konik_testuje
27. led 2020
7190 

Vaše zkušenosti s tiskárnou Canon PIXMA TS5352

Canon přichází s další novinkou pro všechny, kteří rádi tisknou fotky, dělají koláže, skládají z papíru a prostě kreativně tvoří. Tiskárna Canon PIXMA TS5350 zvládne tisk, skenování i kopírování a jednoduše ji připojíte ke svému smartphonu. Zapojte se do testování a vytvořte vlastní originální výrobky, které vyzdobí domácnost a hodí se i jako osobitý dárek.

Tiskárna Canon Pixma se jednoduše ovládá a když využijete ještě aplikace Easy-PhotoPrint Editor, Creative Park a Message In Print, dostanete k dispozici nepřeberné množství šablon, vzorů a možností k tvoření. Vytiskněte si rodinný kalendář, originální magnetky a nálepky, vytvořte vlastní balicí papír nebo skládejte origami. Podívejte se, čím dalším tiskárna Canon Pixma vyniká a co všechno spolu dokážete vyrobit.

Co testujeme

CANON PIXMA TS5352  elegantní multifunkční tiskárna v růžové barvě 3 v 1 s rychlým připojením mobilních zařízení je ideálním nástrojem pro vaši uměleckou tvorbu a dokonalým partnerem pro tisk ze smartphonu.

Tiskárna Canon je lehce ovladatelná hlavně díky zjednodušenému OLED displeji, stavovému panelu s LED diodami a tlačítku pro vygenerování QR kódu. Skvělý tisk zajistí prvotřídní inkoustové kazety FINE. PIXMA řady TS5350 šetří papír a automaticky tiskne oboustranně. Papír do ní můžete vkládat dvěma různými způsoby podle toho, jak vám to bude vyhovovat. Automaticky detekuje šíři papíru a přizpůsobí tak skenování nebo kopírování. Za pár vteřin vytisknete i fotografie bez okrajů.

Proměňte svůj příští projekt pomocí aplikací Easy-PhotoPrint Editor, Creative Park a Message In Print a otestujte opakovaně nalepitelná, oboustranná matná a nažehlovací média. Creative Park je aplikace s velkou spoustou šablon k tisku, které si můžete vytisknout, vystříhat a následně skládat a slepovat se svými dětmi. V aplikaci najdete spoustu papírových hraček a tematických sad (třeba k Valentýnu, Velikonocům apod.).

Pomocí aplikace Canon PRINT se připojíte ze svého smartphonu ke službám Facebook, Instagram a dalším. Tisknout můžete také bez aplikací pomocí technologie AirPrint (iOS) a Mopria (Android).

Použijte jeden ze 45 připravených vzorů tiskárny a vytvořte si výstřižkové album nebo vlastní balicí papír. Buďte kreativní díky aplikaci Easy-PhotoPrint Editor od společnosti Canon pro systémy iOS a Android.

Více informací o tiskárnách Canon Pixma TS5350 najdete na stránkách Canon

Koho hledáme

Hledáme 3 maminky, které mají aktivní přístup k novým technologiím, využívají produkty na maximum a rády zkouší nové věci. Jestli je vaším koníčkem tvoření nejen s dětmi, pěkně fotíte a umíte sepsat čtivou a smysluplnou recenzi, neváhejte se přihlásit do testování tiskárny Canon Pixma.

Jak se zapojit

Jestli se vám zalíbila nová tiskárna Canon Pixma TS5350 a chcete vyzkoušet, co všechno umí, přihlaste se do testování napsáním komentáře pod tento článek. Uveďte v něm alespoň jeden nápad na tvoření, který chcete při testování vyzkoušet.

Čas na napsání komentáře máte do neděle 2.2.2020 a poté vybereme 3 z vás, kterým se ozveme interní poštou.

#test_canonpixma

Chtěla bych dceři vytvořit vzpomínkovou knížku k prvnímu roku života. 😍Rok ji bude za par dní🙂

27. led 2020

Vytvořila bych dětem knihu výletů, kam bych vytiskla fotky z výletů, vytvořila třeba i mapu, kudy jsme šli a doplnila vzpomínkovými předměty (vstupenky, pohledy s razítky) a popisem jednotlivých cest. Tento nápad už mám delší dobu, zatím jen vedeme výletníček, kde si vlepujeme vstupenky.

27. led 2020

Mám dvě děti a tiskárnu bych využila k tisku fotek do jejich památkového fotoalba a do alba pro radost babičkám.

27. led 2020

Tak tohle je přesně to co bych si přála. Před nějakou dobou jsem si pořídila kvalitnější fotoaparát abych mohla zachycovat naší malou lasku a její pokroky. V prvním patře nad schody ještě nemáme výplň v rámech zábradlí a proto bych tam chtěla dát v nejbližší době sítě a do nich pověsit fotografie, aby jsme je měli všichni na očích 🙂❤️

27. led 2020

Letos mám v plánu vytvořit babičce k 80.narozeninám strom života (rodokmen) a taky mě zaujal fotopapír pro přenos na trička. Takže kvalitní tisk budu určitě potřebovat.

27. led 2020

Jsem maminka dvou deti, ktere technologie prave taky objevuji 😀 tiskarna by se nam urcite hodila k tvoreni vzpominkovych alb na prvni roky zivota pro oba chlapecky. Porad vymyslim, v cem se mohu kreativne vyradit, momentalne je to tedy siti. A vzhledem k tomu, ze se manzel uci otit se zrcadlovkou, tak by se nam tiskrna skvele hodila do party 🙂

27. led 2020

Chtěla bych vytvořit scrapbook vzpomínkovou zed plnou fotek. V obýváku máme zed plnou starších fotek v rámečcích chtěla bych vytvořit něco nového s novějšími fotkami a originálního pomocí scrapbook a koláží, tak by se hodilo do interiéru, ale zároveň bylo milé a pro nás cenné 🙂 . Dále každý rok pořádám parádní narozeninové oslavy pro moje děti, umím si představit výzdobu z koláží fotek na výzdobu. Moc ráda fotím a tvořím, testování pro mě úplně stvořené.

27. led 2020

Jednou z mnoha funkcí, která mě při pročítání informací o tiskárně PIXMA zaujala, je tisk nažehlovacích obrázků. A tak by jedním z nápadů na tvoření jistě bylo vytvoření originálních triček pro naše dvojčata. 🙂

27. led 2020

Mám 4měsíčního syna a skoro 5letou dcerku. Oběma dětem jsem tvořila srovnávací album v těhotenství, kam jsem lepila fotky z utz, bříško a psala k tomu různé informace. Teď mám v plánu vyrobit vzpomínkovou krabici každému z nich, do které mimo toto album jim dám 1. oblíbenou hračku, oblečky, co měly jako miminka, výkresy atd. Budu tyto krabice v průběhu jejich dětství doplňovat. A do toho bych jim teď ráda vytvořila měsíční album do 1 roku s informacemi, co uměly, dělaly apod. 😊

27. led 2020

Po něčem takovém koukám už delší dobu.Chtěla bych začít psát kroniku naši rodiny doplněnou fotografiemi.Fotim hodně na mohil,ale k Vánocům jsem dostala nový foťák,takže mit doma i tiskárnu by byla pro mou práci výhoda 😊

27. led 2020

Tvořím dceři deník, mám ráda junk journalling, a ještě pořád jsem nedodělala project life album z dceřina prvního roku 🙈. Taky chci vymyslet zalaminované fotoalbum přímo pro dceru, ráda si fotky prohlíží a poznává, kdo na které je. Tiskárna by byla skvělým pomocníkem ke všem těmto mým zálibám a plánům.

27. led 2020

Rada bych vyzkousela, nikdy jsem nemela stesti, tak kezby zrovna tiskarna. Vedu nam denik vyletu s karavanem, sezona pomalu zacina, tak by se kvalitni tiskarna hodila. Navic mam dve male deti, ty potrebuji doplnit fotoalbum. 😊 Navic z ni jde tisknout primo z meho iPhonu, coz je bomba. 🤩Jo a ta funkce na tisk nalepovacich obrazku na mobil je taky pecka. 👌

27. led 2020

Mám dvě děti, dceru 5 let a syna 5 měsíců, hrozně ráda je fotím a ráda bych vytvořila vzpomínkové knihy z jejich života.

27. led 2020

Tiskárna vypadá parádně, připojení smartphonu je úžasná věc, ušetří čas tím mezikusem zapojovat počítač. Ráda bych vyzkoušela fotky, nažehlovačky, samolepky. Jak pro nás jako ozdobu domácnosti, pro děti a hlavně pro babičku, která žije daleko a je bohužel nechodící, rádi bychom ji potěšili malými dárky.

27. led 2020

Moje deti strasne radi posilaji pranicka,vanoce,valentyn,svatky,narozeniny a nejlepe vsem v rodine,a rodina je opravdu rozsahla. Urcite by sme vyuzili prave na tohle. Na pranicka ruznych druhu. A nejen na tohle,ale i urcite na ruzna vzpomínková alba,knizky. Ale i hry pro deti i dospele. Možnosti je opravdu velka skala a deti by se vyradili. Vyzkoušeli by jsme vse mozne i nemozne.

27. led 2020

Vytvorila bych detem vzpominkove knizky,deniky. Jezdime hodne po vyletech a fotek je velka spousta tak by meli pamatku na to,kde byli a jak si to uzili. 🙂

27. led 2020

V hlavě mám aktuální nápad na vlastní kalendář především přírodních fotek z Vysočiny a Železných hor, který už je pomalu ve tvořícím procesu a chybí mi k němu super čuper tiskárna 🙂 fotím opravdu hodně, samozřejmě Canon foťákem jak jinak 🙂 a nápadů na tento rok mám tolik, že je nelze ani vypsat 🙂 Před létem mě čekají dvě svatby, tak věřím, že by tiskárna byla plně využita celoročně 🙂 Rozhodně mě zaujala možnost tvoření magnetek, to bychom se s mojí tvořivou dcerou opravdu vyřádily.

27. led 2020

Baví mě fotit a designovat návrhy před focenim, jen to nemám na čem tisknout. S klukama jsme si domluvili, ze vyzdobime obyvak a pokojíček obrázky a díky tiskárně bychom si to mohli vytisknout rovnou doma 😉 pravé kreslime HYGGE manifest a u toho popijime cajik a kolacek a potřebujeme tisknout 😉)))

27. led 2020

Dobrý den, velmi mě zaujala možnost testovat tiskárnu Canon. Tiskárna by udělala radost nejen mě, ale i mému okolí. Vzhledem k tomu že velmi ráda pořizuji fotografie a následně je tisknu a obdarovávám příbuzné. Uchovávání vzpomínek je pro mě to nejdůležitější. Čím více možností, kam je vtisknout, tím lépe. Ráda fotím přírodu a syna. Vzhledem k tomu, že se nám blíží jaro, bych vyzkoušela nějaké hezké jarní origami s motivy právě probouzející se přírody. Nicméně, mé okolí by zajisté potěšily magnetky na lednici, které jsou v naši rodině velmi oblíbené a díky nim, máme ty nejdůležitější stále na očích. Tiskárna mě velmi zaujala především proto, že své nápady mohu realizovat ihned a prostřednictvím domova, což je skvělé. ❤️

27. led 2020

Chtěla bych udělat koláž že synovych fotografií pro naši 90ti letou prababi 🙂 moc by se jí to líbilo, vnučata všeobecně vida strašně málo 🙂

27. led 2020

Moji dceři dělám “Moje první album” a tam bych ji fotila její první pokroky a zážitky 🌸😍

27. led 2020

Ja bych k dceri do pokojicku chtela vytvorit strom z fotek, ktere foti nas tatinek od malicka ❤️ a taky by jsme chteli udelat vsem babickam vzpominkove alba s foteckama vnoucatek 😍 aaaaa jeste by se mi libila kolaz na zed do obyvaku 😍 aaaaa taky radi fotime prirodu 🌲🌳🌻🌺🥀 nooo proste by byla tiskarna u nas na 100000% vyuzita 😍

27. led 2020

Tiskárna vypadá úžasně. Velmi ráda bych otestovala její možnosti. S dcerou a synem neustále něco tvoříme, tak využití Creative parku by bylo moc příjemné zpestření. Dcera ráda vystřihuje a lepí, to by bylo pro ni jak dělané. Já zase ráda fotím a vyrábím dětem album Project life. Je to album z fotek, které se dávají do platových kapes. Díky kapsám je možné zdobit a dotáhnout vzpomínky do největších detailů. Tato tiskárna by nám určitě velmi pomohla ve výrobě alba. Tisk různých krásných kartiček pro dokonalé stránky 🙂

27. led 2020

Velice mě zaujal tisk nažehlovacích obrázků a tvorba a následný tisk svého balicího papíru. Myslím, že u nás by se využila na maximum. Mám kvalitní fotoaparát v telefonu a také s přítelem používáme "zrcadlovku". Děti by jistě byly jak z obrázku 😄

27. led 2020

Jsem máma dvou dětí (3 a 9 let), ráda bych vytvořila dětem vzpomínkové album, mám vše nachystané, jen mi chybí vyvolat fotky a kreativně dozdobit album ❤

27. led 2020

Mám pro malou dcerku mapu ČR a chci z ní na zeď tvořit přehled míst, která už za ty necelé 3 roky navštívila. Teď mi Váš článek úplně vnuknul tu vizi jak by to mělo vypadat! Pěkně k tomu a kolem zakomponovat fotky, koláže z míst a přidat ty vstupenky atd. Myslím, že by to s touto tiskárnou šlo a úplně bomba je, že funguje s mobilem, s dítětem fakt nemám prostor pouštět a tvořit něco na počítači, za to k mobilu mi ruka skoro přirostla. 😅

27. led 2020

Vzhledem k tomu, že očekáváme velice brzy přírůstek do rodiny, ráda bych dokumentovala první chvíle života naší dcery na kterou se už moc těšíme 🙂

27. led 2020

Zdravím, momentálně se v mem životě děje mnoho pro mě novych věcí, od rekonstrukce domečku po přípravu na to, že konečně budeme rodina. Jelikož technologie mne už mnohokrát vypekla a přišla jsem tak o mnoho zachycených vzpomínek na fotografii, rozhodla jsem se vše hned tisknout a zaznamenávat do kniho-deníčku. Takové vzpomínky jsou samy o sobě krásné a ještě se daji zvěčnit.
Plus miluji ručně vyrobené dárky, kde dá člověk kus sebe a svého času, výroba rodinného kalendáře a možnost zabalení do vlastního balících papíru? No co je krásnější. 😍

27. led 2020
Autor komentář smazal

Rádi by jsme také měli možnost testovat. S třemi dětmi je těch fotek fůra 🤩 a udělat svůj balící papír, užasný nápad. První na co by jsme ji použili, by byly pozvánky na párty ..... a jelikož nosíme i vždy balíčky pro děti do školky/školy k různým příležitostem (třeba den dětí), tak by bylo užasné je i originálně ozdobit 😍

27. led 2020

Konecne bych mela fotky jinde nez v telefonu nebo pocitaci 😄 o koupi tiskarny ted hodne uvazujeme a vybirame. Moc rada bych vyzkousela tento paradni kousek a tiskla vse, co na teto tiskarne jde. Vyzdobila bych si fotokolazemi snad cely byt. A nasi male bych udelala pamatecni album nebo fotoknihu. A samozrejmosti jsou fotokalendare 😍

27. led 2020

Já bych zkusila snad všechno :D samozřejmě trička a magnetky mě lákají nejvíc. Nejsem bůhví jak technologicky zdatná, proto si myslím, že je potřeba aby to vyzkoušel i nějaký ,,blbec" se selským rozumem 😁

27. led 2020

No ta je krásná. Já nechávám vytisknout fotky z drogerie teta tak 3x do roka, svých dětí a rodiny. Ráda bych udělala koláže fotek po našem bytě aby byl krásně vyzdobený a aby jsme se cítili doma moc příjemně. Přece jen nase fotky mám moc ráda a ráda se na ně divam. Taky tištěné vzpomínky dáváme babičkam a dědovi.

27. led 2020

Jé tak tiskarna by se hodila.. A tahle vypadá fakt krásně a vymakaně.. Fotím hodně a ráda, mám zrcadlovku také Canon. Nejraději fotím děti, momentky, nějaké produkty nebo výrobky, které vyrobím.. využití by u nás určitě našla. Jen teď mě napadá vánoční album, fotopostup nějakého receptu - třeba dortu, ten s dcerou pečeme rádi a vždy je u toho sranda, nebo fotopostup na výrobu nějaké dětské hry, fotoreportáž z masopustní průvodu.. No nápadů mám hodně 🙂 teď mít ještě tu tiskárnu 😍 a začít realizovat..

27. led 2020

Pokud by jsme s rodinou měli možnost testovat udělal. Abych koláže, knížky a u chovala tím veškeré vzpomínky jak naší malé dcerky, tak miminka co mám v bříšku a úspěchy našich pejsků na výstavach a plno dalších jako jakou výlety dovolené oslavy 🙂pak bych to využívá i v práci kde by jsme tvořili fotoknihy s pacientama

27. led 2020

Mám 5ti leteho chlapečka, k tomu dva pejsky a rada fotim. Bohužel, nikdy se nedokopu k tomu fotky vyvolat. Rada bych si je povesila na zeď, nebo založila různá alba. Moc rada bych si chtěla vyzkoušet koláž z fotek.

27. led 2020

Já bych zkusila udělat pexeso z našich fotek..za pár dní to bude rok, co se naše rodina narozením Anetky stala kompletní a bylo by fajn si všechny krásné společně chvíle připomenout třeba během další společně chvíle - a proč ne zrovna při hraní pexesa? 😊 a určitě bych zkusila i koláže z fotek v různých velikostech na zeď..

27. led 2020

Chtěla bych vyzkoušet scrapbook z našich dovolených a výletů;)
Tiskárna by mi to dost ulehčila🙂

27. led 2020

Tak tohle by byl snovy test. Fotky miluju, mit tu moznost, vytvorim si cele nove fotoalbum pro deti, kazdemu to svoje. I s mistem na popisky dulezitych chvilek♥️

27. led 2020
Autor komentář smazal

Vytiskla.bych na tiskárně fotky a omalovanky

27. led 2020

Jelikož bude mít naše babička brzy narozeniny vytiskla bych fotky vnoučat na nazehlovačky a následně bych je nažehlila a ušila z toho nějaký pěkný přehoz na postel či gauč a jelikož mě zaujala i nápad z balicim papírem tak bych to cele zabalila do originálního balících papíru z fotek 🙂

27. led 2020

Chtělo bych pomocí vytisknutých fotek vytvořit rodokmen rodiny i s fotkami.

27. led 2020

Vytvorila bych synovi vlastni fotoknihu s dulezitymi mezniky... Ted ma 7 mesicu, takze bych postupne pridavala fotky. Mame sice koupene album, ale uplne mi nevyhovuje a navic behat co chvilku vyvolavat fotky je taky naprd 😂. Navic tiskarna by se (az na ruzovou barvu 😁) libila i manzelovi, ktery nove technologie miluje 😉

27. led 2020

Dělám dětem i nám fotoknihy, scrapbookova alba, tvoření všeho druhu s fotkami je u nás neustále. S fotkami máme karty, pexesa i alba. Tuto technologii bych moc ráda vyzkoušela a poté sepsala recenzi pro ostatní, kteří přemýšlí nad tím, jakou techniku vyzkoušet.

27. led 2020

Jako první bych vyzkoušela tisk “nestandardních” věcí - nažehlovací listy a magnety. Rada dcerce vyrabim hračky (treba magnetky karkulka a prasatka na lednicku), tak by mi tiskárna ulehcila praci 🙂 jinak dalších projektu mam v zásobě minimálně na rok 😂

27. led 2020

Jako mladá maminka, uvítám jakékoliv vychytávky v technologii. Tiskárna mě moc zaujala především díky možnosti bezdrátového tisku pomocí bluetooth, nebo wifi, což je pro mě veliké plus. Doma máme starou tiskárnu a než se vše propojí, tak to trvá a to mě neba :D Super je, že i skenuje, což využívám také často. Tiskárnu bych moc ráda vyzkoušela. K 30ti nám jsem dostala vysněnou zrcadlovku, takže teď tisknu celkem často. Nejvíce bych jí asi využila na fotky dětí od narození a konečně jim sestavila každému album. Určitě bychom vyzkoušeli i magnetky, které s rodinou milujeme a mají čestné místo na lednici, kde na ně denně koukáme 🙂 Balící papír je také zajímavá možnost, to by ocenila moje maminka, která takové věci miluje a dojímají jí k slzám 🙂

27. led 2020

Ahojky,tiskarna vypada opravdu uzasne,jelikoz jsem manzelkou Ajtaka,tak nove technologie jsou u nas na dennim poradku,zaroven je to vasnivy fotograf,takze u pocitace travi sve volne vecery a tvori pak nase spolecne fotoknihy a ruzne kalendare a podobne🙂doma se chystame na takovy velky projekt,vetsinu zdi u nas doma tvori fotoplatna ruznych velikosti,ale u schodu mame jednu zed uplne prazdnou a rozhodli jsme se ji polepit celou nasima fotkama,aby nezustalo ani jedno mistecko volne ,pak bychom ji prelakovali specialnim lakem a fotky by byly krasne chranene a my bysme po kazde ceste po schodech koukali na nas krasny spolecny zivot🙂takze presne k tomi bych tiskarnu vyuzila naplno!!🙂

27. led 2020

Chtěla bych pro dceru knihu zážitků, výletů
a významnýchh důležitých chvil ze života . 🙂

27. led 2020

No,růžová tiskárna....to je paráda!😁

27. led 2020

Chtěla bych doma vytvořit dekoraci a zároveň vzpomínku v podobném stylu jako je na fotce, takže tento pomocník by byl využit na 110%! 😍 Fotím denně, a tak by bylo z čeho vybírat. Zároveň tvořím dceři vzpomínkové album a rádi si oblíbené fotky vystavujeme v rámečcích a na lednici. Mým koníčkem je šití na stroji a k tomu samozřejmě patří tisk střihů, s čímž neustále otravuji mojí mamku, protože doma tiskárnu nemám a tím pádem by byla tiskárna i v tomto směru maximálně využita.
Jistě by u nás byly využity všechny funkce, které Canon pixma TS5350 nabízí a jsem si jistá, že by zabavil celou rodinku. 😊

27. led 2020

Mám připravenou knihu "mám tě rada, mami" a pro kluky "moje první rodinná kronika" no a chybí mi fotky na doplnění, jenže to jsou malé naskenované staré fotky, které se vyvolat moc ani nedají, tak tiskárna by se hodila.

27. led 2020

Zdravím. Se třemi dětmi se máma nenudí, ovšem často se nudí děti. 😂 Takové nažehlovačky, nálepky, skládání z papíru, tvoření alb... to by je bavilo. A mě taky. Každý rok dělám s Ježíškem kalendář a je super si připomínat naše okamžiky. Už dlouho se dokopávám k vyvolání fotek a následně výrobě nějakých alb. Tisknout nejen fotky přímo doma je luxusní záležitost, kterou bych ráda vyzkoušela.

27. led 2020

Wow, tak to je přesně to, co nutne potřebuji. Miluji nové věci a tato super mašinka by se mi hodila na vytváření synova prvního alba. Oceňuji možnost tisknout přímo z mobilu, protože plno z nás si fotky nějak nestíhá ukládat ještě do pc. A ta vymakana aplikace je top. Ideální na tvorbu dárků pro babičky a další příbuzné. Dnešní doba je moc uspěchana a trendem je mít všechno online a v digitální podobě. Tato tiskárna by nám pomohla zachovat si naše vzpomínky v tištěné formě, ale za použití moderní technologie v pohodlí domova. Je to vlastně další must have zařízení do domácnosti.

27. led 2020

Vytváření je mým velikým relaxem a díky tiskárně CANON PIXMA TS5352 a možnosti využití mnoha aplikací bych mohla vyzkoušet mnoha nového. Letos mi Ježíšek nadělil kurz krasopisu, který si už moc dlouho přeji a jen co načerpám základy tak se chci pustit do tvorby fotoalb pro dcerky, které dostanou k 18tym narozeninám a takhle bych mohla použít i originální fotokoláže a alb m oživit. Jinak bych určitě zkusila různé magnetky, pozvánky a konečně mohla hned tisknout fotky, kterých mám plný telefon, ale dostat se k vyvolání je u nás na dlouho 🙈. Mám ráda výzvy a nové věci, testování a psaní recenze pro ostátní by byla pro mě velká výzva a zkušenost. Tak zkusím, zda se na na mě neusměje štěstí 🍀.

