konik_testuje
30. kvě 2018
4853 

Vaše zkušenosti s kuchyňskými spotřebiči Klarstein

Aktualizace: recenze žen na německé mašinky Klarstein naleznete v našich diskuzích

---

Pokud rády trávíte čas v kuchyni a příprava rychlých a chutných jídel vám přináší stejný požitek jako mlsání, zbystřete pozornost!

Tentokrát jsme si pro vás připravili testování designových mašinek Klarstein, jejichž pestré barvy vám ihned padnou do oka.

Co testujeme?

Testujeme kuchyňské spotřebiče, konkrétně multifunkční hrnec, multifunkční mixér, kuchyňské roboty, zmrzlinovač, sušičku s Jogurtovač a také stolní a rakletovací gril.

Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G

Skutečný multitalent! Tento 3-v-1 kuchyňský robot využijete na hnětení, promíchávání nebo šlehání. K tomu je vám k dispozici mixér na rozdrobení i promíchání a nechybí ani mlýnek na maso.

Multifunkční hrnec Hotpot

Všestranný pomocník na jednoduché a prostorově úsporné vaření. Na výběr nabízí až 23 různých programů, mezi nimiž najdete například rychlé vaření, vaření v páře, opékání či fritování.

Kuchyňský robot GrandPrix

Díky vysokému výkonu a přehlednému displeji máte přípravu svého pokrmu plně pod kontrolou. Ať už jsou to polévky, těsto, omáčky nebo dušené jídlo.

Zmrzlinovač Bacio Azzuro

Zmrzlinové a různé šťavnaté speciality můžete nyní vyrobit mávnutím ruky! Připravte si doma svou oblíbenou zmrzlinu, milkshake či krém jednoduše a pohodlně.

Multifunkční mixér NutriRocket

Výkonný mixér s tvarem rakety a vysokorychlostními čepelemi, který nabízí rychlou a snadnou přípravu zdravých ovocných i zeleninových nápojů.

Sušička & jogurtovač Yoyoyofruit, 2 v 1

Suroviny na sušení ukládáte bez přidání cukru a přísad, přičemž všechny vitamíny a minerály zůstanou zachovány. Při nízké teplotě napomáhá také při dozrávání jogurtových kultur.

Stolní gril Showmaster

Unikátní zařízení s grilovací plochou rozdělenou na dvě části. Pravá strana je ideální na grilování zeleniny, protože udržuje šťávu a vitamíny. Levá strana obsahuje speciální drážky, které umožňují přebytečnému tuku odtékat dolů, což oceníte při přípravě hamburgerů nebo steaků.

Klarstein Schmelzlette Raclette

Rakletovací gril s přírodním kamenem odolným vůči škrábancům. Snadno a rychle se zahřeje a potraviny na grilování připraví tak nanejvýš šetrně.

Koho hledáme

Hledáme 8 žen, které se v kuchyni neobejdou bez stylového a výkonného pomocníka německé značky Klarstein. Rady vaří a připravují pro své blízké vynikající pamlsky a dobroty.

Výhodou je, pokud si vedou foodblog, orientují se v moderní gastronomii, zkoušejí, fotografují své jídlo a doporučují recepty svým kámoškám.

Jak se zapojit

Získat miláčka značky Klarstein na testování není až tak náročné, jak si myslíte. Stačí, když pod tento článek napíšete svůj komentář, ve kterém zodpovíte na otázku: Jaké chody byste připravili na velký rodinný oběd? Také nezapomeňte připsat, který z těchto pomocníků byste chtěli dostat na testování.

Čas na zapojení máte do neděle 3. 6. 2018 a v pondělí 4. 6. 2018 vybereme maminky na testování. Produkt Klarstein vám již zůstane.

Držíme palce,

Konik_testuje

#test_klarstein

Přeji krásný den milují jídlo, vaření, pečení a stolování. V kuchyni trávím spoustu času se snahou vytvořit chutné a alespon trošku zdravé jídlo. O značce klarstein slyším prvně a byla bych moc ráda kdybych ji mohla vyzkoušet v naší kuchyní. Z testovaných v produktů by se mi nejvíce zamlouvat multifunkční hrnec hotpot. Tyto multifunkční hrnce jsou nyní docela v modě, hlavně ve zdravějším způsobu stravování. Už nějakou dobu po takovém hrnci pokukuji a tak bych byla ráda za možnost se s ním blíže seznámit. V moji kuchyni by se určitě neztratil a byl by plně využit. Ráda zkouším nové recepty a způsoby přípravy jídla. Samozřejmě bych ocenila jakéhokoliv pomocníka do kuchyně. Všechny nabídky k testování vypadají velice lákavě. Díky sušičce bych mohla zpracovat letní ovoce, které nám za chvíli začne dozrávat na zahradě, pomocí jogurtovače bych naučila jíst partnera jogurty, díky stolnímu grilu bych se sblížila více s přáteli....

28. kvě 2018

Dobrý den, opravdu velmi velmi ráda bych testovala Multifunkční hrnec Hotpot (případně
Multifunkční mixér NutriRocket), který mě opravdu velmi zaujal svými rozmanitými možnostmi přípravy jídla.
Vařím opravdu ráda a celá rodina máme rádi velké společné obědy. Na velký společný rodinný oběd bych zřejmě udělala silný domácí vývar, nejspíše hovězí se zeleninou a domácími nudlemi. Dále bych připravila dlouho a pomalu pečená hovězí líčka s bramborovo-batátovým pyré, neboť to u nás prostě milují naprosto všichni ☺. K vaření a pečení bych využila domácí bylinky a koření, kterých mám plnou zahrádku. A protože začínají dozrávat jahody připojila bych jako dezert cheese cake s jahodami, neboť tím taky u nás v rodině nejde nic pokazit ☺.

28. kvě 2018

Chody na rodiny obed jsou u nas jasne 👍 predkrm: rajce s mozzarellou
Polevka: kureci vyvar s domacima nudlema
Hlavni chod: svickova s domacim knedlikem
Dezert: fomaci tiramisu

Doma by jsme nejvice upotrebili kuchynskeho robota. Nikdy jsem zadneho zatim nemela a rada bych otestovala 😉

28. kvě 2018

Dobrý den ☺ velice ráda bych se se svou rodinkou zapojila do testování. Jako matka miluji společné nedělní obědy,a takový krásny pomocník jako multifunkční hrnec Hotpot by mi byl dálším členem rodiny. Určitě by byl plně využit. Určitě by se u nás neztratil ani kuchyňský robot Lucia Rossa 2G. Moc ráda peču pro své miláčky všelijaké dobroty.Které dítě by nemělo rádo zmrzlinu,že? V letních dnech by u nás frčela zmrzlina všech druhů,nejvíc asi jahodová ☺ Za pár dní nás čeká stěhování a nový kuchyňský pomocník by našel své místo v mé nové kychyni,už se moc těším na nové jídla v ní uvařené☺ a stolní gril by našel využití u nás na chatě☺ milujeme grilované maso ale i zeleninu ☺

28. kvě 2018

Vyzkoušela bych kterýkoliv produkt, nejvíce by mě zajímal mixér nutrirocket, jelikož milujeme smoothie. Na oběd bych připravila hovězí vývar s nudlemi, řecké bifteky plněné sýrem s opečeným bramborem a tzatziky a dezert cheesecake s bílou čokoládou.

28. kvě 2018

Připravila bych salát z políčku a červené řepy, posypaný slunečnicovými semínky a kousky mozzarely, přelitý medovou zálivkou. Silný hovězí vývar, dále dušená kotleta na houbách se šťouchanými bramborami a jako dezert bych zvolila výborný makový koláč bez mouky, slazený medem. A otestovala bych jakýkoliv produkt, protože jsem z nich nadšená. Jsem sice začátečník v kuchyni, ale mám slušně našlápnuto být skvělou kuchařkou (říká manžel - to sice musí, protože by pak nic nedostal, ale poslouchá se to moc pěkně 😂). A testoval by i manžel, ten je totiž famózní kuchař.

28. kvě 2018

dobrý den, tak tomu říkám testování snů. Osobně je vaření, pečení, grilování moje vášeň, poslední dobou zkouším i zdravější formy vaření, ráda bych otestovala nadupanou mašinu GrandPrix, ale klidně bych otestovala všechny 😉 a co na velký rodinný oběd?
jako předkrm - Carpaccio z červené řepy s opečenými plátky mandlí
polévka - krémová batátová s červenou čočkou, zázvorem, kokosovým mlékem a kari
hlavní chod - hovězí pečeně s hořčično-křenovou omáčkou, s kapkou brandy a tymiánem a k tomu luxusní květákovo-bramborové pyré
dezert - malinové brownies s domácí vanilkovou zmrzlinou
mňam.. vaření a pečení zdar 🙂

28. kvě 2018

Krom "foodblogu" o dětských příkrmech tady na MK nic nemám. Má cenu ještě dál něco psát? Btw, mé vzdělání dosahuje průměrných kvalit, takže kuchyňské roboty bych zvládla. V současné gastronomii se orientuji - už ani nemusím koukat na Polhreicha a karpáčo z červené řepy díky pořadu Prostřeno zvládám levou zadní. Rovnou ale říkám, že na gril a sušičku tu nemám místo. Prubla bych Lucia Rossa 2G - ruce už nejsou to, co bývaly, a knedlík s omáčkou se ne a ne hnout z TOP 5 mých dětí. Kdybych žila sama, beru zmrzlinovač - to by byly pokusy. No nic, přeju výherkyním, ať si to užijou a všem ostatním pěkný den.

28. kvě 2018

Varim a pecu moc rada,multifunkcni hrnec bych chtela vyzkouset.
Na velky rodinny obed bych pripravila bud: vyvar z veprovych zeber s jatrovymi knedlicky, gulas z veproveho masa s knedlikem a jako zakusek misa rezy (toto kdybych varila pro nas a rodinu pritele) nebo opet vyvar,ale bez knedlicku zato s nudlemi, jako hlavni chod rizky (kureci,pres noc nalozene v oleji s trochou cesneku,aby nebyly vysusene) s bramborovou kasi. K tomu okurkovy salat,nebo rajcatovy,kdyz budou domaci. To pro mou rodinu,my jsme rizkovi 😁

28. kvě 2018

Hezký den 🙂 Ráda bych testovala kuchyňského robota, zmrzlinovač nebo sušičku. Proč? Jsem těhotná, ale ráda peču 🙂 hlavně kynuté věci 🙂 Jenže v sedmém měsíci se mi už měchačkou ohání těžko a tento robot by mi pomohl zadělávat těsto a jak tak koukám, tak zvládne i spoustu dalších věcí, které ocením nejen já, ale i zbytek rodiny.
V bytě pod střechou máme děsné horko a zmrzlinovač by nám dny trávené ve vyhřátém bytě příjemně osvěžil 🙂
A sušičku? Sušené ovoce kupované v obchodech je chuťově nic moc, navíc je přibarvované a konzervované. Doma bych tuto mňamku mohla připravit celé rodině a hlavně zdravě.
Vaření mne baví, sice nevedu foodblog, ale s kolegyněmi v práci a celou rodinou vaření probíráme a je to naše vášeň. A taky vařím pro dceru a to je největší strávník, které ode mě chutná snad vše 😀
No a na rodinné menu? Jéje.. 🙂 Já mám ráda klasiku, takže by to byl pořádný vývar (hovězí s játrovými knedlíčky), na druhý chod kachnička, se zelím a knedlíkem, a jako dezert moravské dvojctihodné koláčky 🙂
Jaj, začaly se mi sbíhat sliny, tak utíkám vařit 🙂 Krásný den a šťastnou ruku při výběru 😀

28. kvě 2018

Tak tohle testování bych moc ráda. Vaření a pečení je u nás velmi oblíbené a teď po státnicích na to zase mám čas. Menu by bylo následující:
Předkrm: polévka z pečených rajčat se slaninou a domácími bagetkami
Hlavní chod: krůtí steaky v bylinkové kruste s bramborami z trouby
Dezert: bezova zmrzlina, bananovoarasidova zmrzlina s cokokoladovocokoladovy

Testovat bych chtěla zmrzlinovac, zmrzlinu kluci milují, jogurtovac se sušičkou nebo výkonný mixér nutrirocket 😉

28. kvě 2018

Připravila bych jako předkrm hovězí tatarák, krémovou polévku, steak s chřestem a zeleninovým salátem, dezert koláč z červené řepy s mandlemi a na závěr mandlový likér. Rodinné obědy máme relativně často, protože se u nás schází partnerova rodina. Je navíc původem z Bavorska, takže upřednostňuje německé výrobky 😀a tuto značku zatím neznáme. Ráda bych testovala rakletovací nebo stolní gril, protože grilování milujeme, každý si najde něco svého, co mu chutná, je to super i při návštěvě, a v létě prostě top. Máme gril na uhlí, takže grilujeme, jen když je nás víc, aby se to vyplatilo rozehřívat, takže tyto typy grilu bych určitě využila častěji, i pro denní večeře a obědy ☺

28. kvě 2018

Vlastni foodblog si sice nevedu, ale fotim skoro kazde jidlo ktere uvarim..
U nas doma se vari kazdy den a nekdy i 2x - zvlast obed a vecere.. K vareni jsem byla vedena od mala a i kdyz se mi obcas nechce, tak kazde jidlo je uvarene s laskou.

Moje menu by bylo: Kanapky s rokforovou pomazankou, Kureci rolada plnena sunkou, mozzarelou a spenatem + stouchane brambory a jako sladka tecka na zaver cheesecake s boruvkami..

Jelikoz krome klasickeho vareneho jidla milujeme zmrzlinu a zaroven milujeme grilovani (v jakemkoliv rocnim obdobi) rada bych testovala bud Kuchynsky robot Lucia Rossa 2G nebo Zmrzlinovac Bacio Azzuro nebo Rakletovy gril..
Krasny den ☺

28. kvě 2018

Máme doma dva prcky kteří mi nedovolí vařit přes den, tak jsme si udělali s manželem rituál a místo večerního koukání na telku, vaříme. Teď v létě bych si představovala jako nedělní menu.
Předkrm - mozzarella s rajčaty a bazalkou
Polévka - špenátový krém s krutony
Hl. Chod - krkovice na grilu a grilovaná zelenina s balzamikem
Moučník - palačinky se zmrzlinou a jahodami
Pořádně bychom otestovali rakletovací gril s přírodním kamenem. Ten by byl super 🙂

28. kvě 2018

Jeeee ja mam hotelovou školu,takže bych tu mohla vypsat menu že by se za něj nemusel stydět kuchař v grandhotelu Pupp,ale u nás jsme na tu “klasiku”.....
Takže bych uvařila pořádný vývar s knedlíčkama a hlavně hromadou nudliček to máme moc rádi,hlavní chod by byla kachna se zelím a knedlíkama(houskovej,bramborovej a karlovarskej) a po obědě by jako sladká tečka byla palačinka se zmrzlinou a ovocem😊To milujou hlavně děti a manžel ,no a já těhotná samozřejmě taky nepohrdnu 😂
Co se týká testování,nejvíce by se u nás hodil právě zmrzlinovač,zaprvé všichni milujeme zmrzlinu,a zadruhé pokud by byla domácí,abych věděla co přesně ve zmrzce je,to by bylo úplně super 👍🏻
No a blíží se léto,tak přeci se nebudu potit nad hrncem,to my radši zmrzku ❤️

28. kvě 2018

Krasné dobré odpoledne ♥

Jsem nadšená,že testování se již spustilo a mohu se i já pokusit o své štěstí.
Jsem máma. To jsem v první řadě. Mám doma tři chlapi v rozmezí 1,5-29 let,kterým denně vařím a minimálně dvakrát tydně peču. Najít taková jídla,aby je mohl můj 1,5 letý benjamínek,nepohrdl jimi ani 9 letý puberták a zasytily i 29 chlapa, co pracuje rukama není žádná sranda.
A tak skoro denně visím na netu a hledám inspiraci od food blogerek,z intenetových kuchařek, ale i od běžných maminek, jako jsem já.
Jako příklad uvedu menu,jež jsem vařila o víkendu.
Jako polévku jsem zvolila cuketovo-bramborový krém s krutonky s parmezánem.
Jako hlavní jídlo jsem zkoušela Low Carb recept z jedné skupinky a rada doporučím! Šlo o placky z hovězího masa s brokolící a mozzarellou, zakápnuté olivovym olejem a pečené v troubě, jako přílohu jsem volila bramborovo-celerové pyré.
Buchtu jsem pekla obyč prošívanou deku, která u nás všem chutná.
K veceři jsem dělala špenátovy Quiche s dipem ze zakysané smetany. .. no a druhý den jela od píky🙂
Stejně tak jako zkouším nové recepty ale sahám i po české kuchyni,kterou si zkouším upravovat dle sebe a nadšeně čekám na obličeje mých jedlíků.

Jelikož máme zatím jen balkonek, který se snažíme užívat na max, rádi prostoru užíváme ke grilování, protože léto je k němu jako stvořené.
Jako ukázku posílam foto, které si zatím nefotím nikde na blog, ale jen sobě pro radost a dělím se o ně se svými kamarádkami.

A v neposlední řadě, jelikož jsem těhotná s mým prvním děvčátkem, nebude trvat dlouho a do mého koloběhu mě čeká i vaření příkrmů a nový pomocník by mi byl velkou oporou.

Moc ráda bych se přihlásila k testování Kuchynských robotů, ovšem velkou radost by u nás vyvolal i stolní gril.

S přáním pěkného odpoledne, Jitka ♥

28. kvě 2018

Dobrý den, je to testování nádherných věcí. Mám v chalupě 3 kluky (35, 2 a 4 roky) a všichni jsou náruživí jedlíci (a řekla bych, že manžel z nich sní nejméně😀 ) Myslím, že je kluky lepší šatit než živit (a to mají skříně plné oblečení). Takže vařím a peču velice ráda - když vidíte ty nadšené obličeje.

Předkrm: zelený chřest s parmskou šunkou (hořčičnou zálivkou)
Polévka: dýňová polévka s krutony a smetanou (ta je kluků nejoblíbenější)
Hlavní chod: krkovice naložená v medu a pomerančích, šťouchané brambory a grilovaná zelenina
Zelenina: nikdy u nás na stole nesmí chybět zelenina - zelenina nakrájení na špalíčky s dipem ze zakysané smetany a bylinek
Dezert: čokoládový dort se lžičkou vyšlehané šlehačky a višňovou omáčkou

Mojí vášní je pečení! Peču hlavně perníčky (zdobím polevou), kynuté těsto na sto způsobů a dorty, které zdobím různými krémy (ne potahovou hmotou). Takže bych uvítala na testování kuchyňský robot Lucia Rossa 2G, který by mi určitě usnadnil práci. Jako první bych vyzkoušela meringue cookies - sultane nozzle (takové pusinky) s čokoládovou ganache.
Moc ráda si své výtvory fotím a přidávám recepty, radím nebo popřípadě upeču pro kamarádky. Největší výzvou byl bezmléčný a bezlepkový dort pro kamarádčinu holčičku k prvním narozeninám.

PS: A manžel by uvítal na robotu mlýnek na maso (teď mi musí mlít maso na ručním mlýnku).
Krásný den🌞

28. kvě 2018

Dobrý den,

zatím jsem se do testování zapojila pouze jednou. Tohle je ovšem testování snů, takže se neskutečně ráda zapojím a budu doufat, že se na mě usměje štěstí 🙂

Tento a příští týden se stěhujeme do nového baráčku, takže nový kuchyňský pomocník by byl třešničkou na dortu.

V červnu budeme slavit narozeniny naší Emičky. Pro hosty připravím následující menu:

Jako předkrm kanapky se skvarkovou pomazánkou.
Polévka pak hovězí vývar s domácími nudlemi a játrovými knedlíčky. Jako hlavní chod naše milovaná líčka na červeném víně s bramborovou kaší. A jako dezert bude narozeninový dort a kynuté koláčky.

Z Vaší nabídky mě zaujaly vlastně všechny výrobky. Kdybych si přeci jen měla vybrat, sáhla bych po rakletovacim grilu s přírodním kamenem (už na obrázku vypadá opravdu luxusně).

Děkuji za tak krásné testování a přeji příjemný den a samozřejmě, šťastnou ruku při výběru 8 maminek 🙂

Iva

28. kvě 2018

Na velký rodinný oběd:
Předkrm: zeleninový salát s kuřecími kousky + jogurtový dip
Polévka: porkový krém
Hlavní chod: plněná sekaná s bramborovou kaší a k tomu červená řepa
Dezert: tiramisu

Ráda bych vyzkoušela zmrzlinovač. Blíží se léto a domácí zmrzka určitě přijde vhod.

28. kvě 2018

Sice mám štěstí spíše v lásce než ve hře, ale testování vypadá opravdu skvěle, tak se ráda zapojím 🙂 Protože jsem doma s dvěma dětmi, tak vařím každý den, a pořád mě to hrozně baví. Moc ráda taky peču. A zcela neskromně si troufám říct, že vařím a peču fakt dobře (zatím všichni jen chválili a receptů jsem rozdala požehnaně) 🙂 Inspiraci hledám na netu i v kuchařkách, často si recept upravím podle sebe. Zajímám se o moderní gastronomii a s manželem moc rádi chodíme do restaurací, kde si dokážeme jídlo užít 🙂 Na velký rodinný oběd bych připravila dýňový krém s kokosovým mlékem, jako hlavní chod pomalu pečenou hovězí kližku s kořenovou zeleninou a bramborovo-batátovým pyré, a jako dezert pečené maliny s pistáciemi a vanilkovou zmrzlinou.
Foodblog si bohužel nevedu, svá jídla si fotím jen pro radost 🙂 K testování by se mi moc líbil Multifunkční hrnec Hotpot nebo Kuchyňský robot GrandPrix 🙂 Přeji šťastnou ruku při výběru. Markéta

28. kvě 2018

Dobry den,
testovani vyrobku je opravdu lakave.
Se dvema malymi detmi toho casu na vareni moc neni, takze by se nejaky pomocnicek urcite hodil. Varim moc rada, ale jeste radeji pecu. Pece se u nas kazdy vikend, nekdy dokonce i 2x a pres tyden se k tomu vetsinou nejake to peceni jeste prida.

Jako rodinne menu bych u nas volila domaci kureci vyvar s nudlemi, jako hlavni chod by pak u nas bodovala klasika vepro knedlo zelo. Jako dezert bych volila jablecny mrizkovany kolac. (Toto menu by ocenila valna cast rodiny). Kdybych mela volit menu a neohlizet se na to pro koho ho pripravuji, vypadalo by trochu jinak...zdraveji.🙂

A co bych si pro pripadne testovani prala? Nejlepe vse, protoze by vse u nas našlo vyuziti, ale osobne by me nejvic potesil kuchynsky robot Lucia Rossa 2G.
Tak treba se na me usmeje stesti.

Hezky den, Marketa

28. kvě 2018

Krásné testování 🙂
Já bych si vybrala robota Lucia Rossa 2G...

A mé menu, tak jak ho má ráda má rodina:
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi
Svíčková na smetaně, houskový knedlík
Rebarborový koláč
Mňam, už asi vím, co budu vařit tento víkend 🙂

28. kvě 2018

Ahoj. Kuchyn je misto, kde travim vetsinu dne. Robot je muj sen a kazdy rok tajne doufam pod stromeckem ( ten chlap je snad natvrdlej)
Líbí se mi i Nutrirocket, vitaminu neni nikdy dost u nas 🙂 Foodblog sice nevedu, ale sem tam se dobrotou pochlubim. Foceni je muj konicek a upovidana byvam take dost 😁 Vareni zdar a hodne stesti vsem zucastnenym, hlavne me 😊

28. kvě 2018

Dobrý den, tak toto testování mě opravdu hodně zajímá!

Konkrétně Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G❤, protože na mateřské dovolené jsem se vrhla na pečení cupcakes a dost mě to baví.

Dokonce jsem již své výtvory měla možnost prodávat na food days a vedu FB stránku MUFFINKARNA (https://www.facebook.com/muffinkarna/).
Aktuálně těsta a krémy připravuji na velmi starém kuchyňském robotu/šlehači a přestává poptávce po cupcakes pomalu a jistě stačit, takže potřebuji nový kuchyňský robot, ideálně multitalent, protože stále jsem také máma a musím vařit pro celou rodinu, nejen se věnovat koníčkům..😝

Rodinný slavnostní oběd menu:
Předkrm: Salát z marinovaného chřestu, mozzarelly a pražených pinií, marinovaná malá rajčata
Polévka: Hovězí vývar, játrové knedlíčky,kořenová zelenina a domácí nudle
Hlavní chod: Svíčková-pomalu dušená telecí kýta, smetanová omáčka, karlovarský knedlík, brusinky
Dezert: Vanilkové cupcakes s marinovanou rebarborou a malinová polévka

Děkuji a budu si moc přát, aby se na mě usmálo štěstí! 😍🙏🙏

28. kvě 2018

Ja bych rada testovala Stolní gril Showmaster. Nas stary gril uz zacina probijet a grilovani trva dele nez driv. Grilovani na el.grilu milujeme! Pro svoji rodinu bych sestavila takoveto menu:
Predkrm: Grilovane krevety na jehle s cesnekem a zakaple citronem. K tomu ogrilovana domaci bageta.
Hlavni chod: Grilovany losos, grilovany chrest a ranne brambory. Vse prelite prepustenym maslem a soleno hrubou morskou soli.
Dezert: Grilovany Ostepek s brusinkovym prelivem.
K piti by bylo Baby Mojito ve sklenenem soudku.
Jinak delam pry vyborne domaci bulky plnene trhanym veprovym masem.

28. kvě 2018

Krásný den, moc bych stála o testováni Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G. Robot mi v kuchyni chybí velice ráda peču a s ručním šlehačem je to práce. Mým snem je dělat si domácí mleté a ten by se tímto produktem splnil. Na velký rodinný oběd bych jako předkrm udělala zapečený hermelín v listovém lúžku s omačkou z domácího rybízu alá brusinky, polévku bych zvolila kuřecí vývar s celestynskymi nudlemi, hlavní chod by bylo kuře alá kachna s bramborovým knedlíkem a kapustovym zelím, a jako dezert bych udelala borůvkový cheescake.
Už na to mám chuť, nezbývá než pozvat rodinku a oslavit mé narozeniny. Třeba bude příprava snazší s pomocníkem. Děkuji za možnost soutěžit.

28. kvě 2018

Nejradsi bych otestovala uplne vsechno, ale vzhledem k tomu, ze leto se kvapem blizi a my mame moc radi zmrzlinu, tak nejradsi bych otestovala zmrzlinovac 🙂
Bohuzel nejsem buhvi jaka kucharka, takze menu by asi nebylo tak slavnostni jako jine, vyse zminene...takze bych vsadila na osvedcenou klasiku, kterou mame radi:
Predkrm: kanapky s pomazankou ze susenych rajcat a tofu
Polevka: porkovy krem s krutony
Hlavni chod: losos peceny na zelenine, brambory
Dezert: Bananovy chlebicek s domaci zmrzlinou

28. kvě 2018

Wau, tak tohle je SNOVÉ testování 🙂 Jasným miláčkem, kterého bych chtěla vyzkoušet by byl "Kuchyňský robot GrandPrix", protože v rodině se třemi mlsnými jazýčky (dvě dcery a manžel) by se určitě nezastavil 😀
Joooo a teď k tomu svátečnímu menu. Je strašně moc jídel, které mě napadají, protože vaření je můj relax a mám pak vždy ohromnou radost, když všem kolem chutná. Vyberu tedy pro nás ty nejlepší kousky a uvidíme, zda se na nás usměje štěstíčko 🍀
Předkrm: špízy z cherry rajčátek, oliv a chedaru
Polévku: dýňovo-batátový krém s opraženými dýňovými semínky
Hlavní chod: losos s mořskou solí, máslem a koprem + opečené brambory
Dezert: jahodovo - piškotový dortík se zakysanou smetanou
Teď už nezbývá nic jiného, než si držet 👍
Pa pa🐧

28. kvě 2018

Ahoj , rada bych se s rodinou zapojila do testovani . Doma by jsme urcite vyuzily stolni grill, kuchynský robot , nebo jakehokoli jineho pomocnika . Na rodinou sešlost bych připravila hovezí vývar se zeleninkou a nudlemy , vepřové medailonky se slaninou a grilovanou zeleninou a nejaky sladky dezert treba jahodový dortik tomu nikdo neodolá

28. kvě 2018

Krásný dobrý den!

