náchoda. Televizi máme starší, a právě plánujeme koupit televizi na zeď, takže s instalací by nebyl problém, do budoucna s tím počítáme tak jako tak. Televize je u nás vytížena hlavně ráno a navečer, pokud prší tak větší část dne. Hlavně děti koukají na pohádky, já s mužem večer na zprávy, a pak na nějaké dokumenty, filmy. Na seriály koukám dopoledne na opakování 😅 máme x-box na hry a partner si teď chce kupovat Play Station, takže velká tv by na hry byla super 😇

12. čer 2019

Z Mladé Boleslavi, krásně by se nám vyjimala na té zdi a hlavně bych chtěla udělat radost mému muži ❤️ a pro malého na pohádky jak vyšitá☘️

12. čer 2019

Naše velká rodina žije v Březině nedaleko Brna. Nynější televize nám visí na zdi, ale uvažujeme o nové, jelikož se současnou již nejsme úplně spokojeni. Přece jen již ji nějaký ten pátek máme a nové technologie, které jsou nyní na trhu jsou pro nás velkým lákadlem.Novou televizi bychom určitě rádi měli zase na zdi. Je to pro nás nejlepší řešení, jelikož jsme celkem velká rodina, a proto před televizí máme obrovsou sedačku a potřebujeme, aby z každé strany bylo na televizi dobře vidět. Naše tři děti milují pohádky, sledují jednak televizní programy a jednak jim pouštíme pohádky přes USB. Od nové televize bych očekávala právě multimediální přístup - možnost sledovat nejen televizní programy, ale přehrávat si přes ni fotografie i domácí videa a filmy. Také přístup k internetu je super věc, kterou bycho jistě rádi využívali. V brzké době plánujeme dětem pořídit také xbox. Nejsme televizní maniaci, ale televizi vyuzíváme každý den a přiznávám se, že mi mnohdy vyrhne trn z paty.

12. čer 2019

Radi bysme se zúčastnili, u nas tv jede porad kdyz ne pohadky tak hudba a vecer relax nějaký dobry film. Nad novou TV premyslime uz mame starou10let a pomalu odchazi 🙄 nejvic resime kvalitni zvuk a obraz potom připojení k internetu a aby potporovali to novy pripojeni kanalu. A premyslime kdyz poridime novou ze ji dame zavesit do steny protože deti radi tukaji do tv 😂 jsme z Kroměříže

12. čer 2019

Bydlíme ve Velké nad Veličkou, zavěšenou televizi nemáme, ale nebyl by to problém, dokonce se na to chystáme 🙂

12. čer 2019

Bydlíme v Suchdole u Prostějova, naši stařičkou televizi máme zavěšenou na zdi. Sledujeme ji denně. Vyhrávají pohádky, filmy a hlavně dokumenty, které u nás frčí. Obývák máme propojený s kuchyní a je to střed naší domácnosti.

12. čer 2019

Bydlíme na Kladně. Televize u nas hraje od rana do večera, koukáme na pohadky filmy a dokumenty. Od televize ocekavam cisty obraz a zvuk a hlavne připojení k internetu

12. čer 2019

Ahojky jmenuji se Janca a se svoji rodinkou bydlime v Rozmitale pod Tremsinem,malr mestecko nedaleko Pribrami🙂u nas televize jede od rana do vecera,mam ji jako kulisu,nemam totiz rada ticho,ikdyz se dvema detma ho i tak moc neni,ale vite jak🙂nasi televizku zatim zavesenou nemame,ale jakmile dodelame horni skrinky,tak se na to chystame🙂jelikoz u nas jede predevsim aplikace youtube,tak bych od teto televize ocekavala tuhle funkci taky,dale pak aby sla dobre propojit a pocitacem,mame ho pripojen stale a poustime pres nej filmy a porady online,ktere jsme treba nestihly🙂dale,aby sel pripojit disk,funkce HBOgo,kterou take vyuzivame na pohadky🙂kvalitu obrazu?o te nemluvim,to beru jako samozrejmost🙂ale poradnou kvalitu titulku u filmu bCh ocenila hodne,na to ja potrebuji totiz bryle🙂dcerka oceni hlasitost,ldyz si bude chtit pustit svoje tucave pisnicky a skakat s brachou pred obrazovkou🙂propojeni s x boxem,ktery mamr zapujceny na vyzkouseni,take uvitam a tak aby to zvladla sama zenska,to by byl sen🙂no myslim,ze by nasemu obyvaku slusela🙂

12. čer 2019

Od výborné televize očekávám přirozené podání barev ( zvláště pleťové barvy), vysoký kontrast ( aby černá byla opravdu černá), vysokou obnovovací frekvenci ( aby při sledování MŠ v hokeji byl vidět puk 🙂, adekvátní rozlišení 4K, napojení na periférie ( USB, SD karta, receiver, dvb-t 2,...), rychlá odezva v menu, přehrávání filmů z NAS, streamování multimédií a samozřejmě úhlopříčka- velká! 😃Jak je vidět mám doma nadšence do elektroniky, od kterého denně poslouchám že máme malou a starou televizi, proto mě jako první napadlo že tohoto se musím zúčastnit. Televize u nás běží celý den. Ať už písnicky, pohádky pro děti, seriály, ale hlavně večer filmy ve full HD kvalitě. Do kina jedeme výjimečně, protože doma je to lepší a tak bychom potřebovali něco lepšího na koukání 😉 Samozřejmě na zdi v obýváku máme misto, protože máme malou televizi a už teď je na zdi takže není problém. Rádi bychom tuto velkou telku jako rodina otestovali.

12. čer 2019

Nooo, tak tady by mě manžel jistojistě pochválil, kdybych byla vybrána na testování zrovna já. To by byl takový pozdější dárek ke dni otců. A věřím že takový, že by na něj jen tak nezapomněl...
Naše televize zatím stojí na skříňce, v menší středočeské vesnici (Kozomíně), ale zavěšení se nebojíme (pro mě by to naopak bylo pohodlnější, abych neřešila, jestli mi TV nejmladší nestrhne z té skříňky...). Byla by to další TV Samsung v řadě, takže bychom viděli, kam se to posunulo.
Co se týče toho, co by měla umět, tak za mě je nejdůležitější, aby byla intuitivní. V současné chvíli už 7mi leťák pustí DVD i internet na TV sobě nebo sourozencům, já hodně využívám rádio a taky externí harddisk. Do budoucna si pohrávám s připojením herní konzole (ale tady jsem nerozhodná kterou, takže zatím nemáme...). Pro manžela by zase bylo užitečné propojení s pc nebo telefonem, aby to všechno krásně společně fungovalo.
Níže přikládám foto našeho obýváku (dneska večer), kde je vidět, že se tady opravdu žije - je to herna, herna a hlavně herna, pak taky odpočívárna, pracovna, jídelna, knihovna, je to místo, kde společně trávíme hodně času.

12. čer 2019

Bydlíme ve Vranovicích 🙂 Televizi na zdi nemáme, ale máme to v plánu, takže určitě by nebyl problém 🙂 foto je starší, teď mám jinou televizi, která je o trošku větší, než tahle, zdědili jsme po rodičích 😂 Od kvalitní televize očekávám kvalitní zvuk, obraz 🙂

12. čer 2019

Bydlime v Nupakach u Prahy,televizi zavesenou zatim nemame,ale radi bychom meli,jen jsme na to sami nemeli odvahu 🙂 Byl by to uzasny darek pro manzela,az se nam narodi vytouzeny synek 🙂 Od kvalitni televize ocekavame super obraz a zvuk a spoustu funkci (hbo,youtube apod.) A televize je u nas hodne vyuzivana 🙂

13. čer 2019

Očekávám kvalitní zvuk,obraz! Jsme z Peček u Kolína. Televize u nás jede denně. Koukáme jak na pohádky ( dcera), tak já na seriály a manžel zase miluje dokumenty. Tv na zdi nemáme a problém by jsme s tím neměli. 🙂 Rádi bychom testovali.