27. led 2020

Právě dopisuju a dodělávám vzpomínkovou knížku pro dceru. Budou ji 3 roky a slíbila jsem si že knihu dodělám do jejích březnových narozenin. Tím pádem jsem musela vytřídit 5000 fotek za poslední 3 roky a vybrat ty nej k tisku do knihy 😅 bude to nelehký úkol a proto by se mi tiskárna hodila k tomu že bych nej fotky rovnou tiskla a ne ukládala a přebírala, protože pak bych je do tiskárny poslala asi tak za rok 😂. V dubnu mám termín porodu, takže dopíšu knihu pro Elišku a začnu tvořit další pro Matyáška kterého už se nemůžeme dočkat až tu bude s náma 😍 takže bude pořád co fotit, psát a tisknout 🤩

27. led 2020

Chteli bychom s manzelem vytvorit detem vzpominkovou knizku. Jakoze, kde jsme byli na dovolenych, na vyletech atd. Uz mame i koupeny blok, ale nejak jsme se k tomu zatim nedokopali 🙂 Foceni me bavi, manzela taky, mame i bezzrcadlovku Canon, ktera umi krasne fotky, takze by tiskarna byla super 🙂 Mam deti 3,5 roku a 10 mesicu.

27. led 2020

Ja foceni miluju a 5 lety syn si strasne rad fotky prohlizi. Takze z tiskarny a nasledneho lepeni, strihani a vytvareni fotoalba bychom byli nadseni oba dva.

27. led 2020

Od doby, co jsem se začala víc věnovat focení a stalo se tak každodenní součástí mého života, mě taky okouzlil scrapbooking a aktivně tedy místo klasické fotoknihy tvořím průběžně naše letošní album z tisknutých fotografii, myslím tedy, že by měla tiskárna u nás velké využití. Nicméně, už delší dobu mám v plánu pro moji pětileťačku vytvořit interaktivní 3D mapu světa (jelikož ji zeměpis začal hodně fascinovat) a tiskárna by byla dokonalým parťákem pro vytvoření 3D modelů významných památek z celého světa, zvířátek a jiných věcí důležitých pro poznání každého kousku světa.

27. led 2020

Určitě bych si s tiskárnou poradila. Mám moc ráda novinky. Už dlouho mám v plánu udělat celé naší rodině album, na které by se všichni rádi opakovaně dívali a listovali v něm.
Čeká nás s dcerkou cesta na zahraniční kliniku, kde se jí budou snažit rozpapat,takze věřím že fotek jak konečně bude držet jídlo v ruce a cpát si ho do pusinky bude požehnaně.....to by bylo album s názvem splněný sen ❤️

27. led 2020

Dobrý den. Tak tohle testování by bylo něco pro mě. Miluji focení a všechny fotky se snažím zachovat i na fotografiích a ne jen v elektronické podobě. S dcerou děláme pak koláže z fotek a Stou to tiskárnou by jsme určitě udělali kalendáře nebo foto knížky pro naše příbuzné a myslím že by jsme určitě vyzkoušeli všechny funkce co se dají..

27. led 2020

Samozřejmě, že mě láká možnost, tisknout si fotky dcery a nás do alba nebo na rámečků na zeď rovnou doma. Také mám v plánu udělat časem kolážovou knihu dcery od narození. Ale už delší dobu mám v plánu zrenovovat některé starší kousky nábytku u nás doma a chtěla bych k tomu použít právě různé zajímavé fotky, které nás charakterizují. A vzhledem k tomu, že takové nápady jsou hlavně o čase a zkoušení, tisknout doma by mi to usnadnilo. 🙂

27. led 2020

Miluju focení, zejména focení našich dětí. ❤ Nápadů jak využít tiskárnu bych měla vícero a vzhledem k tomu, že tiskárnu doma nemáme žádnou, tak by se určitě hodila. Jedním z nápadů by bylo vytvoření alb pro děti, dále nažehlovací obrázky na oblečení (Miluju když děti, nebo celá rodila ladí) a v neposlední řadě tisk fotek na výrobu magnetků, třeba na lednici, je to krásná vzpomínka a stále na očích 🥰.

27. led 2020

Jako mama dvojcat mam plny telefon jejich fotek. K Vánocům dostali vzpomínkové knížky, ale zatim v nich nemaji ani jednu fotku. Pro pritele mam take knizku bez fotek. Bohuzel se s dětmi nedostanu nikam, kde bych fotky nechala vytisknout. Tato tiskárna by pro mě byla velikým pomocníkem při dokončení těchto vzpomínkových knich a věřím, že i babičky by byly nadšené, kdyby dostali tisklé fotografie

27. led 2020

Jsem máma 4 dětí, který milujou objektiv. Nicolka profesionálně tancuje a fotí modu pro časopis, mám v plánu ji v pokoji rozvesit sítě a na to pripichnout fotky se vzpomínkama na to, co miluje, vcetne jejich sourozenců. 🥰
No a pak taky manzel masiruje a věčně mu tisknu nejake poukazy a vizitky a hrozně me baví si to z mobilu preposilat tak, abych to mohla vytisknout z noťasu. 🙄

27. led 2020

O koupi tiskarny zrovna uvazuji, doma nam docela chybi. Tato vypada opravdu vychytane!
Na rodicovske relaxuji pri siti a hodne strihu se prodava v pdf verzi. Zatim si je tisknu u rodicu, tiskarna by proces dost ulehcila 🙂. Dceru uz brzy ceka skolka, takze me nadchla i moznost nazehlovacek na obleceni - treba se jmenem a skolkovou znackou. No a samozrejme bych vyzkousela tisk fotek!

27. led 2020

Mám 3 děti a fotím stále. Nápadů mám dost 🙂 například bych vytiskla všechny naše fotky a dala do alb, udělala bych dětem tématické fotoknihy, kalendáře pro babičky...

27. led 2020

Pro nás by byla nová tiskárna užitečný pomocník. Hodně fotíme, já docela ráda ve volné chvíli jako relax píšu povídky, které si tisknu do šuplíku. Hodně často i skenuji protože mě baví dávat starým fotkám nový kabát a mile překvapit blízké, kteří se pak diví, že mají starou fotku původně focenou na negativ v digitální podobě.
Nemá význam vypisovat na co všechno by se to dalo využít, protože u nás by se našlo hoooodně moc věcí....

27. led 2020

Konečně bych pokročila ve vzpomínkové knížce syna 😎😀 a velmi mě láká vyzkoušení různých šablon. No popravdě nevím co bych měla vyzkoušet dřív láká mě úplně všechno 😀

27. led 2020

ráda bych testovala, moje dvě dcery už se také učí s foťákem

27. led 2020

Vytvořila bych dceři vzpomínkovou knihu. Přes léto hodně vyletujeme , tak by se hodila a já bych tvorbou i zabila volný čas 😊

27. led 2020

Letos jsem se naplno pustila do focení. Už ne jen jako koníček ale ráda bych dělala radost i jiným. Při focení většinou vznikne alespoň jedna fotka která mě nadchne a tu bych si ráda nechávala vždy vytisknout a vkládala do svého alba které bych chtěla ukázat zákazníkům. Mám pocit že tištěné foto přece jen někdy promlouvá k lidem více než jen elektronická stopa. Ukážete svoji reálnou práci kterou držíte v ruce. A to mně hodně láká. Každou fotku která mě v okamžiku osloví mohu hned přidat a nečekat až na někdy ...

27. led 2020

Vytvořila bych dětem vzpomínkovou knížku. Jezdíme hodně na výlety, tak by to bylo moc fajn

27. led 2020

Můj dlouhodobý sen je díky takové tiskárně nejen dětem vytvořit album fotecek,které jsou hezkou vzpomínkou na dětství,ale vytvořit album fotek po babičce a dědečkovi,které by za pár let už nikomu nic neřekly,protože jsou hodně staré. Toužím jim dát zivot a hlavně jsou tam i údaje z druhé světové války,třeba i velkou motivací pro mě napsat knihu...myslím ,že je to škoda aby jen tak fotky ležely v krabici😊

27. led 2020

Dcera 11 let ráda fotí a její fotky jsou jako od profíka. Tohle by se jí asi mooooooc líbilo 🙂

27. led 2020

Ráda bych pro nás vytvořila vzpomínkovou knížku ke stavbě našeho vysněného rodinného domu, která se blíží do finále. Celkově mám ráda fotky a vzpomínky, které díky nim ožijí, takže bych knihou o domu rozhodně neskončila a vytvořili bychom díky tiskárně krásné dárky pro naše blízké!

27. led 2020

Budeme mít svatbu, určitě by testovani padlo na vizitky, jmenovky, vzpomínky naše s mužem apod. Rovnou bych při te příležitosti udělala i vzpomínkovou knihu našeho pokladu za dva roky. ♥️

27. led 2020

Krome fotek do vzpominkove knizky, rodinnych alb, fotek syna rodině apod bych tiskarnu vyuzila na karticky pro nase postizeneho syna na ROZVOJ KOMUNIKACE - jelikoz neumi mluvit. V tom to by byla tato tiskárna velky pomocník, abychom mohli ihned tisknout situace ci predmety a on si je lepe zapamatoval a naucil 🙂 navic syn miluje fotky lidi co ma rad, tak ze by radost udelala nejen rodicum, ale i synovi 🙂

27. led 2020

Miluji kolaze fotek, delam detem do albumu a tisknu do pokojicka. Urcite bych rada vyzkousela novou technologii a zlepsila se v tom. A ruzova - bonus navic 🙂

27. led 2020

Tiskárna je zařízení, které nám doma momentálně chybí, takže by se mi testování opravdu líbilo. Kromě klasických funkcí kopírování a skenování bych momentálně ráda vyzkoušela tvoření vlastního balicího papíru. Dcerka bude mít za měsíc narozeniny a věřím, že by byla nadšená z papíru se svou oblíbenou Moanou. A dále bych určitě ráda vyzkoušela tvorbu magnetek, protože by doplnily naší sbírku, kterou již na lednici máme.
A rozhodně bychom s dcerou ocenily aplikaci s tvořivými sadami, protože vyrábění miluje.

27. led 2020

Nápadů mám spoustu. Tiskárnu bych využila například k výrobě logopedických kartiček na domácí procvičování 😉

27. led 2020

Dobrý den. Mám půl roční dceru a píši jí deník, do kterého potřebuji spoustu fotek. Možnost tisknout z domova a rovnou z telefonu, kde mám všechny fotky, je bezvadná. O letošních Vánocích jsem vytvářela fotokoláže i magnetky, které bych si s touhle krásnou tiskárnou, mohla vyrobit sama.

27. led 2020

Moc ráda bych vyzkoušela novou super tiskárnu.Jsem blázen do fotek neuznávám moc fotky v PC.Nejlepší jsou vyvolané.Je to můj hřích,když jsi nechám vyvolat fotky každé 3měsíce to je pálka.Hodně moc cestujeme a ještě fotim moje děti.Vytvořila bych kreativnífotoknihu a plno fotek vytiska.Já už doma potřebuji na alba další skříň.

27. led 2020

Hezký den. 😊 Já bych ji vyzkoušela v dubnu na svatbě, kde chystame fotokoutek, kde se svatebčané vyfotí a hned vytisknou, nalepi do knihy a napíši vzkaz 😊

27. led 2020

Mohla bych si tisknout fotky doma,a nemusela bych jezdit kvůli tomu do města.

27. led 2020

Konečně bych doma vytvořila stěnu z fotografií, fotky uchovávám pořád v elektronické podobě a už dlouho se chystám na vytištění a celkově zkrášlení bytu ve kterém bydlíme od srpna.
Tohle by byla skvělá příležitost.

27. led 2020

Můžu vyzkoušet tisknout fotky s dětmi, jak lezeme po sopkách a v kráterech na Lanzarote, budeme tam zhruba za měsíc. Album a fotky tištěné z Iphone budou určitě pecka.

27. led 2020

Chtěla bych všechny 3 stěny kolem schodiště zaplnit fotkami naši rodiny a vytvořit takový časosběr 😊

27. led 2020

My malému tvoříme od narození knížku na jakých výletech sme byly různé závody které už i on sám běžel, návštěvy, narozeniny tak by se nám tiskárna na testování líbila 😊

27. led 2020

Chtěla bych vytvořit knihu s fotkami a různým textem. Pro našeho syna kderou by dostal k 18 narozeninám jako památku na dětství.

27. led 2020

Jsme manželé a máme dvě děti , 3 babičky a 4 dědy 🙂 Jezdíme hodně na výlety a upřímně nemáme čas pořád běhat po obchodech a vyvolávat tolik fotek, tak nám to leží pořád v telefonu ☹ Určitě bychom tvořili knihy z výletů, oslav, děti ze sportů, skautů atd.. U nás by se využila opravdu maximálně 🙂

27. led 2020

Ta je tak krásná 😍 přesně takovou bych doma potřebovala, abych nemusela každý týden do obchoďáku do tiskárny 🙂 navrhuji a tisknu si totiž doma štítky, informační kartičky, adresy k mnou háčkovaným výrobkům, které posílám dále do světa.
Potom také toužím po stěně plné fotografií v ramečcích, doma dělám také tři alba Project Life a určitě bych s dětmi vyzkoušela i nějakou tu šablonu z Creative parku nebo omalovánky, abychom si mohli kreslit všichni společně.
Myslím, že by měla maximální využití 🙂

27. led 2020

Jsem blázen do focení dcerky,brzy se nám narodí druhá dcera..Pravidelne si nechávám tisknout fotky přes internet..A tak bych vyzkoušela, fotky do Alba a do knížek pro holčičky, tisknout z této nádherné tiskárny. 😇

27. led 2020

Ahoj. Určitě bych vytvořila vzpomínkové album pro nás pro všechny. 🙂 Od toho co jsme se s partnerem poznali až do teď a pokračovala bych dál. Mám spoustu fotek po krabicích, ale zatím jsem nenašla nic hezkého co by se mi líbilo. Takto bychom si mohli všichni spolu vytvořit celé album sami .. 🙂

27. led 2020

Ahoj Koníku... Asi jsem divná, ale já bych chtěla vyzkoušet tam dát ten papír 🙊🙊🤣 V normální tiskárně ho dám vždycky blbě, takže je u mě normální tisknout na několik pokusů 👌🤣 A samozřejmě magnetky 🙊 Magnetky by byly všude 👌😀

27. led 2020

S dětmi bychom si vytvořili kalendář i třeba magnetky, některé fotky bychom si vytvořili jen tak na vzpomínku. Bylo by to krásné.

27. led 2020

Nejspíš nebudu originální, ale já bych konečně vytvořila alba téměř 4leté dcerce, a ročnímu synkovi. Rádi s malou tvorime, takže by pomocí tiskárny mohly vznikat nové výtvory. Hodně také vyrábím foto dárky rodině, ať už kalendáře, foto v rameccich, magnetky... využití by bylo široké a otestovali by jsme ji že všech světových stran.

27. led 2020

Já bych tiskárnu využila primárně pro sebe a to na tisk fotek dortů které peču. Chtěla bych si vytvořit "portfólio" svých výrobků a toto by byl ideální pomocník. Kromě toho, by mi to usnadnilo tvoření alb pro syna, do kterých zatím vyvolávám fotky klasickým způsobem. 🍀👍

27. led 2020

No to je aspoň testování. Tohoto bych se velice ráda zůčastnila. Jmenuji se Ivana a jsem maminkou 2 rošťáků a třetí je momentálně na cestě, sice vypadá, že příjde dříve než bylo v plánu, ale doufáme, že vydržíme ještě nějaký ten týden. V porodnici na Obilním trhu se o to moc snaží, aby nás udrželi, co nejdéle. Nicméně zpět k testování. Mým projektem by byly samozřejmě děti, rodina, rodiný život, výlety, dovolené, rodinné akce ale i nečekané momentky, o které není s dětmi nikdy nouze. Před rokem jsme s manželem pořídili zrcadlovku od Canonu a jsme s ní velice spokojení fotky jsou nádherné a fotíme dá se říci pořád a vše. Horší je to už s dalším životem pořízených fotografií. Jako asi u většiny, fotky zůstávají na kartě, v počítači a na jíných úložných zařízeních a co si budeme povídat, jak často člověk sedne a v počítači/foťáku se fotkama probírá. Za mne je prostě stejně pořád nejlepší si sednout a listovat v albumech, fotoknihách, prostě a jasně nad hmatatelnou vzpomínku nic nemá. A zůstane celý život, pro další generace, tak jako mne rodiče dali mé dětské album, když jsem se vdala, chtěla bych toto udělat i pro své děti. A s Vaši tiskárnou by se mi to určitě povedlo. Budu doufat ;)

27. led 2020

Určitě bych chtěla kromě fotek vyzkoušet tisk figurek pro děti a přáníček

27. led 2020

Tiskárna by se u nás myslím nezastavila🙂Četla jsem manželovi, co vše umí a jeho odpověď byla : " To by byla hračka pro mě". On je u nás ten technický člen rodiny, já s dětma zase ta tvořivá...Děláme alba nám s manželem i dětem, letod jsme začali dělat prázdninové deníky 🙂
A co bychom vyzkoušeli? Určitě rodinný kalendář, je nás doma pět, co nenapíšem, nevíme, takže si myslím, že to by bylo první na co bychom se vrhli. Děti by vytvořily babičkám magnetky, a sobě fotky do rámečků🙂

27. led 2020
Autor komentář smazal

Svou laserovou Canonku jsem za dob studií nešetřila, byla skvělá a spolehlivá. Potřeby doma se pak změnily a pořídili jsme barevnou inkoustovou od konkurence - a řekněme si to na rovinu, náhradní náplně jsou pěkná pálka (takže jsem zvědavá, jestli tenhle mazlík zvládne víc) a alespoň já si musím sama sobě tak trochu obhájit, jestli zrovna tohle stojí za tisk. Fotky většinou ale necháme vyvolat jinde, protože tisková kvalita není ideální a moje zrcadlovka prostě tohle neodpustí.

V nejbližší době mám v plánu 2 větší projekty. První bude příprava žraločí párty pro naši skoro dvouletou, takže tady bych se kvůli testování mohla dokonale vyřádit bez výčitek. 😁 Druhý pak bude genealogický strom pro rodiče. První verzi jsme dělali před lety pro manželovu babičku, ale teď to chce kvalitní tisk... A hlavně se tentokrát nechci omezit jen papírem a rozjedeme to ve velkém přes celou zeď...🤘

A to už by mohlo stačit, zbytek si nechám do recenze. 😜

27. led 2020

Na podzim loňského roku mě oslovil Project Life, a to na tolik, že jsem hned začala tvořit jedno krásné album manželovi k Vánocům. Velkou nevýhodou je neustále čekání na vyvolání fotografii, takže takovou mašinku mít doma je jako sen 😉 Spoustu volných chvilek trávím vybíráním fotek, stříháním a lepením do našeho alba a moc mě to baví 🤩

27. led 2020

Pracuji jako fotografka a ráda bych otestovala tiskárnu a vyzkoušela ji jak zachování vzpomínek pro mne, tak i pro klienty.

27. led 2020

Jupí, manžel mi zrovna koupil nový telefon, prý abych měla krásné a kvalitní fotky a ta růžová... Miluji růžovou! 🙂 nemáme ani počítač, ani tiskárnu, takže bych ji využila na 100%, zrovna včera jsme byli vytisknout fotky v obchodě pro školní projekt. Náramně by se mi tedy hodila pro Sofinku do školy a vytisknutí vzpomínek pro Sofi a malého Matýska 🙂 každý rok objednávám fotokalendáře, takže takový dárek mnou vyrobený a vytisknutý by to jen podtrhl. Navíc tvořím Matýskovi album prvního roku a tisknutí fotek je na prvním místě. A magnetky? No to je báječné! Je nás tolik, že každý malý dáreček - magnetka - by někoho potěšil. Moc ráda bych testovala!

27. led 2020

Dobrý den, konečně něco i pro mě♥️ jsem maminkou dvou dětí (3,1rok) a velice ráda fotím. Je to v podstatě moje druhá práce ,takže si tím částečně i přivydělavám. Tiskárna na fotky je můj zatím nesplněný sen, máme doma klasickou laserovou a ta fotografii ani na fotopapír neumí vytisknout. V prvé řadě bych určitě zákazníkům vytiskla vždy jednu fotku,která se mi z focení líbí nejvíc jako dárek♥️ další z výtvorů ,co mě napadá je pexeso z fotek členů rodiny pro synka. Konečně ho začínají bavit stolní hry a z tohohle by byl jistě nadšený♥️🥰 pokud bych soutěž vyhrála, vyhlásila bych u sebe na fb stránkách @fotimslaskouvasedeti soutěž, kde bych věnovala jeden voucher na focení( vytisknutý na téhle růžové krásce)♥️♥️♥️

27. led 2020

Ráda zkusím vše, co tiskárna dokáže. D

27. led 2020

Ráda bych udělala na zeď síť s fotkami, pripinaly by se kolíčky, takže bych mohla stále ektualizovat a ,, neaktuální,, fotky archivovat do alba ♥️ a za druhé bych konečně zrealizovala strom naší rodiny, kde bude mít každý své čestné místečko 🙂

27. led 2020

Ráda bych zmapovala první rok našeho syna a vytvořila mu jeho vlastní fotoknihu s popisky. Navíc se chystáme natřít jednu zeď v kuchyni magnetickou tabulovou barvou, takže magnetky se přímo nabízejí😉.

27. led 2020

Tak já bych tuto super tiskárnu využila na tisk fotek. Hlavně kluků protože u prvního byl stále čas dát fotky na fleshku a nechat vytisknout teď při druhém synovi co se narodil před vánoci se dlouho nikam nedostanu takže tato tiskárna by se hafo hodila ať už mužem tvořit fotoalbum🥰❤️

27. led 2020

Tiskárna mě moc zaujala, ráda bych ji otestovala. Dcera bude mít 3 roky a syn má 4 měsíce, tak bych ji využila na tisk jejich fotek pro babičky

27. led 2020

Fotoaparát máme kvalitní tudíž fotky jsou krásné 😊fotím moc ráda a na telefonu mám také fotek dost 🤗ráda fotím každý moment života mého milovaného synka 😊

27. led 2020

Já bych využila na fotky do alb mých dcer. Starší album má, ale mladší zatím ne, tahle tiskárna by mi určitě pomohla a ,,nakopla" k tomu ho založit. Starší dcera by určitě byla nadšená z magnetek ❤😍

27. led 2020

Mám dvě děti školou povinné, takže tiskárna by se u nás využila, myslím, na maximum. Oba tvoří projekty do školy. Hlavně starší 🙂 Určitě by tiskárnu ihned využil k dotvoření prezentace do školy. Má rozdělanou na zeměpis, češtinu a chystá se na dějepis. Protože je pečlivka a navíc ho tyhle projekty baví, takže by možnosti, které tiskárna nabízí, rozhodně využil na maximum. Dcerka nezůstává pozadu, ta ráda tvoří různá přání a dopisní papíry, takže ta by se realizovala také. A já bych mohla uskutečnit svůj dlouhodobý projekt - vytvořit fotoknihy našim dětem.

27. led 2020

Ja bych ji pouzila tak jako ostatni maminky-na alba pro deti, rodinne alba, darecky pro babicky. A jelikoz jsem na fotkach ruzne po dome “zavisla” urcite bych jich mnoho vytiskla do ramecku 😊

27. led 2020

Určitě bych Využila n stisk fotek pro dceru do vzpomínkového alba, které ji děláme 😊

27. led 2020

určitě bych využila tisk fotek pro svého tatínka,který letos oslaví své 60 narozeniny a chci mu udělat vzpomínkovou tabuli s fotkami svých dcer a vnoučat

27. led 2020

Po tiskárně už dlouho toužím a s touto bychom se doma opravdu vyřádili 😍. Nejen, že bychom velmi využili a ocenili tisk fotografií do vzdělávacího portfolia nejstaršího syna, ale mohli bychom pro začátek např.

1) vytvořit "motivation board" pro letošní rok (neboť je vhodné mít na očích své cíle, s dětmi bych vyfotila, čeho by chtěly letos dosáhnout, a to bychom buď vytiskli na fotografie a uspořádali na velký formát papíru, nebo bychom využili samolepky na zeď)

2) vyrobit vlastní kvarteto (děti tuto hru poslední dobou zbožňují, nakreslili by vlastní obrázky, které by se nascanovali, vše by se v počítači upravilo na kartičky a následně vytisklo)

3) z magnetického papíru vytisknout nějakou hru (grafickou či logickou) - kluci totiž mají v pokojíčku velkou magnetickou tabuli, nějaké pomůcky a hry už jsem jim vytvářela (např. tangram, obdobu "montessori perlových schodů", apod.), ale tohle by byl tedy slušný upgrade a zjednodušení pro mě 🙂!

4) vyzkoušet netradiční výtvarnou aktivitu - dokreslování fotky, kde bychom využili bezokrajový tisk (a polovina obrázku by byla fotka a druhou polovinu obrázku by dokreslily děti).

5) vytisknout (a vyrobit) nějaké 3D či POP-UP přáníčko a vlastní balicí papír, protože jeden kamarád mých synů bude brzy slavit narozeniny a tohle by bylo skutečně originální a skvělé překvápko.