Teda, tomu se říká našlapané testování. Rozhodovala jsme se mezi třemi pomocníky a rozhodla se pro největší touhu 🙂.

Moc ráda bych se přihlásila do testování Sušička & jogurtovač Yoyoyofruit, 2 v 1. Už jsme jednou sušičku měli a zamiloval si ji i manžel. Sušili jsme rajčata na rajčatové pesto. Tvořili jsme si zeleninové brambůrky k večeřnímu chroupání ale bohužel se sušička kvůli podzření na vadu stahovala zpátky a my ji museli kvůli bezpečnosti vrátit. Od té doby nám moc chybí.

Sušené ovoce je v dnešní době dost drahé pokud chce člověk opravdu kvalitní, které je nesířené a neslazené. Zdravé děti jsou sladké dost a proto je důležité dbát na to, aby ten cukr měli opravdu jen ten, který je přirozený v ovoci či zelenině.

Sušička se dá také využít třeba na domácí vegetu, kterou bych moc ráda vyzkoušela nebo různé druhy ovocných ruliček, jako mlska pro děti.

Na koníkovi mám své album plné jídel, které jsem nejdříve vařila hezky česky ale časem jsem je začala měnit do zdravějších podob.

Aktivně již 2,5 roku vymýšlím vlastní recepty, které sdílím kde se dá a na mém blogu jsou nejčtenější.

Snažím se připravovat snadná a rychlá jídla, která jsou z běžně dostupných surovin a která jsou i zdravá.

V jídlech mám ráda jednoduchost a hlavně rychlost.

Pro velký rodinný oběd bych připravila:

Předkrm: Okurkové jednohubky

Polévka: Zeleninová s celestýnskými nudlemi a pestem z medvědího česneku

Hlavní chod: Svíčková s celozrnným knedlíkem (tu má manžel i děti nejradši a nepohrdne jí ani návštěva)

Dezert: Hrnkové řezy s ovesnými vločkami a jablky (můj nejoblíbenější a nejúspěšnější recept).

Trochu bojuji s foodstylingem, ve kterém se řídím hlavně svými pocity ale baví mě to a snažím se co to jde 🙂

28. kvě 2018

My milujeme italskou kuchyni, je zdravá, z čerstvých surovin a lehká, takže se po ní člověk necítí ještě 2 hodiny přecpaný k prasknutí 🙂 Připravila bych to co máme rádi, polévku z masitých rajčat, zjemněnou smetanou a s bazalkou. Domácí tagliatelle s kozím sýrem,pečenými rajčaty a baby špenátem. No a na závěr tiramisu 🙂 Vařím už od 16 a stejně jako vaření, mě baví následné focení nejlépe ale zákusku 🙂Foodblog sice nemám, ale přikládám svůj instagram https://www.instagram.com/kristina_lalkovics/ kde je spousta fotek skvělého jídla 🙂 Přikládám fotku mého posledního dortu🙂 No a zájem bych měla o Stolní gril Showmaster, protože začíná léto a jídlo z grilu k němu prostě neodmyslitelně patří 🙂

28. kvě 2018

Ahoj, musim tedy rict, ze tomuto testování všechna čest. Nekvice me láká rakletovací gril s přírodním kamenem.
A oběd pro mojí rodinu? Jelikož pochazime z vesnice, tak bych volila klasiku..
Předkrm: opečené bagetky s tuňákovou pomazánkou
Polevka: hovezi vývar s domácími nudlemi
Hlavní chod: domácí králík na zelenině s bramborovým knedlíkem a špenátem
Dezert: jablečno-rebarborový strudl a nesmí chybět chlazené pivko...

28. kvě 2018
Komentář byl odstraněný

Ahoj, ten kuchyňský robot Lucia je ten, kdo mi doma chybí, vypadá úžasně! Miluji pečení, peču dorty s mou babičkou cukrářkou a moce to baví. A na velký rodinný oběd bych připravila: Bramborový krém s opecenou houstičkou, jako hlavní chod grilovanou panenku na italském rissotu a jako dezert chia pudink s malinami 🙂 dobrou chuť všem!

28. kvě 2018
Komentář byl odstraněný

Předně chci Modrému koníkovi smeknout pomyslný klobouk za naprosto fantastické testování domácích spotřebičů 👏
Už jen fotky vypovídají o tom, že tohle testování bude pořádná 💣

Mým snem by byl hned ten první spotřebič: Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G..💜💜💜 😍😍 (takový robot mi v domácnosti pořád chybí 😏.)
Ráda peču, miluju krémové dorty, ale s ručním šlehačem člověk nikdy nedosáhne takových výsledků, jako s pomůckou na fotce.

Foodblog nevedu...tedy vedu, ale zatím spíš soukromě pro sebe.😁
Vlastně pár fotek byste našly i na mém Instagramovém profilu 😊
(malá ukázka viz foto)

Pokud bych měla připravit rodinný oběd ( pro 5 osob/6. v bříšku🚼), zvolila bych tří-chodové menu. Moje rodina si na žádnou exotiku nepotrpí, takže bych pokrmy nasměrovala do evropského stylu. A hlavně bych se řídila motem : ,,V jednoduchosti je krása''

POLÉVKA: Krémová dýňová se špetkou kari a česnekem, které dodají chuti tu správnou jemnou ostrost. Doplněna o krutóny.

HLAVNÍ CHOD : domácí bramborový knedlík, vepřové maso v cibulové omáčce, se zelím nebo špenátem. Obojí se k tomuto pokrmu hodí a nejvíce si na něm pochutnávají děti. A tatínkovi k tomu pořádně vychlazenou jedenáctku🍺😁

DEZERT: dort Malakoff a ledová káva🍰☕
(vynikající, božsky lahodný dort💜)

K němu se váže záhadná historie, kterou bych zde ráda pro zajímavost uvedla.) 😊
❕❕Původně měla být tvůrkyní tohoto bombastického nepečeného zázraku zvaného Charlotte Malakoff ruská šlechtična původem z Francie, která si vzala jakéhosi Malakova. Věřte, že je to lež jako věž.😁
Tento dnes už světově proslulý nepečený dort totiž pochází z dílny francouzského mistra kuchařského a cukrářského umění Maria-Antoineho Carêmeho. Jméno Charlotte nese podle švagrové ruského cara a proč dostal 22 let po smrti slavného cukráře ještě jméno Malakoff, je dodnes tak trochu záhada❕❕😁

🍀🍀🍀Doufám, že Vás můj příspěvek natolik zaujal, že se stanu jednou z osmi šťastlivců při výběru do testování.
Budu Věřit v sílu myšlenky🍀 🍀🍀

Přeji Vám krásný večer 😊🌇

28. kvě 2018

Jeee, tak ja bych jako rodinny obed pripravila takove svedske stoly... To miluju... Kazdy si prijde na sve...😊 A uplne nejlepsi je to v lete! Grilujeme (chlap griluje, ja jenom nakladam maso, krajim a serviruji zeleninu a pecivo, pripravuji nadobi, nosim pivo, omacky k masu a pak vse zase uklizim), delam ruzne salaty i ovocne, a pecu... Pecu vsechno!🤗 Takze grilovana krkovice na kameni, kureci prsa na kousky v bagetkach, bramboracky, grilovany ananas nalozeny v cukru a rumu, kukurice, oblozene tacy s ruzymi druhy syru, sunky, zeleniny, rizecky, jednohubky, chlebicky, spizy, lasagne, no a to nejlepsi na konec, buchty, strudl, medovnik, pudinkove zakusky, kremrole, koblihy,...... Az jsem z toho dostala hlad...😄 No myslim, ze bych byla supr testovacka v podstate cehokoli protoze u mne v kuchyni je vitany kazdy pomocnik, ktery je uzitecny. Pokud bych si musela vybrat, tak by volba padla nejspis na zmrzlinovac, protoze mam jeste recepty na zmrzliny po babicce a zmrzlinovac by se na to hodil... Ale at jsem si cetla o kteremkoli pristroji, tak mne hned napadalo, co bych v nem hned zkusila...😊 Mam FB, i stranku na FB, instagram i firemni instagram, takze by se info o pristroji dostalo celkem daleko...

28. kvě 2018

Opravdu vynikající testování, já bych opravdu ráda testovala Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G, moc ráda a vášnivě peču a vařím. Plánuji veškeré rodinné oslavy od hlavy až k patě. Počínaje výzdobou, přes několikaměsíční plánování zakončeným pochoutkami pro oslavence i hosty. Na rodinný oběd bych připravila: Polévku - Zeleninová s bramborami vařená na páře. Hlavní chod - Opečené brambory na rozmarýnu, filet z lososa s česnekovým dipem. Dezert - vanilkové cupcakes s jahodovou šlehačkou a mátou.
Navíc mám momentálně doma tu nejúžasnější pomocnici a vychovávám si tak vlastní nástupkyni 🙂 Mým dalším koníčkem mimo mých dětí a vaření je focení a proto bych se moc ráda zapojila do testování .

28. kvě 2018

tak u nás by se rodinný obídek neobešel bez předkrmu a to pro pánskou část domácí paštika a pro dámskou rajčatové brushetty. Polévka krémový lososový krém a hlavní chod modrý vepřový a kuřecí plátek (masíčko do trouby se smetanou a nivou) a jako příloha špenátové brambory - což je lehký jarní salátek z opečených domácích brambor s čerstvou zeleninou (hlavně tedy špenát) a opět doplněno nivou. A jako dezert dcera nejvíce miluje cupcake, takže tentokrát bych volaila borůvkové. Blog si nevedu, ale již jsem se ucastnila kucharského testování(vaření, kde jsem pak vlastně sepsala článek, který vyšel nawebovém portále v rubrice o vaření). Moc bych si přála testovat Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G. Protože takový miláček mi v kuchyni ještě chybí a už druhým rokem po nějakém pokukuji, jen jsem ještě neměla odvahu udělat konečné rozhodnutí, jaká značka, jaký model. Posílám foto z onoho vaření, kterého jsem se zučastnila a o aktivně 🙂

28. kvě 2018

Zdravím, tak tomu se říká snové testování pro každou hospodyňku 😍

Miluji vaření, pečení, aktuálně vyvařuji pro sebe, manžela, 10 měsíčního syna a pro prcka v bříšku 😀 Mám ale ráda i rodinné sešlosti, na které mohu navařit slavnostní oběd nebo napéct něco dobrého ke kávičce. Foodblog si nevedu, ale kamarádka, které často posílám fotky, co dobrého jsem vařila, mě už několikrát přesvědčovala, že bych nějaký foodblog měla vést.

Oběd, který bych připravila pro své hosty:
Předkrm: Jednohubky s uzeným lososem
Polévka: Vývar se zeleninou a nudlemi
Hlavní chod: Hovězí líčka na červeném víně s bramborovou kaší, popřípadě Jehněčí guláš s karlovarským knedlíkem
Dezert: Kremrolky nebo medovník

V rámci testování bych si vybrala rakletovací gril (popřípadě stolní gril) nebo sušičku s jogurtovačem 2v1. S manželem milujeme grilování a v poslední době využíváme teplé počasí a grilujeme každý víkend. Bohužel máme jen malý kotlíkový gril, který sice poslouží, ale manžel touží po "lepším", zároveň by to byl skvělý dárek pro něho k svátku, který se blíží. 😉 Sušička s jogurtovačem mě zaujala, nikdy by mě nenapadlo spojit tyto dvě funkce v jeden stroj. Manžel si kupuje sušené ovoce často a co si budeme povídat, není to zrovna levná záležitost. Zároveň bych mohla vyzkoušet domácí jogurty pro syna, který miluje k svačině jogurty s ovocem 🙂

28. kvě 2018

Dobry den, rada bych otestovala kuchynsky robot. Uz nekolik let kolem nej brousim a nejsem schopna si vybrat ten pravy produkt. Varim temer denne a priznavam, ne vzdy me vse bavi. Proto take vyhledavam pomocniky nejen do kuchyne co nejlepsi kvality. Zcela otevrene ale priznavam, ze varim velmi dobre. Mam s tim ale problem, ze mi pak casto v restauraci nechutna 😀 S kamaradkama jsme dokonce poradaly vlastni "prostreno". Na velky rodinny obed bych urcite pripravila hovezi vyvar s jatrovymi knedlíčky a španělske ptacky s knedlikem/ryží, to opravdu milujeme. V tomto rocnim obdobi by byl dezert smetanovy pohar s jahodami a bilkovymi pusinkami. No a odpoledne ke kave drobenkovy kolac s ovocem. Skvely je cerny rybiz, boruvky, vlastne cokoli cerstveho ze zahradky. Ve skutecnosti me ted ceka priprava rodinneho obeda na oslavu moji promoce (doufam 😉). A na to se moc tesim. Prijedou rodice, sestra i prarodice a ja bych na takovou hostinu pro osm mych nejblizsich poradneho pomocnika moc uvítala.

28. kvě 2018

Ráda vařím a nyní na mateřské dovolené se v tom přímo vyžívám. Pro svou rodinu/kamarády bych připravila jako předkrm mozzarelku s rajčátky zalitou olivovým olejem a posypané bazalkou, k obědu lososa na páře s brambory a jako moučník mě napadá bublina s třešněmi, kterou jsem před chvilkou vyndala z trouby 😉 To vše bych obohatila různými variantami koktejlů z Multifunkčího robota NutriRocket.. Dlouhou dobu po něm koukám a stále se nedostal na řadu v mém nákupním seznamu. Byl by to skvělý pomocník ať už teď v těchto teplých dnech na studené koktejly těch nejlahodnjších chutí a variant ovoce a zeleniny nebo v chladném počasí na vitamínové bomby, které člověk normálně nesmí a raději si to rozmixuje 😉

28. kvě 2018

Krásný den!
Tak tohle je testování roku, pokud ne století! 🙂
Miluju dobré jídlo, hrozně ráda vařím a mám trošku "úchylku", že si většinu jídla - ať už doma nebo v restauraci, fotím 🙂 Manžel už ví, že může zakrojit až tehdy, když mám vyfoceno, ale i přesto mě (doufám) miluje 😀

Když bylo synovi půl roku, objevil se mu atopický ekzém, ale jako zdravotník jsem odmítala řešit jej používáním kortikoidů. Nakonec jsem našla paní, díky které jsme vše vyřešili úpravou stravy (mé a později i syna) a syn je již téměř rok úplně bez potíží. Mám zde i album s příkrmy, kde sice nejsou úplně nejkvalitnější fotky pokrmů, ale účel byl spíše poradit a podpořit.
Syn už papá vše, ale stále mu vařím zvlášť a připravuji mu jídlo převážně na páře, aby si zachovalo co nejvíce vitamínů. Vaření mi tak zabere více času, ale když vidím jak nejen manželovi, ale i synovi chutná a syn ještě po ochutnání volá mňááám, ráda ten čas obětuji.

Protože nemám v kuchyni moc místa, nemám žádné speciání pomocníky, proto bych hrozně moc ocenila Kuchyňský robot GrandPrix, do kterého jsem se opravdu zamilovala (mohla bych v něm jednoduše dělat vše, co používám při vaření pro syna - vařit na páře, mixovat, vážit....ale i spousty dalšího). Testování tohoto pomocníka bych si maximálně užila a vím jistě, že bych ho i po testování používala každý den. Přijde mi opravdu dokonalý!

A teď už k zodpovězení otázky 🙂
Na velký rodinný oběd bych připravila čtyřchodové menu.
Předkrm: zapečené žampiony plněné špenátem a mozzarellou s bagetkou
Polévka: smetanová pórková polévka
Hlavní chod: vepřová panenka pečená do růžova a bramborovocelerovým pyré
Dezert: čokoládový fondant s višňovou omáčkou
A jelikož k dobrému jídlu patří i dobré pití, určitě bych nezapomněla přidat vhodné víno - zde bych možná zvolila plnější bílé víno, např. Rulanské šedé.

28. kvě 2018

Bože můj. Tohle je tak úžasné testování.
Miluju vaření, je to pro mě neskutečný relax. Hrozně ráda pripravuji pro návštěvy pohoštění a ještě raději koukám, když se všechno sní a všem chutná.
Na hostinu bych nachystala nějaké dobré masíčko ala steak - je lehký a neurazí. Určitě nějakou zeleninu, brambor. vzhledem k tomu, že sme původem z Moravy tak dobré víno a pro pány vychlazené pivo.
Když nám přijede návštěva dost často peču kuře - protože ho umím. A když mám čas tak dělám Lasagne - přítel říká vždycky, že ty jsou jediné, které mám pokaždé stejně výborné a že je fakt umím. Každá návštěva je spokojená. Můj taťka nedávno byl nadšený z mojí plněné sekané - ta vypadá moc krásně i na talíři s lehkou omáčkou na preliti.
Nikdy po obědě nechybí ani zákusek. Ať už jde o lehoucky strudl z doma chystaného jogurtoveho těsta, nebo nějaký lehký dortík a ani pernikem sem nikdy neurazila.

Vzhledem k velikosti bytu moje tabule nejsou moc honosné ale ještě nikdy nikoho neurazily. Jako servírka sem měla možnost obsluhovat dvě svatby a na přípravě se také podílet, plus jednu firemní akci, na kterou sme připravovali tabuli my sami jako hostitele. Když má člověk prostor a více možností tak je to o dost snazší. A náš největší trumf byly uzené makrely.

Co bych si přála testovat? Vzhledem k tomu, že robot doma mám a i sušičku ovoce
Tak moc by se mi líbil multifunkční hrnec hotpot nebo stolní gril showmaster
Gril si přeju do domácnosti hrozně dlouho. Ať už na ven nebo do kuchyně. Příprava s ním by dala nalozenemu masu ještě mnohem větší kouzlo a lepší chuť.
A hotpot by mi usnadnil práci, když potřebuji nachystat více pokrmů na varné desce a potřebuji ještě jedno místo navíc. 🙂

29. kvě 2018

WOW tak tohle testovani bych rada, aby vyslo, v nove kuchyni a v novem dome by se to skvele testovalo. Ac ted varim mene a hlavne jednodussi jidla (v garsonce je to problematicke), tak me bavi tedy nejvic peceni
Obedove menu:
Smetanovy hraskovy krem s cesnekovymi krutony
Zapecena listova kapsa s kurecim masem a syrovou nadivkou, priloha grilovana zelenina
Dezert bych podavala lehky citronovy cheesecake

Testovat bych si moc prala Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G, ktery by mi hodne usnadnil mou pecici vasen. Nebo pripadne mixer NutriROcket, jelikoz se chystam na hubnuti a domaci smoothie by se hodilo🙂

29. kvě 2018

Hezký den, tohle není testování, ale Vánoce, úplně se mi rozbušilo srdce, když jsem ty krasavce viděla!
Ráda bych vyzkoušela kuchyňský robot, jen se nemůžu rozhodnout, jestli Grand Prix nebo Lucia, líbí se mi oba! Ale Grand Prix o fous víc — velice zajímavý design.
V kuchyni jsem jako doma, je to pro mě nejdůležitější část domácnosti, nechala jsem si ji vyrobit na míru, aby byla dokonalá a já v ní vařila ráda.
Co se týče menu, u nás hodně frčí zeleninové krémy a vývary, takže polévka by byla jasná.
Hlavní chod: pořádný steak s demi glace, mrkvovo-celerové hranolky.
Dezert: profiterolky - těch se u nás sní stovky, chodí je loudit i naši sousedé 😃.
Jestli testování vyhraji, tak slibuju, že můj Instagram snad vybuchne pod množstvím fotek s dobrotama!

29. kvě 2018

No tak to je nádhera. Mít ve své nové kuchyni takové pomocníky. Kuchyň teprve zařizuji a tak mám jeden tyčový mixer 4 staré hrnce kde padají ucha 😀 😀 Tak by asi bylo jednoduší vzít všechny na oběd do restaurace 😀
Ale jinak bych uvařila naše oblíbené :

předkrm: bagetka s avokádovo-česnekovou-sýrovou pomazánkou
polévka: kuřecí vývar s dětskými těstoviny
hlavní: Hovězí líčka na víně s batátovou kaší ( po tom se můžeme umlátit)
sladká tečka: jednoznačně višňovou bublaninu
nápojový lístek: sklenka vychlazeného piva a domácí bezová limonáda + ledový čaj.

Testovala bych ráda Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G . Je to můj sen mít doma takové dělo a myslím, že by všichni měli stále ,,nebe v hubě" Pokuď se stane mým novým parťákem. 🙂
A hlavně je sezona jahod!! koláče, marmelády,limonády,zmrzliny,smoothie…

29. kvě 2018
Komentář byl odstraněný

Všichni tito pomocníci vypadají úžasné 💕 já osobně bych moc uvítala asi nejvíc gril, ten se pořad odkládá 😒
Jako meny? Asi bych začala nějakým moucnikem, třeba bublanima 😍 potom vývar, ten všichni milujeme, pečené brambory na kolečka a k tomu grilované masicko a zeleninových salát 😉

Jako spuntik ta bublanina a nesměla by chybět domácí zmrzka z ovoce ze zehradky ;)

29. kvě 2018

Dobrý den, k testování bych si přála Multifunkční mixér NutriRocket zaujal mě všestranným využitím.
Na rodinný oběd jelikož se blíží léto s ním i venkovní posezení což celá naše rodina miluje. Tak bych pripravila: Predkrm: Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou a opecenym bylinkovym toastem. Hlavní chod: Lehce pikantní grilovaná panenka s grilovánou zeleninou doplněnou o dip Tzatziky. Dezert: Opilý grilovaný ananas a domácí zmrzlinou a šlehačkou. K pití domácí alko i nealko Mojito 😃 asi pozvu členy rodiny v brzké době na oběd dostala jsem na to chuť 😍

29. kvě 2018

Hezké ráno,
toto testování musí být parádní. Ovšem mám pocit, že testování tady získávají hlavně maminky, které jsou tady velice aktivní a často zveřejňují fotky, články... jako třeba ambasadorky, že. Já nerada dávám fotky svého dítěte, tak mám asi smůlu. I když při vaření bych klidně fotila 🙂 A psaní mi také poměrně šlo.

Pro rodinu bych na oběd připravila hovězí vývar se zeleninou a celestýnskými nudlemi, protože to mají manžel se synem rádi. Pak lososa, bramborovo-batátové pyré a zeleninový salát. A pokud by se do nás ještě něco vešlo, tak by byl určitě i nějaký malý dezert.

Ráda bych testovala multifunkční hrnec nebo multifunkční mixér. Syn má atopický ekzém, a protože má rád na talíři to, co my, tak se snažím vařit zdravěji. A navíc čekáme další miminko, takže zdravá a pestrá strava je teď u nás základ. Smoothie mě velice láká a bohužel žádného takového pomocníka nemáme. A multifunkční hrnec by byl tedy také výborný pomocník.

29. kvě 2018

Dobre ranko zelam. Rada by som testovala kuchynsky robot Lucia rosa alebo multifunkcny mixer NutriRocket.
Co zijem v Cechach, tak rodinne obedy sa u nas stavaju tradiciou, pre rodinnych prislusnikov z partnerovej strany a vzdy mali uspech 🙂
Ako menu:
Vzdy silny vyvar z domacej sliepky (dodava slovenska vetva) alebo hovadzi
Najvacsi uspech mali kuracie horne stehna dusene na pive s cerstvym chlebom, ktory sa namacal vo vypeku a to bola mnamka
Tvarohova babovka posypana struhanym kokosom

29. kvě 2018

Hezký den, tak já bych nejradši otestovala všecko, ale nejvíc mě zaujal Multifunkční hrnec Hotpot, multifunkční mixér a sušička. Tyto spotřebiče bych okamžitě zapojila do pracovního procesu 😉 A jako meníčko bych pro rodinu nejspíš připravila pořádný kuřecí vývar se spoustou zeleniny, pak poctivý hovězí gulášek s domácím houskovým nebo karlovarským knedlíkem a jako dezert cheesecake či domácí zmrzku 😎 Tak šťastnou ruku při vybírání testerek a všem hodně štěstí

29. kvě 2018

Již několik let se pohybují v prostředí cateringu, před mateřskou jsem pracovala pro společnost zajišťující rauty, poskytujici jídla do domu a provozující několik jídelen. V současné době pomaha muj muž švagrovi, který perfektně rozjel bageterii a cateringovou firmu. Občas prilozim ruku k dílu a zavzpomínat na pracovní nasazení mezi dobrotami.
Menu :
Předkrmem by byly určitě croissanty plněné rukolou, mozzarellou a swarchzwaldskou šunkou s cherry rajčátky
Hlavní chod by představovala panenka pečená v anglické slanině a naše oblíbené bramborové medailonky pečené na sucho, nesmí chybět ani salát
Jako dezert si v letnich mesicich rádi dáme jen ovoce, především meloun, často také peču mrkvovy dort s ricottou
Jako maminku petimesicniho objevovatele prikrmů, které vařím v páře, temer sedmileté skolacky milující zmrzlinu a domácí nanuky a ženu baseballisty a náročného konzumenta steaků a hamburgerů, by mě v podstatě potěšil jakykoli produkt, který by mi usnadnil přípravu dobrot těm mým mlsounum. Nadšená bych byla z možnosti přiučit se něco nového a vyzkoušet další vymoženosti že světa gastronomie 😉

29. kvě 2018

Hezky den, to je nadhera to by se samo varilo, hnetlo, michalo, vareni je moje vasen, porad zkousim neco noveho a nyni ve zdravejsich alternativach, cato delam zeleninovOU polevku, maly zboznuje bramborovou kasi jako prilohu, casto k nam zvu navstevu na rodinny obed a co bych pripravila je toho spousta, ale jako polevku rajcatovou polevku z pecenych rajcat a paprik s bazalkou a chody hlavni delam dva u nas jsou i vegetariani pro vegetariny plnene testoviny ricotou smetanovym syrem a baby spenatem, zapecene v troube, pro masOzravce pardon za ten vyraz ale u nas je to tak domaci burger s domaci bulkou, masO NA BURGERY si zasadne melu doma a pecivo na burgery tez delam vlastni k tomu salatek coleslaw pak nastupuje moucnik nejaka osvezujici zmrzlina ve forme sorbetu, nebo oblibene jsou celozrnne buchty, co by usetrilo moji praci a cas by byl kuchynsky robot grandPRIX

29. kvě 2018

Vaření a pečení mám moc ráda. Teď, když nám do rodiny přibylo druhé dítě mám na něj stále méně času o to víc si vážím klidných
chvilek, kdy se vaření mohu věnovat. Moc ráda bych vyzkoušela miltifunkční hrnec Hotpot.
Na velký rodinný oběd bych uvařila moji oblíbenou cibulačku s domácími krutony a vepřové plátky se švestkovou omáčkou s gratinovaným bramborami.

29. kvě 2018
Komentář byl odstraněný

Vařím a peču denně. Jsme rodina velkých jedlíků. Máme rádi klasickou kuchyni, takže náš nedělní oběd vypadá například: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi, pečená kachna s bramborovým knedlíkem a zelím a ke kávě máme nejraději tvarohový koláč 🙂.
Při mém stylu vaření bych nejvíce ocenila robot Lucia Rossa 2G 🙂.