13. čer 2019

Dobrý den, jsme z Prahy. Televizi zavěšenou nemáme a díváme se hlavně na Déčko a dětské pořady. Já detektivky. Vzhledem k probíhajícímu rozvodu by se nám televise na testování moc hodila, protože manžel chce tu co máme odvést (prý kupoval před 11 lety těsně před svatbou takže je jeho) a budeme bez televize a mladší dcera bez Eleny z Avaloru, Aladina, Šmloulů...protože teď na výběr nemám čas a asi nebude vzhledem k požadovánému finančnímu vyrovnání ani dostatek peněž. Byla by to pro nás skvělá možnost vyzkoušet tak kvalitní televizi se skvělým obrazem a možnostmi, které vůbec neznáme.

13. čer 2019

My bychom se taky moc rádi zoučastnili testování nové Q led televize.Muj manžel je velikej fanda doznala a naší starou televizi má v podstatě sám pro sebe.Ma ji pověšenou na zdi a my s holkami máme smůlu.Mojim snem je mít televizi kterou by jsem mohla koukat i já🙂 Ocenila by jsem pořádnej zvuk kedže děti nikdy nejsou zticha.A taky skvělej obraz na kterém je možné prohrávat spousty fotky s mobilů.A co je hodně důležité možnost pustit všechny důležité pohádky a písničky přes YouTube🙂 A co teprve si zapnout relaxační hudbu přes Spotify ???Užívat si dokonalý zvuk šumění moře
Televizi každoročně využíváme na Vánoce na poušteni pozadí hoříciho krbu .Věříme že z touhle televizi by to bylo opravdu kouzelné😇
Bydlíme v Praze a montáž na zeď není žádnej problém.

13. čer 2019
Autor komentář smazal

Dobrý den, bydlíme na vesnici kousek od Poděbrad, bez televize si nedokáži nás den představit, kor když je ošklivé počasí, ráno koukáme na pohádky, prez den na seriály, večer na filmy, muž kouká na sporty a hraje Playstation. Naši TV rozhodně nesmí chybět připojení k internetu. Televizi máme zavesenou na zdi 🙂

13. čer 2019

Krásný den, bydlím v Liberci a TV mám položenou na komodě, protože je to stará asi 20 kg těžká plazma. 😀 Obraz je celkem dobrý, ale TV bohužel "není chytrá", což bych očekávala od nové tv. Možnost přístupu na internet, přehrávání videí z YouTube a k tomu samozřejmě super obraz i zvuk...to je to, co bysme si doma přáli. Když bude vypadat stylově i vypnutá, jen dobře. 🙂👍 S případným přiděláním tv na stěnu by nebyl problém.

13. čer 2019

Ahoj bydlime v Pisku Tv mame normalne na stolecku ae pridelat na zed by nebyl vubec zadny problem.U nas se sleduji pohadky, ta televize jede u nas nonstop pomalu o kdyz se kolikrat nikdo nediva😂A vecer urcite s manzelem filmy..
At zijou Triskouni😂😂

13. čer 2019

Plzeň
Od tv ocekavam skvely obraz a zvuk, pripojeni k internetu, super grafiku, kvuli fotkam, se kterymi pracuji.
Aktualne mame nouzovou tv, uplne hloupou, bez chytrych funkci a internetu apod. Zavesit tv na zed bych chtela, takze to by problem nebyl vubec, aktualne tedy stridame pohadky, dokonce i dvd s pohadkami a hudebni kanaly 😊
Mam rada jednoduchost a pokud je obyvak uklizeny a neni v nem hora hracek tak vypada takto... Jinak samozrejme jako jinde nechybi sem tam nejaka hracka, talirek apod. 😄

13. čer 2019

Ahoj, jsme z Jeseníku.
TV na stěně zatim nemáme, sama to nezvládnu a tatinek jezdí pracovně do zahraničí. A také plánujeme koupit větší TV aby se lépe vyjimala na zdi, kam by se určitě vešla i tato kráska QLED od Samsung.
U nás se na TV určitě nepráší, i když ji zrovna nesledujeme jede alespoň jako kulisa při vaření či úklidu. Přes TV pouštíme i hudbu, takže požadavek kvalitního zvuku je na místě, o obrazu nemluvě-ráda sleduj nejnovější filmy na HBO a vzhledem k tomu, že nosim brýle kvůli oční vadě, je kvalitní obraz pro mě moc důležitý, aby i neunikl žádný důležitý okamžik. Naše dcerka by si určitě pohádky užila ještě více, a nemluvě o tatínkovi, když se vrátí z práce, mohl by si více užít koukání na sport-hlavně šipky, golf a formule.
Všem přeji hodně štěstí 🍀

13. čer 2019

Zapomněla jsem na fotku 🤣

13. čer 2019

Od kvalitní televize, což QLED televize od Samsung zcela jistě je, očekávám: 1) kvalitní obraz a to díky procesoru Quantum 4K stoprocentně bude. Vzhledem k tomu, že nosím brýle, tak ocením i možnost zostření hran zobrazených objektů nebo textu pomocí umělé inteligence AI Upscaling.
2) dobrý zvuk je nedílnou součástí pro kvalitní sledování oblíbeného filmu/pořadu, či při poslechu hudby.
Oceňuji, když má televize možnost Wifi připojení a "nečouhá" z Tv milion kabelů, což je díky systému One Invisible Connection také splněno 🙂
Co se mi u této Tv dále líbí, že dokáže splynout s barvou pozadí a nenarušuje tak tolik okolní vnímaní a nemusíme stále hledět na černý obdélník 🙂
Televize QLED od Samsung by se nám vyjímala u nás v obýváku ve Vysokém Mýtě a zdobila by stěnu, kterou sám manžel vyrobil. Teď tam visí na zdi starší kousek a myslím si, že by si zasloužil už výměnu 🙂

13. čer 2019

Dobry den, televize by mela mit super zvuk a barvy. Dalsi bych uvitala kvalitni signal, jsme na vsi, mame satelit a presto nase stara televize nestiha. Automaticke ladeni programu by take bylo fajn, kazdou chvili se kamsi stehuji 😁 posilam fotku neseho obyvaku, omluvte provozni neuklid prosim 🤦‍♀️😁

13. čer 2019

U nás v Jaroměři se na televizi určitě nepráší a kdyby náhodnou,tak utírám prach denně😉 zatím nemáme tv na zdi,ale během 14ti dnů se stěhujeme do baráčku a tam už ji na zeď plánujeme. Nejvíc ji u nás využíváme na pohádky pro dceru na které ,,musíme" a hlavně chceme koukat s ní😅 vzhledem k tomu,že často nic extra nedávají,tak koukáme na filmy z disku. A takový Harry Potter nebo Hra o trůny to by bylo úplně jiné pokoukání než do teď. Manžel si taky rád zahraje ps4,teda když ho děti a okolnosti nechají. A já si na velmi ráda na ni přes youtube pouštím hudbu třeba k výrobě dortů,

13. čer 2019

U nas Tv poustime nekolik hodin denne. At uz kvuli pohadkam nebo nejakemu peknemu filmu. Casto poustime pres wifi youtube. Nebo z chytreho telefonu. Vzdy posleme pohadku ,,z mobilu do tv,, tahle funkce tedy nesmi chybet 🙂 povesit si tv na zed u nas v Decine take neni problem 👌🏼 Meli jsme tak povesene vsechny televize. Pod Tv mame hracky, protoze tahat je porad pokojik-obyvak je opruz 🤣

13. čer 2019

Ahoj, doma je nás 5 a televizi využíváme na 100% ať už jen jako zvukovou kulisu nebo ke sledování pohádek - děti, sportu - tatínek nebo seriálů a filmů - maminka, když má štěstí a televizi chvilku pro sebe.. Naši televizi máme zavěšenou aby byla dobře vidět.. Ale už má nějaký věk tak toho moc nezvládne.. U nové televize by se mi líbila možnost připojení k internetu.. a jasný obraz. Bydlíme ve vesnici u Jindřichova Hradce(Nekrasín) na fotce naše TV😊

13. čer 2019

Televize je u nás středobod obýváku, je skoro pořád zapnutá - buď se sleduje běžný televizní program, nebo filmy z připojeného počítače a nebo se hrají hry na XBoxu. Čas od času na ní pouštíme rádio nebo ukazujeme fotky rodině. Samozřejmě bychom chtěli mít televizi napojenou na zesilovač s 5.1 reprosoupravou. Také očekáváme kvalitní obraz a to prý QLED slibuje 🙂.
Bydlíme v Babicích nad Svitavou a současnou televizi - LG - máme na zdi zavěšenou, jak můžete vidět na přiložené fotografii.