27. led 2020

Můj prostřední syn má dětský autismus a tak jako první myšlenka na využití byla na komunikační kartičky. Když bych danou věc vyfotila a obratem mohla i vytisknout, byl by to můj splněný sen🙏🏻. Druhé využití je určitě v podobě fotek dětí. Mám úchylku na fotorámečky a fotky vůbec a tak máme plný byt fotek a možnost, aby mi hned vysela aktuální fotka, by byla skvělá. Nejen já, ale i babičky by byly nadšené z magnetek a konečně bychom měli i všech tří dětí a nejen nejstarší dcery ❤️. Moc bych si tiskárnu přála otestovat 🙏🏻✊🏻✊🏻🍀

27. led 2020

Máme čtyři chlapečky, fotíme velmi často a rádi, a také rádi a často tvoříme, bohužel co nám doma chybí je právě tiskárna ( muj brácha by mohl potvrdit, že už je unavený tím, že ho každý týden prosím, aby nám něco vytisknul 😎 ). Takže nejen nás doma by tiskárna potěšila.... 😂 Také máme resty ohledně vytvoření nějaké pěkné vzpomínkové knihy na náš půlroční pobyt v zahraničí...( aby děti "nezapomněly") to by byla určitě první z věci na kterou bychom se vrhli. N o a tisk fotomagnetek doma by byl úžasný, každý rok dáváme babičkám nějaké fotomagnety pod stromeček a bylo by pěkné dám jim něco i jentak v průběhu roku. Tiskneme (tedy brácha tiskne) vše možné, od drobností na tvoření s dětma, přes materiály k logopedii pro nejstaršího až ke střihům na šití, abych dětem mohla něco pěkného ušít.

27. led 2020

Chtěla bych to proto, že bych nemusela stahovat fotky na flashku a pak do počítače... Ráda fotím tu naši rošťandu, tak si myslím, že fotoalbum by bylo skvělé ☺️

27. led 2020

To by bylo něco pro nás! O svátcích se naše tiskárna rozhodla, že odejde do křemíkového nebe, čas pro nového společníka! Tiskárnu bych nejvíc využila na tisknutí střihu na šití, fotky pro scrapbook a hlavně skládačky pro Jondu! Tolik zábavy s jedním fešákem, a tentokrát nemyslím Jonyho! A jestli umí opravdu i výrobu magnetek, tak se bude tiskárně u nás moc líbit, potřebujeme jich na ledničku minimálně milion! 🤩🙏🏻😛

27. led 2020

Moc ráda se připojím, vím že asi štěstí na ne neusměje, ale bych si to moc přála, chtěla bych udělat pro dceru (2 roky )foto album, a všechni foto právě mám v mobilu 😊

27. led 2020
Autor komentář smazal

S dětmi se dá tisknout pořád, protože jejich úsměvy a radosti stojí za zaznamenání a tím pádem je třeba i tisk a proč ne s takovou krásnou tiskárnou 😉

27. led 2020

Krásný den ☺️🍀 Rádi bychom testovali tiskárnu už se z toho důvodu že máme malého syna 🤍👶🏼 Kterého teda neustále fotím za každé situace při každé situaci při každém zážitku 😁😄🤣 (Ne nejsem YouTuberka ani nedělám YouTubering ale občas se tak cítím a připadám) Malému teďko jsou přesně dva roky a 3 měsíce a budeme mu předělávat pokojíček 👶🏼👌🏼☺️ tiskárna by teď byla úplně nejúžasnější věc protože máme vymyšlené různé světelné dekorace (kolicky, kulicky) za které se vlastně zasazují fotečky a bude to mít po celým pokojíčku 👶🏼🎈🤍 Věřím že i on sám 👶🏼❤️ by mi strašně s tím pomáhal protože je strašně šikovný a určitě by to byla zábava pro celou rodinu se kterou bychom se s vámi podělili o zážitky a testování 👶🏼😊☺️

27. led 2020

Dobrý den,velmi ráda fotim, jak syna,přírodu tak i zvířata. Tiskárna by se mi hodila, nejraději dáváme tištěné dárky většinou je tam syn (koláže, kalendáře atd ) Také mi chybí vytisknout fotografie z naší srpnové svatby. Tak by to byl pro naši rodinu ideální dárek ❤

27. led 2020

Tiskárna u nás najde široké uplatnění. Já dělám synovi vzpomínkovou knížku plnou fotek různého formátu, vytvářím koláže k narozeninám členům našeho sportovní týmu, tisknu fotky na nástěnky. Manžel zase neustále tiskne faktury, takže je o stávající dosluhující tiskárnu docela rvačka. Bylo by super mít takový stroj doma 🙂

27. led 2020

Krásný dobrý den,

používám tiskárnu hp a přála bych si otestovat vaši tiskárnu canon.
S mými dětmi ráda fotím rostliny a drobný hmyz.
Vytvořila bych sbírku letniček, dvouletek a trvalek v naší domovské krajině a jejich opylovačů.
Toto album bych ráda věnovala studentům Zahradnické fakulty v Lednici ke studijním účelům.

🐝🌷🙂
SP

27. led 2020

Nádherná tiskárna! 💕
Nejsem sice maminka, momentálně snažilka, ale jako učitelka v mateřské škole mám plnou třídu 25 dětí ve věku 3-7let, se kterými ráda tvořím, což rozvíjí jak jejich zručnost, výdrž, soustředění, tak i kreativní a výtvarné vnímání. Děti jsou nadšené a především šťastné, pokud se jim práce vydaří a mohou potěšit třeba vlastní rodiče vlastnoručním dárečkem nebo vyzdobit třídu i školku svými výrobky. Moc ráda bych s nimi vytvořila pěkné fotomagnetky s tématickými obrázky nebo přáníčka pro rodiče a nebo i tiskárnu využila při tvoření školkové kroniky, kde lepím fotky z akcí naší školky. 🏡

27. led 2020

Vytvořila bych dceri knížku s fotkami a miminku v bříšku taky a hrozně ráda fotim přírodu děti a chodím fotit i děti na různé akce

27. led 2020

Určitě bych ráda vytvořila nejmladším synovi fotoknihu, starší dcera studující VŠ by určitě využila na sinarni práce a po té i na diplomovou práci. Tiskárna je krásná, rádi bychom využili a vyzkoušeli jinou 😉

27. led 2020

S mými dětmi moc rádi tvoříme všechno možné, oba dva se hrozně rádi fotí a já miluju fotit je 🙂 Tiskárnu bychom využili na sto procent, jinak to prostě neumíme 😉 Vytvořili bychom rodinné pexeso, pracovní listy s úkoly a obrázky, magnetky bych využila na synův týdenní plán, zajímavý by byl i balicí papír s oblíbenými filmovými postavičkami, ze skládaček a puzzle podle vlastních fotografií nebo obrázků by byli nadšení syn i dcera 😊

27. led 2020

S tiskárnou pracuji denně, využívám hlavně funkci airprint a bezdrátový tisk z počítače. Tisknu dopisy, tabulky, oznámení... mám v plánu si pořídit i tiskárnu na fotky, protože fotky z iPhonu posílám do fotolabu, ale dokopat se k tomu je nadlidský úkol, v mém případě. Ráda rozdávám fotky blízkým lidem, protože jich v dnešní době ubývá. Každý fotku pošle přes messenger, ale s tiskem si dá práci málokdo. Jako většina lidí mám vzpomínkovou knížku pro naši Rozárku, kterou doplňuji fotkami. Těším se, až budu s naší Rozárkou a její o 9 měsíců starší sestřenicí vymýšlet domácí projekty - výroba vlastních knížek, vystřihovánek.. 🙂

27. led 2020

Moc ráda fotím svou rodinu, mám 2 děti, dceru 4 roky a syna skoro 3 měsíce, ráda fotím přírodu a bylo by bombastické vyhrát tuto tiskárnu k testování, protože nám zrovna přestala doma fungovat a ráda bych tiskla ze svého smartphonu a manželova iphonu krásné rodinné a přírodní fotečky a magnetky na ledničku, kalendáříčky na nový celý rok, různé přáníčka, oznámení, pozvánky na akce, události, narozeniny.... to by byl ten nejjednodušší přístup k vytisknutým fotkám, protože s 2 malými dětmi sedět delší dobu u počítače je nadlidské, ale když se vyskytne nádherné fotečky, tak by bylo fajn si je rovnou vytisknout a dát do alba a mít nádherné vzpomínky na celý život a také potěšit i ty vzdálenější, prostě všechny kvalitními fotkami. Děkujeme za možnost se zapojit do soutěžení.

27. led 2020

Dobrý den, velice ráda bych testovala tuto tiskárnu, protože ráda fotím a nedávno jsem si pro tyto účely pořídila i nový telefon. Mám malou dcerušku, které jsou dva měsíce a chystám se pro ni vytvořit její první album. Chvilek, které stojí za vyfocení a zdokumentování je mnoho, protože každý den je dobrodružstvím. Navíc možnost vytisknout si doma různá přání a vlastní magnetky pro příbuzné a známé je skvělá. Takový dáreček by byl krásný 😉👍❤️

27. led 2020

#test_canonpixma
Teď na rodičovské dovolené je mým hlavním koníčkem všelijaká tvorba, hlavně např. přáníček z papíru, závěsných dekorací, ale i uchovávání vzpomínek v deníčku miminka. Při tom všem by našla tiskárna uplatnění. A dále k narozeninám mých prarodičů plánuji vytvořit čtyřgenerační rodoknem kombinací různých výtvarných technik, kde budou fotky potřeba. Už se těším na tvoření i případné testování ☺️.

27. led 2020

Dobrý den, tiskárnu bych využila nejen pro tvorbu rodinného alba. Za chvíli nás čeká svatba, takže vítám funkce, díky kterým si budu moci vytvořit svatební oznámení, jmenovky a zábavu pro hosty. V neposlední řadě mě zaujala možnost využít tiskárnu pro výrobu handmade hraček a aktivit pro syna🙂

27. led 2020

Tiskarnu bch vužila k tisku fotek detem do zazitkoveho sesitu a take fotk pro babičky...

27. led 2020

Dobry den,urcite bych tiskarnu vyuzila na nas kazdorocni kalendar pro rodinu a dale bych 100% pouzila moznost nazehlovani na tricka pro deticky ve skolce,kde ucim a jsme jednotridka,takze financi na takovehle skvele veci moc neni! Dake bych vyuzila ve spolku,ve kterem vymyslim akce pro deti a na odmeny pro ne!z tricek by byly uplne paf!mame letos velky projekt ve trideni odpadu a v uklizeni ceska,kde by se nam tiskarna hodila predevsim na tento projekt!no a to ze je jako ruzova???no to je dalsi uzasny bonus pro me! 😀

27. led 2020

Je úžasné co všechno může tato tiskárna nabídnout naší tvořivé rodině.Při nadcházející události bych tohoto pomocníka moc uvítala.První věc,kterou bych ráda vyzkoušela,by byl tisk pozvánek na narozeninovou oslavu,která nás brzy čeká.Hned poté bych se dala do tisku vlastního papíru,abych mohla zabalit dárečky.Dále bych vytvořila různé dekorace k tématu naší oslavy.Už vidím ty rozzářené dětské oči. 👍

27. led 2020

Dobrý den, ráda bych tiskárnu testovala. Využila bych ji pro tisk fotek 21 měsíční dcery. Dále pak pro tisk střihů, jelikož hojně pro dceru šíji oblečení a kostýmy a momentálně tiskárnu doma nemáme. S dcerou hodně tvoříme, ráda vymalovava obrázky, tak bych je ráda tiskla nebo rozkopirovala kupované, miluje také samolepky, které vyjdou v obchodě draho a byli by výhodnější je vytisknout na samolepicí papír 😉

27. led 2020

Milujem fotenie a kreatívnu prácu 🙂 Vytvorila by som album k synovým 2.narodeninám 🙂

27. led 2020

Tuhle tiskárnu bych moc chtěla a potřebovala 🙂 Využila bych ji na stoprocent. Focení se věnuji, je to můj velký koníček, jen bohužel fotky netisknu :( . Zanedlouho čekáme narození prvorozené dcery a tato tiskárna by měla využití již nyní před jejím narozením a po narození ještě hned. Ráda bych ji využila již na výrobu vlastní fotoknihy/srapbook před narozením naší holčičky a to tak, že bych naskenovala fotografie z ultrazvuku, vytiskla si naše společné fotografie s bříškem a prostě udělala fotoknihu/scrapbook před narozením holčičky, aby jsme měli památku a poté bych pokračovala ihned prvními fotečkami po narození. Bylo by to krásné. Tisknout bych mohla z mého telefonu, kde mam spoustu fotek bříška a i z fotoaparátu, vše by bylo jednoduché. Byl by to krásný dáreček.

27. led 2020

Tak to by se nám líbilo. Vlastně mě by se to líbilo 😁 Ulehčilo by mi to veškeré tvořivé práce. Se synem rádi vystřihujem různé dekorace, každé roční období měníme a lepíme výzdobu v oknech. Jenže já jsem uplný antitalent, a vše musím kreslit od oka, protože nejsem schopná si tu tiskárnu pořídit 🤣 takhle bych jen vytiskla a mohlo by se střihat a lepit a tvořit. A jako bonus, bych si konečně mohla začít tisknout svoji domácí kuchařku, i s fotkama 😍

27. led 2020

určitě mě zaujala a chtěla bych vyzkoušet nažehlovací média 🙂

27. led 2020

Mám dcerku, které bude v březnu rok. Kromě toho,že ráda fotím a zakládám do fotoalba se s malou ráda chlubim i na sociálních sítích 😀 příští měsíc je Valentýn a další měsíc malá slaví narozeniny. Události jak stvořené pro to, abychom si zase udělali pěkné fotky. Tiskárnu bych využila na tisk fotek a také na vyhotovení ozdob k různým oslavám.

27. led 2020

Hezky den....Detem od narozeni delam spominkovou knizku. Bohuzel uz jsem se dostala do sklzu pres 1rok. Hlavne kvuli tomu, ze nemam kde tisknout fotky a vzdy jsem si to odkladala, ze do fotolabu zajedu az bude vic foto. Vzdy si jen napisu poznamku k online spominke a pak si to zalohuji, aby jsem se k tomu mohla vratit. Tato tiskarna by mi hooodne moc pomohla a bolo by to taky splneni meho sna mat taku tiskarnu. S detmi milujeme prochazet alba a koukat na fotky na zdi. Spominame na lidi, udalosti a zazitky ktere sme si takto zvecnili. Moc by nas potesila moznost testovat tiskarnu.

27. led 2020

Se starší ráda tvořím a ta se ráda i fotí. Mladší sestřička s bráškou jsou šoumeni. Jen co zjistí že je fotím, blbnou nebo mi ukazují co chtějí. První věc co bych udělala, tak by byla asi kniha vzpomínek. Hezky v jedné knížce, co kdo uměl když měl tolik měsíců...

27. led 2020

Tiskárnu bychom využili hlavně na rodinná fotoalba, kterých u nás v rodině ubylo díky dnešní virtuální době. Rozhodně by se na ní doma neprášilo a jela by o sto šest, vzhledem k tomu, že se nám v počítači nakupilo nespočet fotografií z fotoaparátů, telefonních zařízení apod..
Byla by to bomba pro vyplnění volného času v tomto nepříznivém počasí.😍

27. led 2020

Jelikož se nám narodil syn, tak bych mu tiskla fotky které bych lepila do nějaké knížky. Mel by vzpomínku na dětství. Jelikož miluju vzhled fotek z instaxu, fotky bych upravovala do stejného vzhledu. Zároveň bych doma mela všechny nejnovější fotky malého a nemusela kvůli tomu jezdit tisknout do dm. I přítel by měl určitě radost 🙂

27. led 2020

Můj projekt by nesl název "Jak se náš sen stává skutečností" 😍 každým dnem bychom měli do ruky dostat klíče od nového domu, našeho hnízda, velkého splněného snu 🏡 nejde o novostavbu, takže nás čeká spousta bourání, budovaní a plánování... Bude toho k zaznamenávání víc než dost a neskutečně se na celý proces těšíme ☺️
Přikládám malinký výběr z mého celoročního různorodého tvoření ☺️

27. led 2020

Protože tištěný fotky jsou NEJ ! 🙂

27. led 2020

Ráda bych se zapojila do testování. Na tiskárně bych vytiskla obrázky běžných denních aktivit, které bych pak zalaminovala jako výukové karty pro syna. Dcerce bych pak stejným způsobem vytvořila pexeso s jejími oblíbenými pohádkovými postavami. Sobě bych na tiskárně tiskla střihy, podle kterých dětem šiji oblečení.

27. led 2020

Jak čtu komentáře, tak s většinou maminek máme stejný nápad, album! Dcerka měla rok v srpnu, tak bych ji udělala vzpomínkové! 🥰 Rovnou bych začala pracovat na dalším, který by byl plný vzpomínek na 1. rok a ještě jedno!😅 Jelikož jsem těhotná, tak bych mohla dělat miminku 😊

27. led 2020

Dobrý den, určitě bych tiskárnu maximálně využila, protože se blíží oslava 30. narozenin mého manžela, kde mu chystám různé koláže z fotek, takže by bylo fajn, mít na to doma profesionálního pomocníka. Ale určitě bych tuto tiskárnu plně využila i během roku, často vytvářím různá přání pro rodinu či přátele, nebo trávím hodně času s prací s rodinnými fotkami, protože vedu 3 různá fotoalba, která průběžně doplňuji během roku.

27. led 2020

Tak tohle je přesně to, co bych domu potřebovala 🙂 nejenom, že bych nejlepšími okamžiky doplnila dětem jejich vzpomínkové knihy, ale také rádi posíláme vlastnoručně vyrobené pohledy, přání aj. našim nejbližším, takže bychom určitě hned poslali krásnou fotku tetě do Francie 🙂 a také se blíží narozeninová oslava mého manžela, který bude slavit 40. narozeniny, takže by byla využita při výrobě narozeninové knihy přání a hosté by si domu odnesli nějakou tu fotečku z oslavy na památku 🙂

27. led 2020

Chtěla bych si pohrát s našimi nejoblíbenějšimi fotkami a v ložnici vytvořit zeď vzpomínek, kterou bude možné rozšiřovat.

27. led 2020

Juuu... tak tohle nás zajímá!! Každou chvíli s klukama něco tvoříme/vyrábíme... bohužel tiskárna doma přestala fungovat a když "máme nápad" tak musí počkat abych to vytiskla v nejhoráím případě v práci... tohle je pecka a ráda bych ji zkusila 🤗👍

27. led 2020

Mým třem detem vytvářím koláže z výletu a zaznamenávám jejich každodenní činnost, formou zápisků, koláží, scenovani vstupenek, reklamních letacku, věci, co zrovna kdo na výletě nasbíral. Tuhle tvorbu z fotek proste miluju rok po roce, den po dni

27. led 2020

Tvořila bych koláže z rodinných výletů jako vzpomínku, případně koláže z mého těhotenství a mateřství 🙂

27. led 2020

Jsem maminka 2,5 letého chlapečka a přiznám se, že ještě doma nemáme žádné tištěné fotky.. Tudíž jsem se v poslední době chystala na pořízení nějaké knihy, popř. bych si ji chtěla vytvořit sama.. Zároveň plánuji výzdobu do dětského a obývacího pokoje, tiskárna by se nám moc hodila, ale pořád jsou věci, které kupujeme přednostně 😇 vzhledem k tomu, že se teď hodně zaměstnávám a plánuji nejen zaznamenávat naše vzpomínky, ale také tvořit a zútulnit náš byt, taková krásná tiskárna by byla skvělým pomocníkem 😇

27. led 2020

Tiskárnu bych využila na různé tvoření s dětmi, které je u nás skoro každodenní záležitostí.
V únoru nás čeká oslava narozenin dětí, určitě bych si pohrála s výzdobou na tuto akci🎉, to by mě mooc bavilo🙂 Celkově vypadá tiskárna hodně dobře👍

27. led 2020

Máme tři dítka a tomu nejmladšímu aktuálně píšu průběžný deníček o našem rodinném životě a jeho osobních pokrocích. Vše dekorováno washi páskami, nálepkami apod. a doplňováno fotografiemi, kterých na zrcadlovku nasekám každý den několik 🙂. Tudíž tiskárnu bych využila zejména k tisku fotek do deníčku, ale určitě bychom ji využili i pro tisk snímků, které fotí nejstarší syn svým dětským fotoaparátem. Scrapbookové tvoření nám taky není cizí, zatím s ním jen dekoruji dětem zápisy do deníčku a jejich foto alba, ale s dobrou tiskárnou (osobně musím chodit do copycentra) a dobrým fotopapírem by nebyl problém vytvářet kreativních záležitostí mnohem víc. Oba dědečkové letos mají jubilea (jeden 65 a druhý 70), přáníčko s fotkami vnoučat nesmí chybět 😉.

27. led 2020

Krásný den, už jsem na ni koukala a myslím, že bych ji možná až zavařila 😁 fotografování holek je každodenní činnost, různé koláže, úprava fotek a vymýšlení blbin je moje oblíbená činnost. Ráda bych se pustila do zábavně zpracovaných knížek s popisky nejen pro moje dvě uličnice, ale i pro babičky k narozeninám. Roční souhrn je náš oblíbený dárek k Vánocům, ale kniha s popisky a vysvetlivkami a v bublinách s vtipným komentářem by byla velká zábava a hlavně radost, chvilka vzpomínání pro mě - jako fotografa.. Z některých by šel i komix či vtip 🤣. Fotek ke zpracování je snad více jak 15tis a záložní disk zatím žádný, tak bych mohla listovat i v mém ušáku a vzpomínat s knížkou, kterou si sama zpracuji. Moc ráda Vám napíší recenzi a přiložím část nápadu na zpracování a využití té Vaší růžové krásky

27. led 2020

Moje bláznivě kreativní devítiletá dcera by prý udělala divadlo. Sněhové divadlo! Aby ukázala nejmenší sestřičce, jak takový sníh vůbec vypadá. Zatím si totiž všechny loutky a kulisy do divadla musí vyrábět ručně a to je prý nuda. A já bych vyráběla s ní! Najít vzor, vytisknout, vystříhnout a slepit a společně vyrobit báječnou divadelní scénu, ve které se dá odehrávat spoustu příběhů.

27. led 2020

Ačkoli jsem maminka 🌸 o techniku se zajímám a miluji nové věci. Musím hned vyzkoušet, co všechno to umí 😍
Jelikož jsem maminka a nyní i v očekávání 🤰🏼 můj svět se točí především kolem dětí. Čili vyrobit si album s fotografiemi “jak šel čas” bych byla ráda.
Člověk nafotí tisíce fotografií - do telefonu, ale není nad klasiku - vyvolat si je a projít 💕
Na tiskárně se mi líbí i spousta jiných funkcích, které bych velmi ocenila 😊

27. led 2020

Tak to by bylo úplně skvělý prostředek k vytvoření foto zdi. Chtěla bych vytvořit celou jednu stěnu z fotek mých 6 děti. S tímto strojem😅v růžové barvicce by to šlo lépe., Než s každou fotkou lítat do města.

27. led 2020

Zdravím, tiskarnu by som využila na tisk fotek, dokumentu keďže manžel je diabetik a tiskne pravidelne výsledky. Tiež si sami tvoríme pozvánky a pohľadnice pre rodinu keďže sú ďaleko aby sme ich potešili. Testovanie by nás veľmi potešilo už aj z toho dôvodu, že stará vypovedala a rozmýšľame nad kúpou novej len sa nevieme rozhodnúť. Možno by nás usmernila akým smerom sa vybrať teraz.

27. led 2020

Jelikož doma mám 5 měsíční dcerku, kterou ráda fotím, tak bych využila na tisk fotek do jejího alba. Paměť v telefonu mám často plnou, takže se mi líbí, že bych si fotografii z telefonu mohla vytisknout ihned z pohodlí domova. ☺️

27. led 2020

Jelikoz me bavi vse krearivni a grafika, tak napadu mam hned nekolik - rodinny vyletnik, vlastni rodinne fotoalbum, jelikz z kupovanych se mi zadne nelibi, dceri a ocekavanemu miminku vzpominkove knizky s milniky a pak bych urcite rada vyzkousela i tisk nejakych osobnich foto propagacnich materialu - osobni plakatky, pripravu meho firemniho stylu pro firmu, co hodlam casem spustit... No a jinak bych tiskarnu vyuzila i na tisk schemat na hackovani apod. Rozhodne by se u nas nezastavila. Tisk prino z mobilu bych ocenila, jelikoz se starou tiskarnou to nejde...