29. kvě 2018

Ahoj, v rámci testování by se u nás neztratil žádný z výrobku - jsme žravá rodina :D a tak neustále vymýšlíme jak uspokojit naše mlsné jazýčky. Ale takovým malým snem je stolní gril - hlavně pro dny, kdy je venku škaredě a člověk by si dal něco na grilu. A pro rodinnou sešlost bych si připravila hovězí vývar s nudličkami, hovězí plátky na hříbkách s bramborovou kaší a jako dezert karamelový cheesecake ( otestovaný minulý týden a je to velká mňamka ). Hodně štěstí všem - testování zdar :D

29. kvě 2018

Krásný den! Toto je naprosto úžasná akce! Děkuji za tu možnost. Ráda bych se zapojila do testování Kuchyňského robota Lucia Rossa 2G. U nás v rodine se teď roztrhl pytel s narozeninama (dcera mela před týdnem, táta, tchýně, neteř, synovec,mamka, tchán, navíc se očekává narození nové neteře) a vsichni jsou zvyklí, že na oslavu peču dort. Tento pomocník by byl skvělý především na tyto příležitosti ( pečení dortů), ale také na ostatni sladké pečení. Oceňuji na robotu také mlýnek na maso. Mleté maso se u nás využívá hojně ( dcera miluje boloňské špagety, manžel sekanou a hamburgery na grilu). Moje asi dvouleté přemlouvání manžela k nákupu takového pomocníka do domacnosti nepřineslo zatím ovoce. Rada bych mu ukázala, jak cenný pomocnik tento robot je.

29. kvě 2018

Oba s manzelem radi varime,radi bychom ozkouseli multifunkci hrnec Hotpot.
Predkrm: bruschetta
Polevka: cibulacka
Hl.chod: hovezi licka s br.kasi
Dezert: parizske rezy

Vsem preji hodne stesti 👍😜

29. kvě 2018

Tak toto je testování snů. Ráda bych se zapojila do testování robota Lucia Rossa 2G, nebo mixéru NutriRocket.
Foodblog sice nevedu,ale velmi ráda vařím a peču. Snažím se naučit co nejvíc a co možná nejlíp,abych uspokojila chutě mého náročného manžela a mlsne dcerky.
Velice mě baví pečení dortů, na které jsem se minulý rok dala, zatím nemám žádného robota,tak by mi Lucia Rossa 2G byl jistě velkým pomocníkem.
S dcerkou milujeme ovocné a zeleninové dobroty a ráda bych zkoušela různé smoothie, zvlášťe teď,když nám na zahrádce začíná dozrávat tolik dobrutek. Takže by mě velice potěšil i mixér NutriRocket.
Moji rodince bych uvařila pomalu tažený hovězí vývar s domácími nudlemi,játrovými knedlíčky a se zeleninou,jak to má ráda dcerka.
Jako hlavní chod oblíbenou svíčkovou s mangalici, domácím knedlíkem a brusinkami.
A jako dezert křehký jablečný koláč.
Testování by mi udělalo opravdu velkou radost, pomocníka bych ocenila, vzhledem k tomu,že nám brzy přibude druhý drobek, ušetřený čas je k nezaplacení 😊

29. kvě 2018
Komentář byl odstraněný

Tak já bych si přála jednoznačně zmrzlinovac...miluji zmrzlinu a řekla bych, ze teď v tehotenstvi jsem na ni závislá 😂 udělala bych nějakou ovocnou a pozvala rodinu na zmŕinove hody...nyní mám v mrazáku pouze Míšu 😂

29. kvě 2018

Přeji pěkný den. Ráda bych testovala multifunkční hrnec hotpont. Rodinné meny bych uvařila asi takovou klasiku 🙂...kuřecí vývar s mrkvičkou a nudličkama to milují děti, potom máme velmi rádi svičkovou s karlovarskými knedlíky. Jako desert bych upekla míša řezy, nebo u nás frčí momentálně perníková buchta s marmeládou a čoko polevou 🙂....

29. kvě 2018

No to je úžasné 😍 jsem jako v ráji. Kéž bych mohla vyzkoušet alespoň jeden! Mslím, že bych rodině připravila hovězí vývar, dušené hovězí s mrkví a hráškem v tom úžasném hrnci a po dobrém obědě udělala zmrzlinu ve zmrzlinovači. Navíc moc ráda peču, takže by se hodil i jiný pomocník, zrovna včera jsem tu měla kamarádky a upekla jsem jim koláč, recept jsem si vymyslela sama a to bylo chvály 😍 to člověka hned potěší a navíc všechny chtěly recept... Myslím, že food blog by byl dobrý nápad 😇

29. kvě 2018

Tak o tohle testovani bych moc stala, predevsim o multifunkcni hrnec. Bydlime v byte, ktery byl puvodne pro klienty jednoho centra a kuchynka byla stavena jen proto, aby si zde klienti mohli uvarit kavu.
Tak jsem si pro info sla zmerit moji linku a je to pouhych 105cm, kde musim pripravovat jidla pro ctyrclennou rodinu a zaroven tam mit jeste prenosny indukcni jednoplotynkovy varic. Mini troubu a mikrovlnku mame dokonce v obyvaku. Naucila jsem se sporit mistem, ale i planovat vareni, protoze staci treba par kousku spinaveho nadobi navic a uz se s varenim nevejdu 🙂 zaroven jsem si poridila treba ryzovar, v tom casto varim ryzi nebo zeleninove prilohy na pare. Kazdopadne multifunkcni hrnec by byla skvela volba a uz delsi dobu po nejakem pokukuji, jen je to stale ve fazi vybirani. Rozhodne se mi libi, ze v takovych hrncich lze pripravit jidlo tak, ze smicham ingredience, zapnu ho a po vypnuti mam hotove jidlo 🙂 (s nadsazkou). A ta uspora mista je jasna volba.
Food blog si sice nevedu, ale mam na Facebooku stranku s vlastni tvorbou, kde se rada venuji ruznym tematum krome sperku. Vlastnim zrcadlovku a moc rada fotim, takze fotit vytvory by taky nebyl problem.
Popravde slozita jidla nevarim uz nejaky cas. Respektive hodne setrim nadobim a treba pecu vse v jedne nadobe, takze k obedu bych adi pripravila nase oblibene kure na olivach (to je presne jeden z receptu, kdy vsechny ingredience nahazim do zapekaci misy a za dve hodky se prijdu podivat 😀). Vetsinou nedelam polevku i hlavni chod, ale asi bych zvolila nejaky krem, treba brokolicovy nebo zampionovy. Jako dezert v tomhle horku urcite zmrzlinu! Kdyz nedojime banany a zacinaji byt velmi zrale, davam je do pytliku v mrazaku. Staci pak uz jen kvalitni mixer a mate cisty bananovy sorbet. Moc skvele 🙂

29. kvě 2018

Dobry den, ja bych byla naprosto unesena z kterehokoliv pomocnicka, nejvic se mi ovsem libi kuchynsky robot GrandPrix 😊 a jako menu bych pripravila:zluty meloun s parmskou sunkou, batatovy krem s kokosovym mlekem, teleci platek s opekanyma bramborama na rozmarynu se salatkem z rucoly, rajcat a s hoblinama parmazanu a jako dezert apple pie😍

29. kvě 2018

Krasna prace...kazda z nas maminek je urcite tou nejbajecnejsi kucharkou...takze u nas frci hovezi vyvarovka s domacimi nudlickami,masova smes na zampionech s pecenymi bramburky a cesnekovym dipem,kopec salatu a zmrzlinka s kavickou...vyzkousela bych jakykoliv spotrebic...

29. kvě 2018

Dobrý den všem na koníku, ráda bych otestovala Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G, máme poměrně novou kuchyň ale takovýto spotřebič nám schází, takže vše je jen o ponorném mixeru / kterého se prcek šíleně bojí / a klasickém šlehači s metlami. Co se týče slavnostní hostiny, tak v tom máme jasno: překrm - nakládaný losos v soli, polévka - hovězí vývar, hlavní chod - pomalu pečená kachna / přes noc/ s karlovarským knedlíkem, dušené zelí s jablíčkem a na závěr panna cottu. Přeji krásné a chutné léto 🙂

29. kvě 2018

Hezký den, jsem mladá máma, která ještě tak 6 let zpátky neuměla udělat ani chleby ve vajíčku. Vařit jsem ale chtěla vždycky umět, tak jsem se počínaje pokusy s listovým těstem naučila jakožto samouk vařit. Prvně jsem spoustu jídel vyhodila kvůli nezdaru, ale časem to bylo lepší a lepší. Nejvíce jsem se naučila vařit, až jsem začala vařit dcerce, protože tehdy jsem musela přestat používat dochucovadla a vařit pouze z jednotlivých ingrediencí. Dnes si troufám říct, že umím uvařit a upéct spoustu věcí. Ráda hostím svou rodinu i své přátele. Nejraději vařím pro malou dcerku a pro manžela. Jsme mlsouni, takže o víkendu ráda připravuju dezerty. Moc ráda bych testovala stolní gril, nebo kuchyňského robota. 🙂

Na velký rodinný oběd bych připravila:
Předkrm - variace pomazánek (vajíčková, tuňáková, rozhuda) s pečivem
Hlavní chod - vepřová panenka se šťouchanými brambory a pepřovou omáčkou
Dezert - čokoládové fondanty se šlehačkou

29. kvě 2018

Hezký den,
Ráda bych se zapojila do testování s robotem 🙂. Právě dokončujeme rekonstrukci domečku i s miminkem a začínáme vybavovat kuchyň. Už se nemůžu dočkat až v ní začnu vařit a tento kuchyňský robot by mi práci v kuchyni velmi ulehčil. A co bych uvařila? Upekla bych domácí bagety k letnímu salátu, protože je sezóna ovoce tak bych vymyslela nějaký výborný koláč. Děkuji za možnost se zúčastnit.

29. kvě 2018

Tak tenhle robot nutne potrebuju otestovat! Ale jako fakt! Uz xtydnu vybiram ten pravy, co mi dakaze utahnout testo na domaci kvaskovy chleb, focacciu a jine kvaskove dobroty. Usleha slehacku a zamicha testo na dort co moje rodina tak miluje a zaroven mi rozmixuje ovoce a zeleninu pro malou na svacinu😍😍😍
A co bych uvarila na rodinny obed s timto pomocnikem?
Hmmmm, tak treba zeleninova polevka do hladka rozmixovana se lzickou zakysane smetany a opecenou domaci houstickou (samozreme testo v robotu uhnetene), jako hlavni pecene hovezi maso na tymianu s bramborem a dezert domaci cokoladovy dort s kremem z mascarpone a slehacky! Mnam😋

29. kvě 2018

Krásný den, kdybych si mohla vybrat, ráda bych testovala gril nebo multifunkční hrnec. A co bych uvařila? Vývar s nudlemi, milovanou svíčkovou a jako dezert lehké jahodové tiramisu 🙂

29. kvě 2018

Ahojky 🙂

Tak tohle testování mi nesmíte upřít!! 😍 Miluju vaření! už jako malá jsem babičce vždycky ,,pomáhala" v kuchyni, ať šlo o míchání bílků (pamatujete ruční šlehač bílků co vypadal jako mlýnek a při točení v krabičce různě létaly metličky?) - to jsem milovala!! nebo o přípravu dezertů. Úplné podlehnutí na mě přišlo na hotelovce, kde jsem ,,čuchla" k moderní kuchyni! od studené kuchyně přes teplou, molekulární ... A teď? Peču dorty, vařím džemy, dělám sirupy, domácí med, jogurty z čerstvého mléka... A u nás doma není nic co by se nejedlo! Mám ráda jak klasiku typu vepřo-knedlo-zelo ale nepohrdnu ani pastou s bylinkami a rajčatovou omáčkou.

Ale co mě opravdu zaujalo! Je! - Je to on mého srdce šampion!!! Klarstein Schmelzlette Raclette ! máme totiž mini zahradu a moji rodiče si z nás dělají srandu, že když tak moc milujeme grilování, co budeme dělat, když na zahrádku nenacpeme pořádnou pergolu s ohništěm a udírnou jako mají oni! Tohle bychom jim vytřeli zraky! a hlavně! Bych nemusela doma nakládat špízy na grilování a odvážet je ugrilovat k nim! mohla bych je pozvat a další kopu přátel a rodičů! Ani nevíte jak už se za tím grilem vidím! špízky se grilují, dole se v mističkách zapékají dobrůtky pro nedočkavé děti(a mého manžela) 😀 a všichni mlaskají nad spojením výborného grilovaného masa, zeleniny, domácí medovo-hořčičné omáčky a všichni to pak dorazíme ovocným dortem!

Pokud by byla možnost testovat měla bych možnost konečně se vzepřít nadvládě taťky, který je pánem grilu u rodičů a mé špízy vždycky dělá podle svého a ne tak jak bych je chtěla já! A to by začaly teprve kuchařské závody! kdo udělá návštěvě lepší lahůdku! 😀 😀

pokud by Vás zaujal koncept grilovacího souboje tak já já já já já já se hlásím! 😀 🙂 Food blog sice nemám, ale co není může být?! Třeba právě testování s Klarstein bude posledním impulzem pro jeho tvorbu? 🙂 Samozřejmě mě zaujala většina mašinek k testování a každý by našel uplatnění... ale zavřete oči a představujte si, jak jsem vám právě dala ochutnat čerstvého grilovaného duhového pstruha na lůžku z rukoly, bazalky, lístků řepy a jemně nasekaného manga s olivovým olejem, solí a pepřem a k tomu zapekaný plátek domácího chleba s plátkem nivy! achjo, no nic, jdu utřít sliny a! Budu doufat! Budu doufat! Budu doufat! 😀

29. kvě 2018

Hezky den 🙂 toto je přímo pro mne🙂 rada peču a vařím 😉 udělala bych hovězí guláš a jako dezert, přítelův oblíbený, perník s marmeladou a čokoládou 🙂 a chtěla bych jeden z těch grilů🙂 k letu jako dělaný👍

29. kvě 2018

Ráda bych testovala stolní gril. Máme moc rádi grilovaná masíčka a zeleninu. A jelikož nemáme v bytovce kde grilovat, tohle by byla naprostá bomba.. Co bych připravila na rodinný oběd..? Asi to co je u nás nejoblíbenější... Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky a vepřo,knedlo, zelo.. Česká klasika, kterou u nás doma všichni zbožňují..

29. kvě 2018

Krásný den! Vaření miluji obzvlášť když k tomu mám dobré pomocníky, a tím nemyslím jen svého syna, který mi chce ve všem pomáhat, ale i spotřebiče 🙂. Doma vařím převážně já, ale občas vaří i můj manžel (především o víkedech) a je to výborný kuchyř. Vždy vymyslím úžasné jídlo! Věřím že i jeho by nadchl rakletovací gril 🙂. Začíná léto a to se vždy těšíme na grilování. K rodinné obědu bychom asi právě ugrilovali nějaké skvělé maso a kdybych měla možnost vyzkoušet zmrzlinovač tak bych v mém menu rozhodně zmrzlina nechyběla 🙂.
Foofblog nemám, ale o vaření se zajímám a občas nějaké inspirace především na vaření pro děti jsem dávala. Když se syn narodila začala jsem psát blog, kterému se již nevěnuji. Začala jsem spolupracovat na jiném blogu, který se především zabývá výchovou, ale najdete tam téměř vše. I co se týká jídla 🙂.
Když máme návštěvu na oběd většinou děláme klasiku řízek, kaši, salát, nějakou dobrou buchtu a hovězí vývar > ten vaří vždy můj manžel - i s domácími nudlemi.
Menu by vypadlo asi takto:
1. chod nejspíš malé chuťovky - plněné žampiony nebo nějaké "jednodhubky"
2. chod manželův "slavný hovězí vývar"
3. zabijačkový guláš s domácím chlebem nebo pak grilované maso se zeleninou (tohle počasí ke grilování přímo vybízí)
4. Ovocný koláč - ovoce z naší zahrádky 🙂

29. kvě 2018

u nas by to byly polentove kosticky s rakcaty a kozim syrem, brokolicovy krem s cesnekovymi krutony, kruti rolky v parmske sunce na ktere mam recept na blogu (https://sarkamadeti.wordpress.com/2018/05/17/kr...) a pro me syrove rolky plnene spenatem, ktere se chystam v brzke dobe vyzkouset tentokrat bych k nim ale udelala stouchane brambory na mlade cibulce, zakusek by byl kremovy kolac se sezonim ovocem. k piti domaci limonada.
Mym snem je domaci kuchynsky robot. varim hodne a rada, je to videti na mem instagramu (mama_sarka), ikdyzted tam je vice ma cerstve narozena dcera, te bude ale 5 mesicu a i z toho duvodu by se nam kuchNsky robot hodil. mam sice kuchyn velikou ale pred rekonstrukci a tak potrebuji co nejvetsi multifunkcnost.

29. kvě 2018

@denitek moje Menu: zapékané cuketovo rajčatové roládky s mozzarelou
Jarní polévka s celestýnskými nudlemi
Grilovaný filet z duhového pstruha na rukolovém lůžku a zapekáným chlebem s nivou
tiramisu

Vše s dobrým bílým vínem a mojí domácí bezinkovou šťávou 🙂 s lísky máty 🙂

29. kvě 2018

Blog nemam, ale v posledni dobe radi grilujeme a vzhledem k zahajeni prikrmu u syna vice premyslim o stravovani, i kdyz pro manzela je nejoblibenejsim jidlem gulas a rizek. 😂 Takze to je asi nej menu v nasi rodine, rada delam i minutky. Na polivky si nepotrpime a jako zakusek nejlepe Míša řezy. Pro starsihi syna bych asi nejradeji testovala zmrzlinovac, pro me zase multifunkcni hrnec ci susicku ovoce.

29. kvě 2018

vaření mě baví opravdu už od mala - nedělní obědy jsem doma pravidelně vařila už od od nějakých osmi let. Ale protože nejsem líná si uvařit a potom se pořádně najíst, vyrostlo mé tělo do trochu nehezkých rozměrů. Takže poslední rok se snažím přejít na zdravější vaření - hlavně více zeleniny. A tyto jídla a recepty na ně sdílím tady na koníkovi v jedné soukromé hubnoucí skupince🙂 Přesto když přijede návštěva a mám připravit slavnostní oběd, bývá to česká klasika - hovězí polévka s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi, hovězí roštěná s bramborem vařeným v libečku a dušenou paprikou a cibulovými kroužky a domácí kakaová zmrzlinka z tvarohu s hromadou ovoce.
Nejraději ze všeho bych testovala multifunkční robot, protože za těch 20 let co vařím jsem jich vyzkoušela několik a zatím nenarazila na žádný dokonalý🙂 ale i gril, zmrzlinovač, nebo sušička by v naší domácnosti prošly velkým zátěžovým testem🙂

29. kvě 2018

Dobrý den, moc ráda bych se zapojila do testování. Vybrala bych si zmrzlinovač - pokukuji po něm už dlouho, ale zatím se to pořád nějak odkládalo. Vzhledem k tomu že jsme všichni doma pěkní mlsouni, tak by byl asi hodně využívaný. A co bych připravila k obědu? Asi nějakou dobrou polévku, i když na ty si u nás nikdo moc nepotrpí. Potom steak s opečenými brambory a bazalkovým dipem a jako dezert tiramisu a nebo třeba nějaký dobrý zmrzlinový pohár 🙂

29. kvě 2018

Přeji krásný slunný den. Ráda se zapojím do testování produktů Klarstein. V kuchyni trávím posledních 5 let, co jsem na rodičovnské dovolené spoustu času. Naše rodina velmi ráda jí, ale na druhou stranu se mi v kuchyni nechce trávit více času než je nezbytné, proto bych uvítala jakéhokoli dalšího mechanizovaného pomocníka 🙂.
Na slavnostní oběd bych připravila toto menu:
Předkrm - grilovanou zeleninu připravenou na Klarstein Schmelzlette Raclette
Polévka - jemný dýňový krém se zakysanou smetanou, muškátovým oříškem a opečenými krutony
Hlavní chod - hovězí po burgundsku připravené s pomocí multifunkčního hrnce Hotpot
Dezert - ovocná zmrzlina vyrobená jogurtovačem Bacio Azzuro
V kuchyni bych ráda otestovala:
Sušička & jogurtovač Yoyoyofruit, 2 v 1

29. kvě 2018

Predkrm Bruschette s rajcatky, dalsi chod polevka minestrone, hlavni chod panenka s brusinkovym prelivem a stouchane brambory s cibulkou a slaninkou.. a jako takova sladka tecka millefoglie... moc by se nam ted hodil Multifunkcni hrnec hotpot.. 🤩u nas se nejcasteji delaji testoviny a hlavne vyvary...!!! Moc si ho prejeme ❤️

29. kvě 2018

Dobrý den,
i já patřím mezi maminky, které rády svým blízkým připravují výborné pokrmy. Bez moderních spotřebičů se naše kuchyně již delší dobu neobejde. Proto bych ráda testovala Vaše výrobky, se kterými se seznamuji prvně. Vypadají velmi lákavě. Poslední dva roky se s manželem věnujeme zdravějšímu způsobu stravování, práci by mi ulehčil tedy Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G nebo Sušička & jogurtovač Yoyoyofruit, 2 v 1.

Pro rodinný oběd bych zvolila následující menu:
• Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
• Kuřecí rolky s uzeným sýrem a opékaným bramborem
• Nepečený malinový cheesecake
• Domácí jahodová limonáda

Všem kuchařinkám zdar.

29. kvě 2018

🥗🎂☕🍹Mam doma 2 leteho klucinu, zraveho manzela a ted v lete cekame jeste miminko. Takze se snazim opravdu pripravovat domacii, pokud mozno zdrave pokrmy. Rada FOTIM, SDILIM A RADIM (nekdy az trochu moc 😅) na forech a na soc. sitich, CHVILI PISU DO CASOPISU pro maminky s miminky. Nas maly kuchtik uz mi svedomite pri vareni pomaha - viz foto a priprava na polevku 🙄Na obed bych idealne videla domaci vyvar s poctivymi knedlicky (miluje syn), vybornou doma mletou sekanou s bramborovou kasi (miluje manzel) a jako dezert cokoladovy dort s ovocem (ten miluju ja). No a na zapiti domaci smootie nebo domaci limcu. Kdyby se na me usmalo kucharske stesti, NASE KUCHYN PRIJME IHNED PREDEVSIM MULTIFUNKCNI ZAZRAK 3V1 LUCIA ROSS! znacka: SMENY DLOUHE A CHUTNE 7 DNI V TYDNU😉😇

29. kvě 2018

U nás doma vaří nejlépe manžel 🙂 a to moc dobře 🙂 s dětmi je vaření náročnější, ale baví mě pro ně vymýšlet nové a nové věci, aby měli dostatek vitamínů. Já osobně bych nejvíce uvítala kuchyňský robot 3v1 nebo nutrirocket, manžel by ocenil gril, jelikož grilování milujeme a v paneláku těch příležitostí moc není.
A co bych připravila? Pro děti určitě nějakou polévku-nejoblíbenější je vývar, potom klidně grilovanou krkovičku se zeleninou a k tomu upekla koláč- třeba jahodový, když je ta sezóna 🙂

29. kvě 2018

Dobrý den, nejen že miluju jídlo ale více miluju pro někoho vařit! Jako slavnostní oběd pro rodinu bych připravila dýňový krém s kapkou chilli a oleje, šťavnatý burger s trhaným hovězím masem, karamelizovanou cibulkou a dresingem, s opecenými bramborovými plátky s mixem dipů a jako dezert náš oblíbený nepečený čokoládový chessecake. 😍 moc ráda bych vyzkoušela jeden z grilů 👍🏻

29. kvě 2018

Zdravim vsechny 🙂 velice rada bych testovala 3 produkty z vasi nabidky 😀 ale vy chcete jeden ze jo 😢 😀 tak pak tedy rakletovaci gril s prirodnim kamenem Schmelzlette Raclette. Jelikoz jsem velkej kuchtik (ne pres sladky) ale miluju maso na jakykoli zpusob,tak bych brala tohle na zahradu,kde se schazime u me doma s velkym mnozstvim nasich pratel. Deti u nas opekaji klasicky s dobrodruznym klackem spekacky a my dospeli sedime,debatujeme a nechce se nam odbihat. Rada bych mela po ruce nejakyho "specialistu" na grilovani. Coz mi prijde vas raklet gril 🙂
Co se tyce velkeho rodinneho menu? Tak to se drzivam casto pri zemi. Nerada pro druhe testuju a zkousim nove recepty. Spise sazim na jistotu znaleho a toho,co uz umim jde mi to dobre. Pojala bych to v tomto rocnim obdobi,cili bychom opet sedeli venku na nasi zahrade i s detmi.
Jako predkrm:
💥grilovany haloumi syr s olivou a prelivem z olivoveho oleje a cesneku
Jako hl.chod:
💥grilovana smes masa (hovezi,veprove,kureci,losos) grilovana zelenina a houby,syry a zapecena brambora se smetanou a pazitkou.
Jako zaver:
💥tiramisu nebo jahodovy polibek (jahody s vanilkovou zmrzlinou)

A kdybych delala jidlo doma tak bych volila jinak.

💥sunkova rolka plnena tvarohovym syrem
💥hovezi vyvar s nudlemi
💥zapecene brambory na rozmarynu prokladane veprovou panenkou,zalite smetanou a smesi syru.
💥pernik na plech polity tremi druhy cokolad.

A moc Vas zdravime s nasi testovaci grill partou 🙂

29. kvě 2018
Komentář byl odstraněný

Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G je skutečný krasavec, nebo podle názvu spíše krasavice. Už dlouho si přejí všestranného robota.moc ráda peču, hlavně dorty, buchty a s prckem se hodí každá ruka navíc. A ruka téhle slečny by i lahodila oku, určitě by měla čestné místo u mě v kuchyni.

29. kvě 2018

Hezky den vsem. Ja miluju vareni, peceni. Kdyz uz pecu, tak hodne kynuty testo, muj snoubenec je miluje 🙂 a pro rodinu oběd? Urcite vyvar, bud hovezi anebo kureci, ty delam rada, a pry je i umim 😁 pak by to byla kachna, zeli, knedlik, to je pro mw klasika, vyborna. A nebo rizek, se salatem. A pak nejakou kynutou buchtu s dr9benkou a nebo buchty. My jsme taková klasicka rodina 😁

29. kvě 2018

Krásný den.
V naši rodině pojem rodinný oběd převážně znamená:
Králíčí/hovězí vývar
Pečený králík s nudlema
Rukolovo-rajcatový salát
Ovocný pohár.