13. čer 2019

Od televize očekávám především dobrý obraz a zvuk 😉 s instalací na zeď není u nás žádný problém. A místo? Alšovice (do srpna) a Mírová pod Kozákovem (od srpna 😀).

13. čer 2019

Ahoj, s manzelem bydlime s dvema detmi a tchyni v rodinnem domku v Kromerizi. Televizi sledujeme kazdy den. Nejradeji mame filmy a serialy, ktere spoustime z mobilniho telefonu pres apple tv primo do televize. Proto krome kvalitniho obrazu a zvuku televize bychom uvitali i moznost internetu v televizi, moznost minimalizace programu, ktery aktualne sledujeme, abychom si mohli prepinat mezi dalsimi programy a pritom sledovat na co se prave divame a kdyby byla i moznost nejakeho zpetneho shlednuti nebylo by to na skodu. Se zavesenim nemame problem. Nynejsi televize je take zavesena, navic manzel nema rad viditelne kabely (v tomhle je pekny perfekcionista). Radi bychom otestovali novou televizi, protoze ikdyz na to nase soucasna televize nevypada, tak uz toho ma leccos za sebou 🙂 hezky den

13. čer 2019

Od televize ocekavam kvalitni obraz, abychom mohli koukat v pohodli domova a nemuseli do kina. Kvalitni zvuk, bohuzel nase nynejsi televize hraje falesne. Televize u nas jede non- stop. Kdyz jsem doma sama, abych mela kulisu pri cinnostech a kdyz prijde manzel z prace, rad u ni relaxuje u televize snidame, obedvame, vecerime, usiname. Byli bychom radi, kdyby se na televizi dali hrat hry, kdyz prijdou přátelé at se muzeme pobavit. Televizi mame zavesenou na zdi. Brno

13. čer 2019

Bydlíme v okrese brno venkov. nyní nemáme zavěšenou tv, ale nebyl by problém ji zavěsit.
Televize na zdi by se nám líbila,
tato výhra by nás hodně potěšila.
Na pohádky i filmy se rádi díváme,
rádi se o zážitky s novou televizí podělíme.
Věříme, že nás vyberete,
určitě neprohloupíte.

13. čer 2019

Naše televize se rozhodně nenudí 😂 tak nějak jsem si zvykla mít ji jako kulisu. Děti kouknou na pohádky, já si pustím nějaký seriál nebo film. A když potřebuji neco dělat, tak jen písničky. Hodně využíváme disk v ní. Na stěně máme ještě spoustu místa, takže nějaká nová úžasná tv by se tam vyjímala. V pokoji, kde ji máme, trávíme většinu času. Jsme z Brna. Od televize očekávám především kvalitní obraz i zvuk. Na naší mi chybí možnost připojení k internetu. Až se přestěhujeme do většího, určitě se pořídí i xbox a budem už úplně tv maniaci 😎

13. čer 2019

Ahoj, milá chytrá televize QLED. Ráda bych ti představila tvé budoucí majitele.
Jsme tříčlenná rodina a bydlíme ve vesnici kousíček od Znojma. Tvým nejnáročnějším divákem bude rozhodně dvouletý Ondrášek, který sotva vstane, už běží do obýváku pro ovladač a chce pustit na YT pohadky. Čtyřletá Alenka jistě ocení skvělý zvuk písniček, u kterých ráda tančí.
No a já už se těším na dokonalý design, na možnosti režimu Ambient a v neposlední řadě na Bixbyho. Sice prý neumí česky, ale věřím, že jako nemcinarka s ním najdu společnou řeč.
Věřím, že se ti bude u nás líbit a že s námi budeš spokojená a my s tebou taky. O svou (zavěšenou) předchůdkyni nemusíš mít strach, bude o ni dobře postaráno. Teď jsem onemocněla natolik, že jsem nebyla schopná se postarat o děti. Takže jsme u mých rodičů. Jak jsem si všimla, jejich starší telka vrčí a hrčí, takže bych jim nechala moji tu moji. Tvůj příchod do naší rodiny by tedy znamenal dvojí radost.
Takže už se na tebe těšíme!

13. čer 2019

Perfektní obraz a zvuk
Zavěšení na zed uz mame
Bydlime kousek od nove paky

13. čer 2019
Autor komentář smazal

Jsem z malé vesnice kousek od Kolína a dát si (konečně) televizi na zeď je můj sen a dost zásadní bezpečnostní nutnost, kterou stále odkládám a dost tím riskuju - nejednou už jsem sundavala z komody na které televize stojí dítě, které se k ní snažilo dostat...

Televize je u nás můj nejlepší kamarád - o víkendu si jí děti (sami) pouští a nechají mě spát. Večer si na ní s gustem pouštím scifi a fantasy filmy a seriály (takže kvalita obrazu je pro mně docela důležitá) a přes den si k práci ráda pouštím hudební koncerty. Děti s manželem jsou fanoušci X-Boxu, takže když je venku škaredě, tráví dost času s ovladači v ruce.

U televize je pro mně zásadní kvalita obrazu - na tu naší už z gauče nevidím a nosit brýle zarytě odmítám 🙂 A taky snadná manipulace pro děti - moje dcery 8 a 6 let si sami pouští pohádky 🙂 Pokud bych měla možnost vyzkoušet televizi s tak kvalitním zvukem, že bych mohla dát pryč naší sestavu zesilovače a reproduktorů, byla bych fanouškem číslo 1!! Protože mně upřímně štvou 🙂 Ale zatím mě žádná z těch, co jsme měli - hlavně u pouštění hudby - nepřesvědčila o tom, že stačí ty její a nepotřebuju další, přídavná zařízení.

13. čer 2019

Dobrý večer,
od kvalitní televize očekávám krásný obraz, ostré barvy. Líbila by se mi funkce pustit si třeba youtube.
Bydlíme v Jablonci nad Nisou. Teď televizi zavěšenou nemáme, ale za 14 dní budeme zavěšovat na trám, myslím, že to bude vypadat dobře.😊 Takže televize by byla zavěšená na trámu. Ale nebyl by problém přestěhovat obývák a zavěsit na zeď.

13. čer 2019

Zdravím, jsme z Rychvaldu. Na TV koukají hlavně děti (pohádky) a manžel (filmy a sportovní přenosy). Od televize očekáváme perfektní obraz a zvuk (automatické přizpůsobení zní velice dobře, protože zvukové a světelné podmínky se u nás v průběhu sledování TV často mění - obývák je spojený s kuchyní a okna má na tři světové strany). Dále často používame připojení na internet, hlavně YouTube, a prohlížení fotek. Současná TV je postavena na skříňce, ale vše je připraveno k zavěšení (jen manžel ještě nenašel čas, myslím, že taková super nová TV by ho určitě podnítila k dokončení akce 😉). Nová TV by udělala radost celé rodině.