27. led 2020

Dobrý den, rada bych se zapojila do testování, zrovna nedávno jsem přidala příspěvek o tom, ze nějakou tiskárnu potřebuji. Chtěla bych na ni tisknout klidně běžné dny a momentálně, díky připojení k mobilu by to byla hračka 🙂 takže jistojiste nebude ležet prachem. Mám rada vzpomínky a pro mě by tohle byla úžasná příležitost 🙂

27. led 2020

Ja delam detem pametni alba a vzdycky se zaseknu na fotkach (nez je dam nekam vytisknout, nez z nich pak vytvorim kolaze...). Taky by se z fotek daly udelat originalni pexesa, drobne darecky pro rodinu a pratele. Fotek a napadu by bylo...🤩

27. led 2020

Tiskarna mne zaujala a rada bych ji vyzkousela 🙂 fotim stale vse a vsechno, mam velkou rodinu a neni mesic, kdy bych netvorila k darku i ten vzpominkovy formou pohlednic, plakatku nebo pozvanek. Navic ma prace je cestovani, takze mimo rodinu fotim i na cestach, a protoze mam rada moderni technologie, casto stridam jak klasicky fotoaparat, tak i mobilni telefon na zachyceni okamziku, aktualne mne ceka vytvoreni podkladu k prednasce o soucasnem Egypte pro vsechny budouci cestovatele a zejmena ty, co cestuji s detmi a k tomu by se tiskarna skvele hodila 😉

27. led 2020

Chtěla bych udělat originální foto knihy pro naší jedinou praprababičku co náš syn má a pro ní je Kristiánek velkým hnacím motorem pro radost k životu. Dále bych chtěla udělat do obýváku strom rodiny z fotek jak pro nás tak pro přítelovi rodiče na Slovensko.

27. led 2020

Tyjo testování nám na míru 😍 jsem paní učitelka ve školce, která momentálně užívá doma s rok a půl starým raubířem 😍 a náš tatínek je fotograf🙈 takže u nás se tiskárna nezastaví a po nocích dělám malému vzpomínkové album s ručně psanými texty,obrázky a prostě tak, aby měl na co vzpomínat a byl v tom kus mě ❤️ a ve volnu (což je teď málo) vyrábím různé Stínohry, a věci které vytisknu zalaminuju a pracuju se suchým zipem kdy například králíčkům přiděláváme ocáskové bambulky podle barviček atd 🐰

27. led 2020

V březnu čekáme první miminko,kluka Šimona a ráda bych mu vytiskla fotečky bříška,jak mi roste a jeho někdy šílených pohybů 😀 bude mít vzpomínku,jako nikdo jiný!

27. led 2020

Ráda bych zkusila vytvořit kalendář z rodinných fotek. A ještě dcerce fotoknihu z jejich fotek. Nechala jsem si jí udělat na objednávku, ale nebyla jsem spokojená, chtěla bych to zkusila sama. O koupi tiskárny hodně přemýšlím, ale byla bych moc ráda, kdybych mohla vyzkoušet právě tuhle.

27. led 2020

Mám téměř tříměsíčního synka, který rozum teprve pobírá. Proto se snažím,asi jako každá maminka, dokumentovat jeho cestu životem a společné chvíle s námi. Ještě když byl v bříšku, říkali jsme mu Dlouháně. Po narození od jedné z tetiček dostal bodýčko s tímto natištěným jménem.Byli jsme z toho nadšení.. Jenže ejhle, malý roste jako z vody a body už mu za chvíli bude malé. Proč tedy nezkusit vytvořit něco podobného? Je to krásné a i vtipné. Babičky jsou z toho celé mimo, tak by se i jim mohl vyrobit nějaký ten památeční suvenýr. A vše k tomu opět zdokumentovat.. Tiskárna by našla zajisté své využití i s ohledem na to, že bydlíme na vesnici a poblíž máme jen malé městečko, kde jsou možnosti velmi omezené. Výroba a pak i realizace v pohodlí domova? Zkrátka úžasná představa 😍

27. led 2020

letos jde dcera do školy. chci si udělat sama fotky ala profi v létě, aby byla památka na rok, kdy šla do školy. s touto tiskárnou bych mohla darovat i fotky okolí.

27. led 2020

Ráda bych pomocí šablon vytvořila tematická fotoalba k různým příležitostem, protože uchovávat vzpomínky našich dětí se jednou vyplatí nám rodičům a hlavně dětem samotným.

27. led 2020

šiji klukům oblečení, takže bych začala tiskem střihu, ušitím a poté tiském nažehlovaček na to oblečení, bylo by super to vyzkoušet 🙂

27. led 2020

Určitě bych zkusila vytvořit z fotek něco co by udelalo radost babickam. Třeba kalendář nebo knihu.

27. led 2020

O tiskárně už uvažuju pár týdnů. Nejen že by se hodila na vytištění dokumentů, ale též na obrázky pro synka na malování. Na tisknutí vzorů na výrobu dekorací. Na fotky, alba, zíznamy s výletů a ze školky. Doplnila bych Adámkovi jeho knížku od narození až do teď. A určitě by se našli další věci na které bych tiskárnu využila. Jůů to by byla spotřeba papíru 🙂

27. led 2020

Využívala bych hlavně na dárky pro ostatní, takový kalendář z fotek vždycky udělá babičkám radost 😁
Navíc je ta tiskárna i krásně růžová, hodila by se mi k pracovnímu stolu 😁💗

27. led 2020

Dobrý den,
tak tohle testování by bylo pro nás jako stvořené.
Máme 4 děti, které neustále fotím a fotky si pak dávám všude po baráku do rámečků, na síť na chodbě a teď jsme s dětmi začaly tvořit takovou NAŠÍ knížku, kam si lepime fotky z Instaxu a fotky z černobílé tiskárny, takže tohle by se nám líbilo a hodilo moc 😍
Navíc miluju růžovou, mám růžový telefon, růžový instax, růžovou kabelku, růžovou peněženku a s tou mojí velkou rodinkou i růžový život. A taková tiskárna by se nám moc hodila do naší růžové party a navíc by nám to usnadnilo tvoření naší knížky a spoustu dalšího tvoření 😍
Takže teď už si jen budu držet palce a přeji krásný, růžový den 😉

27. led 2020
27. led 2020

Dobrý den, tato tiskárna je opravdu něco pro mě. A těch výhod co má? To je prostě luxus 😻 Hlavně je taky skvělé, že lze tisknout i z mého iPhonu, takže by mi to i usnadnilo práci. Fotky bych mohla rovnou vytisknout a nalepit do vzpomínkového alba. Nápadů mám spousty. Vyfotila bych sebe, dcerku, její babičku, prababičku a i praprababičku a udělala speciální sešitek, kde bych zapsala všechny hlavní rodinné události i s těma fotkama. Například praprababička se narodila v roce 1923, tak bych k tomu přidala její fotku z dětství a tu aktuální vytisklou a dopsala její informace, vzpomínky a tak bych to udělala u všech v pořadí, ať má pak i dcerka vzpomínky ❤️

Dále bych moc ráda nakreslila a následně vytiskla mnou malované pexeso a nebo obrázky pro dceru, to by mi taky moc usnadnilo práci. 😇

Taky bych chtěla udělat fotky všedního dne. Zachytit ty nejlepší okamžiky. Myslím, že i to by bylo úžasný a hlavně když bych si následně fotky hned vytiskla a nalepila, tak bych v tom mohla třeba 2-3 do týdne pokračovat a tvořit vzpomínky, co jsme kdy a kde za celý den dělali ❤️

Jo a jsem milovnice růžové 🤪🌸😇

27. led 2020

Určitě bych byla nadšená že zkoušení této tiskárny 🍀a určitě nejen já. Partner je úplný maniak veškerých nových technologií a rád se tím ve volném čase zabývá.
Ráda bych vytvořila knihu či koláž našeho malého syna nebo z výletů vzpomínky (přírodu, západ slunce apod). Oba rádi fotíme.

27. led 2020

S touto tiskárnou bych vyzdobila knížku mého syna, kam mu zapisujeme každý jeho úspěch. Také bych tam vytvořila koláž k Valentýnu a třeba bych si tam vytiskla fotky z naší svatby, která snad bude tento rok 😃

27. led 2020

V pripade vyhry teto uzasne tiskarny,o niz premyslime doma uz hezkou řádku měsíců, bych v prvni rade chtela pro nase tri zlaticka vytvorit vzpominkove fotoknihy a kolaz pro prarodice s jejich vnoucaty😘

27. led 2020

Mám tři syny a ráda bych jim vytvořila společně trika. Ať jsou bratři, jak se patří. A to za pomoci fotopapír s přenosem na textil. Dále pozvánky na narozeniny naším ulicnikum a předškolní aktivity prostřednícja 😉

27. led 2020

Skvělá to věc.. To je něco co by byla pro mě velká výzva. Vyřadit se, upravovat a lepit. Mám dvouroční dceru,pejska, věnuji se koním a v červnu další porod. Myslím si,že bych hned něco vymyslela co s tím udělat. Rádi chodíme na výlety a hodně na telefon fotím ( teď i na foťák) . Nápad ,treba nějaké rodinná kronika, album pro děti , vzpominky na detstvi. Možností je dost. 🤔😉 Tak snad bude trochu štěstí a zadaří se. 😍

27. led 2020

Miluji fotografie a ráda tvořím vzpomínky. Tiskárnu bych využila k vytvoření fotografii mých holčiček. Rada vymyslim vtipné fotky,například dítě v hrnecku, nebo v různých obleccich. Či porovnávání holek v jejich věkovém stadiu. když mám dvě dcery jde to lehce. Fotim prakticky každý den a tisknu vše. Miluju fotografie, je to nejlepší vzpomínka.

27. led 2020

Moc ráda se hlásím též na otestování tiskárny, jsem máma od dětí neustále fotíme, tvoříme, velmi mě to zaujalo 🙂

27. led 2020

Kamarádka oslaví v únoru 30. narozeniny. Chystám pro ni koláž z fotek z našich společných zážitků a zážitků našich dětí. Proto bych přesně tuto tiskárnu ocenila. Mám dva chlapečky, každý den je fotím a ráda si fotky nechávám vyvolávat, měním naší foto stěnu s rodinnými fotkami pravidelně. Taková tiskárna je naprosto super novinka, kterou bych ráda i já vyzkoušela.

27. led 2020

Mam dvě holčičky,Anežku (2,5r) a Elišku (11měsíců) je s nima fakt sranda, holky na sebe nedají dopustit.Tolik fotek už mám v mobilu a tiskárnu co mám dělá divné fotky,tak občas zajedu do Cewe a tisknu tam 👍 Tahle tiskárna by se nám hlavně teď hodila, 1.3.- Eliška rok 2.3. Anežka svátek a 3.3.tatínek narozeniny....Bude oslava jako hrom, to by rodina koukala když by si tu fotku mohli HNED odnést domu . Tudíž a proto bych moc ráda tiskárnu vyzkoušela a následně dala recenzi

27. led 2020

Nooo, tak ovšem toto je pecka. To strašně nutné potřebuji. Jsem maminkou 3 dětí, nejmladší budou za nedlouho 4, prostřední 12 a nejstaršímu puberťákovi bylo 15. Nejstarší syn má spoustu alb a tištěných fotek, holky bohužel nemají téměř žádné. Všechno na máme na CD a Flash. Tato tiskárna by byla skvělá, že by se daly fotky ihned vytisknout a nalepit do alba. Taky už si léta pohrávám a myšlenkou vydat svou kuchařku, na této tiskárně by se tiskly fotky jídel, které ráda nejen vařím, ale i fotím. Už jdu koukat co tato hračka stojí a pokud se na mě nesměje štěstí ji testovat, jdu psát Ježíškovi s předstihem 😉

27. led 2020

O takové tiskárně sním už dlouho a protože se mi za nedlouho narodí třetí dcerka tak bych jim a samozřejmě prarodičům chtěla vytvořit vzpomínkové knížky. Taky se doma snažíme ozdobit náš byteček fotkami.

27. led 2020

Rada bych ji testovala a jsem zvedava na prenos ibrazku na tricka, to by jiste ocenil 4lety syn 😉

27. led 2020

Vážený koníku a Canone, každoročně tisknu fotky do alb, jen za rok 2019 jsem to ještě nestihla zkompletovat. Pro prarodiče tvoříme každoročně fotoknihy. Fotky mám po bytě v rámečcích. Vždy, když třídím fotky, které vytisknu do alba a která zůstanou v propadlišti cloudu, mám velké dilema. Vytisknout i běžné denní momentky (z mobilu)? Které fotky ze zrcadlovky nevytisknout? Za rok 2018 jsem tiskla 1500 fotek, přetříděných, práce na tom bylo jak na kostele, ale vzpomínky nám zůstanou zachovány na papíře.
Tiskárnu zároveň používám na tvorbu her a různých aktivit pro moje holky. Dělala jsem vlastní příběhové kostky, zalaminované Dobble s písmeny - starší dcerka teď písmenkům holduje, vlastní pexesa, skládačky, pomůcky na počítání a čtení... potřebuji tiskárnu, která zvládne kvalitně potisknout nejen běžný kancelářský papír a fotopapír, ale též samolepkové archy, kreslicí kartony a akvarelový papír, potažmo karton. Věnuji se totiž moderní kaligrafii a tvořím ručně různá přáníčka, milníkové karty, plakáty. Moje holky rády kreslí velkoformátově a jejich díla bych ráda hned po dokončení vyfotila (do skeneru se nevejdou a leckdy nejsou jen 2D) a vytiskla pro babičky přes AirPrint. Přetahávání fotek do počítače a pak tisknout přes flashku, protože naše tiskárna airprint nezná a celkově tisk už moc nezvládá, je v denním shonu nemyslitelné.
Starší dcera ráda stříhá, lepí a celkově tvoří. Já miluju papír a celkově papírenské věci a ruční tvorbu. Mladší dcerka už také lepí a tvoří - šablony by se nám rozhodně hodily. Zejména v období nemocí, když je mám obě doma a chtějí neustále něco tvořit.
Velmi mě láká ten balicí papír a nažehlovačky! Oblečení pomalovávám, překrývám fleky, vylepšuji obnošené, ale takovou Elzu zkrátka rukou nevyšvihnu.
Děkuji za takovou možnost 🙂 budu se těšit!

27. led 2020

Ještě před dítětem jsem propadla kouzlu project life a výtvarně doplňovaných fotoalb. Po rozšíření rodiny o potomka začalo dávat ještě větší smysl uchovávat i ty nejobyčejnější momenty našeho života způsobem, jaký si zasluhují, a zajistit prckovi tvořivé dětství.
Takhle tiskárna se svými šikovnými (rozuměj geniálními) funkcemi by mé kolikrát retro úsporné tvoření (taky si necháváte zajímavě vzorované krabičky od papírových kapesníků a použité vánoční balicí papíry...?🙂) posunula do jiných sfér. Technický typ jsem až po přečtení návodů, ale každá výzva člověka zdokonaluje! A hlavně, ať už vyberete maminku nad mým komentářem nebo pod, bude to trefa do černého. Vždyť my Češi jsme skvělí recenzenti a kritici... a to především z našeho obýváku 😀

27. led 2020

Dobrý den, všem, čili každé rodině by se tiskárna hodila na tisk fotek, vzpomínek, abychom si kdykoliv strávené chvíle s rodinou připomněli. Já bych chtěla také uchovat zajímavosti, které děti vytvořily, vysoutěžily nebo řekly. Uvádím pár příkladů ( obrázky začínajícího malíře - můj táta je největší, proto malba hlava a nejdelší nohy tělo není potřeba, výroky - maminko, já se ženit nebudu, s ženskýma jsou jen problémy, komoleniny slov, poznámky, texty pohlednic z prvního tábora, příběhy vyslovené z úst dětí a mnoho dalších.

27. led 2020

Tak to strašně nutně potřebujeme. Minulý tyden jsme koupili novy fotoaparát a hrozně rádi fotíme. A v práci potrebuji obnovit staré fotky dětí, tak by se tiskárna hodila 😊.

27. led 2020

Vytiskla bych wishlist míst, kam se chce me jako rodina podívat a nalepila bych to do ložnice na celou volnou zeď, kochali bysme se a snili a postupně všechny výlety absolvovali a navštívená místa přesunuli do alba vzpomínek.

27. led 2020

Tak ta teda je TOP♥️ 🙏 určitě se blíží jaro takže velikonoční tvoření, rozjíždíme nový projekt " kroužek kreativně pohybový" rozhodně by se tam využila na 100% ♥️ no a doma na fotky , vzpomínkové knihy, fotíme hodně a rádi na focení mám kurz tak by aspoň byl i kvalitní tisk 🌞⭐ držím palce všem zúčastněným 🙂

27. led 2020

Nejmladší miluje pohádky a ráda si je upravuje. Určitě by měla radost, kdyby si mohla prohlížet leporelo s její vlastní verzí příběhu. Nejstarší (skoro puberťačka) ráda tvoří cokoliv. S technologiemi je kamarád a na internetu hledá inspirace. Prostřední se rád chlubí svými zážitky - a takové triko nebo mikina s vlastní fotkou kamarády jistě ohromí. Taky máme babičku, která pravnoučata vidí jednou do roka, myslím, že pohledy z fotek by jí dělaly radost v mezidobí.

27. led 2020

CANON PIXMA TS5352 super, má vše co od tiskárny očekávám. Už žádné kabely👍🤩👏😄 A díky programům aplikace Easy-PhotoPrint Editor, Creative Park a Message In Print bylo by vše jednodušší.
Rády s dcerou fotíme a byl by konec neustálého lítání do drogerií kvůli vytisknutí pár fotek a objednávání přes e-shopy fotoknih, kalendářů apod.🥵😆
U nás by bylo využít na 150% jelikož máme velkou rodinu a stále tvoříme z fotek a dcera spoustu kamarádů, kterým stále vymýšlí originální přáníčka.
První co bych vyrobila koláž z fotek dcery a syna😍🥰😘

27. led 2020

Přála bych si přála, aby u nás tato Canon kráska stála ❤️
Dva Canon mazlíky již máme a tato na pohled úžasná pomocnice by do naší party jistě brzy zapadla 👍
Já jsem RAK a to vážně berte tak, že jsem rak tvořitel... baví mě vše okolo grafiky, designu a fotografie... a také mě baví dělat RADOST, takže první várka výtisků by patřila dětem a všem našim přátelům ❤️

27. led 2020

Hezký večer! Ve skříni mám prababičku Vaší nové tiskárny Canon PIXMA, kterou pokaždé s tichou modlitbou prosím, ať vytiskne aspoň ten text na obyčejnou A4. A tahle růžová kráska by byla mým esem v rukávu, které vytáhnu, až na mě dcera cestou ze školky zase bafne "A co dneska budeme tvořit, mami?" (Otázka přichází téměř denně, jediná výjimka v den, kdy má malá kroužek výtvarky). Rodinná trička, obrázkové dotvoření pokojíčku, pozvánky na narozeninovou oslavu, malé dárky pro kamarády, fotky do deníčků, fotoalb, balící papír s vlastním návrhem... prostě pecka! Bez nové Pixmy si s tím taky poradíme, protože tvoření je náš život, ale s ní - to by byl koncert! Takže nalaďte kanál Instagramu, kde se brzy dočtete, jak nám to s touhle růžovou kráskou ladí 🤩🎶 Tvoření třikrát zdar! Lucie

27. led 2020

Cely život mne provází kreativní činnost🙂 nyní se věnuji nejvíce naší Anežce a šití. Tuto skvělou tiskárnu bych využila na tisk fotek a následnou výrobu kalendářů a album naši Anežky pro nás a naše babičky. Dále bych ji využila pro tisk střihu🙂

27. led 2020

Pro vzpomínková alba dělaná přesně pro nás 😍. Navíc mi vždyť trvá rok vybrat ty nejlepší fotky a následně se dokopat k fotakovi fotky vyvolat. Tady bych to měla stále u zdroje, takže fotky hned v ruce, to je na tom to nejlepší 😍

27. led 2020

Já ráda fotím a rozdávám synovy fotky po rodině, takže taková tiskárna by byl pro mě sen. Navíc se věnuji i instagramu, takže by to byl příjemný bonus🙂)

27. led 2020

Stovky nevytištěných fotek na disku v PC či ještě na kartě ve foťáku.... Můj několikaletý rest a zároveň touha proměnit ty nejlepší fotky z virtuality do reality a mít je hmatatelně u sebe... Mám ještě pár měsíců rodičovské dovolené, kdy by se to dalo stihnout - s touto novou tiskárnou by to byla výhra! 🙂

27. led 2020

Rada fotim, ráda si tvořím a prohlížím alba, ale jak nemám po ruce tiskárnu, tak cca jednou za rok se musím dokopat sednout k počítači, přetáhnout, roztřídit, vybrat a vyvolat fotky. Což je vážně opruz. Kdybych měla tiskárnu po ruce, fotky bych mohla hned vytisknout a přidat do alb ❤❤❤

A teda tahle růžová kráska by se mi doma vyjímala mezi těmi všemi klučičími věcmi 👍😅😅

27. led 2020

Mám šestiletého syna - baví ho vařit a teď chodi na kurz, tomu bych rada vytvořila kuchařské album - s jeho výtvory a fotkami procesu přípravy a průběhu kurzu. Pak mám tak půlroční dceru, které bych vytvořila album jejich poprvé - teď jsme v procesu prvních ochutnavani různých jídel😀Budu moc rada, pokud budu vybrána na testování, foceni je můj velký koníček, prikladam foto svého kuchtika😀foti se často, foti se rad😀

27. led 2020

Vase tiskarna mne zaujala. Rada s detmi tvorim jednoduche i slozitejsi vyrobky. A mit tiskarnu s tolika funkcemi by byla vyzva pro nove projekty. Fotky si nechavam pravidelne tisknout ve fotocentrech takze vyzkouset domaci tiskarnu zda zvladne vybornou kvalitu by bylo take bezva.

27. led 2020

Konecne stroj co umi temer vse. U nas se obe deti foti velmi casto,takze tvoreni vzpominkovych alb pro rodinu je jasna volba. V pokojiku sit plna rodinnych vzpominek. Ale co me nejvice zaujalo na strankach cannonu ze tahle masinka umi i nazehlovacky, takze detem do skolky a na vylety ci souteze by byly krasne sjednoceni.
Kazdopadne tato sikovna masinka skyta radu uzasnych kreativnich moznosti.

27. led 2020

Miluji tištěné fotky a s dcerou (8 let) stále něco tvoříme. Dcera, jako správný puberťák ma ráda moderní technologie. Tak by tiskárnu velmi ocenila celá rodina.

28. led 2020

Dcera miluje magnety, takže určitě bych jako první začala s nimi. A pak mám v plánu letos vytvářet alba s malou pro prarodiče, první vlaštovku jsme vyslali o vánocích a měla velký úspěch🙂

28. led 2020

dělám synovi - 2 roky - vánoční album. Každý advent má zpracován formou fotek, obrázků a vzpomínek. Ve stejném duchu mu chci začít letos v létě tvořit i prázdninové album a snad se dopracuji i k albu jeho fotek. Velmi rád si kreslí a tak bych mu vytvořila kromě alba i deníček, do kterého by si mohl kreslit obrázky milovaných aut, vláčků a letadel. No a v neposlední řadě bych mu tiskla i obrázky oblíbených zvířátek, aby si je mohl vybarvit

28. led 2020

Máme 19 mesačné dvojčiatka a veľkú rodinu v ČR i na SR. Napadlo ma, že by som vyrezala vo Photoshope každého člena rodiny, vložila na jednotné pozadie, vytiskla na kvalitnej tlačiarni. Fotky nalepila na magnetickú fóliu, nastrihala. A deti by mali v pokojíčku na magnetickej zdi k dispozícii celú našu rodinu. By sme mohli hrávať s magnetkami hry ako divadielko, hádaj na koho myslím, kto bude na oslave a podobne.

28. led 2020

Tiskárnu bych ráda využívala v mateřské škole. Děti rády zkoumají nové kreativní věci. Úžasné by byly například nažehlovací obrázky, s kterými vytvoříme originální plátěnou tašku či vlastní tričko. V zimě tisk vlastní fotky a vytvoření sněžítka či v létě těžítka. Těch úžasných věcí k tvoření je spousta. A všechny nápady bych nejprve vyzkoušela se synem 😇

28. led 2020

Již dva roky mám koupené klasické album pro synka, kam mu chci zakládat jeho fotky, aby měl vzpomínku. Dále máme knihu výletu, kde jsme všude byli a doplnit to kreativnimi fotkami z tiskárny by bylo super.

28. led 2020

Tak tohle mě zaujalo. 👏 Přestože jsem fotografka, dcera nemá žádné album fotek. 🙈 Syn má do jednoho roku. 🙈 V elektronické podobě máme krásných fotek mnoho. 📷 Uvědomuji si, že děti potřebují tištěné fotografie, album, mít fyzické obrázky, listovat, prohlížet, … Sama dodnes vzpomínám, jak jsem si jako malá ráda prohlížela rodinná alba. Děkuji za připomenutí a uvědomění si. 🙏 Jen ten čas si najít na zpracování. Takže v rámci testování by to byla jasná volba a výzva! Alba pro mé děti! 👦❤👧 A to by mě bavilo MOC! 🍀

28. led 2020

Má dcerka je velice tvořivá. Ráda fotí a vytváří různé koláže. Myslím, že by u nás tiskárna nezahálela. A růžová do jejího pokojíčku je ideální barva 🥰

28. led 2020

Tiskárnu bych ráda otestovala jak doma se svými dětmi, tak i ve školní družině, kde pracuji s větším počtem dětí různého věku. Je to velká výzva, jak vyzkoušet naši kreativitu a flexibilitu a rovněž i možnosti výše zmíněné tiskárny. Tiskárna by nám poskytla nové možnosti, jak zhmotnit dětský projev, zachytit vzpomínky na to, co jsme společně prožili, vytvořit spoustu dárků pro naše okolí a zaroveň by byla pro nás všechny každodenním pomocníkem a novým kamarádem.