Co se týče testování, tak bych chtěla 100% otestovat zmrzlinovač.
Na zmrzlinu z pravého ovoce a smetany nic nemá ❤️😍

Všem přeji hodně štěstí, aby vyzkoušeli svého pomocníka snů. A těším se na kulinářské výtvory☺️

29. kvě 2018

Na testování bych si vybral zmrzlinovac.dvouleta dcerka miluje zmrzky tak byto bylo supeeer.
A pripravila bych na oběd pecenou kačenu červené zelicko a bramborový knedlik

29. kvě 2018

multifunkční hrnec a raclette, tyhle dva zázraky mi v mé "pracovně" ještě chybí a ráda bych je otestovala, než si nějaký pořídím 🙂 Vaření je můj relax, nesnáším kuchyňský stereotyp a tak jsem pořád uvrtaná někde na netu nebo v kuchařce a vymýšlím, co těm svým hladovým krkům připravím za dobrůtky 🙂 Velký rodinný oběd se u nás dělá poměrně často, naposledy byl před dvěma týdny a menu bylo postaveno hlavně na grilu🙂
studený předkrm domácí paštika s portským vínem, teplý předkrm vichyssoise (taková lepší pórková polévka s kořeny ve Francii), hlavní chod byl čistě z grilu a měl víc variant: grilované medovo-sezamové krevety, vepřová panenka v slanině a hamburger buď lososem s bazalkovou majonézou, nebo domácím mletým hovězím masem, cheddarem a bbq omáčkou 😂 příloh je vždycky několik podle výběru masa (čerstvý zeleninový salát z pak choi, vodnice, cherry rajčátek, nebo grilovaná zelenina, nebo čerstvé pečivo).K tomu musí samozřejmě ladit i výběr vín👍 Na dezert už obvykle moc místa nezbývá, proto jsem zvolila melounovo-jahodové koktejly a lehký ovocný dortík z mascarpone a ovoce👍U nás je to vždycky o žlučníkový záchvat, ale tak hlavně, že všichni vždy odcházejí spokojení👍

29. kvě 2018

Hezký den, tak opět zkusím své štěstí, protože tohle je opravdu skvělé testování. Na velký rodinný oběd bych připravila:

Předkrm: Švestky v kabátku ve slanině (předkrmy u nás teda moc nefrčí, ale kdybych si měla vybrat, tak tento).
Polévka: Rajčatová polévka s bazalkovým pestem a parmazánem (milujeme celá rodina)
Hlavní chod: Spaghetti carbonara (přidávám ještě cherry rajčata a lístky bazalky, dcera miluje špagety na všechny způsoby takže jasná volba, a manžel zase lehce stravitelný oběd, a syn si u špaget zablbne 🙂)
Dezert: Panna cotta s jahodovo-malinovým přelivem (náš nejoblíbenější dezertík)

Samozřejmě jídlo ráda fotím a podílím se o recepty se svými přáteli a rodinou, proto bych moc ráda testovala Klarstein Schmelzlette Raclette - rakletovací gril, protože miluje grilování a je to nejrychlejší a nejchutnější příprava masíčka a zeleninky 🙂

Děkuji, zdraví Eva

29. kvě 2018

Dobré dopoledne,

u nás je jedním z tradičních rodinných obědů ten novoroční, kdy si pochutnáváme na:
polévka česnečka
hlavní chody:
vařené hovězí s houskovým knedlíkem a povidlovou omáčkou
pečené vepřové s houskovým knedlíkem a červeným karamelizovaným zelím
čočka s uzeným a domácí kyselou okurkou
dezert: cukroví, cukroví, cukroví🙂

Všeho samozřejmě s mírou;) Vaříme rádi a bývá nás dost, tak to ani není tolik práce. Ráda bych otestovala multifunkční hrnec nebo kuchyňský robot GrandPrix.

29. kvě 2018

Dobrý den, i já bych se ráda zapojila do testování o Multifunkční hrnec Hotpot. Zrovna v tuto dobu by byl využíván na 100%. Jelikož se stěhujeme za měsíc do baráčku kde nebude ještě nějaký čas kuchyň, sporák a ani trouba, dělala bych na něm všechna jídla která vás jen napadnou. Pro syna který miluje hranolky by to byla jasná volba. Pro mě a manžela spíš ty zdravější jídla v páře jako třeba ryba se zeleninkou a pro malou Terezku cokoli si bude přát. 🙂

29. kvě 2018

Krásný den 🌞 to je parádní testování.
Vařím ráda a ještě raději jím, jen toho času se moc nedostává, proto bych ráda testovala pomocníka, který ušetří nějakou tu minutu - robot nebo multifunkční hrnec.
Na rodinný oběd bych připravila polévku z hlívy ústřičné, vepřovou roládu se špenátem a sušenými rajčaty s bramborovo-batátovým pyré a jako dezert jahodový sorbet.

29. kvě 2018

Dobrý den, jako slavnostní oběd bych připravila: předkrm: grilovaná cuketa plněná čerstvým sýrem, polévka: hráškový krém se smetanou, hlavní chod: konfitovaná kachna s červeným zelím a karlovarským bylinkovým knedlíkem. Dezert: citrónová roláda a expresso. Přála bych si testovat multifunkční hrnec nebo zmrzlinovač.

29. kvě 2018

Krásný den 🙂 vařím velmi ráda, vaříme vlastně celá rodina. Dcera se ráda do vaření a připrav zapojuje. Teď bychom určitě velmi ocenili zmrzlinovač, protože v tomto teplém počasí vyrábíme různé kombinace zmrzlin a ledových nápojů.
Na rodinný oběd bych připravila předkrm caprese, rajčata a bazalka ze zahrady a mozzarela. Polévku oblíbený drůbeží vývar s našimi domácími nudlemi. Hlavní chod bych použila stolní gril a grilovala kuřecí maso ochucené jen solí a čerstvě mletým pepřem a k tomu pečené brambory a grilovaná zelenina a avokádový dip 🙂 jako sladká tečka domácí jahodová zmrzlina že zmrzlinovače Klarstein.

29. kvě 2018

Krásný den,
tak do takového testování bych se zapojila moc ráda - velmi ráda peču (hlavně dorty) - takže pro mě by byl ideální Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G 🙂 - wauuu - užasný je.
Na velký rodinný oběd u nás nemůže chybět silný vývar s nudlemi, hlavní chod panenka v anglické slanině a šťouchané brambory, jako dezert milujeme cheesecake.
🙂

29. kvě 2018
Komentář byl odstraněný

Dobrý den, tak na toto testování se moc těším,jelikož je mezi námi spoustu výborných kuchařek a tito pomocníci napovídají,že připravovaná jídla budou nádherná na pohled a vynikající chutí.
Foodblog nevedu, nicméně pravidelně přispívají do časopisů o vaření,hlavně časopis Pošli recept! a měla jsem to štěstí,že mě již mnohokrát vybrali.
Vaření mám ráda,ale ještě více miluji pečení. Proto se také zúčastňuji různých akcí v našem městě,kde se představují domácí spotřebiče a následně ochutnávky místních kuchařu a pekařů.

Menu bych připravila v italském duchu,protože italskou kuchyni milujeme. Je lehká, svěží,vynikající.
předkrm: Cannoncini Ripieny
Polévka: Minestrone
Hlavní chod: Linguine alla Marina
Sladká tečka: Panna cotta s Campari želé

Vše jsou to zamilovaná jidla,která všem chutnají a vypadají krásně na talíři.
Na všechna tato jídla bych velmi ocenila kuchyňského robota Lucia Rossa 2G.

Přeji všem hodně štěstí!

29. kvě 2018

Dobrý den. 😊
Pokud bych měla vařit pro svou rodinu, určitě bych volila to, v čem jsem si stoprocentně jistá, abych si netrhla ostudu. Ráda zkouším nové věci, ale musím mít jistotu, že to stihnu ještě vyhodit a uvařit něco jiného 😂. Vařím každý den, jelikož nemáme rádi jídlo co by se muselo ohřívat. Takže slavnostní menu pro mou rodinu by se skládalo ze 4 chodů. Jako předkrm bych volila bramboru plněnou šunkou a sýrem. Polévku bych volila hovězí vývar s celestýnskými nudlemi. Tu mají moji kluci moc rádi. Jako hlavní chod bych udělala vepřovou panenku s brokolicovými plackami. Dělala jsem to pouze dvakrát, ale v panence jsem si jistá, že ji zvládnu a brokolicové placky jsou rychlé, ale za to výborné jako příloha. Dezert by byl určitě jahodový chessecake. Dělám ho pořád a zbožňuje ho i přítelův kolega v práci takže musím myslet i na něj 😂
Myslím si, že tohle menu bych zvládla hravě a hostům by chutnalo. Přítel tvrdí, že vařím dobře. Dělám výhradně minutky i když takový guláš taky není k zahození. Každé nové jídlo si samozřejmě fotím a dávám na svůj instagram. Ráda totiž recept na novou pochoutku předám i svým kamarádkám.
Moc bych si přála otestovat váš multifunkční hrnec Hotpot, jelikož s ním nemám žádné zkušenosti a ráda se učím novým věcem. 😊
V příloze zasílám fotku mého zvoleného hlavního chodu a dezertu z nedávného vaření. 😊 Přeji pěkný den.

29. kvě 2018

Já bych chtěla Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G !!! A ne, není to (jenom) proto, že má červenou barvu...

Na vaření rodinného oběda bych si nejvíc užila celý půlden v kuchyni - takže by naší drobotinu hlídal muž a já bych měla pré 😃

Určitě bych udělala dlouhotažený hovězí vývar s domácími nudlemi, gnocci s omáčkou z hříbků a parmezánem a třeba třešnovou bublaninu ke kafču 🙂

p.s. fotit taky celkem umím 🙂

29. kvě 2018

Ráda bych vyzkoušela kuchyňský robot Lucia Rossa 2G, zaujalo mě, kolik má funkcí. Jako menu bych připravila :

1) jednohubky - variace (domácí pomazánky - s červenou řepou, sýr česnek, vajíčkovou, salámovou, Budapešť
2) polévka hovězí s játrovými knedlíčky a zeleninou
3) Fantastické řízky (naložené ve směsi koření), opečené brambory, zeleninová obloha
4) domácí koláče s jablíčky

29. kvě 2018

Zdravím koníka 😊, co to tu vidím za úžasné testování 😍 úplně stvořené pro mě. Mě by určitě udělal radost kuchyňsky robot už dlouho si ho chci koupit, peču často dorty tak by mi usnadnil práci. Nedávno jsem se začala snažit vařit zdravě a zařadila do našeho jídelníčku nové jídla. Vaření mě baví, jsem vyucena v oboru i manžel oba jsme kuchaři ale zrovna tyhle spotřebiče nám doma schází. Kupujeme domeček a budeme dělat novou kuchyň tak by si takový robot našel své místo na lince 😍.
Nedělní rodinný oběd by mohl vypadat následovně : hráškový krém s krutony, hovězí líčka s bramborovým pyré a jako dezert jahodovou domácí zmrzlinu když je teď takové teplo a rozhodně bych ještě něco upekla na odpolední svačinku 😍. Tak a teď budu do pondělí jako na trní jestli mě vyberete, asi bych se štěstím zbláznila 😀 ve středu 6.6. mám narozeniny a určitě by to byli ty nejlepší narozky kdybych vyhrála.

29. kvě 2018

Protože se u nás koná nejvíce rodinných oslav, mám už to v malíčku. Nejraději je pořádáme v létě, abychom mohli sedět venku a grilovat. Nakoupit maso, nakrájet, ostříhat pár bylinek a už se nám to krásně marinuje. Moje chody jsou hovězí-jentak se solí a pepřem, dva domácí dipy. Vepřové pro děti na bylinkách, vepřové s bylinkami a kořením, ostřejší verze pro dospělé. A protože se jedná o oslavu výročí svatby, nebudou chybět svatební koláčky.
Naše bylinky máme rádi i v zimě, proto bych nejvíce ocenila pro testování sušičku&jogurtovač, abych pro svou rodinu mohla chystat samé zdravé dobroty.

29. kvě 2018

Dobrý den, u nás se vaří ve velkém a ve spěchu.Ráda připravuji jidla v jednom hrnci.Kdybych měla možnost vyzkoušet rak by to byl multifunkční hrnec Hotpot.Uvedu priklad jak u nas vypadá nedělní oběd.Polévka nejlépe vývar anebo bramboracka,hlavní chod rizoto anebo rajská s noky a okurkovy salát mňam 🙂

29. kvě 2018

Dobrý den, jelikož mám nejraději českou kuchyni, tak bych zvolila klasiku vývar s knedlíčky, křupavá kachna se zelím a domácím bramborovým.knedlikem, jelikož moc nepecu tak jako dezert nějakou jednoduchou buchtu třeba s listového těsta podobný strudlu, Hl.nepecu z důvodu toho že mám problém těsto uplacat a není moc času takže bych uvítala robot na hnětení těsta , na vánoční cukroví by bylo vše urychleno. 😁

29. kvě 2018

Dobry den, protoze nase vetsi rodina miluje zmrzlinu, tak by se mi libilo testovani zmrzlinovace 🙂)))
a jako menu pro nadchazejici letni obdobi s vyuzitim zmrzlinovace bych volila:
predkrm: vanilkova zmrzlina s matovym zdobenim
polevka: mirne roztekla cokoladova zmrzlina s cokoladovymi kulickami
hlavni chod: palačinky plnena marmeládou,nutelou a zdobena zmrzlinou-nejlepe smetanovou 🙂)))
dezert: zmrzlinovy pohar tri chuti (jahodova, malinova,bananova) se slehackou a s barevnym zdobenim

hahaha a pak by jsme měli frontu na zachod 🙂)))

29. kvě 2018

U nás máme rádi jak českou klasiku, tak více exotické pokrmy. Když se sejdeme se širší rodinou u slavnostního stolu, většinou hodujeme na nějakém větším opeřenci. Husa, kachna, krůta...
Příloha je vždy hodně podobná, houskový a bramborový knedlík, bramborové placičky, 2 druhy zelíčka. Než se servíruje hlavní pokrm, většinou je na stole nějaký finger food jako kousky melounu zabalené v parmské šunce, tyčinky z listového těsta se sýrem či jednohubky.
Polévka bývá luštěninová, či kaldoun a jako dezert bývá zmrzlina s čokoládovým fondánem, nebo nadychaná Pavlova s ovocem.
V týdnu ovšem takovým těžkým jídlům na přípravu a trávení neholdujeme. Tady je potřeba vařit více efektivně, rychle a více lehce. Všeobecně se snažíme vyhýbat cukru a umělým chutím, především kvůli naší dceři a taky těhotenské cukrovce, kterou trpím.
Velmi ráda bych ve své kuchyni vyzkoušela multifunkční hrnec Hotpot, který je na Low carb kuchyni jako stvořený. Ovšem taková sušička na ovoce a jogurtovač mě také velmi láká, dcera jogurty miluje a my máme spousty ovoce a zeleniny z vlastních zdrojů. Pro dceru připravujeme vlastní zmrzlinky z ovoce, takže si dokážu představit i otestovat zmrzlinovač, mňam.

29. kvě 2018

Všestranný domácí robot by byl ideálním pomocníkem. Barva v červené by mi ladila krásně do kuchyně, kterou mám laděnou do této barvy. A připravila bych třeba opékanou bagetku s pestem z medvědího česneku ze své produkce, s rajčátkem a bazalkou nahoře. Polévka my mohl být náš oblíbený chřestový krém, chřesty si pěstuji sama na zahradě. Další určitě losos s bramborovo-batátovým pyré, což mi připomnělo, že ještě musím nasadit batáty. Nějaký zeleninový salát a jako dezert určitě zmrzlina s vlastních jahod. Ale jinak bych brala naprosto všechny spotřebiče, každý by se určitě hodil a využil a zase by se zkusilo něco nového.

29. kvě 2018

Travim v kuchyni spousty casu pecu vlastni pecivo,dorty,mafiny a mam rada mlete maso ve kterem vim co je ale bohuzel jsem o svuj robot prisla a proto bych se jako milovnice vareni a peceni rada zapojila do testovani Lucia Rossa 2G kuchyňský robot, mixér, mlýnek na maso, 1200W, bez BPA.Myslim ze od polevek,prikrmu pro dceru a domacich hamburgru pro syna a muze kteri moje vareni milujou protoze se snazim aby to i krasne vypadalo at jde o dezerty vecer svacinky je pro me dulezita dokonalost 👌🏻🙂

29. kvě 2018
Komentář byl odstraněný

Dobrý den, na rodinný oběd bych jako vždy připravila kuřecí vývar a kachnu se zelím a knedlikem. Foodblog sice nemam ale když se mi něco povede tak zveřejňuju fotky a popřípadě i recepty na svůj instagram. Moc bych si přála testovat Lucia Rossa 2G kuchynsky robot. Přeju si kuchyňský robot uz třetím rokem na Vánoce, ale jsou moc drahé.

29. kvě 2018

Velke rodinne obedy su u nas pravidelne, my jednoducho radi jeme🙂 Na zaciatok by bol predkrm, mozarella z cherry rajcatami a bazalkou, kozi syr z brusinkami a orechy, otostovany chlieb z udenym lososom a cakanka plnena syrom a arasidmy. prvy chod by bol chladna polievka vichyssoise (v lete je super) a druhy chod by bol pstruh na bylinkovym masle s americkymi zemiakmi a ako prilohu salat z nasej zahrady (samozrejme kompletny, z rajcinami, uhorkami, mrkvou, olivami..) no a nakoniec sladky dezert jahodovy cheesecake. Mñam🙂 Zo spotrebicou Klarstein ma zaujal Kuchyňský robot GrandPrix, mam tri deti, a aj ked varim velmi rada, este radsej by som vyskusala kuchyñsky robot aby som zistila, ci je naozaj pravda, ze mi ustri cas🙂 Mam vela znamych ktore maju kuchyñsky robot a nedaju nañho dopustit, kedze cenovo je pre mña nedosiahnutelny, tak vyskusam, tuto prilezitost ci sa namña usmeje stastie🙂

29. kvě 2018

Dobrý den, to vážně budete všechno číst? Pokud ano, tak klobouk dolů 😁.Vaší pomocníci jsou všechny zajímavé. Nejvíce mě však zaujala Sušička & jogurtovač Yoyoyofruit, 2 v 1. Dlouho už po sušičce pokukuji, ale jsem nerozhodná a tak žádnou ještě nemám. Ráda bych nejen dětem, ale i ostatním nabídla alternativu, místo jiných nezdravých pamlsků. Můj dědeček dělal skvělé křížaly, které rozdával všude okolo. Ráda bych šla v jeho šlépějích.😁

29. kvě 2018

Dobrý den, mám velikou rodinu a minimálně jednou měsíčně se scházíme na společný oběd. Při tomto obědě se u stolu potká několik generací naší rodiny,on prababičky až po pravnoučata. Předkrmy se u nás moc nenosí, takže bych jako polévku udělala hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi. Hlavní chod by byly hovězí líčka na červeném víně s kaší z brambor,mrkve a cibule. A nakonec jako zákusek ke kávě by byl lehký piškotový dort se smetanovo-tvarohovým krémem a čerstvým ovocem.
Ráda bych na testování získala Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G, který bych využila na přípravu játrových knedlíčků a poté na přípravu těsta na dort.🙂

29. kvě 2018

Krásný den přeji u nás by byly tyto chody, vše čerstvé a doma připravené, jelikož miluji vaření a pečení. 🙂 Příprava menu pro rodinu se samozřejmě odvíjí od sezóny, co je zrovna aktuální, takže u nás momentálně toto menu

předkrm - červená řepa se zázvorem, jablkem, ořechy a kozím sýrem
polévka - kuřecí vývar s nudlemi
hlavní jídlo - králík na smetaně s bramborovým knedlíkem
dezert - teď v létě nepečený dort ze zakysané smetany s jahodami

A pokud by se na mne konečně tady na koníkovi usmálo štěstí a mohla bych s tadostí vyzkoušet nějaké pomocníky do kuchyně určitě bych byla ráda za -Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G na dorty, pro děti Zmrzlinovač Bacio Azzuro a do třetice jelikož hodně sbíráme houby, ale bydlíme v paneláku a taky milujeme jogurty, tak bych chtěla vyzkoušet Sušička & jogurtovač Yoyoyofruit, 2 v 1. Děkuji, pěkný den přeji 🙂

29. kvě 2018

Dobrý den, moc ráda trávím čas v kuchyni a ráda experimentuji. Protože příchází léto a letní horka, nejideálnější by bylo připravit pro rodinnou sešlost zahradní párty. Jako menu grilované steaky a grilovaná zeleninka, k tomu čerstvý salát se sušenými rajčaty s hořčicovým dresingem a domácí bageta s bylinkovým máslem. Za tím si dát domácí zmrzlinu z avokáda, jahod, ozdobenou sítkem máty... A domácí osvěžující mojito (alko/nealko) pro všechny.
K přípravě obědu by se mi hodili skoro všechny vaše výrobky, nejvíce bych teď asi využila zmrzlinovač nebo sušičku s jogurtovačem, a to rovnou i k přípravě tohoto obědu.

29. kvě 2018

Hezky den, velmi rada varim, zvlast co mam novou velkou kuchyni. Rada experimentuji, prakticky se nikdy nedrzim receptu, krome peceni. Zvlastnosti je, ze jsem vegetarianka a prestoze maso nikdy neochutnam, vzdy se povede. Ja k masu pripravuji vetsinou tofu na stejny zpusob. Rada vyuzivam i suroviny z nasi zahrady. Priprava menu u me zalezi na rocnim obdobi, v lete polevky moc nevarim, ale treba manzelovi rodice si na polevky potrpi.
Jako polevku bych tedy uvarila rajcatovou polevku s parmazanovymi krutony. Hlavni chod veprova krkovice na jablkach a cervene cibuli s bylinkovymi brambory. Jako dezert creme brulee. Samozrejmosti jsou domaci limonady, mojito a salat do placu.
Rada bych testovala zmrzlinovac, protoze bych vyuzila vlastni suroviny ze zahrady (rybiz, jahody, maliny, ostruziny) a taky vybornou domaci smetanu a mleko, kterou mivam primo z jednoho maleho hospodarstvi z vedlejsi vesnice.

29. kvě 2018

Dobrý den,
o Vaší značce spotřebičů slyším poprvé a ráda bych se do testování zapojila.
Momentálně prožívám své třetí nejkrásnější období v životě-čekáme na příchod na svět naší dcerky a tak mám spousty času, kdy nejčastěji jej trávím v kuchyni-ty těhotenské chutě 🙊😂.
Ale nezanedbávám ani mužskou část, takže se snažím vždy pro ně připravit nějakou novou dobrotu.

Jako hostinu pro naší rodinu bych volila to, co máme všichni moc rádi:
Předkrm: Tataráček z lososa s trochou limetky, bylinková bagetka
Polévka: Silný hovězí vývar s uzeným jazykem a nudlemi
Hlavní chod: Hovězí svíčková v bylinkovém kabátku s parmezánem, opečené brambory
Desert: jahodový sorbet

Ráda bych vyzkoušela
Sušička & jogurtovač Yoyoyofruit, 2 v 1.
Dlouho po nějaké sušišce na ovoce pokukuji, zdá se mi jako dobrá volba👍

29. kvě 2018

Dobrý den, foodblog sice nemám, ale vaření a pečení je moje hobby 🙂

Na velký rodinný oběd bych připravila určitě
-> krémovou polévku podle ročního období - brokolicovou, cibul(k)ovou s krutony se sýrem, nebo s amarantovými kuličkami a na sucho opečenými semínkami (mandlové lupínky, sezam),
-> hlavní chod - vařené krůtí spodní stehna s restovanou zeleninou podle M. Ihančakáka, lehké jídlo s jemným masíčkem a
-> jako dezert jahodový koláč s tvarohem z třeného těsta, který chutná báječne i vychlazený. Všechno relativně jednoduché na přípravu a přitom lehké, zdravé a chutné 🙂

K testování bych úplně nejvíc uvítala sušičku a jogurtovač v jednom - už delší dobu sušičku vybírám, budeme se stěhovat do domu a těším sa na zpracovaní ovoce a později i zeleniny se zahrady, ze které máme už teď třešně, jablka, hrušky, švestky, ořechy a to téměř každý rok přebytek, kterých sušením bychom si zpestřili jídelníček a to hlavně dětem v zimě 🙂

29. kvě 2018

Dobrý den, vaření mne velice baví. V kuchyni trávím mnoho času, neboť mám dvě malé děti. Baví mne vymýšlet jim pestré nápoje i jídla..
Na rodinný oběd bych uvařila:
Předkrm: šunkové rolky plněné křenovou pěnou
Polévka: Kulajda s domácí houstičkou
Hlavní chod: Kachní prsa s červeným zelím, Karlovarský knedlík
Dezert: Jahodový sorbet
K jídlu bych podávala víno a dětem domácí bezovou limonádu
K výrobě sorbetů a zmrzlin bych nejvíce z testovaných produktů ocenila ZMRZLINOVAč. Udělal by mi obrovskou radost a potěšil by celou naši rodinu.

29. kvě 2018

Krásný den, to je opravdu úžasné testování! Do kuchyně by se mi hodil gril nebo multifunkční hrnec, mame pidi kuchyni a připravovat velký rodinný oběd pro cca 5/6 lidi je práce logisticky náročná 🙂 U nás vládne klasika, všichni jsou spokojeni, když mají plná bříška a odfukuji, a když říkají, že jsou už precpani a dezert nechtějí, ale v ruce už drží malou lžičku a čekají 🙂 jako předkrm štamprlka slivovice a trnky obalené ve slanině, polévka hovězí vývar se zeleninou, obraným masíčkem a domácí lokše, hlavní chod bramborový salát a řízky, dezert jablečný štrůdl a kafičko....tak to u nás prostě chodí, řízky milujeme a maso střídáme (krůtí, jelení, kureci, kralici). Tak přeji všem kucharinkam hodně štěstí 🙂

29. kvě 2018

Dobrý den, ráda bych vyzkoušela Rakletovací gril. Do tohoto počasí, se hodí 🙂
Na rodinný oběd, bych připravila Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, Biftek s fazolovými lusky a Tiramisu ke kávě.

29. kvě 2018

Jéééé... to by bylo něco pro mě, využila bych snad vše 🙂
Ale co bych chtěla určitě zkusit, protože nemáme možnost a nechcem nikdy otravovat souseda či kohokoliv gril Klarstein Schmelzlette Raclette...Pozvala bych rodinu, i ty sousedy ..
Co bych nachystala?
Malý miluje rajsou polívku se špetkou smetany
pak bych (pokud bych měla možnost grilu) udělala nějakou italskou specialitu- plody moře, krevetky.. k tomu ze tři druhy salátu, pizza plátky..
Dezert ovocný pohár se šlehačkou a zmrzlinou
k pití vodu s citronem a mátou, popř. kdo by měl na co chuť ..

Pokud se na mě usměje štěští, největší radost bude mít manžel s malým, protože nedávno skončil u sousedu s jejich dcerou a zůstal na večeři a prý měli grilované maso a on to jedl 🙂 a přitom doma máme problém něco do něj dostat, ale řekl, že to bylo výborné a že bychom někdy mohli taky něco udělat..
Bohužel to dělám na pánvičce či v troubě..
Děkuji moc za možnost se přihlásit 🙂))
Pěkný den přeji🙂

29. kvě 2018

Dobrý den,
vidím to na narozeninové MENU pro přítele 🙂
Polévka: kuřecí vývar se zeleninou a vajíčkovým kapáním
Hlavní chod: Irský Rumpsteak medium rare s "dvojitýmTRIO" což je: příloha - opečené brambory, šťouchané brambory s cibulkou a slaninkou, bramborová kaše a omáčky ke steaku - krémová houbová, sýrová a pepřová. A samozřejmě porce zeleniny....
Dezert: Domácí štrúdl s rozinkami a se skořicí
Toto MENU připravuji příteli tradičně již léta, nebyl by problém ho připravit i pro více lidí 🙂
Výborný pomocník by byl gril - steak se na něm mnohem lépe a rychleji připraví, než na staré, elektrické plotně/vařiči.
Přeji krásný den 🙂

29. kvě 2018

Ahooj upřímně vařit mě baví mám doma dva chlapáky a tet jeste malé miminko urcite bych ocenila Multifunkční hrnec Hotpot ,,hlabvne kvuli rychlosti a zdravi chtela jsem se naucit varit v páře aby to klukum chutnalo 🙂

jinak co bych ukuchtila ,
určitě k piti bezovou štavičku 🙂
na obed bych udělala rozhodně řízky tím nikdo nepohrdne k tomu salatek a domaci kompot ..
tiramisu jako desert 🙂 u nás jsme spíš masoví :D

29. kvě 2018

Miluji jidlo a miluji vareni. Jako predkrm bych udelala domaci bagetu s jatrovou pastickou s brusinkami. Polevka hovezi vyvar s hovezim masem. Hlavni chod pecena krkovice na lecu zapecena se syrem a k tomu stouchany brambor. Moucnik by byl muj oblibeny a uzasny sachrovy dort a espresso.
Chtela bych otestovat kuchynsky robot Lucia Rossa 2G. Krasny den vsem!