13. čer 2019

Máme byt malinký, ale přesto se snažíme mít ho moderně zařízený.. Od televize bychom především očekávali kvalitní obraz, protože rádi hrajeme hry i za pomocí xboxu360 a propojení s internetem, abychom si mohli pouštět oblíbené seriály a filmy na Netflixu, či jiných podobných platformách. Zavěšení televize bylo v plánu již dávno, stejně tak jako koupě novější a modernější TV, přednost ale dostala postýlka a přebalovací pult. Televizi používáme spíše k relaxu a zábavě společně, přes den jsme hlavně venku a užíváme si HD rozlišení Plzeňských parků, koupáků a okolních krás. O to více by se nové televizi u nás líbilo - nekradla by čas na hraní a čas venku, ale zabavila by naše přátele a nás u filmových a tanečních večeřu 🙏🏼
Budeme se ne tebe těšit QLED ❤️

14. čer 2019

U nas se s televizi vstava u decka se deti nasnidaji a pak je boj o ovladac jeden chce traktory a druhy fihu takze u nas se televize sleduje dnes a denne hlavne vetsinou pohadky youtube a kdyz deticky konecne usnou tak s manzelem skouknem nejaky ten film.

14. čer 2019
Autor komentář smazal

Taky se pokusím přihlásit do testování televize. Byla by to krásná vzpruha letošního roku. A krásný dárek k manželovým 40tinam. Bydlíme v Plzni a momentálně máme bohužel už dosluhující televizi postavenou na komodě, ale vůbec žádný problém by nebyl dat ji na zeď. Od moderní televize očekávám hlavně kvalitní obraz a rychlí internet na propojení domácnosti přes WiFi, bez kabelů. 📺📺📺

14. čer 2019

U nás je televize pustená kadý den,mám dvě male deti a momentálne jsme "uvěznení" doma s neštovicema s obouma detma tak televize se zapina kdyz vstaneme a večer deti vystřída tatínek,který sleduje sport 🙂 maminka má čšas na nejake serialz když deti spi 😀 a to jen v dobe dnemoci jako ted 🙂
Televizi nemame na zdi ale jelikož máme malou zvidavou princeznu tak mby se z hlediska bezpečnosti na zed hodila 🙂 my sami se do toho nechteli pouštet pač oba s chlapem jsme trochu leví na takove práce 😀
jsme z prahy 4 🙂
Jelikože máme už televizy tak trochu modeerni tak očekavame od lepsi televizi než máme kvalitnejsi obraz lepsi barvy a kvalitní pripojeni na wifi,ktere s detma hodne vyuzivame a puštíme detske pisnicky na youtube

14. čer 2019

V naší domácnosti je televize první spotřebič, který se ráno zapíná. To je cca 8 hod. a vypíná se kolem 22 hod. Kolikrát na ní ani nekoukáme, ale máme ji prostě jako zvukovou kulisu. Ale když na ní koukáme, tak běží převážně dětské kanály a večer přichází náš čas, čas dospěláků😁 Rádi sledujeme kriminální seriály nebo zajímavé filmy různých žánrů.
A já dost často sleduji muzikály, u kterých bych na nové televizi ocenila jednak kvalitní zvuk, ale i velký obraz. To bych měla hned pocit, že jsem v divadle a sleduji to živě.
Bydlíme ve Svádově, část Ústí nad Labem. V současnosti máme televizi volně stojící, ale nebráníme se přidělání na zeď (buď nad jídelní stůl nebo není problém odstranit komodu z obývací stěny a dát televizi na tu zeď).

14. čer 2019
Autor komentář smazal

Dobrý večer,
po přečtení popisu, co tahle kráska všechno umí, jsem se rozhodla se také přihlásit. Působí na mě, že se díky ní můžeme vydat do budoucnosti. 🙂

Televize má u nás všestranné využití. Synové na ní sledují pohádky, máme několik oblíbených pořadů z televizního programu, s partnerem jsme milovníci dobrých filmů, různých žánrů, ke kterým po večerech usedáme, dále si na televizi prohlížíme fotky a domácí videa, hrajeme hry na Xboxu, sledujeme sportovní přenosy, pouštíme si koncerty oblíbených interpretů...

A co od dobré televize očekáváme? V první řadě bezvadný obraz a skvělý zvuk, který nám přinese skvělý zážitek obdobně jako v kině. Líbí se mi, že televize Samsung QLED dává vyniknout zpěvu zpěváka nebo mluvenému slovu. Co se mi zamlouvá velice je, pouze jediný kabel pro připojení televize, nyní s kabely trošku bojujeme, máme je po obvodě pokoje a je jich více, než dost. Myslím si, že televize by měla být, jakožto centrum dění v obývacím pokoji, hezká designová věc, což Samsung QLED nepochybně je. V neposlední řadě, bych si moc chtěla vyslovit přání do ovladacího zařízení 😃 , který mě díky virtuálnímu asistentu vyslechne.

S rodinou žijeme v Jihlavě a není problém instalovat televizi na stěnu. 🙂

14. čer 2019
Autor komentář smazal

Bydlíme v Chrastavě a televize má u nás své místo. Běží u nás jako kulisa, aby tu nebylo takové ticho, ikdyz to s prckem nehrozí. Od televize očekáváme hlavně připojení k internetu. Rádi si s prckem přes youtube pouštíme písničky. Dobrý zvuk i obraz je samozřejmostí. Instalace televize na stenu by nebyl problem a me by se tim splnilo i přání mít televizi upevněnou na zdi 😍

15. čer 2019

Všechny Vaše požadavky splňujeme a hledáte právě nás!! 😍
Jsme mladá moderní rodina z Havířova, co má televizi zapnutou snad celý den, nemáme rádi ticho a jede u nás stále alespoň nějaká hudba.
Televizi máme jak na sledování filmů, seriálů či jako pomocníka při hraní PS4.
Instalace na stěnu není problém, jen jsme se k tomu nikdy nedostali, vždy byly nějaké přednější věci na práci.
Od televize očekáváme kvalitní obraz, zvuk a připojení k internetu, což nám teď dost chybí ☹
Budeme se těšit na vyhlášení! Připojuji naši foto obýváku. No řekněte sami, že na novou televizi na zdi je to jak dělané 😍
Krásný den!

15. čer 2019
Autor komentář smazal

Dobrý den. Naše rodinka bydlí ve Vestci, kousek za Prahou. I s nejmladším členem je náš celkem šest. Televize u nás rozhodně v koutě nestojí, největší televizní maniak je asi tříletý syn, miluje pohádky. My dospělí sledujeme zprávy a když večer vyšetříme trochu času tak občas i nějaký seriál. Po nové TV pokukujeme už delší dobu, nejen kvůli digitalizaci ale i kvůli velikosti. Naše současná televize je oproti dnešním standardům směšně malá 🙂 a co by měla nová televize mít? Určitě dvbt2, WiFi a krásný obraz - a dobrý zvuk (umíte si jistě představit když čtyři děti mluví jeden přes druhého :D). Současnou TV zavěšenou nemáme ale problém by s tím nebyl. Kdybychom ji mohli testovat tak bych klidně přestěhovala celý obývák :D

15. čer 2019

Jsme teď čerstvě přestěhování z Brna do Třebíče. V domku zatím máme původní tv z bytu, ale rozhodně to chce větší... A rozhodně na stěnu, udělali jsme i tunel ve zdi, aby nebyly vidět dráty.
Nová televize musí být určitě chytřejší než ta naše "Smart". Hodně se mi líbí možnost hlasového ovládání, náš domácí skřítek má ovládání hrozně rád, takže ho stále někde hledáme. A taky by se mohla kamarádit s naším chytrým domem od Loxone.
Díky možnosti zpětného přehrávání a HBO go u nás jede televize skoro non-stop. Nemám totiž ráda ticho, s Lucinkou pak i u televize tancujeme a nebo hraje hry s tatínkem na Steam ovladači. PlayStation zatím testujeme od sestry, ale nějakou konzoli na Just dance budeme potřebovat. 😁
Ohledně technických parametrů je odborník tatínek, za mne je nejdůležitější, aby nezlobila (aktualizace, rychlé puštění HBO go, ...), měla velkou úhlopříčku na pořádné sledování filmů (protože do kina se Luckou zatím moc nedostaneme) a aby se na ni dalo koukat i od vaření (viz hlasové ovládání a dobrý pozorovací úhel).
Suma sumárum - vypadá to, že tahle kráska od Samsungu by byla skvělý člen naší rodiny... 😊 📺

#samsung
#chytratv
#chcemetedomu

15. čer 2019

Dobrý den.
• od TV očekávám dokonalý obraz i zvuk, líbí se mi možnost připojení TV k internetu, tedy přehrávání videí na Youtube apod., partner by navíc ocenil funkce TV coby obrazovky k herní konzoli,
• přikládám fotografii našeho obýváku,
• bydlíme v Praze,
• zavěšení TV na zeď není problém, dokonce bychom to ocenili více než stávající umístění naší TV.