28. led 2020

Vytvořila bych vzpominkovou knihu, jak dcerka roste, fotek a momentků mám v mobilu spoustu 🙂. Každý den je s malou jedinečný a nezapomenutelný ❤.

28. led 2020

Bohužel nám teď nečekaně zemřel francouzský buldoček vinou nevhodné léčby veterináře, což jsme zjistili až u jiného specialisty po měsíci léčení, takže bych tuto tiskárnu využila ke vzpomínkové knížce na 10 let života s naším buldočkem, má krásné fotky s dcerou, se kterou byl 5 let velký parťák, tak bych ráda, aby na něj nezapomněla.

28. led 2020

Vypadá úžasně! Rozhodně bych ji využila na některý ze svých papírových projektů. Krom Projectlife alba moc ráda tvořím minialba z výletů, kouzelného období adventu, narozeninových oslav atd. Možná bych pro babičku vytvořila "exploding box" s obrázky vnoučat...nebo magnetky na lednici...tolik různých možností! ❤️

28. led 2020
Autor komentář smazal
Autor komentář smazal

Tím že právě 2.2. mám termín porodu, byl by to krásný dáreček k využití prvnich dnů miminka, kde se fotí o sto šest a poté máme svatbu, takže u nas využití by bylo opravdu rozmanité. Nejkrásnější chvíle života vyfotit a využít jak do prvních vzpomínek do Knížky pro mimi, tak na ozdobu bytu a poté svatební vzpomínky. 🙂

28. led 2020

Tiskárna vypadá úžasně. Ráda bych ji “vyhrála” především pro syna a svou sestru. Synovi je rok, miluje obrázky a fotky, takže bych pomocí tiskárny měla nových fotek pořád dostatek a mohl by si je prohlížet. Také bych pomocí fotek vyrobila vzpomínkovou knihu. A sestře je 7 let, miluje vyrábění, takže bychom ji využili nejen na fotky, ale i na tisk šablon na vyrábění. No u nás by se opravdu nezastavila. 😃😍

28. led 2020

Dcerku fotim neustale, tvorim ji album, at mame spolecne na co vzpominat za par let. Fotky litam tisknout do kiosku do obchodich center, takze tahle tiskarna by pro nas byla velkym prinosnym pomocnikem. Fotim jak telefonem tak fotakem Nikon. Snazim se fotit i Vanocni fotky u platna, pro nas i sirsi okruh pratel. Fotky z tiskarny by jsme vyuzili do alba, ale take na vyzdobeni pokojicku. Chteli by jsme take udelat rodokmen pro dceru. Fotky bychom zakomponovali do rodinneho stromu 🌳📷

28. led 2020

Určitě bych vyrobila nějaké pěkné album,pro rodinu a i pro nás ,navíc bych tiskárnu použilala i k výrobě svatebního daru 😍❤️ no a pak kreativní chvíle s dětmi ,nějaké pexeso a podobně 😊

28. led 2020

Pro děti máme založené papírové alba, kam "tisknu" fotky na kioscích, mít tuto tiskárnu přímo doma velmi by mi to pomohlo 🙂

28. led 2020

To si děláte srandu, jakože tohle vážně umí tiskarna, která se prodává tak levně? Tomu se mi snad ani nechce uvěřit, moje tiskárna stala jednou tolik a ani půlku z toho, co píšete neumí. Moc ráda se zúčastním jejího testování. Hned z několika důvodu. 1)ehm ...barva ... růžová 2) pracovně mám e-shop a blog, kde prodávám materiály v PDF pro děti, tudíž mám kam umístit recenzi navíc vyzkouším v zátěži tisk, kopírování i scener 3) soukromě, mám dítě autistu a dřív jsem vše laminovala a dělala mu piktogramy, obrázky na suchý zip, tak se hlásím, že vyzkousim výrobu magnetů na ledničku, interaktivní tabuli nebo nástěnku, jako pomůcku pro děti a rodiče s autismem. Také využíváme zážitkové deníky, víte co to je? Také používáme různá trička s napísi.. Mám vytvořit? To jsou v sadě k tomu ty nazehlovack a magneticky papír k testování? Jako to se dá fakt vytisknout. .🙂?4) strašně ráda se učím s novými programy, je to můj denní chleba, tyto neznám, ráda popisu jak moc je to složité nebo jednoduché se to naucit. Díky moc Eva

28. led 2020

"Deník" je asi slovo, které vystihuje moji myšlenku. Jsem plánovací typ, diáře jsou moje vášeň a pokud bych měla možnost si do diáře tisknout fotky či obrázky holčiček, rodiny či zážitků s přáteli, pak by to bylo dokonalé.

28. led 2020

Rada bych konecne nasemu chlapeckovi doplnila Prckuv denik jeho fotkami. Jako dalsi fotky bych vytiskla ty, ktere jsme poridili na rodinnych vyletech a zalozila je do naseho cestovatelskeho deniku. Urcite bych take vytiskla fotky, ktere bych mohla po byte vystavit v rameckach. K vyvolani fotek se absolutne nemuzu dokopat 🤦🏼‍♀️
a realne fotky, ktere si muzeme prohlizet proste nemaji konkurenci❤️

28. led 2020

Pro dceru bych vytvorila vzpominkovou knihu a pro babicky na vanoce kalendar na pristi rok. Hrnicek uz babi ma, tak zase neco noveho. Hrozne rada fotim, musim nechat vyvolat pripravene fotky, ale potrebovala bych jeste jednu rodicovskou. Mam i canon tiskarnu do ruky a je skvela, dela krasne a kvalitni fotky, ktere jdou nalepit i na lednici, jako to ma babicka. Nez se mala narodila, tak jsem si rikala, nebudu ta co nafoti dite z kazde strany 3x krat. Jsem jeste horsi, mam ji tak 5x krat na kazde fotce. Je proste nadherna.

28. led 2020

Pro svojí sestru chystáme rozlučku se svobodou a pomáhám jí s přípravou detailů na její velký den D. Šikovný pomocník by se určitě hodil. A Jak jinak uchovat vzpomínky na důležité okamžiky než originální fotografií či albem plných vzpomínek či jinými drobnostmi. Vytvořením originálních pozvánek či jmenovat pro všechny pozvané.

28. led 2020

Ráda bych se zapojila do testování. Máme klasickou tiskárnu Canon a fotky tisknu často. Ovšem ta kvalita není dokonalá. Ráda bych vyzkoušela tento druh a využila při tvorbě potisků na trička. Potom také vytvářím přáníčka a pozvánky z fotek. Takže využití by u nás měla veliké.

28. led 2020

Vzhledem k tomu, že ani v digitální době jsme s dětmi nerezignovali na posílání psaníček a pozdravů do klasické poštovní schránky, mezi prvními výrobky by bylo jistě přání někomu z našich milých přátel, ať už dospělých či malých. Dcera miluje skládat si sama obálky, takže vytisknout si ji s krásným motivem a schovat do ní něco velmi velmi tajného by bylo veliké lákadlo. A toho uspořeného času, když pro každou podařenou fotku ze smartphonu nemusíte běhat do foto kiosků... Náš Canon EOS 200D by nám to tvůrčí počínání s Canon Pixma TS5352 pomohl ochotně zdokumentovat. Hádám, že toto testování by z pohledu technických novinek určitě pohltilo i tatínka.

28. led 2020

Ráda se zapojím do testování. Fotím opravdu hodně a to nejen děti, ale jsem i hodně aktivní na instagramu, kde se snažím, aby můj profil nějak vypadal. Zatím si nechávám fotografie tisknout klasicky u výrobce fotografií, jelikož doma nemáme vhodnou tiskárnu ani na domácí fotografie. Což je přiznávám dost obtížné, musím vždy nashromáždit určitý počet fotografií, aby se poslání vůbec vyplatilo, takže realizace různých alb probíhá se zpožděním. Pokud potřebujeme rychle vytisknout fotku třeba na nějakou akci, či pro rodinného příslušníka(hodně vytváříme vlastní poukazy, jako dárky). Tak musím vyrazit do nejbližší foto prodejny a to mě stojí dost času. Jinak mám v plánu vytvořit si z fotek celou zeď. To by byl ten správný projekt pro vaši tiskárnu 🙂 a krom toho chystám první album mladší dcery, letos nastoupila do školky, tak bude mít album školka, škola ... atd... 🙂 Tak budu doufat, že si vyberete právě mě a budeme moci navázat spolupráci.

28. led 2020

Joo tohle vypadá na supr věcičku. A tohle bych velice ráda prubla. Taková tiskárná mi doma ještě chybí. Mám klasickou a sublimační. Takhle by byla fajn na nálepky. Moje na to nestačí. Jako vylepšit si diář vlastními nálepky? Jasný, můžu si nálepky koupit, ale když můžu tak si většinu vyrábím sama. A umí i nažehlovačky jo? Bomba! Šiji na své děti oblečky, no a taky různé dárky pro svoji rodinu. Vyrábím si nažehlovačky na plotru, ale to je prostě jednobarevné...teď bych měla barvy všude😍. Sem tam vyrábím i pro děti do školky různé věci na tvoření. O Vánocích, to byly nálepovací baňky na papírový stromeček. Děti milují nalepovat...a Já taky. Tiskárnou bych měla zase o něco volnější ruce...a MYSL 😉. Jo jako vážně bych věděla co s tím.

28. led 2020

Krásný den, 6.1.2020 jsem se stala podruhé mámou nádherné princezny Timinky, od té doby denně fotím fotky jejich prvních dní a už se nemůžu dočkat, až fotografie vyvolám a nalepím do prvního albumu Můj první rok. Mít možnost testovat vaši tiskárnu, dodělala bych spoustu restů i ve vzpomínkové knize prvního syna. Konečně mám na vše čas. Další důvod, proč vybrat mě je ten, že miluji tvůrčí psaní a zaručuji vám krásnou recenzi doplněnou o nádherné fotografie. Věřím, že vás nezklamu a budu sázkou na jistotu 🙂

28. led 2020

Velmi ráda by som sa zapojila to testování. Mám malu dceru 10m. Ked som bola těhotná začala som sa věnovat grafickému dizajnu a vyrabam hlavně kontrastní kartičky pro deti, milníkové kartičky, pozvánky a svatební oznámení. zatím doma tiskárnu nemám a musím chodit tisknou. Vše potom aj laminujem Lebo děti vše dokážou zničit 😂 taktéž sa věnují focení. Konečně bych mohla svojimi klientům rovnou vytisknout fotky 🙂

28. led 2020

Přítel mi tvrdí , že máme v rodině takovou diagnózu. Nemá ještě úplně přesný název, ale vyznačuje se chronickým tisknutím a vyvoláváním fotek 😁
Takže by se takový pomocník do baráku určitě hodil. Letos se budu vdávat a počítám s tím, že hosté budou fotit jako o život , takže bude určitě hromada, hromada fotek, které půjdou k vytisknutí.
Miluju prohrabávání fotkama. Skládání do alb, do rámečků, do knih, koláže. Má to prostě své kouzlo, všechny ty fotky.
Takže tohle testování, to je teda něco 😊

28. led 2020

Ahoj, moc ráda bych se zapojila do testování tiskárny Canon PIXMA TS5352. Stala by se mou "pravou rukou" v projektu "Máma v obraze"... Asi každá maminka malých dětí mi dá za pravdu, že udržet pokoj a potažmo celý byt v nějakém přijatelném stavu, vyžaduje spoustu energie a trpělivosti...
Nakoupila jsem do pokojíčku spoustu úložných boxů s tím, že s nimi už to přeci půjde samo... Ovšem vynalézavost dětí je vždy o krůček napřed 👏. A maminčina představa o uklizeném pokojíčku se tedy vždy liší od představy mých dětí 😂
Do každého boxu patří něco jiného, tak nějak jsme to přeci na začátku společně rovnali, ne? Proč si to ty raubíři nepamatují?
Při každé návštěvě zdánlivě uklizeného pokojíčku mě berou mrákoty, když odklopím víka boxů 🙂 Napadlo mě tedy, že nalepit na boxy fotku s jejich správným obsahem by mohlo být tím pravým řešením...
Tak co Canon PIXMA TS5352, troufáš si na tuhle výzvu a jdeš do toho se mnou? A věř, že dětským pokojem by to určitě neskončilo... máme doma ještě tatínka 👍😂

28. led 2020

Samozřejmě bych chtěla vytvořit koláže z rodinných fotek, ať už na zeď či do fotoalb. Myslím, že na Koníku snad ani žádná jiná odpověď nepřijde. Naše stará tiskárna od HP prostě fotky tisknout neumí, vypadají vždy jak přejeté pasovým bagrem, takže se nedají vůbec použít. Když nad využitím tiskárny přemýšlím, už mám v hlavě ještě více nápadů. Dceři bych vyrobila nové montessori pomůcky, plánovací kalendář a mnoho dalšího. A jen tak mimochodem, ta růžová barva vypadá famózně😍

28. led 2020

Protože už nás syn oslavil první rok ráda bych mu udělala obraz z fotek od narození do roka a nechala zarámovat...tohle by byl skvělý pomocník nejen pro obraz ale i další tvoření 😊

28. led 2020

Testování tiskárny by nás moc potěšilo..
Chtěla bych synovi i dceři udělat v pokojíčku strom se společnými fotkami. A v obýváku strom celé naši rodiny včetně dědečků i babiček 😍 (rodokmen)
Nejen že bych zabavila sebe,když děti spí ale také bych zabavila syna 5 let a užívali bychom si spolu chvilek vzpomínek,když byl ještě miminko 🥰
Další nápady už se mi honí hlavou,byla by zábava ☺️
A hlavně by jsme se všichni spolu vrátili do dob,od kdy máme nádherné vzpomínky ☺️

28. led 2020

Tiskárna by určitě potěšila nejenom me, ale i dceru. Pořád něco vyrábí, lepí, střiha a odeme chce tisknout různé obrázky a doplňky na tvoření. Bohužel naše tiskárna tiskne jen černobíle.
Za sebe bych vytvořila nějaký vzpomínkový předmět babičkam, protože věčně nadávají že fotky v mobilu se špatně prohlíží a nemůžou ji "ohmatat" 🙂

28. led 2020

To by bylo super. Syn bude mit s dcerkou na nedlouho narozeniny a chci jim k narozeninam vytvorit obrazovou kolaz do pokojiku. Moje tiskarna to bohuzel nezvladne pac uz ma sve roky babuska. Tato tiskarna by me mooc potesila. Vlastne celou rodinu. Fotky tiskneme (bohuzel ne doma) hodne casto.

28. led 2020

Teda, ta tiskárna vypadá k nakousnutí! Byla by to krásná hračka k vytváření vzpomínek. Napadla mě jedna věc - za mého dětství takové vymoženosti nebyly a spousta fotek je jen v originále a nic víc. Díky této tiskárně mě napadlo, že bych ty fotky nafotila do mobilu a rovnou tiskla přes tuto krásnou tiskárnu znovu. Vypadá totiž, že by ty fotky krásně vytiskla. Ono totiž rovnou to vyfotit, pak vložit do počítače a pak tisknout, to jsou tři kroky, ale jeden krok si usnadnit, to by byla paráda. Vím, že by to šlo i na jiných tiskárnách, ale u žádné mě to nenapadlo, až u této krasavice.

28. led 2020

Pomocí této tiskárny bych vytvořila knihu plnou vzpomínek prvních dní našeho Jiříčka, který se začátkem měsíce narodil. Hrozně moc by mi to usnadnilo práci, protože dávat fotografie z mobilu do pc a potom nechávat někde vyvolat a nebo jít někam přímo s mobilem je práce navíc a ne vždy se na to najde čas, jak bych si to představovala.

28. led 2020

Tuhle super vecicicku bych využila k vytvoření vzpomínkových knížek pro moje tři děti, ještě jsem nenašla nic co by zaujalo a hezký jim uspořádala jak rostli a pomocí této tiskárny by to šlo úplně samo. Navíc nejstarší syn je velmi tvořivý a rád něco vymýšlí, tvoří, chce kreslit a tisknout, některé obrázky si kopíruje a dotváří. Prostě šikulka.
Takže by u nás určitě našla využití i jako klasická tiskárna pro manžela, je truhlář a navrhuje i kuchyně a potřebuje vést všelijaké účetnictví atd.
No je to prostě bomba věc a šťasten ten kdo ji bude moct vyzkoušet.

28. led 2020

Vytvořila bych své dcerke deníček jejich zážitků, jelikož ji budou už 3roky,tak by mi s tím určitě velice ráda pomohla a fotky by zvládla lepit sama 😊

28. led 2020

Tiskárnu bych využila na tisknutí studijních materiálů pro starší dcerku-na učení písmenek do školy,na psaní-prozatim vlnky,kolečka na uvolnění rukou a později i pro syna.Vzdy necháváme vyvolat fotky u fotografa,takto bych je zkusila vytisknout doma i s dětmi,kterým se focení při různých akcích líbí😀

28. led 2020

S touto tiskárnou bych zkusila vytvořit kalendář z fotografií.

28. led 2020

Pomocí tiskárny bych chtěla svému synovi vytvořit pamatecni album....deset let vzpomínek...k jeho 10.narozeninám ❤

28. led 2020

Ráda fotim fotky syna a cele rodiny tak by se nám tahle uzasna tiskarna hodila. Chtela bych udelat zed plnou fotek v obyvacim pokoji aby kdyz prijde nejaka navsteva videla vsechny fotky vytistene a nalepene na zdi a ne jen v telefonu.

28. led 2020

Delam ve školce a rada bych tiskla pripravy do skolky a různé napady na elipsu uz doma a mohla vse udelat perfektne. Na vlastni soukrome použití by se hodila taky moc. Porad posilam fotky na tisk pryc a cekam na ne a pak se mi to kupi, alespoň bych mohla dělat vse hned.

28. led 2020

Vyzerá perfektne! Určite by som vyskúšala celý Creative Park! Hlavne výrobu rôznych origami, krabičiek a nažehlovačky 😍 zbožňujem fotovýrobky a výtvorom by sa určite potešili aj starí rodičia, ktorý bývajú ďaleko

28. led 2020

Moc rada bych se vrátila k tomu mít doma alba s fotkama a né jen uložené v souborech,mělo to své kouzlo a vždy u babičky se těším až vytáhne albumy s fotkami..taková nostalgie je Škoda ze to v dnešní době vymizelo

28. led 2020

Jelikož mají dcery prohlížení obrázků a fotek, kterými si připomínají co už prožili, vytvořila bych jim další foto album protože těch není nikdy dost😍

28. led 2020

Máme s dětmi rozdělanou knihu našeho všedního života bez cenzury. Manžel navrhl,abychom vyrobili nástěnku hruzy,aby všichni zvídaví příchozí poznali strasti I slasti naší rodinky.Píšeme si k tomu trefné komentáře,malujeme obrázky a hlavně si strašně rádi knihy prohlížíme a povídáme o zážitcìch,které jsme prožili.Za mě nejlépe strávený čas pospolu.

28. led 2020

Vytvořila bych dětem knihy aby měli krásnou vzpomínku v dospělosti na dětství kde by měli úplně všechny fotky z výletu, a slavnostních události ♥️

28. led 2020

My tiskneme každou chvíli, vytvářím pro děti kartičky s obrázky, písmenky a čísly. Často také laminuji a dcera si potom s výtvory hraje opakovaně. Moc ráda se učí a tak různé doplňovačky,třídění tvarů a barev je u nás skoro na denním pořádku.
Syn,navzdory svému věku miluje knížky a zvířátka, takže takový papírový koník,to by bylo něco. A samolepky? To už by se u nás tiskárna nezastavila! Udělat vlastní knížku,kam by si děti mohly lepit vlastnoručně vyrobené samolepky by byl ráj. Pro děti,i pro maminku.
A ještě bych chtěla vyzkoušet papírové hračky, to by se dětem také moc líbilo!

28. led 2020

Určitě bych tvořila knihy života pro dceru, potom bych zkusila vytvořit i nějakou kde budou začátky s přítelem a naše společná cesta 🥰 ale moc se mi líbí to s balicim papírem 😲 vždy k narozeninám bych vytvořila z fotek dotyčného ☺️

28. led 2020

Jsem maminka dvou úžasnych synů, kterým bych chtěla vytvořit alba. Už na to myslím dlouho a myslím, že je čas se do toho dát. Rádi spolu malujeme a tvoříme, tak bychom mohli vytvořit nějaké koláže či obrázky a udělat radost rodině. A do svého Bullet Journal bych si tiskla fotky s krásnými vzpomínkami. P.S.: novým technologiím se nebráním, naopak je ráda využívám 😉

28. led 2020

Od doby co jsem začala fotit pro kamarády a známé pro radost, jsem začala zanedbávat vyvolání našich rodinných fotek a manžel mi každý rok (asi 3 roky) připomíná, že by se naše prázdné rámečky na zdi mohly konečně zaplnit fotkami 😀 . Takže pokud bych mohla testovat tiskárnu, tak jako první bych zaplnila naše rámečky na fotky na zdi a pak bych se konečně vrhla na naše fotoalba, která také pár let čekají na přidání fotek.

28. led 2020

Vytvořila bych naší dceři Lili její album těch nejdůležitějších zážitků, dovedností, radosti ze svého dětství ❤️

28. led 2020

Jsem milovník focení, můj notas a mobil jsou prehlceny fotkami 😂 na co bych tiskárnu využila? Dala bych tomu název,, Jak šel čas 🍀,, již delší dobu uvažuji nad obřím albem s popisky a fotkami pro mého syna, ale nechci aby tam byly jen jeho fotky, ale fotky nás všech, našeho pejska, našeho domu❤️ album, které když otevřeme, tak se nám zobrazí dana vzpomínka, která vykouzlí úsměv, ale i slzy, abych mohla jednou Theovi vyprávět, že má v nebi anděla strážného ❤️ album, které je děláno od srdce ❤️

28. led 2020

Miluji foceni, fotkami bych si vyzdobila nás nový dům, kam se budeme stěhovat 🙃

28. led 2020

Wooow 😍 tak tahle věcička umí snad vážně všechno 🔝 mám pocit, že ji potřebuji nutně doma 🙈 už mi to šrotuje v hlavě na co všechno bych ji využila 😊
✔️První by byly magnetky na lednicí, kde má syn týdenní kalendář a pomocí obrázků aktivit plánujeme co budeme jaký den dělat. Ale aktivit přibývá a magnetky na ně nemám a je potřeba je dodělat...
✔️ Nažehlovačky, ty zbozňuju 😍 i z nudnýho trika dokáží udělat "frajerský kousek". Synovi jsem takto vyrobila například triko s nápisem " Budu velký brácha říjen 2019", vyfotila ho v něm a oznámili jsme tak všem, že čekáme přírůstek do rodiny.
✔️ Aplikace Creative park je aktuálně trefou do černého pro mého čerstvě tříletého syna. Každý den se mě ptá: "Mami budeme něco vyrábět?" 🙈takže v tomhle ohledu by byla tiskárna pomocník k nezaplacení 🙏
✔️ Určitě budu pro dceru vyrábět, stejně jako pro syna, fotoknihu s jejími fotkami za první rok. Bude mít sice teprve 4 měsíce, ale fotek už máme plno a je na čase se jimi začít probírat a vybrat ty nejlepší

Navíc budu mít za chvíli narozeniny a tohle by byl dokonalý dárek 🎁 🙈

28. led 2020

Úžasná, zaujme na první pohled. Využila bych pro tvorbu pomůcek ve školce, kde pracuji i doma, kde se tahame o stařičký model Canon Pixma, který už mi často nechtějí v servisu ani vyčistit. První by bylo tablo třídní magneticky, každodenní kalendář aktivit pro kluka se speciál.vzdel.podmínkami,vzpominkova kniha a pomucky a dalsi a další.....
Krásné zimní večery s tvořením všem.

28. led 2020

Ráda bych se zapojila do testování Canon PIXMA TS5352. U nás doma jsou fotky skoro všude a nejvíce nám chybí na ledničce. Na té máme magnetky z míst, které jsme s dětmi navštívili a tak bych určitě vyzkoušela tvorbu magnetek s našimi fotkami z těchto míst. Následně část rodiny každé Vánoce netrpělivě čeká na nové kalendáře, takže další důvod k tomu vyzkoušet úžasnou ''Růžovku". Zároveň máme nového člena rodiny a tak je potřeba vytisknout jeho fotodokumentaci za necelý půlrok života. Prostě a jednoduše u nás si Pixma určitě moc neodpočine. #test_canonpixma

29. led 2020

#test_canonpixma
Prosím, prosím já já já .... Já TO nutně potřebuju! 🥰
Už jsem o téhle vymazlené hračce četla (myslím, že už se zde kdysi podobná testovala), dokonce jsem psala i Ježíškovi! A víte co? NIC! Manžel nechápe, proč TO potřebuju, asi TO musí vidět na vlastní oči.
Mám rozchystanych několik projektů, a víte kde umrzly? Jo jo, přesně v tom mometu: mobil --> papír 🙈
Já si tak malovala, co všechno na mateřské stihnu... Výborně stíhám hrát si s naší dcerou, pro kterou je spánek ztrátou času! A to prosím od narození. Naštěstí je teď už dost velká na hlídání a s dědou a babičkou se na sebe vždy strašně těší, což zase těší mě 😂😎.
Takže je konečně naděje, že k 2. narozeninám konečně od maminky dostane své fotoalbum. Nechci žádné to kupované s povinně vyplněnými kolonkami, nebo fotoknihu... Chci ji vyrobit její, na míru, krásné a vymazlené, s obrázky a popisky.... Prostě tak, jak ho kdysi pro mě dělala moje mamka. A co ještě? Dále nám tady takto spí deník z rekonstrukce domu, a asi milion prázdných fotorámečků ve skříni a holé zdi.