29. kvě 2018

Dobrý den. Já měla vždy ráda rodinné obědy u mé babičky na vesnici, sešla se nám tam celá rodina, babičky děti byli 3+ jejich manželé a manželka a vnoučat nás bylo 11. Takže babička toho vždy hodně připravila a já osobně se to taky držím, takže když někdo přijede + nás 7, tak je nás taky požehnaně. Takže na stole nesmí chybět polévka třeba zeleninová se strouhanou zavářkou, druhých chodů vždy bylo dost, aby si každý mohl vybrat. Takže třeba pečeného králíka s knedlíky, pro někoho houskové pro jiného bramborové a k tomu obě zelí jak bílé, tak červené opět, aby bylo na výběr. A nesmí chybět něco dobrého po obědě, já ráda dělám řezy Míšu. Babička dělávala buchty a koláče jak s tvarohem, mákem či povidly, nebo třeba s rebarborou 🙂 a k tomu dobrou kávu 🙂 No pokud bych se mohla zúčastnit testování uvítala bych Multifunkční hrnec Hotpot nebo Sušička & jogurtovač Yoyoyofruit, 2 v 1. Hezký den přeji.

29. kvě 2018

Dobrý deň
Polievka :kuraci vývar alebo hovedzi vývar s nudlema
Hlavný chod :knedlo vepro zeli
Pre deti hlavný chod kureci prsa z broskynou a syrom na vrch a k tomu kroketky.
Koláč : medové rezy 😉🙂
A chcela by som vyskúšať Multifunkční Mixer Nutri Rocket
Dekuji 🙂

29. kvě 2018

Dobrý den,vzhledem k našemu Vanocnimu přírůstku momentálně jedeme v polevkach,mrkvicce,bramborech a masu.. Na velký společný rodinný oběd bych zřejmě udělala silný vývar, nejspíše hovězí se zeleninou a nudlemi a již zmiňovanou mrkev,Barbor a hovězí maso.Na to by se hodil multicoker,ale vlastně na mateřské oceňuji jakoukoliv pomoc.Cokoliv,co ušetří trochu času a mohu se více věnovat malému, a rovněž sobě.🙂😉

29. kvě 2018

Krásný den, moc ráda bych se zapojila do testování kuchyňského robota Lucia.
Pro své dvě holčičky a manžela denně vařím a často peču. Rádi k nám zavítají babičky, dědové,přátelé s dětmi a na slavnostní příležitosti i prababičky mých holek. Takže strávníků je hodně 😊
Naposled jsem pro velký počet lidí vařila nedávno na dceřiny 1. narozeniny a podávaly se jako Předkrm: plněné rohlíčky šunkou a sýrem, sypané parmezánem. Polévka: brokolicový krém se šlehačkou a kukuřičnými lupínky a Hlavní chod: ražničí z kančího a krůtího masa napíchané s žampiony, cibulkou, kančí klobásou, cherry rajčárky a cuketou. Příloha bylo bramborovo mrkvové pyré. Jako dezert jsem upekla dort s krémem z mascarpone s jahodami viz foto😊
Nad kuchyňským robotem uvažuji už dlouho, protože by mi značně ušetřil čas a sílu. Děláme si domácí pizzy, hamburgery, knedlíky kynuté i ovocné.... Dokonce si zatím ručně meleme maso hlavně zveřinu, jelikož manžel je myslivec. Mladší dceři dělám domácí přesnidávky a příkrmy. Materiálů na focení by bylo hodně 😊
Můj ruční šlehač a ponorný mixér by si už zasloužili důstojný důchod a nahradit by je mohl právě robot značky Klarstein Lucia😉
Doufám že se na mně usměje štěstí. Bylo by to první testování výrobku do kterého bych se kdy zapojila.

29. kvě 2018

Dobrý den,
ráda bych se zapojila do testování protože moc ráda vařím a peču, jelikož mám doma 3 chlapy a miminko tak není v kuchyni moc času a tak by pomocníci přišli vhod. U nás převládá zatím česká klasika, protože kluci jsou omáčkový a polívkový takže třeba takto :
Hovězí/kuřecí vývar s domacíma nudlema a knedlíčky
Hovězí roštěna/svíčková s těstovinama - knedlíkem
Cheesecake s jahodovým přelivem - bublanina
Pokud se na mě usměje štěstí ráda bych otestovala jeden z těchto přístrojů Multifunkční hrnec Hotpot nebo Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G
hezký den 😉

29. kvě 2018

Kdybych mohla testovat, tak Multifunkční hrnec 🙂 Jsme v očekávání druhého miminka, do toho bude starší dítě školačkou a takový hrnec by se mi hodil 🙂 U nás je nejvíc domácí kuchyně - vývar s nudlemi, svíčková, řízky, guláš atd., ale zkouším i jiná jídla 🙂 A taky si doma peče chleba, dělám přesnídávky, tak by byl hrnec využit na maximum 🙂

29. kvě 2018

Jak už bylo zmíněno, toto je testování snů.
Já osobně mám velmi dobré zkušenosti z kuchyňským robotem Lucia Rossa. Byl to krásný dárek k vánocům. Od té doby, co robota mám, peču a peču a peču. Ať už různé buchty, rolády, řezy, tak i pečivo. Kvůli dceři jíme bezlepkově, tak si vše, doma dělám sama.
Hrozně ráda bych chtěla vyzkoušet Multifunkční hrnec Hotpot.
Menu: předkrm: grilované kuřecí maso se salátkem, dresingem a broskví (užásná záležitost),
polévka knedlíčková, pěkně s domácími nudličkami, hlavní chod kachna s červeným zelím a domácími bramborovými knedlíky a desert, něco lehoučkého - řezy s názvem Nebe..
Při vybírání, přeji šťastnou ruku😀

29. kvě 2018

Na velký rodinný oběd bych připravila

Studený předkrm - šunková rolka s křenovou šlehačkou, domácí banketky
Teplý předkrm - grilovaný lilek, zeleninový salát
Polévka - Minestrone
Hlavní chod - grilované medailonky z panenské svíčkové, grilované fazolové lusky se slaninou
Dessert - horké maliny s vanilkovou zmrzlinou a šlahačkou.

A strašně ráda bych testovala Stolní gril Showmaster. Takový gril to je můj sen 🙂

29. kvě 2018

Ahoj, na rodinný obed bych připravila: předkrm- grilovaný hermelin, polévka- boršč, hlavní chod- batátové hranolky a kuřecí madailonky v pepřové omáčce, a jako deset bych připravila domácí medovník❤️
No a z těch pomocníků není vůbec jednoduché vybrat, tak jsem se rozhodla pro kuchyňský robot Lucia Rossa 26. ✊

29. kvě 2018

Dobry den 😊😊
Nas velky rodinny obed?🙈 U nas by to bylo slozitejsi, jelikoz manzel miluje omacky a maso 🥩🍗🥓 a ja jsem spise na ryby a restovanou zeleninu 🥗🥦🥒🥑 a nas malicky uzasnak (7 mesicni) zatim basti vsechno jen je to upravene ve vode nebo na pare 🥦🥕🥔

Takze: pro nas dospelaky 👱🏼‍♂️👱🏼‍♀️
PREDKRM: krevetovy salat s citronem 🍤🍋
POLEVKA : Brokolicovy krem s krutonky🥦
Hlavni CHOD : Prave Boloňské špagety s parmazánem 🍝
DEZERT : Mrkvový dortík s bílou čokoládou 🥧

Pro MIMISKA : 👶🏼
Svacinka : prevarene merunky 🍑
Obed : dusena mrkvicka, s bramborem a hovezim 🥩🥕🥔 (to miluje nejvic)
Svacinka : bananek 🍌

nejvetsi radost bych mel testovat : 🍀🍀
“Multifunkcni hrnec HotPot 🥣🍽” kde bych zkusila smazit, varit, dusit, pect 😊😊 bohuzel, vse doma delam jen v hrnci ve vode takze muj sen je duseni v hrnci bez vareni 😊😊 Pro Noiska by to byla pak nejlepsi strava 🥦🍠🥔🥕🥩 a samozrejme peceni milujeme vsichni a zkusit uvarit luxusni svickovou v takovem to hrnci by byl urcite GURMANSKY ZAZITEK 🍛Snad se nam postesti a maminka bude mit moznost takoveho testovani 🍀😍

29. kvě 2018

Vareni patri mezi dulezitou cast meho dne..varim a pecu hrozne rada. Nejradeji varim z cerstvych surovin ktere si pestujeme na zahradce. Na obed bych uvarila hraskovy krem s krutonky, svickovou s domacim knedlikem a upekla bych rebarborovy kolac. Rada bych vyzkousela ZMRZLINOVAC - mame na zahrade spoustu jablek,hrusek,tresni,visni,jahod takze bych je urcite vyuzivala na pripravu domaci zmrzliny. Urcite bych vyzkousela i jine druhy treba mangovou,nebo zmrzlinu z kiwi, z melounu atd..a ted v lete takova vyborna ledova kava s domaci zmrzlinou to by bylo osvezeni. 👏

29. kvě 2018

Můj muž je šéfkuchař ve skvělé restauraci, který ale rád vaří i doma. A já před mateřskou šéfovala redakci nakladatelství, které vydávalo kuchařky. Takže jídlu a vaření u nás doma přikládáme velkou váhu a zároveň hledáme cesty, jak si ho nejvíc zjednodušit. To znamená, že i kuchařskými pomocníky je naše kuchyně vybavena víc, než je asi obvyklé. Ke sporáku máme dodatečnou indukční plotýnku,ohřívač na talíře, lázeň na sous vide, robot s bohatým příslušenství, strojek na těstoviny, kvalitní mixér, foodprocesor... Ale po smoothie makeru už dlouho pokukuju a pořád jenom pokukuju, takže z možnosti otestování tohoto fešáka ve tvaru rakety bych měla vlekou radost - hlavně teď, když z každého trhu dotáhnu tolik ovoce a zeleniny, že bych z ní nakrmila armádu 🙂
A co bych uvařila na velký rodinný oběd? Když se řekne velký rodinný oběd, chápu to tak, že bych pozvala celou rodinu - to je u nás momentálně minimálně 20 lidí... Takže bych volila určitě něco, co se dá připravit večer a potom jenom přihřát, a co by se mnou mohly připravovat i naše malé děti. Takže bych nechala děti nakrájet spoustu čerstvé zelenina, orestovala ji na olivovém oleji a pak na poslední chvíli zapekla na bruschetách a k tomu připravila zeleninu s nějaký dobrým dipem. Hlavní chod by byl ve stylu "family style", takže několik talířů s těstovinami, rizotem, dušeným hovězím a pečenými kuřecími paličkami, aby si mohl každý nabrat, na co má chuť. A k tomu dobré víno! A nakonec bychom s dětmi zadělali těsto na perníky, děti by vykrájely víly, autobusy a zvířátka a já zatím z narychlo zamražených jahod, smetany a tvarohu umíchala parádní zmrzlinu. A k tomu borůvkový sorbet z toho rakeťáka, co bych měla na otestování!

29. kvě 2018

Páni.. to by bylo super testování.. milujeme zmrzlinu. Robota si přeju už hrozně dlouho. Bohužel mi na to nezbývá se třema dětma..😊😊 každopádně často pečeme. Takže kynuté těsto, ale i nekynutý.. jogurtová často taky skvělý maminka nám vždycky dělala domácí jogurty. Ale sama jsem si na to netroufla.. no a gril? Parádní věc.. jsme grilovací rodina. Bohužel pěkné počasí není celoročně. Domácí gril by byl pro nás naprosto bezkonkurenční..😂😂
Menu na doma..

1 Předkrm: slaninové bonbonky s camembertem.

2.Hlavní chod.. vepřová pečeně s gratinovaný mi brambory. A grilovaná zelenina k tomu..

3.dezert.. luxusní palačinka s domácí zmrzlinou a horkým ovocem...:-O

29. kvě 2018

Mám ráda, když rodina spolu drží pohromadě a vychutnává si znamenitá jídla. Kuřecích a vepřových mas jsem přejedená. Nyní často vařím hovězí nebo ryby. Na hlavní chod bych zařadila hovězí vývar se zeleninou a nudlemi, hovězí stroganov na kořenové zelenině a bramborové pyré a dezert jablečný štrůdl. Ráda bych otestovala cokoliv, nejvíce mě však láká multifunkční hrnec

29. kvě 2018

Na velký rodinný oběd nejraději připravuji :
Slepičí vývar s nudlemi
Bramborový salát s řízky
A zákusek ovocný tvarohový dort

A nejraději bych vyzkoušela stolní gril nebo zmrzlinovac nebo sušičku ovoce

Děkuji

29. kvě 2018

Hledáte právě mě! Poslední půlrok se snažíme doma vařit zdravě a chutně. Potraviny, které jsme vůbec neznali jako např. bulgur, pohanka, ovesné vločky, mají dnes u nás ve špajzce své místo. Vaření pro nás s manželem znamená společně strávený čas. viz Foto

Na testování jsem si vybrala Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G, jelikož vařím denně, tak by byl u nás 100% využitý.

RODINNÝ OBĚD
Předkrm: pomazánky s pečivem- česneková s ricottou, tuňáková s cottage sýrem...
Polévka: chřestová s krutony
Hlavní chod: krůtí maso na zelenině s černou quinoou
Dezert: Oříškové muffiny s citrónovým tvarohem

29. kvě 2018

V kuchyni trávím nejvíce času a dá se říct, že si to opravdu užívám. Od narození syna a prvních příkrmů, jsme doma úplně změnili naše stravovací návyky. Snažím se proto vařit zdravě, z kvalitních a čerstvých surovin. Z testování mě nejvíc nadchnul multifunkční hrnec hotspot..ale ráda se ujmu jakéhokoliv přístroje k testování❤️Foodblog nemám, ale docela se mi daří měnit stravovací návyky v celé rodině. Babičkám ráda donesu nějakou novou a zajímavou pochoutku a jsem pak moc ráda, když ji zařadí do svého jídelníčku.
Posílám náš oblíbený oběd:
-hráškový krém s parmazánovými hoblinami a opečenou bagetkou
-steak z lososa s krémovým špenátovým rizotem
-sladká tečka v podobě domácího cheesecaku s ovocným přelivem z malin a borůvek...mňam, hned jdu něco ukuchtit.❤️

29. kvě 2018

Ráda bych otestovala kuchyňský robot GrandPrix, ale samozřejmě i jakékoliv jiné tyhle vychytávky by se mi v kuchyni hodily. Na rodinný oběd bych připravila omáčku s knedlíky, hovězí vývar s noky a zeleninou a upekla bych nějakou dobrou buchtu.

29. kvě 2018

Jejda co já bych dala za "Sušičku & jogurtovač Yoyoyofruit, 2 v 1".
Usušila bych všechno co se jen trochu tváří šťavnatě. A jogurtovač - hm - už vidím ty variace.

Ráda si fotím a sepisuji svoje vydařené výtvory a lichotí mi, když se o ně mohu s kamarády podělit.

Na velký rodinný oběd:
PŘEDKRM - Mrkvový koláček se salátem z jablek a koriandru
POLÉVKA - Francouzská cibulačka
HLAVNÍ CHOD - Lasagne s boloňským ragů
DEZERT - dort latte-macchiato s marcipánem - nejvíc mňam

29. kvě 2018

Rada bych otestovala kuchyňský robot GrandPrix. Je uzasne,ze ma v sobe mlynek na maso. To bych taak potrebovala! Mela jsem klasicky rucni mlynek,ale bohuzel se z nejakeho duvodu zacal protacet,ze proste maso nemele. Podedila jsem ho jeste po babicce,takze asi uz ma svoje za sebou. Mame domaci masicko a z mleteho varime casto,takze bych tento robot rada vyzkousela. Jeste bych upekla nejaky vyborny kolac. No a na velky rodinny obed bych pripravila : Polévku ( vepř. Vývar z nudličkama) ten nase cela rodina,vcetne male dvoulete dcery milujeme,jako druhe klasicke ceske jidlo rizky z bramb. Salatem,opet cela rodina jedeme v rizkach 😀 Ke kaficku potom bych upekla Margot řezy a na zaver na osvezeni v techto parnych dnech bych servirovala zmrzlinku,politou horkymi malinami. 😇 Takova klasika,vsechny chody ale myslim,ze zarucene nikoho neurazi a vsem prijde po chuti. 🙂 Co vic vymyslet. 🙂 .. Dekuji.

29. kvě 2018

Čau ahoj..o značce Klarstein slyším poprvé. Nicméně bych velmi ráda vyzkoušela kuchyňský robot Lucia Rossa 2G. Nejenom protože je to náramný krasavec, ale také kvůli jeho multifunkčnosti. V poslední době jsem začla péct dorty a takového pomocníka bych hnedka zapřáhla.
Co se týká samotného menu, velice ráda experimentuji, ale zde bych vsadila na klasiku a osvědčené recepty.
Jako předkrm bych udělala kuřecí koktejl, polévka je jasnej hovězí vývar s domácími nudlemi, jako hlavní chod vítězí řízek s kaší jako dezert bych to viděla na pořádnej kus mrkvoveho dortu, jehož fotogragii přikládám 😍

29. kvě 2018

Moc bych si přála otestovat Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G, jelikož pečení je můj největší koníček a bez robotu to samozřejmě není ono. Naše rodina má ráda dobré jídlo a vymýšlíme si různé menu několikrát týdně k večeři( ruzné druhy tataráku /hovězí,tvarůžkový,houbový/, pelmeňe, grilované pochoutky, domácí langoše, bramboráky a jiné). Navíc peču sladké dortíky a zákusky pro své blízké a robot by u mě byl otestovaný po všem stránkách. Pokud by nevyšel robot určitě bych využila i multifunkční hrnec Hotpot. Na velký rodinný oběd bych přichystala:
Polévka: Jihočeskou kulajdu s houbami
Hl. chod: Vepřovou panenku na hřibkách, šťouchaný brambor s cibulkou a slaninou, zeleninová přízdoba
Dezert: Cheesecake s hruškami a slaným karamelem
Přikládám foto mých výtvorů:

29. kvě 2018

Zdravě, chutně a rychle - naše motto v kuchyni. Od té doby co mám děti, na jídle mi velmi záleží. Stále se snažím jídla zdokonalovat, vymýšlet různé nové kombinace jídel, desertů, buchet ale i pomazánek na svačiny pro děti. A ikdyž fodblog nemám, několikrát jsem o něm přemýšlela, protože své nejpovedenější kousky fotím a ráda se s nimi dělím s ostatními 🙂 Milujeme také smoothies, ovocné i zeleninové. Dcerka mi je také velkým pomocníkem v kuchyni a moc rádi bychom otestovaly kuchyňský robot Lucia Rossa, který by určitě dodal našemu vaření a pečení nový rozměr.
Na rodinný oběd bych vymyslela takovou českou klasiku, aby chutnala všem, manžel totiž občas brblá na mé prý až moc zdravé pokrmy 😂
-předkrm: domácí chléb s paštikou z kachních jater, cherry rajčátko
-polévka: vývar s nudlema
-hlavní chod: domácí bramborové knedlíky, kachna (nejspíš dvě) a zelí
-dezert: cupkaces, ty miluje celá rodina na různé způsoby (na fotce jsou citronové s jahodovým krémem).
..a jak znám naší početnou rodinu, na stůl bych ještě dala čerstvě upečené tyčinky s goudou a sezamem.

29. kvě 2018

Na velký rodinný oběd jsem zatím nejčastěji pripravovala: silný hovězí vývar, pomalu pečenou kachnu na medu s bílým kyselím zelím, červeným zelím s ananasem a domácí bramborove knedlíky. Pro jarní či letní sezónu grilováné hovězí steaky v bylinkové krustě s chřestem a čerstvou zeleninou a domácí pecivo. Jako desert ganache pěnu se šlehačkou a čerstvým ovocem, případně citronovy cheescake nebo domácí tiramisu.
Nejraději bych testovala Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G nebo Multifunkční hrnec Hotpot, abych mohla vyzkoušet zdravé vaření v tomto úchvatném hrnci.

29. kvě 2018

V životě tak nádherné pomocníky do kuchyně,jsem neviděla reálně.maximálně v televizńí reklamě či časopisu.Myslím,že vaří jde prostě pak samo,když takové KRASAVCE prostě doma.A ně jako já,která má staré věci po babičce a musím si s nima vystačit.Vše mlýt ,strouhat a šlehat ručně.I když trávím většina času v kuchyni od rána do večera.Oběd i večeři musím teplou.Jelikož jsem vyučená kuchařka tak mi to nedělá problém.Něco naložit ,připlavit..
Náš rodinný jídelníček
PŘEDKRM-bagetka/kaislerka s tuňákovou nebo vajíčkovou pomazánku s domací pažitkou,petřželkou(vyjíček máme doma nespočet,když je 30 slepic)
POLÉVEK-dělám nesepočet přes kulajdu ,bramboračku,česnečku,ale vítězem je HOVĚZÍ z hrudího masa +zavářka -domácí nudle--dělám takové širší
HLAVNÍ CHOD: Rajská s hovězím masem+domácí houskový či karlovarský knedlík(2 jídlo ,co milujem je uzené plněné knedlíky+zelí)
DEZERT: jsme rodina z vesnice,milujem BORŮVKOVÝ,KYNUTÝ KOLÁČ s drobenkou
Samozřejmě,že miluji jídlo,sleduji každý den prostřeno a vyměnuji si s kolegyněmi v práci recepty,ráda jim je i vy fotím a pošlu..nedělám mi to problém..Proto ráda bych otestovala jakkoliv spotřebič---)všechny jsou nádherné,ani jeden by mě neurazil.Když zítra slavím své 35narozeniny a o víkendu to budu slavit...dejme tomu,kdybych s měla vybrat tak např. Multifunkční hrnec Hotpot nebo Kuchyňský robot Lucie Rossa 2G--bože,vydíš,to?? to nejde vybrat

29. kvě 2018

Dobrý den, jednoznačně kuchyňský robot 3 v 1....jsem vyučená cukrářka a myslím, že by mi mohl usnadnit mnoho práce ale hlavně času v kuchyni:- ) mám ještě ten ruční... na rodinný oběd bych ho hned využila a to: na knedlíčky do polévky abych si je namlela a zadělala v robotu ,na domácí kynuté knedlíky, (nesnáším když jsem upatlaná od těsta)...nastrouhala bych si na něm okurku, a na závěr ušlehala roládu (korpus) a pak i krém byl by to skvělý pomocník...

rodinné menu: knedlíčková polévka
houskový knedlík, zelí a uzené + okurkový salát
banánovo-čokoládová roláda

29. kvě 2018
Komentář byl odstraněný

dobrý den, měla bych zájem o zmrzlinovač bacio azzuro. Určitě ráda vařím, když mám na to klid a to s malým děťátkem vždy nejde, ale dá se to vždy skloubit, vaříme vždy na 2 dny a střídáme se doma buď vařím já a nebo moje mamka 😀 Prostě se snažíme zdravě žít a vynechat pšenici, co nejvíce z našeho života, někdy to ale bohužel nevyjde.
Teď jíme zdravěji, protože dcerce našli alergii na pšenici a mě intoleranci na pšenici, takže si doma pečeme v domácí pekárně a něco vždy doma.
Na snídani si uděláme většinou smoothie a nebo nějaký kousek ovoce nebo zeleniny, co se nám zamane a na oběd děláme nejraději:
Předkrm: šunkový závitek plněný česnekovou pomazánkou, zapíchnutý v parátku s měsíčkem mandarinky z kompotu
Polévka: hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi
Hlavní jídlo: langoše z kynutého těsta s česnekem, sýrem, kečupem a nebo tatarkou, dle libosti
Dezert: mascarpone s piškoty politými v rumu a posypaná každá vrstva kakaem.

29. kvě 2018

Ahoj! Moc ráda bych se zúčastnila toho skvělého testování. Sice nemám foodblog, za to mám kuchyňku metr na půl metru a tudíž nemám sporák ani troubu. Stavíme domeček a tak se zatím musíme spokojit s pidi garsonkou u tchána. Vařím pouze v multifunkčním hrnci, takže bych pro vás měla perfektní srovnání. A peču v grillmikrovlnce, což by také bylo super na porovnávání s grillem. Proto bych ráda otestovala buď hrnec nebo jeden z grilů. Díky dcerce hodně experimentuji se zdravou stravou a mám pár oblíbených kuchařek. Ale stejně tak ráda mám i klasiku.
Na velký rodinný oběd bych uvařila poctivou knedlíčkovou polévku, k hlavnímu chodu kuřecí medailonky s citrónovo-mozarellovou omáčkou s basmati rýží a jako dezert čokoládový dort. Sem tam si vyfotím jídlo, ze kterého mám radost, posílám malou ukázku. 🙂

29. kvě 2018
Autor komentář smazal

"Jaké chody by jste připravili na velký rodinný oběd?"
Tato otázka mi celé den vrtá hlavou. Naše rodina je Já, 14 měsíční syn Sebastían a manžel. Takže o velkém rodinném obědu by se dalo polemizovat. Přestěhovali jsem se nedávno za Prahu a rodinu máme na Moravě. Takže, když se sejde celá rodina, má spíše někdo narozeniny nebo je nějaký svátek. V letních měsících je to pak jasná volba. Krásné počasí přímo vyzívá ke grilování na zahradě. To vždy připravuji nakládané maso. Hlavně kuřecí a krkovici. Nakládám den dopředu. U nás nesmí chybět i speciální salát s kukuřicí, celerem, šunkou, sýrem… také dresink na grilovanou zeleninu si dělám svůj. Jen pečivo kupujeme. Není nad čerstvý chleba, nebo bagetu. Kterou naříznu a namažu česnekovo-sýrovou pomazánkou ( vlastní výroby, to je jasné )ta se pak podle chuti opeče taky na grilu. Nesmí se zapomenout i na grilovaný hermelín. Ten rozříznu a dovnitř dám koření podle chuti ( většinou špetku červené papriky, bylinky a zakápnu ol. Olejem) zabalím pak do alobalu. No a jako dezert dělám domácí perník. Občas mě můj mlsný manžel, sice „ukecá“ na nějaký dort. Ale nejraději peču koláče a buchty. Perník je u rodiny TOP. Podle mého tajného receptu ( kdy do perníku dávám pudink, ale psst) . K tomu všemu dobré víno, nebo pro chlapy dobře vychlazené pivo. Pro děti pak jako třešnička na dortu zmrzlina. No a nakonec z velkého rodinného oběda, je obrovské rodinné posezení až do večerních hodin. Už teď se těším, zase na víkend. Sliny se mi zbíhají a snad vyjde i počasí. Kdy vytáhneme náš malý gril a užijeme si alespoň menší rodinou pohodu. Všem přeji dobrou chuť.
Ráda vyzkouším k testování gril nebo sušičku s jogurtovačem. Ale proč vybírat? Určitě stojí za vyzkoušení všechny.

29. kvě 2018

Dobrý den 🙂
co víc si může přát rodina, která se stěhuje z paneláku do vysněného domečku s vlastní zahrádkou <3 Nemůžeme se dočkat, až budeme hospodařit s tím, co se nám na zahrádce urodí. Poohlížíme se po spolehlivém pomocníkovi, aby ulehčil práci a bylo více času na legraci a tím by byl zaručeně kuchyňský robot. Hlavně můj muž by ho ocenil, pořád sní o mlýnku na maso a jaké on umí hamburgery! <3 U nás vaříme oba, každý umíme něco naprosto geniálně :D
Já, protože jsem žila několik let v Singapúru a Malajsii, moc ráda vařím k obědu Kuře na Kari s rýží, Lilek na černo a Vejce v rajčatové omáčce. Polévku bych vybrala tzv. Soup ABC. Líbilo se mi, že se v Asii uvaří více malých jídel, vše se prostře na stůl a hoduje se - a jak panečku chutná jídlo, když se jí rukama. A jako dezert citrónovou zmrzlinu nebo jen nakrájený meloun.
Můj muž vždy oslní italskou pizzou nebo Tagliatelle s hovězím masem.

Určitě bychom byli velmi šťastni mít takového pomocníka, jako je kuchyňský robot Lucia Rossa 2G, na testování.

Krásný den a všem hodně štěstí!