15. čer 2019

Ahoj Koníku a Samsungu.Jsme čtyřčlenná rodina.Já Katka a moji tři kluci 🙂 Manžel Petr,starší syn Matyáš 12 let a mladší syn Péťa 4,5 roky.Tak,že by u nás tato krasavice byla testována dokonale.Bydlíme v našem malém přízemním bungalovu a to cca 8km od Hranic na Moravě. (okres Přerov).Manžel by ocenil kvalitní přenos zvuku a vysoké rozlišení kvality obrazu a to hlavně při sledování sportovních přenosů.Maty by zase řádně otestoval propojení s PS4 a on line svět her.A určitě by před ním neutekla žádná aplikace.Péťa ten zase ujíždí na Youtube a nejedná se jen o pohádky.No a já?Jelikož jsem velká milovnice seriálů se shlédnutím on line,tak mojim favoritem se určitě při testování stane internet a jeho připojení.Také by jsme ocenili oládání hlasem,protože se u nás neustále hledá ovládač 🙂 No a spárování s chytrým telefonem to bude pro nás lahůdka.Všichni jsme totiž majiteli chytrých telefonů samzdřejmě značky Samsung.Samsung je prostě velkou hvězdou v naší domácnosti.Zatím televizi na zdi nemáme,protože manžel pořád nemá čas.Znáte to.Proto náš již stařeček Samsung stále nevysí 🙂Každopádně pokud by nová kráska na zeď chtěla budeme jen všichni rádi.Místo jsme již nachystali.

15. čer 2019

U nás je televize zapnuta skoro pořád. Buď to se dětem pouští pohádky, někdy jen jako kulisa ale moc rádi s manželem koukáme na filmy, hlavně když děti usnou 😂. Momentálně máme televizi na polici na zdi ale určitě by nebyl problém ji přidělat přímo na zeď. Jinak od televize očekávám dobrou kvalitu obrazu a zvuku 🙂. A bydlíme v Seničce.

15. čer 2019

Krásný den, jsme čtyřčlenná rodina s velkou spoustou přátel ❤️ A od toho se odvíjí i naše záliba - často u nás někdo je na návštěvě a my pořádáme společné večerní venkovní promítání! 🥂
Potřebujeme tedy televizi, kterou pro tyto chvíle pridelame na terasu na zeď, která bude dostatečně velká, bude mít kvalitní obraz i zvuk.
Současná už bohužel není dostačující a do promitačky se nám jít z mnoha důvodu nechce.
Stavíme si právě náš dům snů, který vám ukážu včetně návrhu terasy 😍
Těšíme se na novou krásku!

15. čer 2019

Terasa 😍

15. čer 2019

Dobrý den/Ahoj!🌹
Od kvalitní televize očekáváme výborný zvuk, kvalitní obraz ve vysokém rozlišení pro programy s lepším obrazem, hraní her a barvy příjemné pro oči. Samozřejmostí je u nás připojení na internet. Konektory na USD či HDMI apod. kvůli možnosti různých připojení např.herním konzolím (máme PS4, chceme pořídit Xbox) či Flash disk 🙂
TV u nás běží ač to zní šíleně od rána do večera. Někdy prostě jen protože doma nesnesu ticho a rádio už prostě u nás vyšlo z módy.
Problém s instalací na zeď by nebyl vůbec máme dům plný chlapů šikulů :D 🙂 A velikou zeď které taková fešanda chybí. To by se to testovalo!:D Hry,filmy.píničky a samozřejmě JimJam pro Maxíka <3
Bydlíme jako tříčlenná rodinka v dvoupatrovém domě společně s prarodiči ve Svoru v Libereckém kraji.
Fotečku přikládám. 🙂

15. čer 2019

Jsme 4 členná rodina se spoustou přátel, rádi u nás organizujeme oslavy, při kterých na TV promítáme fotografie, pouští se YouTube, sledují se pohádky, filmy i dokumenty. Herní konzole bude dárek dětem k letošním narozeninám. TV bychom rádi otestovali, protože by nám ukázala nový svět barev, zvuku a rozšířila povědomí o skoků techniky vpřed, který bychom mohli šířit dál🙂 Jsme z Liberce, TV současná je na stěně a s novou instalací není problém.

15. čer 2019

My máme smart tv od samsungu, ale už pár let... Koukáme standardně na televizi (filmy, seriály, zprávy, dokumenty, sport), hrajeme na ní hry (máme xbox, takže třeba při deštivém počasí ,,sportujeme,, doma), pouštíme si YouTube nebo Netflix, když večer nedávají nic pořádného, napojujeme si pomocí hdmi notebook (škoda, že u naší staré tv nefunguje bezdrátové připojení k notebooku), a často používám bezdrátovou projekci z telefonu na prohlížení fotek a videí... 😊 Televizi máme sice pěkně na zdi, jak jsem si přála, a i dokonce se zásuvkou a připojením na anténu zezadu televize, aby nebyly vidět kabely - to jsem si vymyslela doma já, že to tak chci😊, ale jelikož je to ,,jen,, 80cm úhlopříčka, tak to pokoukání není moc extra zážitek, takže větší úhlopříčka by byla super... Přítel by byl teda maximálně nadšenej, kdyby se u nás objevila! To by jako fakt koukal jak tele na nový vrata...! Jako sůva z nudlí, jako péro z gauče, jak půl prdelky z křoví... 😅 Nebydlíme ve městě, ale na vesnici, Nová ves (u Hořesedel), ale doufám, že to nevadí. Funkce bych měla ráda alespoň stejné, jako u naší stávající smart tv - připojení k Wi-Fi, aplikace, slot na USB (nejlépe dva), připojení na HDMI, a možnost bezdrátové projekce. A jestli by i u této televize šlo používat stejný ovladač, jako u staré, tak bych ho už nikdy nemusela třeba několik hodin hledat, když bych měla náhradní... 😅 Byla by to tedy opravdu krásná změna ze staré, malé tv na super novou, hlavně už jen ten rozdíl před a po ve velikosti tv. Recenzi (opravdu poctivou a kvalitní) bych samozřejmě zveřejnila pomocí fotek a videí i na instagramu a Facebooku. A jak říkávala babička, tak snad se štěstí unaví a sedne i na vola... 😅😉 Děkuji za možnost přihlásit se do testování, hodně štěstí všem a hezký zbytek dne přeji. Hanka

15. čer 2019

Hlásíme se ze Soběslavi 😂😂😂 inu u nás by tuhle úžasnou televizi ocenil především manžel,on je blázen do nových technologií a rozumí tomu určitě lépe než já. Rozhodně by ocenil obraz i zvuk při hraní her na PS 4 když mu to čas dovolí rád si zahraje.. Společně rádi koukáme na filmy když děti usnou... Přes den u nás běží především pohádky pro nejmenšího.Ocenim připojení k WiFi ,já si ráda pouštím hudbu přes YouTube . Když počasí nepřeje děláme si s dětmi domácí kino , takže by to pro ně byl taky zážitek 😊 A i děti si rády zahrají na PS , momentálně hrají Harryho Pottera :D no nebudu lhát jako fanda Potra je k tomu občas nechci pustit a zahraji si též 😂😂😂 Když přijedou návštěvy velmi rádi jim ukazujeme rodinné fotografie přes televizi.No prostě u nás by se asi nová televize nezastavila 😂😂😂

16. čer 2019

Ahoj, bydlíme ve městě Holešov. V obýváku trávíme nejvíce času, i kdyz sem tam nadávám že na hračky mají svůj pokojík ,tak vždy povolím:D kluci milují pohádky, je potřeba hlavně když jde nejmenší syn spinkat, tak aby se starší nenudil a měl činnost kdy je v klidu 🙂)od televize očekávám že bude úsporná, bude mít připojení na internet a hlavně bude mít ovladač, už jsou to 3 tydny co nemůžeme najít ten náš a je to peklo. A jelikož je naše telka stará, neda se k ni sehnat ovladač , a to jsme zkusili i univerzální:(( na televizi máme místa dost a instalace na zeď by nebyla problém. 🙂 tak zase ahój 🙂

16. čer 2019

Dobrý den!