Takže se moooc těším 😘

29. led 2020

S dětmi bychom si vytvořili divadlo s našimi postavami. Vyfotili bychom se, vystřihli , nasadili na špejle a hurá ponořit se do fantazie a zažít nezažitelná dobrodružství 😍 kresleného draka s princem a královstvím máme a takhle bychom mohli být součástí i my.
A samozřejmě vzpomínkové knihy by byly také průběžně doplňovány 😉

29. led 2020

Určitě bych se pustila do rodinného narozeninového/ svátkového kalendáře, protože se stále do tohohle projektu nemůžu rozhoupat 🙈 A vzhleden k tomu, že nás bude za chvíli o jednoho více, zároveň bych tvořila fotovzpomínky pěkně za pochodu.

29. led 2020

Moje tchýně letos slaví 80 let a strašně moc si přeje vzpomínkou knihu jejího života, takže mě čeká tento projekt. Tiskárna by byla nenahraditelným pomocníkem 😍

29. led 2020

Velmi rada by som sa s dcerkami zapojila, fotia, tvoria, jak na PC tak z papiera a viem, ze by ich to bavilo. Dakujem.

29. led 2020

Jsme rodina fotografů, takže krásných fotek co bych měla na vytisknutí by bylo hodně A taky je v budoucnu v plánu jich hodně vytisknout, máme totiž u schodiště a čtyřmetrovou holozeď, která bude zaplněná fotkama!😄

29. led 2020

Ráda bych nám vytvořila doma stěnu vzpomínek. Budou tam fotky našich výletů, důležitých i srandovních momentů, výkresy staršího syna, první dny toho mladšího a k tomu naše popisky a komenty. Ráda bych ozkoušela jinou variantu, než objednávání fotografií online.

29. led 2020

u nás by byla využita taky na 100% ... ani ne tak pro mě,ale pro dcerku, je jí téměř 6let a pořád mi "krade" telefon nebo foták a pak si chce fotky prohlížet . Kompozice má krásné, jen by chtěla mít fotky v ruce a dělat si z nich výstavku. Má tolik co fotit, šneky, rybky, kočku, psa, králíka, slepičky, andulky, asi miliardu plyšáků a samozřejmě v neposlední řadě maminku a tatínka 🙂 ted nás čeká spousta výletů a vlastně poslední prázdninová dobrodružství před školou, která si bude chtít připomínat fotečkama

29. led 2020

Využila bych ji k vytvoření památkové knihy k 60 narozeninám mojí mamky 😊 A samozřejmě by se hodila i k dalším věcem, jako vytvoření narozeninových pozvánek, svatebního oznámení atd 😊

29. led 2020

Tvořila bych společně s dcerou pro dceru. Nafotily bychom zvířátka, kytičky, stromy, osoby, vše co ji zajímá v našem blízkém okolí. To vytiskneme na kartičky podle kterých se společně budeme učit znakovat nebo říkat první slova, čímž se pro nás procházky stanou ještě zajímavějšími. Až si znaky/slova osvojí, můžeme si před procházkou projít kartičky a zkusit předvídat, jestli dnes uvidíme ve výběhu koníka, jestli nepotkáme známého toulavého pejska. Dá se toho takto vymyslet spousta, nehledě na to, že by mi to usnadnilo tvorbu fotoalb, mám jich za svých 27 let už 17 :D Poctivě začínám pracovat na dceřiných a další pomocník by se hodil 🙂

29. led 2020

To bych doma užila na maximum 😊😍. Máme doma velké schodiště do patra a stěny jsou vysoké ale hlavně prázdné 🤷‍♀️. Už dlouho vím, že toho chci využít.... Tím , že chci vytisknout fotografie, dát do rámečků a pověsit na chodbu 😊. Jistě, že né jen na naší maxi chodbu ale synovi je 18 měsíců a nemám žádnou fotoknihu a jen jednu fotku v rámečku. Takže se chystám vše dohnat 😁🙏. Tudíž by se mi tiskárna velice hodila a jistě, že bych jí potřebovala 😊😁😍🙏👍👍

29. led 2020

Tak já se hlásím! Doma ani žádnou tiskárnu nemáme a mobil plný fotek. Jako výzvu bych pojala to, že se během měsíce přestěhujeme do nového domečku, kde bude X příležitostí tuhle krásku využít. Představuji si něco opravdu velkého, z malých fotek. Miluju dělání fotoknih a dokonce budu dělat teď jednu na zakázku. Myslím, že by mi to i v těchto náročných dnech zvedlo moji depresivní náladu ;). 🙏

29. led 2020

Ráda bych ji vyzkoušela. 🐵Milujeme fotky. 🐱
12.2 bude dceři rok. Ráda bych ji udělala z fotek knížku prvního roku života.
A pak bych asi vytvořila z fotek koláž, stěhujeme se, takže si myslím že by to byla super dekorace do nového bytečku. 😍

29. led 2020

Už půl roku máme doma zatím prázdné album na naši rodinnou kroniku. Takže tiskárnu bych využila určitě na tisk fotek různých formátů do alba a také bych ráda vyzkoušela tvoření s naší téměř čtyřletou Adélkou, má teď období, kdy chce pořád něco stříhat, lepit a malovat a myslím, že v tomhle by se vyřádila 🙂

29. led 2020

Tahle tiskárna vypadá skvěle,moc rada bych díky ní tiskla fotky mích dvou dcer,jedna je už puberťačka a druhé bude 6 měsíců. Ráda bych vytvořila krásné album,darovala fotografie rodičům a prarodičům,dokumentovala vše,první zoubky,jak sedi,první krok,výlety. Zkrátka byc chtěla vytisknout všechny krásné fotky ,protože ty moje lásky moc miluji.

29. led 2020

Vytvářím našemu měsíčnímu Kryspinkovi album a dokumentuji jeho všechny první zážitky, věci a neřesti takže fotek už teď máme plno a tisknout si je v pohodlí domova by byla skvela možnost a udělalo by nám to radost.

29. led 2020

Pracuji ve školce, kde mam i své dítě, takže pokud bych měla možnost, tiskárnu bych měla ve školce a mohli jsme spolu s dětmi tvorit koláže jiné různé věci

29. led 2020

Mně se moc líbí ten tisk magnetek a nálepek.To by bylo fakt super.To by u nás bylo veselo .🙂

29. led 2020

Ráda by som testovala.. Spravila by som album mama+dcera (s doladenymi outfitmi), porovnanie Českej a Slovenskej krajiny.. Kludne aj food album

29. led 2020

využila bych na vzpomínkovou knihu na mého syna ( 11 let, rakovina☹), který mi zemřel

29. led 2020

Myslim, ze bych asi nevedela, co driv zkusit 😏🤩 . Nedavno jsem se prestehovali do noveho mesta, 200km od byvaleho bydliste a tudiz by se hodilo par fotek, ktere by pripominaly chvilky v rodnem meste 😊. Navic manzel je vasnivy fotograf a vsechny fotky silene proziva a takhle by se mohl kochat, aniz by vecne ziral do displeje 😄 noo a ja bych mela konecne vymluvu na to, proc porad kupuju dalsi a dalsi ramecky na fotky😍

29. led 2020

Hezký den Vám všem! Organizátorům testu i ostatním maminkám.
Tahle úžasňačka by se teď přesně hodila do mého nového projektu 😉👍 Začala jsem, po delší době mentálních připrav, psát kroniku naší rodiny. Sjednotím cestovatelské deníky, deníčky všech tří dětí a všechny naše rodinné radosti i eskapády do jedné velké, tlusté knihy. A protože do ní krom psaní i lepím fotky a koláže, byla by tahle Canonka úplně boží parťačka a kolegyně 👍 Doteď dělám koláže pomoci lepidel, textilních dekorací a podobně, takže koláže v tisku budou skvělá alternativa.
Další, co mě velmi zaujalo, jsou origami přímo v aplikaci, protože náš jedenáctiletý syn Filip je miluje a každé nové origami je pro mě, jako spojovací most mezi Fíďou a mnou, přes propast s názvem "puberta už bydlí s námi"😉🙈🙏😃..
A protože sama mám odmala ještě jednu velkou vášeň, kterou jsou výstřihovací panenky, které už přes třicet let sbírám, zajímalo by mě, jestli v aplikacích najdu i nějakou novou "Oblékačku" z papíru, která rozechvěje mé srdce a obohatí mou sbírku 😉
Díky za všechny úžasné příležitosti, které pro nás, holky z koníka, připravujete! 🙏
Krásný den a ať se štěstí usměje tam, kde udělá největší radost! Držím palce všem 💕

29. led 2020

Děti chodí do montessori tříd a často doma tvoříme projekty, na které by se nám výtisk vlastních fotek opravdu hodil 😊 take brzy očekáváme miminko, kterého se všichni nemůžeme dočkat, tak bychom mu společně, se staršími sourozenci, vytvořili album 😊❤️

29. led 2020

Tato tiskarna by mi moc pomohla k vytváření alb pro mé tři syny. Pro babicky by jsme zkusili vytvorit kalendáře.
Moc rád bych zkusila testovat tuto tiskarnu, v počítači máme doma hodně fotek co potřebuju vytisknout a zařadit do vzpomínkových alba.

29. led 2020

Moc ráda fotím a podle toho si vybírám i kvalitu telefonu, vždy mě nejvíc zajímá RAMka a potom foťák 😉, mám dva syny, kterým chci udělat trochu profesionální fotky a určitě bych tiskárnu využila ke koláži,fotky bych vytiskla a použila k dalšímu focení s kluky, takže by měli krásnou vzpomínku nejen kluci,ale i my.

29. led 2020

Na rodicovske dovolene jsem zacala s focenim, ktere me velice chytlo a z konicka se stala opravdová vášeň. Fotek, ktere bych potřebovala vytisknout, jsou mraky. Pokud cas dovolí, rada taky maluji na obličej, kreslim, vyrabim obrazy na otisky prstů pro svatebčany, kde využívám papirovych kvetin a vsemozne tvořím. Jak s detmi, tak i sama. Určitě bych tedy vyuzila i ruznych sablon ke tvoreni.

29. led 2020

Dobrý večer, velmi ráda bych se zapojila do testování. Jsem maminka na RD a začala jsem podnikat, šiju, značka Lucihandmade bylo by naprosto úžasné kdybych si mohla vyrábět vlastní nažehlovačky a jiné aplikace. Mohla bych si tisknout veci. Byla bych skutečně velmi vděčná. Děkuji Lucie

29. led 2020

Dobrý den , ráda bych otestovala krom svých dvou dcer a nevlastního syna mám kroužek mladých hasičů tudíž fůra děti fůra fotek a toto by bylo fakt super a nemusela bych řešit kde vytisknout fotky nejen rodinne ale i hasicke. Hezký večer a třeba se štěstí usměje i na nás

29. led 2020

Jsme v novém baráčku a chtěla bych dceři udělat fotokoláž. A když přidá ruku k dílu, bude to pro ni přidaná hodnota a pro mě příjemně strávený čas s ní.

29. led 2020

Začala bych tím, že bych vytiskla fotky mě a mého manžela (jsem ostuda, ale zkončila jsem v roce 2015). A hlavně bych to využila na fotky svého chlapečka (jsou jich 100vky 🤣).
Tento rok jsme ba Vánoce dělali kalendář, tak bych si jej mohla vytisknout doma 👏

29. led 2020

Ráda bych vytvořila fotoalbum, s fotkami našeho uličníka, jelikož je to strašnej akčňák je co fotit a já budu mít po večerech co dělat ( miluju takový tvoření).. a pak si to budem spolu prohlížet, jelikož miluje koukat na své fotky😀

29. led 2020

S tiskárnou bych zkusila vyrobit naše velmi oblíbené magnetky s fotkami především syna, ale velmi by mě zajímal balící papír z fotek...tak to jsme teda ještě neměli 😁😁

29. led 2020

Dobrý den, při testování nové tiskárny mě lákají všechny funkce. V prvé řadě ji však chci vyzkoušet na výrobu textilní knížky členů rodiny pro našeho nejmladšího syna. Pro staršího pak z rodinných fotografií vytvořím samolepkové album. V neposlední řadě ji využiji k tvorbě přiřazovacích magnetek se zvířecími rodinkami.

30. led 2020

Nápadů by bylo dost. A bylo by fajn mít tiskárnu po ruce a nemuset pokaždé běžet do knihovny, abych si mohla vytisknout pracovní listy apod.

30. led 2020

Synovi jiz od narozeni vedu jakysi denik, ktery bych tak mohla obohatit o spoustu fotek z vyletu, oslav, ale i z bezneho zivota. 🙂

30. led 2020

Ve volných chvílích tvořím vlastní kosmetiku, vařím mýdla a moc ráda peču. Tiskárnu bych využila k vytvoření alb svých výrobků a zkusila bych i etikety a obaly v tom zatím moje výrobky pokulhávají. V hlavě je nápadů plno jen je zrealizovat.

30. led 2020

Tuto tiskarnu bych moc rada vyzkousela. S detmi doma i v praci (volnocasovy krouzek pro deti) stale neco kutime,takze je potreba neustale tisknout material, ale take si radi z fotek pripomeneme, jak je nam spolu dobre. Detem(nejen svym)bych tak mohla pripravit krasne vzpominkove denicky a nadsene by nebyly jen deti,ale urcite i jejich rodice. 😊

30. led 2020

Specifikace tiskárny jsou perfektní, tolik možností pro tvorbu a tisk. Nejvíce se mi líbí možnost vytvořit magnetky či nažehlovačky a také online spojení s mobilem a spousta možností tisku fotografií mojí rodiny a těch vzácných chvilek. 🤩😍🥰

30. led 2020

Mám v plánu mamce udělat knížku - ona mýma očima. Mám koupenou už předlohu-"mám tě ráda maminko" a teď je třeba to hezky zaplnit, což bych při testování tiskárny vlastně měla 2v1.. udělala bych někomu radost a zároveň dostatečně podrobila tiskárnu zatěžkávací zkoušce. Potěšila by mě možnost vytisknout si své magnety-z každého výletu si vždy dovezeme magnetku a kolikrát by se mi líbila jiná, námi vyfocená🙂 Na ledničce už nemáme pomalu místo a je to vždy hezká vzpomínka.
Doma mám další 2 pomocníky, kteří by tiskárnu taky prozkoumali tzv. do posledního šroubečku🙂

30. led 2020

PIXMA vypadá perfektně! Ač mám doma dva kluky (resp. tři), tak bych si vybrala na testování tu růžovou verzi .)) při první příležitosti bych vytiskla nové fotky z telefonu a obměnila tak rámečky po celým domě. Při té druhé bych udělala nějakou pěknou vzpomínku pro babičku - moji mamku - děláme spolu s dětmi časosběrné fotky. Jo, to by bylo boží ! A mým dvěma smraďochům doma bych natiskla trička s fotkou toho druhého, aby byli spolu, i když je ten první ve školce .) těším se moc !

30. led 2020

Narodila se nám vnučka tak bychom ji vytvořili fotoknihu

30. led 2020

mám tady milion fotek a potřebovala bych z toho udělat album, Toto by mě to usnadnilo

30. led 2020

Tiskárna? To je něco, co doma ještě nemáme a to máme přístroje jako zmrzlinovač, tvořič na cukrovou vatu, jogurtovač, xbox one.... A co bychom s takovou našlapanou parádní tiskárnou podnikli? Jsme tvořivá rodina, která nezná meze, takže na Vánoce a narozeniny bychom vytvořili origoš balící papír navržený přesně podle osobností našich blízkých, moje dcerka miluje omalovánky princezen, různých příšerek a podobně, každý den jiná omalovánka by byla jasná věc a jelikož sama hodně fotím, vytvořila bych fotoknihy a kalendáře naší rodiny, zážitků, výletů i našeho domu a zahrady a opět by se jednalo o originální dárky naší rodině a přátelům.

30. led 2020

Tiskárnu nutně potřebujeme, už proto, že jak by řekla moje dcera: "Maminko, růžovou, tu já miluji.". Chci dětem vytvořit cestovní deník plný vzpomínek na společné výlety. K tomu mi už chytí právě jen ta tiskárna 🙂 A dále - rádi tvoříme... lepíme, stříháme..takže vytisknout si to, co zrovna potřebujeme..to by byl ideál 🙂 Předem děkujeme.. 😀

30. led 2020

Vytvorila by som vision board,ktorý by som samozrejme ukázala aj tu a aj na instagrame,kde by to určite zaujímalo množstvo mojích sledovateľov. Ako blogerka rada tvorím a píšem recenzie a túto tlačiareň by som rada ukázala aj u seba na instagrame.

30. led 2020

Paradni vecicka, urcite bych vytvorila nejake originalni deky nebo polstare s fotenkama nejen deti pro prarodice, nejaka fotoalba, vzhledem k tomu, ze je multifunkcni, tak tech napadu chodi vice...Urcite najde mistecko v tvorivych rukou ♥, prima den nam vsem ♥.

30. led 2020

Brzo se budeme stěhovat a nový dům má tak prázdné stěny. Chci je zaplnit fotkama rodiny a svého za chvilku ročního syna. Chtěla bych rozjet i své podnikání hand made věcí a tiskárna by se mi hodila. Byla by to pro mě o starost méně když bych měla takového pomocníka jako je tato tiskárna. Prosím vyberte mě.

30. led 2020

Určitě bych byla ráda za testování máme doma rok a půl starého syna a od miminka mu děláme fotovzpomnikove album kde má první vlásky (první stříhání) má tam místečko na zoubky všelijaké fotky (syna fotím denně cca 10x 😂) takže by se nám hodila 🙂

30. led 2020

Moc moc ráda bych testovala. V PC mám mraky fotek našich dětí a dětí přítele a mým snem,je udělat si foto strom na zed s jejich fotečkami,jak rostou. A nejen to. Rádi s dětmi tvoříme domečky z papíru a kartonu a šamlony složitě obresluji pře pc,takže by jsme ji využili naplno ❤ P.S.: kdyby se usmálo štěstí na mě, sdílení zkušeností je samozdřejmostí 😍

30. led 2020

Všem třem svým dětem píšu deníček s důležitými událostmi v jejich životě. Ráda bych ho doplnila i o fotky (na jednu stranu píšu, druhou mám vyhrazenou pro fotky), zatím ale nemáme tiskárnu, takže pokud bych byla vybrána, doplnila bych jim do jejich deníčků fotky.

30. led 2020

Dobrý den, moc ráda bych se přihlásila do testování této tiskárny.
Tiskárnu bych vyzkoušela úplně na vše.
Jako každý maminka,  moc ráda fotím naše děti především toho mého nejmladšího Tobiáška. V Pepcu jsem si koupila i rámečky na fotky a ráda bych si nimi vyzdobila dům. A pak samozřejmně podarovala babičkám. Takže toto bych ráda si udělala jako první. Pak samozřejmně bych i ráda vytvořila konečně dětem z fotek nějaké alba. Mám ráda tématické alba, takže můj první rok, druhý rok a tak dále. A pak třeba téma dovolená, výlety, Vánoce a jiné.
Nyní docházím s druhou dcerou na placenou LOGO. Už nebyla jiná možnost, ve škole začla mít moc problémů při výuce. Nikde jsem nesehnala logopeda, co by ji vydl a podpořil, při vadné řeči alespon 3x do týdne. A už speciální pedagožka, co s ní má ve škole 2 hodiny za týden mi naznačila totéž co ve škole, pokud nebude zvládat je možný i dojezd až do Brna do speciální logopedické třídy. Což pro nás, když bydlíme na vesnici, by bylo něco šíleného a to má ještě dcera bezlepkovou dietu. V PPP poradně tvrdili, že vývojovou disfázii nemá, ale dle nového a současného bývalého logopeda ji má jako první dcera. Takže pro ni bych ráda vytvořila podobnou knihu, jako ji tvoří paní logopedka. Aby byla kniha zajímává, lehká a přínosná materiálově, co zrovna je potřeba ve škole rozvíjet.
Takže nás v tuto chvíli čeká kolečko znovu tří lekařů - neurologie, foniatrie a psychologie. Pak se znovu konečně díky bohu nastaví vhodný režim pro ni, aby ve škole zvládala pomalu učivo jejím tempem. Třídní učitelka to respektuje, ale už nyní naznačovala, pokud nebude zvládat, tak je nutné třídu opakovat. Takže při návštěvě paní logopedky jsme s dcerou nabyli dojmu, že tato to s ní umí, nebot dcera je i dosti tvrdohlavá. A tím mi dala nápad, že ji vytvořím především gramatickou knihu do češtiny, aby to měla vše nározně. Manžel už u první dcery zakoupil LAMINOVAČKU, takže nejdůležitější materiály ji budu laminovat. Dcera stále nezvládá psát naplno správně diktáty. Takže v materiálu, co posílám je, že i nějaké slova je názorně vystříhám a ona jej složí a líp pochopí, jak se tvoří slova.
A nejvíce mně tato tvorba chytla především pro malého, abych se vyhnula znovu s problémem při řeči. Malý má zatím malou zásobu slov, ale cítím, že on má touhu slova napodobovat. U prvního dítěte jsem si zakoupila více leporel a nyní uvažuji, že to není to pravé ořechové. Myslím si, že když malý bude denně vídat podobné obrázky, líp začne vnímat obrázky a bude se snažit je opakovat. Neboť občas se mi stane, že jsem vzala jinou knížku a v té je zase něco jiného a tím pádem souvisle, do něj nebudu pravidelně dávat tu slovní zásobu, co by měl znát jako správný předškolák.
Tímto bych ještě podotkla, že mám v plánu mu udělat i knížku pro předškoláka, co by měl znát, tam chci hodně věcí laminovat, dávat do krabiček a aby tím pádem zdokonalovat i oko a jemnou motoriku. Tisk z druhé strany papíru je opravdu perfektní, nebot by si děti mohli vždy ověřit správnost odpovědi.

Při tomto testování bych ráda nejen přinesla svoje potěšení, že budu mít pocit, že pro svoje děti něco dělám, že se maximálně jim věnuji na rozvoji řeči a u dcery, lépe pochopení gramatiky a vše kolem. Vytvořila bych si i fotogralerii nápadů, pro možný tisk i všech ostatních, abych si nemusely jako já prospekty vyhledávat a stahovat na internetu. Snažím se dávat vše do souvislých témat - jídlo, oblečení, zvířátka, první slova, zelenina, ovoce, hračky, škola ještě ani sama nevím na jaké témata všechny příjdu. Ráda bych, abych v knize měla vesměs skoro vše. Já jsem v tomto velmi náročná a snažím se práci dělat příliš do podrobna.

Přikládám moje začátečnickou knihu, kde mám nalepených už 12 stran zvířátek, nebot malý je miluje, tak jsem tím začla jako první. A ještě to stále nemá konec, v tom jsem ten detailista 🙂.
Určitě vím, že znát vše nebude, ale můj pocit, že tam má to vše, co existuje je pro moje srdce velmi důležité 🙂.
Tiskárna mně zaujala jak vizuálně, ta růžová je opravdu nádherná. Ale jednat proto, že barevnou tiskárnu nemáme. Tyto stranky jsou pořízeny od kamaráda od manžela a on strašně nerad žádá o něco od lidí, takže zatím mám stop stav 🙂, protože jich prý mám zatím moc. Až prý něco bude umět mu zase řekne a to ho ještě zásobuje čokoládou.Takže vše zatím ani do knihy dolepit nemohu, nebot mám ráda posloupnost.
Takže pro mně by to byl vlastně perfektní dárek 🙂
Je to naprostá paráda tisknout z mobilu 🙂 až neskutečné.