29. kvě 2018

Dobrý den, ráda bych se zapojila do toho úžasného testování a to zejména proto, protože miluji vaření. Musím přiznat, že než jsem otěhotněla pořádala jsem tzv. vařící večírky. Jelikož máme velkou rodinu a máme rádi dobré jídlo, jsem zvyklá vařit pro opravdu hodně lidí. a co bych uvařila? Naše návštěvníky jsem naučila na tzv. piknikový styl. Hodně lidí, hodně chutí a protože ráda zkouším nové recepty, vytvářím různorodý jídelníček, při kterém může člověk ochutnat více pokrmů.

Jako předkrmy volím velmi často různé pomazánky a tapenády, např. tapenáda z černých oliv, avokádová pomazánka nebo pomazánky z pečených paprik.

Co se týká polévky volím spíše lehčí (jak stravitelně, tak na přípravu) polévky - např. cuketová s parmezánem nebo špenátová se smetanou.

Jako hlavní jídla nabízím cannelloni zapečené se špenátem, ricottou a parmezánem, špenátový salát se slaninou a hoblinkami parmezánu a rukolový salát se sušenými rajčaty.

Aby nám nechybělo maso připravuji vepřovou panenku plněnou gorgonzolou a pečenou ve slaninovém kabátku neb upeču hovězí pupek, který jsme si teď celá rodina velmi oblíbili.

Vím, že si takto přidávám práci, ale jsem pak nadšená z toho, že alespoň jedna osoba se dostane k nějakému novému pokrmu nebo nové chuti.

Ráda bych vyzkoušela Váš kuchyňský robot Lucia Rossa 2G a to zejména z toho důvodu, abych se zdokonalila v oblasti, ve které jsem dosud nepolíbená, a to je pečení. Vždy jsem si říkala, že začnu péct až budu máma tou již téměř 4 měsíce jsem. Kromě toho se dá tento robot použít i pro naši milovanou slanou kuchyň a proto je mou jedničkou.

Děkuji a přeji krásný den 🙂

29. kvě 2018

Ahoj koniku, nejsem žàdný foodbloger, ale foodlover. Bavi mě experimentovat. Miluju jidlo a vse s nim spojene. Vareni je pro me zivotni vyzva. Bohuzel Ted s prckem Jsem vareni odsunula na druhou kolej . Proto bych zase rada stala u plotny 4 hodiny a neco kulinarskyho opet manzelovi predvedla❤️ A dokazala mu ze materstvi me neochudilo o kulinarsky um (jak s oblibou tvrdi🙊) pouze mi vzalo čas. Rada bych vzkousela raccletovac.
Na rodinny obed bych pripravila: Předkrm: hovezi carpacio s rukolou a chili paprickami
Polevka : francouzska cibulacka s parmezanovymi houstickami
Hlavni chod: Teleci licka na červenem vine s bramborovymi plackami
Desert: dortik pavlova s ovocem

29. kvě 2018

Neřekla bych, že vaření je má vášeň , ale mám rodinu a hlavně dvě malé děti, takže vařím každý den a vždy mam radost, když všem chutná. Také mě těší, když narazím na nový recept , který zařadím a připravuji ho pak pravidelně. Od nového roku jsem si dala předsevzetí, že také budeme jíst zdravěji a to se mi docela daří, z čehož mám největší radost. Blog si vedu ale není to foodblog ale o všem , co mě napadne a nevidím nejmeněí důvod, proč by nemohl být příští článek o značčce Klarstein 🙂. Mám moc ráda světovou kuchyni a velice ráda sleduju například blogerku Chefkamu, mám i její kuchařku a je úžasná. Vaše nabídka je lákavá a skoro si neumím vybrat ten top, který bych chtěla testovat, ale protože se blízi leto a cela rodina milujeme freshe jak ovocné, tak i různé zeleninové šťávy, tak bych si moc přála testovat Multifunkční mixér NutriRocket. Připravila bych pestrobarevnou podívanou chutných zdravých ovocných a zeleninových koktejlů. Velice by mě i lákalo vyzkoušet stolní gril Showmaster. S chlapem si doslova ujíždíme na domácích burgrech. Nejvíc nám teď zachutnal kachní konfit burger. Věřím, že s tímto grilem by se to dělalo uplně samo 🙂
Rodinné menu: předkrm :Kozí sýr s pečenou řepou a s polníčkem, vlašskými ořechy a pampeliškovým medem
polévka: mrkvová polévka zalitá hustym podmláslím a dochucená kurkumou
hlavní jídlo: losos na másle s petrželkovými brambory
dezert: panacota s malinama

29. kvě 2018

Do soutěží o testování se většinou nezapojuji, nicméně dnes jsem z nabídky vyloženě nadšená. Zařizujeme novou kuchyň a já vím, že v ní určitě bude mít místo nějaký multifunkční robot- vaření, pečení, je mým koníčkem, stále rozšiřuji paletu toho, co dělám domácí (buchty, koláče, zákusky, chleba, ale i třeba paštiky, zkouším jogurty..). Robot Klarstein by sem i líbil jak z hlediska funkce, tak i z hlediska designu, jelikož v kuchyni plánuji červené doplňky. Ovšem robot není jediné, co mě zaujalo, líbí se mi i multifunkční hrnec, ten bych využila asi hlavně na pomalé vaření, to už dlouho taky plánuji vyzkoušet. Potěšil by však i zmrzlinovač, protože s malými dětmi a zaměřováním se na zdravou výživu to je asi super věcička.
Tak.. Co bych uvařila na velký oběd? Vařím ráda a ráda zkouším nové recepty nebo experimentuji dle intuice. Ovšem máme rádi i klasickou českou kuchyni, kterou se však snažím dělat ve zdravější podobě..
Když přemýšlím co bych uvařila, ta klidně dnešní oběd doplněný a další chody.
Polévka: kuřecí vývar- není nad klasiku
Oběd: Pstruh pečený na másle+ šťouchané brambory s brokolicí a květákem, dochucené zakysanou smetanou+ mátový hrášek- u nás top kombinace, která nikdy nezklame
Moučník- ráda experimentuji, nicméně jedničkou stále zůstává klasický kynutý štrůdl s jablky

🙂

29. kvě 2018

Dobrý den, velce rádi bychom se celá rodina zapojili do testování a to asi nejvíc s Klarstein Schmelzlette Raclette grilem 🙂 Grilujeme hodně na zahradě na podomácku udělaném grilu, a to téměř každý víkend,
Jelikož nás čeká v létě domeček, byl by to výborný pomocník na zahradu 🙂 Všechny spotřebiče od téhle značky jsou super , ale využili bychom i šlehač, protože ráda peču a zmrzlinovač , zmrzlinu zas milují děti a po domácku je nejlepší .-)
co bych udělala na Oběd? jelikož v létě grilujeme a v týdnu se stravujeme v práci a děti ve školách,tak o víkendu grilované šťavnaté masíčko, hermelín a brambor,lahodný moučník, nejlépe nějaký ovocný, (ty v sezoně máme moc rádi z čerstvého ovoce ze zahrádky)a bábovku,.to zas jí děti 🙂

29. kvě 2018
Komentář byl odstraněný

Dobry den, rada bych otestovala kuchynsky robot. Nikdy jsem zadny nemela, ale do naseho noveho bytu uvazujeme o koupi. Nejen kvuli tomu, ze na rodicovske dovolene varim kazdodenne. Ale take proto, ze rada varim, pecu a vychystavam dobroty nejen pro sveho syna a manzela, ale i pro nasi velkou rodinu, ktera se rada a casto schazi u dobreho jidla.
Moje menu:
Predkrm: domaci kvaskovy chleba, ktery by mi robot pomohl uhnetat s ruznymi pomazankami
Polevka: hraskovy krem s matou a opecenymi krutony, ktery bych v robotu umixovala
Hlavni jidlo: hovezi burgery v domaci housce. Testo na housky bych uhnetla v robotu. A domaci hovezi by mi robot pomlel.
Dezert: malinovy cheesecake, ktery u nas vsichni miluji...a náplň do nej bych vyslehala kde jinde nez v kuchyňském robotu
....no jak to tak po sobe ctu, tak vubec nechapu, jak se bez nej jeste ted obejdu 😀

29. kvě 2018

Dobrý den, velmi ráda vařím a peču pro svou rodinu. Rada bych vyzkoušela kuchyňský robot Lucia Rossa 2G. Miluji zkoušení něčeho nového pečení koláčů, plundrovych šátečku atd. Tudíž na tyto těsta by mi byl velikým pomocníkem, jelikož jsou to v celku náročná těsta na hnětení. Mé menu by bylo: polévka: hovězí vývar s fritatovymi nudlemi
Hlavní chod: Srnčí plec na smetaně, domácí karlovarské knedlíky na půl s babiččinými knedlíky z hrníčku
Moučník: domácí piškotová roláda s mascarpone a jahodami, lehce přelitá čokoládovými polevami.

29. kvě 2018

Na velky rodinny obed bych udelala moji nejvic oblibenou Svickovou s knedlikem,nudlovou polevku s jatrovymi knedlicky a domacimi nudlemi.jako sladkou tecku v tomhle teple zmrzlinovy pohar s ovocem.syn je dost vybiravaji ale tohle jidlo miluje jako ja 🙂 a slibuju,ze jestli vyhraju tak pozvu rodinu a tohle menicko jim uvarim 🙂 Moc bych si prala Multifunkcni hrnec 🙂

29. kvě 2018

Hezke odpoledne,
foodblog sice nevedu, ale varim rada a chlapi doma jeste radeji bastej, nejradeji mame klasickou ceskou kuchyni, taky dle toho vypadame 😅
Na rodinny obed bych uvarila poctivy hovezi vyvar s domacimi jatrovymi knedlicky a spoustou mrkve, tu deti v polevce miluji, bez ni ji temer nejedi. Na hlavni chod veprove vypecky s bramborovym knedlikem a zeli/spenat, at se doma uspokoji vsichni. Jak znam nasi rodinku, zakusek bezprostredne po jidle neni treba, ale na svacinku by je potesil jablecny zavin se zmrzlinou a slehackou 🙂
Kdyby se na nas stesti usmalo, rada bych otestovala stolni gril Showmaster, jelikoz k letu grilovani patri a nam ted v novem byte moc chybi zahradka na grilovani. A co si budeme povidat, v tomto pocasi je nejvdecnejsi obed platek masa na tisic zpusobu, ke kteremu milujeme zeleninovy talir s dipem ze zakysane smetany s cesneku 😊 Pripadne bych se velice rada seznamila s multifunkcnim mixerem Nutrirocket, jelikoz potrebuji zhubnout a smoothie je pro me jedina myslitelna snidane, ale s nasim tycovym mixerem to neni uplne to prave 🙂

29. kvě 2018

Dobry den, z techto spotrebicu bych klidne testovala kterykoliv 🙂 jsme rodina gurmanu, ktera ji uplne vsechno 🙂
Menu, ktere bych pripravila:
Predkrm by byl tataracek z lososa na domacich kvaskovych bagetkach
Polevka hovezi vyvar s domacima nudlema a zeleninou
Hlavni chod by byla pecena veprova kotleta zabalena vepatek slanine s horcicnou omackou a pecenyma bramborama
Dezert by byl cheesecake s boruvkovym prelivem
K piti by byla domaci matova limonada 🙂

29. kvě 2018

Chody na rodinny obed by byly:
•predkrm: fenyklovy salat s pomeranci
•hl.chod: treska se zeleninou+brambory a omackou aioli
•panna cotta s malinami

A rada bych vyzkousela jogurtovqc se susickou, protpze mame male mimčo a brzo mu zacnu davat i jogurtiky, tak bych chtela delat domaci👍A susene ovoce by bylo jako bonus😀

29. kvě 2018

Tak já mám ráda tradiční českou kuchyni a osvědčené klasiky, ale občas si taky ráda zaexperimetuju. V mém případě bych teda u meny vsadila na silný vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky, na druhé určitě poctivou domácí svíčkovou s knedlíkem a jako zákusek máme rádi třeba věnečky z odpalovaného těsta nebo slehackovou roládu 😊 raději tedy peču než vařím a proto bych moc ráda otestovala robot Lucia Rossa, vypadá nádherně a navíc se dá využít i vaření, což je další plus. Ještě se mi nepodařilo obstát v žádném testování, ale tohle bych moc stala 😉

29. kvě 2018

Zdravím 😉. Tak sem si řekla, že to taky zkusím i když je mi jasné, že nemám šanci 😀. Strašně ráda vařím i peču 🙂. Ráda bych vyzkoušela multifunkční hrnec HotPot 😉.

Předkrm: Plněné žampiony, zelenina
Polévka: Brokolicový krém
Hlavní jídlo: Svíčková na smetaně
Dezert: Jablečný štrůdl

😀

29. kvě 2018

Na slavnostním meny bych si dala záležet. Vše by začínalo předkrmem - kousek syrového lososa se sladkým melounem a sýrovým krémem. Jako polévku bych zvolila kachní kaldon, na druhé bych šla do tradiční svíčkové s domácími karlovarskými knedlíky a jako dezert jedině sachr dort, který doma milujeme a je pro nás symbolem sváteční chvíle. Z produktů bych ráda otestovala tento: Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G.

29. kvě 2018
Komentář byl odstraněný

Pěkný den přeji 🌞
Vaše úžasná nabídka na testování mě velice zaujala. Vedle tvůrčí činnosti, které se věnuji, jako učitelka na SŠ, je "tvorba" v kuchyni mojí druhou vášní ❤️...Ráda hostím svou rodinu, přátelé, připravuji slané a sladké "mini" rauty a své "umělecké výtvory" prezentuji na sociálních sítích.
Ráda bych z vaší nabídky vyzkoušela rakletovací gril, který by krásně vynikl v našem novém domově, kde na nás na zahradě čeká úžasný prostor pro setkávání s rodinou a přáteli...Zde bych asi využila nejvíce a vzorně hostila a dokumentovala jeho využití 😉.

Moje menu 🥗
Předkrm: domácí paštika s rozpečenou mini houstičkou a brusinkami + bylinkové máslo (osvědčená kombinace)
Hlavní chod: Plněná panenka sušenými rajčaty, mozzarellou a sušenou šunkou, šťouchané brambory + lehký salát (rukola, černé olivy, mozzarella, rajče, olivový olej)
Zákusek: malinové brownies

Moje babička (můj vzor v kuchyni) mi od mala říkala, že "jíme také očima" a toho se snažím držet...Přeci i obyčejná sobotní snídaně podávaná s láskou a péčí může zpříjemnit celý den ❤️.

29. kvě 2018

Slavnostní menu bych připravila asi takto:
- předkrm - polníčkový salát s cherry rajčaty a mini mozzarelkama, s bazalkou a olivovým olejem
- hlavní chod - poctivý hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a drobením, na druhé opékané vepřové palce, k tomu smetanové gratinované brambory se sýrem
- dezert - už by se asi do nikoho nevešel, ale pokud ano, tak domácí štrůdl s vanilkovým pudinkem a pořádnou porcí šlehačky.
Na testování bych si vybrala multifunkční hrnec Hotspot, protože mě nejvíce zaujala možnost vaření v páře a taky by sem tam nahradil chybějící fritézu 🙂

29. kvě 2018

Sice si myslím, že zase nic, ale i tak se zapojím, protože to vypadá krásně.
Nejraději peču, ale od loňského léta jsem se totálně zamilovala do grilované zeleniny, takže by se mi určitě líbilo testování stolního grilu.

A nebo pro Aničku milovnici zmrzliny ten zmrzlinovač. Na Vánoce jsme si dělaly domácí zmrzku ručně, a ač byla výborná, tak mi to přišlo náročné.
Když mám fakt náladu, dokážu se zavřít do kuchyně na celý den a navařím a napeču, zkouším nové recepty. Pouštím si u toho film nebo seriál a je mi moc dobře.

Menu na rodinu na neděli:
Kuřecí vývar s nudlemi
Masové kuličky v rajské omáčce s těstovinami
Celozrnná buchta s tvarohem a banánem
Mňam.

Tak hodně štěstí všem a krásný den.

29. kvě 2018

Od narození dcery a zavádění příkrmů jsem změnila jídelníček a zavedla domácí pečivo a potraviny co jsem dřív nevařila nebo neznala. Miluju pečení všeho druhu.
Moc by se nám hodil zmrzlinovac,jelikož dcerka by mohla jist jen zmrzlinu a odhodlavam se vyzkoušet výrobu domácí zmrzliny.Ještě by se hodil i multifunkční hrnec,jelikož vaření v jednom hrnci je pro mě to nejlepší.

Menu:
Předkrm: domácí pečivo s pomazánkami ( česneková, sýrová ) a salát z červené řepy
Polévka: hovězí vývar z oháňky s nudlemi a zeleninou
Hlavní chod: vepřový Stroganoff s rýží
Dezert: broskový koláč nebo vanilkový chesecake

Všem přeji dobrou chuť a spokojené strávníky.

29. kvě 2018

Paráda!! Neskutečně ráda bych získala na testování především kuchyňského robota! 😍 Žádný nemáme a poslední dobou si dost uvědomujeme, jak nám v kuchyni schází! Využili bysme jej na přípravu polévek, omáček, hnětení těsta na chléb i přípravu dezertů. Na oběd bychom mohli připravit napřík játrovou paštiku s domácím pečivem, dynovy krém, batatove pyré s karbanátky a jako dezert cokoliv s velkým množstvím čokolády! 😉

29. kvě 2018

Dobrý den, moc ráda vařím, ještě raději peču a grilování u nás v létě také nesmí chybět. Zkusím tedy štěstí v tomto úžasném testování a možná se na mě usměje 🙂
Na velký rodinný oběd bych připravila jako předkrm tatarák z lososa, který by měl jistě tu nejlepší konzistenci díky namletí na kuchyňském robotu Lucia Rossa 2G. Další chod by byl brokolicový krém připravený pomocí Multifunkčního hrnce HotPot, takže výborný a zdravý. Jako hlavní chod bych připravila svíčkovou na smetaně s houskovým knedlíkem. Obojí připravené pomocí kuchyňského robota GrandPrix. Svíčková by byla jistě luxusní a knedlík uhnětený s největší péčí. Nakonec samozřejmě nesmí chybět domácí jahodová zmrzlina, kterou by za mě připravil zmrzlinovač Bacio Azzuro. Mezi chody budou k dispozici výborné nápoje ovocné i zeleninové připravené v multifunkčním mixéru Nutri Rocket. K večeru se přesuneme na terasu a přijde na řadu velmi oblíbené grilování, kdy se bude podávat steak se zeleninou grilovaný na stolním grilu Showmaster. Každý, kdo bude mít chuť si může během večera sám připravit Raclette s tím, co mu chutná. Díky grilu Klarstein Schmelzlette Raclette jistě nebude mít chybu.
Nádherná představa, ale teď už konec snění...
Ráda bych otestovala všechny tyto skvělé pomocníky, které nabízíte, ale kdybych si měla vybrat jeden jediný byl by to nejspíš stolní gril Showmaster. Milujeme totiž grilování a v létě je to ten nejlepší způsob, jak připravit rychlý a chutný oběd pro všechny, být u toho venku na čerstvém vzduchu a zároveň být pohromadě.
Moc děkuji za možnost zúčastnit se této výzvy a přeji šťastnou ruku při výběru 🙂😉

29. kvě 2018

Já peču domácí chleba a ruce při hnětení bolí - brečela bych štěstím pro robota 😅

Co se parádního menu týče, tak podle představ mých dětí:
předkrm: špagety bolognese
polévka: špagety bolognese
hlavní chod: špagety bolognese
desert: špagety bolognese 😀

Ale muž je řízkovej a má rád můj bramborový salát, k tomu domácí bublaninu a spokojenost na všech frontách 🙂

29. kvě 2018

Vareni miluju i když teď při dvou malých dětech nemám moc prostoru se pořádně vyřadit ale i přez to by mi hodně usnadnilo práci v kuchyni Multifunkčnít hotpot nebo by mi osobně udělal velkou radost rakletovaci gril ...

A své blízké bych pohostila českou klasikou kterou mají mi nejbližší nejraději a tím je ....:
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi

Hovězí svíčková s domácím karlovarským knedlíkem

A jako dezert výborný babiččin jablečný koláč po kterém se nejvíce může utlouct můj syn 😊

29. kvě 2018
Komentář byl odstraněný

K rodinnému obědu bych připravila jako předkrm carpaccio z červené řepy, rukolou a kozím sýrem; polévka by byla klasický poctivý hovězí vývar se zeleninou, masem, nudlemi a játrovými knedlíčky; hlavní chod by bylo námi oblíbené pečené kuře na kořenové zelenině s rozmarýnem a pečené brambory; jako dezert bych připravila domácí tiramisu s kávou dle chuti. Z uvedenych kuchyňskych spotřebičů bych nejvíce ocenila vyzkoušet kuchyňský Robot Lucia Rossa 2G, protože jsem nikdy neměla možnost s podobným robotem pracovat a určite by našel v naší rodinné kuchyni velke využití. Ostatni spotřebiče jsou taky super, ale podobný robot je mým snem už dlouho a stále se mi nedaří si jej splnit ... A jak se říká, že sny se plní nejen o Vánocích, tak třeba mi ten můj pomůžete splnit a já mohla připravit něco třem mým velkým láskám 🙂

29. kvě 2018
Komentář byl odstraněný

Tak to jsou úžasné stroje! Poprvé se do něčeho takového zapojuji 🙂 Sice když to vidím kolem, jsem nejspíš bez šance, neb žádné gastro vzdělání či blog nevedu. Ale sem tam si něco cvaknu a vystavím 🙂 Tak nějak vařit jsem uměla už docela brzy, ráda jsem pomáhala své mamce a vaření mě vždycky bavilo. Ale jídlo jsem nějak víc začala řešit až po přivdání se do rodiny neskutečných gurmánů, kteří se nebojí ochutnat opravdu nic. Do hrnce/pekáče se mi dostala snad všechna zvířata z našich lesů, luk a hájů, včetně ptactva. Co bych vařila na velký rodinný oběd? Určitě by to muselo být maso. Vedla by se velká diskuze a hlasování a dopředu nevím, zda by to vyhrály býčí žlázy, hovězí líčka, či vepřový mozeček. Do souboje by se jistě zapojila plec ze Siky či divočáka, možná by došlo i na sarmu, kterou vařívávala moje babička. Jendo je jisté, chody by byly minimálně dva, aby si každý přišel na své. Však máme 2 trouby (3.záložní v prádelně)! To už samo mluví za vše. Přílohy by jistě byly též minimálně na 2x, neb půlka miluje pečenou rýži, půlka rodiny zas jede na opečených bramborách. Leda že bych udělala bramborový salát, ten by asi uspokojil všechny a obvykle ho zadělávám v lavoru na prádlo 😃 Ono 8kg jen tak v míse nezamícháte 😃 No a pokud by došlo na dezert, pokud by někdo po tomhle nášupu zvládal, vsadila bych na klasiku v podobě českých buchet, pěkně zalitých sádlem, aby byly křupavé. S tím vším mi samozřejmě bude pomáhat má 3letá dcera, která je fajnšmekr po taťkovi a není nic, co by snad neochutnala 😃 Co se týče testování, asi bych nejraději zkusila sušičku a jogurtovač. Všichni jsme náruživí sběrači hub, které pak musím pro půl rodiny sušit x dní na sítu. Že občas něco chytí plíseň škoda mluvit. Dcera také miluje ovoce a ráda bych vyzkoušela, jaké by to bylo usušit. Také máme přistup k extra čerstvému kravskému mléku, tak už ho vidím v tom jogurtovači, jak by mu to tam slušelo 😃 Toš uvidíme, zda budeme mít šanci to vyzkoušet. Abych si tím spíš pak na sebe neupletla další bič a nevyráběla pak ve velkém pro celou rozvětvenou rodinu 😃 😃 Edit: foto mi jde vložit jen jedno, vybrala jsem nadívaná holoubátka na rozmarýnu 🙂

29. kvě 2018

Tak ja take zkusim stesti, treba se na me usmeje. A hlavne bezpodminecne nutne potrebuji kuchynsky robot, protoze ten muj, ac ne prilis stary, nezvlada me varici tempo😂 A taky uz si neporadi s vetsimi a vetsimi porcemi pro nasi rozrustajici se rodinu. Co se tyka menu, tak pro tyto letni dny bych zvolila lehci predrm, bud tartaletku s kremovym syrem, hruskou a gorgonzolou nebo jenom lehci verzi na listovem teste. Jako polevku bych dala ostrejsi kureci kari polevku s kokosovym mlekem a koriandrem, hlavni chod bych zvolila pecenou repu, brambory a bataty, v kombinaci s cizrnou a spenatem a doplnila bych lehkym jogurtovym dresinkem s cesnekem. A u dezertu tam bych nevedela co prvni, ted v horku mozna osvezujici sorbet, ale pro slavnostnejsi pripady lehoucky dort se slehackou, bilou cokoladou a jahodami, zdobeny svycarskym maslovym kremem - ten u me ted pri zdobeni vede na plne care. A tady posilam posledni vytvor - nevedela jsem co vybrat, tak posilam ten uplne posledni.

29. kvě 2018

DObry den, rada bych testovala nektery z grilu. Noc rada varim a rada si s jidlem “hraji”. Fotky davam na Instagram a do ruznych skupinek pro zdrave vareni. Vzhledem k tomu, ze je sezona, urcite bych udelala chrestovou kremovou polevku, na grilu pak tunaka s grilovanou zeleninou, milujeme grilovany trs cherry rajcatek a grilovanou kukurici. Jako dezert pak cheescake s malinovo-johodovym prelivem a k tomu latte.

29. kvě 2018
29. kvě 2018

Pěkný večer! Tak tohle testování mi vyrazilo dech... a to vlastně ještě k žádnému testování ani nedošlo 🙂
Jakmile jsem zahlédla kuchyňský robot GrandPrix, hned jsem si ho musela na Vašich stránkách najít a podívat se na více podrobností o něm. A teď jsem z něj unesená ještě víc než před tím 😍 a už se moc těším, až si na něj přečtu zdejší recenze. Nebo že by se na mne usmálo štěstí a mohla jsem si ho vyzkoušet přímo já? 😉
Moje menu pro velký rodinný oběd bych seskládala podle toho, co mají jednotliví členové rodiny nejraději. Byť k sobě ta jídla asi úplně nepasují a dalo by se udělat nějaké "wow" menu, jsem si jistá tím, že tohle by sklidilo opravdu největší úspěch.
Předkrm: Jemná paštika z kuřecích jater s domácím chlebem (domácí chléb peču velmi často a paštikou bych se trefila do noty úplně všem - dalo by se říct, že jsme taková rodina milovníků paštiky 🙂 ).
Polévka: Polévka z máslových fazolí s pancettou (jednoznačně nejoblíbenější polévka mojí maminky)
Hlavní chod: Hovězí tokáň s houskovým knedlíkem/těstovinami (Hovězí tokáň by chutnal všem, takže to je naprosto jasná volba - přílohy bych zvolila 2, protože rodina z mojí strany včetně mě a dcerky upřednostňujeme těstoviny a manžel s jeho rodiči a dědou jsou zase knedlíkáři 🙂
Dezert: Perník podávaný se smetanovou zmrzlinou ze salka s jahodovým mramorováním (recept na perník mám po mojí babičce a i když je to jedna z nejjednodušších buchet, každý kdo u nás tento perník ochutná, chce recept. Zmrzlina by udělala radost především dědečkovi mého manžela - je mu 86 let a nikdy jsem snad neviděla nikoho, kdo by měl tak rád zmrzlinu jako on 🙂 )
Tak co, dali byste si s námi? 😉

29. kvě 2018

Krásný večer, moc mě zaujala Vaše nabídka testování produktu značky Klarstein. Mam od této značky zatím jen rychlovarnou konvici a jsem s ní velmi spokojená.

Food blog sice nemám, ale vaření mě baví a nějaké fotky mám zde na koníku v albu o vaření.

Ráda bych testovala stolní gril, protože už nějaký čas se o nějakém podobném poohlížíme.

A jaké bych zvolila menu?