Co očekáváme od kvalitníTV?
- kvalitní obraz
- přizpůsobení obrazu světelným podmínkám (máme veliká okna, takže se světelné podmínky mění velice často)
- možnost koukání i pod větším úhlem
- design – aby TV na stěně vypadala jako obraz
- možnost propojení s mobilním zařízením
- připojení na internet

V jakém městě bydlíte?
- Zruč-Senec

Máte současnou TV na zdi?
- nemáme, ale do budoucna s tím počítáme a máme na to hotovou veškerou přípravu

16. čer 2019

Dobrý den, ač to v dnešní době někdo odsuzuje, televize je náš kamarád. Prostě máme pocit, že to k dnešní době patří. Stejně tak i mobily, tablety .... U nás televizi sleduje více manžel, a to hlavně v noci, kdy už všichni spíme. Je schopný sledovat různé dokumenty, seriály, filmy i do 3h do rána. Já miluju jako kulisu pustit si hudební kanál a ve chvilce volna také shlédnu nějaký ten seriál. Děti sledují v televizi pohádky, někdy si vyžádají pohádky přes YouTube, takže tuto funkci od televize očekáváme. Dále je pro nás důležitá kvalita obrazu a taky zvuk. Nicméně funkce Vámi nabízené televize, že dokáže "splynout s okolím" mě dostala. Velmi kreativní nápad. My jsme si při zařizování bytu s místem na televizi pohráli, takže bych byla zvědavá, jak by splynula u nás. Bydlíme v Uherském Hradišti a se zavěšením na zeď by problém určitě nebyl, jelikož i teď nám televize visí na zdi a nebyl by problém ani s úhlopříčkou. Manžel naši současnou televizi vytunil led světlem, aby ladila barva s obývákem, takže si to celkem vymazlil.

16. čer 2019

Jsme tříčlenná rodina, bydlíme ve Svinařově u Kladna v čerstvě zrekonstruovaném domku. Televizi máme už pár let také Samsung, ale tahle je pecka, takže by se nám taky líbila 🙂 O televize očekáváme kvalitní zvuk i obraz, připojení k internetu kvůli youtube, USB připojení, protože si hodně stahujeme filmy a přes flash pouštíme. Jinak u nás frčí hodně pohádky, manžel se rád dívá na kriminálky a já na seriály, takže u nás jde telka hodně. Televizi pověšenou nemáme, ale určitě s tím není problém a pověšená by být mohla 🙂

16. čer 2019

Dobry den, u nás televize a pc jede celý den, když jsme doma, ale jelikož se nyní teprve rozhodujeme jakou chytrou tv koupit tak tv slouzi pro malého 2r3m na pohádky, na déčku. My si rádi pustíme filmy z internetu na pc, kde nám chybí ten požitek, protože nelze propojit tv a pc. Manžel sleduje hodně fotbal a rád hraje hry, které si nyní nemůže dovolit hrát.
Po porodu jsem si vybrala samsung telefon a pri vybírání tv pokukujeme i po tv samsung, protože jde propojit telefon s tv, což je pro me úžasné. miluju focení a prohlížení fotek ve velkém formátu musí být krása. Ovladač stále musíme schovávat aby nám jej malý nebral, tak ovládání hlasem je taky nadčasové a super, které bychom rádi vyzkoušeli.
Propojení s pc, internetem musí být samozřejmostí
Jsme z Prahy a tv plánujeme zavěsit na zet i z bezpečnostních důvodů, kvůli dětem.

16. čer 2019

Dobrý den, bydlíme v Sulejovicích (malá obec u Lovosic). Od televize očekávám kvalitní obraz, zvuk a připojení na internet, pořádáme totiž minimálně dvakrát týdně filmové večery s popkornem. Jinak televize u nás jede denně, hodně jí používáme i jako kulisu, děti si pustí například na youtube dětské písničky a vedle v pokojíčku si hrají. Na zdi máme ještě držák, který je z předešlé televize (prý nebyl ještě čas přidělat tuto 😀), takže by to problém nebyl. A hlavně nová velká televize by se nám hodila na naše rodinné filmové večery 😀

16. čer 2019

Začnu tím nejjednodušším, bydlíme ve Škvorci, což je na Praze Východ.
Televize u nás běží bez nadsázky 20h denně, v 5 ráno když syn vstane, pouštím televizi, během dne vystřídáme vše možné, ať už z toho co nabízí televizní pořady, z domácího úložiště nebo z youtube. Před spaním pustíme malému písničky v rámci večerního rituálu a jdeme uspávat, pak je telka taťky, aby prohnal PlayStation. Já v tu chvíli pouštím druhou televizí v ložnici, která běží téměř celou noc (bez kulisy neusnu).
Z výše uvedeného vyplývají i naše požadavky na televizi. Naše televize aktuálně nesplňuje asi jediný požadavek, a to 100 Hz panel. Vzhledem k tomu, že při nákupu televize jsem já rozhodola tuto, poslouchám to každý den (z lepšího na horší se jde vždy těžko).
Přikládám foto obývacího pokoje, kde trávíme většinu času. TV máme pověšenou na multifunkčním držáku na stěně.
Manžel pro mě a syna dělá hodně, vyhrát pro něj toto testování by byl úžasný dárek <3

16. čer 2019

Krasny den, nejradsi bych zacala tim och jee, to je testovani primo pro nasi rodinu, oujee 😊 bydlime ve Smrzicich, je to 3km od Prostejova. Mame 2 dcery, pubertacka ma 13 a je porad na youtubku, mladsi dcera bude mit 2 roky, ta zase frci na pohadkach, take na youtube. Nase televize nema internet, ktery bychom velice ocenili. Internet vyuzivame cela rodina. Tak moc bychom si ji prali testovat, telka u nas jede porad i jako kulisa, muz velmi casto posloucha pisnicky na Ocku. Ja zase koukam rada na Ulici a Ordinaci. Tresnicka na dortu by byla, kdybychom mohli zkusit hrat na tv i hry, tim jsme nepolibeni. P.S. : na zed ji povesime a dokonce manzel slibil, ze pokud nas vyberete na testovani, tak schova kabely do listy a to nutne potrebuji 😂😂😂😂😂

16. čer 2019

Konečně testování jako stvořené pro mě a moji rodinu! Televize je totiž neodmyslitelnou součástí naší domácnosti. S manželem od ní vždy očekáváme kvalitní obraz i zvuk, vychytané funkce, ale i elegantní vzhled. Za 10 let našeho společného soužití máme již třetí televizi a vždy jsme vybrali značku Samsung, momentálně naši zeď zdobí kráska o úhlopříčce 55" a jsme s ní nadmíru spokojení. A k čemu televizi doma používáme? Sledujeme internetovou televizi, hrajeme hry na XBOXu, promítáme si starší rodinná videa a fotografie z pevného disku, pouštíme si videa přes aplikaci Youtube, posloucháme hudbu před aplikaci Spotify, zrcadlíme fotografie a videa z iPhonu pomocí AirPlay, bezdrátově přes Wi-Fi přenášíme záběry z naší digitální kamery a v neposlední řadě díky mediálnímu centru, které manžel sám sestavil, si pouštíme filmy a seriály. Přeji hezký den a zdravím z Rudné u Prahy. 🙂

16. čer 2019

Zdravíme z Pardubic. Jsme pětičlenná rodina. Obývák máme propojený s kuchyní a jídelním koutem, takže se tu pohybujeme většinu dne. U nás je důležité, aby televize měla především možnost propojení s PC a vstup na Flash disk na kterých mají kluci oblíbené pohádky. Manžel právě rekonstuuje obývák, takže zavěšení na zeď by nebyl problém. Naopak a byla by to pro něj tak trochu i odměna, protože vše si dělá sám .... Momentálně to u nás vypadá takto. V případě, že nás vyberete na testování, bude náš obývák s novou televizí, nábytkem a výmalbou vypadat luxusně. Hezký večer.