30. led 2020

Mě by strašně bavilo udělat takovou knihu pohádek. Dala bych tam naše fotky,různé šablony a obrázky a vytvořila pohádku,kde by hlavními hrdiny byly moje děti 🙂

30. led 2020

Jsem dost kreativní člověk. Naším dětem jsem nechala udělat fotoknihy s jejich vlastním slovníkem, ať se pobaví stejně jako my při jejich sepisování. Nyní pracuji na fotoknize pro mou babičku k 80. narozeninám, které má v březnu a každá fotka našeho člena rodiny se mi bude hodit, protože ty aktuální fotky mi jaksi chybí, jelikož se teď nikdo fotit na povel nechce, tak bych to vzala do svých rukou. Tento týden jsem navíc ještě pro babi dodělávala pozvánky k narozeninám, tak měla obrovskou radost a v dubnu mě to čeká znovu, kdy budu dělat pozvánky pro změnu tchyni 🙂

30. led 2020

Dobry den, diky specialnich funkci teto tiskarny, bych vytvorila deku s obrazky zachycujici vyvoj naseho prcka. Od prvniho ultrazvuku, meho velkeho bricha, porodnice, setkani s prarodici az po prvni krucky. Byla by to takova "kolazova deka". Tato deka bude zahrivat me detatko po cely zivot. Az v dospelosti bude mit smutny den, prikreje se svou dekou a hned se bude citit lepe, citit svou milovanou rodinu, ktera tu je vzdy pro ni..

30. led 2020

Rada bych zkusila, co vse tiskarna dokaze. Zajima mne hlavne ovladani pres QR kod. Kreslim tusi, dekoruji si obaly na darky pro sve pratele a ucitelky do skolky, fotim, pisu, bloguji.

30. led 2020

Dobrý den,
tato tiskárna by byla ideální na kreativní projekt, který už nosím v hlavě nějakou dobu.
Jako maminka téměř dvouleté holčičky a teta o něco starších prcků v různém věku vždy na rodiné oslavy vymýšlím dětské koutky. A jelikož jsem také studovaná grafička, pořádně vybavená tiskárna by mi umožnila konečně udělat pro děti pracovní ( řekněme spíše zábavné) sešity dle jeich věku.
S takovou tiskárnou by to jistě zvládla každá maminka, a přesně na potřeby svého prcka by vytvořila sešity například s omalovánkami jeho oblíbených pohádkových postaviček ( u nasí malé by to byl Bing a jeho parta 🙂), s logickými úkoly pro předškoláky, nebo dokonce cvičné sešity pro prvňáčky prodchnuté veselými postavičkami či mini komixem přesně na míru pro oživení. 🙂
Pěkný by byl i vzpomínkový sešit na dětská léta, například s fotkami dětských výkresů, hradů z písku, sněhuláků které jsou jinak často odkázány k záhubě.
Přeji příjemný večer všem

30. led 2020

Chtěla bych vytvořit fotoknihu, leporelo a různé koláže z fotek dcery a poté i že svatby. Ale díky funkcím tiskárny bych se pustá i do dárečků typu deka polštářky, šité oblečení a další 😍😍😍😊

30. led 2020

Velice ráda bych se zapojila do testování. Jako první výrobek by bylo vyrobení puzzle z našich rodinných fotek. Dcera je teď ve věku, kdy skládání přichází na chuť. Také by bylo super využít tiskárnu pro dotvoření naší zdi nářků (pracovní nazev pro zeď, kde dáváme společné fotky)

30. led 2020

Velmi mě láká tisk nažehlovacích fotek. Využila bych taky pro vytvoření vzpomínkové knížky, koláží. Samozřejmě největší využití by bylo s dětmi a pro děti-takové pexeso z fotek by teď mělo obrovský úspěch..

30. led 2020

Asi se budu opakovat, ale rozhodně bych použíla k vytvoření vzpomínek našeho Vojtíška 🙂 snažím se jeho první knihu pokroků zakládat spíše na psaném slovu, protože vyvolání fotografií mě vždycky zdrží.... s touto tiskárnou by to bylo pro mě velké zjednodušení. A k tomu bych ji použila sice až za několik měsíců i do fotokoutku na naší svatbe 🙂 myslím, že by to nikdo nečekal a bylo by to příjemné zpestření 🙂

30. led 2020

Tiskárnu bych u nás využívala maximálně, chystám se dělat scrapbookove album z naší svatby a z Emmičky 2. roku. A jelikož pořád běhám někam tisknout fotky tak by mi to usnadnilo a urychlilo práci ;))

30. led 2020

Máme v PC a v mobilu spoustu fotografií, (ze stavby, ze svatby, z narození dětí, atd.) ze kterých chceme udělat krásné knihy na naše vzpomínky a darovat je jak naším rodinám, tak i nechat na památku pro naše holky. ♥️ Navíc jsem i maminka podnikatelka a velmi by se mi líbilo vytvořit pro své zákazníky a klienty nějaké pěkné vizitky, letáčky. Velmi by mne to usnadnilo práci. 😊♥️

30. led 2020

Dělám malému vždy ob dva měsíce vzpomínkové knížky , takhle bych je mohla v pohodlí domova a nevyhazovat zbytečně peníze někomu jinému. Hlavně pokaždé když chci někoho obdarovat fotkou malého tak musím vždy utíkat do obchodu a nechat fotky vyvolat.
Jinak mám také taneční kroužek , když s dětmi občas tvořím fotografie napr. různé pózy a to nejen ve studiu ☺️.

Rozhodne bych tuto vymoženost doma uvítala s nadšením a radostí ☺️

30. led 2020

Na začátku ledna se nám narodilo třeťátko a disky v PC už přetékají fotkami. Proto bych dětem ráda vyrobila kreativní fotoalba s popisky, vzpomínkami...

30. led 2020

Jsem fotografka na 2.mateřské, která focenim tráví po dětech nevic času! A kovářovic kobyla.... az se za to stydim 🙈 tohle by mě mohlo nakopnout a donutit tu svojí kobylku obout 🙈🙏❤

30. led 2020

Čekáme miminko a bydlíme 350km od rodiny, ráda bych pro ně vytvořila album aby o nic nepřišli a u všeho alespoň takto být.

30. led 2020

Urcite bych udelala vzpominkovou knihu svemu synovi Tomaskovi na jeho krusne zacatky uz v tehotenstvi a po jeho narozeni, aby vedel co vse dokazal.

31. led 2020

Tvořím pro dcerku vzpomínkovou knihu s fotkami, a bylo by fajn si je tisknout v pohodlí domova 🙂

31. led 2020

Zaujala mě možnost tisku nažehlovacích obrázků a jelikož šiju oblečení svým dětem, tak možnost vlastní nažehlovačky podle přání dětí mě velice láká.

31. led 2020

Určitě bych ji využívala pro tisknutí doma vytvořených naučných kartiček a pomůcek do školy pro své syny s poruchami učení. Dále bych si přála vytisknout svoji kuchařku receptů, kterou mám zatím pouze v elektronické podobě a samozřejmě k tištění rodinných fotografií 🙂. Ale hodila by se celkově i pro pracovní záležitosti, co jsou občas třeba (zatím jsem vždy chodila otravovat v nouzi ředitelku naší MŠ, která je nedaleko, když jsem potřebovala něco nutně bezodkladně vytisknout 😀).

31. led 2020

Tiskárnu bych využila nejen doma, pro syna, pro rodinu.. Ale především pro svůj cheerleaders tým, jehož týmová barva je shodou okolnost růžová! Tiskárnu a její možnosti bychom využili na vytvoření fotoalb, fotografií na vzpomínkovou stěnu, tisku loga a na různé materiály k propagaci našeho týmu.. Využili bychom i na tvoření s tanečnicemi při soustředění (vždy něco vyrábíme).

31. led 2020

Miluji focení a miluji růžovou 🌺
A jelikož si hrozně ráda zakládám albumy a tedko tvořím album i své roční dceri tiskárnu bych na sto procent využila 😍 bylo by mi ctí testovat tuto úžasnou tiskárnu která je ještě v me oblibene barvě🙂

31. led 2020

Tiskárnu bych použila na dárek kamarádce k 15 narozeninám kdy chceme udělat se sestrou udělat krabici plnou fotek která půjde od největší krabice po nejmenší. Také bych si chtěla nějak vyzdobit pokoj.❤️ Rada také fotim ❤️

31. led 2020

Už delší dobu pokukuju po rodinných plánovacích kalendářích. Tak, že to by byla určitě jedna z věci které bych vytvořila jako první. Aby dcera věděla co se jaký den bude dít. Určitě bych využila i tisknutí fotek a rovnou je přikládala do sešitků, které dětem píšu od narození. Fotky by to určitě krásně oživily. Hodně s dětma tvoříme i z pinterestu, ale občas se stane , že je potřeba nějaká šablona a je to pro mne zdlouhavy proces , než to uložit to člověk najde na pc, uloží a vytiskne. Vidina toho , že to vytisknu rovnou z telefonu je super .

31. led 2020

Vytvorila by som si originálny baliaci papier či už k Vianociam alebo k narodeninám, taktiež magnetky so spoločnými rodinnými fotkami a kalendár s dcérinymi fotkami pre babičky a prababičky. Možnosť tlačiť fotky by som využila k tlači fotiek s ich následným zavesením na stenu, keďže fotím veľa a nechcem aby všetko bolo iba v digitálnej forme.

31. led 2020

Ani nevím, čím bych začala.. Pravděpodobně bychom nejdříve vyzkoušeli magnetky. Syn má magnetický kalendář a naprosto ho zbožňuje, každý den se ptá, jaké je dnes číslo (datum), dá si tam magnetky podle toho, jaké je počasí, sleduje kdy jde do školky atd. S touhle tiskárnou bychom si mohli spolu vytvořit plno dalších magnetek do kalendáře. Dále mě zaujaly nálepky, používáme je jako odměnu za logopedii, takže bychom si mohli vytisknout jeho oblíbené mašinky. Určitě bychom vyzkoušeli všechny možné skládačky, naštěstí jsou mé děti kreativní po mně a tohle je baví 🙂 v září nastupuji do práce do MŠ, kde bych šablony také velmi využila, rozhodně by mi ulehčily práci 🙂 A rozhodně bych si udělala kalendář z fotek, protože jsem to nestihla a vytvořila ho jen babičkám k Vánocům a my doma letos nemáme. A v neposlední řadě klasický tisk fotografií, věčně jezdím tisknou pár kusů nám na zeď nebo pro příbuzenstvo např z rodinného focení, hokejového zápasu a podobných akcí. Stoprocentně bychom vyzkoušeli všechny funkce tiskárny, protože toho nabízí opravdu hodně a vše mě velmi zajímá.

31. led 2020

Já bych si prostě konečně vytiskla fotky a dodělala alba dětí, rodinná alba, alba z dovolených a výletů, atd. Takhle nemám čas ani chuť hledat, kde nejlevněji vytisknout. A s Vaší tiskárnou bych si to zpracovala z pohodlí domova. Taky jsem si nakoupila rámečky na zeď, ale fotky v nich asi nikdy nebudou🙂 A nové technologie? To je pro mě výzva🙂

31. led 2020

Jako vychovatelka ve škole,fotografka a kreativní maminka bych tuto tiskárnu využila všude. V práci o výtvarné činnosti i v družině. V druhé práci jako fotograf, který jako zásadní Canoňák (teď jsem přešla na 6D ) který nedá na jinou značku dopustit, ale i jako maminka, která ráda háčkuje. Proč? Dočetla jsem se, že pomocí aplikace Creative Park je možné vytvořit 3D modely ke skládání-ideální pro práci s žáčky, ale i svými dětmi, klasické tisknutí na fotopapír bych využila denně už proto, že svým dětem dělám Cardmakig fotoalbum. Valentýnské focení bude probíhat také a určitě bych tiskla 🙂 Během února chystá naše ZŠ karneval a jak jsem se dívala, vše potřebné k obohacení zábavy pro děti bych tu také našla od rekvizit do foto-koutku až po veselé girlandy. To, že bych si díky nažehlovací funkci mohla zkrášlit své vlastnoručně háčkované věci, nebo obohatit dětský pokoj beru jako ohromný bonus. Myslím, že tiskárnu bych využila po všech směrech, ráda doporučím i na jiných sociálních síťích. Byla by to pro mě velká výzva!
https://katka-foto.webnode.cz/

31. led 2020

určitě bych využila šablony k vytisknutí a dalšímu tvoření jako stříhání, skládání, lepení.. mám děti ve věku 2 a 4, tak by se akorát hodilo. vlastní balící papír zní též zajímavě.

31. led 2020

Jsem kreativec tělem i duší, takže způsobů využití bych jistě našla spousty. Právě 2.2.mám narozeniny a udělala jsem si radost novým foťákem a kurzem focení... a co následně s fotkami? Miluju je v jakékoli formě a kdekoli-na oblečení, výrobcích z látky, které šiji, v “základní” tištěné verzi do Project life pro obě mé děti, do zážitkovníčku dcery, zakomponované do nejrůznějších dárků... Jsem dcera svých rodičů-plníme svým dětem každé přáni, ale většinou vlastními silami. Jako malá jsem byla alergická na větu-to nebudem kupovat, to zvládnem vyrobit... Teď jde o velmi často používanou větu mě samotné a v duchu se rodičům omlouvám.. Heslo: upleteme z 💩bič a ještě bude práskat!!!!

31. led 2020

Se synem chceme založit sešit výletu, místo pohlednic by jsme mohli zakládat fotky. A do pokojíku síť na vzpomínkové fotky

31. led 2020

Na mateřské už nemám přístup k tisku jako v práci, takže by mi to náramně usnadnilo, kde tisknout od lístku do divadla až po fotografie z telefonu. Rádi chodíme šifrovat, takže i šifry a pro prcka obrázky. No byla by to pecka to vyzkoušet.

31. led 2020

Nedávno jsem na zed namalovaný strom s horizontem. Na strom chci vytisknout fotografie aby padaly jako listí ze stromu . Zároveň fotografie zasilam nemocné babičce do zahraničí. Vytištěné fotografie je jediná možnost jak svou vnučku vidi . Myslím si, že by jsme ji využili naplno 😍

31. led 2020

Ráda bych vyzkoušela hlavně pro mě neobvyklé funkce jako balicí papír, magnetky nebo nažehlování. To bych se vyřádila! Ani jsem nevěděla, že se to dá vytvoriti po domácku 🙈 Postupně bych podarovala všechny příbuzné, to by bylo radosti! Teď když bude druhý přírůstek, tak by se testování hodilo víc než kdy jindy 🙂

31. led 2020

Dříve jsem dělala videa z každé dovolené, jako máma už tolik volného času nemám. A tak jsem se vrhla na fotoknihy, kalendáře, pohlednice. Bohohužel vše pře eshopy a ne vždy jsem spokojena. S tiskárnou bych si mohla fotodárky zpracovávat sama a muj maly technik by mi rád pomáhal.

31. led 2020
Autor komentář smazal

Krásný den! 🥳
Pro začátek uvádím , že mám dvě malé děti, ráda fotim děti i okolí, protože cestuji a moc ráda bych se zapojila do testování této úžasné tiskárny😍🥰

- Určitě bych vytvořila knihu z naší SVATBY , knihové album mám ( dostali jsme jako dar) každopádně ještě do teď, jsem nebyla schopna nechat vytisknout fotky) 🤦🏼‍♀️

- Potom bych si udělala vzpomínkové album z naší DOVOLENÉ z minulého roku na Djerbě! Která byla nezapomenutelná s našemi dětmi ! 😍🥰👨‍👩‍👧‍👦

- A také nás letos čeká první třída s naším chlapečkem a doma máme ještě malou malířku, která denně pokreslí spousty papírů, takže se meze nekladou a opravdu využita by byla na 1000% 😍

31. led 2020

Hezký den, canon je ma srdcova záležitost. Mam profi zrcadlovky a měla jsem tez tiskarny canon. Jsem profesionální fotografka 📷 a maminka na mateřské dovolené. Nemusím ani psát, ze fotky diky tomu mame všude 🙂 moderbi technologie jsou muj velký Koníček 🙂 rada bych udělala tisk na speciální papir,ktery zehlickou přenesu na oděv a mam domácí potisk🙂 💖 take samozřejmě bych pokračovala v našem deníku foto, ktery vedu skoro 2roky. Tiskárnu bych ale take představila v našem rodinnem centru, které jsme s kamaradkami založily. Pokud mě vyberete, uděláte radost me, Luboškovi a okoli, ktere zazasobim fotografiemi 🙂

31. led 2020

Moc rada bych svým sourozencům vytvořila 3D knihu plnou zážitků z jejich dětství. Aby na mě měli památku a vžili se do těch krásných chvil, i když budou dospělí. 🙂

31. led 2020

Nejvíc mě zaujal ten tisk na trička. Využila bych s dcerou, v kroužku i na táborech. Děcka by byly nadšený. Bylo by to něco nového a neokoukaneho. 👀

31. led 2020

V nejbližších dnech nás čeká přivedení našeho prvního potomka na svět. S touto tiskárnou bych vytvořila krásnou památku na tento den a poslala tak rodině oznámení o narození miminka rovnou už i a fotkou. Přijde mi to více osobní než jedna fotka na Messengeru na kterou si za pár týdnů nikdo nevzpomene.

1. únor 2020

Rády tvoříme s dcerou dárky a dekorace z naší společné vášně, kterou se stalo fotografování..

1. únor 2020

S manželem se věnujeme profesionální fotografii. Fotíme svatby, rodiny, děti. Rozhodně by bylo skvělé vzít tuhle růžovku sebou na svatby a rovnou tam vytvářet fotoprodukty pro novomanželé a jejich rodiny. Takový tisk svatební fotky na triko přímo na svatbě? To by bylo boží!
www.facebook.com/fotopribylovi

1. únor 2020

Sice nejsem maminka, ale velmi často hlídám kamarádce jeden a půl roční dcerku, kterou neustále fotim na památku od jejich 7 měsíců. Je super dívat se, jak se mění a vyrůstá, bohužel se mi v létě budou stěhovat 50km daleko, takže ji nebudu moct vídat tak často, takže ji chci vytvořit vzpomínkovou knížku s našimi fotkami ať už z hlídání nebo z výletů, aby až bude starší měla památku a vedela, ze měla takovou hlídání tetu.

1. únor 2020

Nikdy jsem nevěřila že bych mohla mít aspoň tu šanci se zapojit do soutěže o testování takhle úžasné, a velice rozmanité tiskárny. Chystám se na kurz asistentka pedagoga. Teta pracuje jako učitelka ve školce a proto bych za tiskárnu byla moc ráda. Stále spolu vymýšlíme různé hry, a vlastně veškerou zábavu pro nejmenší děti až pro předškoláky. I doma mám Lednovou holčičku. Určitě i pro ní bych vytvořila album, tričko, a celkově rodinné fotografie , kterých je opravdu požehnaně. Ale myslím ,že daleko více bych ji využila pro přípravu na nastávající pozici. Různá originální pexesa, omalovánky , a diplomy za účast poceleho školního roku se svými fotografiemi . A pro předškoláky které budou školku opouštět, bych ráda vytvořila pamětní knížku za celé roky strávené ve školce. Kde by samozřejmě byly fotografie, ale také právě ty výrobky co bychom s těmi dětmi vyzkoušeli na nové tiskárně. Nejen já, ale i teta a celá školka by vám byla velice vděčná 🤩 Děkuji s pozdravem Petra

1. únor 2020

Ráda fotím již léta. Nyní, co mám doma dítě, se tato záliba ještě prohloubila a v hledáčku smartphonu (i když klasický foťák doma je, ale telefon mám spíše po ruce) hlavně náš skoro 3 lety synek,kteremu brzy pribyde parťák v pohodě ségry 🙂 ráda bych dětem uchovala co nejvíce vzpomínek na dětství, ale co si budeme dnešní době nalhávat - můžeme fotit neomezeně, ale vyvolávání fotek a tisk trochu flakáme, včetně mě... Proto bych měla ráda doma na testování tento zázrak a mohla tisknout hned a tyto nezapomenutelné okamžiky vlepila do alb.
Z každého výletu si rádi přivezeme magnetku, tak bychom si mohli udělat svoji originální 😉, rádi lepíme a třeba bychom se naučili i něco dalšího. Z Krkonoš zdraví Popelucha.

1. únor 2020

Právě se mi narodila dcera a ráda bych ji tvořila foto vzpomínky do klasického alba - foto knihám jsem nepřišla na chuť, osobnější je podle mě klasická fotografie s ručním popisem 🙂

1. únor 2020

Haloooo, tady my se hlásíme 🤩🤩🤩 růžovou tiskárnu? Takový designový kousek 🥰 mám ráda originální kousky.
Tisk rovnou z mobilu..? To velmi ocením a tiskarna u nás pojede denně 😁 už pár let vyrábím projectlife.. Rodinne album většinou co stránka to náš týden. Ale, jsem velmi zvědavá na výrobu magnetek.. To si s kluky ráda vyzkouším, ještě dnes mrknu na pinterest pro inspiraci. Co kdybych náhodou měla štěstí na tu růžovou fešandu 🤩 tak ať mám spoustu nápadů na testování. Do školky teď celý únor nepůjdeme, tak bychom měli opravdu dostatek času. Potřebuji momentálně vytisknout cca 200 fotek a ta moje stará pixma už dostala za těch 6 let zabrat.. Tak šup holka.. čeká tě tu spousta zábavy 💪😁 už jsem ti tu našla místečko, kde ti to bude slušet a budu tě fotit ze všech stran🤩😂

1. únor 2020

Jsem máma 3 děti 3, 5 a 8 let pracuji jako učitelka na ZŠ kde učím třídu živých druháčků. Neustále něco tvořím do výuky pro ty me roštaky. Take je fotím při různých aktivitach a plánuji pro ně pexeso z fotek co jsem nasbírala.

1. únor 2020

Tvořím dcerce (14 mesicu) vzpomínkové album, chybi mi vyvolat fotky. Malou fotím strasne rada, i jsem si k tomu ted poridila novy telefon 😊

1. únor 2020

Kazdy rok k vánocům vytvářím kalendáře pro rodinu (babicce, mamince atd.) A ted bych si to mohla vytisknout doma to by bylo úžasné. A magnety na lednicku bych mohla dělat také bez toho abych čekala az bude nekde nejaka akce.

1. únor 2020

Můj malej Samoušek bude mít tento rok 1. narozeniny, fotíme ho furt (asi jako každá mamka a taťka) a chci mu udělat nějaké krásné album, aby se pak v dospělosti mohl podívat, jaký byl. Navíc by se i taková supr čupr tiskárna hodila na mé výmysli, které plánuji pro moje rodiče, protože budou mít za 2 roky stříbrné výročí, chci jim uspořádat buď něco romantického pro dva a nebo nějak připomenout celou jejich svatbu. Tiskárna by usnadnila spoustu dekorací. 😊🤗

1. únor 2020

Hezký večer milý koníku,
zrovna uplynulý víkend se u nás nesl v duchu třídění 250 vyvolaných fotek. Tištěná fotografie má pro mně osobní kouzlo, rádi si prohlížíme alba, máme doma stěnu s nejoblíbenějšími fotografiemi, zkrátka v této formě mají fotky citovou a hodnotu a vím, že se k nim budu i v budoucnosti vracet. Na fotkách se mi nejvíce líbí to neopakovatelné kouzlo momentu. Hlavním objektem mého focení jsou moje dvě děti, ale i dobré jídlo, krásný kout přírody, zvířata ale i třeba neobvyklé nebo srandovní věci. V době, kdy jsem dostala svůj první mobilní telefon by mě ani ve snu nenapadlo, že za pár let si budu moci mobilem vyfotit a poté tiskárnou vyvolat kvalitní fotografii a to doslova na počkání. Při čtení popisu tiskárny Canon PIXMA TS5352 jsme hltala každý další řádek, co všechno tahle kráska umí. S partnerem v půlce února oslavíme desetileté výročí, takže bych pro partnera připravila překvapení v podobě fotek, z nichž bych kreativně vytvořila náš příběh z uplynulých let a vše bych zabalila do vytvořeného balícího papíru. Starší syn má tvořivé období, určitě bychom naplno využili aplikaci Creative park a pokud má v nabídce například superhrdiny nebo exotická zvířata, jela by tiskárna na plné otáčky a celá rodina by se zabavila stříháním, lepením a skládáním postaviček. Dále bychom vytvořili pexesa, kvarteta nebo karty z fotek z našich cest. Mladší syn by byl nadšený z vytvoření modelu zoologické zahrady a také z magnetek na ledničku, jak jinak, než s motivem zvířat. Pro všechny bych vytvořila trička se srandovníma nažehlovačkama a jelikož Jsem uživatelkou Instagramu a Facebooku, takže určitě bych uvítala aplikaci Canon Print. Na tiskárně se mi líbí, že je i designově povedená a krásně by oživila náš interiér. Zkrátka tohle testování bychom využili na 100 %. Hezký večer Eva 🙂

1. únor 2020

Dceri rok a půl jsem koupila prázdnou knihu a píšu ji takový deník a vkládám fotky. S tiskárnou by to bylo jednodušší. I na obrázky na vymalování strašně ráda maluje a když má nějaké vytištěné zvířátko je moc sookojená;)

1. únor 2020

Tiskárnu bych využila ke kreativnímu tvoření s našim dvouleťákem (magnetky, omalovánky, balící papír...) no a pak také k tisku fotografií, kterými bych obdarovala samozřejmě celou rodinu 😁

1. únor 2020

Pořídila jsem partnerovi k výročí knihu vzpomínek a "návodů" jak si zlepšit a utužit vztah aby byla pořád taková legrace. Hodně se do ní píše a vlepují fotky a s tím by mi náramně pomohla tiskárna Canon 🙂 Díky

1. únor 2020

Tak to je teda "dělo" 😮... má v sobě tu smrtelnou kombinaci - krásná a chytrá... já bych ani nešla spát 😁.... fotky z naší zrcadlovky - "jiné pohledy" na věci kolem nás... samozřejmě tolik slibované fotky dětí pro všechny příbuzné, magnetky na lednici, nažehlovačky - je neskutečně náročné splnit sny svých dětí 😉, střihy, balicí papír, omalovánky pro píďu..... a to bych ji jen zahřála na provozní teplotu 😁 nápadů spousty a ještě bych se musela přestěhovat do blízkosti papírnictví 😁Krásný víkend ❤️

1. únor 2020
Autor komentář smazal

Ahoj Konikuuuu ♥️ .. Tak tomuhle se rika TESTOVANI s velkem T ..!! To je naprosta pecka!! Uz delsi dobu premyslim o tiskarne do nasi rodinky, vzdycky jsme meli cernobilou/laserovou na kopirovani a skenovani, no, vzdycky jsem si myslela, ze takove ty prumerne domaci tiskarny s temito funkcemi konci 😅 . No, tak jak vidim, zdaleka ne!! Za slusnou cenu takovahle nadupana vecicka co vlastne umi uplne vsechno, na co si clovek vzpomene a jeste navic paradne vypada ♥️ 😋 .... A co bychom pri testovani vyzkouseli? Urcite ne jen jednu vec, napadu mame spousty!! Behem testovani bychom ale urcite moc radi vyzkouseli takove ty jeji ,,specialni,, funkce .. Udelali bychom si magnetku na lednici, zkusili bychom potisknout balici papir, tisknout fotky, skenovat .... To vse spojit s mobilem, takze by odpadla ta otravna starost zapojit kabel 👍 .. Za mesic a kousek ma Tobousek narozeniny, takze bychom urcite vymysleli nejakou nazehlovacku na bodyno, nam bychom si udelali nejaka vtipna rodinna tricka, z vytistenych fotek bych rada dodelala projekt na zed - samolepka s misty na fotky, kterou mame na zdi a kdyby byl cas, tak bychom se pustili do fotek do albumu pro deticky a do nejakych skladacek s dcerkou a omalovanek, moc se mi libi aplikace Creative park, tam bychom se s dcerkou urcite vyradili!! Myslim, ze by u nas tiskarna nasla velke vyuziti a hlavne bychom otestovali co vsechno tiskarna vydrzi, protoze by u nas jela urcite na 100% vykon 😋 .. Krasny vecer, Modry koniku ♥️ ..