Predkrm: paštika z husích jater s cibulovým chutney a černou solí + bagetka opečená právě na stolním grilu

Polévka: chřestový krém

Hlavní chod: hovězí steak na grilu s pepřovou omáčkou a domácí steakové hranolky

Dezert: čokoládový fondant s malinovým přelivem

29. kvě 2018

Tak na toto nadupane testování jsem se těšila už od upoutávky s mašinou Grandprix.V našem novém domečku si zařizuju kuchyň a hledám pomocníky, co mi usnadní práci a zároveň inspirují k výrobě nových pochoutek Minulý měsíc jsem si pořídila stolní gril, tak u nás teď jedou tousty, grilovaná masa, zelenina, sýry..
A to je rovněž zatím jediný pomocník, kterého mám. Brousím si zuby na další, toužím po robotovi a z nabídky se mi ještě líbí i zmrzlinovac a jogurtovac se susickou..
Jaké bych připravila menu pro rodinný oběd? Před casem jsme měli rodinnou soutěž, kdo nejlépe uvaří. A já si připravila jako předkrm zapékané paprikové lusky plněné sýrem cottage s bagetkou, jako hlavní chod drůbeží závitky se sýrem a ořechy, šťouchané brambory a grilované fazolky ve slanině a jako dezert ovocne čokoládové fondue. Všem moc chutnalo...

29. kvě 2018

Hezký den,
toto testování mě velice nadchlo, protože vaření a zkoušení nových receptů je má velká vášeň. Nyní jsme začali rekostruovat naší vysněnou chaloupku a vybírám si ideální pomocníky do nové kuchyně. Přizám se, že značku Klarstein jsem vůbec neznala, ale díky tomuto testování jsem si produkty prohlédla a i když bych nejradši testovala vše, nejvíce unešená jsem z přístroje Grandprix, který umí snad vše a s přehledem by strčil do kapsy mého současného milovaného kuchyňského pomocníka.
Menu bych sestavovala podle sezónních surovin z naší zahrádky a chutí mé rodiny. V tuto chvíli bych volila asi takto:
Předkrm: Koláč s kuřecími játry
Polévka: Kuřecí vývar s mandlovými knedlíčky
Hlavní chod: Kančí na víně s brusinkami, krupicové noky
Dezert: Schwarzwaldská roláda.

29. kvě 2018

Na rodinny obidek bych pripravila zeleninovy krem, pecene kure s ryzi protoze to syn miluje nejvice a jako dezert kremrole ❤️. Produkty vypadaji suprove, nejvice by se mi nejspis hodil hrnec 🙂. Ale libil by se mi i robot 😁

29. kvě 2018

WOW...Tak ten super Multifunkční hrnec Hotpot je pecka...V tom by se vařila svíčková jedna radost...🙂))Nicméně mne nadchl i stolní gril showmaster...Na terasu jako dělany...
Tudíž bych si v těchto letních dnech představovala rodinný oběd jak jinak než venku na zahradě u grilu a bazenu...z ingedienci ze zahrady...🙂
Polévka:Špenátový krém s krutony
Hlavní chod: Grilované maso 3 druhu s grilovanou zeleninou,česnekovým dresinkem
Dezert :Panna cotta s jahodami a mátou
Pití:Citronová tříšť🙂))
MŇAM🙂🌞🌞

29. kvě 2018

Dobrý večer, tak na velký oběd bych uvařila hovězí vývar s knedlicky, lososa na spenatovem lůžku s opecenym bramborem a jako dezert bych zvolila maxi makronku s malinami. Chtěla bych vyzkoušet multifunkční hrnec.

29. kvě 2018

Docela mě překvapilo,že o této značce nevím vůbec nic.Nikdy jsem o ni neslyšela. Je to zajímavá možnost vyzkoušet noveho pomocnika. A tim padem doporucit i dal v rodině a pratelum.Nejvice me zaujal Multifunkcni mixer Nutrirocket a stolní gril.
Máme dvě děti.Byla bych ráda kdyby mi mixer pomohl pro přípravu dětských presnidavek, koktejlu ci smoothie ,které si bohužel nemůžeme dopřát.A tak si jednou za cas pujcujeme od babičky. Nemame právě onen Mixer. ...
Stolni Grill by mi vyhovoval se přiznám jako dárek pro dceru, která ráda experimentuje s přítelem moderní dobroty.Jak jinak rozjet byznys než přes mladé lidi.😉
My máme rádi přes zimu polévky typu: Domácí bramboračka, hovezi vyvar,kulajda a dýňová .
Druhý chod pro nasi 5 členou rodinu .oc neresime.Nejsme vybíraví.A když přijde nějaká návštěva a pořádá se slavnostní tabule tak se pokouším o něco ,co kazdy nemá možnost vyzkoušet. Naposledy to bylo srnči na divoko s videnskym knedlíkem nebo jezevce s knedlíkem a zelím. Kanči řízky se štouchanyma bramborama.
Přes léto milujeme různé saláty.A hodně grilujeme. Ani tady není nouze o slavnostní jídlo pro přátelé či rodinu.Losos ci králíci řizecky nikdy nepřijdou v niveč.
Ráda bych touto cestou poprosil aspoň o jeden jediný výrobek od této značky 😉
Samozřejmě vyherkynim blahopřeji a tiše závidím.V dobré slova smyslu.

29. kvě 2018

Nesnáším vaření. Jestli mě vyberete, tak to dokonce i vyfotím 🤣

30. kvě 2018

Jeste nikdy jsem se do testování nepřihlásila, ale tohle mi nedá. Hrozne rada vařím, poslední dobou se snažím pro celou rodinu vymyslet recepty bez cukru. Moje dcerka miluje zmrzliny a proto bych měla strašnou radost kdybych mohla testovat zmrzlinovac, ve kterém bych se snažila vymyslet ty nejlepší kombinace chuti a to bez přidaného cukru, pouze s ovocem. A užívala si pohled na její radost ze zmrzliny a můj dobry pocit z toho, ze ji davam to nejlepší 🙂. Na rodinný oběd bych připravila jako předkrm salát s horcicnym dresingem a hovězím pastrami který si doma casto rádi děláme, hlavní chod by byl filet ze pstruha na tymianu, proužky mrkve, cukety a porku na jeblecnem octu a kvetakova kaše, dezert jogurtovy koláč s pudinkem a jahodami.

30. kvě 2018

Dobrý den.

Vařím denně a tak by mi nový pomocník velmi pomohl. Nejdříve pro mě vaření byla přítěž, ale stal se z něj koníček. Ráda vařím obědy, večeře, chystám snídaně, pecu dezert, zkouším nové recepty a co jde, dělám domácí, pokud mi to čas dovolí.

Z kuchyňských pomocníků mě nejvíc oslovil Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G, který by u nás doma byl dennodenně zapojen do práce.

Na slavnostní tabuli bych připravila:
Předkrm: paštika s brusinkami s chlebem (oboje domácí 😉 )
Polévka: dýňová s praženými semínky
Hlavní chod: tatarský biftek s topinkami (zde bych využila mlynek na maso a nemusela tak maso škrábat nožem)
Dezert: medovník 🙂

Děkuji 🙂

30. kvě 2018

Pěkný den přeji,
ráda bych se připojila k testování multifunkčního mixeru a nebo kuchyňského robota. Dcera by ráda testovala zmrzlinovač 🙂
K obědu pro svou početnou rodinu bych připravila samozřejmě naši oblíbenou polívčičku s domácími nudličkami (hovězí vývar). Jako hlavní chod biftečky z mletého masa s bramborovou kaší a zeleninový salát. A jako sladkou tečku na závěr čokoládový dort.

30. kvě 2018

Dobrý den, s manželem vaříme v podstatě každý den. COž samozřejmě zabere velké množství času. Z toho důvodu uvítáme každého pomocníka v kuchyni, který nám práci maličko usnadní. Proto bych uvítala otestování Kuchyňského robota GrandPrix.
Jako menu pro rodinu bych si připravila:
Předkrm: bruschetta s pokrájenými rajčaty, olivovým olejem a čerstvou bazalkou.
Polévka: Dýňová
Hlavní chod: špalíčky z vepřové panenky přelité hříbkovou omáčkou s více druhy pepře s brambory opečenými na plátky.
Dezert: tarte tartin s jablky a cappuccinem.
Děkuji za přihlášení do soutěže

30. kvě 2018

Dobrý den,

Protože moc ráda vařím a peču rozhodla jsem se také zkusit štěstí.

Nejraději bych testovala kuchyňský robot Lucia Rossa 2G, neb ten by se mi nejlépe hodil svou univerzálností a možností přípravy těsta i pro složitější dorty a koláče.

Případně bych ráda zkusila i Jogurtovač se sušickou, nebo kuchyňský robot Grand prix. Nicméně nejvíc mě oslovil robot Lucia Rossa.

Co se týče svátečního obědu.

Nejspíš bych volila krémovou polévku z dýně Hokkaidó, kterou u nás všichni zbožňují. Jako hlavní chod pak steak s hovězího ořechu s domácí pepřovou omáčkou a zelenými fazolkami. A jako dezert bych zvolila Cheesecake s malinovým sorbetem nebo tartaletky se slaným karamelem a čokoládou.

Foodboog sice nevlastním, ale snažím se o živobytí jako fotografka a svoje výrobky tak umím docela pěkně zvěčnit.

Budu ráda když na mě padne vaše volba, ale nedělám si velké naděje 😊

30. kvě 2018

Dobrý den, využili by jsme multifunkční hrnec Hotpot. Využila bych ho já i můj manžel. Uvařila bych svíčkovou nebo oblíbený hovězí guláš.

30. kvě 2018

Dobrý den,
vaření jsem dřív považovala za nutné zlo. Nyní ale, když mám pro koho vařím velice ráda, dokonce se vždycky s manželem předháníme, kdo z nás dvou bude vařit 😀
Pro rodinu bych asi zvolila francouzské menu:
předkrm - domácí paštika s bagetkou
polévka - cibulovou polévka s parmezánovými lupínky
hl. chod - líčka na červeném víně a bramborová kaše/gratinované brambory
dezert - Pavlova se šlehačkou+lesní ovoce

Moc ráda bych otestovala Multifunkční hrnec Hotpot nebo Sušičku & jogurtovač Yoyoyofruit, 2 v 1

30. kvě 2018

Tak to by bylo parádní na můj foodblog cook-it.cz 🙂
Miluji ryby, mořské plody a je sezona chřestu, proto je menu následující.

Jako předrkm bych zvolila krevetku s šampňskou pěnou
Jako polévku pak chřestový krém s kousky grilovaného chřestu
Jako hlavní chod královského pstruha s černou rýží a chřestovou omáčkou a pro nerybaře quiche v křupavém těstě s chřestem a bramborem.
Jako dezert Brigadeiro - sladkou čokoládovou výraznou tečku na konec k hořkému kafi.

Chtěla bych vyzkoušet zmrzlinovač, jelikoř ten mi doma chybí a zmrzlinu miluju. Možná bych čokoládovou zmrzlinku zařadila i do svého menu 🙂))

30. kvě 2018

Krásný den, vaření je moje velká vášeň. Velmi často se u nás scházejí přátelé, pro které s láskou vařím. Nicméně teď, s téměř tříletým torpédem a novorozencem je vaření vcelku náročná disciplína.
I tak nerada snižuji laťku a nároky, proto hledám výkonné pomocníky!
Úplně nejvíce mě zaujal Multifunkční hrnec, který bych určitě využívala denně.
Případně můj manžel by jistě skákal radostí do stropu z mixeru NutriRocket, protože pravidelně snídá Smoothie z ovoce a zeleniny. Nicméně náš robot Eta Gratus není schopny smoothie rozmixovat úplně jemně.
I zde na Koniku se velmi věnuji tématu jídla, jak pro dospělé, tak pro batolata.
Bylo by určitě úžasné vyzkoušet v hrnci i přípravu příkrmů a jidel vhodných pro kojici maminky.
A co bych dala na slavnostní menu? Mám ráda sezonní potraviny, kvalitní ryby a maso...
Předkrm: Kapří tatarák, chřestová espuma a chips
Hlavní jídlo: Filírované kachní prso, zelenina na másle a omáčka z červeného vína
Dezert: Rebarborový crumble s drobenkou z domácích máslových susenek s levandulí, vanilková zmrzlina.
Prikladam i náhled pár mých jidel 🙂

30. kvě 2018

Zdravím, pravidelně chystám oběd pro přátele nebo širší rodinu a sestavit vhodné menu je pro mne vždy oříšek. Mám spoustu oblíbených receptů a vybrat ten opravdu nejlepší, není vždy jednoduché. V poslední době ráda experimentuji s kváskem a kynutým těstem. Peču pravidelně domácí chléb a pečivo, také sladké koláče nebo buchty. Zároveň ráda zkouším zdravé recepty, na kterých si pochutnají i lidé, kteří zdravému stravování neholdují .
Vzhledem k tomu, že jaro je v plném proudu a záhony se probouzejí, zvolila bych jako předkrm čerstvý zeleninový salát ze zeleniny ze zahrádky s dipem ze zakysané smetany a zahradních bylinek jako je libeček, pažitka, máta nebo bazalka. K tomu kváskový chléb.
Krémové polévky jsou hitem naší kuchyně. Ať už dýňová s kari a skořicí nebo naše velmi oblíbená bramborová s rozmarýnem.
K hlavnímu chodu bych mohla podávat hovězí burger v domácí žemli, grilovaného lososa nebo plněné tortily na sto způsobů.
A jako sladkou tečku na závěr například kváskové croissanty nebo cinamon buns, které má rád snad každý člen naší rodiny.
Věřím, že by mi v kuchyni pomohl jakýkoli spotřebič. Nejvíc bych ovšem uvítala pomoc od kuchyňského robotu Lucia Rossa 2G, který by mi usnadnil práci se zaděláváním těsta.

30. kvě 2018

Jsem maminka dvou dětí, moje vaření není až tak tak perfektní, ale za to ráda a s oblibou peču, tvořím dortíky pro své děti, dobrůtky ke kafíčku a na rodinné oslavy. Testovat bych ráda chtěla multifunkčního robota 3v1.
A slavnostní oběd? Ten bych nechala na manželovi, na jeho masovou směs s rýží chodí ráda celá rodina, a když se takto sejdeme všichni pohromadě, je to to nejhezčí, co může být. A já samozřejmě oběd doplním o nějakou tu sladkou tečku!

30. kvě 2018

Já se hlásím 🙂. Vařím ráda, většinou se vše sní, než stihnu vyfotit, ale když to vyjde, ráda jídlo i fotím 🙂.
Líbí se mi zmrzlinovač nebo Multifunkční mixér Nutri rockot, ale ráda vyzkouším cokoliv 🙂.
Nedělní oběd: nesmí chybět poctivý kuřecí nebo krůtí vývar s nudličkami a játrovými knedlíčky, na hlavní chod čína s rýží a zákusek nějaký rychlý lehký dortík 🙂.
Tak doufám, že už nám konečně testování vyjde ;).

30. kvě 2018

Zdravím všechny. Miluju vaření, pečení i grilování (i když to je spíše výsada přítele 🙂 ) ráda bych testovala jeden z grilů. Hostina pro rodinu by byla hlavně hodně různorodá :D u nás platí pravidlo "sto lidí, sto chutí". Určitě by byly burgery a to rovnou dvě verze, masová a vegetariánská. A v tomto duchu by byla celá hostina jelikož u stolu by byla i vegetariánka. Na předkrm bych nejspíše zvolila šneky z listového těsta jedny pizzove a druhé syrové, polévky se u nás moc nemusí ale velký úspěch má špenátová polévka do které si každý podle chuti přidá vajíčko na tvrdo a strouhaný sýr, hlavní chod by byly dva druhy burgerů s celerovymi hranolkami, domácí tatarkou a dipem ze zakysané smetany a sýra 🙂 a dezert kremšnit a věnečky 🙂
Snad se testování usměje na mě a bude se u nás grilovat o sto šest ;)

30. kvě 2018

Vařím hodně a ráda ;) vlastně mi nic jiného po "ouštění hnízda" o maturitě nezbylo.
Sice nejsem žádná food blogerka, nepíšu blog, nefotím nachystané jídlo, ale ráda vařím a ráda jím - manžel by mohl potvrdit. Ráda se ale blogery občas v kuchyni inspiruji a je pro mne svátek návštěva restaurace.
Sestavení meny je pro mě tedy výzva, ale tentokrát bych ho věnovala našemu rodinnému příteli, který je onkologicky nemocný, zahajuje léčbu a tomu je diabetik. Jak je to bohužel oři tom všem normální - trpí nechutenstvím, ale má zvýšený nárok na živiny, tak bych mu uvařila pomocí Multifunkčního hrnce Hotpot, který chy si přála otestovat nebo Kuchyňského robota GrandPrix:
- jako předkrm: tatarák z lososa s celozrným křupavým toustem
- polévku: posilující silný kuřecí vývar se zeleninou a domácími nudlemi
- hlavní chod - filátko z kapra vařené s páře s hráškovou omáčkou, kuskusem a trochou křupavé zeleniny na másle
- jako dezert: námi všemi i jím oblíbený tvarohovo - smetanový dort za studena s malinami.

31. kvě 2018

Zdravím Koníka!
Vaření a hlavně pečení je moje vášeň. Momentálně zkouším i zdravou kuchyni,..a když se to dobře připraví tak chutná i manželovi, což je pro mě velký úspěch. Fotím si občas jen své koláče, dorty..

A co bych připravila k obědu pro rodinku..

Jsme polévkový, tak hovězí vývar s bylinkami, domácími nudličkami...
Takový čerstvý pstruh na másle s křupavým chlebíkem...Hmmm
Na mističku spousta zeleniny, co u nás nesmí nikdy chybět..
A z moučníků máme nejradši bublaninu s mnoha ovocnými variantami.

Všechny výrobky vypadají skvěle, takže ráda vyzkouším cokoliv....Ale co mě zaujalo Sušička & jogurtovač Yoyoyofruit, 2 v 1 páč doma pořád něco suším, vyrábím a myslím si, že by to byl skvělý pomocník..A co bych využila na cestách je Stolní gril Showmaster.

31. kvě 2018

Blog nemám, ale jsem fotograf. ;)
Jsem máma 3 nenasytnych kluků a manželka statného muže, takže vaření a pečení je u nás nutností. Snažíme se jist zdravěji, ikdyž sladkým koláčům nemůžeme odolat. Naše oblíbené menu je jako předkrm chřest se syrovou omáčkou, polévku milují kluci klasický kuřecí vývar s nudlemi, hlavní chod kuřecí stehenní řízky na jablkách s brusinkami, pomerancovou šťávou a pečené brambory. Jako dezert Višňový koláč.
Banda mých chlapů a chlapíků miluje grilování, tak bych chtěla testovat buď gril a nebo mně by se líbil ten hrnec.

31. kvě 2018

Mám doma dva jedlíky, manžela a skoro tříletého syna. Ráda jim připravuji dobroty pro jejich mlsné jazýčky. Snažíme se jíst zdravě, ale občas si zahřešíme.
Menu našeho velkého rodinného oběda je jasné.
Polévka: Husí vývar se zeleninou, drůbky a domácími nudlemi
Hlavní chod: Pečená husa s houskovým knedlíkem a zelí, pivo
Zákusek: Kynuté koláče uvnitř s tvarohem a nahoře s povidlím a drobenkou, káva
Všichni pomocníci do kuchyně vypadají lákavě. Nejvíce by se nám hodila sušička s jogurtovačem. Máme rádi sušené ovoce, hlavně třešně, hrušky, ringle a švestky. Baštíme je jen tak, dáváme si je do jogurtu, nebo používám na pečení. Jogurtovač nemám, ale jogurt jsem zkoušela vyrábět jen tak v hrnci a povedl se, jen to dlouho trvalo, tak se k dalšímu pokusu zatím jen odhodlávám. Třeba další pokus bude s jogurtovačem a usušíme si k němu nějaké ovoce ze zahrádky.

31. kvě 2018

U nás je takový klasický oběd například
- polévka s domácími játrovými knedlíčky ( silný hovězí vývar )
- hlavní chod - hovězí na špeku, pomalu pečené (18h ) s domácím bramborovým knedlíkem a listovým špenátem
- jako moučník jakýkoliv koláč (makovec, Míša-řezy, citronový koláč, tříbarevný koláč), peču pro ty moje chlapy opravdu skoro denně...teď ještě jeden člen rodiny za pár měsíců přibyde, tak jsem zvědavá, zda bude také v pozdějším věku koláčový/á, buchtový/á...😊
Už jen z tohoto důvodu bych si vybrala strašně ráda 🤖 Lucia Rossa 2G 🙂
Ale když nevyhraju, stejně mě neodradí pro ty moje chlapáky dál péct 😉

1. čer 2018

Když jsem dokončila pětileté stavební studium a pár let se snažila najít v oboru zalíbení, zjistila jsem, že stále “nevím, co bych v životě chtěla dělat“. S postupem času přibývaly nejen děti, ale i jasnější obrysy toho, co mě opravdu baví. Vesměs to jsou věci, které se tvoří rukama a srdcem. Háčkování, šití, tvoření a mou největší vášní se stalo vaření a pečení. Učila jsem se od mamky, babiček, kolegyní. Jezdila jsem i na kurzy a workshopy.
Vaření má tu obrovskou výhodu, že u něj netrpím pocitem, že budu smutná, když “blbě střihnu do látky“. Nebojím se zkoušet nové a vylepšovat známé, čerpám z poznání a rad zkušených. A ráda čtu v kuchařských knihách.
Mám ráda domácí i světovou kuchyni, “zdravé“ i klasické pojetí jídla.
A pořád mám někde v koutku srdce ten plán, že až děti budou větší, otevřu nějakou malou výkrmnu, kde bude lidem blaho nejen v břiše, ale i na duši.
Jediné, co mě mrzí, že žijeme ve společnosti, kde ještě pořád převládá myšlenka, že když má dítě dobré znalosti a prospěch ve škole, bude šťastné, když bude mít “školy“.. Dneska vím, že bych měla asi “snadnější“ cestu k pocitu štěstí ze seberealizace, kdybych byla kuchařka, švadlena, nebo třeba aranžérka.
Všechno má ale svůj čas a důvod a tak jsem šťastná, protože vím, že moje děti už si budou moci opravdu vybrat dle svého srdce a ne dle ambicí rodičů, očekávání babiček a trendů doby.
A jaké bych připravila menu pro rodinu, nebo milé přátelé?
Takové, aby pohladili chuťové buňky úplně všichni. Taky záleží, jestli bychom jedli v létě na zahradě, nebo se sešli na Boží hod Vánoční 😉
Ale každopádně by to asi nebylo “FIT“ menu.
Teď v létě by vypadalo takhle...
Začali bychom bruschettami s bazalkovým pestem, sušenými rajčaty, parmskou šunkou a olivovým olejem. Bagety ráda dělám domácí a využila bych je i u hlavního chodu, kterým by bylo hovězí po Burgundsku a závěrem oběda, nebo spíš startem odpoledne by byla určitě čokoládová pěna. V průběhu celého společného času u stolu by se pilo víno, domácí limonády, dobrá káva.. Taky by byly k dispozici saláty dle chuti, volila bych jak čistě zeleninové, tak třeba takové, ke kterým patří i vejce a sýr, pokud by někdo z hostů nejedl maso, aby se necítil odstrčený 😉 Postupem odpoledne bych na stůl přidala tarte flambée (Slaný koláč) a taky španělský koláč, který vždy potěší děti. Večer budeme grilovat. Plněné hermelíny s grilovanými žampiony a grilovanou cuketou a nějaké Burgry. Určitě se přidá i pivko 🙂
V zimě bych pekla určitě krůtí maso, které máme z vlastního chovu, udělala silnou hovězí polévku, kynuté koláče a mnoho dalšího, ale to už je jiná kapitola 😉
A co bych ráda testovala? Určitě Kuchyňského robota GrandPrix. Miluju kynutá těsta, krémové polévky i omáčky a tenhle mazlík, by tuhle lásku pravděpodobně dovedl ke gastroorgasmu 😉
Nebo multifunkční hrnec Hotpot, který by mi zkrátil čekání na skvělé, dlouho tažené vývary, omáčky, ale i pomohl s přípravou domácích hranolků a jiných laskomin.
Závěrem bych chtěla popřát všem přispívajícím holčinám krásný den a poděkovat za spoustu inspirativních menu. Je skvělé s jakou láskou vaříte!

1. čer 2018

Krásný den 🙂
Testování Vašich výrobků mě hodně zaujalo,jelikož jsem na mateřské a věnuji se mému koníčku a to pečení dortu a zakusku pro mé blízké a občas i na objednávku. Proto by se mi velmi hodil kuchyňský robot Lucia Rossa 2G,je nádherný a skvěle vybavený,byl by pro mě velkým a užitečným pomocníkem 😉 i multifunkční hrnec Hotpot by se hodil na prikrmy pro našeho ročního synka. A naše oblíbené rodinné menu je klasika:polévka vývar s jatrovymi knedlicky,svickova s domacim houskovym knedlikem a dezert buď ovocný dortik,nebo koláč 🎂☕😇

1. čer 2018

Škoda, že se nemůžu zapojit.😢 Já totiž nevařím.... nebaví mě to, neumím to.... Max. něco upeču, ale né vždy je to k jídlu....Vaří mi přítel.... A ten by byl rád za jakéhokoliv pomocníka při vaření.....😀

1. čer 2018

Příjemný den všem.

Moje menu na velký rodinný oběd:

* předkrm - ztracená vejce s holandskou omáčkou na opečeném toastu
* polévka - francouzská cibulačka s parmazánem a zapečenou domácí bagetkou
* hlavní chod - Boeuf Bourguignon
* dezert - francouzský citrónový koláč

Dobrou chuť! ;)

1. čer 2018

Stopro vybrana nebudu, ale stesti obcas sedne i na vola 🙂 pak bych si vycitala, ze jsem to ani nekusila 🙂 ja bych strasne rada otestovala ten krasny cerveny robot Lucia, protoze miluju peceni a cukrarinu a vsechno porad delam ruco fuco nebo rucnim slehacem! Na materske me strasne ubiji ten kazdodenni stereotyp a tak si dny zpestruju pecenim. Manzel ma nejradeji vse z kynuteho testa a takove testo na domaci kolace z dvou kil mouky uz fakt da zabrat i matce zvykle nosit dite i nakupy 🙂
Slavnostni menu pro nasi rodinu:
-Domaci drubezi vyvar se zeleninou, jatrovymi knedlicky a nudlemi
-pomalu peceny kralik na cesneku a zelenine, domaci bramborove knedliky a moje vyhlasene zeli
-domaci vetrniky (jeeezis,mnam,musim si je co nejdriv udelat 🙂

1. čer 2018

Hezký den dětí přeji.

Naše oblíbené menu:
polévka klasická nudličková
domácí lasagne, lasagne z mouky vody vajíčka vypracuju těsto, vyválím na tenké placky, maso namelu dochutím atd a připravím lasagne na velký pekáč
jako dezert máme rádi tzv. Brňenský prokládaný dort s krémem z mascarpone a česrtvě namletou kávu

Přístroj by se mi moc líbil jogurtovač a sušička v jednom, sušička se nám vloni rozbila, měli jsme ji 20 let a každé léto hojně využívali na domácí podravku, sušená rajčata, meruňky a jiné ovoce, které jsme nestíhali sníst.

Hezký víkend 🙂

1. čer 2018

Dobre odpoledne přeji 🙂
U nás je vaření velmi složité,protože můj muž,je až nesnesitelně vybiravy a změny či nová jídla nemá moc rád. O to veselejší sem,když nějaké nové jídlo vezme namilost,plus ted vařím zvlášť pro naše batolatko,i když už může okusit z "dospelackeho jidla",to manžela není uplne vhodné.