16. čer 2019

Krásný nedělní večer, naše rodina se skládá ze čtyř členů, bydlíme na vesnici kousek od Benešova u Prahy. Díky rozsáhlé rekonstrukci našeho starého domu nam rozpočet zatím nedovoluje si pořídit novou televizi, proto máme pořád klasickou starou,, bednu ".. Od nove televize očekávám spoustu super funkci, třeba barevne rozlišení, kvalitu zvuku a prostě všechny nové vymoženosti se kterými se ráda seznámím. Telka u nás hraje docela často, rádi koukáme s manželem večer na filmy a určitě bysme tuto novou televizi velmi ocenili. Testovala bych podle svého nejlepšího svědomí. Jestli někoho potřebujete na testování tak věřte, že jsme to prave my.. Vy jste moje jediná možnost jak se zbavit naší stare televize. 😉😃
Přikládám foto.
PS : televize by určitě byla přímontovana na zdi.

Těším se na případnou další spolupráci a zdravím celý tým modrého koníka

Děkuji za pozornost a já si jdu už jen přát 💙❤️💙

16. čer 2019

Dobry vecer, TV Samsung mame zavesenou na zdi a jinak bych to ani nechtela vzhledem ke 3 detem a velkemu pejskovi.
U nas se Tv zapina jako kulisa, detem na pohadky a manzelovi na sport.
Bydlime ve Město Albrechtice ( u Krnova).
A TV by mela, aspon pro nas, mit HDMI a USB, aby deti mohli hrat x-box a nebo koukat na pohadky. A ja bych ocenila, kdyby byla kompatibilni s telefonem a wi-fi pripojeni.

16. čer 2019

Dobrý den, do testování by jsme rádi zapojili... filmy jsou naše vášeň. A tato báječná televize, by vyřešila všechny naše trampoty. Dle přiložené fotky našeho obýváku jde vidět, ze z našeho obýváku budeme mít s příchodem druhého potomka ložnici, obývák, pracovnu všechno v jednom. Přítel rád hraje hry a sestavuje počítače, nicméně, se budeme muset s naším počítačem kvůli prostoru nejspíše muset rozloučit a televize na stěnu by vyřešila další problémy s prostorem, jelikož by jsme mohli oddělat TV stolek. Současně mě zaujalo, jak je televize nenápadná, splývá s prostředím pokoje a tudíž nenarušuje malý prostor. Stejně tak inteligence televizoru, jas a zvuk, aby nerušila spícího mrňouska a my se tak nemuseli vzdávat našeho koníčku sledování filmů. Připojení na internet a propojení s telefonem, je další skvělá vlastnost, jelikož mi dovolí být na mateřské stále v částečném pracovním zapojení rychle, bez nutnosti zapínat notebook a neničit si oči a nepohodlně řešit pracovní věci na malém displeji telefonu. 🙂

16. čer 2019

@kacii aaaa bydlíme v Hodoníne

16. čer 2019

Krásný den, tohle je snové testování, které by chtěl vyhrát určitě každý 🙂 Tak alespoň zkusím štěstí. Bydlíme v Litovli, což je malé město 20km od Olomouce. Televize je nedílnou součástí naší domácnosti, i když je pravda, že co máme syna (3 roky), snažím se to trošku omezit. Milujeme sledování filmů, posloucháme písničky, syn se kouká na pohádky a pořady na Déčku, prohlížíme fotky.... od kvalitní televize očekávám hlavně zážitek při sledování - takže perfektní obraz a zvuk. A co jsem studovala vlastnosti Nové QLED, daleko přesahuje to, co jsem si uměla představit, je úžasná! Navíc když jsme před deseti lety vybírali televizi do našeho nového bytu, trvalo nám vybrat tu nej půl roku! A víte která to nakonec vyhrála? Samsung 🙂 A miluju ji do dneška. Jinou značku bych nechtěla. Na stěně ji přidělanou nemáme, protože miluju její elegantní skleněnou nožku, u nové bych o tom ale uvažovala. A problém by to jistě nebyl. Máme teď z obýváku tak trošku i dětskou hernu, tak by to bylo i bezpečnější. Tomu kdo vyhraje, přeju krásné sledování, protože to bude určitě bomba!

16. čer 2019

Garantujeme Vám, že až Samsung QLED překročí práh našeho bytu, stávající obývací stěna jej opustí 👏 neboť o televizi na zdi se už s manželem delší dobu seriózně bavíme. Bydlíme na půli cesty mezi Ostravou a Opavou. A pokud má manžel nějaký zážitek z nákupů, pak je to z vybírání elektroniky do bytu. Využívá k hrám konzoli XBox, takže je náročnější, pokud jde o kvalitu obrazu. Děti ocení dokola omílané oblíbené animované pohádky, maminka spíše zvuk, protože je jí televize víceméně celodenní hudební kulisou.
Foto naší tmavě hnědé obývací stěny s umístěnou televizí hledám marně, protože při fotografování nesnesu, když se mi blesk odráží v obrazovce 🙄

16. čer 2019

Dobrý den, jsme čtyřčlenná rodina z Prahy. U nás se na televizi rozhodně nepráší, jede doslova od rána do večera (třeba i jen jako kulisa). Nabízená možnost testování by nám udělala obrovskou radost, dcera by si užila více pohádky a písničky pro děti, manžel hry na pc a herní konzoli. Společně samozřejmě filmy a seriály. Nyní máme TV na zdi a jinak bychom to už ani nechtěli. Hlavně kvůli bezpečnosti dětí. Od TV očekáváme aby byla především smart, měla kvalitní obraz i zvuk, bezrámečkovou konstrukci a možnost připojení k internetu LAN/Wifi. Rozlišení 4K oceníme, HDR je také super. Hlasové ovládání a funkce ambiente je jen třešničkou na dortu, stejně jako zrcadlení iPhone a jeden jediný kabel vedouci z televize. Měla jsem možnost tuto televizi vidět naživo a je prostě úžasná, brala bych ji všemi deseti, nejen kvůli nabušeným funkcím (ta černá je prostě černá a pozorovací úhly také bomba), ale vypadá prostě skvěle a doladí jakýkoliv interiér. A já bych konečně dokončila ladění obývacího pokoje, který je středem našeho bytu... 🤩

16. čer 2019

Pěkný den, s manželem a dvěmi dětmi bydlíme v Litomyšli. Ač jsme filmoví nadšenci, televizi zdaleka nemáme puštěnou celý den, snažím se, aby čas na televizi byl vyhrazený přímo na ni a nepouštěli jsme ji jen jako kulisu. Ovšem když je puštěná, což bývá každý den po uspání dětí, chceme si to opravdu užít. Kvalitní obraz a zvuk je priorita. Dále bezproblémové připojení k internetu, které nám na současné televizi kdovíproč nefunguje. Podpora nejrůznějších formátů videí. Možnost upravit zvuk podle potřeb by bylo ideální, protože ne zřídka si stěžujeme, že tu není dostatečně slyšet hlas, tam zase jsou zbytečně hlasité zvuky okolí. Já osobně bych ocenila i kvalitní zobrazení fotografií, které na televizi rodině ukazujeme místo fotoalba, a logické uspořádání složek. Současnou televizi máme zavěšenou na zdi, vrchní poličku můžeme posunout, takže televize Samsung se bez problémů vejde 😉

16. čer 2019

Příjemný večer přeji, o když by to zřejmě čtěte v úplně jinou dobu.. Asi před hodinkou jsem si všimla, že běží prohlášení k testování téhle krásky a já nevěděla, zda cítím větší nutkání se hlásit a nebo (ano, máma dvou malých dětí... Co si hudeme nalhávat...)... Spát... Rozhodla jsem se pro spánek se zadními vrátky.. Nechám to na nejmladším Míšovi. Buď chce novou televizi a vzbudí se na kojení tak, abych to ještě stihla a nebo prostě nemusím být u všeho... Tak a je to jasný... Telka je nám souzen... 23:30 dítě vzhůru a já s opoceným čelem zkouším budit štěstí....