1. únor 2020

Ráda fotím, vymýšlím didaktické pomůcky pro svoje dvojčata a vytvářím různé tématické soubory jako kuchařky, deníčky atd. Vlastní tiskárna by se mi moc hodila. S dětmi je náročné jezdit do města a tisknout vše v placené tiskárně 😅

1. únor 2020

Vytvorila bych dceri knihu od jednoho po dva roky. Prvni rok mame. Ale behem druheho roku, ac fotek je pozehnane jsem vyvolání trochu vlastne vic nez trichu flakala a tiskarna by mne urco zahalet nenechala. Bych asi ani nesla spat 🙂 :-*

2. únor 2020

Krásné ráno! Ráda fotím, tvořím a maluji. Všem svým dětem tvořím poctivě fotoalba a knihy vzpomínek. Z našich výletů vyrábíme cestovní deníky - to už společně s dětmi. Vytvořila bych tedy něco v podobném duchu.

2. únor 2020

Dobré ráno,už asi rok mám Vaši tiskárnu CANON SELPHY na fotky,kterou aktivně využívám,a to vzhledem je své profesi fotografky. Dlouho jsem používala i Vaši tiskarnu CANON PIXMA se skenerem a na tisk CD. Rovněž skvělá.V průběhu roku vytvářím tématicky různé grafické projekty,např. velikonoční focení focení s králíčky, letni focení u vody,podzimní focení v listí nebo tradiční vánoční focení. Ráda bych proto tuto Vaši novinku vyzkoušela. www.fotolike.cz

2. únor 2020

Jsem mladá maminka, která se do nedávná živila focením a grafikou. Ráda bych tuto tiskárnu otestovala a vytvořila s ní Kalendář s fotkami syna k prvním narozeninám. O technologie se velice zajímám a baví mě zkoušet nové věci

2. únor 2020

Chtěla bych vytvořit knížku, pro moji babičku. Je v domově důchodců, ma 7 pravnoucat a moc často je nevida. Fotky miluje a tohle by byl super způsob, jak ji udělat radost.

2. únor 2020

Když pominu, že je tiskárna v mojí oblíbené barvě :D
U nás by byla využita minimálně na 100 %. Jsem maminka 4 dětí. Vzpomínková alba u nás samozřejmě nechybí. Jezdíme často na výlety, exkurze atd. a naše alba doplňujeme mnoho fotkami.
Já si dále zakládám na fotky v rámečcích - máme jich všude spoustu 🙂
Syn je krapet umělecky založený - v ZUŠ je nejtalentovanějším žákem výtvatného oboru a dále chodí na soukromé lekce k malíři/ilustrátorovi dětských knih. I on by tedy tiskárnu využil při svých pracích.
A v neposlední řadě bych tiskárnu využila k práci 🙂 Pracuji z domu a tisknu pro své webové stránky prospekty, vizitky, pozvánky, ale také faktury atd.
A celá rodina by jsem ji určitě využili na tištění věcí ke studiu a do školy - a toho tedy potřebujeme 🙂
Zdraví Helena s dětmi 🙂

2. únor 2020

Vyrábím obálky na peníze a drobné dárky, krabičky a tašky na dárečky a mnoho dalšího. 🎁
Takže bych měla skvělého pomocníka!

2. únor 2020

S dcerkami bych díky této tiskárně proměnila balík bílého papíru na balík omalovánek a malovaly bysme až do aleluja. Ale taky by se nám hodila na tištění fotek do rodinného alba, tisk střihů na nové hadříky, aby byly holky sladěný.... 😉

2. únor 2020

Vyzkoušela bych ze zvědavosti balící papír.

2. únor 2020

Skrz záclonu prosvítalo světlo monitoru a díky němu se v okně rýsovala mírně nahrbená silueta. Podpírala si hlavu rukou a to, že jde o ženu, mohl náhodný kolemjdoucí odhadovat jen z umotaného drdolu na hlavě. Světlo probliklo. Žena. Matka. Chatuje na Facebooku? Modro bíle laděná webová stránka tomu napovídala. Ale kdeže! V teple domova z dlouhé chvíle proklikávala diskuse na Modrém koníku, když si všimla možnosti testování multifunkční tiskárny. Něco takového doma chybělo, jak by ne, když stará tiskárna odešla do křemíkového nebe už před lety a od té doby se zdálo logičtější chodit tisknout do kopírovacího centra. Nebo netisknout vůbec.
„Mohla bych vytisknout fotoknihu. Haha, no, to zrovna. To spíš Alexovy fotografické pokusy, to by teprve byla fotokniha. V městské veřejné knihobudce by se vyjímala jako žádná jiná,“ mumlala si nahlas s koutky vytaženými do pobaveného úsměvu.
„Nebo nálepky na vánoční dárky s dětskými obličejíky – sen všech prarodičů! A dovršila bych to tiskem ilustrací k roleplayovým kampaním. Jen škoda, že je nemá kdo nakreslit. Asi je čas se do toho pustit… a nebo si vystačit s psaným textem. Nakonec, i taková vzpomínka se počítá.“
Ještě notnou dobu zaujatě pročítala článek a informace na webu, lámala si hlavu s časovou náročností tvoření 3D modelů, než se definitivně rozhodla, že zkusí štěstí. Když to nevyjde, nevadí, a když ano, tak se nenajde už ani pár minut k tomu, kdy by se na mateřské nudila.

2. únor 2020

Dobrý den,
jsem členka v několika dětský klubech a hobby fotografka (převážně fotím zdarma) a především jsem maminkou. 🙂
Využila bych určitě pro rodinná alba, magnety, balící papir, ale i pro širokou veřejnost, takže by určitě tiskárna nesloužila jen mě 🙂 v dětských klubech bych nechala vyzkoušet starší děti, byly by z toho nadšení a hlavně si myslím, že jejich kreativní schopnosti je třeba rozvíjet 🙂👍 určitě bych s nimi využila i na potisk triček, natiskli bychom tam třeba nějaký společný výlet ♥️
Děkuji.
Mějte se fanfarove.
NV

2. únor 2020

Dobrý den, od té doby, co jsem dostala nový telefon, fotím skoro pořád- hlavně naše děti. Rostou tak rychle a chci jim uchovat co nejvíce vzpomínek, už jen proto, že já mám z dětství všehovšudy 20 fotek😩 Baví mě jim zútulňovat pokojíček a ráda bych jim na stěnu vytvořila veselou girlandu s jejich společnými fotkami. Byla bych moc ráda, krybysme mohli tiskárnu Canon vyzkoušet. (A růžovou miluju)🤩

2. únor 2020

Dobrý den, tak tohle by byl pomocník zrovinka pro mě 🙂 Chystám se totiž na zvukové vzpomínkové album 🙂 Nedávno jsem v ALbi k tužce objevila nálepky, kde si člověk může nahrát vlastní zvukovou stopu a myslím, že album bude ideální. Představte si rodinný strom, kde každá postava o sobě něco malého poví, hned se junior bude v rodině lépe orientovat a bude ho to bavit, koho taky ne🙂 Nebo pak veselé příhody z dovolených. Přece jen jsem trochu blázen a snažím se většinu dne zachytit fotkou. Miluji pak prohlížení fotek, kdy si můžu ten den znova "užít". Nedávno jsme dělali z dřevěných kolejí na zeď v pokoji strom, kde dáváme fotky jako listy. Co vám budu povídat, běhat neustále někam do tisku, abych měla nové listy je vyčerpávající. Takže tato tiskárnička by mi rozhodně vše ulehčila. A pokud se hold štěstí usměje na někoho jiného, tak doufám, že si tiskárnu hlavně užije a výsledný produkt udělá radost dalším 🙂 Tisku zdar!

2. únor 2020

Jsem mladá podnikatelka na mateřské. Mám vlastní svatební salon, kde půjčuji svatební i plesové šaty. Ráda bych vyzkoušela, co všechno dokáže tato zázračná tiskárna. A narozdíl od ostatních bych ji nepoužívala pro soukromé účely ale zkoušela bych čím vším mi může vylepšit salon. Ráda bych vytiskla a vytvořila kompletní nabídku šatů s krásnými fotkami a veškerými informacemi. Moc by se mi také líbilo tisknout kalendáře pro naše zákaznice, či pomocí nažehlovacího papíru vytvořit vlastní trička s šatami co jsou v našem salonu. Nápadů je opravdu spousty. Pomůžete mi je zrealizovat? 🤩 A dlouhá recenze samozřejmostí, dříve jsem měla Mamablog, který již z osobních důvodu neprovozuji. Ale blogerské a psací dovednosti mi stále zůstaly 😊👍🏻

2. únor 2020

S tímhle bych se vyřádila opravdu hodně. Pořád něco tvořím, ať už pro děti nějaká alba, nebo dárky pro členy rodiny a kamarády. Tenhle rok bude mít můj syn 1 rok, vyrobila bych mu nějakou hru z našich fotek. Kamarádka bude zase v létě slavit 40,tak bych ji udělala zase nějakou výzdobu na párty a samozřejmě taky nějaký dárek-treba právě ty magnetky. Nevím, těch nápadů by určitě přišlo ještě víc 😊

2. únor 2020

S Canon tiskárnou máme doma již nějaké zkušenosti - využíváme Canon Selphy CP900. Nedávno nám dobře posloužila k tisku svatebních oznámení a dárkům k Vánocům. Tiskárna nám ale dosluhuje a přijde mi že komunikace s telefonem trvá snad věčnost a co potom samotný tisk. Proto již delší dobu přemýšlím zda pořídit nový model, který by naším požadavkům vyhovoval. Po narození syna se nám v telefonu hromadí fotky do překrásného alba, ale pořád ne a ne se rozhoupat k tisku fotek a dekorací 🙈 Myslím, že nová tiskárna by mohla delší časovou prodlevu vyřešit a vše by potom šlo mnohem jednodušeji. Zároveň by tisknutí představovalo mnohem větší zábavu 🙂

2. únor 2020

Takový šikovný pomocník by se určitě velice hodil. Vytvořila bych svoji autorskou kuchařku receptů na sladké i slané dobroty. S klukama bychom vyprojektovali 3D velké akvárium nebo hluboký vesmír...

2. únor 2020
Autor komentář smazal

To je něco přesně pro mě 🙂 Vyrobila bych prototypy předmětů, které bych mohla zařadit na prodej do charitativní sbírky pro výstavbu dětského hospice. Návrhy triček, magnetky, atd.. A hlavně bych k tomu využila manželův nový iPhone, který fotí naprosto božsky. Jsme fandové nových technologií a rádi zkoušíme nové "hračky". Tiskárna nám zatím doma chybí a byla by perfektně vytížená a otestovaná.

2. únor 2020
Autor komentář smazal

👪 U nás v rodině by tiskárna našla během testování hned několik využití:
🖌 Jako učitelka výtvarné výchovy a momentálně vedoucí dvou výtvarných kroužků bych tiskárnu využila k tvorbě "vzpomínkových" fotokoláží. S dětmi velmi často v hodinách experimentujeme a samotný výsledek není natolik stěžejní, jako průběh tvorby. Proto vše pečlivě během roku zaznamenávám svým mobilní telefonem. Fotografie bych s dětmi v hodině vytiskla a vytvořila s jejich pomocí zmíněné fotokoláže.
👶 Našemu malému Mišákovi bych dokončila knihu prvního roku života "V plenkách", ve které nám schází mnou připravené fotografie vytisknout a nalepit.
❤ S manželem by jsme vyzdobili prázdný výklenek v naší kuchyni, kde chceme mít vystavené fotografie z našich společných cest.
💍 Pokud by zbyl kousek času a barvy vytvořila by jsem své kamarádce originální "obal" na svatební dar, který bude tvořen fotografiemi z jejich společné cesty životem.

2. únor 2020

Díky tiskárně bych splnila sen naší puberťačce, která miluje youtubery. Má s nimi neskutečně moc fotek, ale bohužel jen v mobilu. Společně s dcerou bychom vytvořili "Zeď youtuberů". Také bych tiskárnu velmi ráda vyzkoušela, vypada hodně vymazleně 🤗

2. únor 2020

Máme velikou rodinu a dva malé poklady,ráda bych babickam,tetickam a všem pribuznym vytvářela pohledy,fotoknihy a přání s fotkami těch našich uzasnaku.

2. únor 2020

Já bych tuto růžovku kamarádku využila k potisku oblečení pro mě a moje tři 🐵🐵🐵. ❤️ Vytvořila bych nám nějaké originální trička.
Jelikož miluju Instagram a Facebook..zajimalo by mě propojení s appkou a tiskárnou. 🖨📲
Focení, filtry a aplikace jsou mojim velkým koníčkem 🤷‍♀️🎀😍🤗
Jelikož jsem zkusila už opravdu hodně tiskáren.... a byla to hrůza 🤦🏼‍♀️🤷‍♀️ Tak bych ráda zkusila tuto růžovou krásku🌸😍, která nabízí tooooolik možností využití.
Tisknu hodně fotečky i přez Canon zoemini.📸📲🎞 Ovšem to není na každý den. 🤷‍♀️ A tak by se mi tiskárna velice hodila. 😉
Lákají mě snad všechny funkce, které nabízí!!! 😍❤️ Hodně by mě zajímaly i potisky na nehty!! 💅😍🤭🤗
a synek miluje vystřihování a skládání. 📐✂️
Takže jako předškolák by mohl testovat tuhle růžovou zábavnou sympaťandu semnou 🌸🎀
Vlastně by bylo dost zábavný z ní vymáčknout co nejvíce z toho, co dovede!!! 😱
Takže by jsme rádi otestovali všechny funkce😍
🔴pohlednice
🟠fotky
🟡balící papír
🟢vystřihovánky
🔵aplikace
🟣nehty
🟤potisky
⚫️⚫️⚫️Atd atd 😱🤭🤗🤪🤩

2. únor 2020
2. únor 2020

Právě pro prcka tvořím vzpomínkové fotoalbum (fotografie, texty, obrázky, výlety, malé suvenýry v podobě mincí, kamínků apod.). Zanedlouho nám přibude další prďošek, takže už chystám album inpro něj a s touto vychytanou tiskárnou by to byla pecka!!!

3. únor 2020

Moc rádi fotíme a mít možnost tisknout fotky doma by bylo úplně úžasné. Dělám fotoalbum pro dceru až zde velká a tiskárna by byla super

3. únor 2020

Možnost vytvoření originálního balicího papíru i osobitá dekorace do našeho rodinného bytu by byla super, chtěla bych vytvořit z fotek, minci a dalších předmětu vzpomínkovou tabuli na naše zážitky

3. únor 2020

Mám 22m syna a od prvního měsíce mu dělám klasické fotoalbum. Jenže fotek krásných je tolik, že bych mu ráda vytvořila i fotoknihy na památku. Dále bychom tiskárnu využili i pro tvorbu fotek do naší kroniky a fotoknih pro sbor dobrovolných hasičů, který jsme minulý rok převzali do své péče. Letos máme pro děti opět připravené další akce a fotek rozhodně málo nebude! 🙂

3. únor 2020

Tak my to zkusíme nikdy jsme nic nevyhráli tak zkusíme štěstí 😁😁 tiskárnu bych použila především na fotky pro naši princeznu. K dodělání vzpomínkové knihy do jednoho roku pamatecnich knih jako kdo byl její děda aby viděla i fotky než jen vyprávění. Pro babičku, a konečně bych skomoletovala rodokmen.

4. únor 2020

Ahoj maminky, všem moc děkujeme za zájem a komentáře 🙂 Testerky na toto testování již byly vybrány. Vybraným uživatelkám jsme poslali zprávu interní poštou. Pokud vám IP nepřišla, nebyly jste vybrány na testování, ale nevěšte hlavu a zapojte se do dalších výzev 😉 Každé z vás zasíláme tři srdíčka 🙂 ❤️ ❤️❤️
Přejeme krásný den, každý den,
konik_testuje
@123345, @15111985, @18moniik, @8slunicko6, @adlina, @agathep, @aguaverde, @akrrash, @alka04, @ambriel, @ametystka, @andinka97, @andreaz11, @andrejkachaloupka, @andrejkakubik, @andy80, @anetka1701, @anetkasimkova, @anezka_s, @anicka278, @anielkha, @anna0306, @anna25_, @annynka94, @areh, @ashari, @atinkaa, @baila01, @bajtera, @balalajkaaaaa, @baldovec, @barcamoravcova, @bazarekberca, @bedna03, @bejcaaa, @beli32, @belustapetulka, @bertoldina, @beruska125, @beruskaevuska1, @bettynka26, @billynka, @binki, @bjm87, @blabloblu, @blankas921, @bludnavila, @bobbyna, @brussali, @bublisa, @caffelatte1, @catry, @cechul, @charlotte_121, @charlottelotta, @chocomorocco, @cipisek2017, @coreprincess, @crashboombang, @crochetka1, @cvachna, @daggg, @daniopl, @danulle_, @dashyyy, @denidavef, @denis85, @dexiii7, @dianeczka97, @domcuskha, @domisch, @dzogobela, @eeveepokemon456, @ekulka, @eliska_r, @eliskaklarka, @eliskas77, @enda.eva, @eresiel, @eva1987, @evapelclova, @evikmi, @evit_a, @evuskapetrova, @farka, @flowerkacrochet, @fotolikecz, @gabi95, @gabkekoczi, @gapet, @hance89, @handav, @hanka1985, @hannife, @hanulka1989, @hhranolka, @hickok, @hilluska, @hllucie, @hombojka1997, @horalka10, @hsopka, @i_v_c_a, @ickaev, @ilcasss, @irenoslava, @iriska146, @iulia, @ivankao, @ivendy, @ivetka136, @ivulinka007, @izzylka, @j.b., @jajunek, @jana7910, @jana_praha, @janapusbachova, @janavinc, @janickaaa_k, @janickaavitecek, @janinasuch, @janinasvecova, @janinka0809, @jankart, @janule_ul, @jastiny, @jen_lenka, @jess, @jessical, @jirinakuk, @jitulkabobulka, @jituska36, @jolana24, @jouzis, @jozuzik1, @kac9, @kacka.ondra, @kacka125, @kackabis, @kacuda, @kaculekov, @kafkovomisa, @kafr, @kalutedi, @kamcula77, @kami1984, @karin12346, @katkamal, @katrin04, @katy18, @katynka78, @kazzyy, @kdiasnikova, @keksikova1, @kelly2012, @kercitka, @kexina, @kikaa9, @kikimaruska, @kikkp, @kizii, @kjajule, @klaara3, @klarina_f, @klarka26, @klpoiu, @knoflikarka, @kockakacka, @kotrmon, @koudyl, @kovarikokla, @kraftinka, @kristl28, @kristyna99, @kristynkal, @krtcice, @krtikkrtovaty, @kudrliinka, @kulhankovaluci, @labka211, @ladeka, @lani1, @lena06, @lenatko91, @lenculina, @leniluki, @lenkaaaj, @lenkanah, @lenockachemshyt, @lenula02, @lenysek1988, @lexa1618, @liana78, @liduskabalanova, @lilliannem, @lishka87, @livliv09, @lucie0777, @lucie35, @lucie564, @lucie7411, @luciekh95, @lucije27, @lucijeennaa, @lucik2802, @lucinka1903, @lucinkalu3, @luciska82, @lucitka91, @lucizaji, @lucka_28, @luckamb, @lucy1204, @luidisek, @lussinda83, @lusyta1, @maci87, @macinad, @makynaeliska, @malformatio, @mama_vlcice, @mamamili, @mandre, @mariekk, @marketa128, @marketaaaaa, @marketka_matyasek, @marketsedlakova, @martinatrnkova, @martulik23, @martyskac, @maryship, @matty31, @matulka93, @mauta87, @mayavybiralova, @mendicek, @merci1984, @miba22, @michaelaam, @michaelllas, @michalelka, @michaste, @milcamf, @mimiveru, @mimrovka, @mirtha, @misa.patrik, @misa077, @misa66, @misabrejlova, @mishastyb, @miskamysicka, @missttery, @mitnick, @mladamamazbudejc, @molly1987, @momoftilda, @momzila, @moncheris, @moncicakhj, @moncici89, @monciq28, @monhes, @monikatl, @monisek211, @monouch16, @msusnova, @mushabelka, @mynamea, @mysce, @mysicka841991, @myssmetanova, @mysterka, @narnell, @nefertijti, @nemcovapetulka, @nevestapetulka, @nikinelinaty, @nikola38, @nikolbr, @nikolhonza, @niksa169, @nkl89, @nocarka, @novackova88, @novgan, @nuninove, @odiva, @olushka, @opeth, @oplatecka, @ornela8, @pajii25, @pajiinka123, @pajinka1611, @paperilla, @patty88, @pauleenka, @pavlavidenska, @pavlk, @pavulka, @peggushka22, @pekra, @penelopaw, @pestas, @petkabob, @petracig, @petrakre90, @petramyna, @petrusp, @petulaam, @petule_c, @petulka225, @pindrusha, @podvlivemcokolady, @popelucha, @popletko, @popyna, @prdecek, @rendlik86, @rgabrielin, @rivousek, @rnika, @romancam, @rory_g, @roseinka, @rottentocore, @rychle, @sabinovotna, @sajjka92, @sarinka21022012, @sarka256, @sarkachmelova, @scratynka, @seety, @shak29, @sim244, @simdan, @sisina352, @skorinkova, @smekalovamo, @sobist, @sona88, @sovice, @sternliebe, @sucettee, @suesanqa, @svobel, @svobodpetika, @symcca, @syslik91, @tadecek, @tanakin, @tangerina, @tereza2016h, @terka_ke, @terkahod, @terkulka, @terrytess, @tez83, @theuska29, @timissa, @tratatundra, @triskova_v, @tuliberka, @vacel1, @vaseli16, @velulinkas, @vendy299, @ver_ver, @verabas, @verca5505, @verdos, @veronika51, @veronikafilova, @veronikaks, @veronikasudova, @veronikav31, @veru908, @veru93, @verunzhle, @veterka00, @veva_xx, @vevercicka, @vicinity, @viktoriesarah, @vitovan, @vlaxyz, @vrbverca, @vzuzka, @wampzee, @welush, @wendissek, @weronicaaaa, @werunka1985, @weunkaaa, @wikki07, @xantista, @xday, @xperin3, @zabicka_veronika, @zebruska, @zuzana.79, @zuzineli, @zvargova, @zzuzinda

5. únor 2020
5. únor 2020

ať si to vybrané holky užijou 🙂

5. únor 2020
5. únor 2020

@konik_testuje vřelé díky, a holkám gratulace👏

5. únor 2020
5. únor 2020

Začni psát komentář...

Odešli