Předkrm: listovy salat se slaninou,s medovohorcicnou zalivkou

Polevka: hovězí vývar s domácími nudlickami

Hlavní chod: Hovězí na víně s bramborovym pyre

Dezert: Tiramisu
Naše nejoblíbenější jídla 🙂

Z kuchyňských pomocniku bych nejvice využila Kuchyňskeho robota Lucia nebo Multifunkční hrnec Hotpot,hodně by mi to usnadnilo život a mohla bych se vrhnout do nějakého založení alba s našimi jidly 🙂

1. čer 2018

Dobrý den. U nás by bylo menu úplně jasne. Polívka by byla s játrovými knedlíčky, hlavní chod červené zelí s bramborovým knedlíkem a vepřové masíčko,dezert náš nejoblíbenější mřížkový koláč. Kdyby se štěstí usmálo,tak bych byla ráda za Rakletovací gril 🍀🍀❤️

1. čer 2018

Jako predkrm bych udelala spizy caprese, polevku hovezi vyvar s domacimi nudlemi, hlavni chod kachni prsa na pomerancich s ryzovymi nudlemi a zeleninou a jako dezert tiramisu nebo brownies s vanilkovou zmrzlinou

Velmi rada bych vyzkousela susicku s jogurotvacem nebo raclette gril

1. čer 2018

Krásný slunečný den, přiznám se, že já bych ten oběd určitě nepřipravila 😀. Náš šéfkuchař doma je táta ♥. A co by udělal? Tak to vím přesně jeho nej nej jídla jsou VÝVAR (je famózní) a hoooodně vysoké steaky s pepřovou omáčkou (tu milujeme celá rodina). No nic už víme co v neděli na oběd 😀

1. čer 2018

Já bych na velký rodinný oběd připravila vývar s domácími nudlemi, svíčkovou s karlovarským knedlíkem a jako dezert bych udělala palačinky se zmrzlinou. Hrozně ráda vařím, ale tím, že jsme se teď stěhovali a začínáme "od nuly" tak nemám takové nádobí jaké bych si přála a je to na jidlech znát, přeci jen když je "technika" tak se vaří samo. Manžel mi slibil, že na něco lepšího našetříme, ale hrozně ráda bych ho překvapila tímto testováním. Ráda bych vyzkoušela multifunkční hrnec. Moc by mě to potěšilo, ale chápu, že je tu už tolik komentářů, že z toho stejně nic nebude, jako vždycky. Ale tak štěstí v lásce je taky dobrý. ☺

1. čer 2018

Dobrý den,
Vaše testování je sen! Já bych si určitě vybrala kuchyňský robot Lucia Rossa 2G, protože kuchyňský robot mi schází a už dlouho nad robotem uvažuji. Zatím tuto úlohu zastává manžel ( míchač, strouhač i hnětač je skvělý, ale má u toho stále nějaké připomínky). 🙂 Případně by se mi líbil i robot GrandPrix.
Rodinné sešlosti máme tak 1x do měsíce (cca 12 lidí) a také k nám jezdí přátelé, které se vždy snažím překvapit něčím novým. Teď aktuálně se snažím každé naše setkání stylizovat do určité národní kuchyně.

Moje menu by bylo:
Předkrm: Domácí paštika s portským vínem a rozmarýnem s opečenou baterkou

Polévka: Francouzská cibulačka se syrovými krutony

Hlavní chod: Boeuf Bourgignon s pečenými brambory

Dezert: Citronový koláč

Foodblog zatím nemám, ale už se na něj chystám. Nějaké inspirace mám ale v albu.

Děkuji za příležitost se do testování přihlásit a přeji šťastnou ruku při výběru.
Zuzana

1. čer 2018

Mimochodem vařím a peču strašně ráda, být jako samouk. Myslím l, že za těch pár let už jsem se dost vypracovala.😀 Aspoň podle prázdných talířů, nadšených reakcí a žádostí o recepty či přídavky. 🙂

1. čer 2018

Nedá mi to, abych se také nezapojila do tak bombastické akce jakou je toto testování. Nikdy jsem se podobného testování neúčastnila, ale dnes prostě musím 🙂. Ráda bych vyhrála sušičku a jogurtovač Yoyoyofruit 2v1, kterou by využila naše celá 5-ti členná velice "žravá" rodina. Jé to by byla paráda nemuset chodit do obchodu kupovat pro sebe sušené banány a dětem jogurty 🙂. Na slavnostní nedělní oběd bych pro rodinu uvařila osvědčenou klasiku. Silný hovězí vývar s domácími nudlemi, šunko-křenovou rolku, svíčkovou s domácím houskovým knedlíkem a jako dezert jablečný štrůdl též z domácího těsta ozdobený hrozinkami a oříšky 🙂. A večer nesmí chybět grilovačka na zahradě 🙂.

1. čer 2018

A sakra! Prave testuji Savo takze predpokladam,ze co se tyce tohoto testovani mam smulu😧.
Na rodinny obed bych pripravila jidla,ktere jsou u mych deti nejoblibenejsi. Kureci vyvar a domaci nudlicky,rajskou s hovezim a domacim knedlikem a jako desert urcite sachr,ktery jsem delala prvne minuly tyden a vsichni se oblizovali🙂
Nejvic by se mi hodil kuchynsky robot,protoze ten jsem nikdy nemela a je mym snem a od te doby co mi deti rozbili I mixer delam vsechno testo rucne takze by mi to usetrilo spoustu casu a prace🙂

1. čer 2018

Krásné slunečné odpoledne 🙂
Ještě nikdy jsem se na Modrém koníkovi nezúčastnila žádného testování a ani soutěže.Tak jako pokaždé jsem se nechtěla zúčastnit, neboť jsem nevěřila, že by se na mě usmálo štěstí, ale tentokrát mi mé vnitřní já říká zkus to a vyhraj pro děti testování zmrzlinovace Bacio Azzuro.
Na zahrádce nám roste spoustu drobného ovoce a z nich by byla zmrzlina výborná. Děti by měli samozřejmě radost nejen ze zmrzliny, ale i samotné přípravy.
Mé Menu, které bych připravila :
Buvolí mozzarela s bazalkou a rajčaty
Hovězí vývar s jatrovymi knedlíčky
Steak s peprovou omackou/ pro děti oblíbené špagety
A jako dezert malinovy sorbet.

Přejeme krásný den a budeme se těšit na vyhlášení.
S pozdravem Petra, Adámek a Adélka

1. čer 2018

Dobrý deň, tak ja by som pripravila hráškový krém z čerstvého hrášku, grilovanú vepřovú panenku s bylinkami, opečenými zemiakmi a rukolovo-paradajkovým šalátom a ako dezert škoricová zmrzlina, na ktorú mi chýba zmrzlinovač, takže práve ten by som chcela otestovať 🙂 nápadov a receptov na zmrzlinu mám kopu, už len ten zmrzlinovač k tomu...

1. čer 2018

Jako budouci maminka bych urcite ve shonu s nasim drobatkem, ktere se nam narodi v srpnu s radosti vyuzila nektery ze spotrebicu. Napriklad kuchynsky robot, ktery by toho mnoho usnadnil a urychlil , tak samozrejmne i multifunkcni hrnec by nebylo spatne otestovat.
Velice rada varim a pecu pro pritele a celou rodinu a nemuzu se dockat az budu vymyslet i zajimave prikrmy pro mimi.
V techto parnych dnech milujeme svezi a pestra jidla 🙂
- zacala bych nasim velice osvedcenym a vybornych tatarakem z cukety.
- pokracovala dobrou jehneci kotletkou s kvetakovym pyre a baby mrkvickami
a sladka tecka v teto sezone urcite nepeceny ovocny dort, ted mame spoustu jahod a tresne uz se take zacinaji cervenat

1. čer 2018

Dobrý den ráda bych chtěla zkusit otestovat Sušičku & jogurtovač Yoyoyofruit, 2 v 1 nebo Multifunkční hrnec Hotpot.🙂. Ráda vařím i když teď s 2,5 měsíčním synem to moc nejde.Připravila bych kuřecí vývar s domácími nudlemi,jako hlavní chod plněná kuřecí prsa sušenými rajčaty s omáčkou a americkými brambory a jako dezert nejspíš zmrzlinový pohár aby nás trochu ochladil v těchto horkých dnech.🙂

1. čer 2018

Krasny den ☺☺,jeee tohle je uzasne testovani. Urcite bych chtela vyzkouset robot Lucia Rossa 2g ☺. A co bych uvarila? ☺predkrm by byla domaci pastika z husich jatyrek s cervenou cibuli a domaci bagetkou, hlavni chod by byla panenka sous-vide s bramborovym kremem a hribky a jako dezert cokoladove brownies s vanilkovou zmrzlinou 😍

1. čer 2018

Dobrý den, mojí vlastní kuchyň mám jen krátkou chvíli a tak mi v ní chybí spousta pomocníků. Takže bych ráda testovala Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G, Zmrzlinovač Bacio Azzuro a Multifunkční mixér NutriRocket. Samozřejmě nejsem hamižná, takže i za jeden z těchto kousků budu vděčná! 😉 V těchto vedrech by uvařit oběd byla hračka...to stačí lehký zeleninový salát a potom spousta zmrzliny! 😀 NA zahradě už máme spoustu jahod, takže bych k tomu přidala ještě domácí smoothie! Blog nevedu, ale instagram to je moje! 😉

1. čer 2018

Hezky dobry den.
Mym snem je kuchynsky robot😍😍😍 Momentalne neexistuje nic, co bych si prala vic😍
Nedavno jsme se nastehovali do naseho vysneneho domecku a nyni hlavne grilujeme....grilujeme snidani, grilujeme obed a necekanr i veceri. Jezisek nam shodou okolnosyi nadelil elektricky gril Klarstein😊😍a jsme s nim moc spokojeni.
Pokud bych mela varit nejake menu pro me hosty, bylo by nasledujici - jako prekrm domaci raviolly s ricottou a spenatem. Jako polevka kremova cesnecka s parmazanem. Jakk hlavni chod hovezi po burgundsku a jako dezert domaci tiramisu😊
Musim ale priznat, ze mezi kamarady jsem znama hlavne svoji kecupovou omackou na spagety😂😂😂tu vsichni miluji a porad ji po me chteji varit😂😂😂

1. čer 2018

Ráda bych testovala kuchynský robot Lucia Rossa 2G. Ráda vařím i zavařuji a určitě bych jej využila. Budu velice vděčná, pokud budu vybraná pro testování. Robot v mé kuchyni chybí.
Jako menu bych zvolila následovně: předkrm zeleninový salát s kuřecím masem a toastem, polévka vepřový vývar s domácími nudlemi a játrovými knedlíčky, hlavní jídlo krůtí roláda s bramborovou kaší a dezert čokoládová roláda zdobená lesním ovocem.

2. čer 2018

Dobrý den, já, i můj přítel,bychom v kuchyni využily všechny kuchyňské roboty ❤ Vaření oba milujeme, především když výsledek stojí za to. Bohužel všechny roboty co doma máme jsou levné napodobeniny těch lepších robotů 😔
Jako předkrm bychom udělaly domácí paštiku z husích jater s portským vínem, brusinkami a domácí bagetky. Jako polévku krémovou cibulačku se zapečenými krutony s kvalitním sýrem. Jako hlavní chod bych viděla hovězí steak, nejlépe krvavý,s bylinkovým máslem a grilovanou zeleninou. A jako dezert domácí zmrzlinu z jahod, borůvek a malinoostružin, kterých máme plnou zahradu, s teplou ovocnou omáčkou k tomu. Protože má rodina také ráda ujídá, udělaly bychom domácí sušené maso, po kterém se u nás vždy jen zapráší a jako odpolední občerstvení dobroty v rakletovači.
Bohužel o takové chutném menu si můžeme nechat zatím jen zdát. Mixér už vydává divné zvuky, elektrický gril zvládá maximálně zapékané tousty, zmrzlinu jsem měla pokaždé tvrdou jako beton a sušička suší třikrát déle, než když byla nová. Při pomyšlení na tenhle oběd se mi už teď sbíhají sliny 🍽❤

2. čer 2018

A víte co já? Já budu zcela upřímná 🙂 Vaření nemám ráda a vařím jen proto, že musím 🙂 Děti i my prostě jíst musíme 🙂 A proč se sem hlásím? No protože kvůli mé neoblibě vaření či pečení, bych si ráda usnadnila život 🙂 A tak hledám různá ulehčení, jak netrávit u plotny 3 hodiny denně a moct se věnovat dětem a práci. A proto si myslím, že pro nás by byl naprosto super na testování Multifunkční hrnec Hotpot. Byla by to pro mě super volba, jak si ulehčit vaření a zkoušet nová jídla. A hlavně by to mohla být super výzva pro tento hrnec, co mě dokáže naučit a co se mnou vydrží 🙂 🙂 Už dlouho chci zkusit vařit v páře, aby byli vitamíny zachovány a jídlo neztratilo chuť, ale prostě čas atd., chápete 🙂
A jako druhá věc mě tu naprosto nadchla Sušička & jogurtovač Yoyoyofruit, 2 v 1, protože s manželem milujeme sušené ovoce všeho druhu a náš mladší syn to po nás evidentně podědil také 🙂

2. čer 2018

připravila bych polévku s poctivého domácího vývaru a svíčkovou s pořádným knedlíkem, pak ještě dezert jablečný štrúdl, kávička případně domácí zmrzlina. Jen ten zmrzlinovač mě chybí. Proto moje volba je jasná Zmrzlinovač Bacio Azzuro

3. čer 2018

Ahoj, moc rada vařím a hlavně pect. K testování bych přála kuchyňský robot Lucia Rossa 2G.
Jako předkrm já bych udělala brusketu z rajčaty, mocarelou a pestem, Polívka - minestrone, hlavní jídlo - hovězí rolky plněné houbami, na dezert oreo cake.

3. čer 2018

Milý koníku, dnes na mě koukl tento úchvatný test na kuchyňského robota Lucia Rossa 2G... Osobně bych byla velmi ráda, kdybych se mohla zúčastnit.. Za prvé moji velkou zábavou, zálibou a nyní i prací je pečení.. V práci robota mám a straašně sem si na něj zvykla doma né a tak se mučím při každém pečení ručním mícháním, šleháním, hnětením, někdy je to skutečně vyčerpávající a pak nemám sílu pokračovat dál i když musím.. A jaké chody bych připravila na velký rodinný oběd? To je jednoduché jelikož je nás strašně moc, tak bych se pokusila udělat něco čeho je moc, polívka určitě vývar nebo nějaká zeleninková případě moje skvělá bramboračka a hlavní chod, např. svíčková omáčka s knedlíkem a krásně prošpikovaným masem, nebo sekaná s bramborovu kaší a salátek nebo řízečky v jogurtu s novými brambůrkami a hlávkový salát mňam(jsme za klasiku), no a s dezertem bych se vyhrála nejvíc.. Např. dort Pavlov, kokosový dort, panna cottu nebo jako včera výtečný čoko-lávový dortík :p Věřím koníčku, že mě vybereš a já si budu moc užít testování a pečení naplno ;) 🙂❤

3. čer 2018

Všechny spotřebiče značky Klarstein jsou úžasné. Nám by se ale nejvíce líbil zmrzlinovač Bacio Azzuro. Všichni milujeme zmrzlinu, zvlášť v horkých letních měsících. Na velký rodinný oběd bych připravila domácí kuřecí vývar se zeleninou a kapaním, svíčkovou s knedlíkem, protože tu prcek zbožňuje, a jako drzert piškotovou buchtu s tvarohem a ovocem.

3. čer 2018

Toto je nejúžasnější testování, které tady zatím bylo 🙂 Velmi ráda bych se zapojila. Vzhledem k tomu, že nemáme zahradu (snad se mi jednou můj sen splní), bych si vybrala rakletovací gril. Milujeme grilování, ale z důvodů prostoru si nemůžeme pořídit žádný obrovský gril. Věřím, že by se u nás nezastavil. 🙂 Jako druhý výrobek (pokud by nevyšel gril), bych vybírala Multifunkční mixér NutriRocket. Už nějakou dobu si dělám zálusk na mixér, který bych používala na smoothie. Hlavně pro mé děti. Potřebuji do nich dostat nějakým způsobem vitámíny. A toto je jediná varianta, kterou mi dcera "jí".

Co se týká rodinného oběda.
Určitě bychom měli hovězí vývar s domácími nudlemi (ty dělá moje 4letá dcera -nejraději s babičkou). Pečenou kačenu se zelím a domácím knedlíkem (opět dělá dcera - neexistuje, abychom já nebo moje maminka dělaly knedlíky bez ní 😀 ). Jako dezert bych upekla čokoládový dort s krémem z mascarpone s polevou ganache, zdobený čerstvým ovocem... už teď se mi sbíhají sliny 🙂

Snad se na nás usměje štěstí a my budeme toto léto trávit čas na balkoně s výborným grilovaným masem a zeleninou 🙂

3. čer 2018

vzhledme k tomu ze starsne casto a mco radi epceme byhc rada testovala Kuchyňský robot Lucia Rossa 2G , na obed byhc anchystala hovezi vyvar, brambory na kylelo jako hlavni chod, jako dezert jahodovou zmrzlinu s domaci slehackou 🙂

3. čer 2018

Dobrý deň.
Na obed by som urobila hovädziu polievku so zemiakmi, steaky s hranolkami a zeleninou a ako dezert by som spravila čokoládový koláč.
Rada by som si vybrala na testovanie Multifunkčný hrniec.

S pozdravom Zuzka

3. čer 2018

Dobrý den,přála bych si testovat kuchyňský robot.
Na oběd bych udělala:
Polévka: Hovězí vývar dlouho tažený se zeleninou a domácími nudlemi
Hlavní jídlo: vepřové plátky na hříbkách,rýže promíchaná se zelenou petrželkou,ledový salát se zálivkou
Dezert: Jahodová pěna našlehaná se šlehačkou

3. čer 2018

Kdyby to šlo testovala bych asi všechny kuchyňské spotřebiče Klarstein, protože jako ženská bydlící na vesnici "kutím " snad do všeho od grilování, po domácí sirupy,sušení ovoce hub, pečení ... Ale pokud si mám asi vybrat Multifunkční mixér NutriRocket nebo Sušička & jogurtovač Yoyoyofruit, 2 v 1, nechala bych to asi na Vás, kdyby se na mě usmálo štěstí 🍀
Nebudu vypisovat nějaká složitá menička,prostě napíšu to co máme celá rodina moc ráda...
Aperitiv: Cinzáno s citrónem 🍹
Předkrm: Šunkové zvonečky s křenovou šlehačkou, domácí bagetky
Polévka: Z domácí slepice s domácími těstovinami a játrovými knedličkami
Hlavní chod: Hovězí biftečky(z domácího chovu) s hřibkovo smetanovým sosem, domácí hranolky
Dezert: tiramisu a jako bonus na docpání horké maliny s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou
proléváme menu becherovkou 😀)

Tak Vám asi nezávidím výběr testerek, takové lákavé menička nahání hlad... 😂😘

3. čer 2018

Tohle je testování snů, které by probíhalo "pod dohledem" zkušeného kuchaře, kterého mám doma 🙂
Menu na velký rodinný oběd by bylo následující:
Předkrm: Grilovaný chřest ve slaninovém kabátku s holandskou omáčkou a opečeným toastem zakápnutým olivovým olejem
Polévka z grilovaných rajčat s bílou kukuřicí a koriandrem se silným aroma uzené chilli papričky
Hlavní chod: Grilovaný rib eye steak s karamelizovaným fíkem a silnou demi glace, gratinované brambory
Dezert: Grilovaný ananas s vůní francouzského koňaku a karamelovou omáčkou
No, a ze všech spotřebičů, které jsou nabídnuté k testování by nám největší radost udělal rakletovací gril 🙂

3. čer 2018

Ahoj, tak já bych asi nejvíce ocenila multifunkční hrnec. Vařím moc ráda a vzhledem k náročnosti vaření pro naši početnou rodinu by se opravdu hodil. Uvařila bych:
Polévka: Hovězí vývar s domácími nudlemi a kapáním
Hlavní chod: Šťavnatá hovězí pečeně se štouchanými bramborami a zelenými fazolkami
Dezert: Nepečený dort s Koka sušenkami nebo Opilý Izidor

3. čer 2018

Koníku, ty čteš moje myšlenky, zrovna koukám na nové kamarády do kuchyně a najednou na mě vykoukne toto🙂
Mám doma 3 kluky, jak rostou, čím dál více pociťuji, že budu v kuchyni čím více doma a denní pečení, vaření asi bude zkrátka nutností.
Docela bojuji s kynutým těstem, nemám ten správný grif jako moje babička, která si sedne, mísu mezi kolena a už v misce kmitá vařečka sem tam.
Začala jsem omezovat bílou mouku a protože miluji rohlíky a žitné jsem neobjevila, zkouším si udělat ty své doma 🙂
Na rodinný oběd bych pozvala své nejbližší a udělal oběd podle současných chutí mých dětí.
Polévka: poctivý hovězí vývar s domácími nudlemi a játrovými knedlíčky( bez těch by mi to hned syn reklamoval)
Hlavní chod: svíčková omáčka se 4 🙂
Dezert: domácí makové a tvarohové koláčky s drobenkou ( vzpomínka na svatbu)
K tomu domácí citrónáda anebo kupovaný pivní mok (ten doma raději nee)..
Pak bychom se odvalili na zahrádku a v neděli drželi dietu 🙂

Nejraději bych testovala robot, případně multifunkční hrnec.
Myslím si, že čas jsou peníze. Mám ráda dobré jídlo, ale zároveň můj čas je cenný a tak si ráda pochutnám a nemusím u toho trávit hodiny v kuchyni 🙂

3. čer 2018

Na velký rodinný oběd bych připravila kuřecí vývar, protože neznám snad nikoho, kdo by ho neměl rád.
Jako hlavní chod "anděla v hubě" což je zapečené vrstvené maso se sýrem, anglickou, šunkou, cibulí, česnekem a vajíčkem, jako přílohu bramborovou kaši 🙂 Později ke kávě bychom si dali třeba Estónský kringel.
Rozhodnout se, co bychom rádi na testování je opravdu složité, ale nejvíc by se nám doma líbil Zmrzlinovač Bacio Azzuro, neboť mám kvůli syna bezmléčnou dietu a nikde si teď zmrzlinu nedám a ta mi opravdu chybí. Kdybych měla doma zmrzlinovač, mohla bych si zmrzlinu připravovat z ovoce ze zahrádky a rostlinných mlék 🙂 Taky by se nám líbil Stolní gril Showmaster, protože min jednou týdně si něco grilujeme, ať je to klasika naložené maso, zelenina jako cuketa, kukuřice a lilek nebo mým manželem připravované ty nejlepší domácí hamburgery 🙂

3. čer 2018

Dobrý den, všechny výrobky vypadají velmi lákavě a je těžké si vybrat, no už nějakou dobu koukám po nějakém tom zmrzlinovači, zatím tedy vyrábím zmrzliny bez něj, ale zajímal by mě ten rozdíl. Velký rodinný oběd se určitě nemůže obejít bez nějaké té polívky, hodně se snažím využívat i sezónní suroviny, polívku tedy nějaký kvalitní vývar se spoustou zeleniny a domácími nudlemi a k tomu tvarohové knedlíky s jahodami.

www.mezihrnci.cz

4. čer 2018

Ahoj,tak jak koukám,o tohle testování je veeeelikýýýýý zájem 🙂No není se čemu divit,sama vlastně nevím,co nejvíc bych chtěla testovat,láká mě totiž otestovat úplně všechno 😲Jako máma tří ŽRAVÝCH kluků a jednoho ŽRAVÉHO manžela trávím v kuchzni spoustu času a tak nějaký ten stylový pomocníček,co mi mou práci urychlí,kuchařské dílo vylepší a udělá ze mě zdatnější kuchařku,s více časem na mé drobky je to po čem toužím 🙂 co bych připravila pro mou rodinu ?určitě něco,co všichni milujem🙂a my vlastně milujem skoro všechno 😂ne nadarmo se říká ,že láska prochází žaludkem a hladový chlap,je protivný clap a když jich máte doma tolik,musíte vařit s láskou ,aby doma byla pohoda a spokojenost.Takže kdyby se na nás usmálo štěstí,je nám jedno,co budem testovat,jakýkoliv přístroj si celá rodina užijem

4. čer 2018

Ahoj maminky,

moc se vám omlouváme, že jsme sem ještě nenapsali oznam dříve, ale výběr je ukončen. Uff, to dalo práce, projít všchny komentáře. 🙂

V první řadě se vám chceme poděkovat za zájem.

Po výběru, který proběhl, jsme vybraným uživatelkám zaslali interní poštu. To znamená, že ty, které byly vybrány pro testování, dostaly zprávu s pokynem co a jak dál. Označujeme vás všechny proto, abyste dostaly upozornění a věděly jste, že výběr proběhl. (všechny = vybrané i nevybrané)

Zapojte se i do dalších výzev a zkoušejte dál. Připravujeme jich hodně. 🙂

Každé jedné z vás zasíláme tři srdíčka. 🙂 ❤❤❤

Přejeme krásný den,

konik_testuje

@pekosek, @perla28, @andinka97, @nikiluki, @dasinaa, @narnell, @andelkaprdelka, @kacakkv, @roofie, @wampzee, @zebruska, @j.kriv, @alilisi, @katuuulka, @makynaeliska, @jedna_krasomila, @luciska82, @ivakalinova, @dzejsy, @oplatecka, @schybolova, @petramoravcova, @ivis04, @veezez, @smudlinka10, @morwisek, @verrys, @paperilla, @matty., @karol89, @kristinalal, @nikyta159, @mimiveru, @denny27, @tadeasek2016, @kjajule, @hhranolka, @dannki, @sdu, @poldice, @hanica83, @nikola38, @pestas, @elinkal, @mauta87, @lmartinkova85, @ela87, @ellie25, @kristina9683, @hawah, @mynamea, @kikkikina, @kercitka, @edeltraut, @lucie01, @dasara, @zuzova, @adlenka87, @lovet5, @petruskabmw, @tynk, @marianned, @veju27, @evejka, @judyl, @jerry009, @valisovasara, @martiii2, @sebestka, @denitek, @meganx, @janaz22, @ladyhacek, @kubuska, @m.e.l, @majvik, @martasek001, @pituskade, @romcaangel, @nikkki, @ladeka, @leniluki, @helenkav25, @vitkovakaterina, @verun24, @valinka248, @kackarub, @luckasme, @zuzineckah, @eva1987, @b...lineckaaa, @cvachna, @alifa, @stacheta, @alushkaa, @claire90, @smokemom, @gaby91, @kacinda, @lulinenka16, @caffelatte1, @marketa128, @miselinna, @katynka78, @zusssik, @mummy88, @tb88, @svetlo_v_laska, @terkna, @duck09, @emca29, @cesnecka, @lucie8655, @marcetta_k, @zaludova, @78marcela, @petrasik, @szabickovi, @sene, @paja424, @sluneccnicee, @kajalka, @niky87, @ma_cherie, @trplice, @listicka123, @klarkamatej, @lubomirad, @bah, @alisator, @pipetulaa, @dvestepadesat, @tousatko, @handav, @calmic, @popelucha, @rockerka, @pajinka85, @verulili, @preiba, @zuzana.79, @evusas, @pepsicola, @dominikaromanova, @ekulka, @stratford, @alcikamar, @werca92, @jaaanaluk, @lucikproch, @monix94, @zuzanarhiannon, @ajjik, @ili08, @trckovp, @slimacikmia, @natalinav, @simmark, @saji, @jarcca, @clarise, @beruskaevuska1, @bajjunka, @xyz123xyz, @irenoslava, @olkin_barabolkin, @martinkamoj, @janda19, @chocomorocco, @rmarci, @suesanqa, @jarla, @beruszka82, @zebra2009, @tesinka, @kami1984, @veru908, @ito, @sitemaka

6. čer 2018

Holky, užijte si testování 🙂 a já děkuji za srdíčko a pošlu dál potřebným 🙂 😍😍😍

6. čer 2018

Gratuluji vyherkynim a těším se na zprávy z testování. a za srdíčka děkuji též 😊

6. čer 2018

Začni psát komentář...

Odešli