1. Napište nám, co od kvalitní televize očekáváte, jaké funkce by měla mít?

Měla by umět plynule a chytře spolupracovat s dalšími přístroji "v domácnosti" jako je zesilovač, xbox a satelit... S tim totiž teď pořád bojujeme... Několik ovladačů, mnoho tlačítek, pořád mezi něčím a někam přepínat... Pfff mám 6 toho hlavu kolem 🤯

2.Připojte fotku vašeho obýváku, kde trávíte s rodinou nejvíce času.

Přidávám fotku.... Náš domeček je malý a televize je v jeho samotném "centru" a hraje.. Hraje hodně.. Nekdo6ny řekl bohužel...? Nevím nemám ten pocit... Dělá nám kulisu i společnost... Večer se díváme na seriály a filmy... Pouštíme, spouštíme a stramujeme... manžel hraje xbox (někdy hrajeme oba dva)...

3.V jakém městě bydlíte?

Bydlime v Kroměříži, je to moc hezké město. Určitě doporučuji navštívit, máme tady mnoho zajímavých míst, například úžasnou expozici Karla Kryla.

4.Máte současnou televizi zavěšenou na zdi? / Neměli byste problém s instalací televize Samsung QLED na zeď?

Tak to bohužel nemáme, ale je to naše (moje??) velké přání.... Už kvůli dětem a tak nějak vzdušnosti celého prostoru... Manžel ale bohužel je spíše pracující hlavou a obávám se, že pokud nám to nepřijedete pověsit vy, bude to tady navždy jen stát... 🤔

A to je asi všechno... Uf tak snad těsně stíhám... Děkuji za tenhle nápad, myslím budete na roztrhání.... Všechny zdravíme M+M+m+m

16. čer 2019
Autor komentář smazal

Jsem to blbec napsala pod jiný článek k té TV, tak to sem zkusím dát, i když pozdě...
U nás se na televizi v opravdu nepráší...🤭 I když s narozením syna jsme měli jiná předsevzetí... HAHAHAHA... Syn má v roce a čtvrt moc rád například az kvíz (kdo taky ne😉). My s manželem filmy. Dost nás baví komiksové, obzvlášť od Marvelu, na které se vyplatí chodit do kina. Ale jaksi nám to teď s prckem u nás v Jihlavě moc nevychází. Ale můj manžel je zlatíčko a je se mnou solidární, takže koukáme až doma na TV. Tu máme dobrou, ale přece jen je už 5 let stará, takže zrovna u těhle filmů člověk vidí, že kontrasty, tmavé barvy apod. nejsou úplně nej.
Manžel taky rád hraje hry na x boxu a kouká na sport. Na něco koukám s ním, ale nejvíc! se těším na zářijové mistrovství světa v rugby v Japonsku. Jupí! Už se to blíží! A protože Japonsko se zřejmě nočními přenosy, a péče o syna, tak by se hodily různé chytré funkce.
Jo a televizi na zdi jsem nikdy nechtěla. No lepší na zdi než rozflákanou na zemi😀

17. čer 2019

Ahoj maminky, toto je oznámení o ukončení výběru.

V první řadě vám chceme poděkovat za zájem, maminka na testování již byla vybrána.
Po výběru, který proběhl, jsme vybrané uživaTELCE zaslali interní poštu. To znamená, že ta, která byla vybrána pro testování, dostala zprávu s pokynem co a jak dál. Označujeme vás všechny proto, abyste dostaly upozornění a věděly jste, že výběr proběhl. (všechny = vybraná i nevybrané)

Zapojte se i do dalších výzev a zkoušejte dál. Připravujeme jich hodně 🙂
Každé z vás zasíláme tři srdíčka 🙂 ❤️ ❤️❤️

Přejeme krásný den, každý den,
konik_testuje
@12misulkq, @1machta, @2102, @78marcela, @aanetl, @adel_si, @adelinka89, @adusku, @agneska7, @agneslili, @ajuse21, @akirchnerova, @aklora, @alexhonza, @alushkaa, @andinka97, @andy80, @anetabr, @anetka1701, @anna0306, @arien_black, @asashley, @baarboraa92, @babe_lka, @bajjunka, @barca1996, @barovaanicka, @beruskaevuska1, @beruskanactyrlistku, @betka09, @billythekid, @bria12, @bucifalek_just, @caffelatte1, @cattus, @cerlada, @charlottelotta, @cibuliste, @cimon, @cipisek2017, @copinka, @crashboombang, @cvachna, @daggg, @danamazan, @dashyyy, @denadena16, @deniskaka, @denny27, @dtepulka, @dvorkada, @dzogobela, @ellias, @emmacho, @enidka, @eriska, @eva1987, @evakaspar, @evikmi, @firsttime, @gabkekoczi, @gapet, @gigi95, @gumovamedvidka, @hance89, @hanica83, @hhranolka, @hllucie, @hnby, @hsopka, @hudala, @ifocka, @ili08, @inulaa, @ivcas10, @ivevca, @izzylka, @jajinka83, @jam91413, @janakar, @jane0205, @janickaaa_k, @janickaavitecek, @janule_ul, @jen_lenka, @jess, @jettiicka, @jirinakuk, @jitu...lerova, @mladamamina98, @modelis, @modrasekp17, @mojeuzivatelskejmeno, @mom_and_lili, @moncakolarova, @moncici89, @monikaaa123, @mumaddy, @natysnovec, @neria55, @nicol11, @nikolaac, @nikolbr, @nkl89, @oplik, @paperilla, @pavla_d, @pavlinatomsova, @pegysek30, @pepsicola, @perla28, @pet16, @petronelka20, @petrusew, @petvr, @pipetulaa, @red_cabbage, @renunka01, @rnika, @romanavitkova, @romancam, @roofie, @rory_g, @rottentocore, @saji, @sarakucova, @sarusinka, @satyakarneval, @schybolova, @shak29, @simdan, @sistersss, @sitemaka, @smekalovamo, @smuffynka, @snezenka26, @stepankadejmkova, @szabickovi, @tadeasek2016, @tapik1, @tehulenka, @teniska1313, @terka555, @tesinka, @theryinka, @tynacleo, @uzivatelkapetra, @ve_run_ka, @vendy1996, @verabas, @verasvobod, @verdos, @veronikakvakova, @verushenkaa, @vicinity, @viki999, @vitkovakaterina, @vladusa85, @vlaxyz, @vonrataj, @wampzee, @wendulka, @wikuse, @wosk, @xantista, @zdeni20, @zdenina22, @zelnahlava, @zemlu, @zet83, @zoozca, @zrofka, @zuzkaa1

19. čer 2019

Gratuluji vítězce 🙂

19. čer 2019

@pipetulaa nádhera 😍

19. čer 2019

@sitemaka díky 😍

19. čer 2019

Začni psát komentář...

Odešli